|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i prawidłowo kochana akasha gratuluję złotko nasze oby tak dalej!!
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-22 o 18:23 |
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
medzia, bardzo się cieszę,że tak zdecydowałaś
Ja policzyłam właśnie kcal i wyszło za mało... odechciało mi się jeść przez wagę. Kombinowałam nad tą kolacją (V), ale nic więcej nie wcisnę..i tak te 2 jajka dołożyłam tylko dlatego, że inaczej w ogóle wszystkie byłoby za mało. Może i dobrze, że z raz będzie mniej kcal. I: 300ml mleka 0,5%, 25g płatków Sportina active, 5g słonecznika, 45g banana II: 200g kapusty kiszonej, 150g kapusty białej, 120g piersi z kurczaka, 2 chrupkie chlebki sonko błonnikowe III: 200ml mleka 0,5%, 15g płatków Sportina, 45g banana IV: 160g jabłka V: 270g kapusty, 3 chrupkie Sonko błonnikowe,120 jajka Łącznie: 993kcal, 73g białka, 123g węglowodanów, 19g tłuszczu Niedługo wychodzę, kolację zjem jak wrócę. Ogólnie to czeka mnie 3km spaceru.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-22 o 18:45 |
|
|
|
#1204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brawo - powracasz do nas jak Rocky !! i tak ma być kochana Jeden dzień diety oczyszczającej na warzywkach + jakieś mięsko do obiadu i od razu żołądek się oczyści i poczujesz się lepiej ![]() Każda ma chwile załamania ale razem damy radę - przecież u celu trzeba będzie to uczcić zrobimy galerię przed i po albo zrobimy spotkanie w środku Polski coś wymyślimy ale się nie poddajemy ![]() Cytat:
Nie opuszczamy się Dzięki wielkie za gratulacje U mnie dzisiaj pięknie ![]() Łącznie wyszło: 1125 kcal B - 73 g W - 136 g T - 33 g Troszkę za dużo tłuszczu ale to przez oliwę, na której usmażyłam pierś pomimo tego jestem z siebie dumna - po kryjomu poćwiczyłam godzinkę na orbim + 80 brzuszków i 30 pompek pokazało 700 spalonych kcal pierwszy raz od 4 dni tęsknię za tym wysiłkiem fizycznym ![]() Póki co średnią z tego tygodnia mam 1500kcal musze coś więcej poćwiczyć żeby zejść w okolice 1100 kcal
|
|
#1205 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie słychać tyle, że wróciłam przedwczoraj do rowerka, wczoraj zabrakło czasu, ale przed snem zrobiłam serię brzuszków i nożyc, na razie bez szaleństw, żeby nie mieć straszliwych zakwasów, więc teoretycznie powinno iść mi lepiej z wynikami.
Za to z humorem nie najlepiej, ciągnie się za mną worek problemów i chyba będę musiała poszukać pomocy lekarskiej, ale to zupełnie inny temat, więc rozpisywać się nie będę. Najważniejsze, żebym się nie poddała w tej diecie i postanowieniu.
