|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ![]() ja też właśnie w tajemnicy chcę kupić ![]() ![]() a ja już dostałam prezencik od tż'ta na urodzinki, prześliczny golfik ![]() Cytat:
ja właśnie jestem w trakcie robienie zapiekanki i sąłatki dla tz'ta na jutro do pracy bo robi urodzinki, a czwartek już mają wolny. Jejku dziewczyny, ale dzisiaj dzieciaki były nieznośne, myślałam, że je rozszarpie ![]() ![]() agawoo, magolinko - ja też mam ochotę zostać w domu w sylwestra, nie chce mi się nigdzie iść ![]() Wojtaskowi baaardzo smakowały pierniczki, chodził i cały czas mówił: "Cysia daj ciasteczko, daj serduszko, Cysia serduszko daj" uwielbiam go! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Do mnie też nie... Ale to pewnie przez to, że aż do czwartku siedzę w pracy. Nawet choinki nie mamy jeszcze ubranej i pewnie dopiero w Wigilię TŻ będzie ubierać, a ja będę lepić pierogi, bo się okazało, że w czwartek zamiast iść na 4 godzinki do pracy, to mam jakiś wyjazd i może mi to zająć 8-10 godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Wpadły mi w oko 2 sukienki w wypożyczalni. Jutro TŻ ma mi doradzić którą wybrać. Była też 1 w moim ukochanym kolorze i super w niej bym wyglądała, gdyby była o rozmiar mniejsza. Nawet cycki mi się w nią mieściły, tylko ta talia za chuda... ![]() Dzięki ![]() No najpiękniejsza niestety nie pasowała, ale coś znalazłam ![]() A przy okazji się dowiedziałam, że moja suknia ślubna "szła" po wybiegu razem z sukniami z tegorocznej kolekcji. Obczaiłam zdjęcia w necie i stwierdzam nieskromnie, że ja wyglądałam w niej dużo lepiej niż ta "modelka" ![]() Zdjęcie nr 20 i 21 http://gniezno.com.pl/wiadomosci/czy..._w_estede.html Od razu się rzuca w oczy ta wstążka ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
trochę się załamałam. pisałam z koleżanką i jej opisałam wszystko i normalnie ryczałam nad kompem. o pęcherzu i o teściach i o wszystkim co mi przyszło na myśl. nic no, pozbierałam się jakoś.
jutro wstaję rano i jadę z próbką do badania i umówić się na usg, bo dostałam skierowanie. jeszcze nigdy nie miałam usg brzucha ![]() mój gin nie przyjmuje do końca roku. będę dzwonić do prywatnego jutro. co za lekarz. jakiś taki... dziwny... patrzył w tą moją pustą receptę, jakoś dziwnie ze mną gadał, dał mi to, co już wcześniej dostałam, znów ten super-ekstra-cud lek. co prawda nie dokucza mi to tak jak wtedy, ale jednak uciążliwe. a jeszcze wróciłam do domu i mówię TŻtowi co za dziwny lekarz, a ten do mnie, że to był... weterynarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() certina sumy, które wymieniasz, są dla mnie kosmiczne... a Bożydarowi chcieliśmy kupić większą klatkę, ale to się już chyba nie uda na święta, tylko po. więc tak poza tym to prezenty już mamy. tylko TŻ się głowi co dla mnie na urodziny i święta. co sobie zażyczyć? ![]() tak się czeka cały rok na te urodziny, a jak już przychodzą, to takie drobnostki potrafią odebrać człowiekowi całą radość... dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-21 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Raczkowanie
|
KOCHANE!Nie wyrabiam sie z niczym,nie mam czasu wlaczyc komputera,wpadlam tylko na sekunde,zeby zyczyc Wam wspanialych rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia,zeby pierwsza gwiazdka wigilijna oprocz magicznej atmosfery i wymarzonych prezentow przyniosla Wam spelnienie marzen
![]()
#1206 | |
Zakorzenienie
|
heeeeej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jejku ale wypalili z tym wyjazdem ![]() Ty o niebo lepiej wyglądałaś w tej sukience ![]() ![]() Fajnie, ze cosik znalazłaś, na pewno suknie są cud miód i orzeszki i tz będzie piał z zachwytu ![]() Dobre z tymi posladkami ![]() ![]() Co do dzieciaków to szkoda gadać ... mam nadzieję że dzisiaj dadza mi poprowadzić zajęcia ![]() bezaczku oby Ci to lekarstwo znowu pomogło ![]() ![]() silvyetta, dziękuję za życzonka ![]() ![]() ultra jak sie dzisiaj czujesz Słońce? Mam nadzieję, z elepiej już ![]() dziewcyzny właśnie się głowię co kupic dla dziadka ... niby mam dla niego już fajny balsam po goleniu ale co to tego? Może jakaś pożądna golarka? Bo z tego co pamiętam on używa takich jednorazówek ... ale chyba dla pewności wyśle kuzynke do łazienki dziadków na przeszpiegi ![]() ![]() ultra ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-22 o 05:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dzisiaj do pracy nie potrafiłam wstać tak strasznie mi się nie chciało z łózka wychodzić Chętnie bym pospała jeszcze ![]() ![]() oooo Acelinko co dzisiaj tak wcześnie wstałaś ? a moje samopoczucie jakieś dziwne taka smutna ostatnio chodzę to chyba przez małe problemy finansowe i w ogóle. Jeszcze te zapalenie spojówek mi się przypętało i mam dość. Ale dziękuje ze pytasz Acelinko ![]() Następny tydzień TZ ma cały wolny musiał wykorzystać stary urlop i będę musiała sama wstawać do pracy ![]()
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
ultra kochanie
![]() uważaj na te oczka bo w taką pogode to ciezko wyjśc z zapalenia spojówek ![]() Kochanie nie warto się przejmować pieniążkami przed smaymi świetami, chociaż wiem że to właśnie wtedy najbardziej się odczuwa że pieniązków brakuje troszke. Postaraj się zpaomnieć o tym w święta i się nimi cieszyć ![]() ja wstałam normalnie tzn. o 5.30 z tż'tem ![]() ![]() Strasznie nieładnie przypada w tym roku Wigilia, moja mama będzie miała tylko 2 dni wolnego, bo w Wigilię pracuje. Swoją drogą dziwię się, że ludzie mają czas w Wigilię do fryzjera chodzić ![]() Ja też nie lubie wstawac do pracy jak tż w domku ![]() Mykam się ogarnąć szybko i do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My juz tez wstalismy, psiak mi skuczy bo chce wyjść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Wtajemniczenie
|
martoolka: chętnie przyjmę , to by sie tz zdziwił
![]() ![]() No musze sie pozbierac do kupy, tylko ze nie mam gdzie wypożyczać książek ;/ nigdzie nie ma
![]() |
#1212 |
Wtajemniczenie
|
puk puk
![]()
#1213 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja już w domku, zaraz zaczynam brać się za sprzątanie choć wcale mi się nie chce ![]() ![]() Dziewczyny coś niepokojącego mi się wydarzyło, mianowicie został mi jeszcze dokładnie tydz do skończenia tabletek hormonalnych a ja dziś krwawię ![]() ![]() Na dodatek zaczęło mnie boleć gardło ![]() Martoolka ładną miałaś sukienkę ![]() acelinka pochwal się co kupiłaś ![]() certina faktycznie że dużo wydajecie na prezenty. Mi jednak chyba byłoby szkoda aż tyle wydać ![]() agula to trochę się naprodukujesz tych stroików ![]() silvyetta dziękuje i wzajemnie ![]() bezaczek z tym weterynarzem dobre było ![]() Dzisiaj przyjeżdża tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
czesc
bylam w pracy ze zwolnieniem, potem zrobilam sledziki ![]() silvyetta ja tez dziekuje za zyczenia,jak to szybko zlecialo, kolejny rok z Wami,
#1215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny :0 ja dopieor po pracy i zakupach zlądowałam do domku ... bo podjechałam do mamy do pracy pokazac jej co kupiłam i poczekałam aż skończy żeby ją odwieść. Właśnie wchłonęłam kebaba bo kupiłam sobie po drodze
![]() ![]() Cytat:
![]() Już się chwalę zakupkami: kupiłam dla tż ode mnie pod choinke bluze, na urodzinki bluzke polo i bokserki ![]() ![]() ![]() dla dziadka kupiłam lepszą golarke do golenia ![]() dla bratanka koszule i dżinsy, boskie są ![]() ![]() dla siebie kupiłam test ciążowy bo stał przy kasie w rossmanie i aż prosił się żeby go kupić ![]() ![]() Zaraz musze popakować te prezenty i zczaić przed tż'tem ![]() ![]() ![]() jak popakuję prezenty to chce sie wziac za stworzenie jakiegoś świątecznego klimatu w domu, tzn wyciąge ozdoby świąteczne i cosik poczaruje, bo w ogóle nie czuję tych świąt ![]() bluza taka, tylko czarna: http://sklep.cropp.com/odziez-meska_...s/pcreateddate taka koszula, tylko na żywo wygląda ładniej ![]() http://sklep.cropp.com/odziez-meska_...s/pcreateddate a koszulki nie ma na necie, ale zielona dosyć prosta jakieś tam napisy tylko ma ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-22 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23929377]jaki to ten cud lek?
Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro...[/QUOTE] monural się nazywa. trzymam kciuki za ubranie choinki ![]() ![]() ja dziś posklejałam łupiny orzecha ze sznurkiem, prawie też i ze swoim palcem ![]() i jemiołę powiesiłam i łańcuch pod lampą, a na tą listwę na panelach na suficie TŻ pozawieszał gwiazdki szydełkowe. fajnie ![]() zawiozłam próbkę i dodatkowo zrobiłam badanie poziomu hormonu tarczycy. he he, ciekawe co mi tam wyjdzie. a usg mam początkiem stycznia. dziś mi już lepiej, niż wczoraj. TŻ mnie tak wyściskał i wycałował, że od razu się zrobiło lepiej ![]() ![]() ale jajo. kupiłam zdrapkę ze swoim znakiem zodiaku i wygrałam 50 zł ![]() ![]() acelinka ja idę do fryzjera jutro. tak mnie naszło na zmianę w postaci grzywy na nowy rok ![]() ![]() miłego wieczorku i do jutra ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-22 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
bezaczku, to oczywiście koniecznie się pochwal nową grzywką
![]() dziewczyny zapomniałam Wam się pochwalić, że jest szansa że od lutego będe miała normalny etat w przedszkolu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do sukienek, to się okazało, że dziś była inna babka i mi pokazała jeszcze inną sukienkę i ostatecznie zdecydowałam się na tą nową opcję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki za miłe słowa o mojej sukni ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja kiedyś też tak miałam jak nie zrobiłam przerwy w tabletkach, tylko brałam je ciągiem przez 2 miesiące ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;23929377] Martoolka ja też nie czuje jeszcze świąt bo pracuję jeszcze w wigilie do 13:00 potem 3 wigilie, 4 obiady w święta... i potem w pon do pracy ... masakra. Choinka stoi kupiona na balkonie ale nie ubrana, może jutro...[/QUOTE] Praca w Wigilię to jakaś masakra jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Ta koszula by się na pewno mojemu TŻtowi spodobała ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
Uff dopiero skończyłam sprzątać
![]() ![]() ![]() acelinko super że zakupy się udały, ja też dzisiaj tżtowi kupiłam pod choinkę koszulę do dżinsów, tylko że jest z długim rękawem i czarna. Mam nadzieję że będzie dobra na niego ![]() Trzymam kciuki za etat ![]() ![]() bezaczek kiedy dokładnie masz urodziny?? no i gratuluję wygranej ![]() ![]() Martoolka ja normalnie miałam przerwę między opakowaniami ![]() agawoo tak właśnie myślę ale żadnych tabletek chyba nie brałam ostatnio.Znaczy brałam antybiotyk ale to przed tym opakowaniem chyba ![]() Tż przyjechał z delegacji, wpadł na chwilę ii pojechał pomóc kumplowi przy aucie i zejdzie mu Bóg wie do której ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Właśnie bezaczku, kiedy masz urodzinki?
![]() ![]() magolinko ![]() ![]() martoolko, to trzymaj tż'ta z daleka od croppa ![]() ![]() kochane dziękuję za kciuki w sprawie pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już są gotowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurcze mam iść pakowac prezenty....ale juz mi sie oczy zamykają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
agula, tez mam taką nadzieję .. właśnie lezy przedemną .. a w piątek mam mieć @ i kusi mnie zeby zrobić
![]() ![]() zbieram się i jade do reala, a co ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-12-22 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi standardowo po pracy nie chce się nawet kiwnąć palcem. A dzis to już w ogóle, bo się nie wyspałam, bo najpierw nie mogłam zasnąć, a później mi się robota śniła ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam to samo ![]() Chociaż niby prezenty popakowane, ale jeszcze dla babć muszę zapakować, a szczególnie dla babci TŻta, bo on jutro do niej idzie. Mieliśmy iść razem, ale przez ten nieszczęsny wyjazd służbowy nie dam rady z nim iść ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymamy kciuki za etat ![]() dziewczątka, dzięki za gratki wygranej ![]() a urodzinki mam za dwie godzinki ![]() dobra. idę spać. dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2010-12-22 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję, że mój program do zrzucania zdjęć z telefonu na kompa odmawia mi współpracy, więc fotkę wrzucę dopiero jak znajdę chwilę żeby go ogarnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- teraz na ulotce przeczytalam ze krwawienia śródcykliczne moga wystepowac przez pare pierwszych miesiecy ..
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dooobra ide dalej pakować te prezenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.