Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.2011 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-07, 16:44   #1201
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
No niestety..ale ma to swoje plusy, niech tż karmi a ja sobie odetchnę
U mnie jest ten problem, że mąż studiuje razem ze mną Mojej mamie zostanie "zaszczyt" karmienia bobasa

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:46   #1202
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Megi pochwal się, mi sie podobaja te:

http://allegro.pl/babymarket-babalun...344423896.html

tylko nie wiem jak z rozmiarem, bo córka jak sie urodziła to miała 56 cm

Mora piękne zdjęcie Bruna.

Czarna, zazdraszczam
ja kupiłam te: http://allegro.pl/babaluno-spodnie-s...350183750.html

a do kompletu mam:
http://allegro.pl/body-3-szt-babalun...320357651.html

http://allegro.pl/babaluno-cars-slic...319945000.html

a te co ty pokazałas też słodkie. myślałam o nich.
Stary 2010-12-07, 16:47   #1203
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja od tego mam numer do ginekologa..
bo w sumie na forum nikt Ci diagnozy nie postawi.
Też miałam bóle brzucha, okresowe, dostałam magnez i jest lepiej, ale całkiem to nie zniknęło.
Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość
carolady a mozesz zadzwonic do swojego lekarza?
jak nie to jedz na IP - jak nic zlego sie nie dzieje to sie upewnisz przynajmniej
a tomasz bole takie skurczowe czy ciagly bol?
No właśnie dzwoniłam,ale ma dzisiaj wizyty do nocy,więc pewnie nie zdoła odebrać Wezme magnez jeszcze jak wróce do domu,położe się i zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A miękki masz brzuch? Może trzeba poleżeć sobie w łóżeczku trochę...
Brzuch mam raczej mięki.O niczym innym nie marze niz o położeniu sie,ale narazie to nierealne,bo w pracy wcąz jestem i dopiero ok.19-ej będę w domu

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
Coralady za jakis czas znowu wez nospe najlepiej forte i zobaczysz co sie bedzie działo i nie martw się na pewno to nic groźnego
mozesz tez wziac magnez - na pewno nie zaszkodzi
Miałam nadzieję,że mnie uspokoicie Bo zaczęłam sie troche martwić.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 16:57   #1204
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ile masz sztuk wszystkiego mniej więcej? Ja chyb będe musiała się jeszcze zaopatrzyć, bo mam po 4-6 sztuk ubranek i część jest w rozm 56 a część 62...., z drugiej strony nie wiem jak duży synek będzie...

ja ma w rozm. 56:
3 pajace (1 jest taki bardziej 62)
3 półśpiochy
2 bodziaki
1 zestaw śpiochy + koszulka

I takie bardziej wyjściowe ciuchy zestaw (body,leginsy,bluzka) oraz kolorowe leginsy, bodziaki z falbanką.

... to chyba jednak za mało ...
a myślałam, że więcej tego jest w tym pudełku

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
No właśnie dzwoniłam,ale ma dzisiaj wizyty do nocy,więc pewnie nie zdoła odebrać Wezme magnez jeszcze jak wróce do domu,położe się i zobaczymy.

Brzuch mam raczej mięki.O niczym innym nie marze niz o położeniu sie,ale narazie to nierealne,bo w pracy wcąz jestem i dopiero ok.19-ej będę w domu

Miałam nadzieję,że mnie uspokoicie Bo zaczęłam sie troche martwić.

nie martw się, na pewno jest wszystko ok

ale koniecznie zadzwoń do swojego gin, bo nie można lekceważyć bóli brzucha

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2010-12-07 o 16:53
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 17:03   #1205
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość

Zaczynamy dzisiaj z Oleńką III Trymestr!!!
Gratuluje wejscia w III trymestr

Cytat:
Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch boli to masakra!Najpierw były bóle okresowe,teraz ciągnie mnie cały brzuch i jajniki bardzo bolą.Mała sie cały czas rusza.Nie wiem czy mam się martwić? Mam nadzieje,ze to wiązadła się rozciągają
Nospa niewiele pomogła.Kurcze nie wiem co robić
Coralady, jak nie masz twardego brzucha to wszystko powinno byc dobrze pewnie siedzisz duzo w pracy i wtedy wszystko jest napiete i zgiete w srodku, dzidzia tez gniecie wszystkie wnetrznosci i stad te bole. Kazda z nas ma jakies bole brzucha, to w ciazy normalne, wszystko sie rozciaga i pewnie dlatego. Jakby Ci nie przeszlo po No-spie albo bole sie zwiekszyly to nie czekaj, jedz na pogotowie.
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 17:08   #1206
megi2015
Zadomowienie

