|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Komplikatorka
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
Bry
![]() Coffee, Aguś to Stradivarius ![]()
#1202 |
Zakorzenienie
|
Dot.: My tu pilnie oszczędzamy , swe portfele wypychamy!Wszystkich chętnych-zapraszam
kasztany? kachaaa
![]() u nas drzewa i kwiaty wszelakie ale kasztany ...? no tak a ,, Najlepsze kasztany są na placu Pigalle '' ![]() wogole to dzien dobry gardlo dalej boli ale wolnego czesc 2 Luzia super Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-04-19 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
Ja nienawidzę stringów, nie wiem jak można chodzić w paskiem w tył**, mnie to po prostu uwiera
![]() Jeszcze mam jakiś uraz, bo jak widzę, jak jakaś dziewczyna gdzieś się nachyli, a tam na pół pleców stringi wystają, to ![]() ![]() Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Konto usunięte
|
Irenka w drodze do pracy widzialam duzo
![]() Ach. Dzis tez 10-18 w pracy mam nadzieje ze zleci szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za co kciuki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
jak na pol plecow jej stringi widac jak sie nachyla to cos tu nietak .. moze rozmiar niewlasciwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Luzia, super kwiatki!
![]() Stringi nosilam kiedys, ale strasznie mi w nich niewygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() -9,20 - szamponetki Ide zaraz zakryc moj rudy blond ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
ja nie chodze w krótkich bluzkach, wiec mi nic ze spodni nie wychodzi
![]() a jak zakładam czasami na noc majty to TŻ mnie obmacuje i mówi "GACIOWA" ![]() ![]() na targu: -20 zł bluzeczka - 20 zł baleriny -25 zl bluzeczko tunika -2,00 bułka i drożdzówka -5,00 banany i pora
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
wlasnie sobie uzylam probki V *CHY [podkladu ] i jest rewelka ( myslalam ze bedzie za ciemny czy cos ale nie ) Kasiulek Ty w koncu jaki kupilas ?
musze sie brac za porzadek bo ciezko bedzie folti tanie te baleriny |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Wtajemniczenie
|
O irenkaaa dobrze że mi przypomniałaś. Też muszę podejść do apteki i poprosić o próbki i Vichy i jakiegoś na D.
Kupiłam ostatnio 1 w aptece delikatny fluid, jestem ogólnie zadowolona, opinie w necie też ma niezłe, ale podobno jeszcze lepszy jest i Vichy i ten na D ![]() Dziś już 10 mi poszła, coś potem pewnie tutaj jeszcze zjem w pracy, więc coś trzeba będzie doliczyć. Ale mam 70 zł do czwartku nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
bede musiala podejsc po to ale mysle ze po nastepnej wyplacie
mam nadzieje ze odcien bedzie bo bardzo mi podpasowal wogole chyba mam cos nietak z jednym kremem... nivea dostalam zestaw ogromniasty na urodziny w wielkim koszu i rzadko go uzywam ale czasem widze ze sie tak roluje na twarzy ... wywale to dziadostwo jak jeszcze raz to zobacze ... dobrze ze nie placilam tylko prezent z wydatkow kielbasa biala, farbki do jajek ,2 gazety ( wiem wiem ... beda baty) , 2 galaretki , ciasto francuskie mrozone, cukier waniliowy , Kasia - za wszystko jakies 15e jeszcze musze pare rzeczy dokupic jak jajka chleb, cole, i papier do ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wczoraj kupiłam 7! ale każda za 50 gr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
Pisałam dzisiaj ze 3 h prace lic. i mi mózg paruje..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane !
byłam dziś na chwile w centrum handlowym i weszłam do nowego sklepu, i : -69 zł spodnie , świetne idealne ale kurde teraz zobaczyłam że mają na tyłku dziurke od klipsa ;/ mam nadzieje ze inne beda miały ten klips gdzies indziej a jak nie to moze beda mieli jakies na zapleczu nie obklipsowane ![]() ![]() - 34zł bluzeczka , fajnie pasuje do spodni kupiłam dziś farbe, jasniejszy blond niż ostatnio mama będzie mi farbowac ![]()
#1215 |
Zakorzenienie
|
kachaaa ja jak szlam do sklepu przyjrzalam sie ,, irlandzkim kasztanowcom '' musze przyznac ze jeszcze troche czasu im trzeba przynajmniej u mnie ... Leniwe jakies . ... Poza tym nawet sobie nie zdawalam sprawy jak wkur***jace sa 3 latki ... dobija nas czasem ta mala wspollokatorow . Oni ja zdziela czasem po tylku widze ale pare sekund i jest to samo .. Taki maly diabel . Senna strasznie jestem a musze jeszcze do tesco potem isc . Strasznie mi sie nie chce . Puki co pieke obiadzik a raczej przekaske heh tz spi mialam go obudzic ale przy tym malym diable wole nie wychodzic z kuchni jak piekarnik goracy .
