![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 9 :(
Ehh dziewczyny, szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie, to może byłoby nam łatwiej spotkać się, pogadać, zrobić damski wieczorek bez FACETÓW...a tak pozostało nam wylewanie swoich smutków na tym forum. W pewnym sensie mi to pomaga, zwłaszcza, gdy widzę ile z was zostało wykiwanych tak jak ja. Ale też dziękuję, że są tutaj takie osoby, jak choćby Hosenka, które podtrzymują nas na duchu.
Ile bym dała, żeby już mieć to za sobą, staram się, ale nie zawsze mi to wychodzi, zwłaszcza gdy spotykam bliskie mi osoby z jego rodziny lub gdy mi się po prostu śni... Od paru ładnych dni praktycznie dzień w dzień popijam sobie do lustra wieczorem, włączam muzykę i czuje się lepiej, choć przez te parę chwil... |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Wtajemniczenie
|
Na niego aż się ogarnie sam ze sobą:P
W sumie byliśmy ze sobą 3 lata więc wiem,że On jest dobrym wyborem i że warto na Niego poczekać ![]()
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam ten tekst 989059395305 razy ![]() ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-05-20 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Rozeznanie
|
Hej, ciekawe jak tam dzisiaj u Was samopoczucie i jak minęła noc
![]() znalazłam wczoraj: http://demotywatory.pl/476714/--Opow...ke-na-dobranoc spodobało mi się bo przynajmiej u mnie to była jedna wielka " bajka" ehh. Jutro mam ważne zaliczenie i książkę do przeczytania;/ eks milczy, zauważyłam że jak wchodze na gg to on znika- czuję się jak jakaś trędowata - nie wiem co on myśli, że zacznę " gorzkie żale" pisać czy co ![]() a i u znajomego na opisie gg zobaczyłam to : http://www.youtube.com/watch?v=h4F57zlJ1ZM oglądam to z 3 raz i smieje się sama do siebie- chociaż na chwilę mi się humor poprawił ... Mam nadzieje że dzisiejszy dzień jakoś minie bez rozmyślań:| ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Mój eks ogarnia się już 3 miesiąc ![]()
![]() |
#1205 |
Wtajemniczenie
|
Aguś
![]() Ale o on dziwo jest inny niż wszyscy:P I nie mówię tego żeby samą siebie przekonać tylko tak jest naprawdę ![]() Jak zaczęłam z Nim był 5 lat temu to byłam w szoku,ze ktoś może być bardziej uczuciowy i opiekuńczy niż ja ![]() Jakbyś wyśniła sobie cudownego faceta a marzenia nagle stały by się jawą ![]() A nawiązując do poprzednich wypowiedzi to rozkminiam ostatnio jakie my jesteśmy czasami "głupiutkie";/ No bo ile razy można wchodzić do tej samej rzeki i przeżywać na nowo koszmary z tym samym facetem,który miliony razy nas poniżał i doprowadzał do łez??I za każdym razem wierzymy w cudowne słowa "Zmieniłem się...Daj mi jeszcze jedną szansę"... Ewidentnie odradzam ![]() NiezbytSzczesliwa ogólnie rzecz biorąc sytuacja jest tragiczna bo ile razy już przechodziłaś to samo?? Czas zostawić wszystko za sobą i zacząć "nowy rozdział" w życiu ![]() Ktoś kiedyś mi poradził,zeby nie rozgrzebywać tego co było bo nigdy nie pogodzimy się z przeszłością a trzeba iść na przód ![]() Powodzenia i trzymam kciuki za asertywność ![]()
#1206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie znam dokładnie Twojej historii co się stało bo napisałaś tylko, że kazał ci czekać aż się ogarnie , no to mam nadzieje, że szybko się ogarnie ![]()
![]() |
#1207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
On Ci kazał czekać? Az sie ogarnie sam ze sobą? Co to za milosc do k*** nędzy, że facet zostawia "ukochaną" zeby sie ogarnac? Ja nie wiem, ale widocznie mamy inne definicje milosci, bo jakby kochal, chcial i potrzebowal to by sie ogarniał z Tobą wlasnie! Mialam to samo jak mnie zostawil kiedys bo okazalo sie ze jego mama ma raka.. a co to za przeproszeniem? Chyba nigdy nie chcialam byc tak blisko niego jak wtedy. Nie wierz w to, jego "poczekaj" to normalne tchorzostwo, boi sie powiedziec ze tak naprawde na chwile obecna nie chce byc z Tobą, nie na stale i nie na powaznie, ale nie chce sobie zamykac furtki na zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ogólnie rzecz biorąc to rozeszliśmy się 1.5 roku temu...Po dosyć długich rozmowach napisalam,że chciałabym dostać jeszcze jedną szansę i czy moglibyśmy wrócić do siebie ![]() ![]() Majówka minęła świetnie,niestety trzeba było wracać do domu więc dopiero przed wyjazdem zaczęłam temat powrotu a on powiedział mu najpierw,że przeszkadza mu odległość miedzy nami(on mieszka koło Szczecina,ja w Łodzi)...W życiu nie płakałam tyle co po tych słowach...Ogólnie pierwszy raz od dawna postanowiłam otworzyć przed kimś serce(bolesne wspomnienia pierwszej miłości dały się ostro we znaki) i poczułam sie jakbym dostała kopa prosto w serce ![]() ![]() Ale później dopiero wytłumaczył mi,że potrzebuje czasu bo nie jest pewien sam siebie...Można się domyślić co się dzieje po zbyt dużej dawce alkoholu na imprezie i poprosił żebym poczekała... Zależy mi i nie pamiętam juz kiedy ostatnio czułam tak silne uczucie do kogokolwiek... Poza tym rodzice go uwielbiają ![]() Planujemy teraz jego przyjazd do Łdz ![]() Wiec nie mogę sie już doczekać kolejnych cudownych chwil razem ![]()
![]() |
#1209 |
Rozeznanie
|
Co do tego ogarnięcia wszystko zależy co było przyczyną tego , że musi się ogarnąć i ile to już trwa.
Mój eks zostawiając mnie powiedział , że teraz chce spokoju, odpoczynku, że w głowie mu się troche popie...i musi sobie wszystko poukładać. Tym samym narobił mi nadzieje, ja jak głupia czekałam sobie a On odpoczywał imprezując i szukając nowej laski ;/ także bez komentarza.
#1210 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym to ja go zostawiłam;/ Wydaje mi się,ze gdyby nie chciał to nie powiedział by mi,że "chciałby kochać mnie jak kiedyś" i że tego co było nie możemy cofnąć ale można wiele zmienić w przyszłości... ![]() Mnie facet kiedyś też zdradził...Zbierałam się po tym parę lat i nie potrafiłam nikomu zaufać,a kiedy już robiło sie poważnie to ja uciekałam bo bałam się,że on będzie kolejnym który mnie skrzywdzi;/ Ale udało mi się pokonać lęki i teraz mój ex który tak bardzo mnie skrzywdził jest moim najlepszym kumplem i nie wyobrażam sobie,zeby go zabrakło w moim życiu... Podziwiam Twoją postawę...Ja nie potrafiłam żyć w ciągłym stresie,ze może następnego dnia powie mi,ze z nami koniec bo ma inną... Poza tym miłość to miłość ![]() Tego sie nie wybiera ![]() ![]()
![]() |
#1211 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
yyyy to czemu się rozeszliście ?? i sama pisałaś że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki ![]()
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
powodzenia w naiwnosci, stad stwierdzenie nadzieja matka glupich ![]() no ale kazdy ja chce miec ![]()
![]() |
#1213 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też kiedyś taka byłam...Ale wydaje mi się,że trafisz na takiego,który będzie Ci oddany do końca ![]() Bo chyba istnieją jeszcze tacy którzy nie są "zimnymi draniami" ![]() Oby bo inaczej świat się zmieni diametralnie o 360 stopni;/ ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() Ja go zostawiłam bo stwierdziłam,że już niczego nie ma...;/ Głupia byłam i tyle ![]() ![]() ![]() maczupikczu ale zawsze trzeba mieć jakąś nadzieję,bo gdybym myślała tak o każdym facecie to poszła bym do klasztoru:P Manja25 teoretycznie tak ale każdy chyba zasługuje na 2 szansę zwłaszcza,że to ja zawiniłam a nie on;/
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
blablablabla
ja już bym nie chciala takiego faceta i tekstów 'musze sie ogarnac poczekaj msuze pomyslec' ze niby co ja jestem poczekalnia czy czasoumilacz az jasnie pan sie namysli? albo sie kogos chce albo nie proste jak budowa cepa a jak ktos się juz zastanawia.. no to sory cos tu nie halo ![]() za duzo razy to w zyciu przerabiałam i jezeli ktos nie jest pewny osoby związku na 100% i jak juz zaczynaaj sie pojawiac "?"... no to wiadomo. bo jak ludzie się kochaja nie ma zadnych wachań PROSTEEEE ee co my tu przezywamy ja ogladam wlasnie relacje w tv z powodzi jak ludzie na dachac h domu siedza i czekaja na pomoc straciwszy caly dobytek zycia... to jest dopiero tragedia. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-05-20 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zadomowienie
|
juniorka89 nie kazda matka okocha swoje dzieci, bo skad sa wtedy sierocince?
ale masz racje w kazdym sie tli nadzieja nawet jak jej nie chcemy!! glupia jest i tyle "precz z nadzieja"!
#1216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale gdyby nie nadzieja to życie straciło by sens... Ale jeśli bardzo czegoś chcesz to chyba jednak warto na to trochę poczekać ![]() Jeśli wyjdzie to super,jeśli nie to trudno ![]() trzeba czasami coś przeżyć żeby potem albo się cieszyć albo żałować... W końcu człowiek uczy się na własnych błędach ![]()
![]() |
#1218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale zawsze zostają też miłe wspomnienia ![]()
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
jak to się mówi: Nadzieja umiera ostatnia.
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- W tym przypadku kiedy chce się zapomnieć to lepiej żeby nie było milych wspomnień ;/
#1220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1221 |
Rozeznanie
|
Nie wiem co będzie kiedyś , na dzień dzisiejszy na myśl o miłych chwilach MDLI mnie dosłownie i w przenośni
![]()
#1222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rany kiedyś sie zrosną, Serce przestanie boleć ![]() Powrót do normalności jest jednak najgorszy;/
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
Cześć
Udzielałam się chyba w 6-tej części... Potem wróciłam do exa(tego przez którego wylądowałam w temacie), mieszkalismy razem 1,5 roku. 2 miesiące temu poznałam kogoś innego, kręciłam na 2 fronty. Było ciężko, wyprowadziłąm się od exa i co? Nowy "nabytek" przestał się odzywać. Teraz próbuję się pozbierać po wyprowadzce, bo mimo że związek praktycznie nie istniał to jednak... spię sama, jem sama, nikt na mnie nie czeka, nikt mnie nie przytula, nikt... jestem sama. Nikogo nie obchodzę... ![]()
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja droga...Alkohol nie rozwiązuje problemów;/ Proponuje babski wieczór przy lodach,wyciskaczu łez i narzekaniu na to jak paskudny jest ten świat ![]() Wyżalanie się innym pomaga jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Świat jest piękny mimo paru nieprzyjemnych akcji... Nie martw się;* Ja jestem z Tobą ![]() Bynajmniej na piśmie ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przepraszam Cie bardzo ale w tym wypadku to sama jestes sobie winna... nie potrafie Ci w takiej sytuacji wspolczuc...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-20 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Twojego czy raczej nie Twojego mena. Nie czujesz się z tym dziwnie, że facet każe Ci czekać a Ty czekasz i tak naprawde nie wiesz na co? Jak dla mnie to jest albo czarne albo białe - nie ma odcieni szarości. Więc albo się chce być z kimś albo nie! Ile czasu on sie będzie ogarniał? Miesiąc, pół roku, rok? A Ty uschniesz z tęsknoty? Mój eks też poprzednio gdy się rozstawaliśmy, narobił mi nadziei, też potrzebował czasu aby się ogarnąć ale ja postawiłam sprawę jasno - albo wóz albo przewóz i wróciliśmy wtedy do siebie. Fakt, że nie wyszłam na tym jak najlepiej bo znów mnie rzucił ale to się wytnie ![]() Ja do tej pory wierzę, że mój eks był kimś wyjątkowym, w wielu sprawach różnił się od większości facetów, taki indywidualista z niego był. Też używałam słowa WARTO, dobrze że sobie ręki nie dałam uciąć za niego bo bym dziś k*** była kaleką ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
heheh dobre. Co do alkoholu to dla mnie był on wybawieniem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1228 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zorganizował kąpiel przy świecach ![]() Więc to chyba coś oznacza... Bo gdyby nic nie czuł nie zachowywał by sie w ten sposób ![]() Ja to na co ![]() Na NIEGO ![]() Ja to znam z wypowiedzi Pazury z jakiegoś filmu ![]() "Kiedyś ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć i wiesz co?? I bym teraz k***a nie miał ręki"
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-05-20 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Raczkowanie
|
Hekate_23 czyli Ty jesteś ze swoim facetem ale kiedyś tam się rozeszliście tak ?
I mówisz, że żałujesz tej decyzji ? To dlaczego w tym tkwisz ? Nie odbierz tego jako ataku, bo ja rozumiem dobrze co masz na myśli mówiąc o tej ciągnącej się przeszłości. Jak dużo czasu minęło odkąd się zeszliście ?
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.