|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku?? | |||
| Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV |
|
4 | 7,02% |
| Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
5 | 8,77% |
| Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV |
|
3 | 5,26% |
| Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV |
|
0 | 0% |
| Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV |
|
13 | 22,81% |
| Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV |
|
32 | 56,14% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
no a dlaczego musisz do rana wytrzymac? porodówki przeciez sa czynne też w nocy dawaj znać, będę zaglądac, bo cos czuje, że tak szybko sie nie położę
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
I faktycznie, takie maA co do skurczy, ja pierwsze odczułam na 2 dni przed porodem, ciesz się tym stanem, jeszcze Cię to czeka, na pewno nie ominie wiecie co? Schudłam już 10 kilo niedługo będę śmigać w moich ubrankach w rozmiarze 38
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cwn152n2pkwo6.png Edytowane przez hawea Czas edycji: 2011-02-22 o 23:10 |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow, brawo co do zgagi to ja tez miałam do niedawna mega ( dopóki brzuch mi sie nie opuścił) , ponoc na usg było widac gęste włoski, no, zobaczymy po porodzie
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
hawea a miałam pytać ile Ci zleciało po samym porodzie
-10 ładny wynik teraz pewnie będzie wszystko schodzić a ja dziewczyny zaczynam puchnąć nawet skarpetki stopki cisną mnie i mam nogi jak balerony ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- no ale zaczęło mnie mega suszyć, 3 litry to absolutne minimum w ciągu dnia, przeważnie 4,5- 5 piję od tygodnia
|
#1205 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy na relacje Cytat:
Ale czasem jak jest rozbykany to sie bawimy i sobie odpukujemyCytat:
Mialam jak narazie 2 razy i jakos w imie dlugich wloskow nie marzy mi sie cierpiec ponownie ![]() Ide spac, bo jutro do pracki
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, czyli zaczyna się odliczanie
Laseczka, o kurcze, byłam pewna że w końcu potwierdzą a tu d...Pozostaje mi wciąż trzymać kciuki żeby to jednak była Wiktoria Tity, przyszły tydzień to już tuż tuż. Ale długo u Was trzymają, ja po cc wyszłam po 4 dobach a mogłam nawet dzień wcześniej ale chciałam zaczekać na wszystkie wyniki synka. Niutka, córa nie ma nad Tobą litości Moja jest też najbardziej aktywna wieczorem i w nocy ale rzadko kiedy nadmiernie ruchliwa, przeważnie kręci się co jakiś czas i tyle ![]() Agus, super Patrycja, o łał, to już ![]() Hawea, o rany, gratki pięknego chudnięcia Też bym tak chciała...
|
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze z tydzien temu była duzo spokojniejsza, a własnie od 3 dni jest mega aktywna w nocy, chociaz chyba przedwczoraj była tez aktywna bardzo w dzień, he he ona chyba trenuje wyskakiwanie
|
|
|
|
#1208 |
|
Zadomowienie
|
Rany zostawilam Was na 14 str, a tu 40, przeciez ja tego w zyciu nie nadrobie
. Jestem juz w domu i szczerze to nie wiem za co sie zlapac. Tamte skurcze to byly jednak porodowe mimo, ze w takich dziwnych odstepach. Jak dojechalam do szpitala to mialam juz 5cm rozwarcia i od razu poszlam na stol. Pewnie laski czekajace na cc chcialby by relacje od kuchni Najpierw zabrali mnie na ktg, ktore mimo, ze trzepalo mnie przy kaazdym skurczu okreslilo je jako male. Mateo juz sie praktycznie calkiem przestal ruszac. Chcieli mi robic usg, ale babka sie w koncu zlitowala widzac jak zwijam sie z bolu i wypelnila tylko papierki. Najgorsze bylo badanie szyjki, bo zrobila to bardzo bolesnie. Poszlam do sali przedoperacyjnej gdzie przeprowadzono ze mna wywiad odnosnie przebytych chorob, alergii, brania lekow itp, ogolili mnie 'po swojemu" i dostalam wenflon w lapke z podlaczona chyba kroplowka i zalozyli cewnik. W sumie to nawet tego nie poczulam. Kolejne badanie rozwarcia i kolejny nie przyjemny bol. Przykryli mnie przescieradlem, bo bylam nagusienka i wio na sale. Tu wdrapalam sie na stol operacyjny i dostalam znieczulenie. Nie wiem czy to przez szok czy anestezjolog mial taka wprawe, ale poczulam bardzo delikatne uklucie i przez doslownie 3sek lekkie szczypanie. Zaczelam czuc cieplo w stopach i sru juz nie czulam niczego od pasa w dol. Caly czas rozmawia ze mna anestezjolog, zartowal i cos tam opowiadal, ale ja bylam przekonana, ze znieczulenie jeszcze nie dziala i probowalam machac nogami. W pwnym momencie poczulam takie jakby dziwne szarpanie w brzuchu i po chwili uslyszalam placz. No w szoku bylam, ze tak szybko. Pokazali mi go i wzieli na pomiary, a mnie zszywali ok 30min. Pozniej na sale i wtedy zaczelo mnie telepac. To niestety efekt uboczny tego znieczulenia i mna akurat rzucalo straszliwie. Mialam blada twarz i sine usta i nie dalo rady dostawic mi do cycka malego. Na rane polozyli woreczek z piaskiem, ktory mialam miec az do rana i pare godzin w ciagu dnia, bo pomagal obkurczyc macie, a dokladnie zapobiec jakiemus wybrzuszeniu czy jakos tak. Moglam zmieniac pozycje byle nie podnosic glowy. Polezalam do poludnia, faszerowali mnie srodkami przeciwbolowymi i ok poludnia pielegniarka wymielnila mi podklady, umyla, ubrala w koszule, a wieczorkiem zrobili mi rozruch i moglam juz chodzic. Wtedy dostalam Mateo i niestety nie mialam pojecia co z nim robic. Dostawialy mi babeczki do cyca, ale to taka kupa, a nie karmienie bylo. Dopiero od poniedzialku zaczelam uczyc sie jego zachowania i wtedy wlaczyl sie instynkt. Nie balam sie brac na rece, teraz cuda z nim wyczyniam, przystawialam do cyca, przewijalam i spoko. Wszystko przyszlo calkowicie naturalnie. Mimo totalnego zmeczenia, bo niesety dostawalysmy dzieciaczki co 3h i dupa ze spania byla, nie moglam sie od tego malucha oderwac. Jest takim slodziakiem, ze trudno utzrymac od niego rece z daleka. Wczoraj zabrali nam dzieciaki na noc, zebysmy odpoczely no i Mateusz mial nie dowage, wiec musialy go podtuczyc, ale z mojego odpoczyku nic nie wyszlo, bo caly czas nasluchiwalam czy aby nie wiozan nam dzieciaczkow spowrotem. Pozniej juz sie doczekac go nie moglam i poprosilam, zeby mi go przywiezli i ofc juz go nie oddalam Ogolnie jest zdrowiutenki i sliczny. Wiadomo, ze dla kazdej mamy jej dziecko bedzie sliczne, ale ja sie na niego napatrzec nie moge, a jak sie we mnie wtula i kwili w szyje to juz przepadam Mam nawal pokarmu, piersi mi nabrzmialy i okazalo sie, ze mam unikatowy wrecz pokarm, bo jest koloru budyniu waniliowego i jest mega tlusty, wiec postanowilam, ze jednak pokarmie troszke maluszka. Zreszta jak wlaczy sie ta milosc matki do dziecka to faktycznie wszystko zmienia sie o 180 stopni i nie wazne co sie myslalo w czasie ciazy. Po porodzie ten maluch staje sie najwazniejszy na swiecie i jestem w stanie zrobic dla niego wszystko. Teraz np mimo, ze juz nie kumam co sie wokol dzieje, bo nie spie juz ponad dobe to zamiast spac, czekam az mi naplynie pokarm, zebym mogla sciagnac i miec na rano. Chcialam tak na szybko zdac relacje i sie ogolnie odezwac, ale juz nie ogarniam co sie dzieje i zostawiam wiecej szczegolow na pozniej. Zdjecia wkleje jutro, bo dzis juz nie mam mocy.
|
|
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
Jok3r, cudnie
najwazniejsza jestes teraz Ty i dzieciaczek, także spokojnie, wypoczywaj, ucz sie małego... a jak nabierzesz sił, to wszystko nam tu nadrobisz, zaczekamy
|
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
Wpadłam tylko na moment przywitać się bo po 7.00 jedziemy do szpitala.
Noc przeżyłam jakoś, prawie nic z nerwów nie spałam Jok3r cudownie, że już w domku Kochane trzymajcie kciuki Dobrze, że jesteście ![]() Buziolki zmykam |
|
|
|
#1211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jok3r no to czyli nie było tak źle? Dzięki za opis Fajnie, że już w domu jesteście
|
|||
|
|
|
#1212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja już odwiozłam męża do pracy, bo potrzebny mi dziś samochód, jadę pozałatwiać trochęrzeczy tylko czekam do 8 aż pootwierają wszystkie urzędy ![]() miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek,
ja znowu wstałam z tż o 6, ale ssanie mi sie włączyło wiec zjadlam paroweczke i chyba klade sie spac ![]() jok3r super ze juz w domku jestescie, gratuluje, a Twoj opis uczuc mnie rozczulił patrycja22 trzymaj się
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
witam. ja w nocy znowu walczylam z bolem brzucha takim jak na @... czyli mocny bardzo... mam wrazenie ze to ja z maluszkiem ktorej w kolejke sie wtracimy skoro jak to lekarz powiedzial ze nic mi nie moze poradzic na te bole bo i tak duza dawke tabletek biore ze zostaje mi lezec i czekac. mam tylko nadzieje ze troszke chociaz wytrzyma.teraz to kazdy tydzien jest na "wage zzlota" powiedzial osatnio ze do 2,5 kg i moze wychodzic a tydzien temu mial 2 wiec moze juz niedlugo ;p
|
|
|
|
#1215 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam z samego rana
![]() u was też tyle śniegu masakra jakaś ja już od 6 na nogach wstałam żeby zażyć fenoterol i od tego momentu mnie tak boli głowa że zwariować idzie ) bo ani nie były narastające ani za zbytnio bolesne, jedynie co męczące więc połaziłam trochę po domu a jak przeszło poszłam dalej spać Cytat:
ło raju ty pewnie już na IP w szpitalu siedzisz, no to ja trzymam kciuki żeby poród trwał szybko i bez powikłań a co do płacenia za wizytę to ja praktycznie od 4 miesiąca wychodzę nie płacąc i zawsze mnie lekarz musi sprowadzić na ziemie ostatnio dałam mu już kasę na początku wizyty ale miał ze mnie ubaw ![]() tak właśnie myślę że chciałabym żeby mi lekarz jutro lub na następnej wizycie powiedział że szyjka skrócona jakieś tam jest rozwarcie i że mam już połowe porodu za sobą, kurcze mając świadomość że już tyle za mną byłabym przeszczęśliwa ![]() aguś87 trzymam kciuki za wizytę ![]() Cytat:
nie miałam ani jednej zgagi w z ciąży biedactwo, a tak mi się marzyło dzieciątku z dłuższymi czarnymi włosami, taaa ciekawe tylko po kim by je miało hawea a ile przytyłaś w ciąży ?? jok3r super strasznie mnie pocieszyłaś z tym instynktem bo ja to właśnie panikuje że nie będę się małą umiała zająć
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Jok3r! Super! Fajnie, że jesteście już w domku. Czekam na fotki. Patrycja! Trzymaj się kobieto! Miłego dnia!
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
Jok3r - super, ze juz w domku jestescie, i ze instynkt macierzynski dzala pelna para!
Czekamy na fotke Mateo! I za podjecie prob karmienia piersiaPatrycja - zaszalej tam i wieczorem zdaj relacje, ze jestes juz mamusia Ide do pracy, pa!
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
jok3r dobrze ze juz po wszystkim i niecierpliwie czekamy na fotki twojego przystojniaka
patrycja trzymam kciuki odezwij sie do nas jak bedziesz tylko mogla ja wczoraj bylam na ktg i poki co czekamy bo Emilka jeszcze sie niewybiera na swiat
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Po wieczornym seksiku zaczęłam plamić, po raz pierwszy od 10 tygodni, i po raz pierwszy żywą, jasną krwią W nocy plamienia się utrzymywały, rano były minimalne, teraz jest niby ok. Ale czekam do 10 i zadzwonię do gina, zaniepokoił mnie ten kolor, zobaczę czy każe mi podejść do szpitala czy nie panikować. Wizyta dopiero za tydzień więc wolę nie czekać. Niutka, ja zdecydowanie wolę jak mała spokojnie się wierci. Dziś w nocy podczas plamień też była bardzo ruchliwa, pewnie udzielił jej się mój stres. A ja leżałam i myślałam czy na pewno jest ok, bo może łożysko zaczyna się odklejać albo co...Ale potem się uspokoiła, plamienia na chwilę obecną ustały więc mam nadzieję że nic złego się nie dzieje... Jokr, aż bym chciała powiedzieć "a nie mówiłam" Super że tak Wam się wszystko układa Czekam na fotki Mateo Patrycja, trzymam kciuki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek,
![]() nocka w miarę spokojna, malutka dała troszkę pospac mamusi... kurcze ale mróz, juz kolejna noc z temperatura -18/-19 * C u mnie, grzanie załączam teraz na cała noc, ale powoli zaczyna mi się dom wychładzać, bo piec ma ograniczoną moc mam nadzieje, że wkrótce mróz odpuści a mój mąz mówi, że mała czeka z przyjściem, az będzie cieplej ![]() Cytat:
Ponoć po fenoterolu dziewczyny często przeterminowują, w końcu to jest lek przeciwskurczowy, więc raczej nie przygotowuje macicy do porodu, tylko na odwrót a kiedy masz odstawić? w którym TC jesteś teraz?
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
Laski - dzień dobry
dopadła mnie jakaś skleroza ![]() kochane dosłałam eska od Subtelle - zostaje w szpitalu w rudzie do rozwiązania. Wód jej bardzo przybyło i nadal przybywa, lekarze przebąkują o amnioredukcji. Modli się by urodzić wcześniej - macie pozdrowienia i jak coś będzie wiedzieć to będzie pisać. Odpisałam jej, że trzymamy mocno kciuki hawea z tą wagą zajefajnie - ja wczoraj czytałam dużo na necie - bo weszłam na wagę a tam 63,5 kg ale wracając do tematu i znalazłam takie info, że pod koniec ciąży dziecko waży ok. 3 kg, płyn owodniowy 1 kg, łożysko 0,6 kg, dodatkowa porcja płynów i krwi nawet 3,5 kg, powiększone piersi do 1 kg, macica aż 1 kg, a tkanka tłuszczowa niecałe 3 kg. - pocieszenie ![]() Anessa moja niunia też będzie łysiutka , bo dopiero dwa razy miałam zgagę. Zressztą to się nie sprawdza - moja kuzynka całą ciąże walczyła z okropna zgagą, wszyscy mówili, że jej córcia będzie miała pięknie włoski - a tu co - łysa główka po urodzeniu i dłuuugo tak było -dziś Wiki ma 3 lata i piekne długie włosy![]() Jok3r to mnie uspokoiłaś, bo już zaczynam odczuwac stracha. Ja pewnei po znieczuleniu będę rzygać jak kot - bo ostatnio gdy zakładali mi szew, dostałam znieczulenie i później obok łóżka musiała leżec nerka ![]() a kochana bardzo dzięki za ten instynkt macierzyński, bo jak jestem przerażona i mam wrażenie, że nie będe umiała zająć się Małą. kochana czekamy na zdjęcia Mateo
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hawea-malenstwo przesliczne ![]() Cytat:
Musimy to zmienic bo moj CHLOP dostanie depresji heh Wczoraj dojechalam do tej kumpeli poza Londek, droga zajela mi 1h40 min , mala sie kopala dosyc duzo![]() Obudzilam sie z ogromnym bolem glowy, brzucha i przerazeniem;p, ale nie bylo zle ![]() Jej synek ma 2 i pol miesiaca i sie caly czas smieje. Spi, je, bawi sie, praktycznie nie plakal . Ponoc wstaje na jedzonko tylko raz okolo 3-4 w nocy;pMoja kumpela przytyla 24-26 kg i juz schudla 20;p, chociaz szczerze ja wole nie tyc tyle i schudnac 10 i koniec hehe. Nie moge sie doczekac mojej slicznotki... Za chwilke wychodze na SR, brzydko pada na dworze nie chce mi sie tylka ruszyc, a jak wroce musze posprzatac ;/.Postanowilam ze 1-2 miesiecy po porodzie ide na wielkie zakupy ciuszkowe... ale dla mnie. Wezme TZta, mala bedzie z tesciowa, a ja bede szukac ciuszkow... bo kurcze nic w teh szafie nie ma;p
|
|
#1223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuu chyba musicie dac na wstrzymanie ![]() ale czy miałas jakis ból brzucha do tego? bo jak nie, to może po prostu masz wrażliwa szyjkę i sie "obtarła" ![]() Trzymam kciuki za wizyte u gin a patrycja_22 pewnie już w szpitalu... ale troche nie rozumiem, czemu lekarz kazał jej jechac do szpitala akurat konkretnie na rano? czy miała miec cc, czy co? bo tak to raczej sie czeka do regularnych skurczy ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Subtelle, trzymam kciuki, lez tam, wypoczywaj, staraj sie nie stresować, jesteście pod opieką
||
|
|
|
#1224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki Pati no i czekamy na jakieś wieści. az się zaczelam bać za ciebie ![]() powodzonka!!!!!!!! Jok3r fajnie, że już w domku jesteście. no widzisz po co tak było zapierać sie co do karmienia itp itd ja wiem po moich siostrach ze duzo rzeczy sie zmienia po porodzie, poglady też wiec nie warto mowic ja bede na pewno tak robic czy tak. wszystko jak widać wychodzi w praniu czekamy teraz na foto tego przystojniaka waszego ![]() ohh jak ja bym juz tez chciała mieć moją królewne ale boje sie jak diabli!!!! w nocy mnie bolał brzusio jak na @ a teraz przestał.niby miałam tak szybko urodzic a tu tydz od tej pamietnej wizyty prawie minął a ja nadal 2w1 ![]() wiec wniosek z tego taki ze z takim rozwarciem to ja moge i miesiac chodzic tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
#1225 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
a ofc kawka Cytat:
witaj słońce jak dobrze, że w domku już jesteście, jak przeczytałam powyższe zdania to się wzruszyłam ![]() a u mnie ciężko o takie emocję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
słyszałam, że mój gin też taki jest, że jakby było rozwarcie albo na ktg wyszły skurcze, których ty nie czujesz jeszcze, to proponuję szpital, nie wiem po co ![]() ale jak się powie, że się poczeka w domu to nie ma problemu może gin patrycji jest na 100% pewny że to będzie dzisiaj
|
|
#1226 |
|
Rozeznanie
|
ja biore fenoterol 4 razy dziennie a i tak od przed wczoraj w nocy mam bole brzucha... ale wczoraj jak bylam u gina to powiedzial ze nic sie nie skrucilo ale to byla 1 noc, dzisiaj znowu bol w nocy.. wizyta za tydzien i sie dowiem czy sie cos skrocilo wtedy jesli nadal bd bolec... raz mnie bolalo i sie skrocila ale to kilka dni mnie pobolewal a dzisiaj 2 noc juz z bolami
po 1 bylo ok zobaczymy za tydzien czy cos sie ruszy. wolala bym zeby jeszcze posiedzial troszke ale skoro mu tak spieszno to niech wyjdzie tak jak gin mowil jak bd chociaz 2,5 kg. ja witaminy biore nadal i bede do konca i przez karmienie tez raczej. a biore feminatal
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!!
u mnie noc minęła całkiem spoko no oprócz tego, że byłam częstym gościem w wc..... ![]() nika, mój tż też mówi, że [po porodzie mi nie odpuści, bo teraz to abstynencja już pare ładnych miechów.... patrycja, wow!!!! ![]() trzymam kciuki,m żeby wszystko poszło szybciutko i czekamy na wieści od Ciebie Montii, ale Ty duzo pijesz WOW!!! moje stopki na wieczór tez wyglądają jak małe baleroniki... ![]() subtelle, trzymam kciuki, żeby wszytsko było dobrze!!! niutka, u mnie tez straszliwy ziąb.....brrr, też mówie, że czeka na ocieplenie Jokr, super że juz jesteście w domku, czekamy z niecierpliwościa na foteczki Waszego skarbeńka!!!! ![]() tez mam obawy czy ja będe potrafiła zająć się małą, ale mam nadzieje, że włączy mi się samoistnie taka instrukcja obsługi
Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2011-02-23 o 10:22 |
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
jok3r gratulacje z narodzin syneczka
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro mam wizytę i wg zapowiedzi lekarza już będziemy odstawiać fenoterol Subtelle trzymaj się dzielnie, najważniejsze że jesteś pod stałą opieką
|
|
#1230 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry mamuski
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale masz fajnie wszytki gazetkowe poromocje pepco twoje Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja dizs znow bez zycia, biore to zelazo ale jakas nie ruchliwa jestem, do tego ten bol w kroku - masakra jakas a dzis SR nie wiem jak ja wytrzymam... musze sie pocieszac tym ze dzis ide zaszalec w rossmanie a jutro fryzjer mielgo dizonak mamusie |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

muszę do rana dotrzymać ale przyznam, że skurcze mam już dosyć bolesne 

niedługo będę śmigać w moich ubrankach w rozmiarze 38

Ale czasem jak jest rozbykany to sie bawimy i sobie odpukujemy

. Jestem juz w domu i szczerze to nie wiem za co sie zlapac. Tamte skurcze to byly jednak porodowe mimo, ze w takich dziwnych odstepach. Jak dojechalam do szpitala to mialam juz 5cm rozwarcia i od razu poszlam na stol. Pewnie laski czekajace na cc chcialby by relacje od kuchni 

masakra jakaś