A od jutra praca ... i pewnie bedzie co robic bo to ostatnie pare dni przed swietami a do tego dzieci do 2 maja czy nawet dluzej nie maja szkoly . |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Wtajemniczenie
|
-5,60 - kolejne szamponetki
![]() -18,00 lump (szary sweterek, chusta i szare dresowe spodnie) -7,20 - słodycze i woda dla tż |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Mnie dziś zwolnili godzinę wcześniej w ramach wybicia ![]() Wydatki: 5,5 -poczta 1,4 - drożdżówka 4 - karma dla kota i jabłko 36 - odżywka do włosów i serum ![]() 12 - kawa Przyszły za to bilety do multikina i załapałam się do kampanii budyniowej na streecie ![]() ![]()
#1218 |
Zakorzenienie
|
wybicia ? a coz to takiego ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
ech szykuja mi sie wydatki...
po 1. musze pochodzic na sol... dzisiaj bylam na zaprawe na 5 min (5,5 zł) po 2. potrzebuje szpilki..( a podobaja mi sie takie za 190zl... ![]() po 3. balejaż i to koniecznie...(to bedzie około 130-150 zł, bo dwa kolory i wlosy dlugie) po 4. NIE MAM SIE W CO UBIERAC! bo do pracy nie moge na naramkach... ![]() poza tym brak mi tunik lekkich na lato i to tez musze pokupowac ![]() po 5. zamowilam z avonu i po odjeciu opustu itp. nadal sama zaplace za to 68 zl ![]() malo odloze w tym miesiacu oj malo... ![]()
#1221 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Wybicie za nadgodziny, nie wiem czy tylko ja tak mówię
![]() Ja nie wiem jakaś nienormalna jestem zawsze jak robię się głodna to...zaczynam oglądać sobie zdjęcia mega pysznych potraw na google,przez o robię się jeszcze głodniejsza i gardzę mim prostackim żarłem z lodówki ![]()
#1223 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tak robiłam w szkole średniej, miałam 18 h informatyki w tyg, więc jak byłam głodna, albo oglądałam jakieś pyszności, albo grałam w gry, gdzie się gotowało. chłopaki się wkurzali na mnie, bo sami się głodni od tego robili ![]()
![]() |
#1224 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam to samo! Szczególnie jak zobaczyłam zapiekanę irenkkii. JJutro mam zamiar zaszaleć i kupić sobie w pracy jakiś obiad z makaronów. To koszt jakiś 22 zl, ale tak mnie kusi na taki 1 co tutaj jest. Trudno, raz się żyje. Nigdy tyle nie wydałam, więc pozostaje mieć nadzieje, że będą to dobrze pieniądze wydane i zjem takie cudo jakiego nigdy nie jadlam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
a ja sie naogladalam bloga irenki i pozeram miche leczo...
irenkaaa ![]() ![]() ![]() ja mialam nie jesc kolacji!!!!!! ![]() ![]()
#1226 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez tak mam a potem w kuchni wymyslam Cytat:
![]() lece dopiero do tego sklepu bo ciemno sie robi a jak znam zycie to rano mi sie nie bedzie chcialo wogole pol dnia na wizaz niemoglam wejsc |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | |||
Zakorzenienie
|
uwielbiam stringi
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Konto usunięte
|
ja w domku po kolacji i wykapana i na wizaz siadam na chwile
![]() podatek mi oddali ha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
4 litry mleka 1,78e
szynka z kurczaka 4,60e papryka mrożona mix 1,70e 2 herbaty owocowe lipton 2,30e masło ziołowe 0,85e jogurt naturalny 500g 0,56e serek philadelphia 1,15e banany 1,01e woda mineralna 2,15e bagietki 2,76e sos tikka masala 2,30e truskawki 1,35e + żel pod prysznic damski żel pod prysznic męski (została połowa) kawa rozpuszczalna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.