Coralady nie martw się wszystko będzie ok
Stary 2010-12-07, 17:09   #1207
n.ik.a
Zadomowienie

coralady kochana mnie czasem pobolewa podbrzusze tzn. raz jest tak jak podczas @ a raz takie dziwne ukłucia pod pępkiem, które ciagną się w dół...mówiłam lekarzowi i kazał dodatkowo (oprócz witamin) brać magnez. Ból prawdopodobnie jest spowodowany przez zmniejszającą się szyjkę. Miałam tak wczoraj i mała przez to była bardzo spokojna...dziś mnie już nie boli i mała właśnie fika koziołki na razie są to takie delikatne ruchy bo to dopiero 20t+5
Na twoim miejscu kochana skonsultowałabym to z lekarzem, na pewno będzie dobrze

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 17:15   #1208
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja ma w rozm. 56:
3 pajace (1 jest taki bardziej 62)
3 półśpiochy
2 bodziaki
1 zestaw śpiochy + koszulka

I takie bardziej wyjściowe ciuchy zestaw (body,leginsy,bluzka) oraz kolorowe leginsy, bodziaki z falbanką.

... to chyba jednak za mało ...
a myślałam, że więcej tego jest w tym pudełku
\
Iza to chyba mało faktycznie - bo jak dziecko trzeba będzie przebrać czy coś to będziesz prała co chwilę

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

ja z rozmiaru 56 musze dokupić jeszcze półśpiochy i kaftaniki bo nie mam.
Stary 2010-12-07, 17:48   #1209
Jok3r
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
Ja na razie nie kupuje, potem przed porodem może... ale widziałam ostatnio reklame, ze medela- ta od elektrycznych laktatorów wprowadziła tez butelki ze smoczkami, niby takie, ze nie zaburzaja naturalnego ssania, więc się chyba skuszę na jedną,
Jak któraś ma zamiar karmic piersią na żądanie, to praktycznie jedna butelka 150 ml. i dwa smoczki do niej wystarczą aż do gdzies tak 6 mż.

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

ps. nie kupowałabym zestawów, tylko jedna butle z jednym smoczkiem na początek, bo często okazuje sie, że dany smoczek nie pasuje dziecku i trzeba wtedy kupic inny wraz z inna butla, bo każda firma praktycznie produkuje smoczki pasujące tylko do swoich butelek
No i tzreba pamietac, ze smoczek powinien tez pasowac do butelki od laktatora, bo pozniej sie tzreba w przelewanie bawic.

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
niutka niby za duzo mleka tez mozna sciagnac recznym tylko ze niektore mamy jak maja elektryczny to mysla ze moga sciagac kiedy chca i ile sie da zeby miec na zapas juz i takie cos na wlasne oczy widzialam mrozily mleko na zapas a pozniej musialy odciagac jak byly w domu bo sie za duzo produkowalo ale fakt masz racje i przy takim i recznym trzeba uwazac fakt ze jak mama pracuje to wydaje mi sie ze najlepsze wyjscie to elektryczny bo recznym to troszke dlugo sie odciaga no i fakt rece bola

Mysle ze kazda mama i tak wybierze taki ktory dla niej bedzie praktyczniejszy
No wlansie na poczatku tez szwagierka odciagala tyle ile potzrebowala, ale mala jest starsznie zarta i jak sie budzi na glodzie to jest taki koncert, ze masakra i czasami az sie cala napina taka awantura, wiec szwagierka zaczela sciagac na zas i teraz ma przewaznie 2 butelki w zapasie. Stoja sobie w lodowce i jak cos to do podgrzewacza i mala w ciagu ok 10-15min dostaje mleko. Od cyca ja juz odstawila, bo ona w ogole nie jadla tylko spala i jakby tak miala ja tzrymac przy cycku to by nie miala kiedy sciagac, a to tez chwile zajmuje.

