Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-19, 16:44   #1201
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
...obiad u dziadków; jeśli nie zjem dziadek wyzywa mnie od anorektyczek
to ja tak mam ojcem, nie wyzywa mnie od anorektyczek ale gada ze wygladam jak wieszak i musze jesc

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
stoje na swoim "starym" stanowisku, cały dzień pakowałam te pier****ne mrożonki
mam zakwasy w rękach, nogach, plecach i..... palcach trzeba się namachać rękami. Dziś nie było tak tragicznie bo spakowałam tylko jakąś tonę
Stare pracownice są ok (wyjatki tez sa ), ale jest troche nowych - podstepnie miłych, znających mojego TZ i próbujących dużo mi o nim opowiadać - juz złapałam ich na zmyslonych historiach wiec przyjaciółkami nie zostaniemy

Ale ok, jest praca - będzie kasa
naprawde zaslugujesz na to zeby dostac wyplate, poszalec, czesc przepic na babskim wieczorku a reszte wydac na zakupy dla siebie
Stary 2012-01-19, 16:45   #1202
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
to ja tak mam ojcem, nie wyzywa mnie od anorektyczek ale gada ze wygladam jak wieszak i musze jesc
Na mnie ostatnio mama się drze, że znowu mi odwala [bo widziała jak ćwiczę] i pewnie znowu zacznę się głodować Ta to ma wyobraźnię.. Nie ma co, należy Jej się +10 za kreatywność!

Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży z trojaczkami, ale w końcu urodziłam tylko jedno dziecko.. I PAMIĘTAŁAM, że TŻ uczy się do sesji, więc nawet do Niego nie zadzwoniłam tylko napisałam sms: "15 maja 2015 roku zostałeś ojcem małego Marcela". Powinnam się bać!?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 16:47   #1203
asia35gl
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ja tak sobie myślę czemu tu tak mało zapisane a tu wczoraj przecież MjM nie było i nikt nie relacjonuje
Czesc dziewczyny,,,kiedys wazyłam 102 kg,,,,masakra,,przy 165cm,,,,i wziełam sie za siebie,teraz mam 82kg,,mineło 10 miesiecy,,waga stoi,,,chyba juz nie zjade nic,,mam diete zapisana przez dietetyka...ćwiczehttps://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon9.gif
waga juz nie idzie na dół
asia35gl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 16:57   #1204
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
naprawde zaslugujesz na to zeby dostac wyplate, poszalec, czesc przepic na babskim wieczorku a reszte wydac na zakupy dla siebie
moja pierwsza wypłata to bedzie jakies 400-450 zł z czego połowa dla opiekunki
ale upije sie oj tak a na zakupy tez na pewno jakies pójde - wystarczy mi że napadnę na rossmana, pójdę do fryzjera i na solarium - oj, pierwsza wypłata chyba nie starczy
Cytat:
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży z trojaczkami, ale w końcu urodziłam tylko jedno dziecko.. I PAMIĘTAŁAM, że TŻ uczy się do sesji, więc nawet do Niego nie zadzwoniłam tylko napisałam sms: "15 maja 2015 roku zostałeś ojcem małego Marcela". Powinnam się bać!?
Laura to obsesja hmmm, Marcel - fajne imie

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 17:03   #1205
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Laura to obsesja hmmm, Marcel - fajne imie
No taka mała.. TŻ musi mi to wynagrodzić z nawiązką! Za tydzień po studniówce u mnie śpi, więc musi się postarać

Tak nazwę/nazwiemy pierwszego syna

Stary 2012-01-19, 17:14   #1206
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Senes pomaga - fajne jest to, że bez bólu. Może obejdzie się bez bisacodylu

Dzisiaj:
I: Woda - nic więcej nie byłam wstanie w siebie wcisnąć
II: Miseczka zupy grzybowej + łyżka ziemniaków + mielony + łyżka buraczków (obiad u dziadków; jeśli nie zjem dziadek wyzywa mnie od anorektyczek )
III: rosół z grysikiem (mamusia specjalnie zrobiła na moje dolegliwości ) + zapiekanka = makaron, brokuły, kurczak i ser żółty

Do tego dochodzi kawa z mlekiem i senes. Jeśli dam radę to 8 minut BUNS.
Mam nadzieję,że bisacodyl dostawałaś w tabletkach,a nie w czopkach? biedna senes jest fajny ja ot tak łyknęłam 2tabletki radirexu bo lezały na biurku i pomyślałam że je sprawdzę,minęły 4 godziny,nic nie czuję :P

Boże,ja sobie zrobiłam w dzbanku zielona herbatę i teraz wołałam rodzinę,żeby mi znowu zaparzyli (lenistwo pod kołdrą),a tata krzyczy z pokoju "drugi dzbanek CZERWONEJ herbaty? na pewno nie! skonczy sie to Twoje odchudzanie!"

Ej żebyśmy na prawde wyglądały jak anorektyczki i mieli powody do zmartwień

Cytat:
co to jest?? rozbawilo mnie to i nie umiem sobie wyobrazic

a mnie mdlilo od antybiotykow, bylam u derma i spytalam. Musze wcinac jogurty z bakteriami dzisiaj wychodze na piwo wiec wpadnie sporo kalorii. Tak sie ciesze na babski wypad oby sie nie skonczylo jak ostatnio
Wpadniesz na Podlasie to Ci pokażę

Co ostatnio się wydarzyło na babskim wypadzie

Cytat:
mam zakwasy w rękach, nogach, plecach i..... palcach trzeba się namachać rękami. Dziś nie było tak tragicznie bo spakowałam tylko jakąś tonę
Stare pracownice są ok (wyjatki tez sa ), ale jest troche nowych - podstepnie miłych, znających mojego TZ i próbujących dużo mi o nim opowiadać - juz złapałam ich na zmyslonych historiach wiec przyjaciółkami nie zostaniemy

Ej ale pewnie pomimo tego,że jesteś padnięta to czujesz się taka hmm spełniona,co? ja tak mam jak pracuję,czuję że wtedy jestem lepszym człowiekiem

Cytat:
Marcel,ładne imię
Kiedyś przedstawiciel opowiadał o swoim synu,właśnie Marcel się nazywał i pokazał zdjęcie-3letni anioł o blond loczkach,w lanserskim kapeluszu,wystylizowany,ż e hoho,ale taki uroczy

Mi się ostatnio śni:
- 3 dni pod rząd przebita opona. Doszło do tego,że nie wychodzę z domu jeśli nie czuję się zrobiona bo mam obsesję,że opona mi pójdzie,a jak będę wyglądała jak pasztet to żaden facet mi nie pomoże
- przebudziłam się i mówię "zaraz koniec semestru,a ja nie mam żadnej oceny z angielskiego!"
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 17:19   #1207
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wpadniesz na Podlasie to Ci pokażę

Co ostatnio się wydarzyło na babskim wypadzie
kiszka ziemniaczana no nie moge

to nie bylo na ostatnim babskim wypadzie ale ogolnie, w niedziele wyszlam na piwo. Az wstyd pisac Jak logowalam sie na konto internetowe, to modlilam sie zeby nie bylo na minusie. Film mi sie urwal cholernie. Po prostu nie wolno mieszac alkoholu!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 17:25   #1208
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
kiszka ziemniaczana no nie moge

to nie bylo na ostatnim babskim wypadzie ale ogolnie, w niedziele wyszlam na piwo. Az wstyd pisac Jak logowalam sie na konto internetowe, to modlilam sie zeby nie bylo na minusie. Film mi sie urwal cholernie. Po prostu nie wolno mieszac alkoholu!

Ewelka, kiedy Ty się nauczysz brać gotówkę zamiast karty?
Stary 2012-01-19, 17:30   #1209
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję,że bisacodyl dostawałaś w tabletkach,a nie w czopkach? biedna senes jest fajny ja ot tak łyknęłam 2tabletki radirexu bo lezały na biurku i pomyślałam że je sprawdzę,minęły 4 godziny,nic nie czuję :P
Tabletki. Jednak tym razem nie brałam, bo po ostatnim razie spałam na kafelkach, bo mi się słabo zrobiło z wrażenia!
Cytat:
Boże,ja sobie zrobiłam w dzbanku zielona herbatę i teraz wołałam rodzinę,żeby mi znowu zaparzyli (lenistwo pod kołdrą),a tata krzyczy z pokoju "drugi dzbanek CZERWONEJ herbaty? na pewno nie! skonczy sie to Twoje odchudzanie!"
Hahahaha! Ja nie mam takiego problemu, bo wszyscy wiedzą, że kocham zieloną herbatę i piję dla przyjemności. Moja mama sama mi kupuje

Cytat:
Marcel,ładne imię
Kiedyś przedstawiciel opowiadał o swoim synu,właśnie Marcel się nazywał i pokazał zdjęcie-3letni anioł o blond loczkach,w lanserskim kapeluszu,wystylizowany,ż e hoho,ale taki uroczy
U mnie ma mieć po kim blond loczki i czuję, że będzie miało Fajnie jakby połączyło się to z moimi ciemnymi oczami. Jedno wiem - to dziecko zamiast oczu będzie miało radary, bo moje są duże, ale TŻ GIGANTYCZNE..

TŻ do mnie napisał! Koniec świata. Nawet zapytał jak się czuje Jego Laula

Stary 2012-01-19, 17:30   #1210
natsjien
Raczkowanie

słyszał ktoś o Trec Clenburexin II ??
mam zamiar kupić 150tabletek od koleżanki za 50zł, opłaca się,
tylko nie wiem czy nie będzie skutków ubocznych i czy mogę to używać w młodym wieku i wg.. mogłybyście mi pomóc?
natsjien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 17:44   #1211
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tabletki. Jednak tym razem nie brałam, bo po ostatnim razie spałam na kafelkach, bo mi się słabo zrobiło z wrażenia!

Hahahaha! Ja nie mam takiego problemu, bo wszyscy wiedzą, że kocham zieloną herbatę i piję dla przyjemności. Moja mama sama mi kupuje

U mnie ma mieć po kim blond loczki i czuję, że będzie miało Fajnie jakby połączyło się to z moimi ciemnymi oczami. Jedno wiem - to dziecko zamiast oczu będzie miało radary, bo moje są duże, ale TŻ GIGANTYCZNE..

Może po prostu chciałaś się położyć na czymś chłodnym ...

Moi też wiedza,że lubię zieloną herbatę i wszyscy w domu ją pijemy. Ale tata przepełniony manią myślał,że piję czerwoną i to drugi dzbanek od razu pomyślał że to w ramach diety Dopiero jak mu odkrzyknęłam,że chcę zieloną to "aaa noo aaa ok"

Zwierzałaś się tż z problemów z qpą?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 17:56   #1212
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
albo:
aaaaaaaaaaaa! zrobilam taką kupe jak chcialam!
Nie, dziś to będzie informacja w stylu: AAAAA! MOJE PIGUŁKI STANIAŁY O 9 ZŁ ZA OPAKOWANIE! LUCKY ME!

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Czy jest łatwiej się dostać? Nie wiem, chyba zależy gdzie. Ale Ty musisz wiedzieć czego i gdzie chcesz
Łatwiej i to dużo - w tym roku próg na farmację był w Poznaniu o 10pkt. niższy niż do Krk

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
ja zrobiłam dzisiaj 100pierogów i jestem z siebie dumna.o!

ah no i weszłam w moje spodnie z przed ciąży i wcale nie musiałam ich wciskać na siłe, ahhhh Turbo Jam działa
Chyba druga Wigilia się szykuje?

Ej Agnes, przypomniałaś mi, oglądałam dzisiaj "According to Jim" i laska tak się cieszy, że weszła w spodnie sprzed ciąży, a tam wielka dziura na dupie ahahahahaha

Cytat:
Litwa i Estonia - mega sprawa, nigdy nie bylam, ale bardzo mi sie marzy,
Ja byłam na Litwie 3 lata temu w weekend majowy Fajnie było, mieszkałam u Litwinów, bo byłam na Taize (tylko, że prędzej mi było do marketu na stoisko z alkoholem, niż do kościoła). Fajne miasto, a Litwini uważają, że Polska to taaaaki ogromny kraj Ciekawe co sądzą o USA? Btw. nie dałam rady nauczyć się ani słówka po litewsku Strasznie trudny język, a facio, u którego mieszkałam z koleżanką nauczył się kilku zwrotów po Polsku

Cytat:

a mnie mdlilo od antybiotykow, bylam u derma i spytalam. Musze wcinac jogurty z bakteriami dzisiaj wychodze na piwo wiec wpadnie sporo kalorii. Tak sie ciesze na babski wypad oby sie nie skonczylo jak ostatnio

karola czesc ja kocham Poznan, Poznan rzadzi i zawsze bede go bronic. Moze dlatego ze mieszkalam przy samym rynku w kamienicy, klimatycznym mieszkaniu i kojarzy mi sie z mega rozpusta i akademikami a teraz mieszkam we Wrocławiu. Lubie Wroclaw
Mnie dzisiaj mdliło, bo dostałam migrenę. Już wiem skąd te zawroty głowy wczoraj i przedwczoraj. Poleciałam szybko do apteki po aspirynę i mam nadzieję, że migrena dała mi spokój.

Moja siostra mieszka praktycznie przy samym rynku- pl. Cyryla Ratajskiego Twoje okolice??

Cytat:
O lolek Mojemu TŻ się śniło, że Julianek do niego "Tata, zobacz jaki ładny mam szaliczek", a TŻ się budzi i gapi na ścianę. Ja myślę, co on qwa robi, a on ma jakieś dziwne sny

Cytat:

Ewelka, kiedy Ty się nauczysz brać gotówkę zamiast karty?
Kasia Tusk też bierze 20zł do torebki jak idzie na dżamprę. Ciekawe co za to kupuje w Sopocie- chyba dwa piwa, albo jedno
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 18:06   #1213
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Może po prostu chciałaś się położyć na czymś chłodnym ...

Moi też wiedza,że lubię zieloną herbatę i wszyscy w domu ją pijemy. Ale tata przepełniony manią myślał,że piję czerwoną i to drugi dzbanek od razu pomyślał że to w ramach diety Dopiero jak mu odkrzyknęłam,że chcę zieloną to "aaa noo aaa ok"

Tak, marzyłam o chłodnych kafelkach w holu, w pensjonacie u chrzestnego mojego brata

Mój tata w to nie ingeruje - tylko mimochodem sprawdza czy jem

Pewnie, że tak! Wczoraj wyłam mu do telefonu, że już nie dam rady, bo dostałam drgawek! Ale dzisiaj już nie idę w ZAPARTE i ładnie się czyszczę Czuję się taka leciutka, hahaa
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
O lolek Mojemu TŻ się śniło, że Julianek do niego "Tata, zobacz jaki ładny mam szaliczek", a TŻ się budzi i gapi na ścianę. Ja myślę, co on qwa robi, a on ma jakieś dziwne sny

Kasia Tusk też bierze 20zł do torebki jak idzie na dżamprę. Ciekawe co za to kupuje w Sopocie- chyba dwa piwa, albo jedno
Twój TŻ mnie przeraża! Jakie On musi mieć myśli przed snem Chyba, że czuje się niespełniony w roli ojca

Kasia Tusk bierze 20zł, bo podchodzi do baru i mówi: "Proszę dopisać do rachunku taty"

Stary 2012-01-19, 18:10   #1214
agniesikk
Zakorzenienie

A jak mówi "Da pan na krechę" ?? I potem Tuski zapisane w spożywczaku na piwo
Stary 2012-01-19, 18:23   #1215
moooniaaaa
Zakorzenienie

Widziałam tą notkę, rozwaliło mnie te 20zł.

Zjadłam twixxa, mdli mnie
Stary 2012-01-19, 18:39   #1216
alexis77
Zadomowienie

Dziewczyny uwielbiam czytać wątek i drugiego takiego ekstra nie znajdę na wizażu ale widzę że agniesikk chyba tu przeszkadzam bo naskoczyła na mnie a chciałam tylko pomóc, nic złego nie miałam na myśli A tak wgl to pisałam w temacie Moni a nie jej więc już kompletnie nie wiem o co chodzi...
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 19:01   #1217
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Ej ale pewnie pomimo tego,że jesteś padnięta to czujesz się taka hmm spełniona,co? ja tak mam jak pracuję,czuję że wtedy jestem lepszym człowiekiem
ooooooj tak! Czuję się taka, hmmmm..... BOSKA
Cytat:

ach ta miłosć

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Laseczki, ja spadam. Idę zrobic TZ kolacje, bo chyba zaraz bedzie (albo za godzine ). Potem kapi, kąpi. I lulu....
Rano tabletki przeciwbólowe i jazda - po tygodniu będzie ok

chociaż moze przed lulu troche poTZtuje - a co! Należy mi się

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 19:21   #1218
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laski!!!! Ale piszecie OMG!!! ALe ogarnełam najlepsze to: recenzja MjM, qpa i oczywiście sexik

Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się że mam pracę W Boti czy tam ccc jak kto woli. Dziś mój 2 dzień intensywnego szkolenia jestem padnięta Idę pomęczyć TŻ-ta P.S. na wadze -0,5kg

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 19:56   #1219
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny uwielbiam czytać wątek i drugiego takiego ekstra nie znajdę na wizażu ale widzę że agniesikk chyba tu przeszkadzam bo naskoczyła na mnie a chciałam tylko pomóc, nic złego nie miałam na myśli A tak wgl to pisałam w temacie Moni a nie jej więc już kompletnie nie wiem o co chodzi...
wtf? alexis kochanie, o co chodzi? Tak samo Karola, przecież Ty tu jesteś na wątku już od dłuuuugiego czasu!

Czasem jest po prostu specyficzne poczucie humoru Ale nie bierzcie tego do siebie!

No wszystkieeego najlepszego! :*

agniesikk, YAZ staniał?

aaa dołączam do Waszych problemów z qpą w sensie ja mam regularną, ale dzisiaj zauważyłam krwawienie co to może być?

No i przede wszystkim: Psyhe przecież nic się nie stało- zdarza się, umiesz ale nie zdasz i tyle. Następnym razem na pewno się uda, to tylko 1 punkt Pocieszę Cię, że mój facet na pierwszym roku też oblał logikę, zdał w drugim terminie i do teraz skubany nie miał żadnych poprawek Czuję, że z Tobą będzie tak samo!

Ej, moi rodzice nie wyzywają mnie od anorektyczek. Oni pomagają mi się zastanawiać jak schudnąć

Dzizaaas, ale jestem gruba

Ej, a Kasi Tusk może chłopak stawia?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-01-19 o 19:58
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 20:57   #1220
agniesikk
Zakorzenienie

Alexis, nie naskoczyłam na Ciebie, tylko odniosłam się do jednego Twojego postu- może wyraziłam swoją myśl dosadnie i w sumie o to chodziło, ale nie sądziłam, że to Ciebie obrazi. Dlatego też tym bardziej jestem zdziwiona, że już uważasz, że się Ciebie uczepiłam.Nie gniewaj się, przecież bardzo Cię lubię, a jeśli Cię to uraziło, to przepraszam (ale przynajmniej macie teraz pewność, że zawsze jestem szczera i jeśli coś radzę to z dobrego, wrednego serca)

Śmietano, a i owszem U mnie w aptece z 38,50 na 29,90. Oooo jaki to szczęśliwy dzień <taniec w deszczu>. Mnie też nikt nie wyzywa od anorektyczek (bo w sumie to nie w stylu moich rodziców), ale też mi nie pozwalają schudnąć. I jednocześnie mówią "No, jak będziesz jeść tyle słodyczy, to zrobi ci się cellulit" itp. WTF?

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-01-19 o 21:00
Stary 2012-01-19, 21:31   #1221
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Alexis, nie naskoczyłam na Ciebie, tylko odniosłam się do jednego Twojego postu- może wyraziłam swoją myśl dosadnie i w sumie o to chodziło, ale nie sądziłam, że to Ciebie obrazi. Dlatego też tym bardziej jestem zdziwiona, że już uważasz, że się Ciebie uczepiłam.Nie gniewaj się, przecież bardzo Cię lubię, a jeśli Cię to uraziło, to przepraszam (ale przynajmniej macie teraz pewność, że zawsze jestem szczera i jeśli coś radzę to z dobrego, wrednego serca)
Chodziło mi o to że nie rozumiem czemu konkretnie o to jedno zdanie Ci chodzi. Pisałam argumenty leżące po jednej jak i po drugiej stronie więc nie wskazałam konkretnie że tak właśnie ma zrobić. Wogóle niepotrzebnie wtrącałam swoje 3 grosze.

Dziękuję wszystkim za życzenia
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 21:45   #1222
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

ufff zrobiłam 20min workout i 20min ab jam. super się czuję!

Cytat:
ca teraz mieszkam we Wrocławiu. Lubie Wroclaw
ja uwielbiam Wrocław! ma w sobie to'coś'.

Cytat:

a co to za mrożonki? warzywa, owoce? teraz jak bdę sobie robić mrożone warzywką na patelnię, to będe myśleć o Tobie
uwielbiam takie baby
super,że bedzie kasa! yeah!

Cytat:
haha kto wie, może to jakaś przepowiednia?

Cytat:
Tak nazwę/nazwiemy pierwszego syna
ja tak chciałam nazwać nasze bobo, ale cóż, jest dziewczynka
Cytat:
osz Ty niedobra
Cytat:
Nie, dziś to będzie informacja w stylu: AAAAA! MOJE PIGUŁKI STANIAŁY O 9 ZŁ ZA OPAKOWANIE! LUCKY ME!

Chyba druga Wigilia się szykuje?

Ej Agnes, przypomniałaś mi, oglądałam dzisiaj "According to Jim" i laska tak się cieszy, że weszła w spodnie sprzed ciąży, a tam wielka dziura na dupie ahahahahaha
wow, super wiadomość
mój Tż kocha pierogi. mógłby jeść je codziennie
o lol

Cytat:
TKasia Tusk bierze 20zł, bo podchodzi do baru i mówi: "Proszę dopisać do rachunku taty"
haha, padłam!
Cytat:
chociaż moze przed lulu troche poTZtuje - a co! Należy mi się
ohooo, zapowiada się upojna noc

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się że mam pracę W Boti czy tam ccc jak kto woli. Dziś mój 2 dzień intensywnego szkolenia jestem padnięta Idę pomęczyć TŻ-ta P.S. na wadze -0,5kg
super, gratulacje!
ahh no i ten spadek, super wieści nam przynosisz

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
wtf? alexis kochanie, o co chodzi? Tak samo Karola, przecież Ty tu jesteś na wątku już od dłuuuugiego czasu!

Ej, moi rodzice nie wyzywają mnie od anorektyczek. Oni pomagają mi się zastanawiać jak schudnąć

Dzizaaas, ale jestem gruba
dołączam się do pyt. o co chodzi?
ciesz się,że Ci pomagają i wspierają, bo moi potrafią tylko zniechęcać
gruba? chcesz kopa?

po męczącym dniu, pora na gorący prysznic i seeeeeeeN!
dobranoc!

nie wiem dlaczego, ale zniknął mi zacytowany post Moni.

Tż będzie pracował w Centrum Dystrybucji Biedronki będę miała talony do Biedry yeeeeeaaah!
dobra kasa, fajne dodatki , a tż zachwycony, bo robił to już w UK

czuję,że zaczyna się dla Nas dobry okres

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-01-19 o 21:47
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 21:56   #1223
winyl
Zakorzenienie

BŚ, pjona, moi mi non stop narzekają, że jestem tłusta :P.

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez asia35gl Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,,,kiedys wazyłam 102 kg,,,,masakra,,przy 165cm,,,,i wziełam sie za siebie,teraz mam 82kg,,mineło 10 miesiecy,,waga stoi,,,chyba juz nie zjade nic,,mam diete zapisana przez dietetyka...ćwiczehttps://static.wizaz.pl/forum/images/icons/icon9.gif
waga juz nie idzie na dół
I tak Ci się należą brawa, tyle już schudłaś!
A od kiedy jesteś na tej diecie? Może właśnie czas zmienić i dietę i ćwiczenia? Niestety organizm się lubi przyzwyczajać . No chyba, że cały czas to kontrolujesz u dietetyka to nie wiem . A możesz powiedzieć jak ta dieta wygląda i co ćwiczysz itd?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 21:58   #1224
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Litwa i Estonia - mega sprawa, nigdy nie bylam, ale bardzo mi sie marzy, nie wiem, czy kiedys to zrealizuje, bo moj facet kocha komercje w podrozy, poleci tam, gdzie modnie jest poleciec. Estonia wabi mnie od gimnazjum, kiedy moja klasa miala przygotowac cos na temat tego kraju
wiesz, wlasciwie to jestes pierwsza osoba ktora "znam" () i byla w Estonii. zauwazylam za to, ze coraz bardziej modne są Węgry, a tez je mialam za nisze wsrod krajow wybieranych na wycieczki.

aaa! Karola! wyglądasz super świetnie na zdjęciach. Uważam że masz fantastyczne nogi, nie wiem, do czego możnaby sie przyczepić w Twojej sylwetce? czy pod tym fajnym t-shirtem kryje się brzuch bęben z odstającymi boczkami i 90 cm w talii?! no nie sądzę
Road trip był na spontanie i to nasza najlepsza decyzja wyjazdowa ever. Polecam!!!! My akurat mielismy tym razem cel, bo jechalismy do Finlandii... ale wskazac gdzies palcem na mapie, wsiasc do samochodu i jechac... aaaaaach.

I tak widzielismy niewiele, ale to co widzielismy bylo pieeeekne. Trzeba by miec 2 miesiace zeby zwiedzic wszystko. Zachod Estonii mi sie marzy!

Cytat:
ooo i tu się zgodzę w 100% Obejrzałam wszystkie zdjęcia i naprawdę masz super ciało
Ej, nie żartujcie jedna z drugą! Kochane jestescie, ale kupie Wam okulary

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Nie zdałam. Moje życie nie ma sensu
To sio sio, do nauki! Student bez oblanego egzaminu jest jak żołnierz bez karabinu

Cytat:
Wczoraj zwijałam się z bólu. Mama chciała jechać do siebie na oddział na USG, ale powiedziałam, że nigdzie nie idę, bo rano mam ważny test z angielskiego. Nafaszerowała mnie lekami i jakoś przeżyłam. Dzisiaj biorę senes, a jeśli nie pomoże to jutro wieczorem do szpitala

Karola powiedz mi czy byłaś tak MEGA, MEGA zachwycona Barceloną? Bo byłam tam we wrześniu 2010 roku i czuję mega niedosyt.. A muszę powiedzieć, że szłam z buta od Aquarium aż do krzywych domów i do Sagrada Familia przez jakieś dziwne alejki, które powinny zadowolić ciekawego turystę. Jednak czegoś mi brakowało.. chyba mojego ukochanego Włoskiego klimatu!
Biedaku.... wiem co to znaczy problemy z żołądkiem, "niedobrze mi" powinni mi wpisać do dowodu osobistego.

Mega zachwycona? Jestem zakochana po uszy! Miesiac od powrotu nie moglam dojsc do siebie, chodze z glowa w chmurach. Chce wrocic! Wrzuce film na blogu, to zobaczycie

Cytat:

Karola,
Ty nasz niedościgniony ideale ja Cię dobrze pamiętam i pytałam ostatnio jak tam Twoja praca!?
Nastepna szalona Moja praca dobrze, ciagle sie cos dzieje.. nie mam czasu sie nudzic. Ale polaczenie pracy ze studiami wychodzi mi juz uszami, ciagle jestem slaba i nie moge sie wyspac, nawet jak spie 10h

Cytat:
karola czesc ja kocham Poznan, Poznan rzadzi i zawsze bede go bronic. Moze dlatego ze mieszkalam przy samym rynku w kamienicy, klimatycznym mieszkaniu i kojarzy mi sie z mega rozpusta i akademikami a teraz mieszkam we Wrocławiu. Lubie Wroclaw

Cytat:
Na mnie ostatnio mama się drze, że znowu mi odwala [bo widziała jak ćwiczę] i pewnie znowu zacznę się głodować Ta to ma wyobraźnię.. Nie ma co, należy Jej się +10 za kreatywność!

Poszalałaś A Twoja mama co, nie wie ze ruch to zdrowie? ) rozumiem 'nie' dla diet (ja juz zarzucilam pomysl dietowania, bo bym padla na twarz o 15.00) ale cwiczenia! Cwicz cwicz, tylko na dobre Ci to wyjdzie

Cytat:
Dziękuję wszystkim za życzenia
Jeszcze ja, jeszcze ja! Wszystkiego naj!

Aaaaaa nadrobilam genialnie.
Jutro mamy z TZ 5 lat razem! Nie wierze ze minal kolejny rok...

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 23:24   #1225
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moje poślady w najszerszym miejscu mają 94cm.. To 72 wychodzi przez to, że mam krótką talię, której nie umiem wydłużyć. Uwielbiam nosić koszulki/koszule w spodniach, ale przez to ma jeszcze krótszą i wyglądam szeroko..

Dostałam obraz Audrey Hepburn

Karola powiedz mi czy byłaś tak MEGA, MEGA zachwycona Barceloną? Bo byłam tam we wrześniu 2010 roku i czuję mega niedosyt.. A muszę powiedzieć, że szłam z buta od Aquarium aż do krzywych domów i do Sagrada Familia przez jakieś dziwne alejki, które powinny zadowolić ciekawego turystę. Jednak czegoś mi brakowało.. chyba mojego ukochanego Włoskiego klimatu!
1. ejjj po co wydłużać talię! ciesz się ze masz super długie nogi, to Twoj atut! i wiesz co, wg mnie, jezeli lubisz nosic koszule w spodniach, to nie widze przeciwskazan! uwazam ze w Twoim wydaniu to musi swietnie wygladac

2. kto Ci dal
mi tez przydalby sie obraz, ale mam wplanach wywieszenie sobie duzych formatow zdjec mojej siostry i moich kociakow na tza nie chce mi sie non stop patrzec, zeby miec go w antyramie wk*rwia mnie, i niestety, znowu zaczyna pieprzyc cos o mieszkaniu. juz nawet nie chce (a najgorsze jest to, ze jest kochany, a ja i tak nie chce, cos sie we mnie wypalillo i sama siebie nie rozumiem -normaxD

3. Nigdy nie bylam w Barcelonie marzy mi się Hiszpania, Portugalia.. moze kiedys (+majorka i ibiza ofc, z reszta - co mi sie nie marzy!)
ale co do jednego z 3. czesci Twojej wypowiedzi zgodze sie w 100% - wloski klimat to jest to! moze to banalne, oklepane miejsce podrozy, ale wlochy sa wg mnie ekstra dla ludzi w kazdym wieku. rodzice byli ze znajomymi w zeszlym roku i wyjazd uwazaja za przefantastyczny, sami sobie wszystko zorganizowali, zwiedzili to co chcieli zwiedzic, poznali wlochy od tej wloskiej, nieturystycznej strony
ja co roku jezdzilam ze znajomymi do wloch, rimini, triest, kluby, klubiki, wszystko! rewelacja, niezapomniane wrazenia. z wenecji pamietam snobizm.
chce wrocic do wloch, jak reporterka i podazac sladami ojca chrzestnego
jestem zakochana i w sycylii i w toskanii. no i mediolan! jak bede miala kase, to tam pojade, bede panoszyla sie za wszystkie czasy ;p
kazdy ma swoje powody zeby kochac dane miejsca, ale wiem, wiem, Twoja historia jest najbardziej wyjątkowa swietny material na komedię romantyczną! (mam nadzieje, ze zycie dopisze happy end )
Cytat:
Wasza pracujaca matka studentka właśnie wraca do życia po pierwszym dniu. Ale tam drętwa atmosfera kiedyś było lepiej, teraz same wredoty
spooooooooko rozbujasz ich
Cytat:
Ja tak sobie myślę czemu tu tak mało zapisane a tu wczoraj przecież MjM nie było i nikt nie relacjonuje
hejjjj Ty! wszystkiego najlepszego JASIU!

hm, czego by Ci tu zyczyc. zdanego egzaminu zeby nazeczony przynosil Ci szczescie, zebys nigdy niczego nie zalowala! zebys zdarzyla sie wyszalec i zrobic w mlodosci wszystkie rzeczy na jakie masz ochote, i za kilka lat, w zupelnie dorosle zycie weszla ze swiadomoscia, ze czasy kiedy mozesz sie wyszalec, wykorzystalas na maxa i zebys nigdy nie wzdychala do czegos, z czego musialas zrezygnowac. buziiiiiiiiiiiiii
Cytat:
co to jest?? rozbawilo mnie to i nie umiem sobie wyobrazic
ja tez ne wiem co to jest ta kiszka
Cytat:

jezuuuuuuuuuuuuuuuu nie znosze , zeby nie powiedziec: NIENAWIDZE takich dziewuch! naogladaja sie chyba za duzo telenowel i knuja intrygi na prawo i lewo, matko! Trzymaj sie tam kochana i nie daj sie!
Cytat:

jezu, dokladnie to samo pomyslalam. nie pisalam, zebyscie nie odebraly mnie jako egoistycznego bachora, ale na prawde - biorac wszystkie za i przeciw, nalezy Ci sie!!!!!!!!!!!
Cytat:
o nie! 1. sny tlumaczy sie na opak, 2. jak sni sie dziecko to chyba niedobrze
ja bardzo wierze w sny, zawsze mi sie sprawdzaja!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-19, 23:45   #1226
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahah! ejjj ja mojemu mowie, ale on nie dowierza po tym, jak kiedys mu powiedzialam, ze dziewczynki nie robia kupy <- tego sie trzyma
Cytat:
Ja byłam na Litwie 3 lata temu w weekend majowy Fajnie było, mieszkałam u Litwinów, bo byłam na Taize (tylko, że prędzej mi było do marketu na stoisko z alkoholem, niż do kościoła). Fajne miasto, a Litwini uważają, że Polska to taaaaki ogromny kraj Ciekawe co sądzą o USA? Btw. nie dałam rady nauczyć się ani słówka po litewsku Strasznie trudny język, a facio, u którego mieszkałam z koleżanką nauczył się kilku zwrotów po Polsku

1. co Ty powiesz?! jak się tam wkręciłaś?! dl mnie to czarna magia. bardzo malo moge powiedziec na temat tego kraju,a bardzo chcialabym wiedziec wiecej! taki wyjazd to super sprawa

2. padlam

3. hm. ja myslę, że ona po prostu bierze zoske pod pache, ida do monopolowego po 2 dębowe mocne, płacą razem 14 zł, piją w krzakach i pozniej piją mniej na imprezie ew. biorą po 3 , kitrają do torebki i:
a) wypijają potajemnie w kiblu, lub b) dolewają potajemnie do kufla

ej, w sumie to pewnie to samo robia z kawą! noszą w termosie, a pozniej wlewają do tych designerskich papierowych kubkow z kawiarnianych sieciowek! mają pewnie zapasy tych kubkow i termosow w torebkach. nie ma co, lans ze hej!
Cytat:
Kasia Tusk bierze 20zł, bo podchodzi do baru i mówi: "Proszę dopisać do rachunku taty"
to nie jest smieszne! ostatnio sie wydalo, ile tusk wydaje na przeloty! ale sie wscieklam. az mi sie jesc odechcialo! świnia!
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaaaaaaa super! gratuluję!
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
aaa dołączam do Waszych problemów z qpą w sensie ja mam regularną, ale dzisiaj zauważyłam krwawienie co to może być?

Ej, a Kasi Tusk może chłopak stawia?
1. jej, to moze znaczyc bardzo wiele, tak mi sie wydaje nie ma zartow, idz do lekarza! a to nie jest tak,ze niektore tabletki sa przyczyna takiego czegos? bo Ty teraz cos bierzesz...

2. i co wymysliliscie spoko, moi tez maja takie fazy, nadal

3.
Cytat:
Tż będzie pracował w Centrum Dystrybucji Biedronki będę miała talony do Biedry yeeeeeaaah!

czuję,że zaczyna się dla Nas dobry okres
Agnes, super! cieszę się, że wam się uklada, i ciesze sie, ze dostal ta pracę, a nie tą typową dla Twoich rejonow. mamy tam sporo znajomych i kurcze, boimy sie o nich. wiesz o czym mowie
Cytat:
Road trip był na spontanie i to nasza najlepsza decyzja wyjazdowa ever. Polecam!!!! My akurat mielismy tym razem cel, bo jechalismy do Finlandii... ale wskazac gdzies palcem na mapie, wsiasc do samochodu i jechac... aaaaaach.

Finlandia?!

tez chce

mi marzy sie Dania, od bardzo dawna. raz, ze mam slabosc do andersena; dwa, ze zawsze lubilam klocki lego, a 3 - to podobno najszczesliwsze miejsce na ziemi. chce sie nawdychac tego ich haju

5 lat? sporo czasu. widac, ze wszystko na plus. super! gratuluje

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-20 o 07:10
aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-20, 08:52   #1227
agnesuk
Wtajemniczenie

Hej Wam
od rana grzecznie, qpa, śniadanko a na wadze ciągle równe 55 nic nie idzie w dół, ale zauważyłam,że nogi mi zeszczuplały w niedziele zrobię pomiary i porównam
dzisiaj na śniadanko bułka z szynką i ogórkiem +zielona herbata.
i ćwiczenia : 20 min workout. i tym sposobem skończę 2 tydzień turbo jam yeaaah!

od rana za oknem śnieg z deszczem... ta pogoda mnie dobija! marzą mi się już promyki słońca, ahhh

Cytat:
gratulacje!
coś się szykuje na tą specjalną okazje? jakiś wypad, kolacja we dwoje?
ja z Tżem w lipcu 6 lat.... boże, kiedy to zleciało

Cytat:
Agnes, super! cieszę się, że wam się uklada, i ciesze sie, ze dostal ta pracę, a nie tą typową dla Twoich rejonow. mamy tam sporo znajomych i kurcze, boimy sie o nich. wiesz o czym mowie
gdyby nie ta biedronka, to by pracował właśnie tam.... a ja bym chyba umarła ze strachu. dokładnie wiem co przeżywasz... i wiem,że nie jest to fajne uczucie, bo sami mamy sporo znajomych którzy tam pracują...

co z tym Twoim tżem? naprawdę nie chcesz jeszcze z Nim mieszkać?

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-01-20 o 08:53
Stary 2012-01-20, 08:52   #1228
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
haha kto wie, może to jakaś przepowiednia?

ja tak chciałam nazwać nasze bobo, ale cóż, jest dziewczynka

1. DAJ MI SPOKÓJ
2. U mnie obrączka przepowiedziała dwóch synów, a wszystkim w rodzinie i wśród znajomych się sprawdziła
3.Od razu pomyślałam o NussMilku, jestem okropna Ale to fajnie, że TŻ będzie robił to, co mu odpowiada. Nie ma nic gorszego od niezadowolonego TŻ.
Ja się machnęłam i mój ma rozmowę 12-tego, ale LUTEGO. Czyli prawie tydzień przed moimi urodzinami. I dwa przed Jego - BMW zrobi nam prezent?
Cytat:
Biedaku.... wiem co to znaczy problemy z żołądkiem, "niedobrze mi" powinni mi wpisać do dowodu osobistego.

Mega zachwycona? Jestem zakochana po uszy! Miesiac od powrotu nie moglam dojsc do siebie, chodze z glowa w chmurach. Chce wrocic! Wrzuce film na blogu, to zobaczycie

Poszalałaś A Twoja mama co, nie wie ze ruch to zdrowie? ) rozumiem 'nie' dla diet (ja juz zarzucilam pomysl dietowania, bo bym padla na twarz o 15.00) ale cwiczenia! Cwicz cwicz, tylko na dobre Ci to wyjdzie

1. Ja coraz częściej mam problemy gastryczne. Teraz jelita, wcześniej żołądek. Moja mama uważa, że to nerwy i stres - bo ja już założyłam, że w maju nie zdam matury
2. No właśnie mnie Barcelona nie ruszyła.. Nawet La Rambla. Jednak może to dlatego, że na miejscu okazało się, że CAMP NOU JEST ZAMKNIĘTY! Aż się tam ze złości popłakałam.. Dobrze, że kilka miesięcy wcześniej widziałam Allianz Arena, bo byłaby kompletna kicha!
3. Moja mama wie, ale miałam rok temu problemy, które skończyły się szpitalem i teraz chucha/dmucha na mnie A co do sportu to wiem, bo trenowałam siatkówkę do momentu kontuzji, a teraz jestem dziennikarzem sportowym
4. NAJLEPSZEGO My wczoraj mieliśmy wdzięczne 2 lata i 7 miesięcy, lecii!
Cytat:
2. kto Ci dal
mi tez przydalby sie obraz, ale mam wplanach wywieszenie sobie duzych formatow zdjec mojej siostry i moich kociakow na tza nie chce mi sie non stop patrzec, zeby miec go w antyramie wk*rwia mnie, i niestety, znowu zaczyna pieprzyc cos o mieszkaniu. juz nawet nie chce (a najgorsze jest to, ze jest kochany, a ja i tak nie chce, cos sie we mnie wypalillo i sama siebie nie rozumiem -normaxD

3. Nigdy nie bylam w Barcelonie marzy mi się Hiszpania, Portugalia.. moze kiedys (+majorka i ibiza ofc, z reszta - co mi sie nie marzy!)
ale co do jednego z 3. czesci Twojej wypowiedzi zgodze sie w 100% - wloski klimat to jest to! moze to banalne, oklepane miejsce podrozy, ale wlochy sa wg mnie ekstra dla ludzi w kazdym wieku. rodzice byli ze znajomymi w zeszlym roku i wyjazd uwazaja za przefantastyczny, sami sobie wszystko zorganizowali, zwiedzili to co chcieli zwiedzic, poznali wlochy od tej wloskiej, nieturystycznej strony
ja co roku jezdzilam ze znajomymi do wloch, rimini, triest, kluby, klubiki, wszystko! rewelacja, niezapomniane wrazenia. z wenecji pamietam snobizm.
chce wrocic do wloch, jak reporterka i podazac sladami ojca chrzestnego
jestem zakochana i w sycylii i w toskanii. no i mediolan! jak bede miala kase, to tam pojade, bede panoszyla sie za wszystkie czasy ;p
kazdy ma swoje powody zeby kochac dane miejsca, ale wiem, wiem, Twoja historia jest najbardziej wyjątkowa swietny material na komedię romantyczną! (mam nadzieje, ze zycie dopisze happy end )

o nie! 1. sny tlumaczy sie na opak, 2. jak sni sie dziecko to chyba niedobrze
ja bardzo wierze w sny, zawsze mi sie sprawdzaja!
1. Obraz dostałam od rodziców, bo wiedzą, że za Nią szaleję! W Castoramie kupili na przecenie za 25zł
2. No to mu powiedz, że nie jesteś gotowa i finito. Albo niech kupi wspólne mieszkanko i czeka tam na Ciebie Nie może Cię zmusić do niczego. Mój już wybrał auto rodzinne i JUŻ WIE, że na początku dostaniemy mieszkanie w kamienicy teściów - wszystko planuje
3. Ja Włochy kocham nie tylko ze względu na swoją historię Po prostu uwielbiam tamten klimat, tych ludzi, ten luz z rana.. gdzie ja biegłam po bułki, a starzy Włosi już sączyli wino. Zapachy na ulicach *.* No ja byłam w Wenecji,na Murano i Burano, w Ca Savio [] i nad jeziorem Garda. Moi rodzice zaliczyli jeszcze Rzym i Toskanię M chce jechać do Włoch w te wakacje. Problem w tym, że On chciał się oświadczać właśnie tam, a ja jednak bym poczekała..
No i mam obiecaną Dominikanę
4. Ja też wierzę w sny, ale podobno narodziny oznaczają szczęście. A to, że dzieje się na opak to też słyszałam - nie urodzę w 2015

Kto nie poszedł do szkoły, bo zaprzyjaźnił się z senesem Mogę się Wam wygadać?

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-20 o 08:53
Stary 2012-01-20, 09:07   #1229
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
1. DAJ MI SPOKÓJ
2. U mnie obrączka przepowiedziała dwóch synów, a wszystkim w rodzinie i wśród znajomych się sprawdziła
3.Od razu pomyślałam o NussMilku, jestem okropna Ale to fajnie, że TŻ będzie robił to, co mu odpowiada. Nie ma nic gorszego od niezadowolonego TŻ.
Ja się machnęłam i mój ma rozmowę 12-tego, ale LUTEGO. Czyli prawie tydzień przed moimi urodzinami. I dwa przed Jego - BMW zrobi nam prezent?

Kto nie poszedł do szkoły, bo zaprzyjaźnił się z senesem Mogę się Wam wygadać?
hehe
aż dwóch, o matko!
wcale się nie dziwie,że tak pomyślałaś, bo ja na samą myśl o biedronce mam przed oczami czekoladowe kulki i chipsy pewnie będzie mu na początku ciężko, bo dawno tego nie robił, ale na pewno z czasem będzie ok
Twój Tż ma rozmowe dzień przed moimi urodzinami na pewno da sobie radę!

pewnie,że możesz, zawsze i o każdej porze

Stary 2012-01-20, 09:43   #1230
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
hehe
aż dwóch, o matko!
wcale się nie dziwie,że tak pomyślałaś, bo ja na samą myśl o biedronce mam przed oczami czekoladowe kulki i chipsy pewnie będzie mu na początku ciężko, bo dawno tego nie robił, ale na pewno z czasem będzie ok
Twój Tż ma rozmowe dzień przed moimi urodzinami na pewno da sobie radę!

pewnie,że możesz, zawsze i o każdej porze
Biedra to raj miodem i mlekiem płynący dla wszystkich odchudzających się Chipsy, nussmilki itp.
W każdej pracy na początku jest ciężko, wszędzie trzeba się wkręcić i nie ma zmiłuj!

Ok, to Ty masz 13, ja 17, a TŻ 24 - no to ładnie się dopasowaliśmy

Sprawa znowu dotyczy mojej przyjaciółki, której teraz wali na 100% Zaczęła wszystko przeliczać na pieniądze, z wszystkiego chce mieć zysk. Zrobiła niedawno kartę w ING i o mało nie przykleiła jej do czoła żebym tylko zauważyła. Na urodziny dostała od ciotki to najprostsze pióro z PARKERA. Zwykłe czarne.. To co kazała mi robić? PATRZEĆ POD ŚWIATŁO, BO WTEDY WIDAĆ LOGO FIRMY, A WIADOMO, IM MNIEJSZE LOGO TYM DROŻSZA RZECZ. Wzięłam ją wtedy wyśmiałam, bo PARKER ma na każdym długopisie/piórze takie samo logo.. i powiedziałam, że na tym dla TŻ było identyczne. Nie, niemożliwe, bo ona ma bardzo drogie pióro, którym będzie pisała tylko w terminarzu.
W ogóle się nie odzywa - chyba, że coś chce. Wczoraj się do niej dobijałam to udawała, że jej nie ma na gadu, a siedziała Dzisiaj nie poszłam do szkoły i jak normalnie by dzwoniła tak teraz na to leje. Ja już nawet przestałam nazywać ją przyjaciółką, bo naszych relacji nie można tak nazwać.
Sama jej kuzynka uznała, że P stała się mega egoistką - nie wiem może to przez to, że gdy miała 14 lat, a jej rodzice byli po rozwodzie - matka po prostu się spakowała i poszła z kochankiem i dwójką synów na niedokończony dom, bo P nie akceptowała tego gnoja.. P została z dziadkiem, ciotką i babcią, która sobie żyła w Londynie..

Nie wiem.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości