|
|
#1201 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
mam ochotę zamówić krem kryjący clearskin za 9,90 ze str. 91 w kat.07, ale nie bardzo wiem jak on wygląda
jest to po prostu krem? czy coś w stylu fluidu, skoro natychmiast wyrównuje koloryt skóry? któraś może używała i podzieliłaby się opinią? byłabym wielce wdzięcznamam również pytanko o to, że zbieram na tą torbę zebra, ale zastanawiam się czy preparat do demakijażu i zmywacz we flamastrze oraz odżywka do paznokci, które są z zakresu podanych stron będą się liczyć jako "produkty avon kolor", czyli czy się załapią do kwoty 99zł?
And You see I cannot be forsaken... ![]() Klikaj codziennie: http://www.polskieserce.pl/ http://www.pustamiska.pl/ http://www.pajacyk.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ Edytowane przez Smynio Czas edycji: 2010-04-20 o 23:43 |
|
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mydła w płynie Aloha - dostałam. Ze stron wyprzedażowych z katalogu zamawiałam olejki obydwa, z netto Brazil i mgiełkę i wodę- wszystko otrzymałam- zamówienie z ubiegłego czwartku. Zauważyłyście może jak wychodzi cenowo serum (to czerwone- z anew)- przy zakupie dwóch sztuk- 109 zł- upust np. 25%- nie całe 41 zł za sztukę a przy 30% nie całe 39 zł za sztukę. Ja się skusiłam- bo na jedno miałam klientkę |
|
|
|
|
#1203 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
chyba shell
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez właśnie złożyłam zamówienie.. na 155zł.. z czego 37 za megahity.. Jak na moje możliwości to bardzo kiepski wynik. Może na II termin się jeszcze uda bo chciałabym kuferek..
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zamawiam tylko z promocji bo po normalnych cenach nikt nie chce a żeby ktoś zamówił ChLR albo TTA to już tylko mogę pomarzyć, z reszta przy takich cenach to już lepiej jakiś oryginał kupić
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! mam pyt. odnośnie kuferka- teraz zapomnialam go zamowić w kat. 6., czy jego się zamawia w kat 7? Bo jak zamówiłam zestaw podróżny w 5 to nie przyszedł, a w 6 już nie wpisywalam kodu na niego, myślalam, ze sami dołączą, ale nie mam na fakturze, tak więc zastanawiam się czy w 7 mogę zamówić dopiero kuferek czy już nie mam szans na niego, bo powinnam wpisać w 6?
Ale zamotałam
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ten pachnący krem do nawilżania skórek, to pachnący jest tylko z nazwy
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
"HEJ" dziewczynki
![]() dopiero co przyszłam do domku po wspaniałej konferencji wiosennej AVON bylo super. Jak byście chciały mogę wkleić foto torebeczki weekendowej którą dostałam za zrobienie celu ogólnie wszystko mogę opisać jak wstanę jestem NIEPRZYTOMNA poza tym są fajne programy motywujące też dla konsultantek nowa strona rusza od CZWARTKU !!! rozmawiałam z tym od marketingu i powiem wam że powoli robią już coś w kierunku z ALLEGRO i sprzedawaniem kosmetyków oraz z osobami która stoją "tak jak u mnie" w empiku i sprzedają sobie tak na żywca kosmetyki po interwencji osoba została usunięta więc SUPER reszte napiszę jak wstanę (bo jak pisałam wcześniej IDĘ SPAĆ PADAM NA TWARZ) "HEJ"
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekam na relację, mam nadzieję, że to nie tylko mydlenie naszych pieknych oczu!
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strona nie działa a ja bym chciała pilnie zapłacić fakture - czy da się to zrobić w inny sposób? (oczywiście poza przechadzką na poczte
) - mam kartę avon, da się to zrobić przez ta stronę której nie pamiętam nazwy?![]()
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
A nie jest tak, że nowe dostają torebkę przy czwartym zamówieniu powyżej 250 zł??? Jeśli oczywiście zamówią
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
Ja już się wkurzyłam!
Wiele osób mówi mi że woli sobie zamówić na allegro niż u mnie.. Bo z przesyłką wyniesie ich taniej niż po cenach katalogowych. Ja teraz jak zobaczę takiego sprzedawcę to wysyłam linka do Avon... gothika stronka działa... Będzie przerwa techniczna 22.04 od godz. 14-17 |
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, ale tylu stron nie byłam w stanie szczegółowo przeczytać. Być może coś przeoczyłam...
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- A co myślicie o torebce Paulinie???? ![]() Warto nie warto?? ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Szczerze, to czasem sama mam ochotę zamówić na Allegro... Ale tylko jeśli chodzi o jakieś kosmetyczki, torebki itd.... Kosmetyki to wolę sobie zamówić sama ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- No ale ciekawi mnie ta Paulina
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
oby zdziałali coś z tym allegro. chociaż tam też wiadomo różnie z datami produkcji bywa..
Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Silver Foil i powiem wam BEZNADZIEJA! Bardzo ciężko równo pokryć (pędzelek chyba lipny - zostają jakby smugi niepomalowane) i kolor wcale nie przypomina tego z katalogu, jest bardziej matowy niż taki świecący. Do tego mocno widać ryski na nim, a pomalowałam paznokcie zaledwie wczoraj! Zastanawiam się czy go nie zwrócić, ale jak oni sprawdzą ile go zużyłam? I czy kartonik potrzebny, bo już wyrzuciłam?
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mam malutkie pytanko...czy któraś z Was wie co jest teraz w gorącej 5 w COK-ach? Bo na stronce Avonu coś się nie wyświetla |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile dni trwa ta konferencja? Ja mam termin na jutro
|
|
#1221 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1222 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
???Cytat:
Co nas obchodzi że naszym klientkom będą służyć wielokrotnie ? Im może tak ale nie nam. Dla nas to są jednorazówki!!!!!Petycję oczywiście też im wysłałam, zobaczymy co mi odpiszą. Nie zawaham się wejść z nimi w polemikę jeśli jako odpowiedź napiszą mi jakieś bzdury Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym zamówiła i ew reklamowała później jak inaczej policzą.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-04-21 o 11:21 |
|||||||||
|
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Co sadzicie na temat Torebki Babette??
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
Hurtownia jest przy ulicy Makuszyńskiego 26a i nazywa się "PAPAK"
dojazd autobusami 122 i 138
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Te nowe różdżki są bardzo fikuśne, tylko te kolory... jak dla starej babci
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tą torebkę od trzech miesięcy (chyba
) kremową, tacham ją wszędzie, i do sklepu i do znajomych. Bardzo dobrze wykonana, wypycham ją po brzegi kosmetykami i pasek jeszcze się nie urwał, suwak też wytrzymuje Po za tym ze strasznie się brudzi to jestem zadowolona
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-04-21 o 11:35 Powód: lit |
|
|
|
#1229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że nigdzie nie dają jakiejś adnotacji o zakończeniu ich produkcji.
|
|
|
|
|
#1230 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

jest to po prostu krem? czy coś w stylu fluidu, skoro natychmiast wyrównuje koloryt skóry? któraś może używała i podzieliłaby się opinią?
byłabym wielce wdzięczna

ja zamawiam tylko z promocji bo po normalnych cenach nikt nie chce a żeby ktoś zamówił ChLR albo TTA to już tylko mogę pomarzyć, z reszta przy takich cenach to już lepiej jakiś oryginał kupić

) - mam kartę avon, da się to zrobić przez ta stronę której nie pamiętam nazwy?

? Im może tak ale nie nam. Dla nas to są jednorazówki!!!!!
Szkoda, że nigdzie nie dają jakiejś adnotacji o zakończeniu ich produkcji.