Cytat:
Czarna oby dłuuugo trwał taki stan Pięknie ze strony twojego męża.Wyobrazam sobie jak musiało byc Ci miło

Monika śliczne ciuszki w lumpku wyhaczyłaś

Laseczka wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek!
Jak mi kiedys maz przyslala kwiaty przez kuriera to najpierw przezylam szok, a potem sie prawie wzruszylam, bo zadzwonil do mnie rano w walentynki i nawijka. Bylam wtedy u rodzicow i podejrzewalam, ze chce mi zrobic niespodzianke i przyjedzie na weekend. No i gadam z nim, a tu nagle dzwonek do drzwi, a ten zaciesza przez ten tel. Otwiera moja mama i sie smieje i mowi mi, ze jakis Pan do Ciebie. No i ja pewna, ze to maz tam stoi i sie szczerzy wylatuje w tej pizamie i zonk, bo kurier na mnie patzry i w smiech. No to ja burak, biore te kwiaty i strzala do pokoju. Maz ofc lezal ze smiechu jak slyszal moja reakcje

[QUOTE=iweczka;23621718]
Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Gratulacje synusia

Bylam u lekarza i pluca mam czyste. Tylko wlasnie nie wiem dalczego mi nie dala zadnego syropu

Mi puchna stopy, ale tylko jesli za dlugo jestem w pozycji siedzacej. Natomiast ostatnio zauwazylam, ze paluszki tez robia sie powoli serdelkowate i nie dlugo pewnie bede musiala pozegnac sie na jakis czas z obraczka i pierscionkiem, a nie lubie chodzic bez nich, bo mi wtedy czegos brakuje i caly czas miziam sie palcem w tych miejscach hehe.

Mam dokladnie taka sama tunike tylko moja tesciowa kupila n atargu za 20zl, ale jest przesuper. Uwielbiam ja, bo swietnie sie uklada, ma odpowiednia dlugosc, wiec jak chodze to mi sie nie unosi i tylek zasloniety i pieknie eksponuje brzuch i cycki No i te kieszenie nawazniejsze. Chce sobie kupic jeszcze jedna tylko, ze ja mam rozm XXL i ona juz jest dosyc napieta, wiec w styczniu czy lutym juz jej nie ponosze. Nawet nie wiem czy w grudniu ja naciagne na siebie, ale to taki fajny materila, ze z powodzeniem bede w niej smigac jeszcze dlugo po porodzie. No to zrobilam mega reklame

Ide dzis obcinac kotu jajca i po drodze moze wejde do apteki po ten syrop. Ochrzcze nowe bucisze,a jutro znowu do lekarza.

jokr no rozwaliłaś mnie z tym kotem normalnie aż łezka ze smiechu mi się zakręciła
No, bo cholera jedna zaczal znaczyc dom i dostawal szalu jak widzial koty za oknem. To sie umowilam na zabieg i poszlam. Weszlam do gabinetu za mna tata, a ja do weta, ze przyszlam na obciecie jajec, a on w smiech i patrzy na mojego tate Rach ciach i oddali mi zwierze bez testosteronu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Jok3r ale umowmy sie ze akurat twoja szwgierka to przykład kompletnej nieodpowiedzialności i gupoty jesli mozna to tak nazwać
miesiac przed porodem dawno powinna byc spakowana

i nie ma jej co dawac jako przykład

ja pisałam ja wolę sama kupić takie jak mi pasuje a nie zeby obca baba doradzała mazu jaki ma mi kupic laktator
po co skoro mogę to sama zrobić
Pomijam fakt czy to zle czy dobrze, ze nie byla przygotowana, bo nie o to mi chodzilo. Jak jej tak pasowalo, zeby sie pakowac na ostatnia chwile to jej brocha mnie to rybka. Chodzilo mi o to, ze mimo, ze nie miala niektorych artykulow jakos dala rade. I laktator sie znalazl jak zaszla potzreba i butelki i wszystko. Lezala w szpitalu i jej polozna czy pielegniarki podpowiadaly co sie jej moze w domu przydac i polecily firme laktatora sprawdzona. Dala kartke mezowi i on poszedl kupic. I nie chcodzilo mi, ze jakas baba mu wcisnela jakas tam firme tylko o to, ze jak facet stanie bezradny w sklepie to moze zawsze podejsc do ekspedientki, podac kartke i powiedziec, ze chcialby to kupic. Natomiast jak ktos lubi wydawac kase na cos co nie koniecznie sie przyda to coz jego sprawa. Znam laski, ktore po miesiacu juz nie mialy mleka mimo, ze zajezdzaly wrecz te swoje biedne piersi, ale pokarm sie schowal i juz, i 250 za laktator poszlo w kibel. Jak tu ktoras napisala nie dajmy sie zwariowac. Nie zyjemy w komunie, zeby kupowac na zapas, bo tak.
Jok3r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:05   #1210
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
dla mojego tż wybór butelek moglby byc za trudny i ponad jego sily on analizuje za przeciw czyta na necie porownuje jedzie kilka razy do sklepu za nim kupi jakas rzecz wiec moglabym sie tych butelek nie doczekac
hehehe to lepiej sama się w nie zaopatrz, ale tak prawdę mówiąć nie wyobrażam sobie, żeby moj mąż poszedł kupić butelki, smoczki, laktator....(chociaż kilkakrotnie mu mówiłam że jak urodze to ma kupić jeśli będzie potrzebny- a on spoko-spoko, jeszcze jest czas to mi nie mów bo i tak zapomne....

