Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 21:08   #1201
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
bo kojarzy mi się to z czymś przykrym.Strojem na tragiczną okazję ale to moje zdanie.
nigdy bym nie pomyslala zeby takie sukienki tak skojarzyc

i dupa pocwiczylam pare minut -pelny nochal i nie da sie cwiczyc a nie bede co chwila przerywac zeby nos wyproznic

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:21   #1202
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Czeko z ćwiczeniami mam podobnie jak ty.Niby mi się nie chcę, ale jak się zmobilizuje i wyjadę to jestem z siebie taaaaka dumna i wracam z większym powerem.
Siora mi wymięka.Dziś 2x ze mną nie jedzie.Płytę Tamilee jej wypaliłam i tylko lub AŻ ją obejrzała
Może to nie jest jej chwila na diete.Z resztą ona nie jest aż taka kanciata jak ja więc nie musi tak walczyć, ale miło jest mieć kompana i razem wylewać 7me poty.
Zaraz startuje.
Aaaaa, mąż dziś rzucił że "brzuszek masz nieco mniejszy"No wiadomo pusty jak wstaje i jak idę spać, no i jem mniejsze ilości a częściej.
Widzę, też że się brzydki zrobił pomarszczyła się skóra i jakiś cellu wyskoczył.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:28   #1203
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
A nam jakoś tak do dupi dzień zleciał, mój tz musiał teścia ściagać z gdyni bo mu samochodl siadł(pazerny 2 razy traci) i teraz znow maja problem, na szczęście nic mi juz do tego.....
bylam z roddzicami na cmentarzu i tak stałam patrzyłam na małą jak kamykami się bawi i wyobrażalam sobie jakby obok stał kubala no i oczywiście wpadlam w ryk i do tej pory mam łzy w oczach.
no i dowiedziałam sie że 1 lipca o 8,30 mam egzamin na prawko..... musze testy kuć

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

a i wyszeddl nam 8 ząbek ale to chyba dolna 4 albo 5 jakoś tak w tyle, dobra spadam uczyć sie testów i tż kolacje przygotować... buziaki mamuski miłej upojnej nocki

gratuluję kolejnego ząbka,ma już porządny arsenał Martynka

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
ale nie będę smęcić ... pochwalę się tylko a razej moje dziecie

dzisiaj pierwszy raz ustał całe 10 sekund bez trzymanki a jak załapał ze tak mozna to uśmiał sie z tego jak dziki

chodzenie za rączki mu idzie już coraz lepeij, nawet za jedna próbuje, ale jeszcze wygina te stópki i przez to szybko traci równowagę
Coś czuję, ze będą biegać razem z młodszym od siebie 4 miesiace Michałem /synek mojej przyjaciółki/

No i tworzyliśmy laurkę dla Najlepszego taty na świecie /szkoda, ze nie męża/ ....
jutro wstawię fotki - kartka wyszła kolorowa, Bartus tez był mega wymalowany

no to lecę - dobranoc

dla Bartoszka za całokształt.

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Właściwie kiepski, bo wg mapy pogody, dzisiaj u nas najgorzej. Leje, wieje i jest z 15 st. Rano już mnie samochody ochlapały, więc na moje przeziębienie rewelacja...
Zapomniałam wczoraj na noc się wysmarować i ból w klatce nie przechodzi...

Dziękuję za życzonka zdrówka i sylko, za opnie, że powinnam iść do lekarza. Ja to wszystko wiem, ale już tak mam...

U mnie to samozrobiło sie tak zimno,jakby gdzieś niedaleko spadł śnieg

Nie gniewaj się to z troski

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
U nas masakra, mam sporo rzeczy do pozałatwiania, zaległą wizytę u ginekologa (nie robiłam jeszcze cytologi od porodu ) wołąjące głośno o wizytę u dentysty zęby i włosy, które już dawno wymkneły mi się spod kontroli i powinien je ujarzmić fryzjer... no i tyle ze sobie to wymienię, bo TŻ od rana do nocy nie ma, nie mam kiedy iść w przyszłym tygodniu wyjeżdża od środy do niedzieli...
Fryzjera chyba w niedzielę spróbuję załatwić ale do dentysty małej ze sobą nie wezmę...
Ja też jeszcze nie robiłammiałam przyjśc po pierwszej@,były już trzy a ja jeszcze nie zdążyłam

Cytat:
no i znów mi nie dodało zdjęć co z tym wizazem dzisiaj ?
dla Bartoszka,artysta Ci rośnie

Cytat:
Dziewczyny, czy za 300 zł opłaca się wziąć taki wózek?

http://www.allegro.pl/item1090818121...sy_okazja.html
Mi sie podoba

Cytat:
Pisałam do gorgulka. Ma troszkę zmartwień i nie chce nam tu smęcić. Zuzce chyba wychodzą nowe zęby bo ciągle się tuli. Macie od niej pozdrowienia
za info od gorgulka.
gorgulku

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczuszki

Niestety nie mam dobrych wiadomosci
Nie zdałam Jestem matołem i juz
Wczoraj pisałam do Kasi o wyniku ale pwwnie nie chciała sama nic pisac, czekała az ja to zrobie
A tak wogole to Kasiu, dziekuje za porannego smsa

Na egazmin pojechałam bardzo ale to bardzo zestresowana, nie myslałam juz o niczym miałam pustke w głowie i jakis mi było słabo.
Testy zaliczyłam- 0 błędow.
Na egzaminatora czekałam ok 30 min.
Przyszedł taki starszy pan, wyglądał mało przyjemnie ale z tego co pozniej słyszałam to był jeden z lepszych egzaminatorów. Wylosowałam sprawdzenie sygnału dzwiekowego i swiatła awaryjne.
Wszystko ok. Pozniej przygotowałam sie do jazdy, ustawiłam fotel, lusterka, zapiełam pasy, posprawadzałam wszystko i ruszyła po łuku do przodu. Wjadz w koperte i cofanie po łuku do tyłu wyszło mi super (TŻ obserwowalm przez płot i mowi ze było super) no i jakos sie zagapiłam, zapatrzyłam na tych gapiow, ktorzy obserwowali plac i wjechałam na tylny pachołek
Nigdy mi sie to nie zdarzyło, jak juz zatrzymałam auto to nawet myslałam ze zaliczyłam to zadanie (nie wiem jakim cudem nie widziałam ze pachołek jest przekrzywiony). Egzaminator wsiadł do auta i mowi, ze najechałam na pachołek i egz. negatywny
Nosz k...., taka była zła ze nie da sie tego opisac.
Juz ustaliłam kolejny egz. w nastepnym tyg. Ale nie bede pisac kiedy, bo zapesze

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Dziewczyny chciałam Wam podziękowac za ciepłe mysli, kciuki i dobre fluidy Przepraszam, ze Was zawiodłam
Nastepnym razem moze sie uda. Ale nie poddam sie i bede zdawała do skutku.
Kochana wcale nas nie zawiodłaś,po prostu nie każdemu udaje się za pierwszym razem.Następnym razem pójdzie lepiej
zaciśnięte cały tydzień.

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tej zabawce?
http://allegro.pl/item1084814893.html

babcia kazała Amelce coś wybrać w tej cenie i nie wiem co chciałam coś czym się pobawi nie tylko teraz A, że dziewczynka to pomyślałam o domku

Fajny

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hejka

nocka cala przespana wiec Wercia chyba zdrowiejem katar juz taki gest wiec chyba sie konczy
jak narazie byla 1 kupa dzis ale rzadka, na obiad gotuje jej marchwianke z ryzem
poki co zaden zabek sie nie przebil
super,że Wercia ma się lepiej.

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:28   #1204
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czeko z ćwiczeniami mam podobnie jak ty.Niby mi się nie chcę, ale jak się zmobilizuje i wyjadę to jestem z siebie taaaaka dumna i wracam z większym powerem.
Siora mi wymięka.Dziś 2x ze mną nie jedzie.Płytę Tamilee jej wypaliłam i tylko lub AŻ ją obejrzała
Może to nie jest jej chwila na diete.Z resztą ona nie jest aż taka kanciata jak ja więc nie musi tak walczyć, ale miło jest mieć kompana i razem wylewać 7me poty.
Zaraz startuje.
Aaaaa, mąż dziś rzucił że "brzuszek masz nieco mniejszy"No wiadomo pusty jak wstaje i jak idę spać, no i jem mniejsze ilości a częściej.
Widzę, też że się brzydki zrobił pomarszczyła się skóra i jakiś cellu wyskoczył.
stwierdzilam jednak ze dzien przerwy moze byc bo teraz cwiczylam codziennie od ponad tygodnia
widzisz kondycje masz to korzystaj a bedziesz widziec efekty-ba piszesz ze juz sa
a na brzuch smaruj jakims serum
ja mam mniej jedrna skore na brzuchu po porodzie i wkurza mnie to ,ale co zrobic

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-24, 21:29   #1205
megi b
Wtajemniczenie

UnholyOne dziękuję jesteś kochana ale cudeńka znalazłaś podobają mi się prawie wszystkie (motywy kwiatowe do mnie nie przemawiają ) ale chyba zdecyduję się na bombkę jakąś ze względu na mój brzuchol

Cytat:
Ja zawsze się śmieje, ze staniki kupuje nie żeby podtrzymywały biust, tylko żeby odpowiednio wyprofilowane i z poduszeczkami imitowały go
To ja też wpisuję się do tego klubu

Wy tu o ćwiczeniach a mój tż codziennie mi skacze i różne dziwne pozycje przyjmuje, że jak na niego się napatrzę to mi samej się już nie chce Schudł 25 kilo i teraz mięśniakiem chce być a ja przy nim wyglądam jak klucha

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 21:37   #1206
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdzilam jednak ze dzien przerwy moze byc bo teraz cwiczylam codziennie od ponad tygodnia
widzisz kondycje masz to korzystaj a bedziesz widziec efekty-ba piszesz ze juz sa
a na brzuch smaruj jakims serum
ja mam mniej jedrna skore na brzuchu po porodzie i wkurza mnie to ,ale co zrobic
U mnie to wpada ze skrajności w skrajnośc.Jak jem to wszystko, nie zawsze mało ,o różnych porach, i oprócz wózka się nie wysilam itp, a jak sobie wkręce to ani łyżeczki nie obliże, nie skuszę się na nic i ćwiczeń nie odpuszczę, ale lepiej że tak mnie trzyma.

Mam jakieś eveline serum i tym się smaruję, choć nie wiem czy zawdzięczę temu jędrność.

Cytat:
UnholyOne dziękuję jesteś kochana ale cudeńka znalazłaś podobają mi się prawie wszystkie (motywy kwiatowe do mnie nie przemawiają ) ale chyba zdecyduję się na bombkę jakąś ze względu na mój brzuchol

Wy tu o ćwiczeniach a mój tż codziennie mi skacze i różne dziwne pozycje przyjmuje, że jak na niego się napatrzę to mi samej się już nie chce Schudł 25 kilo i teraz mięśniakiem chce być a ja przy nim wyglądam jak klucha
a dla mnie bombka odpada.Bombka w bombce to prawdziwa bomba która może explodować w każdej chwili

25
dla niego ode mnie i to gromkie.
Ile czasu walczy i jak udało mu się tego dokonać?skrobnij w mega skrócie.Będę wdzięczna.

Stary 2010-06-24, 21:45   #1207
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
W środę jedziemy na badania i do urologa, gdzie zapadnie decyzja o operacji Oczywiście może jej nie być, wszystko zależy od wyniku badania. Zaklinam wszystko o dobre wyniki

czekoladko Maciuś śle Werci buziaki-przytulaki

w moim, ciężkim, przypadku kciuki są jak najbardziej wskazane
Wklejam zdjęcia Maćka przy stoliku. Przepraszamy za smoka w buzi, ale Model był już śpiący

Załącznik 3207500

Załącznik 3207501

Załącznik 3207502
mocno zacisnięte,za dobre wyniki

Twój model uroczy

Cytat:
---

Mam pytanie. Może jeseście już zorientowane, jakie butki po domu warto kupić, bo w Bartkach Maciusiowi ciężko.
My też w skarpetkach,czasem i bez bo drabciu ściąga

Cytat:
Mam jedno pytanie: Czy juz zmieniłyscie spacerowki na nowe?
Bo my nadal jezdzimy w Taco i jeszcze dobrze sie sprawuje. Kuba nie chce juz spac na specerkach wiec na siedząco sie w niej miesci

?
My już dawno

Cytat:
my po obiadku zjadla caly rano kaszke tez cala zjadla -zrobilam jej te po 12 mcu kakaowa
ciekawe czy bedzie druga drzemka pozniej bo nie spi od 11.30

napisz-przyda sie na przyszlosc
dzisiaj byly 2 kupy
Super Werci apetyt wraca.

W ulotce pisze,że do 1 roku życia saszetka na dobę w dwóch równych porcjach,ale pamietam że jak Damian mój miał 8 miesięcy i miał biegunkę to podawałam pół saszetki w dwóch równych porcjach rozpuszczonych w 50 ml wody

Cytat:
rowerek w załaczniku fajny jest muzyczke ma i swieca mu oczka i policzki a do albumu dodalam fotke z roczku, i moja nową fryzurkę, zrobilam sobie balejaż i powiem wam bardzo dobrze się w tych wloskach czuje....
Pięknie wygląda Twoja królewna

Stary 2010-06-24, 21:46   #1208
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

ide pod koc bo jakies dreszcze mam i zimno mi brrrrrr

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-24, 21:55   #1209
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
a dla mnie bombka odpada.Bombka w bombce to prawdziwa bomba która może explodować w każdej chwili

25
dla niego ode mnie i to gromkie.
Ile czasu walczy i jak udało mu się tego dokonać?skrobnij w mega skrócie.Będę wdzięczna.
a może sex bombą byś była

Dziękuję przekażę
Już kiedyś wam o tym pisałam. Jego waga wyjściowa to 105 kg po świętach Bożego Narodzenia stwierdził, że tego to już za wiele i na początek wyeliminował chleb i ziemniaki. Jadł same warzywa, owsiankę i ocet winny do tego codziennie biegał. Ma taki zestaw co tam każdego dnia się robi ile minut truchtu itd. Tak, że w większości to on po prostu spalił nadmiar tłuszczu.

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:12   #1210
aannuullaa
Wtajemniczenie

sylko mam pytanko - jakie mięso kupujesz zazwyczaj na tego strogonowa? tzn wiem ze wieprzowe i wołowe ale jakie części ??

Dziewczyny, mi na sflaczałą, mało jędrną skórę na brzuchu baardzo pomogła koszulka, którą kiedyś wam pokazywałam, o taka. Oczywiście tłuszczyku mi spalić nie pomogła ;-) ale stan skóry jest o niebo lepszy i o wiele lepiej brzuchol wygląda

Edytowane przez aannuullaa
Czas edycji: 2010-06-24 o 22:15
aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:16   #1211
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
po ile drzemek maja wasze maluszki??
He,he dobre pytaniemój dwa razy po 15min,raz na ileś zdarzy sie tak jak wczoraj,że pospał 1,5 godziny

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej
nie mam sily czytac
nie mam sily pisac

chorobsko mnie bierze

dzieciaki mnie wykanczaja

Ja dopiero teraz mam okazję coś naskrobać,ale padnięta jestem .
Bartosz marudny na maksa,druga dolna dwójka w drodze,więc powtórka z rozrywki.Cały czas na rękach,ledwo obiad ugotowałam,z babcia też nie chciał dzisiaj zostać,żebym Damianowi po kwiatki mogła jechać na zakończenie roku szkolnego,musiałam beksusia brać ze sobą,na taką pogodężeby tego było mało,po kapieli i cycusiu nie zasnął jak zwykle w swoim łożeczku.Kiedy tylko go tam włożyłam załączyła się mega syrenawzięłam go do nas na łożko i po godzinnym przewracaniu się,tuleniu do poduszek i turlaniu we wszystkie możliwe strony,Bartoszek wreszcie zasnął
Mam nadzieję,że jutro będzie lepsza pogoda,choć wiem że wcale dobrej nie zapowiedzieli.Rano o 8 jest zakończenie roku szkolnego dla dzieci w kościele o 9 uroczysta akademia i rozdanie świadectw w szkole.Kościół sobie daruję,Damian pójdzie sambo nie będę Bartosza wlekła z samego rana,ale do szkoły na 9 pewnie się wybierzemy.
To by było na tyle,jeszcze lecę koszulę starszemu smykowi uprasować

Spokojnej nocki

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
sylko mam pytanko - jakie mięso kupujesz zazwyczaj na tego strogonowa? tzn wiem ze wieprzowe i wołowe ale jakie części ??
anulka ja w sklepie zawsze mówię gulaszoweostatnio robiłam z pół kg.schabu i z pół kg gulaszowego,jedno i drugie wieprzoweale czasem dodaję wołowe

Stary 2010-06-24, 22:19   #1212
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Witam ;]

Pamięta Nas ktoś jeszcze?

Chciałam podziękować WSZYSTKIM za pamięć i za życzonka dla Natanielka z okazji pierwszych urodzin no i za zyczenia na dzień mamy ;]
Podczytuje Was od czasu do czasu, z tym ze ja jestem jeszcze chyba na 3 części !
Wy mnie zaskakujecie z prędkością pisania !!!

Chciałam z tego miejsca tez życzyć Wszystkiego co Najlepsze dla Wszystkich JUZ pierwszoroczniaków jak i dla tych szkrabków które roczek mieć będą ;]: cmok::c mok::cm ok::cmo k::cmok :

No a u nas nic ciekawego jeszcze nie chodzimy sami tak zupełnie czasem sie puscimy ale jeszcze pewnosci nie ma, pokazujemy na wszystko to co chcemy, jakies słowa typu nie ma, lampa, mama, baba itd mówimy tylko TATA jeszcze nie powiedzieliśmy ani razu
no i w załączniku Natanielek pare dni po urodzinkach

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:26   #1213
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Dziewczyny, mi na sflaczałą, mało jędrną skórę na brzuchu baardzo pomogła koszulka, którą kiedyś wam pokazywałam, o taka. Oczywiście tłuszczyku mi spalić nie pomogła ;-) ale stan skóry jest o niebo lepszy i o wiele lepiej brzuchol wygląda
nie wiedzialam ze jest taka koszulka-serio sa efekty?

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
He,he dobre pytaniemój dwa razy po 15min,raz na ileś zdarzy sie tak jak wczoraj,że pospał 1,5 godziny

Ja dopiero teraz mam okazję coś naskrobać,ale padnięta jestem .
Bartosz marudny na maksa,druga dolna dwójka w drodze,więc powtórka z rozrywki.Cały czas na rękach,ledwo obiad ugotowałam,z babcia też nie chciał dzisiaj zostać,żebym Damianowi po kwiatki mogła jechać na zakończenie roku szkolnego,musiałam beksusia brać ze sobą,na taką pogodężeby tego było mało,po kapieli i cycusiu nie zasnął jak zwykle w swoim łożeczku.Kiedy tylko go tam włożyłam załączyła się mega syrenawzięłam go do nas na łożko i po godzinnym przewracaniu się,tuleniu do poduszek i turlaniu we wszystkie możliwe strony,Bartoszek wreszcie zasnął
Mam nadzieję,że jutro będzie lepsza pogoda,choć wiem że wcale dobrej nie zapowiedzieli.Rano o 8 jest zakończenie roku szkolnego dla dzieci w kościele o 9 uroczysta akademia i rozdanie świadectw w szkole.Kościół sobie daruję,Damian pójdzie sambo nie będę Bartosza wlekła z samego rana,ale do szkoły na 9 pewnie się wybierzemy.
To by było na tyle,jeszcze lecę koszulę starszemu smykowi uprasować

Spokojnej nocki
kg gulaszowego,jedno i drugie wieprzoweale czasem dodaję wołowe
to widze ze Bartus ze spaniem jak Wercia

skad ja znam to marudzenie i wisielca
zeby jutro bylo lepiej

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
Witam ;]

Chciałam podziękować WSZYSTKIM za pamięć i za życzonka dla Natanielka z okazji pierwszych urodzin no i za zyczenia na dzień mamy ;]
Podczytuje Was od czasu do czasu, z tym ze ja jestem jeszcze chyba na 3 części !

Chciałam z tego miejsca tez życzyć Wszystkiego co Najlepsze dla Wszystkich JUZ pierwszoroczniaków jak i dla tych szkrabków które roczek mieć będą ;]

No a u nas nic ciekawego jeszcze nie chodzimy sami tak zupełnie czasem sie puscimy ale jeszcze pewnosci nie ma, pokazujemy na wszystko to co chcemy, jakies słowa typu nie ma, lampa, mama, baba itd mówimy tylko TATA jeszcze nie powiedzieliśmy ani razu
no prosze kto sie zjawil to nie nadrabiaj tylko wbijaj sie w temat i znowu bedziesz z nami

ale Natanielek ma slodka minke

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-24, 22:29   #1214
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:

to widze ze Bartus ze spaniem jak Wercia

skad ja znam to marudzenie i wisielca
zeby jutro bylo lepiej

no prosze kto sie zjawil to nie nadrabiaj tylko wbijaj sie w temat i znowu bedziesz z nami

ale Natanielek ma slodka minke
to minka z serii - mamo ale ja naprawdę nie chce psocic- po czym smycz z telefonu ląduje w buzi ;]

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:39   #1215
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jak dla mnie ona jest dośc droga i pwnie nie kupiłabym (zresztą nigdy nie wierzyłam że takie coś pomaga...) ale moja siostra miała i nachwalić sie nie mogła. Tylko ze teraz jest w niej za ciepło, a trzeba ja nosic ok 8 godzin dziennie.

Cytat:
to minka z serii - mamo ale ja naprawdę nie chce psocic- po czym smycz z telefonu ląduje w buzi ;]
słodziutki

Stary 2010-06-24, 22:41   #1216
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
jak dla mnie ona jest dośc droga i pwnie nie kupiłabym (zresztą nigdy nie wierzyłam że takie coś pomaga...) ale moja siostra miała i nachwalić sie nie mogła. Tylko ze teraz jest w niej za ciepło, a trzeba ja nosic ok 8 godzin dziennie.

słodziutki
a na noc przeciez mozna zalozyc
ja wlasnie do spania zakladalam pas wyszczuplajacy bo w dzien mnie wkurzal

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-24, 22:45   #1217
UnholyOne
Ola-Unhola

Idę już lulu, bo jutro zakończenie roku o 8.30 mamy, a muszę jeszcze teraz przygotować koszule itp, wiec lecę.

Do juterka, dobrej nocki
Stary 2010-06-24, 22:47   #1218
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Idę już lulu, bo jutro zakończenie roku o 8.30 mamy, a muszę jeszcze teraz przygotować koszule itp, wiec lecę.

Do juterka, dobrej nocki
dobranoc

ja tez spadam sie myc i pod kolderke

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-24, 22:51   #1219
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
heloł lejdis
z kawą już zasiadać nie będę ale kolację z wami zjem

Unholy, cudne sukienki wstawiłaś.Nigdy nie miałam na sobie sukienki.Nie posiadam też żadnej w szafie, mimo, że znalazłoby się kilka okazji gdzie pasowałaby taka kreacja.
Najbardziej podoba mi się czarna z tulipanem ale czy w rozmiarze xl, się dobrze wygląda

Czeko -pierwsze sukienki mi się nie widzą.Mam złe skojarzenia
Za to w takiej bombce z drugiego linka widziałabym mojego urwisa.

Unholy, jesteś jeszcze na diecie? pochwalisz się efektami?
żartujesz

Cytat:
hej
nie mam sily czytac
nie mam sily pisac

chorobsko mnie bierze

dzieciaki mnie wykanczaja

na pocieszenie dodam, ze od jakiegoś czasu jestem też bardzo zmęczona mimo, ze nie mam ku temu konkretnego powodu

umówiłam się na strzyżenie w przyszłym tygodniu - może mi zrobi jakąś fryzurę, bo czuję się ostatnio strasznie zaniedbana mimo, ze zawsze mam makijaż i pomalowane paznokcie
to chyba przez ten zmniejszony biust - normalnie skurczył się o prawie 75%

idę spać, bo nie mam już siły pisać

mam nadzieję, ze wszystkie chore dzieciaczki prześpią spokojnie noc

zapomniałabym - Marica, Martynka przesłodka, ale strój urodzinowy kompletnie nie w moim stylu

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-06-24 o 22:55
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 22:51   #1220
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
a na noc przeciez mozna zalozyc
ja wlasnie do spania zakladalam pas wyszczuplajacy bo w dzien mnie wkurzal
pewnie można, ale mi w nocy też ciągle za ciepło

no i nie będę miała co jutro czytać też zmykam, dobranoc po raz drugi

Stary 2010-06-25, 00:35   #1221
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:

Sto lat dla Przemusia

NApisane wczoraj ale przeczytane dzisiaj już Dziękujemy serdecznie

Jeszcze 2 miesiace i dołączy do roczniaków... I przestanie być już niemowlakiem

Cytat:
no i znów mi nie dodało zdjęć co z tym wizazem dzisiaj ?
Suuuuperrr malarz z super fryzem Jak nic bedzie artystą

Cytat:

Niestety nie mam dobrych wiadomosci
Nie zdałam Jestem matołem i juz

Spoko loko Zdasz na pewno. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Cytat:

Wklejam zdjęcia Maćka przy stoliku. Przepraszamy za smoka w buzi, ale Model był już śpiący

No nie powiem BARDZO FAJNY ten model

Cytat:
u nas etap ze na "nie wolno" Wercia sie nie slucha i oszalec mozna bo wstaje przy tv i go lize przy kaloryferze wstaje i w okno wali , a ja musze pilnowac zeby czasem glowa nie wala gdzies

My mamy ten etap od jakiegoś miesiąca chyba
Ja mu nie wolno a ten z uśmiechem i tak to robi. A tak ładnie mnie słuchał... kiedyś

Cytat:
Cytat:
Cytat:
sukienki cudne a ceny wycudowane

Cytat:
rowerek w załaczniku fajny jest muzyczke ma i swieca mu oczka i policzki a do albumu dodalam fotke z roczku, i moja nową fryzurkę, zrobilam sobie balejaż i powiem wam bardzo dobrze się w tych wloskach czuje....
Ależ piękna księżniczka

Cytat:

Widziałam kiedyś dziewczynę w takich "spodniach"...
No poprostu nie mogłam na to patrzeć

Cytat:

Ja zawsze się śmieje, ze staniki kupuje nie żeby podtrzymywały biust, tylko żeby odpowiednio wyprofilowane i z poduszeczkami imitowały go

taaa... ja też kupuje staniki przede wszystkim po to, żeby wyglądało że mam piersi...
A teraz jak chudnę to znowu cycki mi lecą będę płaska

Cytat:
Witam ;]
Cytat:

Chciałam z tego miejsca tez życzyć Wszystkiego co Najlepsze dla Wszystkich JUZ pierwszoroczniaków jak i dla tych szkrabków które roczek mieć będą ;]

Cytat:

Cześć Gizmiatko
Kupeeee czasu Cię nie czytałam Fajniutko, że sie odezwałaś

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Boże co ten wizaż porobił z moim cytowaniem

Ja aktualnie odbębniam nockę i 6 dni urlopu mam
To nic że w lipcu i sierpniu bede zapierdzielać jak mały samochodzik

U nas nic nowego na razie się nie dzieje więc nie mam za bardzo co pisać.
JA dukam sobie sukcesywnie dalej.

Jej... ale mi się oczy zamykają
Stary 2010-06-25, 00:36   #1222
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczyny w weekend mnie nie bedzie
jedziemy z dziecmi nad morze tesciowa stawia
takze milego weekendu

no i wszystkiego najlepszego dla naszych dziesiejszych roczniakow : a w zasadzie wczorajszych troszke sie spoznilam

dobranoc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 06:14   #1223
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
takze milego weekendu

no i wszystkiego najlepszego dla naszych dziesiejszych roczniakow : a w zasadzie wczorajszych troszke sie spoznilam

dobranoc
Łooo Sviniecka To upałów życzę nad morzem w ten weekend
Jak ja Wam zazdroszcze
Stary 2010-06-25, 08:46   #1224
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cześć mamy i bąble

zaczęłyśmy dzień radośnie o piątej, mała właśnie kończy pierwszą drzemkę więc wybaczcie, nie mam weny do pisania Wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego wypoczynku dla Svinecki

Miłego dnia

Wszystkiego dobrego i moc całusów dla Przemusia i Lenki.

Edytowane przez aannuullaa
Czas edycji: 2010-06-25 o 08:48
Stary 2010-06-25, 08:57   #1225
Ania0104
Zakorzenienie

dzień dobry

od 7 próbuje sie z Wami przywitać, ale mój dzieć mi nie pozwala, bo ciagle muszę mu puszczac filmiki z kotkami on ma świrka na punkcie kotów ... nawet ak sie zachodzi z płaczu /ze złosci oczywiście/ i zobaczy kotato ma banana na twarzy

Nocka super ... poszedł spać o 22.30 ... a wstało 6.
Byłam wczoraj u dentysty /pół szczęki zdrętwiałe, razem z okiem/, małż wykąpał Bartusia i czekali na mnie - do 22,15 ... jak mnie zobaczył to tak sie cieszył, ze aż mi łezzki stanęły w oczach

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

i chciałam jeszcze złożyć zyczonka dla naszych wczorajszych solenizantów ... net mi wczoraj padł i w zasadzie nie wiem, czy te życzenia wysałałam czy nie, bo pisałam 4 razy

No i dla Przemusia i Lenki wszystkiego naj naj naj!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 09:03   #1226
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej

mala obudzila sie dzis o 3.30 przez poltorej godziny byly smiechy i turlanie dalam jej mleko i padla, ale o 7.00 pobudka

Cytat:
pewnie można, ale mi w nocy też ciągle za ciepło

no i nie będę miała co jutro czytać też zmykam, dobranoc po raz drugi
mi tez cieplo ale najwyzej na koldrze bym spala

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

Ja aktualnie odbębniam nockę i 6 dni urlopu mam
To nic że w lipcu i sierpniu bede zapierdzielać jak mały samochodzik

U nas nic nowego na razie się nie dzieje więc nie mam za bardzo co pisać.
JA dukam sobie sukcesywnie dalej.

Jej... ale mi się oczy zamykają
odpoczniesz troche i nabierzesz sil

Cytat:
takze milego weekendu
ooo wam tez milego weekendu-zazdroszcze
Cytat:
Cześć mamy i bąble

zaczęłyśmy dzień radośnie o piątej, mała właśnie kończy pierwszą drzemkę więc wybaczcie, nie mam weny do pisania Wpadam się tylko przywitać i życzyć miłego wypoczynku dla Svinecki

Miłego dnia

Wszystkiego dobrego i moc całusów dla Przemusia i Lenki.
a o ktorej Martynka idzie spac ze o 5 wstaje?
Cytat:
dzień dobry

od 7 próbuje sie z Wami przywitać, ale mój dzieć mi nie pozwala, bo ciagle muszę mu puszczac filmiki z kotkami on ma świrka na punkcie kotów ... nawet ak sie zachodzi z płaczu /ze złosci oczywiście/ i zobaczy kotato ma banana na twarzy
Wercia tez za kotami i za psami ma swira , no i ptaki jeszcze

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-06-25, 09:05   #1227
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
a może sex bombą byś była

Dziękuję przekażę
Już kiedyś wam o tym pisałam. Jego waga wyjściowa to 105 kg po świętach Bożego Narodzenia stwierdził, że tego to już za wiele i na początek wyeliminował chleb i ziemniaki. Jadł same warzywa, owsiankę i ocet winny do tego codziennie biegał. Ma taki zestaw co tam każdego dnia się robi ile minut truchtu itd. Tak, że w większości to on po prostu spalił nadmiar tłuszczu.
buaha ha ha ha ha

pamiętam, że wspominałaś, tylko nie mogłam skojarzyć co z czym.

Będzie moim niedoścignionym wzorem

Anula, znów cie zaskocze...pospałyśmy do 8:30
Znowu w nocy-kolo 3 piła mleko, to już 3x w tym tygodniu i tak długo drzemałyśmy.Nie na rękę mi to, bo głowe mam nie umytą.
O 12 idziemy wózeczkiem na przystanek po koleżankę, więc dobrze że wczoraj posprzątałam łącznie z podłogami wycieranymi na mokro po kolanach.

Wczoraj ale trasę walnęłyśmy, do dziś czuję jej skutki.
Dzisiaj tą samą drogą pojedziemy żeby zmierzyć ile to km i spalonych kcal

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
żartujesz
powaga
pisałam nie raz, że ja taki łobuz i wciąż na sportowo.Do dziś z resztą

Adaikako, gdyby u mnie nadwaga miała przełożenie na cycki to byłabym gruba.A u mnie wciąż niezmiennie.Nic nie spada, bo nie ma już z czego heh, i nie przybywa, nawet jak przytyje

Svi-zazdroszczę wypadu

Stary 2010-06-25, 09:27   #1228
p4w
Zakorzenienie

kat, no ja też na co dzień raczej wygodnie/na sportowo, ale spódnic, sukienek i szpilek mam zatrzęsienie (nie tyle co Svi, ale jednak )

więc jedno drugiemu nie przeszkadza

a ja w swojej suknie ślubnej tak się świetnie czułam, ze mogłabym tak chodzić na co dzień ubrana

u nas słoneczko i zapowiada się upalny dzień, więc nie dziwię się, ze Svi robi wypad nad morze - ja niestety dziś do nocy w pracy będę i co chwilę mój Tomuś ma albo 39 albo 35 stopni
dziś rano zrobił taaaaką kupę, ze był cały do mycia i przebrania... podobno są jeszcze jakieś Rotawirusy, na które nie ma szczepienia, są łagodniejsze, ale nigdy nic nie wiadomo - mam nadzieję, ze to nie to

poza tym Tomuś broi jak zawsze, apetyt jak zawsze... ja się wykończę

idę się wykąpać...

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 09:36   #1229
skierka1981
BAN stały

hej u nas nocka ok, teraz Amelka ma pierwsza drzemke bo wstala 0 7... chyba tatusia pozegnac bo pojechal na szkolenie i wraca jutro wieczorem... wczoraj sam sobie koszule pral o mu sie nagle przypomnialo ze brudna a on by w niej pojechal a ja musialam mala wykapac, dac kasze i powiedzialam ze ma problem... to se wypral... no i dobrze...

u nas pochmurno na szczescie nie pada jak wczoraj

kasiulka a co u was??

Edytowane przez skierka1981
Czas edycji: 2010-06-25 o 09:46
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 09:46   #1230
Texasik
Rozeznanie

Czesc Dziewczyny !!!
U mnie sloneczko slicznie swieci , wiec pewnie zaraz wybierzemy sie na spacerek .

Svi zazdroszcze wypadu !!! Super ! Wypocznij...

Najlepsze zyczonka dla Przemusia i Lenki !!! Rosnijcie zdrowo !!!

A tutaj gratis dodaje mojego skrzatka na roweryku

Moj skarb Daniel - 07.07.09

Texasik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości