|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Crystal noir
Ale na pewno to będzie wiadome jutro na co mnie na bank najdzie
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1203 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
U zwierząt się widocznie szybciej goi, bo jak sobie przypomnę usuwanie pojedynczego zęba, a miałbym nagle stracić wszystkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- W kwestii czerwieni ust jeszcze |
||||||
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrryx, zrobiłeś mi piątek tom fotom
Winterra siedzi na fejsie a nie tam depilancjuje ..... ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Może i sousa..... w sumie....
|
|
#1205 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziękuję wszystkim zbiorczo za życzenia
![]() Miałam fajne przedpołudnie i zrypane popołudnie Gdyby nie nasza Dominika to bym jeszcze w domu nie była o tej porze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
psypomniało mi się, co mi się ostatnio śniło - byłam na koncercie i ktoś mi zrobił zdjęcie z Vrethem. Jak mu na kolanach siedzeu...
![]() Oby to był proroczy sen!
|
#1207 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
widzę się w nim Cytat:
uroki dużego miasta chyba, podejrzewam że u Flo na wsi byłoby podobnie jak ze służbą zdrowia..Cytat:
ad edit: Cytat:
Cytat:
ale chyba oryginał miałaś Cytat:
![]() Cytat:
świetnie to tekstowe tło wygląda!Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |||
|
BAN stały
|
Całuśne panie, no nie?
Cytat:
O wilku mowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- A ja się ustosunkuję do zalecenia Skrbtk i spożyję podwieczorek
|
|||
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ciacho pyszniate i kawałek Pesowego produkta na podkładce chyba
|
|
#1210 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1211 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dajcie mi duuuuużo alkoholu
Impreza rodzinna miała być w niedzielę,ale mamie zamiast zdjąć tzw longetę to założyli pełny gips i 3 dni ma leżeć No to z impry nici ![]() I w sumie dobrze,bo auto znowu padło I jakimś cudem Dominkab akurat zadzwoniła i po nas przyjechała do Auchan i w kwadrans byliśmy w domu Jutro muszę koniecznie wypić, bo dzisiaj nie mam nastroju Nawet w urodziny nie potrafi być w porządku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1212 | |||
|
Nindżopesz
|
Użyłam pędzli fotoszopowych "stary tekst" i wydrukowałam
![]() A jak to czasowo wychodzi? Cytat:
![]() A na poważnie współczuję, nie wiadomo co leczyć... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
mogę
![]() nie szpieg, ino doświadczenie wyniesione z wieloletniego lubowania się w kryminałach Znajomi się ze mnie zawsze śmiali,że potrafię rozpoznać człowieka po kawałku ucha wystającego zza krzaka
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Win wiem, co znaczy, jak w domu nawet w urodziny cłekowi coś odpitalają i psujo dzień
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchętniej w pracy do czarnych portek ![]() ja się cieszę,że mnie takie przygody ominęły ![]() Może ktoś inny powiniem Ogonowi te godziny załatwić
|
|
#1216 |
|
Mother of Cats
|
Przeleciałam Was częściowo
![]() Red, gratulacje I oby tak dalej ![]() Flo, to niech już lekarze zostaną przy opcji, żeś zdrowa jak koń ![]() Skarbiątko, głaski dla kocika Płatek, udanej zabawy
|
|
|
|
#1217 | ||||
|
Panaroja
|
Spędziłąm wspaniałe popołudnie z Ju
![]() Cytat:
![]() 2.Bo nie próbowałeś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a nie chodzi tyłem ? Moje po narkozie zasuwały tyłem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mimo wszystko miłego wieczoru Stoo laaat, stooo lat i Twoje zdrowie Cytat:
![]() Cytat:
![]() zeżarłeś wszystko czy coś zostało
|
|
|
#1219 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tzn na M. i jego fochy I przynajmniej sprzątać nie muszę dla gości, a imprezkę zrobię może w nast weekend. I byłam u mojego fryzjera, który zawsze mi mówi komplementy. I mój gin wczoraj pochwalił rzęsy I ciągle mi mówią,że schudłam Noooo, to se popisałam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1220 | ||
|
BAN stały
|
Biedna
![]() Jeszcze będzie i zaiebista impra i szampański humor ![]() No jacha! Innych nie jem Cytat:
![]() To się nie liczy To tak, jakbyś... jakbyś chciała drożdżówkę upiec, ale koniec końców ciasta nie wsadziła do pieca "Na jajeczne białko" też mi się coś o uszy obiło ![]() Cytat:
![]() Oczywiście, że zeżarłem, takiego tyci kawalątka nie ma co na raty jeść
|
||
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zjadłam jogurcik 0% i zgrzeszyłam dwoma garściami płatków ![]() a nie, akurat po tej części ciała nie próbowałam nikogo rozpoznawać
|
#1222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1223 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nom
![]() Cytat:
![]() grzeszny chuopak ![]() Cytat:
częściowo... to nieludzko rozpoczłaś to zakończ ![]() Cytat:
nie nie chodzi, normalnie , tylko się wywraca, tył mu strasznie lata... raczej przemieszcza się w ustronne miejsca i kimie z łepkiem w dół Byłam w tesku... kupiłam : platki kosmetyczne 2 w cenie 1 granaty 2 w cenie 1 ser pleśniak 2 w cenie 1 ![]() ale żem gospodarna , jak Redzia..... prawie..... ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- ludzie, to jest w końcu impra jakaś tudej w barze czy ni ma? bo jakby była to polecem się ukąpać na tę okoliczność
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olać facetów i ich samochodowe problemy i inne takiebawimy się ni kruszyny dla mnie nie zostawiłeś ![]() Cytat:
![]() ad2.
|
|
|
#1226 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Do mnie nawet nie zadzwonił z życzeniami
Smsa napisał, też mi wysiłek A niby kocha
|
|
|
#1228 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Że niby ja?
E tam, ja jestem b.przyjazna Moi oglądają ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Takie buty sa fajne?
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
o!
![]() Cytat:
oburzające ![]() a później Koszmar minionego lata
|
|
|
#1230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szart ![]() Mój też ogląda Takie buty może som fajne dla cienkich kostek i uydek a takie som fajne
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

U zwierząt się widocznie szybciej goi, bo jak sobie przypomnę usuwanie pojedynczego zęba, a miałbym nagle stracić wszystkie 
ust Twych czerwień......... rozmarzyłam się

uroki dużego miasta chyba, podejrzewam że u Flo na wsi byłoby podobnie jak ze służbą zdrowia..
ale chyba oryginał miałaś 
świetnie to tekstowe tło wygląda!

Impreza rodzinna miała być w niedzielę,ale mamie zamiast zdjąć tzw longetę to założyli pełny gips i 3 dni ma leżeć 

I oby tak dalej