Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 06:33   #1171
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Brrrr ale zimno kobiety, zazdroszczę tym które smacznie śpią w łóżeczkach i nie muszą wstawać ja już piję kawkę, ale na szczęście jakaś wyspana dzisiaj wstałam, obudziłam się już po 5 i zasnąć nie mogłam. Przynajmniej tyle

acelinko chciałabym do takiego przedszkola pochodzić powodzenia na zaliczeniach i egzaminach ja na szczęście nic dzisiaj takiego nie mam.
hej dziekuję \kciuki się przydały, wszystko zaliczone i to nawet ładnie z jednym egzaminem nam się upiekło, bo babka się pochorowała i najprawdopodobniej będzie przenisiony na kolejny semestr

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
zdrówka życzę

ACELINKA: Ty powinnas byc najwazniejsza dla tz i skoro tak zdecydowalas o tym sylwku to powinien to zaakceptowac a nie "fochy śmierdziochy" strzelać faceci tez potrafią być marudni i to bardziej niz kobiety.
chciałoby się powiedzieć: Amen już tż fochów nie ma ale co z sylwkiem to nadal nie wiem

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

acelinka my na zajeciach w grupach tworzylismy taka wizje przedszkola, szkoda tylko ze to wszystko pozostanie na papierze

dziewczynki jak bedziecie w ciazy to nie liczcie na zyczliwosc obcych ludzi, wlasnie dzis po raz kolejny sie o tym przekonalam, fakt ze nie mam jakos duzego brzucha i jeszcze w zimowej kurtce ale bez przesady, stalam sobie w kolejce do kasy w markecie, najpierw pani przede mna zmierzyla mnie od gory do dolu ze 3 razy ale oczywiscie nic nie powiedziala a potem inna kobita by mnie stratowala bo tak jej sie spieszylo do nowo otworzonej kasy, no masakra jakas
hehhe dokładnie, może jak zostaniemy milionerkami o otworzymy własne przedszkola to sobie będziemy mogły pocudować a babka nawet tych prac nie sprawdzała tylko od razu wpisywała 5 do indeksu
co do zachowania w sklepie to ale to niestety norma

bezaczku drugie udane pierniczki ' ja dzisiaj po pracy podjade do sklepu na zakupki i też biorę się za pieczenie

ultra, to milusio z ta kolacyjką my jakoś nie mamy w zwyczaju chodzić na kolacje, jak już to na pizze czasami ale jjak już jesteśmy gdzieś bo tak to wolimy do domu zamówić - dwa leniwce

tż miał weekend wolny, ale już po sobocie stwierdził, że gdyby miał tak siedzieć w domu to był zwariował teraz pracują do środy no i jak co roku to sylwestra mają wolne w czwartek tż pojedzie po choinke ja niestety do czwartku pracuje, a potem to w zalezności co dyrektorki powiedzą, ale myslę że dzieci będzie malutko i nie bedzie sensu robić zajęć.

Uciekam się poogarniać i do pracy miłego dnia kochane
pochwalę się potem co mi wyszło z ciasteczek

acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 07:15   #1172
certina4
Wtajemniczenie

ultra no to super weekendzik ta restauracja

acelinko zdanych egzaminów

a my też cały weekend sprzątaliśmy i chodziliśmy po zakupy świąteczne, teraz idę do sądu a potem też jadę na jakieś zakupy, bo niestety bardzo mało prezentów mamy na chwilę obecną, a przecież Wigilia tuż tuż...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 08:32   #1173
ultraradiola
Wtajemniczenie

dziewczyny powiedzcie mi co kupujecie swoim teściowka na prezent na święta ?? Bo ja nie mam pojęcia moja teściowa powiedziała ze nie chce żadnych kremów no i mamy z TZ problem

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 11:23   #1174
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
martoolka, Ty tez nam obicałaś swoją grzyweczke
Obiecanki macanki Wrzucę, ale nie tu...
Melduję, że nigdzie nie zamarzłam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
zrobiłam dziś obiad. miały być kotleciki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. wyszły... kluski smażone ale teść się nie mógł nachwalić, TŻ też pochwalił, więc spoko

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dziewczynki jestem mega chora, od wczoraj umieram, bylam u lekarza, mam kolejny antybiotyk, we wtorek kontrola, leżę i boli mnie wszytko,
co to sie do mnie przyczepiło nie wiem naprawdę
Trzymam żeby Ci przeszło

Cytat:
Dzisiaj w szkole spotkałam się z koleżanką która jeszcze miesiąc temu nie była w ciązy a dzisiaj jest w 6 miesiącu do piątego m-ca miała normalny okres, żadnych mdłości, zmęczenia, nadmiernego apetytu, żadnych ale to żadnych objawów, na dodatek przez dwa miesiące będąc już w ciązy pracowała za granicą. Dopiero niedawno zauważyła że coś się z jej organizmem dzieje i poszła do lekarza. Na szczęście dziecko jest zdrowe. Śmiałyśmy sie z niej że 3 miesiące w ciąży będzie chodzić
Ale akcja Całe szczęście, że dzieciaczek zdrowy.

Cytat:
dziewczyny już wiem o co kaman z tym sylwkiem .. ten kumpel pytał tż'ta co z sylwkiem czy coś kombinujemy i tż mu odpisał, że już mamy zapłacone tam i kumpel, ze lipa i ze tż mógł szybciej powiedzieć i że znowu kupa wyszła .. no i tż pewnie to wziął do siebie ... eh.. jutro napisze do dziewczyny tego kumpla czy by nie szli z nami ... chociaz podobno już miejsc niema, ale myśle ze brat coś wykombinuje ...
Dobrze, że się wszystko wyjaśniło

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ale mieliśmy z TZ pracowity weekend ... ale jakże miły
w piątek TZ-cik zabrał mnie na kolacje do restauracji zupełnie dla mnie nie spodziewanie ale super było chciałabym więcej takich wypadów
Super

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi co kupujecie swoim teściowka na prezent na święta ?? Bo ja nie mam pojęcia moja teściowa powiedziała ze nie chce żadnych kremów no i mamy z TZ problem
My kupiliśmy zestaw kosmetyków milk&honey. W zeszłym roku portfel ze skóry. Może być też: szlafrok, torebka, paleta kosmetyków do makijażu, szalik, perfumy...

Muszę Wam się wyżalić. Byłam wczoraj na zakupach sukienkowych, bo chciałam jakąś kreację na Sylwestra kupić, no ale niestety moje cycki nie mieszczą się w żadną suknię A jak już się zmieszczą, to w pasie wisi na mnie jak kiecka ciążowa Trochę późno się za te zakupy zabrałam... Jutro pójdę do babki,u której szyłam suknię ślubna, bo ona ma też wypożyczalnię sukienek wieczorowych. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła coś ciekawego

Zmykam do pracy. Miłego dnia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:01   #1175
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyneczka, gratulacje henny ja niestety dzisiaj nie poszłam do kościoła

zrobiłam te pierniczki. świetna sprawa

edit: wiecie co, poprzyklejało się to do tego papieru chyba jednak trzeba papier lekko natłuścić, bo te, co piekłam na już używanym papierze, natłuszczonym od innych ciastek, zeszły bardzo ładnie. a teraz siedzę i odrywam papier ale i tak wyglądają ślicznie i smakowicie
swietnie że wyszły te pierniczki ci, widzę, prawdziwa specjalistka sie z ciebie zrobiła ja za to zorbiłam cisteczka wg przepisu Acelinki i sa super drugiego dnia, zjedzone wszystkie

ja już lepiej sie czuje, dzis jeszcze w domku siedzę, bo słabo sie jeszcze czuję.... no i mam stan podgorączkowy

ale dziwnie że juz święta... jakos to do mnie nie dociera
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 12:56   #1176
metkaa
Zakorzenienie

czesc

bezaczek7 ja tez dziekuje za relacje i zdjecia, zaraz zabieram sie do roboty

ultraradiola super taki wieczór z mezem,

Cytat:
my z racji tego ze tesciowa bardzo oczytana kupilismy jej ksiazke,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 14:05   #1177
ultraradiola
Wtajemniczenie

eh jakaś deprecha mnie dzisiaj dopadła ... nie wiem chyba mnie coś zbiera na jakieś przeziębienie Najchętniej wskoczyłabym w łóżko dzisiaj i nie wychodziła z niego.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-20, 14:39   #1178
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

martoolka: to mozesz mi oddac troche swoich cycków ja mam problem ze niektore mi na biuscie wisza

Ja tez chcialam sobie cosik fajnego kupic ale sama nie wiem co do mnie pasuje ehhh
Stary 2010-12-20, 18:12   #1179
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie zamierzam nic kupować, niedawno teściowie mieli rocznicę ślubu i razem z siostrą TZta kupiliśmy im DVD. I to miał być jednocześnie prezent na święta.

Na wigilię niestety idziemy do teściów :/ Trzymajcie kciuki, żebym to przeżyła :/

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Muszę Wam się wyżalić. Byłam wczoraj na zakupach sukienkowych, bo chciałam jakąś kreację na Sylwestra kupić, no ale niestety moje cycki nie mieszczą się w żadną suknię A jak już się zmieszczą, to w pasie wisi na mnie jak kiecka ciążowa Trochę późno się za te zakupy zabrałam... Jutro pójdę do babki,u której szyłam suknię ślubna, bo ona ma też wypożyczalnię sukienek wieczorowych. Trzymajcie kciuki, żebym znalazła coś ciekawego

Zmykam do pracy. Miłego dnia
Martoolka, trzymam Na pewno coś znajdziesz

Dziewczyny, my chyba nigdy nie wyjdziemy z dołka finansowego Dzisiaj pękła nam tylna szyba w samochodzie Zastrzelę się chyba :/Przed samymi świętami Lepiej już chyba być nie może ....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 19:53   #1180
gospella
Wtajemniczenie

macie AC?
Stary 2010-12-20, 19:55   #1181
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
my nic nie kupujemy, u TŻ w rodzinie kupujemy tylko dzieciom, a i tak to jest 4 prezenty

Gospella cieszę się, że lepiej się czujesz
martoolka na pewno coś znajdziesz, nie podłamuj się
Agawoo współczuję zbitej szyby

ja dzisiaj kupiłam kilka prezentów i zostało mi jeszcze dokupić prezent dla taty i jeszcze jednej osoby, ale już wiem co, więc nie powinno być ciężko

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-12-20, 20:05   #1182
gospella
Wtajemniczenie

dzieki Certi za pamiec, jutro mam jeszcze kontrolę

alez nie mam weny na te święta..
Stary 2010-12-20, 20:33   #1183
bezaczek7
Zakorzenienie

dziewczyny, mam dołka. pamiętacie może co wam pisałam o pęcherzu i tym super-ekstra-cud lekarstwu? no więc dziś beczałam pół dnia, bo mnie zaś wzięło jutro dzwonię do gina i będę pytać o wizytę, a jak nie, to prywatnie do innego. bo już nie wiem co mi jest
do tego w nocy mnie tak brzuch jakoś po lewej pod żebrami rozbolał, że się aż obudziłam. przez chwilę nawet wyrostek podejrzewałam, ale nie wiedziałam po której to stronie by miało boleć znaczy już się doszkoliłam. a teraz niby nie boli, ale jakoś tak dziwnie, niepokój taki. bu

i TŻtowi i jego koledze namieszali w pracy i znów pojechał na nockę

ech smutno mi.

do tego karpie i amur zajmują naszą wannę i nie ma jak się umyć ani nic. no i patrzą, jak się korzysta

agawoo ale to jak to tak, pękła? za zimno jej było?

ultraradiola pocztą idzie krem do stóp, w szafce leży osłonka szklana na storczyka. osłonkę chciała. więc chociaż tu nie było problemu

i przyszła koszulka dla TŻta. chociaż tyle, że nie będę musiała mu mówić: wiesz, kochanie, twój prezent jest na poczcie.
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-12-20 o 20:38
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-20, 23:49   #1184
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
macie AC?
Nie, to już za stare auto na AC

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Agawoo współczuję zbitej szyby
Dzięki

Cytat:

agawoo ale to jak to tak, pękła? za zimno jej było?
No w sumie to nie wiem, TZ zadzwonił, że jechał i nagle wypadła dziura i szyba popękała. Pewnie od naprężeń ciepło - zimno - ciepło itd. Zakleił to na razie folią, bo potrzebowałam dzisiaj samochodu, ale musimy kupić nową szybę, bo tak się nie da jeździć Wrrrrr .... to nie będą jakieś kosmiczne koszty, ale jednak kolejny nieprzewidziany wydatek .....
Stary 2010-12-21, 05:30   #1185
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
eh, ja uważam ze darowanemu koiniowi ... ale skoro teściowa ma takie życzenie to niewiem może jakąs biżuterie srebrną, albo szalik, portfel, książke, jakis ładny pólłmisek, albo po prostu jakiś ładny stroik swiąteczny ja dla mojej mam kosmetyki i biżuterie taką z avonu, a dla mojej mamy tez kosmetyki i świeczke zapachową.
ja zamówiłam z betterware 2 takie talerze:
http://allegro.pl/ozdobny-talerz-swi...377540289.html
i jeden sobie zostawie a jeden dam dziadkom dam na niego pierniczki które mi ładniejsze wyszły i jakieś cukieraski, oprócz tego dla babci i dziadka osobny jakiś drobiazg i mam nadzieję ze się ucieszą
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

skąd ja to znam ... obyu pasowała na Ciebie najpiękniejsza suknia

Cytat:
swietnie że wyszły te pierniczki ci, widzę, prawdziwa specjalistka sie z ciebie zrobiła ja za to zorbiłam cisteczka wg przepisu Acelinki i sa super drugiego dnia, zjedzone wszystkie

ja już lepiej sie czuje, dzis jeszcze w domku siedzę, bo słabo sie jeszcze czuję.... no i mam stan podgorączkowy

ale dziwnie że juz święta... jakos to do mnie nie dociera
cieszę się ze smakowały i co teraz? będziesz musiała upiec jeszcze raz
ja wczoraj piekłam pierniczki, niestety miałam małe foremki od sąsiadki bo w sklepach już nie było no i witrażyki nie bardzo z tego wychodziły, ale zrobiłam mini witrazyki, troszke inaczej jak znajdę kabelek żeby fotki zrzuucik to Wam pokaże tych moich ciasteczek nie piekłam, bo mama już robiła i stwierdziłyśmy że się po prostu wymienimy po troszce i już
Ja może poczuję swięta w czwartek, jak tż choinke przywiezie
cieszę się, że ze zdrówkiem się porawia

agawoo, trzymam kciuki ja w tamtym roku byłam u "teściów" i było ... hmmm.. dziwnie
ale pech z tą szybą

bezaczku, koniecznie idź do lekarza

no nic, czekałam na ultre ale jakoś jej nie ma dzisiaj .. zbieram sie do pracy wezme dla Wojtaska i jego rodziców troszke pierniczków

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-12-21 o 06:10

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 06:17   #1186
ultraradiola
Wtajemniczenie

dziękuje dziewczyny za pomysły

acelinko twój tekst rozbawił mnie do łez "darowanemu koniowi w zęby ......"co prawda to prawda mogla przecież nic nie dostać a my byliśmy wczoraj z TZ w sklepie i świąteczne prezenty kupione TZ mama dostanie zestaw z Dove innego pomysłu nie miałam a chciałam się tak zamknąć w 30 zł Ogólnie wczoraj jakaś taka myśl mnie dopadła po co te wszystkie prezenty na mus kupować za rok chyba zrezygnuje z kupowania prezentów i dostana je tylko dzieciaczki

kurcze wczoraj wieczorem TZ powiedział w sklepie ze mam jakoś bardzo czerwone oczy - nie wiem czemu. Nowe soczewki mam od tygodnia wiec co powodem tego może być nie wiem. Dzisiaj do pracy musiałam ubrać okulary bo dzisiaj mam te oczy jeszcze bardziej czerwone chyba jakieś zapalenie się przyplątało

Acelinko

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2010-12-21 o 06:19
Stary 2010-12-21, 06:28   #1187
acelinka
Zakorzenienie

ultra no jak ja czasami coś powiem to
może Ci przewiało oczka a soczewki masz te co zawsze czy inne?
Ja tez raczej kupuje takie prezenty w granicach 20-30 zł. Moim zdaniem liczy się pamięć, a nie cena prezentu. Musze dzisiaj po pracy pomyśleć dokładnie co dla kogo i popakowac te prezenty, jeszcze mi brakuje dla dwóch facetów chyba im kupie pasek do spodni no i dla tż'ta nie mam jeszcze prezentu, ale to jutro po pracy pójde i mam nadzieję że w croppie będa jakieś fajne bluzy, czapy i rękawiczki i nie będe musiała szukać długo

to teraz mykam na dobre buziolki, miłego dnia
Stary 2010-12-21, 06:46   #1188
ultraradiola
Wtajemniczenie

no dla TZ to ja tez nie mam jeszcze prezentu a chciałabym go kupić w tajemnicy przed nim dlatego tez czekam na odpowiedni moment

soczewki mam te same co zawsze jak się nie poprawi w najbliższym czasie będę zmuszona iść do lekarza tylko kiedy ja czas na to znajdę ... W ogóle mam w planach zacząć chodzić w okularkach no ale muszę trochę dołożyć pieniążków jeszcze bo moje okulary to bardzo wysoki koszt 800-1000

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-12-21, 07:54   #1189
magolina
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Nie miałam kiedy ostatnio pisać. Niedzielę spędziłam w szkole a potem z mężulkiem wczoraj byłam po pracy u koleżnki fryzjerki i wróciłam do domu przez 8.
W niedzielę rano pojechaliśmy na giełdę i kupiliśmy dywan i choinkę stoi już w pokoju ale bidulka jest goła bo nic na nią nie mamy i dopiero w czwartek kupimy.
W związku z tym że dużo kasy nam poszło w tym miesiącu nie idziemy nigdzie na sylwka smutno mi trochę bo wszyscy znajomi idą więc bedziemy siedzieć w domu. No ale cóż to nasza wspólna decyzja.

ultra teściowie dostaną od nas zestawy kosmetyków, teść do golenia a teściowa do włosów ja dla tż tez nie mam jeszcze prezentu ale na Mikołaja dostał maszynkę do włosów i bluzę więc pod choinkę dostanie coś skromnego

agawoo najgorsze są takie niezaplanowane wydatki współczuję i trzymam kciuki żebyście jakoś dali radę

bezaczek dobrze że idziesz do lekarza, mam nadzieję że to nic groźnego

acelinka czekam na foty witrażyków

A ja bardzo się cieszę że na wigilię jedziemy do teściów bo u nich zawsze jest wesoło mam nadzieję że w tym roku tez tak będzie.

Miłego dnia, wracam do pracy
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 08:12   #1190
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm my kupilismy jednej mamuśce telefon (mojej) a mamuśce tż taki zestaw do kąpieli... sole, płyny itp. ale skoro Twoja taka "zdecydowana", żeby nie powiedzieć wybredna..... to może jakiś szal? rękawiczki? kalendarz?

Moja właśnie dzwoniła.... czy bym jej nie zrobiła 6 stroików świątecznych!! a co ja cholerka.... produkcja?

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 09:18   #1191
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Hmm my kupilismy jednej mamuśce telefon (mojej) a mamuśce tż taki zestaw do kąpieli... sole, płyny itp. ale skoro Twoja taka "zdecydowana", żeby nie powiedzieć wybredna..... to może jakiś szal? rękawiczki? kalendarz?

Moja właśnie dzwoniła.... czy bym jej nie zrobiła 6 stroików świątecznych!! a co ja cholerka.... produkcja?

własnie ja też swojej tesc nie wiem co kupic, mojemu ojcu zresztą też nie wiem...
Stary 2010-12-21, 09:25   #1192
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
acelinko twój tekst rozbawił mnie do łez "darowanemu koniowi w zęby ......"co prawda to prawda mogla przecież nic nie dostać a my byliśmy wczoraj z TZ w sklepie i świąteczne prezenty kupione TZ mama dostanie zestaw z Dove innego pomysłu nie miałam a chciałam się tak zamknąć w 30 zł Ogólnie wczoraj jakaś taka myśl mnie dopadła po co te wszystkie prezenty na mus kupować za rok chyba zrezygnuje z kupowania prezentów i dostana je tylko dzieciaczki

no właśnie ja tak chciałam w tym roku zrobić, że tylko dzieci dostaną prezenty, a mamy ich 5, w tym 4 od TŻ rodziny, ale się nie udało, bo u mnie co roku tradycja kupowania prezentów dla każdego przetrwała, pomimo tego że ciocia z babcią coś tam napomknęły że w tym roku to może tylko dla dzieci... ale i tak stanęło na tym co zawsze, a niestety u nas w rodzinie prezenty to takie z górnej półki Tata mój i mój brat, ale także ciocia nie oszczędzają, więc i my nie mogliśmy bo głupio by to wyglądało, więc na razie na prezenty wydaliśmy 470zł a jeszcze dla dwóch osób prezentów nie mamy więc wyjdzie jakieś 700zł, a jeszcze najlepsze, że wyszło tyle bo dla 3 dzieci od TŻ już moja mama wcześniej prezenty pokupowała, żebyśmy mieli mniej, więc jakbyśmy mieli sami kupować to 1000zł poszłoby spokojnie...no i nie powiem, że trochę szkoda, chociaż ja bardzo lubię kupować prezenty i dostawać też, ale bo cała rodzina przyzwyczajona i tak pewnie zostanie. Ja Tż też kupiłam drogi prezent bo wodę toaletową 125ml której używa, a która mu się kończy, więc i tak byśmy ją musieli kupić w najbliższym czasie... A jeszcze to i tak dobrze, bo u TŻ w rodzinie ustalili, że kupują tylko dzieciom, a jeśli byłoby tak jak u mnie to doszedłby nam zakup kolejnych 3 prezentów

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-12-21, 11:46   #1193
metkaa
Zakorzenienie

czesc

synus nie dal mi pospac w nocy,

co do prezentow to rzeczywiscie idzie na nie mnostwo kasy, u nas nie ma dzieci wiec trzeba wszytskim cos kupic, a dzis wlasnie zakupilam ostatni prezent- pilke dla mojego psiaka
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-21, 11:54   #1194
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc

synus nie dal mi pospac w nocy,

co do prezentow to rzeczywiscie idzie na nie mnostwo kasy, u nas nie ma dzieci wiec trzeba wszytskim cos kupic, a dzis wlasnie zakupilam ostatni prezent- pilke dla mojego psiaka
Ale Ci dobrze ja jeszcze nie mam wszystkich, a najgorsze, że sie boje, że nie dotrą z allegro na czas.... dla psiaka też juz mam zestaw szczoteczek, bo nasza Puśka uwielbia je wsuwać

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 12:40   #1195
ultraradiola
Wtajemniczenie

Kurcze ale mi się dzisiaj dzień ciągnie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-12-21, 12:53   #1196
certina4
Wtajemniczenie

mi też jakoś się ciągnie, a do tego pada śnieg

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-12-21, 13:53   #1197
magolina
Wtajemniczenie

Ledwo co wróciłam z pracy znów śnieżyca, jutro chyba czeka mnie podróż busem do pracy idę zakładać firanki bo mi przyszyły
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-21, 15:55   #1198
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

a ja zmeczona jestem po szkole, zaraz sie zaczne uczyc na zaliczenie jutrzejsze;/
w swieta i w wolne tez sie bede musiala uczyc i pisac prace , a my zamierzamy na ta Slowacje na 3 dni jechac wiec nie wiem jak sie wyrobie
Stary 2010-12-21, 17:02   #1199
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
agawoo, trzymam kciuki ja w tamtym roku byłam u "teściów" i było ... hmmm.. dziwnie
ale pech z tą szybą

Dzięki, przydadzą się Może jakoś przetrwam, postaram się, żebyśmy nie byli tam długo

Cytat:
Hej dziewczyny
Nie miałam kiedy ostatnio pisać. Niedzielę spędziłam w szkole a potem z mężulkiem wczoraj byłam po pracy u koleżnki fryzjerki i wróciłam do domu przez 8.
W niedzielę rano pojechaliśmy na giełdę i kupiliśmy dywan i choinkę stoi już w pokoju ale bidulka jest goła bo nic na nią nie mamy i dopiero w czwartek kupimy.
W związku z tym że dużo kasy nam poszło w tym miesiącu nie idziemy nigdzie na sylwka smutno mi trochę bo wszyscy znajomi idą więc bedziemy siedzieć w domu. No ale cóż to nasza wspólna decyzja.

ultra teściowie dostaną od nas zestawy kosmetyków, teść do golenia a teściowa do włosów ja dla tż tez nie mam jeszcze prezentu ale na Mikołaja dostał maszynkę do włosów i bluzę więc pod choinkę dostanie coś skromnego

agawoo najgorsze są takie niezaplanowane wydatki współczuję i trzymam kciuki żebyście jakoś dali radę

bezaczek dobrze że idziesz do lekarza, mam nadzieję że to nic groźnego

acelinka czekam na foty witrażyków

A ja bardzo się cieszę że na wigilię jedziemy do teściów bo u nich zawsze jest wesoło mam nadzieję że w tym roku tez tak będzie.

Miłego dnia, wracam do pracy
Dzięki, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzimy. Chociaż mam wrażenie że TZ to zlewa, bo wie, że ja jakoś dam radę. Mam tego serdecznie dość ostatnio, ja nie chcę sama o tym myślec ....

Magolina, my też nigdzie nie idziemy, jeśli już to na chwilę do koleżanki skoczymy. Ale ja to się nawet cieszę, wolę zostać w domu, pod kocykiem z dobrym filmem

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-12-21 o 17:34
Stary 2010-12-21, 18:14   #1200
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny, mam dołka. pamiętacie może co wam pisałam o pęcherzu i tym super-ekstra-cud lekarstwu? no więc dziś beczałam pół dnia, bo mnie zaś wzięło jutro dzwonię do gina i będę pytać o wizytę, a jak nie, to prywatnie do innego. bo już nie wiem co mi jest
do tego w nocy mnie tak brzuch jakoś po lewej pod żebrami rozbolał, że się aż obudziłam. przez chwilę nawet wyrostek podejrzewałam, ale nie wiedziałam po której to stronie by miało boleć znaczy już się doszkoliłam. a teraz niby nie boli, ale jakoś tak dziwnie, niepokój taki. bu

i TŻtowi i jego koledze namieszali w pracy i znów pojechał na nockę

ech smutno mi.

.
zrób koniecznie posiew u ginekologa bo to może oznaczać, że się sama zarażasz i pęcherz cierpi. Posiew z moczu też koniecznie i ogóle badanie i dopiero z tym do lekarza.

my dziś łóżeczka nie posłaliśmy i zaraz sobie przelezymy wieczór...a cudowny nowy narożnik tak wygodny, ze mogę ciągle na nim spać )
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości