| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-07-15, 12:58 | #1201 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII

Cytat: 
  Trudno powiedzieć, ja sama tego nie rozumiem i ciezko mi odgadnac o co chodzi. Na księcia z bajki nie czekam, nigdy nie czekałam. Ale może faktycznie po prostu nie jestem jeszcze gotowa, cóż, mam jeszcze 3 miesiace zeby sie zastanowić czego chce wogóle... Ale wydaje mi sie że może też być tak że po prostu gdzieś tam podświadomie zwyczajnie sie boje... nie wiem. | |
|     | 
|  2011-07-15, 13:06 | #1202 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

kupiłam sobie w sh jeansy i bluzeczkę dorothy perkins   zaraz będę robić szorty   ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat: 
  wracajcie szybciutko   | ||
|     | 
|  2011-07-15, 13:06 | #1203 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Cytat: 
 nie mysli sie o niczym, zyje powietrzem i jedyne czego pragnie to spedzac czas z ta druga osoba- za wszelka cene... jesli tego nie czujesz, ba! nie masz nawet ochoty spotykac sie z NIM to to nie jest milosc, zauroczenie, zakochanie... jak zwal tylko strata czasu. gdy flirtujesz z przystojnym znajomym/nieznajomym to czujesz takie mrowienie w brzuchu? jesli nie czujesz tego na jego widok/ gdy cie dotyka to tez nie to. my prawie szkoly zawalilismy zeby tylko byc gdzies razem, sami...  ale jak widac ochlonelismy i dobrze sie skonczylo  dzis juz na jego widok na co dzien motyli nie ma, ale gdy wyjezdza gdzies sam, albo nie wiem gdzie jest to juz wszystko wraca gdy go zobacze...albo gdy mamy sie kochac... i dlatego wiem ze to jest milosc. 
				__________________ blog blond bunny | |
|     | 
|  2011-07-15, 13:08 | #1204 | ||
				 | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat: 
   ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- to fajnie   | ||
|     | 
|  2011-07-15, 13:09 | #1205 | |
				 | 

Cytat: 
  do tego zazdrosniki straszne  dlatego nieufne, ale kochajace i przywiazane jak pies do nogi   
				__________________ blog blond bunny | |
|     | 
|  2011-07-15, 13:22 | #1206 | |
				 | 

Cytat: 
   A jak teraz jestem tu sama to mam tysiac mysli na minute   | |
|     | 
|  2011-07-15, 13:36 | #1207 | ||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Okolice Bolesławca (Dolny Śląsk) 
				 | 

Cytat: 
  huczną imprezkę bede robić za tydzień będzie sie działo i wódka będzie sie lała !!!  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  a teraz to tak jak stare dobre małrzenstwo  ja też czasem jestem taka wreda a mój tż zawsze jak coś gadam albo pyskuje złośliwie mówi do mnie "też cie kocham"  Cytat: 

__________________ ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12%  szampon dermena vitapil odżywianie włosków | ||||||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-15, 13:38 | #1208 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-07-15, 13:41 | #1209 | 
				 | 

Kotka no uciełam nogawki i zawinęłam na dwa razy teraz idą do prania a potem jak wyschną to je zaprasuję   nie robiłam strzępionych tylko takie z "mankietami"  zdjęcia w albumie  zapraszam seniority   | 
|     | 
|  2011-07-15, 13:47 | #1210 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Okolice Bolesławca (Dolny Śląsk) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12%  szampon dermena vitapil odżywianie włosków | ||
|     | 
|  2011-07-15, 13:51 | #1211 | |
				 | 

Cytat: 
  tylko to dzwony były  ale ciachnęłam i są szorty  myślę że ok nawet wyszło? za 7,50  rurki też są  mierzyłam nawet czarne ale podniszczone to nie opylało się  ja poluję na nówki albo na stan bdb  na pewno masz gdzieś jakiś sh perełkę co są fajne cudeńka  szukaj w okolicy   | |
|     | 
|  2011-07-15, 13:55 | #1212 | |||
				 | 

Cytat: 
 no to skoro jestes przy nim i nic sie nie liczy- to jestes na dobrej drodze. a jakie masz watpliwosci? w sexie nie iskrzy? boisz sie przyszlosci z nim? macie rozne swiatopoglady? tak mi sie przypomnialo... mnie w tz ujelo jego poczucie odpowiedzialnosci- mimo ze mial byc tylko jednorazowy numerek- pociagal mnie fizycznie no i te % u obojga  -to on mnie ns dnia odnalazl  a szukal dlugo- prawie caly dzien  poza tym mielismy jednakowy cel- stworzyc rodzine, gdzie dzieci beda szczesliwe- pelna rodzine, bez alkoholizmu, przemocy- obydwoje mamy zle doswiadczenia i to nas zblizylo. no i jeszcze wspolne zainteresowania...do tego idealny sex jak z nikim nigdy dotad...no i godziny przegadane o glupotach  teraz takie czasy ze mozesz sprobowac wszystkiego z nim, a jak cos bedzie nie tak, powiedziec papa z dnia na dzien i juz  glupota byloby nie sprobowac i wmawiac sobie- ze to na pewno nie ten itp. Cytat: 
  albo wyslijcie ja na wczasy  dokladnie, nie ma zwiazkow idealnych- a wlasne szczescie zalezy od tego jak wiele umiemy wybaczyc i byc elastyczni. jesli oczywiscie sie czuje ze nie ma szans i tkwimy w martwym punkcie to sensowne jest rozstanie,ale ja uwazam ze jesli jest iskierka nadziei to warto walczyc! co ma byc i tak bedzie... my tez jak stare malzenstwo dlatego juz niebawem nasz czas  po 10 latach razem nic mnie nie zaskoczy  choc tz ostatnio tak mi sie pieknie oswiadczal- kolejny raz- ze chcial mnie do urzedu wiezc od razu  wariat. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat: 
 przeciez jak tylko zaprasujesz to sie bedzie odwijac  super sobie poradzilas. 
				__________________ blog blond bunny | |||
|     | 
|  2011-07-15, 14:06 | #1213 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Opole/Kassel De. 
				 | 

Lady  Wczoraj swietowalam tylko z Tz a w sobote robie parti  Juz lece ogladac   
				__________________  blonding+ zapuszczanie 31.08.10.  Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej  Abs 9/30 | 
|     | 
|  2011-07-15, 14:11 | #1214 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Lady za✂✂✂iste te spodenki !      | 
|     | 
|  2011-07-15, 14:30 | #1215 | ||
				 | 

Cytat: 
  na razie piorą się potem zaprasuję najwyżej podszyję jeśli będzie się odwijało chociaż teraz zakładałam i nie odwijały się  zobaczymy jak to wyjdzie   nie odwijają się bo są założone na 2 razy a nie na raz  dziękuję  ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat: 
   ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- dziękuję Paulinko  ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Adzi Tobie również dziękuję  kupiłam dzisiaj garniera    | ||
|     | 
|  2011-07-15, 14:57 | #1216 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Lady super szorty   muszę opitolić, któreś swoje stare portki  ale się namachałam... upał taki jak nie wiem co   | 
|     | 
|  2011-07-15, 15:14 | #1217 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-07-15, 15:47 | #1219 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: śląskowo 
				 | 

Dzień dobry kochane   zaraz wrzucę zdjęcia do albumu w falkach  od razu uprzedzam - są dwudniowe, także nie wyglądają jakoś super hiper  Cytat: 
  bardzo fajna pamiątka  kochana, wstawisz jeszcze raz na chwilkę, bo znowu nie załapałam się o czasie  Cytat: 
    jasne, że ładna  kuzyn mojego TŻ jest z tego dnia  Cytat:  a gdzie ją można kupić?  Cytat: 
  kochana.. i ja również trzymam kciuki mocno mocno    może już nawet maluszek jest na świecie    Cytat: 
  hehe kochana jest  Cytat: 
  też mam jedne do opitolenia i nie wiem czy postrzępić czy podwinąć tak jak Ty   | ||||||
|     | 
|  2011-07-15, 16:01 | #1220 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12%  szampon dermena vitapil odżywianie włosków | ||
|     | 
|  2011-07-15, 16:02 | #1221 | 
				 | 

ok, zdjęcia dodane   kochane proszę o szczere opinię, w których lepiej? fale czy proste?   Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-07-15 o 16:07 | 
|     | 
|  2011-07-15, 16:06 | #1222 | |
| Marcelover ♥♥♥ Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-07-15, 16:17 | #1223 | ||
				 | 

natchnęłaś mnie   muszę tylko wybrać te, które najlepiej na tyłku leżą  jak Twoje będą się odwijać do zszyj tylko na tych bocznych szwach  Cytat: 
  Cytat: 
  więc skłaniam się bardziej ku falkom    ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Enchuś  dodałam na chwilkę     | ||
|     | 
|  2011-07-15, 16:26 | #1225 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-07-15, 16:27 | #1226 | |
				 | 

Cytat: 
    Kitka egzotycznie?  TŻ w falkach jest zakochany, także myślę, że przez jakiś czas nie będę ich maltretowała tym prostowaniem  a później zobaczymy   na pewno na razie prosto nie wywalam, jeszcze się przyda  hehe już oglądałam  w tej czapie tak śmiesznie wygląda  podchmielony był?  a kiedy przyjdzie czas na foty TŻ?   | |
|     | 
|  2011-07-15, 16:31 | #1227 | |
				 | 

Cytat: 
  mnie się bardzo podoba, serio  ciemne oczka, blond włosku, baja  TŻ dobrze gada  podchmielony taaak  bo to z Halloween   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-15, 16:33 | #1228 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  nie dziwie sie ze tz szaleje. w prostych tak zwyczajnie i smutny wyraz twoja buzia przybiera. 
				__________________ blog blond bunny | ||
|     | 
|  2011-07-15, 16:45 | #1229 | ||
				 | 

Cytat: 
  dziękuję kochana  tak myślałam, oczy zdradziły wszystko  Cytat: 
    ja bardzo lubię proste włoski, gładkie jak tafla, dlatego pewnie zawsze tak bardzo się upierałam aby je prostować, ale skoro większość jest za falami, to widocznie najwyższy czas abym ściągnęła te klapki z oczu  bo i rodzice, rodzina, znajomi, TŻ i Wy kochane mówicie, że lepiej w nieprostowanych, coś w tym musi być  poczekam jeszcze na opinię innych dziewczyn   | ||
|     | 
|  2011-07-15, 16:50 | #1230 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

skurcze mam co 6min...
 skurcze mam co 6min...