Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-27, 20:27   #1201
sarayy
Raczkowanie

Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Saray naprawdę 8 kg to nieźle? Mi się wciąż wydaje mało
Robię po 3 serie po 15 powtórzeń, a pomału schodze na większe ciężary a mniejszą ilość powtórzeń. Z 8 maks 12 powtórzeń.
Trening siłowy to mniej więcej godzinka (z rozgrzewką) i później aero do zdechu ok. 20 minut.
4 zł wydawało mi się dużo. Dostaje gotowy napój w eleganckim plastikowym kufelku Plus jest taki, że testuje sobie różne smaki. Dziś był kokos. Bardzo smaczny.
tak, 8 kg na wolnych ciężarach (i na jedną rękę) to przyzwoicie na kobitkę no i przecież wzmacniasz się, to coś dołożysz.
..testuj smaki whey'a i pisz komentarze a wiesz może co Ci serwują w tym pięknym kufelku? jakiej firmy białko?
Cytat:
Jedne po drugim od 1-12 po 15 powtórzeń i potem jeszcze raz i jak dasz radę to jeszcze raz. Trzy obwody po 12 ćwiczeń, każdego 15 powtórzeń (jak dasz radę więcej to próbujesz większy ciężar)

..i tak spacerujesz po siłowni od jednej maszyny do ławeczki, szukasz hantli itp? wolalabym od razu 3 serie jednego ćwiczenia machnąć, a potem następnego 3 serie itd. To też obwodówka
Cytat:
Napisane przez Ismenkusia Pokaż wiadomość
W lutym zrobiłam 14 treningi siłowe
no ładnie.. siłownia co 2 dzień? czy w domu walczysz z własnym sprzętem (z tego co kojarzę z Twoich postów..)
a jaki plan na marzec?
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 20:45   #1202
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
Napisane przez sarayy Pokaż wiadomość
tak, 8 kg na wolnych ciężarach (i na jedną rękę) to przyzwoicie na kobitkę no i przecież wzmacniasz się, to coś dołożysz.
..testuj smaki whey'a i pisz komentarze a wiesz może co Ci serwują w tym pięknym kufelku? jakiej firmy białko?

..i tak spacerujesz po siłowni od jednej maszyny do ławeczki, szukasz hantli itp? wolalabym od razu 3 serie jednego ćwiczenia machnąć, a potem następnego 3 serie itd. To też obwodówka

no ładnie.. siłownia co 2 dzień? czy w domu walczysz z własnym sprzętem (z tego co kojarzę z Twoich postów..)
a jaki plan na marzec?
W domu ćwiczę przeważnie co drugi dzień

Teraz biegowo będę przygotować się pod półmaraton

sarayy długo na siłownie chodziłaś ?

Edytowane przez Ismenkusia
Czas edycji: 2013-02-27 o 20:51
Ismenkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-27, 20:58   #1203
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez live Pokaż wiadomość
No No poważnie to brzmi aż się boję że nie podołam ale też doczekać sie nie mogę ,na razie muszę skonczyć jeden program a potem siłownia dziękuje bardzo za odpowiedzi i rozjaśnienie tematu
Pierwszych kilka to tak organizacyjnie, a potem leci.

Cytat:

a jaki plan na marzec?
Spaceruje. Przerwy między ćwiczeniami to maks 30 s. nie dałabym rady seriami pod rząd.

A białko takie http://allegro.pl/fa-whey-protein-22...905879399.html
Cappuccino też było dobre. Wanilia mi się bardzo odbija szkoda ze nie mają wszytskich smaków na raz tylko po 2-3.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 07:08   #1204
Klepsydra88
Zakorzenienie

Rzaba chcę Ci wysłać wiadomość PW ale masz zapchaną skrzynkę
Stary 2013-02-28, 07:35   #1205
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Sorki ale jak mam trochę biegania to nie nadążam z opróżnianiem
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 07:45   #1206
Klepsydra88
Zakorzenienie

jasne mi też głupio tak Cię molestować na PW
Stary 2013-02-28, 08:52   #1207
scarlett1500
Przyczajenie

Ostatnio na siłowni spodobało mi się urządzenie – taki orbitek ale ruch nóg jest zamiast do przodu i do tyłu to jest w prawo i w lewo, więc myślę, że super modelują pośladki i wewnętrzną stronę ud.

Wie ktoś jak się nazywa taki orbitek?? Chciałabym o nim poczytać na necie.Help!!

Edytowane przez scarlett1500
Czas edycji: 2013-02-28 o 08:58
scarlett1500 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 09:53   #1208
malvinus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scarlett1500 Pokaż wiadomość
Ostatnio na siłowni spodobało mi się urządzenie – taki orbitek ale ruch nóg jest zamiast do przodu i do tyłu to jest w prawo i w lewo, więc myślę, że super modelują pośladki i wewnętrzną stronę ud.

Wie ktoś jak się nazywa taki orbitek?? Chciałabym o nim poczytać na necie.Help!!
ja cwiczylam na czyms podobnym ylko ruch nog byl nie na boki ale tez nie przod-tyl, tylko tak po skosie. fajne to bylo bo mozna bylo naprawde dac z siebie wszystko i dobrze sie zmeczyc
Stary 2013-02-28, 12:29   #1209
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja mam kolejną zagwostkę dotyczącą progresu.
Czy normalnym jest robić rozpiętki z hantlami 8 kg i tyle samo wyciskać (skośna, siedząc) czy w którymś powinno być więcej?

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-28, 12:36   #1210
scarlett1500
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malvinus Pokaż wiadomość
ja cwiczylam na czyms podobnym ylko ruch nog byl nie na boki ale tez nie przod-tyl, tylko tak po skosie. fajne to bylo bo mozna bylo naprawde dac z siebie wszystko i dobrze sie zmeczyc

Już wiem!!! To urządzenie nazywa się "trenażer eliptyczny" i tak jak piszesz ruch nóg jest tak jakby do przodu ale bardziej w bok, wyczytałam że jest super połączeniem stepera, biezni i klasycznego orbitreka i właśnie na uda, na biodra, na nogi jest super!
A ja widze ze uda z tylu juz calkiem niezle wygladaja u mnie, tylko wewnetrzna strona ud jest ciezka do wyszczuplenia no i te biodra!!!

Wiec trenażer bedzie jednym z moich stalych elementow na silowni, Dodatkowo jak cwiczy sie tez wymachy rak, to ramiona cwicza

Oj kobietki 30 stuknela to i trzeba sie zabrac za siebie, bo jak nie teraz to kiedy??
scarlett1500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 12:43   #1211
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Czy normalnym jest robić rozpiętki z hantlami 8 kg i tyle samo wyciskać (skośna, siedząc) czy w którymś powinno być więcej?
Z czasem w wyciskaniu powinnaś brać więcej, ale na razie różnica może być zbyt mała, żeby dało się przeskoczyć na wyższe hantle
10 PŻ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-28, 12:47   #1212
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Rzabba Pokaż wiadomość
Z czasem w wyciskaniu powinnaś brać więcej, ale na razie różnica może być zbyt mała, żeby dało się przeskoczyć na wyższe hantle
Dzięki Zginęłabym bez Ciebie.
Na siłce hantelki co 2 kg, więc 10 chyba za ciężka jeszcze. A i to nie tylko ręce, bo tymi może i dałabym radę więcej powtórzeń, ale po pewnym czasie mi się plecy odrywają przy wyciskaniu siedząc.

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-28, 13:09   #1213
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Dzięki Zginęłabym bez Ciebie.
Na siłce hantelki co 2 kg, więc 10 chyba za ciężka jeszcze. A i to nie tylko ręce, bo tymi może i dałabym radę więcej powtórzeń, ale po pewnym czasie mi się plecy odrywają przy wyciskaniu siedząc.
Na wszystko przyjdzie czas
10 PŻ
Stary 2013-02-28, 13:28   #1214
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Na wszystko przyjdzie czas
Pewnie tak... Tylko a w gorącej wodzie kąpana

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-28, 13:47   #1215
sarayy
Raczkowanie

Cytat:
W domu ćwiczę przeważnie co drugi dzień

Teraz biegowo będę przygotować się pod półmaraton

sarayy długo na siłownie chodziłaś ?
no to mocy w przygotowaniach i powodzenia w połmaratonie
biegi to nie moja działka, tylko w sprincie byłam dobra na W-fie

siłownię uwielbiam przez to, że zmianiałam miejsce zamieszkania, przetestowałam kika siłowni (w PL i w UK) po kilka miesięcy, co uzbierało sie w ciąg hahaha, zawsze przy oprowadzaniu przez trenera lub pracownika zachwalaja oni bieznie, orbitreki i inne te maszyny (nawet nie znam nazw a ja nie mogłam sie doczekać sali z hantlami w ogóle wzbudzałam powątpiewanie, ale też zainteresowanie i aprobatę (kilka lat temu nie było jeszcze tak dużo dziewczyn na siłowni (oprócz aerobicu Nigdy nie miałam obaw do ćwiczeń siłowych, najważniejsze to miec plan, zeby nie plątać się chłopakom pod nogami i tylko poprawiać włosy przed lustrem

[rok temu przez długotrwały stresujący tryb życia znacznie poleciało mi zdrowie i masa ciała dlatego zwolniłam tempo, siłka też odpadła.. Od kilku miesiecy regeneracja, nabieram sił i ćwiczę w domu i czuję, że już niedługo nabęde karnet

Cytat:
Pierwszych kilka to tak organizacyjnie, a potem leci.

Spaceruje. Przerwy między ćwiczeniami to maks 30 s. nie dałabym rady seriami pod rząd.

A białko takie http://allegro.pl/fa-whey-protein-22...905879399.html
Cappuccino też było dobre. Wanilia mi się bardzo odbija szkoda ze nie mają wszytskich smaków na raz tylko po 2-3.
oooooo..FA whey próbowałam bananowy (mocny banan), pistacjowy (ciekawy smak) i marcepanowy (jak czeko-alkoholowy drink

między seriami jednego ćwiczenia też się robi przerwy! np. rozpiętki na maszynie x 15, 30sek.przerwy (siedzisz na maszynie i odpoczywasz) i znowu 15 powtórzeń. Ale to byłby już inny program dla twoich mieśni, więc trzymaj się swojego te kilka tygodni jak masz ustalone
Cytat:
nie odpowiem kompetentnie i technicznie bo trenerem nie jestem, ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że wyciskajac używałam cięższych hantli niz do rozpietek (na tej samej skośnej ławce) Po pewnym czasie mogłam zwiększysz ciężar do wyciskania, ale do rozpiętek znacznie później. Więc mój progres obu tych ćwiczeń się rozjechał
Stary 2013-02-28, 13:58   #1216
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
Pewnie tak... Tylko a w gorącej wodzie kąpana
Trzeba uważać, bo można sobie dobszee zrobić
Stary 2013-02-28, 14:01   #1217
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Sarayy dla mnie te 30 s to za krótko. Nie narzekam na plan co mam. Teraz już na pamięć robię, nic nie szukam.

Dzięki za wyjaśnienie z ciężarem.

Ismenkusia wiem wiem, dlatego jak tylko czue kręgołup, tudzież technicznie się rozjeżdzam to pasuje.

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-28, 14:21   #1218
Trixxi
Zadomowienie

Cytat:
Sarayy dla mnie te 30 s to za krótko. Nie narzekam na plan co mam. Teraz już na pamięć robię, nic nie szukam.

Dzięki za wyjaśnienie z ciężarem.

Ismenkusia wiem wiem, dlatego jak tylko czue kręgołup, tudzież technicznie się rozjeżdzam to pasuje.
dość szybko lecisz z ciężarem, z tego co pamiętam to nie tak dawno pisałaś na blogu że zaczynasz z 4 kg, rośniesz w siłę
Trixxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:17   #1219
live
Rozeznanie

Dziewczęta powiedzcie mi jak to jest z tymi odzywkami ,jedni piszą że początkujący nie powinni brać odżywek tylko mieć czysta miskę,ale jak tu wtedy rozbudować mięśnie?bo na tym mi zależy na rzeźbie i jak już brać to co potem cały czas wspomagać się trzeba???
live jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 18:20   #1220
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Cytat:
no to mocy w przygotowaniach i powodzenia w połmaratonie
biegi to nie moja działka, tylko w sprincie byłam dobra na W-fie

siłownię uwielbiam przez to, że zmianiałam miejsce zamieszkania, przetestowałam kika siłowni (w PL i w UK) po kilka miesięcy, co uzbierało sie w ciąg hahaha, zawsze przy oprowadzaniu przez trenera lub pracownika zachwalaja oni bieznie, orbitreki i inne te maszyny (nawet nie znam nazw a ja nie mogłam sie doczekać sali z hantlami w ogóle wzbudzałam powątpiewanie, ale też zainteresowanie i aprobatę (kilka lat temu nie było jeszcze tak dużo dziewczyn na siłowni (oprócz aerobicu Nigdy nie miałam obaw do ćwiczeń siłowych, najważniejsze to miec plan, zeby nie plątać się chłopakom pod nogami i tylko poprawiać włosy przed lustrem

[rok temu przez długotrwały stresujący tryb życia znacznie poleciało mi zdrowie i masa ciała dlatego zwolniłam tempo, siłka też odpadła.. Od kilku miesiecy regeneracja, nabieram sił i ćwiczę w domu i czuję, że już niedługo nabęde karnet

oooooo..FA whey próbowałam bananowy (mocny banan), pistacjowy (ciekawy smak) i marcepanowy (jak czeko-alkoholowy drink

między seriami jednego ćwiczenia też się robi przerwy! np. rozpiętki na maszynie x 15, 30sek.przerwy (siedzisz na maszynie i odpoczywasz) i znowu 15 powtórzeń. Ale to byłby już inny program dla twoich mieśni, więc trzymaj się swojego te kilka tygodni jak masz ustalone

nie odpowiem kompetentnie i technicznie bo trenerem nie jestem, ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że wyciskajac używałam cięższych hantli niz do rozpietek (na tej samej skośnej ławce) Po pewnym czasie mogłam zwiększysz ciężar do wyciskania, ale do rozpiętek znacznie później. Więc mój progres obu tych ćwiczeń się rozjechał
Dziękuje ze sprintów 6 miałam, a na 300 m 3+

Ale teraz to już inna bajka
Stary 2013-02-28, 19:44   #1221
malvinus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez live Pokaż wiadomość
Dziewczęta powiedzcie mi jak to jest z tymi odzywkami ,jedni piszą że początkujący nie powinni brać odżywek tylko mieć czysta miskę,ale jak tu wtedy rozbudować mięśnie?bo na tym mi zależy na rzeźbie i jak już brać to co potem cały czas wspomagać się trzeba???
jesli nie masz czystej miski i nie potrafisz zapewnic sobie odpowiedniej ilosci B/T/W z diety to nie powinnas zabierac sie za odzywki bo to badz co badz sama chemia... odzywka jest wskazana jak nie dajesz rady nic zjesc po cwiczeniach,a wtedy powinnas uzupelnic bialko szybkoprzyswajalne i wegle (choc i tu teorie sa rozne...)
Stary 2013-02-28, 20:03   #1222
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Cytat:
Napisane przez malvinus Pokaż wiadomość
jesli nie masz czystej miski i nie potrafisz zapewnic sobie odpowiedniej ilosci B/T/W z diety to nie powinnas zabierac sie za odzywki bo to badz co badz sama chemia... odzywka jest wskazana jak nie dajesz rady nic zjesc po cwiczeniach,a wtedy powinnas uzupelnic bialko szybkoprzyswajalne i wegle (choc i tu teorie sa rozne...)
Podobna chemia jak mleko modyfikowane dla niemowląt tylko z dodatkami smakowymi

Mięśnie jak najbardziej da się zbudować bez odżywek białkowych

I to nie chodzi o to, że osoby początkujące nie mogą bo coś im się stanie, tylko o to żeby nie zaczynać od zadniej strony Najpierw nauczyć się układać miskę a dopiero potem, ewentualnie sięgać czasem po wspomaganie.
10 PŻ
Stary 2013-02-28, 20:44   #1223
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Z dwojga złego, to pytanie o białko znoszę, ale jak ktoś pyta o spalacze na wejściu licząc na to, że one wszystko załatwią to mnie przeraża ludzka nieświadomość

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-28, 21:08   #1224
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość
dość szybko lecisz z ciężarem, z tego co pamiętam to nie tak dawno pisałaś na blogu że zaczynasz z 4 kg, rośniesz w siłę

Cytat:
Podobna chemia jak mleko modyfikowane dla niemowląt tylko z dodatkami smakowymi

I to nie chodzi o to, że osoby początkujące nie mogą bo coś im się stanie, tylko o to żeby nie zaczynać od zadniej strony Najpierw nauczyć się układać miskę a dopiero potem, ewentualnie sięgać czasem po wspomaganie.
Zgadzam się Dlatego ja nie mam białka w domu. Czasem kupię w klubie, jak za mało zjem białka, albo tak jak ostatnio szłam później na zakupy. Ale to się zdaża ja wiem ze 3-4 razy w miesiącu

Agatka jest już z nami
Stary 2013-02-28, 22:27   #1225
sarayy
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Z dwojga złego, to pytanie o białko znoszę, ale jak ktoś pyta o spalacze na wejściu licząc na to, że one wszystko załatwią to mnie przeraża ludzka nieświadomość
pytania o odżywki i wspomagacze na wstępie rzeczywiście potrafią załamać..ale..
po przeanalizowaniu swojego zapotrzebowania, wiem, że nie zawsze uda mi się dostarczyć odpowiednia ilość białka (przez małą pojemność żołądka, nie przez braki w lodówce dlatego bywa, że po cięższym treningu piję odżywkę białkową- zawsze to szybki zastrzyk 20 gr protein

jak najbardziej zgadzam sie z Rzabbą- mięśnie da sie zbudować bez odżywek Ja jednocześnie próbuję się 'odbudować', dlatego się trochę wspomagam

Cytat:

Zgadzam się Dlatego ja nie mam białka w domu. Czasem kupię w klubie, jak za mało zjem białka, albo tak jak ostatnio szłam później na zakupy. Ale to się zdaża ja wiem ze 3-4 razy w miesiącu
dobrze robisz. Po sesji na siłowni, bez posiłku czy nawet (a tym bardziej białka) wybierać sie na zakupy to nie bardzo..
Stary 2013-02-28, 22:46   #1226
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
pytania o odżywki i wspomagacze na wstępie rzeczywiście potrafią załamać..ale..
po przeanalizowaniu swojego zapotrzebowania, wiem, że nie zawsze uda mi się dostarczyć odpowiednia ilość białka (przez małą pojemność żołądka, nie przez braki w lodówce dlatego bywa, że po cięższym treningu piję odżywkę białkową- zawsze to szybki zastrzyk 20 gr protein
Ja nie mam nic przeciwko białku Tylko właśnie jest różnica pomiędzy osobami, które wiedzą kiedy brać i dlaczego, a kiedy najpierw popracować nad podstawami.
Więc ja ogólnie mam dużo przede wszystkim do ludzkiej głupoty pod wpływem, której ludzie zamiast najpierw się doedukować, poczytać, skonsultować, to łykają co popadnie, nie znając tak naprawdę działania tego i właściwie po co się to bierze.

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 06:37   #1227
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ja nie mam nic przeciwko białku Tylko właśnie jest różnica pomiędzy osobami, które wiedzą kiedy brać i dlaczego, a kiedy najpierw popracować nad podstawami.
Więc ja ogólnie mam dużo przede wszystkim do ludzkiej głupoty pod wpływem, której ludzie zamiast najpierw się doedukować, poczytać, skonsultować, to łykają co popadnie, nie znając tak naprawdę działania tego i właściwie po co się to bierze.
tez to widzę. Zaczynanie od łykania mocnych spalaczy, bcaa itd itd. kiedy się jest zupełnie początkującym
Albo dostarczanie ponad połowy zapotrzebowania na białko z prochu...

Zrobiłam wczoraj po wytrzymce XStrech z p90x. Fajnie tak wszystko porozciągać, ale 50 minut to za długo. Myślałam, że nie dotrwam do końca

Agatka jest już z nami
Stary 2013-03-01, 07:42   #1228
Ismenkusia
Zakorzenienie

GG do Ismenkusia

Ja wolę zjeść jajka, kawałek ryby, niż proch z puszki

Najbardziej mnie śmieszą wafle ryżowe, pierś kurczaka i ryż = nie najadam się tym

Wczoraj miałam zrobić wolny bieg, a taka moc była w nogach że swój rekord pobiłam na 10 km

Edytowane przez Ismenkusia
Czas edycji: 2013-03-01 o 07:54
Ismenkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-01, 07:43   #1229
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolę zjeść jajka, kawałek ryby, niż proch z puszki

Najbardziej mnie śmieszą wafle ryżowe, pierś kurczaka i ryż = nigdy tym się nie najadłam
ja chyba nigdy dziennie nie wyciągnę odpowiedniej ilości białka dla mnie bo nie jem mięsa ani ryb, a na tyłaczanke jajek dziennie, żeby zjeść w ciągu dnia to nie wyrobię
Stary 2013-03-01, 07:54   #1230
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
ja chyba nigdy dziennie nie wyciągnę odpowiedniej ilości białka dla mnie bo nie jem mięsa ani ryb, a na tyłaczanke jajek dziennie, żeby zjeść w ciągu dnia to nie wyrobię
a strączki?
Ja bez mięsa bym nie dała rady

A co do białka. Ostatnio jak piłam w klubie to mnie dwie babki w krzyżowy ogień pytań wzięły, co to za koktajl odchudzający pije ja mówię, że to białko zamiast posiłku, to one dalej czy odchudza... nie chciało mi się tłumaczyć...

Agatka jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości