![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
' pytacie po co tańczę? to tak jakbym zapytała po co oddychasz. ' i wariatka jeszcze tańczy. ' najpierw tańcz. myśl później. taka jest naturalna kolej rzeczy. ' taniec - to mój świat taki malutki w którym zostawiam wszystkie swe smutki i odcinam się od rzeczywistości. ' i znów wszystko we mnie tańczy. ' to, co kiedyś było zabawą, a teraz stało się całym życiem. ' taniec to marzenie spełniane nogami. może coś wybierzesz. ![]()
![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
znalazłoby się coś w stylu dedykacji do książki na pierwszą komunię?
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
hej.
macie coś o tym że zawiodłam się strasznie na przyjaciółce/przyjaciółkach. że coś się pomiędzy nami zmieniło i obwinia o to mnie,a ja uważam inaczej,żeby zauważyła swoje błędy. dziękuję z góry panienki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy z nas dobrze ten moment pamięta, bo jest to chwila wielka i uroczysta, pełna radości, przepiękna i czysta. We wspomnieniach Twoich pozostanie ten dzień, gdy włożyłaś odświętne ubranie, w kościele widziała rodzina droga, jak do serca przyjęłaś Ciało Twego Boga. "Najwspanialszym doświadczeniem, jakiego może doznać człowiek, jest otwarcie się na Tajemnicę." /Paulo Coelho/ takie znalazłam, nie wiesz czy do książki pasują, ale może skorzystasz. ![]()
![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
To ja może dorzucę parę od siebie jakie miałam na gg. może kiedy komuś się przydadzą...
A) Jednymi z najtrudniejszych decyzji są te, które trzeba podjąć pomimo, że odbierają nam cząstkę tego, co jest bliskie naszemu sercu. B) Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. C) Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna, to przede wszystkim samej sobie.. D) Czasem jeden dzień potrafi osłodzić gorycz całego miesiąca.. E) Bratnia dusza jest ostatnią rzeczą, jaką pragnę znaleźć.
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do książki to kupiłam mu "Małego księcia" i ten drugi wydaje mi się że będzie idealny ![]()
![]() |
![]() |
#1210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, nie zupełnie o to mi chodziło, racze coś w stylu: Poranna kawa o wyszukanym smaku i już prawie czuję, że nie jesteś mi potrzebny...
![]() |
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
Potrzebuję czegoś o tym, że mam do podjęcia bardzo trudną decyzję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czuje że jest inaczej. gdybyś zauwazyła to co ja widzę, myslę że znów byłoby okay. szkoda ze nie widzisz tego co ja. wcale nie jest tak jak ty myslisz. wiesz.. ja tez mam jakies uczucia,! dzieki tej sytuacji zobaczyłam jak naprawde mogę na was liczyc.;( przyjaźń polega na tym ,że bez względu na wszystko nadal jest sie przyjacielem. szkoda ze nasza przyjaźń zakończyła sie w ten sposób. ![]()
![]() |
![]() |
#1213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. Każdego dnia dziękuje Bogu za to że Cie mam . 2. Bo wiesz, że w moim sercu na zawsze będziesz Ty .. Czego chcieć wiecej prócz tego że Ciebie mam ? 3.'jego oczy zagadką, tęczowym mostem.. źrenice magią pokryte.' 'W jego czach zakochana, zbiera serduszka z kącików ust.' 'Twoje oczy- moje małe. niebieskie. prywatne najpiękniejsze niebo.!' 'miłość ma niebieskie oczy..' '..te niebieskie Twoje oczy skradły duszę mą.. ' 'niebiańska rozkosz niebieskich iskierek miłości..' Lubie patrzyc Ci gleboko w oczy kiedy wchodzisz gdzies gdzie jestem Masz takie zamyslone usta. Masz takie malinowe oczy. Tyle siebie znam, ile zdołam wypatrzeć z oczu Twych Gdybym mogła schowałabym twoje oczy w mojej kieszeni. 4. Pijana szczęściem. Pełna radości. Spragniona życia wciąż. Niech życie nam zawróci w głowie. A w życiu jakby piękniej. Każdą chwilą bawić się. I niech ten sen słodko trwa. Zamiast żyć na bogato i żyć jak szmata, wolę skromnie i z klasą doceniać wartość świata Nie wiem czy o to chodziło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma
cieszę się że na coś się przydałam <3. _______________________
Szukam cię na mapie moich marzeń <3. by Sylwia <3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pijąc poranną kawę, wpatrując się w przestrzeń leczę jeszcze bardziej zabliźnione rany. Kawa pobudza mnie do życia, przypomina sercu, że ma nauczyć się bić bez twojego. Ukochany smak kawy, której ty tak nienawidziłeś, pewnie dlatego ja ją tak kocham. Kolejna dawka kofeiny, kolejny dzień, kolejna szansa na zakochanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
Ejj.. a coś takiego, żeby zaczął żałować, że mnie zostawił?
![]() ![]() Edytowane przez LolinkaxD Czas edycji: 2010-05-16 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szukasz nowej? A szukaj, ja i tak będę lepsza od każdej nowej. Lepiej szybko zacznij żałować, bo widzisz nigdy nie będziesz w stanie o mnie zapomnieć. ![]() Żałuj, żałuj. Doskonale wiesz że będziesz cierpieć kiedy będę obściskiwać się z kimś innym. Zrozum... Jestem najlepsza, nie zastąpisz mnie choćby nie wiadomo jaka dobra ona była. Nigdy o mnie nie zapomnisz, zacznij żałować. Bo przecież po co łamać serce niewinnej dziewczynie. Nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' I myślisz, że zmienię się dla Ciebie, tak jak to zrobiła Ona? '
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
laski, a coś o tym, że rozdają mój numer? i wrzuty lecą?
niedosłowne, błagam !
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
LolinkaxD Chodzi o to, aby pozwolić sobie zapomnieć, dać komuś odejść i mruczeć tylko: żałuj, jestem taka za***ista. A idź pan w cholerę. I pozdrów moich byłych. Możesz zamknąć swój dzienny teatrzyk. Nikt i tak na Ciebie nie patrzy. On już dla niej nie istniał i cały czas nie mógł tego pojąć. _____ Błysnąć zabójczym uśmiechem i powiedzieć: „ jestem boska". każdemu twojemu oddechowi nadałabym znaczenie i znalazła miejsce w którym razem moglibyśmy się ukryć skradnę twoją każdą myśl, by ułożyć ją w naszą układankę z tytułem „szczęście”. Kusisz jak diabeł, a każesz zwać się aniołem. nie wiem czy trafiłam z jakimś opisem bo nie wiem jakich oczekujesz nie wszystkie moje ale jeżeli jakiś z tej drugiej części przypadł Ci do gustu to pisz a pomyślimy nad nowymi ![]()
![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
witam ponownie
![]() ![]() ![]() macie może coś o tym, że byłam kiedyś z chłopakiem, potem z nim zerwałam (bo miałam taki kaprys). teraz mija 18 miesięcy a ja tego żałuję. przez ten czas robiłam wiele głupstw. ale bardzo go kocham i chcę żeby dał mi ostatnią szansę. może coś w rodzaju: Nie chce dłużej czekać
Proszę bądźmy znowu razem... może być w trzeciej osobie. dłuższe, krótsze. wszystko co macie. ![]() błagam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
wiesz jak to jest obudzić się wcześniej niż zwykle i czuć się inaczej
niż zazwyczaj ? a wszystko dlatego , że zawiodłam .. nie pierwszy raz zawiodłam i pewnie nie raz zawiodę , nic nie mów , nie myśl , że jestem nie dobra .. gdy wszystko wokół wydaje się być gówniane nagle okazuje się , że jest gorzej , a do d u p y jesteś właśnie sam Ty . boję się , że nie ostatni raz zawiodłam i człowieka i swoje ja , które nie wiem czy jest jeszcze sobą .. Serduszka moje liczę na Was <3 . : 1 . że powoli zabijam go w sobie i nie pamiętam 2 . że teraz mogę mieć każdego , tak delikatnie . ; > 3 . że zmieniłam się , może i na gorsze ale to mi się podoba .
![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
miło mi to słyszeć.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
' Boże, zrób z moim życiem co chcesz, tylko niech On znów będzie mój... może się przyda. ![]()
![]() |
![]() |
#1225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś WIELKA! Dziękuje ![]() Ktoś jeszcze może coś znajdzie? ![]()
![]() |
![]() |
#1226 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Być przy Tobie szkoda, że to tylko marzenia. Cytat:
3. Koniec z grzeczna dziewczynką. Od teraz Trzymam z Diabłem Bóg mnie stworzył a szatan opętał. Więcej grzechów nie pamietam za wszystkie nie załuje . Nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
StrongHeart25
|
Witam was ponownie
![]() kiedyś już tu pisałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Talenciary Moje .!
bardzo potrzebne mi są opisy o tym, że nigdy się nie poddaję, nie jestem słaba. A jak już upadnę to zawsze się podniosę. ![]() Bardzoo, bardzoo proszę o pomoc . ;** Wiem, że coś wynajdziecie. < 3 Z góry dziękuję. ;** < 3
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki !
![]() można opisy : o tym , że 18 maja mam 14 urodziny , tak żebym mogła sobie go ustawić jutro i w urodziny ![]() z góry dziękuję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
A jakieś długie wyznania...coś tego typu:
''Wiesz? Cały czas o tym wszystkim myślę. I może On jest takim aniołem zesłanym do mnie od Boga? Takim wymodlonym, który sprawi, że zapomnę o tamtym? Tylko, że teraz już sama nie wiem. Wiesz? Anioły nie istnieją i On nim nie jest, ale mimo to chciałabym żeby przy mnie był i chronił przed złem tego świata. Bo On jest inny niż wszyscy. Wierzę w to. Chcę wierzyć.''
dziękuję tym na które zawsze mogę liczyć;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.