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Wiesz, najlepiej w ogóle nie doprowadzić do takiego stanu, bo właśnie wtedy robią się stany zapalne i dziewczyny z temp. wracają do szpitala często.

Jak już zrobi się taki zator, rękę zaciskasz w pięść i kościami robisz okrężne ruchy po tym guzie, to boli. Po chwili od góry ściskasz pierś, żeby mleko zleciało. I tak w w kółko aż pierś będzie cała miękka i mleko będzie leciało tylko kroplami.
aja dzieki za "instrukcje" mam nadzieje, że nie będe miała takich problemów, ale jakby co to lepiej wiedzieć.....

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Tak jak mowisz aja, lepiej wszystko robic,z eby nie doprowadzic do takiego stanu, bo z tego co piszesz to na przyjemny masaz nie wyglada

Dziewczyny wrzucam wam kalkulator wagi w ciazy, moze sie przyda,
http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/

Ja mam 23tc 2 dni i przytylam 4.5 kg
wg optymistycznej wersji przytyję 12 kg, wg pesymistycznej 18........litości mam nadzieje ze w 12 się zamknę jak narazie +8.....

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
A o to i moje dzisiejsze pierwsze zakupy dla maleństwa

suuuuper ja dzis byłam w smyku, nic nie kupiłam-rewelacji nie było, ale w c&a kupiłam rózowy dresik na 68 a co.........
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:09   #1211
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agattek33 Pokaż wiadomość
Teraz sie TZcik edukuje, czyta cos i mowi : czy wiesz ze ona bedzie sikala 18 razy dziennie? czy wiesz zeeeeee... czuje sie ak w jakims quizie telewizyjnym

Sciskam wasz wszystkie brzuchatki
Cytat:

Oj więcej..........
lepiej go nie uświadamiać może, bo się przestraszy

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie wstawiam wczoraj zrobioną fote Bruna
jaki pięękny nosek mały

Cytat:
Napisane przez Szara Myszka Pokaż wiadomość
Zaczynamy dzisiaj z Oleńką III Trymestr!!!
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Jak mi kiedys maz przyslala kwiaty przez kuriera to najpierw przezylam szok, a potem sie prawie wzruszylam, bo zadzwonil do mnie rano w walentynki i nawijka. Bylam wtedy u rodzicow i podejrzewalam, ze chce mi zrobic niespodzianke i przyjedzie na weekend. No i gadam z nim, a tu nagle dzwonek do drzwi, a ten zaciesza przez ten tel. Otwiera moja mama i sie smieje i mowi mi, ze jakis Pan do Ciebie. No i ja pewna, ze to maz tam stoi i sie szczerzy wylatuje w tej pizamie i zonk, bo kurier na mnie patzry i w smiech. No to ja burak, biore te kwiaty i strzala do pokoju. Maz ofc lezal ze smiechu jak slyszal moja reakcje

No, bo cholera jedna zaczal znaczyc dom i dostawal szalu jak widzial koty za oknem. To sie umowilam na zabieg i poszlam. Weszlam do gabinetu za mna tata, a ja do weta, ze przyszlam na obciecie jajec, a on w smiech i patrzy na mojego tate Rach ciach i oddali mi zwierze bez testosteronu
Jo3r, co jedna historia to lepsza

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 18:25   #1212
Eirene1987
Zakorzenienie

czytam was juz od godziny ponad tyle naskrobałyście ja dziś cały dzień na wyjeździe i dopiero wróciłam 2 godziny temu od 8 rano.

dziewczynki które poznały płeć - wielkie gratulacje

87czarna super niespodziankę miałaś

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Witajcie wstawiam wczoraj zrobioną fote Bruna
śliczny

Cytat:
Dziewczyny jak mnie dzisiaj brzuch boli to masakra!Najpierw były bóle okresowe,teraz ciągnie mnie cały brzuch i jajniki bardzo bolą.Mała sie cały czas rusza.Nie wiem czy mam się martwić? Mam nadzieje,ze to wiązadła się rozciągają
Nospa niewiele pomogła.Kurcze nie wiem co robić

właśnie miałam pisać o tym samym aż tak mnie nie boli ale ciągnie strasznie jak na @ wzięłam no-spę zobaczymy ja to mam od tego wyjazdu dziś - cały dzień w aucie. kładę się zaraz i może przejdzie a brzuch mam miękki mały wariuje.

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:35   #1213
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość

a dziś mam urodzinki muszę się pochwalić
wszystkiego najlepszego kochana

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrzucam wam kalkulator wagi w ciazy, moze sie przyda,
http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/

Ja mam 23tc 2 dni i przytylam 4.5 kg
o matko mi wyszło że mogę ważyć 71,2

Tydz.: 40 68.4 kg (65.7 - 71.2 kg)

laseczka, monika, diatoma fajne ciuszki

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dziewczyny,a ja jestem w siódmym niebie! Dzisiaj mamy z TŻ 'miesięczną rocznicę i przyjechali przed chwilą do mnie z poczty kwiatowej...dostałam z Majeczką piękne kwiaty,mandarynki,jabłka i banany w dużym koszu wiklinowym...ach,napatrze c się nie mogę!

Ciekawe,kiedy skończą się te czułe gesty?
ojj kochany ten twój facet

aż się wzruszyłam

Cytat:
Ja dzisiaj też rozbita jakaś byłam i płaczliwa. Opchałam się słodyczami i teraz mi nie dobrze...

a ja się opchałam mandarynkami i też mi niedobrze
porządków świątecznych nie zaczęłam a co tam jutro też jest dzień tylko się zastanawiam czy uda mi się męża namówić do pomocy

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość

a ja dzisiaj nie wychodząc z domu straciłam 2 tyś no ale nie na żadne pierdoły tylko rzeczy do domku.
no toś kobieto zaszalała

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie jakieś fajne przepisy na ciasta na Boże Narodzenie. Byle nie piernik podzielcie się proszę
ja pewnie strzele jakieś z pudełka albo kupie

nuna cudne te spodenki

coralady
czas na l4 iść i troszkę wypocząć

kochane czy któraś powtarzała badanie z odczynu coombsa bo widzę że lekarz znowu mi każe je zrobić i nie wiem czemu

i jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które mają już pociechy: jak ubierałyście niemowlaki latem czy np sam bodziak wystarczy na takie gorące dni??

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:47   #1214
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
i jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które mają już pociechy: jak ubierałyście niemowlaki latem czy np sam bodziak wystarczy na takie gorące dni??
Pewnie że starczy

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 18:49   #1215
Montii
Zakorzenienie

Nie mogę się doczekać lata, wpakować w bodziaka i heja ehhhhh

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 18:55   #1216
Eirene1987
Zakorzenienie

coralady i jak tam brzuch? mój dalej boli jak na @ po no-spie nic nie przeszło jest to ból ciągły, masakra tż wraza za 1,5godziny powiedział że do szpitala pojedziemy jak coś. idę leżeć

Stary 2010-12-07, 18:58   #1217
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mogę się doczekać lata, wpakować w bodziaka i heja ehhhhh

albo w majtochy z falbanką na tyłeczku i bluzeczkę
Stary 2010-12-07, 19:00   #1218
Montii
Zakorzenienie

Iza dokładnie

eirenne Ty leż, odpoczywaj

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 19:28   #1219
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,a ja jestem w siódmym niebie! Dzisiaj mamy z TŻ 'miesięczną rocznicę i przyjechali przed chwilą do mnie z poczty kwiatowej...dostałam z Majeczką piękne kwiaty,mandarynki,jabłka i banany w dużym koszu wiklinowym...ach,napatrze c się nie mogę!

Ciekawe,kiedy skończą się te czułe gesty?
wow...........superklas ki: ale romantyczny

Cytat:
Przejrzałam ciuch, które mam i stwierdzam, że muszę jeszcze dokupić body i pajace 56
albo śpiochy z koszulką
kurcze ja mam w rozmiarze 56 -6pajacyków i 5 par body z krótkim rękawkiem...chyba musze coś dokupić, może jakieś śpioszki,

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
coralady i jak tam brzuch? mój dalej boli jak na @ po no-spie nic nie przeszło jest to ból ciągły, masakra tż wraza za 1,5godziny powiedział że do szpitala pojedziemy jak coś. idę leżeć
eirene to faktycznie może przejedź się do szpitala dla sprawdzenia o co chodzi. Oby nic się nie działo, ale najlepiej sprawdzić bo na pewno bardzo się denerwujesz-sama wiem bo nie dawno to przechodziłam!!! 3maj się
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-07, 19:52   #1220
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Eirene jak coś to jedź, bo noc przed nami i nie ma żartów. i trzymaj się !!! odpoczywaj
Stary 2010-12-07, 20:04   #1221
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Eirene jak coś to jedź, bo noc przed nami i nie ma żartów. i trzymaj się !!! odpoczywaj

jadę do szpitala mąż za pół godzinki będzie w domu i powiedział że na siłę mnie zabierze zobaczymy wolę to sprawdzić bo to trwa od 19 i po 2 tabletkach no-spy nie przechodzi... chociaż tyle że mały skacze to troszkę spokojniejsza jestem ale wolę sprawdzić czy wszystko ok to pa

Stary 2010-12-07, 20:17   #1222
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
jadę do szpitala mąż za pół godzinki będzie w domu i powiedział że na siłę mnie zabierze zobaczymy wolę to sprawdzić bo to trwa od 19 i po 2 tabletkach no-spy nie przechodzi... chociaż tyle że mały skacze to troszkę spokojniejsza jestem ale wolę sprawdzić czy wszystko ok to pa
trzymaj się kochana
Stary 2010-12-07, 20:22   #1223
wikakika
Rozeznanie

Cytat:
Trzymaj sie tam dzielnie Eirene
wikakika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 20:53   #1224
agaaga89
Zakorzenienie

Eirene jesteśmy z Tobą! Dopiero co weszłam a tu takie przygnębiające wieści mam nadzieję, że następnym razem przeczytam, że wróciłaś cała i zdrowa

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 20:58   #1225
megi2015
Zadomowienie

ojeju coraz więcej z nas trafia z jakiegoś powodu do szpitala dbajmy o siebie dziewczyny !!!
Stary 2010-12-07, 21:02   #1226
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie że starczy
no to super

Cytat:
albo w majtochy z falbanką na tyłeczku i bluzeczkę

eirene trzymaj się, trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:03   #1227
aja1
Zakorzenienie

Eirene daj szybko znać co z Tobą

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:17   #1228
SammaMia
Raczkowanie

Eirene trzymaj sie!

Iizabelaa, a jak z Toba? Ty juz w domciu czy ciagle na obserwacji? Byc moze juz cos na ten temat pisalas, ale ja ostatnio tak na szybko nadrabiam zaleglosci, ze moglam przeoczyc

Laseczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Oluś

Edytowane przez SammaMia
Czas edycji: 2010-12-07 o 21:24
SammaMia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 21:39   #1229
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko w najlepszym porządku Dzidzia rośnie i z dnia na dzień coraz bardziej się wierci Tak,tak...będzie Majeczka....a Ty w końcu jak wybrałaś? Buziaki,Kochana!

Z tym imieniem to problem nic nie mamy jeszcze...wlasciwie to mamy ze 4 i nie wiemy co wybrac......tez nam chodzi po glowie majka,oliwia,natalia...al e natalia odpada bo siostra daje....gabrysia,zuzia... nie wiem juz sama chyba zwariuje hihihi

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Glowa do gory dobrze bedzie ..*
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-07, 22:32   #1230
Castia
Wtajemniczenie

Trzymam kciuki za wasze brzuszki dziewczyny - jestem z wami bo wiem co przechodzicie
Eirene oby to nic groźnego ale znając życie i mój przypadek zostawią cie na obserwacji bo to już ciąża zaawansowana. u mnie na pewno by mnie zostawili
no ale zobaczymy. czekamy na jakieś wieści
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości