Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-17, 20:20   #1201
Eskadia
Rozeznanie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez Maddalena77 Pokaż wiadomość
Eskadia nie chcę zapeszać ale od kilku dni jest bardzo dobrze.
W weekend byłam zapracowana nie było mnie wciąż w domu ,poznałam kogoś ale tak ot po prostu.Adwokat gdzieś z okolicy,sympatyczny.W pon już dzwonił do pracy ,chciał się spotkać.
Ale teraz akurat jest między nami naprawdę dobrze więc go posłałam na zieloną trawkę.Takie wzloty i upadki już były ale teraz dałam mu ostatnią szansę.
Widzę że się stara bardzo więc ja też się staram

Życzę Ci powodzenia
dziękuję, naprawdę się przyda
cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku obserwuj go jednak i nie pozwól mu znowu być zazdrosnym o byle co
Stary 2010-03-17, 20:36   #1202
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Anessa - mysmy ogladali UP w piatek. Super film, naprawde piekny film o miłośći i spelnianiu marzen!!! Gratuluje wam, i polecam obejrzec wszystkim!!!
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
co mu się tak odmienilo?
Fajnie ze się cieszysz. U mnie jest na odwrót: TZ chce dziecko a Ja nie
No wlasnie chyba wszystko przez ten film...

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
To teraz tylko probowac, probowac i jeszcze raz probowac... ilez przyjemnosci

My tez powaznie o dzieciach mowimy i jesli bog da i mozemy miec dzieci(bo kto wie) to w najbliszczej bliskiej przyszlosci zaczniemy sie starac
He he Bedziemy szalec na calego
No to i wam zycze udanych staran

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Anessa no news dnia
Taaa - daaam

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Bardzo sie ciesze kochana!
Dziekuje!!

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
super wieści...to teraz nie pozostaje mi nic innego jak...życzyć owocnych, krótkich i bezproblemowych staranek bo że przyjemnych to wiadome

Cytat:
Anessa powodzenia w staraniach

Uffff! Chyba nie pominelam zadnej
Ciesze sie, ze sie cieszycie, ze sie ciesze Kochane baby z was
Kolejna dobra wiadomosc, ze nadal pracuje dla Hilfigera!! Rozmawialam z glownym managerem i zostawialam swoje cv, a on juz mnie "zamowil" u agencji, dla ktorej pracuje, na caly przyszly tydzien Chyba podoba mu sie, jak pracuje i ze lapie o co mu biega w tych calych kreacjach Zobaczymy, czy wypali jakas mala umowka na stale
A jesli do tego dojdzie, to staranka zaczynamy jakos tak po 25 tydodniach pracy, bo mi wtedy macierzynski bedzie przyslugiwal, he he Spryciula ze mnie
No i moze nie trzeba bedzie sprzedawac mieszkanka w PL?

A w piatek do PL, na slub rodzicielki! Fruuuuuu!

Fajnie, ze i was jakos tak milej sie porobilo i randkujecie i sie dogadujecie Tak 3mac!
A ja lece pranie poskladac, smieci wyrzucic, walizke przygotowac, ech... Juz sie zmeczylam

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 20:39   #1203
Eskadia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Dziekuje

No wlasnie chyba wszystko przez ten film...

He he Bedziemy szalec na calego
No to i wam zycze udanych staran

Taaa - daaam

Dziekuje!!

Uffff! Chyba nie pominelam zadnej
Ciesze sie, ze sie cieszycie, ze sie ciesze Kochane baby z was
Kolejna dobra wiadomosc, ze nadal pracuje dla Hilfigera!! Rozmawialam z glownym managerem i zostawialam swoje cv, a on juz mnie "zamowil" u agencji, dla ktorej pracuje, na caly przyszly tydzien Chyba podoba mu sie, jak pracuje i ze lapie o co mu biega w tych calych kreacjach Zobaczymy, czy wypali jakas mala umowka na stale
A jesli do tego dojdzie, to staranka zaczynamy jakos tak po 25 tydodniach pracy, bo mi wtedy macierzynski bedzie przyslugiwal, he he Spryciula ze mnie
No i moze nie trzeba bedzie sprzedawac mieszkanka w PL?

A w piatek do PL, na slub rodzicielki! Fruuuuuu!

Fajnie, ze i was jakos tak milej sie porobilo i randkujecie i sie dogadujecie Tak 3mac!
A ja lece pranie poskladac, smieci wyrzucic, walizke przygotowac, ech... Juz sie zmeczylam
Aneska-ja zapomniałam pogratulować bardzo się cieszę, ze TZ się odmieniło kiedyś będzie to pewnie historia do opowiadania wnukom i kultowy dla Was film
Stary 2010-03-17, 20:46   #1204
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lovely_Girl Pokaż wiadomość
A Ja bylam dzisiaj na zakupach i jestem adowolona i nie jestem
Kupilam sobie sexowne rajstopy (4 pary plus jedne dostalam gratis ) Tz się ode mnie nie odczepi bo on lubi takie rzeczy

Pozatym lazilam po sklepach i chcialam znalesc COKOLWIEK z koniczynką bo brat ma imieniny ale NIESTETY NIC nie udalo mi się znalesc -to jakas masakra. jeszcze pare lat temu, pamietam bylo bardzo duzo kartek takich ladnych z koniczynką itp, a teraz? w sklepach jakos tak pusto, nie ma duzego wyboru. Polecialam specjalnie do tesco ale to co zobaczylam mnie zszokowalo. to w sklepie obok maja wiekszy wybór
W zabce chcialam kupic Guinessa wiec pytam sie sprzedawcy (facet) czy mają?, a on do mnie moze GINGER? wiec mu powtarzam woooolllnnnooo i wyraźnie ze : Guiness, no to on na mnie mina jakby ufoludka zobaczyl
Guinessa to tylko w Guinessie na pl Solnym znajdziesz I czasem do dorwania w delikatesach EPI. Swoja droga guiness jest okropny

ciesze sie ze z bratem jest lepiej

Cytat:
Napisane przez Eskadia Pokaż wiadomość
na razie nic nie chce mówić, aby nie zapeszać, bo widzicie jak z tamtym wyszło ale napisze po weekendzie jak było
A jak u Ciebie w związku?

Amoura - dobrze, że już się lepiej czujesz

Lovely - cieszę się, ze z bratem już o wiele lepiej

emanko
- pozytywne myślenie
Pisz koniecznie jak bylo
Ja juz czuje sie nawet w miare.. bylam na zajeciach bo juz musialam, wrocilam do domu i przelezaam caly dzien a z pracy licencjaciej wciaz mam 1 strone

Cytat:
Eskadia nie chcę zapeszać ale od kilku dni jest bardzo dobrze.
W weekend byłam zapracowana nie było mnie wciąż w domu ,poznałam kogoś ale tak ot po prostu.Adwokat gdzieś z okolicy,sympatyczny.W pon już dzwonił do pracy ,chciał się spotkać.
Ale teraz akurat jest między nami naprawdę dobrze więc go posłałam na zieloną trawkę.Takie wzloty i upadki już były ale teraz dałam mu ostatnią szansę.
Widzę że się stara bardzo więc ja też się staram

Życzę Ci powodzenia

Emanko a jak poszukiwania pracy
Jak wygląda rynek pracy w PL?

Lovely girl jakie to te seksowne rajstopy ?Pokaż foto

Teraz czekam na gości zrobiłam ciasto czekoladowe na deser :P

Buziaki
Ja zrobilam rogaliki

Moj Rudzielec mnie zaskakuje- minal ponad miesiac a ten codziennie mailuje, smsuje badz gadamy na msnie mimo ze roznica czasu daje sie nam we znaki
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 22:52   #1205
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Anesko moze wynajmij to swoje mieszkanie..Teraz ja cie bede czytala na poczekalni

Tajka pojawiasz sie i znikasz

ciesze sie ze podjeliscie takie decyzje.. u mnie produkcja zamknieta

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 23:51   #1206
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Anesko moze wynajmij to swoje mieszkanie..Teraz ja cie bede czytala na poczekalni

Tajka pojawiasz sie i znikasz

ciesze sie ze podjeliscie takie decyzje.. u mnie produkcja zamknieta

Ja juz Kropciu je wynajmuje Ale wiecej z tym zachodu dla mojego brata, bo to on ma nad wszystkim piecze jako moj pelnomocnik, no bo ja z UK niewiele zdzialam.
A takto jak je sprzedam to przynajmniej bedzie cos na nieprzewidziane wydatki, na obnizenie raty kredytu, bo splacimy jakis tam procent wczesniej no i na wyprawke dla dzidzi
Jeszcze to obgadam z rodzinka, a przede wszystkim zobacze jak sie sprawy uloza z praca, bo to ona jest teraz kluczem do akcji "majstrujemy bimbo"

Dziewoje kochane, ja spadam do wyrka - jutro czeka mnie duuuzo pracy! Bogu dzieki, bo inaczej to bym wyla

Dobranocka!!

Moj Nino

Stary 2010-03-18, 00:12   #1207
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Guinessa to tylko w Guinessie na pl Solnym znajdziesz I czasem do dorwania w delikatesach EPI. Swoja droga guiness jest okropny

ciesze sie ze z bratem jest lepiej
to ze jest okropny to wiem ale brat sie napije w koncu jego swieto
teraz juz wiem ze z dostaniem go nie jest latwo

co do rajstop,,,szukalam w necie ale nie ma zdjecia, te co najbardziej mi sie podobaja maja taki szef z tyłu i wygladaja cudnie na nogach

Edytowane przez Lovely_Girl
Czas edycji: 2010-03-18 o 00:14
Lovely_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 10:36   #1208
sommet
Przyczajenie

hej!

Dawno mnie nie bylo a tu takie zmiany!

Eskadia ciesze sie ze cos zaczyna sie dziac! I trzymam kciuki

Lovely_Girl jak dlugo zostajesz w polandii?

Anessa super wiadomosc! Normalnie musze obejrzec teraz ten film

Amoura uroczy kolorek, swietnie wygladasz

Emanko mam nadzieje ze wkoncu znajdziesz prace

A u mnie tez zmiany!! Dostalam prace, sezonowa, nie jest to szczyt moich marzen ale od czegos musze zaczac. Wreszcie koniec z siedzeniem w domu i lapaniem dola
Od razu mi sie humor poprawil chociaz bede pracowac w kazdy weekend, mam nadzieje ze Tz jakos to zniesie, no i ja tez

Cos mialam jeszcze napisac ale zapomnialam co

Pozdrawiam juz wiosennie, wczoraj bylo 20 stopni na poludniu Francji!!
sommet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 10:43   #1209
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

Cześć dziewczyny
Dziś po wczorajszych baletach zmęczenie materiału.Po pracy jadę na salę fitness żeby się trochę rozruszać.
Pogoda piękna ,słońce co prawda nie tak jak na południu Francji 20 stopni ale też cieplutko około 12.
Buziaki laseczki
Miłego dnia
Stary 2010-03-18, 16:07   #1210
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sommet Pokaż wiadomość

A u mnie tez zmiany!! Dostalam prace, sezonowa, nie jest to szczyt moich marzen ale od czegos musze zaczac. Wreszcie koniec z siedzeniem w domu i lapaniem dola
Od razu mi sie humor poprawil chociaz bede pracowac w kazdy weekend, mam nadzieje ze Tz jakos to zniesie, no i ja tez

Ja tylko na tydzien w Polsce (niestety )

gratuluje pracy!
Cytat:
Cześć dziewczyny
Dziś po wczorajszych baletach zmęczenie materiału.Po pracy jadę na salę fitness żeby się trochę rozruszać.
Pogoda piękna ,słońce co prawda nie tak jak na południu Francji 20 stopni ale też cieplutko około 12.
Buziaki laseczki
Miłego dnia
a moze by tak do Francji na wakacje w tym roku pojechac? .. pomysle

we WRO dzisiaj piekna pogoda
Stary 2010-03-19, 10:29   #1211
czarnula24
Raczkowanie

hej dziewczyny
wpadlam Wam sie wyzalić,napisałam własnie wiadomosć do tz ,że odchodze :-(
Od tamtej prykrej rozmowy miedzy nami nic sie nie zmieniło,co z tego,ze napisał,ze jestesmy dalej razem,ze nie chce mnie stracic skoro robi co innego.nie poswięca mi wcale czasu,czasem napisze,ze jest do pozna w pracy co u mnie i tyle...
zadnych czułych słow,nic zupełnie.Ja wiem,ze nic z tego juz nie bedzie dlatego napisałam,ze odchodze.Nie bede zebrac o jego miłośc jesli jej do mnie nie czuje.ja rozumiem,ze praca zabiera mu caly czas ale zawsze miał go dla mnie troche,teraz nie ma wcale...
Nie jest mi łatwo , ale mysle,ze dobrze zrobilam.Jesli mu na mnie zalezy to sie odezwie,ale nie licze na to... Co o tym myslicie...?
czarnula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:22   #1212
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnula24 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Od tamtej prykrej rozmowy miedzy nami nic sie nie zmieniło,co z tego,ze napisał,ze jestesmy dalej razem,ze nie chce mnie stracic skoro robi co innego.nie poswięca mi wcale czasu,czasem napisze,ze jest do pozna w pracy co u mnie i tyle...
zadnych czułych słow,nic zupełnie.Ja wiem,ze nic z tego juz nie bedzie dlatego napisałam,ze odchodze.Nie bede zebrac o jego miłośc jesli jej do mnie nie czuje.ja rozumiem,ze praca zabiera mu caly czas ale zawsze miał go dla mnie troche,teraz nie ma wcale...
Nie jest mi łatwo , ale mysle,ze dobrze zrobilam.Jesli mu na mnie zalezy to sie odezwie,ale nie licze na to... Co o tym myslicie...?
Czarnula, hmm... Nie obraz sie kochana, bo nie takie mam intencje ale chyba sie pospieszylas troszke. Facet to zwierze proste i ale w swojej prostocie skomplikowane dla nas kobitek, bo juz ta jego prostote bierzemy za knucie i kombinowanie Wiec jak facet nic nie pisze po poinformowaniu cie, ze lepiej by bylo, zebys nauczyla sie niemieckiego ty to odebralas jako skrzywdzenie cie i brak milosci.
Ale ja mysle, ze on naprawde cie kocha W prosty sposob powiedzial to czego oczekuje od ciebie jako twojej partnerki a ty powinnas przemyslec sprawe, czy twoja milosc jest tak silna by nauczyc sie tego niemieckiego i byz z nim czy nie. Nie wierze, ze nie jestes w stanie nauczyc sie sama podstaw a z jego pomoca nauka moze byc nawet bardzo seksy
Wez sprawe w swoje lapki i pokaz mu, ze jestes babka z klasa i zaden niemiecki nie jest ci straszny!
Dziewczyno! To moze byc twoja wielka szansa na zmiane zycia, otoczenia, lepszej przyszlosci dla twojego dziecka! A przede wszystkim - przeciez go kochasz, glupia No napisz mu po niemiecku jakas bzdure i na koniec "ich liebe dich". Zobaczysz, ze zadzwoni

Trzymam kciuki!

A jesli jednak zdecydowalas sie go zostawic no to coz... Tez trzymam kciuki

Moj Nino

Stary 2010-03-19, 11:47   #1213
czarnula24
Raczkowanie

dzieki Anessa
Po to napisałam swoje żale,zebyście mi napisały co o tym myslicie i miałam nadzieje,ze napiszecie,że jestem głupia,ze zle robie
Oczywiście zaraz po wysłaniu mu tej wiadomosci od razu żałowałam i wszystko sprostowałam,ze pisze głupoty bo juz sama nie wiem co o tym myslec itd...
A niemieckiego naprawde sie ucze,cały dzien siedze w necie i zapisuje wszystkie potrzebne informacje i zwroty, mam tego juz cały zeszyt i naprawde sie przykladam I pisalam mu ze musi sie ze mna uczyc,pomagac mi ale on ostatnio nawet nie jest online :-( wiec co mam zrobic?Wysylam mu mase wiadomosci a on nie odpowiada. Praktycznie wszystko mu teraz pisze po niemiecku,wczoraj podpatrzylam na necie fajne wyznanie milosne po niemiecku i co??I nic... zadnej odpowiedzi :-(
wiec jak mam miec motywacje do czegokolwiek?
Masz racje,kocham go strasznie, chyba za mocno:-( ale sama tego nie uratuje...
Stary 2010-03-19, 13:13   #1214
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki Anessa
Po to napisałam swoje żale,zebyście mi napisały co o tym myslicie i miałam nadzieje,ze napiszecie,że jestem głupia,ze zle robie
Oczywiście zaraz po wysłaniu mu tej wiadomosci od razu żałowałam i wszystko sprostowałam,ze pisze głupoty bo juz sama nie wiem co o tym myslec itd...
A niemieckiego naprawde sie ucze,cały dzien siedze w necie i zapisuje wszystkie potrzebne informacje i zwroty, mam tego juz cały zeszyt i naprawde sie przykladam I pisalam mu ze musi sie ze mna uczyc,pomagac mi ale on ostatnio nawet nie jest online :-( wiec co mam zrobic?Wysylam mu mase wiadomosci a on nie odpowiada. Praktycznie wszystko mu teraz pisze po niemiecku,wczoraj podpatrzylam na necie fajne wyznanie milosne po niemiecku i co??I nic... zadnej odpowiedzi :-(
wiec jak mam miec motywacje do czegokolwiek?
Masz racje,kocham go strasznie, chyba za mocno:-( ale sama tego nie uratuje...
Eeee tam, za mocno Nigdy nie jest "za" w milosci Kobito, zrobilas mu niezle pranie mozgu Odchodzisz, zostajesz, kochasz, milczysz... Zbaranial bidul Daj mu ochlonac troszke, on tez musi przemyslec wszystko.
Napisz mu albo zadzwon, ze musicie oboje ochlonac i juz. I ze to nie zmienia twoich uczuc do niego!
Moze on rzeczywiscie bardzo jest zajety i te akcje w zwiazku dodatkowo go tylko wytracaja z rownowagi? Poczekaj troszke Pisz mu na dobranoc kilka cieplych slow i koniec. Uspokoi sie to i sam zacznie pisac wiecej i czesciej.
Czasem musimy uzbroic sie w cierpliwosc - jestem tego dobrym przykladem Od sierpnia zeszlego roku juz nie rozmawialam o dziecku i byciu mama, zdecydowalam sie byc z TZ na dobre i na zle. No i oto sam pomyslal, film mu dopomogl i juz {srata drata, pierdu pierdu ile mnie to nerwow, placzu i pracy nad sama soba kosztowalo to tylko ja sama wiem... Ale! Warto bylo uslyszec "dobrowolnie" te slowa}
Ok, spadam babki! Musze dokonczyc pakowanie i lece na samolot!
TZ znow bedzie marudzil nad talerzem w PL Schudnie troszke, he he

Moj Nino

Stary 2010-03-20, 05:10   #1215
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sommet Pokaż wiadomość
hej!

Dawno mnie nie bylo a tu takie zmiany!

Eskadia ciesze sie ze cos zaczyna sie dziac! I trzymam kciuki

Anessa super wiadomosc! Normalnie musze obejrzec teraz ten film

Amoura uroczy kolorek, swietnie wygladasz

Emanko mam nadzieje ze wkoncu znajdziesz prace

dziekuje

Cytat:
hej dziewczyny
Oj Czarnulko
Przyda Wam sie porzadna, dluga rozmowa dla oczyszczenia tych wszystkich emocji... Troche impulsywna jestes...Ale wieze ze sie uda jezeli powyjasniacie sobie wszystko.
Co do pogrubionego- niekoniecznie. Nie znam twojego TZ ale moj byly juz by sie do mnie nie odezwal-stwierdzilby ze skoro podjelam taka decyzje to on to bedzie musial uszanowac i 'prosic sie ' nie bedzie...

Ja siedze sobie w pracy i pomalu zasypiam...
Nic ciekawego sie u mnie nie dzieje wiec rzadko sie odzywam
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-20, 18:10   #1216
czarnula24
Raczkowanie

Odezwal sie , kocha mnie
Stary 2010-03-22, 21:08   #1217
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Odezwal sie , kocha mnie
No widzisz, babo jedna

---------------------------------------------------------------------------------
Wrocilam!!

Oczywiscie z przygodami
Nie zdazylismy na samolot...
Zamiast godziny na lotnisko... My 3 godziny w gigantycznym korku na autostradach...
Pierwszy raz mi sie to zdazylo, ze ogladalam odlot z ziemi
Kupilam bilety na nastepny dzien - nie pytajcie o cene, bo do dzis mam dreszcze Nocowalismy w hotelu ale ja oka nie moglam zmrozyc a jak juz sie udalo, to budzik zadzwonil, wiec wygladalam jak Zombi
Z lotniska w Wawie brat nas podwiozl do fryzjera... Moje boskie falo-loki poszly sie ...ebac po 10 minutach od wyjscia z salonu
Zostalo 30 minut na dojechanie do domu mamy, umycie sie, umalowanie i ubranie...
ZDAZYLAM

Slub byl super, mama pieknie wygladala, a mnie wszyscy zasypywali komplementami jak slicznie wygladam i jak zeszczuplalam, he he TZ zjadl WSZYSTKIE POTRAWY i cos mu nawet smakowalo, byl usmiechniety i grzeczny i pogadal sobie z kilkoma osobami i ciagle sie do mnie mizial Udalo sie nam pojechac wczoraj do taty i sobie z nim troszke pobylam, wiec sie oboje cieszymy

To chyba tyle. Jak sobie cos przypomne to dopisze

A teraz lece robic risotto!

Moj Nino

Stary 2010-03-23, 06:27   #1218
naatalia
Raczkowanie

GG do naatalia

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
No widzisz, babo jedna

---------------------------------------------------------------------------------
Wrocilam!!

Oczywiscie z przygodami
Nie zdazylismy na samolot...
Zamiast godziny na lotnisko... My 3 godziny w gigantycznym korku na autostradach...
Pierwszy raz mi sie to zdazylo, ze ogladalam odlot z ziemi
Kupilam bilety na nastepny dzien - nie pytajcie o cene, bo do dzis mam dreszcze Nocowalismy w hotelu ale ja oka nie moglam zmrozyc a jak juz sie udalo, to budzik zadzwonil, wiec wygladalam jak Zombi
Z lotniska w Wawie brat nas podwiozl do fryzjera... Moje boskie falo-loki poszly sie ...ebac po 10 minutach od wyjscia z salonu
Zostalo 30 minut na dojechanie do domu mamy, umycie sie, umalowanie i ubranie...
ZDAZYLAM

Slub byl super, mama pieknie wygladala, a mnie wszyscy zasypywali komplementami jak slicznie wygladam i jak zeszczuplalam, he he TZ zjadl WSZYSTKIE POTRAWY i cos mu nawet smakowalo, byl usmiechniety i grzeczny i pogadal sobie z kilkoma osobami i ciagle sie do mnie mizial Udalo sie nam pojechac wczoraj do taty i sobie z nim troszke pobylam, wiec sie oboje cieszymy

To chyba tyle. Jak sobie cos przypomne to dopisze

A teraz lece robic risotto!
jak ty to zrobilas? niesamowita kobieta

a ja dzis wstalam...uwaga...uwaga.. .6:45 az sama nie moge jeszcze uwierzyc no ale przyszly, na szczescie, jakies prace to sie trzeba ostro zabrac, zeby jak najszybciej skonczyc....bo z grekami to sie moze ciagnac i ciagnac, a mnie takie sytuacje denerwuja...oni zawsze na wszystko maja jeszcze czas a pozniej okazuje sie, ze oczywiscie wszystko na ostatnia chwile w nerwowce...

no to kawka i startuje
naatalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 07:15   #1219
Maddalena77
Zadomowienie

GG do Maddalena77

6:45 to mój codzienny rytuał.
Właśnie jem owsiankę
Zaraz zakładam butki i do pracy
Miłego dnia laseczki
Stary 2010-03-23, 08:46   #1220
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez naatalia Pokaż wiadomość

a ja dzis wstalam...uwaga...uwaga.. .6:45 az sama nie moge jeszcze uwierzyc no ale przyszly, na szczescie, jakies prace to sie trzeba ostro zabrac, zeby jak najszybciej skonczyc....bo z grekami to sie moze ciagnac i ciagnac, a mnie takie sytuacje denerwuja...oni zawsze na wszystko maja jeszcze czas a pozniej okazuje sie, ze oczywiscie wszystko na ostatnia chwile w nerwowce...

no to kawka i startuje
Co strach przed wlasna matka moze zdzialac... Jej glos w sluchawce, gdy po raz setny pytala "Gdzie jestes??????!!!!" wywolywal taki poziom adrenaliny, ze pewnie 2x moglabym to samo w te 30 minut zrobic

Cytat:
6:45 to mój codzienny rytuał.
Właśnie jem owsiankę
Zaraz zakładam butki i do pracy
Miłego dnia laseczki

Oooo, owsianka! Dawno nie jadlam

Milego dnia rowniez!!

A do mnie przyplatalo sie paskudne przeziebienie Nie lubie, nie lubie, nie lubie!!! A tu trza jechac do pracy... I co gorsza... PRACOWAC

Moj Nino

Stary 2010-03-24, 22:13   #1221
danai39
Raczkowanie

GG do danai39 Send a message via Skype™ to danai39

Bosze mój miły jak wy lecicie z tym koksem
Parę dni Was nie czytałam i już się gubię.
emanko jak tam u ciebie bo teraz Cię nie widzę na fb.
Naatalia jak Ci zazdroszczę Też tak chcę.
Nie mogę jakoś się pozbierać po tych wszystkich moich przejściach.Nianię jednak straciłam bo jednak miałam rację i nie powinnam sie litować.
Okazało się,że moja mała nie mogła wychodzić z pokoju jak niania oglądała mtv w salonie.
Mogła tylko siedzieć w pokoiku na łóżku i bawić się dwoma lalami.
Teraz minął tydzień i moja mała zaczęła mówić i bawić się inaczej.
Roux czemy Cię tutaj nie ma?
20\12\09------63,5 kg.

Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........
61kg
danai39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-24, 22:28   #1222
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Napisane przez danai39 Pokaż wiadomość
Bosze mój miły jak wy lecicie z tym koksem
Parę dni Was nie czytałam i już się gubię.
emanko jak tam u ciebie bo teraz Cię nie widzę na fb.
Naatalia jak Ci zazdroszczę Też tak chcę.
Nie mogę jakoś się pozbierać po tych wszystkich moich przejściach.Nianię jednak straciłam bo jednak miałam rację i nie powinnam sie litować.
Okazało się,że moja mała nie mogła wychodzić z pokoju jak niania oglądała mtv w salonie.
Mogła tylko siedzieć w pokoiku na łóżku i bawić się dwoma lalami.
Teraz minął tydzień i moja mała zaczęła mówić i bawić się inaczej.
Roux czemy Cię tutaj nie ma?
wywołana do tablicy...odzywam sie
u mnie?? no cóż, szukam pracy w kilku miastach - a że nie mam za wielkiego doświadczenia wiec mi ciężko ale wysyłam papiery... i czekam a nóż widelec się uda
na fejsie też jestem ale czata mam czesto zamknietego:P
hmm dziwna ta Twoja exniania...ale dobrze, że się jej pozbyłas....uściskaj swoją księżniczkę ode mnie

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2010-03-24 o 22:34
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 19:46   #1223
danai39
Raczkowanie

Cytat:
wywołana do tablicy...odzywam sie
u mnie?? no cóż, szukam pracy w kilku miastach - a że nie mam za wielkiego doświadczenia wiec mi ciężko ale wysyłam papiery... i czekam a nóż widelec się uda
na fejsie też jestem ale czata mam czesto zamknietego:P
hmm dziwna ta Twoja exniania...ale dobrze, że się jej pozbyłas....uściskaj swoją księżniczkę ode mnie
Emanko szkoda,że masz wyłączonego czata bo przyznam Ci się bez bicia,że brakuje mi tego stukania z Toba.Jakoś tak się czułam jak po spowiedzi ...hi hi hi
Myślę,że jak tak wysyłasz wszędzie swoje papiery to w końcu się odezwie ktoś z TAAAAAAKĄ SUUUUUPER OFEEEERTĄ.
Dobrze powiedziałaś,że ta moja exniania jest dziwna ale ja tego nie widziałam w takim stopniu jak było.Przyznam się szczerze,że zastosowałam się do porad roux i zaobserwowałam coś na co roux mnie uczuliła.Ale jak to Grecy mówią "perazmena ksehazmena"(przeszłe jest zapomniane)

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez naatalia Pokaż wiadomość

no to kawka i startuje
Natalia co tam u Ciebie?
Przyjdz do mnie bo upiekłam baranki i jutro przyjadą ciasta z Polski.Mniam mniam.Chyba bym się zkichała jak bym Cię zobaczyła.....a jeszcze jeden taki aptekarz bardzo jest Tobą zainteresowany hi hi hi.Zobacz go sobie u mnie na fb.To ten ciemny.
20\12\09------63,5 kg.

61kg
Stary 2010-03-25, 20:56   #1224
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

To ja wysylam zaproszenia na facebooku!!!
A tak wogole to czesc Mieszadelka. Plany na swieta? Ja pracuje tylko 3 dni w przyszlym tygodniu, bede sie lenic potem, az 5dni .

sylwunia3009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 21:50   #1225
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Emanko szkoda,że masz wyłączonego czata bo przyznam Ci się bez bicia,że brakuje mi tego stukania z Toba.Jakoś tak się czułam jak po spowiedzi ...hi hi hi
Myślę,że jak tak wysyłasz wszędzie swoje papiery to w końcu się odezwie ktoś z TAAAAAAKĄ SUUUUUPER OFEEEERTĄ.
Dobrze powiedziałaś,że ta moja exniania jest dziwna ale ja tego nie widziałam w takim stopniu jak było.Przyznam się szczerze,że zastosowałam się do porad roux i zaobserwowałam coś na co roux mnie uczuliła.Ale jak to Grecy mówią "perazmena ksehazmena"(przeszłe jest zapomniane)
mam wyłączonego bo..trochę mi java przy czacie świruje:/
taaa ale oni zawsze łatwo zapominają...nie wiem jakaś ogólnonarodowa skleroza czy alzhaimer??
jak po spowiedzi?? ee do księdza/zakonnicy mi daleko
ja tylko zwykła osoba jestem inne dziewczyny to mogą potwierdzić
mam nadzieje, że jakaś oferta się trafi gdzie bedą chcieli mnie mimo, iż brak mi doswiadczenia...
no nasza roux to mądra kobieta zakrecona ale mądra

Edytowane przez emanko
Czas edycji: 2010-03-25 o 21:57
emanko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 22:01   #1226
danai39
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
To ja wysylam zaproszenia na facebooku!!!
A tak wogole to czesc Mieszadelka. Plany na swieta? Ja pracuje tylko 3 dni w przyszlym tygodniu, bede sie lenic potem, az 5dni .
Cześć sylwunia.Jak wysyłałaś zaproszenia na fb.To może ja też Cię mam tylko nie wiem jak cię szukać.Mnie poznasz po avatarze...hi hi

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
mam wyłączonego bo..trochę mi java przy czacie świruje:/
taaa ale oni zawsze łatwo zapominają...nie wiem jakac ogólnonarodowa skleroza czy alzhaimer??
mam nadzieje, że jakaś oferta się trafi gdzie bedą chcieli mnie mimo, iż brak mi doswiadczenia...
no nasza roux to mądra kobieta zakrecona ale mądra
O afery to do Grecji....hi hi afer ci u nas dostatek.....hi hi
Ale daj Ci Panie AFERY JAK ........coś tam
Doświadczenie też kiedyś zdobędziesz.Przecież to logiczne ...jak ktoś jest młody to doświadczenia mu brakuje
Myślę,że Grecy to mają i sklerozę i alzhaimer ale tylko wtedy kiedy im to odpowiada
20\12\09------63,5 kg.

61kg

Edytowane przez danai39
Czas edycji: 2010-03-25 o 22:02
Stary 2010-03-25, 22:07   #1227
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć sylwunia.Jak wysyłałaś zaproszenia na fb.To może ja też Cię mam tylko nie wiem jak cię szukać.Mnie poznasz po avatarze...hi hi

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

O afery to do Grecji....hi hi afer ci u nas dostatek.....hi hi
Ale daj Ci Panie AFERY JAK ........coś tam
Doświadczenie też kiedyś zdobędziesz.Przecież to logiczne ...jak ktoś jest młody to doświadczenia mu brakuje
Myślę,że Grecy to mają i sklerozę i alzhaimer ale tylko wtedy kiedy im to odpowiada
tak wiem, że kiedyś zdobede...ale niestety wciąż chcą z doswiadczeniem - z resztą nie dziwię się bo wiadomo, że w niektórych branżach potrzeba doswiadczenie
im zazwyczaj to odpowiada i na wszystko czas mają tylko nie na to co naprawdę ważne
no to danai...co przeskrobałas muszę coś na pokutę dla Ciebie wymyśleć
Stary 2010-03-25, 22:18   #1228
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

danai ja Ciebie juz mam, mnie poznasz po imieniu

Stary 2010-03-25, 22:21   #1229
emanko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwunia3009 Pokaż wiadomość
danai ja Ciebie juz mam, mnie poznasz po imieniu
wiem kogo masz od dawna
Stary 2010-03-25, 22:33   #1230
sylwunia3009
Zadomowienie

GG do sylwunia3009

A wogole to mnie strasznie wciagnal facebook ostatnio, no i gram sobie w restaurant city- razem z TZ.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości