|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dobra czepiam sie, juz nie bede
![]() Lick gra zespol Brathanki ale to kolo 20 gdzies, wiec tak dlugo to my tam nie bedziemy. A wczesniej to jakies lokalne zespoly. Bo u babci za dlugo nie mozna siedziec bo zaczyna wymyslac dziwne rzeczy i nas dokarmiac. Lepiej jechac czesciej na krocej i my zadowoleni i babciaJejku jak nic mi sie nie chce....
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Roczniak serdecznie pozdrawia!
a za życzenia dziękuje wszystkim w Jego imieniu ![]() Hania faktycznie super, że rodzice są blisko możesz spać spokojnie jakby co i proszę mi tu nie spojlerować Mam Talent bo co niektórzy się wczoraj szlajali i dopiero dziś obejrzą powtórkę ![]() p.s nie wiem czy już była we wczorajszym odcinku ale my gorąco kibicujemy Marcie Podulce która była w X factor ale odpadła przed samym finałem w domu Czesława
|
|
|
|
#1203 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lick The Lollipop - witaj ![]() Cytat:
ale tym razem nei było nic fajnego , więc chyba tylko jakiś serek wzięliśmy i tylu ![]() Cytat:
Hmmm a jakiś konkretny przepis? Wydaje mi się, że nie robię nic takiego oryginalnego i że niczym Was nie zaskoczę ![]() to może zapodam sałatkę, jaką to własnie będę robić na jutro ![]() Sałatka z buraczków: 1. Słoiczek buraczków (wiórek, takich marynowanych) 2. ogórki kwaszone albo konserwowe - (daję różnie, ale lepsze są chyba kwaszone )3. puszka kukurydzy 4. Jabłko 5. jajka 6. mała cebulka 7. majonez/jogurt naturalny, bądź tez to i to zmieszane Ja proporcje daję zawsze na oko zależy co kto woli zawsze ewentualnie dokrajam ogórków , jesli jest mało kwaśne. Standardowo , jak to do sałatki - buraczki odcedzić, dodac do nich pokrojone w drobna kosteczkę albo starte na tarce o średnich oczkach ogórasy, dodać odcedzoną kukurydzę, pokrojone w kosteczke jabłko, pokrojone w kostkę jajka i małą cebulkę (tez rzecz jasna pokrojoną). przyprawić sola i pieprzem według upodobań i dodać majonez albo/i jogurt ![]() Przepis mam od mojej przyszłej teściowej Nie chciałam się przekonać za cholerę, bo jak to tak? buraczki do sałatki? Jako dodatek do obiadu i owszem , ale tak na talerzyk i już? Ale jak spróbowałam .... ![]() Cytat:
jakkolwiek Wojewódzki mnie czasami denerwował strasznie, to jednak wnosił do tego programu coś, czemu Kozyra chyba nigdy nie podoła
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2011-09-04 o 16:01 |
||||
|
|
|
#1204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i witam w wątku, pisz częściej co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Pracujesz jako nauczycielka czy na innym stanowisku ? Cytat:
Jeszcze w auchan popatrzę ![]() I oczywiście samych pogodnych dni dla Seweryna Haniulka, sytuacja rzeczywiście mało ciekawa, jednak na całe szczęście rodzice są tuż obok i zawsze mogą pomóc. Inaczej mogłoby być Ci bardzo ciężko i fatalnie. Dzień dobry ![]() Ale super impreza urodzinowa była Kameralne grono, ale było super Wódka wchodziła elegancko, goście zostali na noc Poszliśmy spać po 3, wstaliśmy koło 1o jeszcze lekko się chwiejąc. Jedzenia mnóstwa zostało, także śniadanio-obiad był Podobno w przyszłym roku będę miała trzydniowe urodziny Dostałam mega torbę na uczelnię, którą sama sobie wybrałam tak niechcący i zachwalany tusz do rzęs z eveline Jestem bardzo zadowolona z prezentów w tym roku. Pieniądze na telefon trochę się rozeszły, ale mam nadzieje, że do końca września uda mi się go kupić, bo coś mi się od życia należy
|
|||
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1206 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dwa samczyki co walki odstawiają o jedzenie, aż sierść się sypie czasem Tak, tak jako nauczyciel pracuję Cytat:
Seweryn cud miód Wyprzytulałabym go
|
||
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostał zapalenia płuc ..ale prawdopodobnie w najbliższym czasie sobie sprawimy jakiegoś można dostać...ale będziesz miała ich za mało, bo do 6 są kupony w gazetach, w 1 gazecie jest jeden, a musisz mieć 4 - chyba, że masz dostęp do starych wydań ( bo jeden joker jest w necie http://paybackomania.payback.pl/ ) i te kupony nie tylko do reala są ..
|
|
|
#1208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już zaczynałam żałować, że się zgodziłam na zwierzaki. Teraz (odpukać) mają się dobrze![]() łeee to szkoda, ze się nie załapię
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozrabia tak w ogóle to witam was wróciłam od tżta bardzo miło było
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Rano jak przyszłam z dyżuru to padłam. Jeszcze tydzień i urlop Później TŻ rozkosznie zapełnił mi czas i jeszcze byliśmy w kinie na Smerfach. Bardzo przyjemny film. Z jednej strony komedia ale z morałem.
|
#1211 |
|
Konto usunięte
|
Witam. Rozejrzę się troszkę jeśli można.
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle witaj, napisz cos o sobie i wkupny przepis nam podaj
talki ciekawy przepis na salatke ciekawy, myslalam, ze to z surowych bo mam wlasnie takie pod reka ![]() dodaja to fajna imprezka byla u mnie tato dopomina sie flaszki za mgr haha i sie doczekac nie mozeod babci przywiezlismy dwie cukinie ,buraczki i malinki i trzeba to teraz jakos spozytkowac niedziela szybko minela, az nie wiem kiedy, mam nadzieje ze ten tydzien tez szybko zleci i w przyszly weekend znow odpoczne
|
#1213 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zwykle z resztą![]() My też już od rodziców wróciliśmy. Jestem wypachniona, przebrana w piżamę i moge powoli kłaść się spać ![]() Przywiozłam rosół od mamy także jutro obiad mam z głowy. Dodam przecieru i pomidorówka jak się patrzy Na kolację coś lepszego i konkretnego wymyslę.
|
||
|
|
|
#1214 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
weekend minął expressowo, ale był superowy i strasznie żałuję że dopiero we wrześniu zdarzyła się okazja do wspólnego spotkania ze znajomymi;/w piątek odwiedziła mnie kumpela z liceum i wieczór minął nam na plotach, piciu drinów z ogórem (pyszne swoją drogą i od niedawna króluja na wszystkich moich spotkaniach i imprezach), tańcach, śpiewach i wychwalaniu boskiego ciała adama levina dzisiaj pobudka w okolicach 12, odwiedziny na cmentarzu, później pojechałam odebrać rodziców z wycieczki, troche posiedziałam u S. i już- koniec weekendu! i ja się pytam: jak to możliwe, że to tak szybko??? no i w ogóle Dzień dobry! mówię wszystkim nowym dziewczynom ![]() Cytat:
jestem snow. i jestem arbuzoholiczką. pozdrawiam kash ![]() ![]() dla Seweryna wszystkiego najmysznjejszego ![]() Cytat:
to ja poproszę o przepis. koleżanka przyniosła wczoraj na grilla i się po prostu zakochałam, choć wcale nie jestem z tych ciastolubnych ![]() Cytat:
![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|||
|
|
|
#1215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby więcej tak pozytywnych wiadomości! Cytat:
![]() Cytat:
![]() My też najwcześniej za rok, choć pewnie w praktyce wyjdzie ciut później... Wszystko zależy od sytuacji finansowej... Cytat:
![]() marcia, ślicznie wyglądasz w tych sukniach! Choć z taką figurą zapewne każda suknia jest Twoim przyjacielem Cytat:
![]() Dzień dobry! Ja jak zwykle wpadłam ja po ogień. Weekend minął błyskawicznie - zdecydowanie odczuwam weekendobrak. W sobotę wybraliśmy się na rolki, ale nic z nich nie wyszło, bo zapomnieliśmy, że lasy są pryskane i nie można wjechać - a nasz super trasa prowadzi przez środek lasu. Wróciliśmy więc do domu. Wczoraj za to zrobiliśmy u rodziców grilla - pierwszego w tym roku i pewnie ostatniego. Przy okazji Kłaki się wybiegały i wywietrzyły futro, więc podwójna korzyść. Aktualny tydzień zapowiada się ciężki, bo w sobotę mam poprawkę, więc muszę przysiąść. Ł. też ma co nieco do zaliczenia, więc będzie siedział jeszcze więcej niż ja. Nie chce mi się już studiować. Baaardzo mi się nie chce... kash, Seweryn i Oluch chyba z jednej piaskownicy, bo u nas dziś imprezka - pierwsze urodziny Gardło mnie boli. I jestem na nie. I witam wszystkie nowe Dziewczyny ![]()
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Faktycznie mam sklerozę. ![]() Cytat:
![]() Powodzenia życzę na nowych studiach. Mnie wczoraj przeszła przez głowę myśl - a może bym jeszcze coś ze sobą zrobiła? NIE NIE NIE!! Ile można! Koniec edukowania się (przynajmniej na jakiś czas)!! ![]() Cytat:
Cytat:
W końcu ktoś "ode mnie". Cytat:
Zawsze na starcie wyłudzamy przepis. Swoją droga, Twój brzmi pysznie i intrygująco - nigdy nie jadłam sałatki z buraczkami.
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() tylko pod meble nie zaglądaj, bo tam zawsze bajzel mamy. ![]() Uf, nadrobiłam! ![]() Co to ja chciałam? Aaaa, chciałam powiedzieć, że jestem SZCZĘŚLIWA!! Weekend boski, akumulatory naładowane tak, że aż mi to szczęście uszami wypływa. Żyć nie umierać. ![]() W sobotę jednak z jarmarku zrezygnowaliśmy - i dobrze, masakra co się tam działo! Zamiast tego zarządziliśmy sobie dłuuuuuugą wycieczkę rowerową, a później miły wieczór we dwoje. Wczoraj natomiast wybraliśmy się za miasto! Matko, zakochałam się w jeziorach. Dam dwie ręce i głowę, że teraz to już po mnie i będziemy takie wyprawy wodne uskuteczniać jak często się da. A. też zachwycony. Słońce, przyjemny wiatr, cisza, relaks. Ech.. rozmarzyłam się. ![]() Poza tym duuuużo śmiechu, obiad w plenerze i doborowe towarzystwo. Wróciliśmy wieczorem, lekki odpoczynek, lekka kolacja i.. tak mnie pozytywnie też weekend zmęczył, że o 21:10 była w łóżku! Masakra - ja się starzeję. ![]() W związku z powyższym dzisiaj jak skowronek wstałam jeszcze przed budzikiem i z rogalem na buzi spacerem - serio, wyszłam wcześniej i przeszłam 3 przystanki na pieszo, ruszyłam do pracy. ![]() Dzisiaj herbatka
|
|
#1219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tak dużą rodzinę, że praktycznie w każdym miesiący ma ktoś urodziny. Nie mówiąc o tym, że niektóre miesiące są takie, że ma kilka osób. W lipcu u rodziny Tż chyba z 8 osób ma! Na szczęście wszyscy mieszkają daleko ![]() Zrobię dziś zdjęcie torby, w przerwie pisania ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Choć nie wiem czy taki dobry. Dostałam pierwszy okres z odstawienia nowych tabletek. Czuje się conajmniej koszmarnie. Jak wczoraj było od rana wszystko dobrze, tak do wieczora zdążełam spuchnąć do rozmiarów cysterny W nocy jajnik chciał mi wyskoczyć i bez tabletki się nie obeszło. Jestem niewyspana i mało przytomna.Ledwo też tutaj siedzę, ale labę w weekend trzeba odrobić, nie ma to tamto. Najwyżej część napiszę teraz, a część potem. Mieliśmy też oglądać dziś lodówki i wstępnie wybrać, ale nie wiem czy dam radę. Ijaa przypomnij mi z jakiej firmy kupiliście lodówkę? Na obiad chyba u mnie łazanki, ale ja najchętniej zjadłabym jakieś naleśniki z pysznym i SŁODKIM dżemem Nienawidze tego okresowego ssania! |
||
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja w pracy siedze i odliczam dni do wyjazdu . Marcia pięknie wyglądasz w obu sukniach. Będziesz prześliczną panną młodą. Ijaa no ja sie zastanawiłąm gdzie Ty się podziewasz, że się nie odzywasz. Ciesze sie, że weekend upłynął przyjemnie.Kash wszystkiego naj dla Seweryna. Dzisiaj musze powoli zacząć się pakować na wyjazd. Już liste zrobiłam i wg tego będe komletować.
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1222 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Dodaja łączę się w bólu @, ja dostałam wczoraj, ale brzuch to mnie dopiero dzisiaj napieprza, chyba muszę wziąć w końcu tabsa bo już nie daję rady dzisiaj pierwszy dzień w pracy na 8, obudziłam się mega wyspana pół godziny przed budzikiem i byłam pewna że zaspałam Aaby sto lat dla Olesława! Ijaa super, że zaliczyliście tak udany weekend, na pewno łatwiej będzie przetrwać tydzień po takim przyjemnym odpoczynku my wczoraj poszliśmy na to święto Pyry ale jak szybko się wybraliśmy tak szybko wracaliśmy kompletna porażka! nastawiliśmy się na zjedzenie ziemniaczanych przysmaków, tymczasem były aż 2 budki z jedzeniem i kolejki po 100 osób do nich! a resztę miejsca zajmowały stragany z obrazami i perukami itp mało tego godzina 17, festyn dla rodzin, pełno małych dzieci a na scenie zespół grający taką muzykę (szarpidruty) że nawet nam było ciężko wytrzymac w tym hałasie takze weekend bardzo udany bo spedzony praktycznie cały razem A dziś od nowa Polska Ludowa
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale sie dziś nie wyspała i wszystko przez to moje biale stworzenie, ponieważ gdyż Tifi wyczuł ze pies moich rodziców ma cieczke i wył mi pół nocy, a drugie pół mnie obszczekiwał i podgryzał zebym wstała i go wypuściła do tiny teraz tez chodzi i mruczy z niezadowolenia ![]() A do tego Lenka się rozbrykała z kopniakami ![]() Nie mam pomysłu na obiad, nic nie odmroziłam najlepiej machnęłabym jakąs zupe![]() aaa i dzis jedziemy obejrzec wozek uzywany- jakby byl w dobrym stanie to bylibysmy o 1000zł do przodu. Chociaz mi sie wydaje ze za szybko na takie zakupy, ale tz sie upiera zeby chociaz zobaczyc wiec moze faktycznie warto
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-05 o 10:36 |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
aaby 100 myszek dla Olimpa
![]() Dzien dobry ciezki dzien dzis jakos ,noc duszna niby cala przespana ale tak jakos dziwnie z rana sie czulam. Tz tez jakis niemrawy, rano zawroty go meczyly wczoraj wieczorem zarowki w kuchni nam poszly, dwie na raz, na szczescie mamy zyrandol na 4 klosze, a dzis z rana poszla nam w lazience nastpena ale jakby tego bylo malo to Tz z rana chcial ta w lazience wymienic ta zarowke i tak jakos mu wyszlo ze zbil dobra wlasnie..... takze stwierdzam, ze kiepski dzis dzien jest Wypatrzylam pare fajnych promocji w tym realu takze od razu male zakupy zrobimy a dzis na obiad lazanki, dodaja zapraszam jeszcze zostalo nam kapusty i musimy cos z nia zrobic, takze pewnie jakis bigosik, ktory pojdzie do zamrozenia no nic zmykam dalej do pracy
|
#1225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo matko, ile prezentów trzeba by kupić. Indesit. Jeśli interesuje Cię model mogę sprawdzić w domu. Póki co jesteśmy bardzoooo zadowoleni. Mam to samo, U mnie zawsze najgorzej jest 'przed'. Właśnie w ramach zdrowego odżywiania jem - Grześka w czekoladzie. Cytat:
![]() To musi genialnie wyglądać. Mój dla odmiany ostentacyjnie mruczy jak się go przesunie. Ma tendencje chłopak do leżenia w najmniej odpowiednim miejscu, np. przejściu w kuchni, a że mały nie jest to ciężko go ominąć. Proszę go więc żeby wstał, jak np. idę z herbatą, a ten co prawda wstaje - niechętnie, powoli, ale ile się przy tym namarudzi/namruczy.. Cytat:
![]() I Kochana dasz radę... dasz! Jeszcze tylko roczek. Najlepsze życzenia dla Ola Oby Hera była dla niego codziennie miła. ![]() I dla Ciebie uściski by gardło przestało boleć.
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ijaa pralkę mam z indesita i nie narzekam. Muszę pozaglądać na tą firmę ![]() Ja mam jeszcze ciasto z urodzin Okres się konczy i koniec dobrego
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą irytuje mnie jak wchodzę do sklepu i nikt nie traktuje mnie poważnie i nikt nie podchodzi, podczas, kiedy do starszych osób wręcz biegnie się
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja my tz mamy indesita i jestem zadowolona
chociaz jedna bardzo złośliwa znajoma raz powiedziala, ze jej rodzice kupili taka lodowke jak my mamy, ale tylko dlatego, ze juz tanszych nie ma Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-05 o 11:31 |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

i my zadowoleni i babcia

i proszę mi tu nie spojlerować Mam Talent bo co niektórzy się wczoraj szlajali i dopiero dziś obejrzą powtórkę
a od 3 mamy ją w domu i opiekujemy się nią co jest bardzo ciężkie niestety

Poza tym kupiłam im inne jedzenie i grubaski się zrobiły

Już zaczynałam żałować, że się zgodziłam na zwierzaki. Teraz (odpukać) mają się dobrze

(w tym momencie pozdrawiam Ssnow
Myślałam, że coś rozniosę
kompletna porażka! nastawiliśmy się na zjedzenie ziemniaczanych przysmaków, tymczasem były aż 2 budki z jedzeniem i kolejki po 100 osób do nich! a resztę miejsca zajmowały stragany z obrazami i perukami itp
takze weekend bardzo udany bo spedzony praktycznie cały razem
by gardło przestało boleć.