Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 22:40   #1201
Smynio
Raczkowanie

GG do Smynio
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

mam ochotę zamówić krem kryjący clearskin za 9,90 ze str. 91 w kat.07, ale nie bardzo wiem jak on wygląda jest to po prostu krem? czy coś w stylu fluidu, skoro natychmiast wyrównuje koloryt skóry? któraś może używała i podzieliłaby się opinią? byłabym wielce wdzięczna
mam również pytanko o to, że zbieram na tą torbę zebra, ale zastanawiam się czy preparat do demakijażu i zmywacz we flamastrze oraz odżywka do paznokci, które są z zakresu podanych stron będą się liczyć jako "produkty avon kolor", czyli czy się załapią do kwoty 99zł? bo wiem, że produkty niekosmetyczne nie są objęte programem....
http://www.pustamiska.pl/
http://www.pajacyk.pl/
http://www.okruszek.org.pl/

Edytowane przez Smynio
Czas edycji: 2010-04-20 o 22:43
Smynio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:43   #1202
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
u nas te perfumy można kupić w promocji "kup jedne za drugie zapłacisz 1funta" czyli za 2 opakowania 13 funtów (na pól 6.50funta = niecałe 29 zł) przy opuście 25% to wychodzi jakieś 21zł więc "na swoje" i tak wyjdą a jak ktoś nalezy do Presidents Club to pewnie ma jeszcze taniej
To ja tak z ciekawości zapytam jak wychodzą ceny biżuterii i torebek? Bo u nas szczególnie torebki to ceny mają zawrotne.

Mydła w płynie Aloha - dostałam. Ze stron wyprzedażowych z katalogu zamawiałam olejki obydwa, z netto Brazil i mgiełkę i wodę- wszystko otrzymałam- zamówienie z ubiegłego czwartku.

Zauważyłyście może jak wychodzi cenowo serum (to czerwone- z anew)- przy zakupie dwóch sztuk- 109 zł- upust np. 25%- nie całe 41 zł za sztukę a przy 30% nie całe 39 zł za sztukę. Ja się skusiłam- bo na jedno miałam klientkę
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:45   #1203
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
odpakowałam szminke Pink Pop z tego zestwu z HT i co? złamana... ;/// nawet ni opłaca się zwracać...
Skoro przysłali ci już złamaną, to powinni przysłać drugą na ich własny koszt, dlaczego ty masz ponosić koszty?

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Szkatulka niczego sobie, chyba ja sobie nawet zatrzymam
Ale bizuteria dolaczana do TTA nie podoba mi sie... ten duzy krysztal wyglada jak porysowany plastik (mimo, iz byl zapakowany w osobno folie), a kolczyki i to cos w naszyjniku na ksztalt kolczykow jak dla mnie wyglada tandetnie... Chyba kilentkom dorzuce jako gratisy bo na prezent to to sie nie nadaje :/
No a dla mnie najbardziej ordynarny jest ten łańcuszek...
Cytat:
Napisane przez Agnieszka2185 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w netto jest matujący mus idealny kolor, który z tych odcieni najbardziej jest przybliżony do podkładu rozświetlająco-antystresowego almond i cream
chyba shell
Stary 2010-04-20, 22:52   #1204
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
skladalam wlasnie zam z k6, tylko ok 550zl ;/
zielone swiatla przy:
-multi-roz do policzkow
-rozowy olejek SSS
-neonowy tusz do kresek niebieski z netto
-Brazil Beat z netto
Ja tez właśnie złożyłam zamówienie.. na 155zł.. z czego 37 za megahity.. Jak na moje możliwości to bardzo kiepski wynik. Może na II termin się jeszcze uda bo chciałabym kuferek..

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 23:11   #1205
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Sprawdzałam angielskie katalogi, tam faktycznie macie te wody za bezcen w porównaniu z tym ile nam "każą" płacić.

Dziewczyna822 - dzięki za info, to juz się nie zastanawiam
U nas w katalogach strasznie drogie są perfumki ja zamawiam tylko z promocji bo po normalnych cenach nikt nie chce a żeby ktoś zamówił ChLR albo TTA to już tylko mogę pomarzyć, z reszta przy takich cenach to już lepiej jakiś oryginał kupić
Stary 2010-04-20, 23:33   #1206
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hej! mam pyt. odnośnie kuferka- teraz zapomnialam go zamowić w kat. 6., czy jego się zamawia w kat 7? Bo jak zamówiłam zestaw podróżny w 5 to nie przyszedł, a w 6 już nie wpisywalam kodu na niego, myślalam, ze sami dołączą, ale nie mam na fakturze, tak więc zastanawiam się czy w 7 mogę zamówić dopiero kuferek czy już nie mam szans na niego, bo powinnam wpisać w 6?
Ale zamotałam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 00:09   #1207
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka722 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie nowego zestawu Planet Spa Tajski Kwiat Lotosu czy ktoś może już posiada coś z tej serii? Najbardziej interesuje mnie Wygładzająco-odżywcza maseczka do włosów, Luksusowy kremowy mus do ciała i Maseczka głęboko oczyszczająca pory. Jeśli ktoś ma coś z tego to prosze o opinie
Ja sobie zamówiłam maseczkę, ale jeszcze nie miałam kiedy wypróbować.

Cytat:
Napisane przez Gosienka1707 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ma może któraś z Was bransoletkę Marion z netto z 6? Jaka ona jest?
Ja ją mam już dłuższy czas i niestety zaczyna brzydnąć

A ten pachnący krem do nawilżania skórek, to pachnący jest tylko z nazwy
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 00:14   #1208
alutka63
Raczkowanie

GG do alutka63

"HEJ" dziewczynki
dopiero co przyszłam do domku po wspaniałej konferencji wiosennej AVON bylo super. Jak byście chciały mogę wkleić foto torebeczki weekendowej którą dostałam za zrobienie celu ogólnie wszystko mogę opisać jak wstanę jestem NIEPRZYTOMNA poza tym są fajne programy motywujące też dla konsultantek nowa strona rusza od CZWARTKU !!! rozmawiałam z tym od marketingu i powiem wam że powoli robią już coś w kierunku z ALLEGRO i sprzedawaniem kosmetyków oraz z osobami która stoją "tak jak u mnie" w empiku i sprzedają sobie tak na żywca kosmetyki po interwencji osoba została usunięta więc SUPER reszte napiszę jak wstanę (bo jak pisałam wcześniej IDĘ SPAĆ PADAM NA TWARZ) "HEJ"
Liderka od 2009r
alutka63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 01:04   #1209
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej! mam pyt. odnośnie kuferka- teraz zapomnialam go zamowić w kat. 6., czy jego się zamawia w kat 7? Bo jak zamówiłam zestaw podróżny w 5 to nie przyszedł, a w 6 już nie wpisywalam kodu na niego, myślalam, ze sami dołączą, ale nie mam na fakturze, tak więc zastanawiam się czy w 7 mogę zamówić dopiero kuferek czy już nie mam szans na niego, bo powinnam wpisać w 6?
Ale zamotałam
Nawet jak wklepiesz kod na kuferek w k07 to ci nie wejdzie chyba ze zadzwonisz jutro rano do wa-wy i im powiesz że zapomniałaś zamówić a oni doślą ci w kolejnym zamówieniu
Stary 2010-04-21, 07:37   #1210
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
"HEJ" dziewczynki
dopiero co przyszłam do domku po wspaniałej konferencji wiosennej AVON bylo super. Jak byście chciały mogę wkleić foto torebeczki weekendowej którą dostałam za zrobienie celu ogólnie wszystko mogę opisać jak wstanę jestem NIEPRZYTOMNA poza tym są fajne programy motywujące też dla konsultantek nowa strona rusza od CZWARTKU !!! rozmawiałam z tym od marketingu i powiem wam że powoli robią już coś w kierunku z ALLEGRO i sprzedawaniem kosmetyków oraz z osobami która stoją "tak jak u mnie" w empiku i sprzedają sobie tak na żywca kosmetyki po interwencji osoba została usunięta więc SUPER reszte napiszę jak wstanę (bo jak pisałam wcześniej IDĘ SPAĆ PADAM NA TWARZ) "HEJ"
no to ciekawie się zapowiada czekam na relację, mam nadzieję, że to nie tylko mydlenie naszych pieknych oczu!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 07:47   #1211
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Dziewczyny strona nie działa a ja bym chciała pilnie zapłacić fakture - czy da się to zrobić w inny sposób? (oczywiście poza przechadzką na poczte) - mam kartę avon, da się to zrobić przez ta stronę której nie pamiętam nazwy?

gothika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 07:51   #1212
Gustek
Raczkowanie

GG do Gustek

A nie jest tak, że nowe dostają torebkę przy czwartym zamówieniu powyżej 250 zł??? Jeśli oczywiście zamówią
Stary 2010-04-21, 08:00   #1213
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez Gustek Pokaż wiadomość
A nie jest tak, że nowe dostają torebkę przy czwartym zamówieniu powyżej 250 zł??? Jeśli oczywiście zamówią
Dokładnie tak, pisałam o tym wyżej.
Stary 2010-04-21, 08:15   #1214
kingusiusia
Rozeznanie

Ja już się wkurzyłam!
Wiele osób mówi mi że woli sobie zamówić na allegro niż u mnie.. Bo z przesyłką wyniesie ich taniej niż po cenach katalogowych.
Ja teraz jak zobaczę takiego sprzedawcę to wysyłam linka do Avon...

gothika stronka działa...
Będzie przerwa techniczna 22.04 od godz. 14-17
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 08:37   #1215
Gustek
Raczkowanie

GG do Gustek

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, pisałam o tym wyżej.
Dziękuję, ale tylu stron nie byłam w stanie szczegółowo przeczytać. Być może coś przeoczyłam...

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

A co myślicie o torebce Paulinie????
Warto nie warto??

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Szczerze, to czasem sama mam ochotę zamówić na Allegro... Ale tylko jeśli chodzi o jakieś kosmetyczki, torebki itd.... Kosmetyki to wolę sobie zamówić sama

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

No ale ciekawi mnie ta Paulina I ewentualnie Batycki limonkowa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 08:37   #1216
Agnieszka2185
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
chyba shell
Dziękuję A możesz mi jeszcze powiedzieć, czy lepszy jest od rozświetlająco-antystresowego Bo ja po jego użyciu właśnie tego antystresowego świece się w strefie T.
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:15   #1217
B B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
Zamówiłam tą szminke 3 w 1 z demo i powiem że bardzo fajny pomysł - jestem zadowolona póki co.
A jaki wybrałas odcień? Miałabys może mozliwośc zrobienia zdjęć?
B B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:49   #1218
skimos
Zakorzenienie

oby zdziałali coś z tym allegro. chociaż tam też wiadomo różnie z datami produkcji bywa..

Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Silver Foil i powiem wam BEZNADZIEJA! Bardzo ciężko równo pokryć (pędzelek chyba lipny - zostają jakby smugi niepomalowane) i kolor wcale nie przypomina tego z katalogu, jest bardziej matowy niż taki świecący. Do tego mocno widać ryski na nim, a pomalowałam paznokcie zaledwie wczoraj! Zastanawiam się czy go nie zwrócić, ale jak oni sprawdzą ile go zużyłam? I czy kartonik potrzebny, bo już wyrzuciłam?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 10:03   #1219
misinka
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Witam
Mam malutkie pytanko...czy któraś z Was wie co jest teraz w gorącej 5 w COK-ach? Bo na stronce Avonu coś się nie wyświetla
misinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 10:12   #1220
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
"HEJ" dziewczynki
Hm? To ile dni trwa ta konferencja? Ja mam termin na jutro
Stary 2010-04-21, 10:12   #1221
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez B B Pokaż wiadomość
A jaki wybrałas odcień? Miałabys może mozliwośc zrobienia zdjęć?
wybrałam Solar Rose, nie mam możliwości narazie zrobienia zdjęcia, ale kolor wyglada tak jak w katalogu
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 10:15   #1222
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
podbijam
ja pytałam o to jeszcze w poprzedniej części jednak była tylko jedna opinia ze pachnie podobnie do Avon Essence, może teraz więcej osób miało okazję ją wąchać?
Wg mnie bardziej orientalnie, raczej podobnie do BST, Avon Essence jest typowo leśny, drzewny.

Cytat:
Napisane przez niunik Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie odnośnie mgiełki do ciała o tym zapachu róża + brzoskwinia
Jak ona pachnie mniej więcej ?
Chodzi mi o to czy przypadkiem nie jak te 'różane różańce' ?
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
A mi się w ogóle nie podoba ten zapach maliny a katalogu był taki ładny, na pachnącej stronie, a gdy zamówiłam balsam zupełnie co innego poszedł do wymiany :P
Moim zdaniem coraz lepsze zapachy Naturals powstają, wg mnie właśnie róża i malina są najlepsze z całej serii. Bo te stare: truskawka, jeżyna są ochydne!

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
jak myślicie, naliczą mi opłatę 5zł? fakturę miałam do 16.04 [a myślałam że do 19.04], przed chwilką opłaciłam ją w banku to pewnie dopiero 21.04 będzie odhaczona jako opłacona...

ze składaniem zamówienia z kat 6 też muszę się wstrzymać dopóki faktury mi nie odhaczą jako opłaconą

ps. już nie mogę się kat 9 doczekać
Do tygodnia zwłoki nie naliczają.

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
A ja wybrałam się dzisiaj do hurtowni opakowań w Krakowie i zakupiłam reklamóweczki (całe białe):
*20/30cm w cenie 2,90 zł za 25 sztuk
*27/45cm w cenie 7,63 zł za 25 sztuk
*10/17cm w cenie 4,39 zł za 100 sztuk (te ostatnie to są takie torebki śniadaniowe jakby ale podobne do tych co kiedyś były w avonie).
Myślę że się opłaca
Gdzie jest ta hurtownia, bo też jestem z Krakowa ???

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
odpisali mi odnośnie reklamówek ...pierdy i jeszcze raz pierdy

Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że od katalogu 07/2009 w ofercie posiadamy torebki
biodegradowalne w formacie 20x30 cm w pakietach: 5sztuk, 10sztuk oraz 25sztuk.
Dodatkowo dostępne są również torby papierowe w formacie A4 w pakiecie 10
sztuk.
Nasza firma zwraca uwagę na problem zanieczyszczenia środowiska i ekologii
globalnej.
Zastąpienie toreb foliowych torbami papierowymi nie jest polecane, aby
wyprodukować papier papiernia wycina drzewa, zużywa bardzo dużo energii na
proces produkcyjny, system zbiórki i przerabiania też nie działa najlepiej w
naszym kraju.
Nasze torby foliowe są produkowane z grubego, wysokiej jakości plastiku, tak
aby były trwałe i mogły służyć naszym klientom wielokrotnie.

Dodatkowo staramy się doskonalić i ulepszać nasze torby foliowe. Cały czas
współpracujemy z naszymi dostawcami, aby udoskonalić nasze torby i mamy wzgląd
na ochronę środowiska.
Podsumowując, nasza firma robi wiele, aby podnieść standard ekologiczny,
kwestia tylko zauważenia tych elementów i skorzystania z nich jako świadomy
ekologicznie Klient.

Z pozdrowieniami,

Kur ślepa nie jestem....dostrzegam te masakryczne ceny
Gruby, wysokiej jakości plastik Bzdura! Jak dla mnie to zwykła folia i wcale te torby nie są jakieś trwalsze niż zwykłe reklamówki.

Co nas obchodzi że naszym klientkom będą służyć wielokrotnie? Im może tak ale nie nam. Dla nas to są jednorazówki!!!!!

Petycję oczywiście też im wysłałam, zobaczymy co mi odpiszą. Nie zawaham się wejść z nimi w polemikę jeśli jako odpowiedź napiszą mi jakieś bzdury

Cytat:
Napisane przez bleki00 Pokaż wiadomość
Który zestaw Solutions lepiej kupić: Moc nawilżenia czy Źródło energii? Klientki się nie pokusiły, ale za 5,90 to ja wezmę, tylko który poradźcie
Ja biorę Źródło Energii bo nie lubię mleczek do twarzy.

Cytat:
Dziewczyny, którą wode byście mi poleciły Today czy Tomorrow? Miałam Always a teraz chciałabym zobaczyć inny zapach. Może któraś z nich ma podobny zapach do innego avonowskiego zapachu.
Też się nad tym zastanawiam, bo obie są boskie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Moja mama uwielbia LBD, ale z TTA Tomorrrow podoba jej się najmniej.
Bo one jak na mój gust nie są ani trochę podobne.

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
W katalogu nie pisze nic o tym, żeby były wyłączone z oferty na formularzu zamówień też nie widziałam takiej informacji, faktury nie przeglądałam...

Zostaje mi mieć nadzieje, że się załapię

Starlett -> zamawiałaś coś jeszcze z tych stron?
Ja bym zamówiła i ew reklamowała później jak inaczej policzą.

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2010-04-21 o 10:21
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 10:18   #1223
francesca22
Zadomowienie

Co sadzicie na temat Torebki Babette??
Stary 2010-04-21, 10:19   #1224
emmi01
Raczkowanie

Hurtownia jest przy ulicy Makuszyńskiego 26a i nazywa się "PAPAK" dojazd autobusami 122 i 138
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 10:20   #1225
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
W odpowiedzi na Waszego meial o reklamówki. :

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zgłoszenie, chcielibyśmy podziękować za przekazane
sugestie. Zostaną one przekazane do odpowiedniego Działu.
Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że decyzje dotyczące ofert w
tym również artykułów pomocnych w sprzedaży podejmowane są przez Dział
Sprzedaży. Pragnę jedynie przekazać, że zakup toreb biodegradowalnych w
pakiecie np. 25 sztuk to koszt 4,50zł. W związku tym, za jedna torbę
zapłaci Pani nie 0,90zł. , a 0,18 zł.

robią z nas idiotki ;|

Z pozdrowieniami,
Zapomnieli napisać że w tym pakiecie są malusieńkie reklamóweczki do których niewiele się mieści, a tych dużych nie ma w żadnych pakietach.
Stary 2010-04-21, 10:22   #1226
smerfetka25
Zakorzenienie

Te nowe różdżki są bardzo fikuśne, tylko te kolory... jak dla starej babci
Stary 2010-04-21, 10:23   #1227
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Hurtownia jest przy ulicy Makuszyńskiego 26a i nazywa się "PAPAK" dojazd autobusami 122 i 138
Dzięki
Stary 2010-04-21, 10:34   #1228
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Co sadzicie na temat Torebki Babette??
Ja mam tą torebkę od trzech miesięcy (chyba ) kremową, tacham ją wszędzie, i do sklepu i do znajomych. Bardzo dobrze wykonana, wypycham ją po brzegi kosmetykami i pasek jeszcze się nie urwał, suwak też wytrzymuje Po za tym ze strasznie się brudzi to jestem zadowolona

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2010-04-21 o 10:35 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 11:05   #1229
Agnieszka2185
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja mam tą torebkę od trzech miesięcy (chyba ) kremową, tacham ją wszędzie, i do sklepu i do znajomych. Bardzo dobrze wykonana, wypycham ją po brzegi kosmetykami i pasek jeszcze się nie urwał, suwak też wytrzymuje Po za tym ze strasznie się brudzi to jestem zadowolona
Z tego co zauważyłam to jeszcze tylko w katalogu 7 będzie i babette i heidi. Kurcze obie mi się podobają, a pewnie już wycofują je Szkoda, że nigdzie nie dają jakiejś adnotacji o zakończeniu ich produkcji.
Agnieszka2185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 11:21   #1230
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Dziękuję A możesz mi jeszcze powiedzieć, czy lepszy jest od rozświetlająco-antystresowego Bo ja po jego użyciu właśnie tego antystresowego świece się w strefie T.
No tak, ten mus jest zdecydowanie matujący, całkowite przeciwieństwo rozświetlającego.

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Silver Foil i powiem wam BEZNADZIEJA! Bardzo ciężko równo pokryć (pędzelek chyba lipny - zostają jakby smugi niepomalowane) i kolor wcale nie przypomina tego z katalogu, jest bardziej matowy niż taki świecący. Do tego mocno widać ryski na nim, a pomalowałam paznokcie zaledwie wczoraj! Zastanawiam się czy go nie zwrócić, ale jak oni sprawdzą ile go zużyłam? I czy kartonik potrzebny, bo już wyrzuciłam?
Nie, kartonik niepotrzebny. Powinni przyjąć, przecież po pomalowaniu 2, 3 razy nie zużyłaś 25 %.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości