|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!
Cytat:
![]() O tak, tamte mi się wyjątkowo podobały ![]() A mnie już chyba Bóg opuścił. Pamiętacie jak Wam pisałam o tym kolesiu z uczelni, co się nim tak jarałam, mimo, że mi tam coś nie pasowało w nim? Właśnie piszemy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Kręcę, kręcę moim fiutkiem, gwałcę panny z niezłym skutkiem!
![]() |
#1203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MARTYNA!! ![]() ![]() ![]() Bruno Mars ma nową pioseeeenkęęę!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-11-10 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Girl, wszystkiego najlepszego! Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń i wszystkiego, czego zapragniesz! ![]() ![]() ![]() Haha, mam dzisiaj jazdy, więc kto w Poznaniu niech się chowa.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
Martyna wszystkiego najlepszego! Spokoju na uczelni, świetnego faceta i Wielkiego Ptaka! ![]() ![]() ![]() Kasia, umknęło mi! Co Ci się pewnie wydaje? ![]() ![]() Aśka ja to już słyszałam z miesiąc temu jak nie więcej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Aaaaa, znalazłam!!!!! ![]() ![]() ![]() http://gwiazdunie.pl/bruno-mars-it-w...dysk-premiera/
![]() |
#1206 |
Konto usunięte
|
Serio Nea?
![]() ![]() Kasia, co Ci się wydaje, powiedz ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ale on ma dużą głowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Aśka mam na fb w znajomych fanką Twilight i zarzucała linkami z soundtracku już od kilku miesięcy
![]() Lubię jego fryzurę ![]() Kurde, 4 raz z rzędu nie poszłam na angielski ![]() ![]()
![]() |
#1208 |
Konto usunięte
|
Teledysk w sumie szału nie robi, klasyczny schemat, najpierw wielka love, potem kłótnia, cierpienie i znowu love, normalka
![]() A widziałyście teledysk do "We found love" Rihanny? ZARĄBISTY. Tzn niby też się opiera na tym schemacie, ale kończy się na cierpieniu, to jest raz, a dwa, że ta big love jest pod wpływem narkotyków i ogólnie zarąbiście się ogląda ten teledysk! W ogóle mam fazę dziś na tę piosenkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Aśka ja teledysku nie widziałam ale obejrzę zaraz
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Fajny ![]()
![]() |
#1210 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=lDCHY...layer_embedded Ciaaaznyyy!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- I sam sobie komentuje mecz hahaha "ooh, what a save Ciazny!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Martyna wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, upolowania godnego uwagi ptaka!
![]() ![]() Zuza udanej jazdy ![]() Kasia co Ci się wydaje ![]() Ciazny ![]() Natalia powodzenia ![]() ![]()
![]() |
#1212 |
Winter is coming
|
MARTYNA NAJLEPSZEGO!
![]() ![]() ![]() hahah dobry jest Wojtek, ciągle nawija ![]() witam ![]()
#1213 |
Zakorzenienie
|
MARTYNA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!
Z FARTEM W ŻYCIU!!!!!!!!!!! 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Martyna, z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, prawdziwej miłości, uśmiechu, kasy i wszystkiego czego tylko sobie życzysz! Cytat:
Kasia, co Ci się wydaje, powiedz ![]() Nie cytujcie ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30426827] A widziałyście teledysk do "We found love" Rihanny? ZARĄBISTY. Tzn niby też się opiera na tym schemacie, ale kończy się na cierpieniu, to jest raz, a dwa, że ta big love jest pod wpływem narkotyków i ogólnie zarąbiście się ogląda ten teledysk! W ogóle mam fazę dziś na tę piosenkę ![]() Uwielbiam! I teledysk, i piosenkę ![]() Zuza, mam nadzieje, że nikogo nie zabiłaś dzisiaj ![]() Edytowane przez pannafu Czas edycji: 2011-11-10 o 22:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Martyna, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo słońca, powodów do radości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na wieś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Konto usunięte
|
I jak szarlotka?
![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić ![]() ![]() ![]() Ale mnie ciacha zasypują dziś Ciaznym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30434924]I jak szarlotka?
![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Ja juz dzisiaj zeżarłam jednego, ale no dupy nie urywają te rogaliki. Zawsze się na nie napalam, a potem i tak nie są takie zarąbiste jak sobie wyobrażam ![]() Kasia, nikogo nie zabiłam bo w ogóle nie jeździłam. ![]() Siedziałaam sobie w samochodzie z instruktorem, on gadałgadałgadał, a potem narysował mi skrzyżowanie, które musiałam omówić w różnych aspektach, i to bardzo długo trwało, bo dużo rzeczy trzeba było gadać. No ale przynajmniej obyło się bez stresu ![]() ![]() Następne 2 godziny mam rano o 9 w niedzielę ![]() ![]() Edytowane przez Modette Czas edycji: 2011-11-10 o 18:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Konto usunięte
|
Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne
![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Winter is coming
|
ja dzisiaj zjadłam trochę rogala, skubnęłam sobie, bo moja mama przyniosła trzy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30435346]Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne ![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw ![]() to nakup tyle rogali, żeby akurat za dychę wyszły ![]()
#1222 |
Konto usunięte
|
To bym musiała kupić 1,5 rogala, bo jeden wychodzi za około 7zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30435346]Zależy skąd jadłaś, może Ci się jakiś podrabiany trafił? Ja najczęściej jem z Jagódki, one są przepyszne
![]() Kurcze, kupiłabym płacąc kartą, ale nie wiem, czy nie trzeba czasem zrobić zakupów za min. 10zł najpierw ![]() Nie, moja mam kupuje w jakieś tam dobrej cukierni, ale po prostu mi ten smak jakoś nie podchodzi, nie szaleję na punkcie tych rogali ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;30434924]I jak szarlotka? ![]() Ja mam meeegaaa ochotkę na rogalika świętomarcińskiego, ale nie mam przy sobie gotówki, pieniądze na koncie i nie mogę wypłacić, więc nie mam jak kupić ![]() ![]() ![]() Ej no, jak ja bym chciala zeżrec takiego rogala ![]() ![]() Cytat:
![]() Zapomnialam, że jutro święto i musialam lecieć na zakupy żebym z głodu nie umarla hahah, przy okazji zaszlam do drogerii i kupiłam dwa nowe lakiery do paznokci i teraz mam dylemat na jaki kolor najpierw pomalować ![]() ![]()
![]() |
#1225 |
Winter is coming
|
haha dobrze, że tylko lakiery, a nie perfumy kolejne
![]() Ja na szczęście nie lubię pazurów malować, jakby mi miała co drugi dzień robić kosmetyczka to owszem, ale samej nie znoszę ![]() Rogale marcińskie są wypas, żałuj ![]()
#1226 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo, że bym wolała perfumy ale nie bylo nic godnego uwagi hahah.
Mam do wyboru lakiery z essence "nude it" i "walk of fame" - google pokażą ![]() Tak myślę o tych rogalach, że wypas, żałuję ![]() ![]()
#1227 |
Winter is coming
|
walk of fame lepsze wg mnie
![]() kurde nudzi mi się, chyba se Consuelę poczytam, bo co tu robić ![]()
#1228 |
Zakorzenienie
|
Też mam "walk of fame"
![]() ![]() tylko ja nie lubię tych lakierów, są beznadziejne jak dla mnie, konsystencja i w ogóle..:< |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Tez tak ostatnio z nudów robilam
![]() Cytat:
![]() Teraz sprawdzałam oba, i walk of fame mi się maluje swietnie a nude it się cięzko rozprowadza a niby konsystencję ma taka jaką powinien mieć.
![]() |
#1230 |
Konto usunięte
|
Ja mam podobny kolor ale z lakierów Jumpy haha, nie wiem co to za firma
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- gdzie Elmo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.