Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 18:43   #1201
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
no dla TZ to ja tez nie mam jeszcze prezentu a chciałabym go kupić w tajemnicy przed nim dlatego tez czekam na odpowiedni moment

soczewki mam te same co zawsze jak się nie poprawi w najbliższym czasie będę zmuszona iść do lekarza tylko kiedy ja czas na to znajdę ... W ogóle mam w planach zacząć chodzić w okularkach no ale muszę trochę dołożyć pieniążków jeszcze bo moje okulary to bardzo wysoki koszt 800-1000
ja jestem ciekawe ile dam za swoje, ostatnio płaciłam jakoś 340 ze zniżką to teraz pewnie ze 400 albo i lepiej ... no i nie wiem czy recepta jest wazna bo mam ją od czerwca ale od optyka gdzie kupuję zawsze okulary, więc może uznają mi tą recepte
ja też właśnie w tajemnicy chcę kupić wyszło na to ze muszę kupić 3 prezenty dla tż'ta ode mnie na urodzinki i pod choinke i od mojej mamy an urodziny dla niego
a ja już dostałam prezencik od tż'ta na urodzinki, prześliczny golfik

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no właśnie ja tak chciałam w tym roku zrobić, że tylko dzieci dostaną prezenty, a mamy ich 5, w tym 4 od TŻ rodziny, ale się nie udało, bo u mnie co roku tradycja kupowania prezentów dla każdego przetrwała, pomimo tego że ciocia z babcią coś tam napomknęły że w tym roku to może tylko dla dzieci... ale i tak stanęło na tym co zawsze, a niestety u nas w rodzinie prezenty to takie z górnej półki Tata mój i mój brat, ale także ciocia nie oszczędzają, więc i my nie mogliśmy bo głupio by to wyglądało, więc na razie na prezenty wydaliśmy 470zł a jeszcze dla dwóch osób prezentów nie mamy więc wyjdzie jakieś 700zł,
o jacie, ale duzio. Ja nie wiem ale wydaje mi się, że nawet jakbym miała duuużo kasy to bym nie kupowała drogich prezentów bo to może kogoś wprowadzic w zakłopotanie ...

ja właśnie jestem w trakcie robienie zapiekanki i sąłatki dla tz'ta na jutro do pracy bo robi urodzinki, a czwartek już mają wolny.
Jejku dziewczyny, ale dzisiaj dzieciaki były nieznośne, myślałam, że je rozszarpie ledwo się opanowałam żeby im krzywdy nie zrobić ale sobie

agawoo, magolinko - ja też mam ochotę zostać w domu w sylwestra, nie chce mi się nigdzie iść

Wojtaskowi baaardzo smakowały pierniczki, chodził i cały czas mówił: "Cysia daj ciasteczko, daj serduszko, Cysia serduszko daj" uwielbiam go! właśnie musze zapakować prezencik dla niego, brata i jego rodziców i jutro dac bo ostatni raz ide do niego przed świętami
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 19:49   #1202
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
ale dziwnie że juz święta... jakos to do mnie nie dociera
Do mnie też nie... Ale to pewnie przez to, że aż do czwartku siedzę w pracy. Nawet choinki nie mamy jeszcze ubranej i pewnie dopiero w Wigilię TŻ będzie ubierać, a ja będę lepić pierogi, bo się okazało, że w czwartek zamiast iść na 4 godzinki do pracy, to mam jakiś wyjazd i może mi to zająć 8-10 godzin

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
eh jakaś deprecha mnie dzisiaj dopadła ... nie wiem chyba mnie coś zbiera na jakieś przeziębienie Najchętniej wskoczyłabym w łóżko dzisiaj i nie wychodziła z niego.
To jak masz taką możliwość to wskakuj pod kocyk. Mam nadzieję, że już dziś się lepiej czujesz

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
martoolka: to mozesz mi oddac troche swoich cycków ja mam problem ze niektore mi na biuscie wisza
Mogę Ci na samego Sylwestra pożyczyć, bo na stałe to by się TŻ nie zgodził pewnie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Na wigilię niestety idziemy do teściów :/ Trzymajcie kciuki, żebym to przeżyła :/

Martoolka, trzymam Na pewno coś znajdziesz
Dzięki za kciuki. Ja trzymam za ciebie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
martoolka na pewno coś znajdziesz, nie podłamuj się
Dzięki
Wpadły mi w oko 2 sukienki w wypożyczalni. Jutro TŻ ma mi doradzić którą wybrać.
Była też 1 w moim ukochanym kolorze i super w niej bym wyglądała, gdyby była o rozmiar mniejsza. Nawet cycki mi się w nią mieściły, tylko ta talia za chuda...

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
skąd ja to znam ... obyu pasowała na Ciebie najpiękniejsza suknia
Dzięki
No najpiękniejsza niestety nie pasowała, ale coś znalazłam
A przy okazji się dowiedziałam, że moja suknia ślubna "szła" po wybiegu razem z sukniami z tegorocznej kolekcji. Obczaiłam zdjęcia w necie i stwierdzam nieskromnie, że ja wyglądałam w niej dużo lepiej niż ta "modelka"
Zdjęcie nr 20 i 21 http://gniezno.com.pl/wiadomosci/czy..._w_estede.html
Od razu się rzuca w oczy ta wstążka

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Moja właśnie dzwoniła.... czy bym jej nie zrobiła 6 stroików świątecznych!! a co ja cholerka.... produkcja?

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
a ja zmeczona jestem po szkole, zaraz sie zaczne uczyc na zaliczenie jutrzejsze;/
w swieta i w wolne tez sie bede musiala uczyc i pisac prace , a my zamierzamy na ta Slowacje na 3 dni jechac wiec nie wiem jak sie wyrobie
Dasz radę Trzeba spiąć pośladki i wziąć się do roboty (wiem, że łatwo się mówi, ale grunt to dobra organizacja )

Cytat:
Jejku dziewczyny, ale dzisiaj dzieciaki były nieznośne, myślałam, że je rozszarpie ledwo się opanowałam żeby im krzywdy nie zrobić ale sobie
Dzieciaki jakoś przed Świętami zawsze świra dostają
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 20:27   #1203
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A przy okazji się dowiedziałam, że moja suknia ślubna "szła" po wybiegu razem z sukniami z tegorocznej kolekcji. Obczaiłam zdjęcia w necie i stwierdzam nieskromnie, że ja wyglądałam w niej dużo lepiej niż ta "modelka"

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Martoolka, masz rację Ty wyglądałaś w tej sukni bosko, i to Ty powinnaś ja prezentować na tym wybiegu
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 21:58   #1204
bezaczek7
Zakorzenienie

trochę się załamałam. pisałam z koleżanką i jej opisałam wszystko i normalnie ryczałam nad kompem. o pęcherzu i o teściach i o wszystkim co mi przyszło na myśl. nic no, pozbierałam się jakoś.

jutro wstaję rano i jadę z próbką do badania i umówić się na usg, bo dostałam skierowanie. jeszcze nigdy nie miałam usg brzucha

mój gin nie przyjmuje do końca roku. będę dzwonić do prywatnego jutro.

co za lekarz. jakiś taki... dziwny... patrzył w tą moją pustą receptę, jakoś dziwnie ze mną gadał, dał mi to, co już wcześniej dostałam, znów ten super-ekstra-cud lek. co prawda nie dokucza mi to tak jak wtedy, ale jednak uciążliwe. a jeszcze wróciłam do domu i mówię TŻtowi co za dziwny lekarz, a ten do mnie, że to był... weterynarz nie wiem czy sobie jaja robił, ale w sumie jak tak se przypomnę jego gadkę... nie powiem nie

certina sumy, które wymieniasz, są dla mnie kosmiczne...

a Bożydarowi chcieliśmy kupić większą klatkę, ale to się już chyba nie uda na święta, tylko po. więc tak poza tym to prezenty już mamy. tylko TŻ się głowi co dla mnie na urodziny i święta. co sobie zażyczyć?
tak się czeka cały rok na te urodziny, a jak już przychodzą, to takie drobnostki potrafią odebrać człowiekowi całą radość...

dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-12-21 o 22:13
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 23:08   #1205
silvyetta
Raczkowanie

KOCHANE!Nie wyrabiam sie z niczym,nie mam czasu wlaczyc komputera,wpadlam tylko na sekunde,zeby zyczyc Wam wspanialych rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia,zeby pierwsza gwiazdka wigilijna oprocz magicznej atmosfery i wymarzonych prezentow przyniosla Wam spelnienie marzen
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 05:08   #1206
acelinka
Zakorzenienie

heeeeej

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------

Cytat:
Cześć

Do mnie też nie... Ale to pewnie przez to, że aż do czwartku siedzę w pracy. Nawet choinki nie mamy jeszcze ubranej i pewnie dopiero w Wigilię TŻ będzie ubierać, a ja będę lepić pierogi, bo się okazało, że w czwartek zamiast iść na 4 godzinki do pracy, to mam jakiś wyjazd i może mi to zająć 8-10 godzin
Dzięki

Dasz radę Trzeba spiąć pośladki i wziąć się do roboty (wiem, że łatwo się mówi, ale grunt to dobra organizacja )

JUa też jeszcze nie mam choinki, tż przywiezie w czwartek a stroić nie wiem kiedy będziemy bo ja w czwartek jkestem w pracy, więc albo tż sam nastroi, albo wieczorkiem razem, albo dopiero w Wigilię
Jejku ale wypalili z tym wyjazdem

Ty o niebo lepiej wyglądałaś w tej sukience powinni ciebie zaanagażować
Fajnie, ze cosik znalazłaś, na pewno suknie są cud miód i orzeszki i tz będzie piał z zachwytu

Dobre z tymi posladkami ale co racja to racja, na tym forum to Ty jesteś mistrzynią organizacji

Co do dzieciaków to szkoda gadać ... mam nadzieję że dzisiaj dadza mi poprowadzić zajęcia

bezaczku oby Ci to lekarstwo znowu pomogło nie smutaj się juz, wszystko będzie dobrze, zobaczysz pęcherz da Ci spokój, a reszta się ułoży

silvyetta, dziękuję za życzonka Tobie tez życzę wszystkiego naj, spokojnej, rodzinnej Wigilii, ciepłej atmosfery i odpoczynku, spełnienia marzeń

ultra jak sie dzisiaj czujesz Słońce? Mam nadzieję, z elepiej już

dziewcyzny właśnie się głowię co kupic dla dziadka ... niby mam dla niego już fajny balsam po goleniu ale co to tego? Może jakaś pożądna golarka? Bo z tego co pamiętam on używa takich jednorazówek ... ale chyba dla pewności wyśle kuzynke do łazienki dziadków na przeszpiegi Podzieliłam właśnie wszystkie preznty, co dla kogo i spisałam komu trzeba coś dokupić, żebym nie zapomniała, bo znając mnie to wróciłabym bez większości rzeczy

ultra my to jesteśmy niepokonane, "wizaż z rana jak śmietana"

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-12-22 o 05:55
Stary 2010-12-22, 05:58   #1207
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam
Dzisiaj do pracy nie potrafiłam wstać tak strasznie mi się nie chciało z łózka wychodzić Chętnie bym pospała jeszcze Tylko jutro jeszcze wstać i 3 dni wolnego

oooo Acelinko co dzisiaj tak wcześnie wstałaś ?
a moje samopoczucie jakieś dziwne taka smutna ostatnio chodzę to chyba przez małe problemy finansowe i w ogóle. Jeszcze te zapalenie spojówek mi się przypętało i mam dość. Ale dziękuje ze pytasz Acelinko

Następny tydzień TZ ma cały wolny musiał wykorzystać stary urlop i będę musiała sama wstawać do pracy jak ja tego strasznie nie lubię ...

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 06:16   #1208
acelinka
Zakorzenienie

ultra kochanie
uważaj na te oczka bo w taką pogode to ciezko wyjśc z zapalenia spojówek byłaś u lekarza z tym?
Kochanie nie warto się przejmować pieniążkami przed smaymi świetami, chociaż wiem że to właśnie wtedy najbardziej się odczuwa że pieniązków brakuje troszke. Postaraj się zpaomnieć o tym w święta i się nimi cieszyć

ja wstałam normalnie tzn. o 5.30 z tż'tem tylko że nie zawoziłam go dzisiaj do pracy (bo my nadal jednym autkiem się bujamy ...) tylko jechał z kumplem, ale zapakowałam mu ładnie jedzonko, bo dziś robi urodziny w pracy jak skończą no i już się nie kładłam bo nie umiałabym się zwlec z wyra potem

Strasznie nieładnie przypada w tym roku Wigilia, moja mama będzie miała tylko 2 dni wolnego, bo w Wigilię pracuje. Swoją drogą dziwię się, że ludzie mają czas w Wigilię do fryzjera chodzić

Ja też nie lubie wstawac do pracy jak tż w domku ale za to lubię wracać wiedząc ze na mnie czeka bo tak to zawsze ja jestem pierwsza w domku.

Mykam się ogarnąć szybko i do pracy miłego dnia kochane jak wróce z zakupów to się pochwalę czy udało mi się kupić coś sensownego
Stary 2010-12-22, 06:42   #1209
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki
Wpadły mi w oko 2 sukienki w wypożyczalni. Jutro TŻ ma mi doradzić którą wybrać.
Była też 1 w moim ukochanym kolorze i super w niej bym wyglądała, gdyby była o rozmiar mniejsza. Nawet cycki mi się w nią mieściły, tylko ta talia za chuda...

Dzięki

-

Bez obrazy dla nikogo oczywiście.... ale ta "modelka" w Twojej sukni wygląda jak..... maryna ta fryzura i dodatki..... jakoś inne panie mają w miarę normale fryzury i wogóle, a akurat ta w Twojej - porażka.... ale suknia za to cudna i bardzo sie rzuca w oczy szarfa

My juz tez wstalismy, psiak mi skuczy bo chce wyjść jedziemy zaraz na zakupy - mam nadzieje, że ostatnie i ruszam z porządkami i innymi duperelami.... aa no i te stroiki.... miłego dzionka dziewczynki

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 06:52   #1210
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

martoolka: chętnie przyjmę , to by sie tz zdziwił nie mam znowu jakichś małych , ale mogły by być większe

No musze sie pozbierac do kupy, tylko ze nie mam gdzie wypożyczać książek ;/ nigdzie nie ma
Stary 2010-12-22, 07:26   #1211
agulaaabar
Zakorzenienie

Eh wstawiło mi drugi raz posta

Czas na zmiany !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 13:38   #1212
ultraradiola
Wtajemniczenie

puk puk

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 13:46   #1213
magolina
Wtajemniczenie

Ja już w domku, zaraz zaczynam brać się za sprzątanie choć wcale mi się nie chce wczoraj posprzątałam w salonie ale nie było dużo roboty bo jest nowy i na bieżąco sprzątany a dziś zabieram się za graciarnie, czyli mój stary pokój w którym jest wszystko

Dziewczyny coś niepokojącego mi się wydarzyło, mianowicie został mi jeszcze dokładnie tydz do skończenia tabletek hormonalnych a ja dziś krwawię i nie wiem co się dzieje. Miałam kiedyś jakieś plamienia i wtedy lekarz kazał mi zwiększyć dawkę tabletek do 2 na raz ale to było plamienie a dziś wygląda tak jakby mi się @ zaczęła. No i nie wiem co to

Na dodatek zaczęło mnie boleć gardło

Martoolka ładną miałaś sukienkę

acelinka pochwal się co kupiłaś

certina faktycznie że dużo wydajecie na prezenty. Mi jednak chyba byłoby szkoda aż tyle wydać

agula
to trochę się naprodukujesz tych stroików powodzenia.

silvyetta dziękuje i wzajemnie

bezaczek z tym weterynarzem dobre było

Dzisiaj przyjeżdża tż
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 14:45   #1214
metkaa
Zakorzenienie

czesc

bylam w pracy ze zwolnieniem, potem zrobilam sledziki

silvyetta ja tez dziekuje za zyczenia,jak to szybko zlecialo, kolejny rok z Wami,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 16:12   #1215
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
trochę się załamałam. pisałam z koleżanką i jej opisałam wszystko i normalnie ryczałam nad kompem. o pęcherzu i o teściach i o wszystkim co mi przyszło na myśl. nic no, pozbierałam się jakoś.

jutro wstaję rano i jadę z próbką do badania i umówić się na usg, bo dostałam skierowanie. jeszcze nigdy nie miałam usg brzucha

mój gin nie przyjmuje do końca roku. będę dzwonić do prywatnego jutro.

co za lekarz. jakiś taki... dziwny... patrzył w tą moją pustą receptę, jakoś dziwnie ze mną gadał, dał mi to, co już wcześniej dostałam, znów ten super-ekstra-cud lek. co prawda nie dokucza mi to tak jak wtedy, ale jednak uciążliwe. a jeszcze wróciłam do domu i mówię TŻtowi co za dziwny lekarz, a ten do mnie, że to był... weterynarz nie wiem czy sobie jaja robił, ale w sumie jak tak se przypomnę jego gadkę... nie powiem nie
jaki to ten cud lek?

Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 17:18   #1216
acelinka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny :0 ja dopieor po pracy i zakupach zlądowałam do domku ... bo podjechałam do mamy do pracy pokazac jej co kupiłam i poczekałam aż skończy żeby ją odwieść. Właśnie wchłonęłam kebaba bo kupiłam sobie po drodze i jestem najedzona i zadowolona

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Ja już w domku, zaraz zaczynam brać się za sprzątanie choć wcale mi się nie chce wczoraj posprzątałam w salonie ale nie było dużo roboty bo jest nowy i na bieżąco sprzątany a dziś zabieram się za graciarnie, czyli mój stary pokój w którym jest wszystko

Dziewczyny coś niepokojącego mi się wydarzyło, mianowicie został mi jeszcze dokładnie tydz do skończenia tabletek hormonalnych a ja dziś krwawię i nie wiem co się dzieje. Miałam kiedyś jakieś plamienia i wtedy lekarz kazał mi zwiększyć dawkę tabletek do 2 na raz ale to było plamienie a dziś wygląda tak jakby mi się @ zaczęła. No i nie wiem co to

Dzisiaj przyjeżdża tż
Kochanie to moze zadzwoń do lekarza skonsultować to
Już się chwalę zakupkami: kupiłam dla tż ode mnie pod choinke bluze, na urodzinki bluzke polo i bokserki a od mamy dla tż'ta na urodzinki koszule taką fajną do dżinsów jak znajde na stronce croppa te rzeczy to wkleje linki
dla dziadka kupiłam lepszą golarke do golenia
dla bratanka koszule i dżinsy, boskie są chciałam ciastoline kupić ale bratowa mu już kupiła wczesniej i powiedziała mi że dostanie mnóstwo zabawek wiec moge cos do ubrania kupić
dla siebie kupiłam test ciążowy bo stał przy kasie w rossmanie i aż prosił się żeby go kupić a nóż widelec kiedyś będzie potrzebny, to nie będe musiałą tyrać nigdzie

Zaraz musze popakować te prezenty i zczaić przed tż'tem ciekawa jestem o której dziś w domku zląduje po tych firmowych urodzinach pewnie późno i w stanie niemałego upojenia

jak popakuję prezenty to chce sie wziac za stworzenie jakiegoś świątecznego klimatu w domu, tzn wyciąge ozdoby świąteczne i cosik poczaruje, bo w ogóle nie czuję tych świąt

bluza taka, tylko czarna:
http://sklep.cropp.com/odziez-meska_...s/pcreateddate

taka koszula, tylko na żywo wygląda ładniej

a koszulki nie ma na necie, ale zielona dosyć prosta jakieś tam napisy tylko ma

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-12-22 o 17:22
Stary 2010-12-22, 18:18   #1217
bezaczek7
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23929377]jaki to ten cud lek?

Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro...[/QUOTE]

monural się nazywa.

trzymam kciuki za ubranie choinki w sumie w wigilię fajnie się ubiera, ale potem mniej czasu jest, żeby się nią nacieszyć

ja dziś posklejałam łupiny orzecha ze sznurkiem, prawie też i ze swoim palcem , i powiesiliśmy na choinkę.
i jemiołę powiesiłam i łańcuch pod lampą, a na tą listwę na panelach na suficie TŻ pozawieszał gwiazdki szydełkowe. fajnie

zawiozłam próbkę i dodatkowo zrobiłam badanie poziomu hormonu tarczycy. he he, ciekawe co mi tam wyjdzie. a usg mam początkiem stycznia.

dziś mi już lepiej, niż wczoraj. TŻ mnie tak wyściskał i wycałował, że od razu się zrobiło lepiej pomimo tego, że musiałam wstawać o 7 i jechać do miasta

ale jajo. kupiłam zdrapkę ze swoim znakiem zodiaku i wygrałam 50 zł to ci dopiero prezent na urodziny

acelinka ja idę do fryzjera jutro. tak mnie naszło na zmianę w postaci grzywy na nowy rok i powiem ci, że też nie rozumiem ludzi. no chyba, że wszystko zamawiają w restauracji

miłego wieczorku i do jutra
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Czas edycji: 2010-12-22 o 18:19
Stary 2010-12-22, 18:26   #1218
acelinka
Zakorzenienie

bezaczku, to oczywiście koniecznie się pochwal nową grzywką

dziewczyny zapomniałam Wam się pochwalić, że jest szansa że od lutego będe miała normalny etat w przedszkolu i to w tym, gdzie pracuje moja przyjaciółka ale to jeszcze nic pewnego, muszę zawieźć tam cv i list motywacyjny póki co
Stary 2010-12-22, 18:26   #1219
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, masz rację Ty wyglądałaś w tej sukni bosko, i to Ty powinnaś ja prezentować na tym wybiegu
Dzięki

Cytat:
a jeszcze wróciłam do domu i mówię TŻtowi co za dziwny lekarz, a ten do mnie, że to był... weterynarz

Cytat:
Ty o niebo lepiej wyglądałaś w tej sukience powinni ciebie zaanagażować
Fajnie, ze cosik znalazłaś, na pewno suknie są cud miód i orzeszki i tz będzie piał z zachwytu
Dobre z tymi posladkami ale co racja to racja, na tym forum to Ty jesteś mistrzynią organizacji
Dzięki
A co do sukienek, to się okazało, że dziś była inna babka i mi pokazała jeszcze inną sukienkę i ostatecznie zdecydowałam się na tą nową opcję

Cytat:
Bez obrazy dla nikogo oczywiście.... ale ta "modelka" w Twojej sukni wygląda jak..... maryna ta fryzura i dodatki..... jakoś inne panie mają w miarę normale fryzury i wogóle, a akurat ta w Twojej - porażka.... ale suknia za to cudna i bardzo sie rzuca w oczy szarfa
Jakie porównanie
dzięki za miłe słowa o mojej sukni Żałuję, że nie będę miała okazji jej więcej założyć, no ale najważniejsze, że jest uwieczniona na fotkach i filmie

Cytat:

Dzięki
Ja kiedyś też tak miałam jak nie zrobiłam przerwy w tabletkach, tylko brałam je ciągiem przez 2 miesiące

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23929377]
Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro...[/QUOTE]

Praca w Wigilię to jakaś masakra jest Ale coś w tv gadali, że może zamiast wolnego w trzech króli zrobią wolną wigilię

Cytat:
Już się chwalę zakupkami: kupiłam dla tż ode mnie pod choinke bluze, na urodzinki bluzke polo i bokserki a od mamy dla tż'ta na urodzinki koszule taką fajną do dżinsów jak znajde na stronce croppa te rzeczy to wkleje linki
dla bratanka koszule i dżinsy, boskie są chciałam ciastoline kupić ale bratowa mu już kupiła wczesniej i powiedziała mi że dostanie mnóstwo zabawek wiec moge cos do ubrania kupić

za owocne zakupy.
Ta koszula by się na pewno mojemu TŻtowi spodobała Ale on już ma 2 podobne, więc muszę go teraz trzymać z dala od croppa, żeby jej nie wypatrzył
Stary 2010-12-22, 18:28   #1220
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
ale jajo. kupiłam zdrapkę ze swoim znakiem zodiaku i wygrałam 50 zł to ci dopiero prezent na urodziny
Ale super

Cytat:
dziewczyny zapomniałam Wam się pochwalić, że jest szansa że od lutego będe miała normalny etat w przedszkolu i to w tym, gdzie pracuje moja przyjaciółka ale to jeszcze nic pewnego, muszę zawieźć tam cv i list motywacyjny póki co
No to trzymam z całej siły
Stary 2010-12-22, 18:39   #1221
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

certina faktycznie że dużo wydajecie na prezenty. Mi jednak chyba byłoby szkoda aż tyle wydać

agula

silvyetta dziękuje i wzajemnie

bezaczek z tym weterynarzem dobre było

Dzisiaj przyjeżdża tż
Magolina, poszukaj w ulotce leku czy takie mogą być przypadki i skonsultuj to z lekarzem. Czasem tak bywa. Nie brałaś jakichś antybiotyków osłabiających działanie tabletek albo innych leków ostatnio?
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:26   #1222
magolina
Wtajemniczenie

Uff dopiero skończyłam sprzątać ale jestem z siebie dumna bo zrobiłam segregacje w książkach, wywaliłam niepotrzebne papiery i w ogóle zrobiłam generalny porządek moje ego wzrosło he he

acelinko super że zakupy się udały, ja też dzisiaj tżtowi kupiłam pod choinkę koszulę do dżinsów, tylko że jest z długim rękawem i czarna. Mam nadzieję że będzie dobra na niego
Trzymam kciuki za etat na pewno się uda

bezaczek kiedy dokładnie masz urodziny?? no i gratuluję wygranej 50 zł drogą nie chodzi

Martoolka ja normalnie miałam przerwę między opakowaniami

agawoo tak właśnie myślę ale żadnych tabletek chyba nie brałam ostatnio.Znaczy brałam antybiotyk ale to przed tym opakowaniem chyba Wzięłam dzisiaj dwie tak jak mówił mi ginekolog i zobaczymy jutro.

Tż przyjechał z delegacji, wpadł na chwilę ii pojechał pomóc kumplowi przy aucie i zejdzie mu Bóg wie do której wiecie na co mam ochotę?? na winko chyba walnę sobie lampeczkę. Wasze zdrowie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:39   #1223
acelinka
Zakorzenienie

Właśnie bezaczku, kiedy masz urodzinki? super z tą zdrapką

magolinko a ja nic nie zrobiłam oprócz zapakowania prezentów śpiąca jestem strasznie a musze czekać żeby jechać po tż'ta i na zakupy jeszcze chciałam skoczyć teraz, przynajmniej będzie mniej ludzi ...

martoolko, to trzymaj tż'ta z daleka od croppa bo teraz sobie ceny podwyższyli za koszule dałam 79.90 (przyklejona cena) a pod spodem na metce nadrukowana cena 69.90, na szczęście nie napisali że promocja czy coś bo wtedy to bym padła

kochane dziękuję za kciuki w sprawie pracy oby pomogły
Stary 2010-12-22, 19:42   #1224
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

agula
A może właśnie przez te zwiększone tabletki?? najlepiej to wybierz się do lekarza, jak krwawienie nie ustanie

Już są gotowe

Cytat:

Kochanie to moze zadzwoń do lekarza skonsultować to
dla siebie kupiłam test ciążowy bo stał przy kasie w rossmanie i aż prosił się żeby go kupić a nóż widelec kiedyś będzie potrzebny, to nie będe musiałą tyrać nigdzie

Zaraz musze popakować te prezenty i zczaić przed tż'tem ciekawa jestem o której dziś w domku zląduje po tych firmowych urodzinach pewnie późno i w stanie niemałego upojenia

jak popakuję prezenty to chce sie wziac za stworzenie jakiegoś świątecznego klimatu w domu, tzn wyciąge ozdoby świąteczne i cosik poczaruje, bo w ogóle nie czuję tych świąt

bluza taka, tylko czarna:

a koszulki nie ma na necie, ale zielona dosyć prosta jakieś tam napisy tylko ma
Ten prezent dla Ciebie mi się najbardziej podoba i oby się jak najabardziej przydał

Kurcze mam iść pakowac prezenty....ale juz mi sie oczy zamykają

Czas na zmiany !
Stary 2010-12-22, 19:56   #1225
acelinka
Zakorzenienie

agula, tez mam taką nadzieję .. właśnie lezy przedemną .. a w piątek mam mieć @ i kusi mnie zeby zrobić tylko ze na nim pisze żeby robić po spodziewanej @ ... więc chyba nie ma sensu skoro nie jets na tyle czuły ale ciekawość mnie zżera :P

zbieram się i jade do reala, a co może tż zadzwoni akurat .. a jak nie to chyba mu zadzwonie zeby taksówką wrócił bo straaaaasznie śpiąca jestem już

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-12-22 o 19:58
Stary 2010-12-22, 20:10   #1226
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Uff dopiero skończyłam sprzątać ale jestem z siebie dumna bo zrobiłam segregacje w książkach, wywaliłam niepotrzebne papiery i w ogóle zrobiłam generalny porządek moje ego wzrosło he he
za porządek
Mi standardowo po pracy nie chce się nawet kiwnąć palcem. A dzis to już w ogóle, bo się nie wyspałam, bo najpierw nie mogłam zasnąć, a później mi się robota śniła więc chyba zaraz pomaszeruję do łóżka

Cytat:
martoolko, to trzymaj tż'ta z daleka od croppa bo teraz sobie ceny podwyższyli za koszule dałam 79.90 (przyklejona cena) a pod spodem na metce nadrukowana cena 69.90, na szczęście nie napisali że promocja czy coś bo wtedy to bym padła
Chyba mogłabyś się domagać sprzedaży po niższej cenie, chociaż pewności nie mam

Cytat:
Kurcze mam iść pakowac prezenty....ale juz mi sie oczy zamykają
Mam to samo
Chociaż niby prezenty popakowane, ale jeszcze dla babć muszę zapakować, a szczególnie dla babci TŻta, bo on jutro do niej idzie. Mieliśmy iść razem, ale przez ten nieszczęsny wyjazd służbowy nie dam rady z nim iść

Cytat:
agula, tez mam taką nadzieję .. właśnie lezy przedemną .. a w piątek mam mieć @ i kusi mnie zeby zrobić tylko ze na nim pisze żeby robić po spodziewanej @ ... więc chyba nie ma sensu skoro nie jets na tyle czuły ale ciekawość mnie zżera :P
Wstrzymaj się jeszcze z tym testem. To do kciuków a pracę dołączam jeszcze za 2 kreseczki
Stary 2010-12-22, 20:14   #1227
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
bezaczku, to oczywiście koniecznie się pochwal nową grzywką

jeszcze chwilkę jestem. idę włosy myć. a coś mi się zdaje, że tu zdjęcia dwóch grzywek miały się pojawić swego czasu??..

trzymamy kciuki za etat

dziewczątka, dzięki za gratki wygranej

a urodzinki mam za dwie godzinki i troszku

dobra. idę spać. dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Czas edycji: 2010-12-22 o 20:47
Stary 2010-12-22, 20:19   #1228
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze chwilkę jestem. idę włosy myć. a coś mi się zdaje, że tu zdjęcia dwóch grzywek miały się pojawić swego czasu??..
Czuję się wywołana do odpowiedzi
Melduję, że mój program do zrzucania zdjęć z telefonu na kompa odmawia mi współpracy, więc fotkę wrzucę dopiero jak znajdę chwilę żeby go ogarnąć
Stary 2010-12-22, 20:44   #1229
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

mozemy sobie podac rece , mialam tak ostatnio przez 5 dni normalnie krew mi leciala i mnie lekko brzuch pobolewal wiec nie wiem ...

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

teraz na ulotce przeczytalam ze krwawienia śródcykliczne moga wystepowac przez pare pierwszych miesiecy ..
Stary 2010-12-22, 20:56   #1230
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

zbieram się i jade do reala, a co może tż zadzwoni akurat .. a jak nie to chyba mu zadzwonie zeby taksówką wrócił bo straaaaasznie śpiąca jestem już
Nie rób tego testu Ja robiłam w sumie 3 bo mnie ciekawość męczyła.... niby na ulotkach pisze, że wykrywają nawet bardzo wczesną ciąże, a mi na dwóch testach pokazało "I" dopiero po spodziewanej @ wyszły "II"

Dooobra ide dalej pakować te prezenty

Czas na zmiany !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości