![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
Super, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Wstawione
![]()
#1203 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1205 |
Nindżopesz
|
Nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Strasznie dziewczyny przycichłyście
![]() ![]() -wczoraj nałożyłam maseczke z (nafta kosmetyczna, olej rycynowy, żółtko oraz oliwe z oliwek ) + odżywka do spłukiwania tej mazi ![]() -dziś oliwa z oliwek pomieszana z olejem z pestek winogron ![]() Odstepstwo tygodniowe od Seboradinu się kończy także jutro wreszcie go użyję ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Nelusia ja stosuje tylko nafte i olej rycynowy no i standardowe odzywki sklepowe. O belisse jak narazie.
#1208 |
Raczkowanie
|
Renatko a możesz się podzielić jakie odżywki sklepowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze Nivea albo Elseve ten rozowy on zmiekcza wlosy i fajnie sie blyszcza no i zapach..
![]()
#1210 |
Raczkowanie
|
Dziś własnie wyprubowałam ten olej z pestek winogron BOŻE CUDO !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Renato a stosowałaś kiedyś kurację w salonie ?? chodzi mi głównie o saune ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Niee ja nigdy nic raczej nie stosowalam w salonie tym bardziej. Zawsze mylam wlosy + odzywka czy maska jakas i tyle. Teraz sie wzielam za nie. A olej z pestek winogron ile trzymasz na wlosach ? A tej maski to nie widzialam. U siebie i ta jej nie dostane, jak bede gdzies w wiekszym miescie musze zapisac i kupic
![]()
#1212 |
Nindżopesz
|
Dziewczyny, a jak stosujecie oliwki/olejki? Po umyciu czy przed, tylko na włosy czy na skórę głowy? Właśnie zakupiłam sobie oliwkę HiPPa bo podobno ma lepszy skład niż Bambino i będę testować w weekend. Olejków się boję bo wyczytałam, że kolor (w sensie farba) szybko po nich schodzi ale może po oliwkach też?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak chodziłam do szkoly sredniej w jednej miejscowosci oddalonej odemnie o 20 km to właśnie koło szkoły był taki salon ![]() ![]() ![]() wiesz co olejek z pestek winogron trzymałam dziś 1h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nakładam na suche włosy ![]() ![]() ![]() oliwa z oliwek+olej rycynowy+nafta kosm.+żółtko+ mozna dodac cytryne ja nie dodaje bo rozjaśnia włosy a jestem ciemną szatynką więc raczej nie chce ryzykować a pozatym cytryna to kwas więc także wysusza włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Arielko, pokusiłam się o cyknięcie wyraźniejszej foty włosom - ku pamięci i świeżo po myciu i farbowaniu ![]() ![]() Chciałabym żeby kiedyś łaskawie urosły aż do tyłka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Przyczajenie
|
Hej .
Mam do was pytanie które już padało wiele razy . Pól roku po Komuni Św. czyli 6lat (aktualnie mam prawie 15 lat) temu ścięłam moje piękne geste długie włosy za tyłek (ehh najgorsza rzecz jaką mogła zrobić za czyjaś namową ) Teraz mam włosy http://www.kozaczek.pl/img/2maj/2274.jpg a chciała bym mieć chociaż takie http://republika.pl/blog_qt_3910693/...tr/r1thumb.jpg dodaje ze włosy muszę podcinać o jakieś 1,5/3 cm . czy do wakacji uda mi sie je tak zapuścić ? I jak o nie dbać dodam tez ze musze je myć codziennie bo nie wiem czy sa do końca przetłuszczone ale uważam ze takie sa ostatnio zrobiły sie suche .. i co stosować w trakcie zapuszczanie zeby włosy stały sie "ładniejsze " Edytowane przez klimka1996 Czas edycji: 2011-03-09 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam włosy mniej więcej tej samej długości i też chcę dłuższe. Może nie do 70 ale dłuższe. Rosły mi do tej pory ok 1cm na miesiąc. Trochę je teraz podganiam to może nam się uda podhodować do sierpnia do tej zaplanowanej długości.
Klęska glodu w Rogu Afryki. Największa susza od 60 lat. http://unicef.pl/images/stories/akcj...d_banner11.png Edytowane przez majreg Czas edycji: 2011-03-09 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Moje i tak mają jakiś zryw bo przez baaardzo długi czas sięgały "do stanika". Pewnie to dzięki witaminom i odstawieniu wszelkich specyfików do stylizacji. Ale suche jak były tak są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz ale oliwa z oliwek nie smierdzi jak zwykly olej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:06 ---------- Cytat:
Wiele pisałyśmy na ten temat ![]() po 1. koniec z prostownica suszarka farbowaniem ![]() po.3 aby włosy się nie łamały spryskaj je Gliss Kurrem do rozdwojonych końcówek ![]() po.3 jesli masz czas a jesli chcesz miec ladne włosy to musisz miec czas zakup sobie olej kokosowy jest drozszy bo za pol kilo 39 zl ale jest to najlepszy nawilzacz do włosow na świecie ![]() ![]() ![]() po4. zastosuj wcierki domowej roboty pisalam o nich kilka postow wczesniej ![]() po5. zakup sobie Naftę kosmetyczxna oliwe z oliwek olej rycynowy olej z pestek winogron ![]() po.6 przy myciu włosów nie czesz ich wilgotnych poczekaj aż podeschną ![]() Bardzo mi się sprawdziły odżywki takie jak: Placenta z łożysk roślinnych jest to odzywka dostępna w aptece koszt ok. 5zl oraz Malwa Gloria dostępna napewno na Allegro koszt także 5zł bardzo chwalona przez wizażystki ![]() Jeśli chcesz zapuścić włosy : jesli musisz scinac to napewno nie 3cm!! przeciez to zapuszczanie sensu nie ma ;/ jeśli już czujesz ze musisz je przyciąć to przytnij 1 cm będziesz miała zdrowe końce to to samo co byś ścieła 3 cm.... zainwestuj w ampułki przyśpiszające porost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chcesz miec piękne zdrowe błyszczące nawilzone włosy to najlepszym nawilżaczem będzie olej kokosowy każda wizażystka która miała z nim styczność napewno postawi go na nr.1 !! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz też brać jakieś kapsułki lub coś w tym stylu ![]() ![]() ![]() A z tym lotionem seboradin to u mnie wystąpił po nim łupież, ale naprawdę myślę, że włosy rosną po nim szybciej. Widze po siostrze, bo ona tez uzywa od ponad miesiąca ![]() I ja chyba wroce tez do picia pokrzywy, ale jakoś nie mogę sie zebrac ![]() ![]()
![]() |
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiu wróć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
Tak normalnie wygladaja moje wlosy
![]() Nelusia i sorki za upomnienie ale ktos to zrobi nie wizażystki tylko wizażanki ![]()
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2011-03-10 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez klimka1996 Czas edycji: 2011-03-10 o 11:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Nindżopesz
|
Nellusia, co prawda nie pisałaś do mnie ale chyba sobie wydrukuję Twój post i będę stosować
![]() Mnie akurat Gloria pomagała tylko przez jakieś 2-3 miesiące, potem włosy na nowo zsianowaciały i były sztywne. Jedyne co działa przez ho ho, 7 miesięcy to oliwki. Widać każdemu wg potrzeb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Nindżopesz
|
Kupiłam sobie dzisiaj pokrzywę, ciekawa jestem efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Rozeznanie
|
![]()
ja to chyba mam juz jakas mala obseje na punkcie moich wlosow:P dzisiaj znowu to zrobilam...poszlam do apteki...i wyszlam z nowym preparatem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
to jest tak jak się człowiek spieszy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.