![]() |
#1201 |
Rozeznanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki
O tej głównej napisane mam tak : http://eksoc.uni.lodz.pl/portal/?op=...d=819&wiecej=1
![]()
#1202 |
Raczkowanie
|
Na inauguracji są straszne nuuuudy. Są jakieś przemówienia itp. Jakiś szczegółów dowiesz się na spotkaniach dla 1 roku i wtedy też dostaniesz indeks. Podział na grupy i plany zajęć będą na stronie wydziału.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ksiezki podaja wykladowcy na pierwszych wykladach zazwyczaj to daja indeksy jesli takie sa ![]() byc moze dadza notatnik do zapisywania notatek ![]() i ogolnie jakies informacje o opiekunie kierunku itp ale na ogolna inauguracja wszytkich kierunkow to nie oplaca sie isc.. chyba, ze ktos jest b ciekawy :p Edytowane przez odcab Czas edycji: 2011-09-19 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
wy to macie na prawdę fajną tą stronę internetową. WSMiP jest taka..prymitywna moim zdaniem ; p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||
ninja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was zapisała się na siłownię na 16.30 w środę?
A propos zeszytów: ja kupiłam jeden brulion A4, Organiser Book (http://www.my-oxford.pl/student_organis.php), wkłady do segregatora. Do każdego przedmiotu zakładam oddzielną teczkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Przynajamniej macie na WSMiP napisane kiedy będziecie mieć plan... Tak ogólnie ale zawsze coś.
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Moja sytuacja na dwóch kierunkach wygląda tak: Poniedziałek: wolny Wtorek: 8 godzin Środa: 4 godziny Czwartek: 4 godziny Piątek: 2 godziny (co drugi tydzień 4) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Raczkowanie
|
Nie żartuj ??
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Poza tym czy ktoś z gospodarki przestrzennej czy stosunkow miedzynarodowych zna swoj plan na stosunkach nie ma na 100% jest napisane ze bedzie po 19... |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
ninja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 |
ninja
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Też chciałabym tak mieć,chociażby 1 dzień wolny przy 2 kierunkach... pomarzyc zawsze mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Raczkowanie
|
no jasne że przeżyjemy kolejne rozpoczęcie,co to dla nas
![]() Ale masz fajnie z tym planem! Masz fajne godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Co do biletu na autobus/tramwaj (tak zwanej migawki :P) to polecam kupić sobie bilet semestralny, a czy na wszystkie linie, czy na trasę, to już od Was zależy. W każdym razie jak kupi się semestralny (na 4 lub 5 miesięcy) to wychodzi taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1219 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1220 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam pytanie!
![]() W liście napisane jest, że potwierdzenie opłaty dokonanej a miejsce w akademiku należy do 23 września dostarczyć do administracji. Natomiast na stronie ROA, że wystarczy je okazać przy kwaterunku. Wie może któraś, co w koncu należy zrobić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1222 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy można je wysłać, ale mama zawiozła za mnie to zaświadczenie i powiedzieli jej, że drugi raz też musi je pokazać przy zakwaterowaniu (koniecznie)
#1223 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłem też do recepcji mojego DSu o ceny pokoi. 2 osobowy 240, 3 osobowy 290. Powiedziała że nie ma 2 osobowych dla pierwszaków ale w takim razie dlaczego mam płacić 50 zł więcej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Raczkowanie
|
Dorwałam dzisiaj internet i do razu do Was zaglądam!
![]() A więc tak udało mi się zarejestrować w końcu na gimnastykę zdrowotną (środa, godz. 9:00), może ktoś jest z tej grupy? Wczorajszy dzień poświęciłam na kursowanie po Łodzi. Na wydziale ekonomiczno-socjologicznym podział na grupy wisi już śliczne w gablotach. :P Spotkania kierunkowe Panie w dziekanacie jak najbardziej polecają. :P Z wydziału wybrałam się na Lumumbowo, odległość ta według Zumi powinna zając mi 3o min. z hakiem z moim rozgarnięciem i zagubieniem wyszło ponad 1,5h :P Gdy już zwątpiłam jakaś miła studentka dietetyki z Umedu (pozdrawiam! :P) mnie uratowała. Okazało się, że mój cel jest za jakimiś chaszczami tuż obok mnie. :P Odwiedziłam moją XIII - nadal jestem tu sama z tego akademika? Niestety do pokoju nie mogłam zajrzeć. Bynajmniej Pani w rejestracji (?) bardzo sympatyczna. ![]() Nie wiem czy jest to ktoś z wydziału prawa i administracji, ale ten wydział prezentuje się kapitalnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
Raczkowanie
|
do osób z WSMiP- mamy już plan!!
![]() I wywnioskowałam,iż w poniedziałki tylko wf mamy a w piątki zaliczymy 5 wykładów i też bd wolne?;> dobrze kapiszi? ![]() Edytowane przez Martuska071992 Czas edycji: 2011-09-20 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a pokoj w akademiku uł zawierea lozka, chyba stol i szafe ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś zapisał się na ćw muzyczno-ruchowe w poniedziałek 16.30-18 to ma wielkie szczęście bo będzie ze mną w grupie hehe nie no żartuje, w sumie będzie 8 dziewczyn ze stosunków więc fajnie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Czy osoby z SM widziały już swój plan? A czy ktoś z eko-socu już go ma bo ja wciąż czekam ale nic... ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiedz brzmiała, że potwierdzić należy w akademiku. To pytam czy muszę osobiście czy może ktoś dostarczyć za mnie. Odpowiedź brzmiała, że można przesłać faxem lub mailem na adres kierownika. Oni chyba sami nie wiedzą co i jak. Już o nic nie pytam bo znów dostane całkiem inna odpowiedź i zgłupieje do reszty ![]()
![]() |
#1230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A no i byłam zanieśc dokumenty, Panie w dziekanacie są okropnie nie miłe ![]() ![]()
Podejmuj decyzje, choć w głowie chaos, wyrywa z butów ogromna ciekawość, wybierzesz dobrze, ogarnie Cię radość. Edytowane przez paaaat Czas edycji: 2011-09-20 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.