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE!niebawem piątek i ważenie
ciekawe ile będzie nie staję w ogóle na wagę do piatku o nie nie!!wiecie nawet mi spodnie na dupsku robią się luźniejsze zauważyłam mój jadłospis na dziś ![]() śniadanie: szklanka kakaa (mleko 2.0%)2 wasa z serem +kawka II śniadanie: banan obiad: zraziki z piersi kuraka zawijane z ogórkiem cebulką i piteruszką(2 szt.)pieczone w piekarniku pół paczki ryżu 2 ogórki korniszone kawka Podwieczorek: marchewka kolacja: jajko na twardo +2 wasa + mandarynka dziś idę po zapasy bo każdy mi podjada wiecie co sobie zrobiłam jadlospis na cały tydzień
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ze mnie mąż się śmieje bo teraz każde spodnie ściągam, a w zasadzie zsuwam bez rozpinania.. chyba czas na wymianę na mniejsze ![]() Ja kiedyś próbowałam robić spis na 2 dni co zjem.. dupa nic mi z tego nie wyszło. Zawsze miałam ochotę na coś innego niż w "menu". Tak jakby na opak .. dlatego improwizuję codziennie
|
|
#1208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie ja niebawem też ściągnę bez rozpinania hehe(czekam tej chwili trzymaj kciuki
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny , ja się dziś pomierzyłam i porównałam wyniki z pomiarami z maja gdy ważyłam 82 kg . I wydać efekty
Oto wyniki :piersi : było 101 jest 99 (-2) talia : 89 jest 84 (-5) brzuch : 102 jest 95 (-7) ![]() biodra : było 114 jest 112 (-2) udo : 69 jest 65 (-4) łydka : 42 jest 40,5 (-1,5) więc chyba nie jest tak źle..najgorzej z tymi biodrami ale może z czasem i tam zacznie szybko spadać i powiem, że wymiary mie bardziej cieszą niż waga, więc co 2 tygodnie się będę mierzyć
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczka, gratuluję centymetrów
u mnie największym problemem jest talia ![]() Ja byłam wczoraj w Reserved, czekałam na TŻta, miałam pól godziny wolnego czasu, więc postanowiłam po przymierzać kiecki. Najlepiej wyglądałam w tej (ale w kolorze czerwonym): http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/S3697 . Normalnie byłam w szoku... strasznie mnie odmieniła, podkreśliła krągłości, "zrobiła" nieco talię... Jutro jadę do domu, w pt połażę trochę po sklepach, może znajdę coś w tym stylu Te szycie i materiał idealnie do mnie pasują. A i zmieściłam się w rozmiar M ![]() Mierzyłam też taką: http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/R8937, fajnie talię robi, bardzo fajnie, ale ta góra jakaś dziwna jest, poszerza strasznie biust. Dziewczyny, moja waga chyba znowu zgłupiała... rano pokazywała mi jakieś dziwne wyniki, np. 146kg, 78kg, 58kg... raz pokazała 75kg i 74,2kg i bardzo się ucieszyłam, ale chyba nie mogę temu ufać Kurde, jednak to raczej nie była wina baterii, bo przecież tą nową mam zaledwie od paru tyg.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-23 o 14:16 |
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny muszę się z wami podzielić moimi odczuciami
może wydaje się wam to malostkowe,ale właśnie tak czuję.Dziś się odpicowałam jak nigdy i idę na wykład zadowolona (wykład z prawa jazdy bo zdecydowałam się w końcu sobie je zrobić)teraz myślę ,że bardzo dobrze zrobiłam i podjęłam walkę z tymi cholernymi kilogramami jeste m z siebie dumna a tu proszę trwam z pełną motywacją i nawet mnie to cieszy pewnie na wiosnę będzie już 80 kg tak podejrzewam (i nie mogę się doczekać)po dużej części zawdzięczam to wszystko wam bo strasznie mnie motywujecie(sorki że się powtarzam,ale muszę to z siebie wyrzucić)zrozumiałam,że obcy ludzie czasem potrafią więcej pomóc niż najbliżsi przyjaciele i to jest prawda w 100%
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Bottega - fajna ta czerwona
![]() Zajdę do reserved i zobaczę jak ja będę w niej wyglądać ![]() A ja stanęłam na wagę i jest 68,9 szok normalnie.Już wiem że "lokatorzy "będą dzisiaj o 21 więc będę mogła się wyżyć na orbim ![]() Niedługo do firmy ma przyjechać nowa, legalizowana waga do 150 kg ciekawa jestem czy będę mieć taką samą wagę jak na tej dotychczasowej
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kolejne pytanie ( już nie tylko do Ciebie ) czy zauważyłyście po utracie dużej ilości kg obwisłą skórę ?? Bo obawiam się jak będą wyglądać np. moje uda gdy zleci mi tam jeszcze kilka cm
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! ja dziś wieczorkiem lecę na aqua aerobic sikoreczka, ja u siebie nic takiego nie zauważyłam, ale ja mam generalnie bardzo jędrną i elastyczną skórę. Nie da się mnie złapać za policzki, na brzuchu nie robią mi się takie wałki, tylko jeden wielki bebzon Kiedyś próbowano mi pomierzyć tkankę tłuszczową i babka miała straszny problem, bo nie mogła mnie nigdzie złapać
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może jakieś balsamy polecisz?? ja używam takich z eveline rozgrzewający i chłodzący i nawet fajne są, ale mało wydajne ...
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
sikoreczka, ale my nie odchudzamy się ekstremalnie, tylko zdrowo i stopniowo
co do balsamów - nie mam jakiegoś ulubionego i takiego, którego mogę polecić. Te chłodzące są dobre, ale na wakacje, kiedy jest gorąco, bo jak ostatnio się nim posmarowałam, to myślałam, że zamarznę, cała się trzęsłam z zimna.
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
czarnadama, ale fajnie, że tak podchodzisz do tej diety
może i się powtarzam, ale bardzo lubię czytać, jak ktoś ma tyle zaparcia i motywacji w sobie do wiosny to Cię nikt nie pozna!!!akasha, po prostu pięknie!!! niesamowicie podobają mi się te Twoje cyferki!!! gratuluję ![]() sikoreczka, to normalne.. z każdym kg nasza skóra traci jędrność jeszcze jak ktoś ma wiotką skórę to już w ogóle... moja naszczęście jest jakaś taka zbita, ale trochę cellulitu mam na udach... co do balsamów - z eveline jest świetny i tani, ten sam, o którym piszesz, ale mnie ten efekt "rozgrzewający" odstrasza... innych nie próbowałam. Bałam się, że to pieniądze wydane w błoto. Z resztą moje studia nauczyły mnie sprawdzać składy kosmetyków i odradzam vichy (tak przy okazji) - bo skład nie jest taki, jaki powinien być za te pieniądze. Nivea (good bye cellulite czy coś takiego) również niczym nie różni się od tańszych zamienników.Bottega, ale mi ochoty narobiłaś na zakupy świetna jest ta sukienka, bardzo w moim typie! w piątek wybieram się na andrzejki, więc pewnie wpadnę do reserved i przymierzę sobie coś może uda mi się zrobić jakieś fotki to pomożecie wybrać
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Czarna Damo za ciepłe słowa:P Trzymam Cię za słowo z tymi drinami. Będę latać jak samolot!
A co do dzisiejszego jadłospisu to w sumie jestem zadowolona Trochę przesadziłam na kolacje, bo wróciłam zmarznięta ze szkoły więc wzięłam kilka łyżek zupy pomidorowej, ale tylko troszkę :PŚniadanie: 2 chrupkie, jedno jajko, plasterek szynki, 2 plasterki pomidora + 200 ml kefiru owocowego 0 % (kefir niepotrzebny, ale musiałam się zapchać) (ok.300 kcal) II Śniadanie: kisiel truskawkowy, mandarynka (130 kcal) Obiad: Pierś z kurczaka w sosie koperkowym z buraczkami, i czysty barszcz czerwony do picia. (ok. 300-350 kcal) Podwieczorek: 3 mandarynki (90 kcal) Kolacja: 2 chrupkie, jajko, 100 g sera chudego, 100 ml kefiru waniliowego, (ok. 250 kcal) Razem: 1200 kcal z łyżkami pomiridowej ![]() Mam nadzieję, że nie przesadziłam. Zazwyczaj jadłam mniej kalorii na kolacje, ale dziś byłam cały dzień na uczelni więc się wymarzłam, zmęczyłam. Dziś pewnie poćwiczę. Może potańczę A w niedziele salsa! już się nie mogę doczekać. P.S. Ja pewnie odpadnę z rankingu tygodniowego :P wole się nie załamywać
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobały mi się też takie jedne szpilki czarne (wysokie), ale kurcze kosztują 149,99zł,więc sporo... ale są 100 razy wygodniejsze niż moje.Nie byłam na aqua aerobicu Od paru godzin "jeździ mi po brzuchu", zaliczyłam też toaletę, nieprzyjemnie to. Stwierdziłam, że jak pójdę i mnie wytrzęsie (robimy dużo podskoków), to nie dobiegnę do toalety ![]() Jutro po południu jadę do domu. Gastroskopię będę miała w przyszły piątek.
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
Bottega super te sukienki!!! ta czerwona jest rewelacyjna
![]() akasha gratulacje zazdroszczę Ci wagi i podziwiam za motywację...mi spodnie też już troszkę wiszą i myślę, że jeszcze z 2 kg i też będą schodzić bez rozpinania![]() CzarnaDamo ja odkąd pozbyłam się tych kilku kg też czuję się podobnie do Ciebie bardziej kobieco...nawet mam częściej ochotę na spotkania intymne z moim TŻ w weekendy gdy spotykam się ze znajomymi też się zawsze odpicuje i czuję się o 100 % pewniejsza siebie bo choć może tego ubytku aż tak nie widać to jednak sama po sobie czuję że jest lepiej![]() i zazdroszczę motywacji z prawkiem...ja jakoś nie umiem się zmusić...wiem, że w XXI wieku to prawie wstyd nie mieć prawka ale ja jakoś nie mam mobilizacji do tego:/kurcze u mnie dziś za dużo, 1313 kcal, ale mój TŻ zrobił na kolacje coś pysznego, co uwielbiam i nie mogłam sobie odmówić, a że nie było to nic nie zdrowego to postanowiłam, że jak zjem raz trochę więcej to może po wadze nie będzie aż tak tego widać...mianowicie zrobił jabłka zapiekane w piekarniku... w środku jabłek było "nadzienie" z rodzynek, odrobimy miodu i cynamonu...no pyszotka..zjadłam 2 takie jabłka i dlatego wyszło tak sporo...poza tym też jak YennaSnape bardzo dziś wymarzłam więc jak wróciłam to miałam ogromny apetyt na wszystko i dlatego aż 2 takie jabłuszka
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#1221 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do skóry to nie wiem.. nie zauważyłam nic. Oprócz niestety lekkiego spadku w piersiach Cytat:
Cytat:
Ja też się cieszę niesamowicie. Niestety coraz wolniej lecą te gramy ze mnie ;(Cytat:
![]() Trzymamy kciuki, żeby Twoje problemy w końcu się skończyły ![]() Cytat:
a wszystko przez garść śliwek suszonych, jakie wciągnęłam na kolację (270 kcal - Sic!!) a było cały dzień tak pięknie.Co prawda poćwiczyłam 45 min na orbim ale i tak jestem załamana. Dzisiaj musi być lepiej ![]() W sumie wczoraj wyszło: B - 46 g W - 262 g T - 20 g Proporcje średnio... ale dzisiaj jestem na dobrej drodze ![]() Zobaczymy czy lokatorzy pozwolą poskakać co nieco... Tak odnośnie liczenia kcal..http://www.pudelek.pl/artykul/36539/...ie_glodzi_sie/ nie wiem czy ta Pani jeszcze się komuś podoba moim zdaniem staje się workiem na kości niestety Uwielbiam filmy z jej udziałem ale niszczy się okropnie
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-24 o 08:34 |
|||||
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Nutella ja na te prawko szłam 5 lat aż w końcu się zdecydowałam (mam dość chodzenia wszędzie piechotą,bo mąż zawsze auto ma dla siebie)a przy dziecku mi prawko potrzebne
widzę ż mnie rozumiesz z tą atrakcyjnością moje życie zaczyn wracać do normalności
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
Ja też czuję się teraz trochę lepiej, ale wiecie... u mnie to troszkę inaczej wygląda... bo ja... generalnie nie wiem jak to powiedzieć... nienawidzę siebie. Strasznie. Jakiś czas temu kazałam TŻ-towi ściągnąć lustro u niego w domu, bo nie chciałam na siebie patrzeć kiedy chodzę w bieliźnie. Powiedział, że nie ściągnie bo mu się podobam, ale dostałam takiej histerii, że w końcu się zgodził. Nienawidzę na siebie patrzeć w lustrze. Tym bardziej, że moje koleżanki są bardzo drobne i chudziutkie i czuje się przy nich jak maszyna... wielka, tłusta maszyna... Mam takie napady, tak 2-3 razy na miesiąc - płacze strasznie, nie śpię, pytam się "dlaczego ja?", dlaczego nie mogę być jak każda inna dziewczyna w moim wieku. Po prostu... tak strasznie nienawidzę siebie. Walka z wagą deprymuje całe moje życie. Wszystko kręci się wokoło tego jak wyglądam... to jest straszne... Zazdroszczę Wam dziewczyny, że czujecie się kobieco.
Ale teraz mam motywacji 200 % i dam radę! Nie poddam się! Muszę spełnić swoje marzenia! Jadłospis na dziś: Śniadanie 7.20 płatki z lidla z truskawkami i czekoladą(polecam- czekolady nie ma prawie w ogóle, a są całe, wielkie kawałki suszonych truskawek, są słodkie) z mlekiem, czerwona herbata (200 kcal) Śniadanie II 10.20 Serek wiejski z dżemem truskawkowym(razem sprzedawane). (174 kcal) Przegryzka 13.20 Kromka chrupkiego z serem light i szynką chudą, mandarynka(ok. 100 kcal) Obiad16.00 50 g ryżu z warzywami, udko z kurczaka bez skóry. (300-350kcal) Kolacja19.00 nie mam pojęcia(maks 200 kcal) Razem: 1024 kcal. Czyli zapowiada się ładnie. Mam w sobie moc by wszystko wyszło fajnie Byłam na zakupach. Kupiłam ser żółty light, mozzarelle light, jogurty 7 zbóż, szpinak ze śmietaną (jest smaczniejszy a ma tylko 45 kcal/100 g), mandarynki ![]() Dziewczyny, w ogóle pijemy z CzarnąDamą herbatę czerwoną! Jest genialna! Pomaga się wypróżniać, jest nawet smaczna i udowodniono w sumie, że szybciej się chudnie. Mi i Czarnej ona służy! A jak Wam idzie? Jak nastawienie przed ważeniem jutrzejszym?
Moja dzidzia przyjdzie na świat Edytowane przez YennaSnape Czas edycji: 2011-11-24 o 13:06 |
|
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do herbatki, jeszcze dziś polecę do apteki
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
|
#1225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Herbatkę polecam!
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
akasha jak zobaczyłam Angeline to mi oczy na wierzch wyszły...to już chyba wolę wyglądać jak wyglądam niż tak jak ona...na dodatek te 600 kcal dziennie!!! koszmar! chyba bym umarła z głodu hehe
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) Edytowane przez nutella11 Czas edycji: 2011-11-24 o 18:07 |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z Nutellą musicie uwierzyć w siebie i już
jesteście normalne kobiety i nie możecie czuc się gorsze ja wyglądam jak wyglądam ale jakoś z tym żyję a same wiecie że 105 kg to nie jest waga 78 więc głowy do góry i proszę zmienić swój tok myślenia![]() u mnie dziś spokojnie zero głupot i grzechów ale niebawem weekend i tego sie obawiam cholera jasna ale mam wyjście awaryjne zrobię sobie znów sałatkę żeby nie patrzeć jak wszyscy w weekend się zajadają jak mi będzie źłe to wezmę 2 łyżki sałatki i gitarramój dzisiejszy jadłospis: śniadanie: 2wasa z twarożkiem ze szczypiorkiem +mandarynka II śniadanie: grejpfrut obiad: makaron (60gr) pieczarki(120gr) szynka(60gr) brokuł(100gr) Podwieczorek: jabłko kolacja: jajko 2wasa +2 mandarynki ![]() a mam przepis na "chyba"pyszną sałatkę"nie wiem bo dopiero będę ją w piątek 1 raz robiła ![]() makaron ile kto uważa ja dodam 70gr200 gr brokuła kukurydzy 50gr papryka jedna majonez(ja dodam jogurt naturalny 0%) mam nadzieję że wyjdzie pycha dodałabym jeszcze kiełek ale nie wiema co do herbatki to poważnie działa ja codziennie w wc jestem bo przedtem to raz na 2-3 dni a wiadomo jak się człowiek pozbędzie tego czegoś to lżej:P
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-24 o 19:47 |
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
CzarnaDama: robiłam sobie taką sałatkę brokułową, jest bardzo dobra i polecam. Wystarcza na kilka razy i jest bardzo fajna do noszenia na uczelnię
częściej robię sobie też z sałaty pekińskiej (2-4 "plastry" [zależy czy zamierzam jeść sama, czy TŻ się będzie przymilał do michy] i kroję jeszcze drobniutko), mały pomidor, 1/3 małej puszki kukurydzy i dressing jak vinegret, ale ze zredukowaną ilością oleju/oliwy do jednej małej łyżeczki do herbaty. Wystarcza mi jej na 4 razy, bo wychodzi ogromna micha.U mnie dziś ominięty obiad, bo jak tylko wróciłam z uczelni to poszłam spać i obudziłam się o 19.... W reserved mają fajne przeceny, byłam dziś i przyniosłam ze sobą bluzkę. Fakt, że ciągle XL, ale już nie mam w czym kompletnie śmigać i się po części przymusiłam.. ![]() Laseczki, a tak z innej beczki: jak określić ilość kalorii przy robieniu brzuszków? I w ogóle które wg was są lepsze? takie półbrzuszki czy z pełnym podniesieniem się do kolan?
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą lubię wszystkie składniki które są zawarte w tej sałatce będę jadła cały weekend![]() a gdzie wszyscy się pochowali ???
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-24 o 20:34 |
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale szczerze mówiąc ostatnio "moja lokatorka" do mnie wyskoczyła z tekstem "zgubiłaś tyłek" nie wiem co to miało znaczyć.. ale ona nosi rozmiar 36 więc jakoś niespecjalnie się nią przejęłam Grunt to dobrze czuć się w swojej skórze a dopiero ostatnio tak naprawdę zaczynam się tak czuć.U mnie dzisiaj: 1112 kcal B - 56 g W - 84 g T - 29 g Nie wiem czemu tak mało ma wrażenie że się opchałam dzisiaj strasznie, ale biorąc pod uwagę wczorajsze 1400 kcal to się nie przejmuję ![]() Nie ćwiczyłam też dzisiaj więc nie jest źle ![]() Na jutro mam na obiadek sałatkę z tuńczykiem (tuńczyk, seler + rzodkiewka+ marynowane pieczarki+ marynowana papryka - BTW kocham marynowane wszystko )Zakładam na jutro ok. 1000 kcal a że po pracy jedziemy na kabaret Neonówki to na pewno nie będzie wieczorem okazji do grzeszków ![]() Obym tylko w weekend nie zawaliła za bardzo..
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

Dziękuję każdej z osobna i obiecuję Wam, że już się nie będę łamać, że zrobię wszystko, żeby było, jak dawniej! I kto, jak kto, ale założycielka wątku, tak jak wspomniała akasha, nie może się poddać! Wierzę, że damy wszystkie radę
i przepraszam Was za to marudzenie wczorajsze. To już się nie powinno powtórzyć.

Jeden dzień diety oczyszczającej na warzywkach + jakieś mięsko do obiadu i od razu żołądek się oczyści i poczujesz się lepiej
Nie opuszczamy się
wiecie co sobie zrobiłam

szok normalnie.
Kiedyś próbowano mi pomierzyć tkankę tłuszczową i babka miała straszny problem, bo nie mogła mnie nigdzie złapać 

już się nie mogę doczekać.

ale mam wyjście awaryjne zrobię sobie znów sałatkę żeby nie patrzeć jak wszyscy w weekend się zajadają jak mi będzie źłe to wezmę 2 łyżki sałatki i gitarra