|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Cytat:
![]() ..testuj smaki whey'a i pisz komentarze ![]() ![]() Cytat:
![]() ..i tak spacerujesz po siłowni od jednej maszyny do ławeczki, szukasz hantli itp? wolalabym od razu 3 serie jednego ćwiczenia machnąć, a potem następnego 3 serie itd. To też obwodówka ![]() no ładnie.. ![]() a jaki plan na marzec? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz biegowo będę przygotować się pod półmaraton ![]() sarayy długo na siłownie chodziłaś ? ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-02-27 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A białko takie http://allegro.pl/fa-whey-protein-22...905879399.html Cappuccino też było dobre. Wanilia mi się bardzo odbija ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Rzabbocop
|
Sorki ale jak mam trochę biegania to nie nadążam z opróżnianiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Przyczajenie
|
Ostatnio na siłowni spodobało mi się urządzenie – taki orbitek ale ruch nóg jest zamiast do przodu i do tyłu to jest w prawo i w lewo, więc myślę, że super modelują pośladki i wewnętrzną stronę ud.
Wie ktoś jak się nazywa taki orbitek?? Chciałabym o nim poczytać na necie.Help!! Edytowane przez scarlett1500 Czas edycji: 2013-02-28 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
A ja mam kolejną zagwostkę dotyczącą progresu.
Czy normalnym jest robić rozpiętki z hantlami 8 kg i tyle samo wyciskać (skośna, siedząc) czy w którymś powinno być więcej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Już wiem!!! To urządzenie nazywa się "trenażer eliptyczny" i tak jak piszesz ruch nóg jest tak jakby do przodu ale bardziej w bok, wyczytałam że jest super połączeniem stepera, biezni i klasycznego orbitreka i właśnie na uda, na biodra, na nogi jest super! A ja widze ze uda z tylu juz calkiem niezle wygladaja u mnie, tylko wewnetrzna strona ud jest ciezka do wyszczuplenia no i te biodra!!! Wiec trenażer bedzie jednym z moich stalych elementow na silowni, Dodatkowo jak cwiczy sie tez wymachy rak, to ramiona cwicza ![]() Oj kobietki 30 stuknela to i trzeba sie zabrac za siebie, bo jak nie teraz to kiedy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Rzabbocop
|
Z czasem w wyciskaniu powinnaś brać więcej, ale na razie różnica może być zbyt mała, żeby dało się przeskoczyć na wyższe hantle
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na siłce hantelki co 2 kg, więc 10 chyba za ciężka jeszcze. A i to nie tylko ręce, bo tymi może i dałabym radę więcej powtórzeń, ale po pewnym czasie mi się plecy odrywają przy wyciskaniu siedząc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak... Tylko a w gorącej wodzie kąpana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() biegi to nie moja działka, tylko w sprincie byłam dobra na W-fie ![]() siłownię uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [rok temu przez długotrwały stresujący tryb życia znacznie poleciało mi zdrowie i masa ciała ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() między seriami jednego ćwiczenia też się robi przerwy! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Trzeba uważać, bo można sobie dobszee zrobić
![]()
#1217 |
Zakorzenienie
|
Sarayy dla mnie te 30 s to za krótko. Nie narzekam na plan co mam. Teraz już na pamięć robię, nic nie szukam.
Dzięki za wyjaśnienie z ciężarem. Ismenkusia wiem wiem, dlatego jak tylko czue kręgołup, tudzież technicznie się rozjeżdzam to pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta powiedzcie mi jak to jest z tymi odzywkami ,jedni piszą że początkujący nie powinni brać odżywek tylko mieć czysta miskę,ale jak tu wtedy rozbudować mięśnie?bo na tym mi zależy na rzeźbie i jak już brać to co potem cały czas wspomagać się trzeba???
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale teraz to już inna bajka ![]()
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
jesli nie masz czystej miski i nie potrafisz zapewnic sobie odpowiedniej ilosci B/T/W z diety to nie powinnas zabierac sie za odzywki bo to badz co badz sama chemia... odzywka jest wskazana jak nie dajesz rady nic zjesc po cwiczeniach,a wtedy powinnas uzupelnic bialko szybkoprzyswajalne i wegle (choc i tu teorie sa rozne...)
#1222 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Mięśnie jak najbardziej da się zbudować bez odżywek białkowych ![]() I to nie chodzi o to, że osoby początkujące nie mogą bo coś im się stanie, tylko o to żeby nie zaczynać od zadniej strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Wtajemniczenie
|
Z dwojga złego, to pytanie o białko znoszę, ale jak ktoś pyta o spalacze na wejściu licząc na to, że one wszystko załatwią to mnie przeraża ludzka nieświadomość
![]()
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
po przeanalizowaniu swojego zapotrzebowania, wiem, że nie zawsze uda mi się dostarczyć odpowiednia ilość białka (przez małą pojemność żołądka, nie przez braki w lodówce ![]() ![]() jak najbardziej zgadzam sie z Rzabbą- mięśnie da sie zbudować bez odżywek ![]() ![]() dobrze robisz. Po sesji na siłowni, bez posiłku czy nawet (a tym bardziej białka) wybierać sie na zakupy to nie bardzo.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc ja ogólnie mam dużo przede wszystkim do ludzkiej głupoty pod wpływem, której ludzie zamiast najpierw się doedukować, poczytać, skonsultować, to łykają co popadnie, nie znając tak naprawdę działania tego i właściwie po co się to bierze.
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo dostarczanie ponad połowy zapotrzebowania na białko z prochu... ![]() Zrobiłam wczoraj po wytrzymce XStrech z p90x. Fajnie tak wszystko porozciągać, ale 50 minut to za długo. Myślałam, że nie dotrwam do końca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Ja wolę zjeść jajka, kawałek ryby, niż proch z puszki
![]() Najbardziej mnie śmieszą wafle ryżowe, pierś kurczaka i ryż = nie najadam się tym ![]() Wczoraj miałam zrobić wolny bieg, a taka moc była w nogach że swój rekord pobiłam na 10 km
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-03-01 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bez mięsa bym nie dała rady ![]() A co do białka. Ostatnio jak piłam w klubie to mnie dwie babki w krzyżowy ogień pytań wzięły, co to za koktajl odchudzający pije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.