|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży z trojaczkami, ale w końcu urodziłam tylko jedno dziecko.. I PAMIĘTAŁAM, że TŻ uczy się do sesji, więc nawet do Niego nie zadzwoniłam tylko napisałam sms: "15 maja 2015 roku zostałeś ojcem małego Marcela". Powinnam się bać!? ![]()
![]() |
![]() |
#1203 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
waga juz nie idzie na dół |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale upije sie oj tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
|
No taka mała.. TŻ musi mi to wynagrodzić z nawiązką! Za tydzień po studniówce u mnie śpi, więc musi się postarać
![]() Tak nazwę/nazwiemy pierwszego syna ![]()
![]() |
#1206 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Boże,ja sobie zrobiłam w dzbanku zielona herbatę i teraz wołałam rodzinę,żeby mi znowu zaparzyli (lenistwo pod kołdrą ![]() ![]() Ej żebyśmy na prawde wyglądały jak anorektyczki i mieli powody do zmartwień ![]() Cytat:
![]() Co ostatnio się wydarzyło na babskim wypadzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedyś przedstawiciel opowiadał o swoim synu,właśnie Marcel się nazywał i pokazał zdjęcie-3letni anioł o blond loczkach,w lanserskim kapeluszu,wystylizowany,ż e hoho,ale taki uroczy ![]() Mi się ostatnio śni: - 3 dni pod rząd przebita opona. Doszło do tego,że nie wychodzę z domu jeśli nie czuję się zrobiona bo mam obsesję,że opona mi pójdzie,a jak będę wyglądała jak pasztet to żaden facet mi nie pomoże ![]() - przebudziłam się i mówię "zaraz koniec semestru,a ja nie mam żadnej oceny z angielskiego!" |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie bylo na ostatnim babskim wypadzie ale ogolnie, w niedziele wyszlam na piwo. Az wstyd pisac ![]()
![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewelka, kiedy Ty się nauczysz brać gotówkę zamiast karty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ do mnie napisał! Koniec świata. Nawet zapytał jak się czuje Jego Laula ![]()
![]() |
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
słyszał ktoś o Trec Clenburexin II ??
mam zamiar kupić 150tabletek od koleżanki za 50zł, opłaca się, tylko nie wiem czy nie będzie skutków ubocznych i czy mogę to używać w młodym wieku i wg.. mogłybyście mi pomóc? ![]()
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moi też wiedza,że lubię zieloną herbatę i wszyscy w domu ją pijemy. Ale tata przepełniony manią myślał,że piję czerwoną i to drugi dzbanek od razu pomyślał że to w ramach diety ![]() ![]() Zwierzałaś się tż z problemów z qpą? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie, dziś to będzie informacja w stylu: AAAAA! MOJE PIGUŁKI STANIAŁY O 9 ZŁ ZA OPAKOWANIE! LUCKY ME!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Moja siostra mieszka praktycznie przy samym rynku- pl. Cyryla Ratajskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia Tusk też bierze 20zł do torebki jak idzie na dżamprę. Ciekawe co za to kupuje w Sopocie- chyba dwa piwa, albo jedno ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tata w to nie ingeruje - tylko mimochodem sprawdza czy jem ![]() Pewnie, że tak! Wczoraj wyłam mu do telefonu, że już nie dam rady, bo dostałam drgawek! Ale dzisiaj już nie idę w ZAPARTE i ładnie się czyszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Kasia Tusk bierze 20zł, bo podchodzi do baru i mówi: "Proszę dopisać do rachunku taty" ![]()
![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
A jak mówi "Da pan na krechę" ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Widziałam tą notkę, rozwaliło mnie te 20zł.
![]() Zjadłam twixxa, mdli mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny uwielbiam czytać wątek i drugiego takiego ekstra nie znajdę na wizażu ale widzę że agniesikk chyba tu przeszkadzam bo naskoczyła na mnie a chciałam tylko pomóc, nic złego nie miałam na myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Laseczki, ja spadam. Idę zrobic TZ kolacje, bo chyba zaraz bedzie (albo za godzine ![]() Rano tabletki przeciwbólowe i jazda - po tygodniu będzie ok ![]() chociaż moze przed lulu troche poTZtuje - a co! Należy mi się ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Rozeznanie
|
Hej Laski!!!! Ale piszecie OMG!!! ALe ogarnełam najlepsze to: recenzja MjM, qpa i oczywiście sexik
![]() Wpadłam tylko na chwilę pochwalić się że mam pracę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasem jest po prostu specyficzne poczucie humoru ![]() ![]() No wszystkieeego najlepszego! :* agniesikk, YAZ staniał? ![]() aaa dołączam do Waszych problemów z qpą ![]() ![]() ![]() No i przede wszystkim: Psyhe przecież nic się nie stało- zdarza się, umiesz ale nie zdasz i tyle. Następnym razem na pewno się uda, to tylko 1 punkt ![]() ![]() ![]() Ej, moi rodzice nie wyzywają mnie od anorektyczek. Oni pomagają mi się zastanawiać jak schudnąć ![]() Dzizaaas, ale jestem gruba ![]() Ej, a Kasi Tusk może chłopak stawia? ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-01-19 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Alexis, nie naskoczyłam na Ciebie, tylko odniosłam się do jednego Twojego postu- może wyraziłam swoją myśl dosadnie i w sumie o to chodziło, ale nie sądziłam, że to Ciebie obrazi. Dlatego też tym bardziej jestem zdziwiona, że już uważasz, że się Ciebie uczepiłam.Nie gniewaj się, przecież bardzo Cię lubię, a jeśli Cię to uraziło, to przepraszam
![]() Śmietano, a i owszem ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-01-19 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim za życzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |||||||
Wtajemniczenie
|
ufff zrobiłam 20min workout i 20min ab jam.
![]() ja uwielbiam Wrocław! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() uwielbiam takie baby ![]() ![]() super,że bedzie kasa! yeah! Cytat:
![]() ![]() ja tak chciałam nazwać nasze bobo, ale cóż, jest dziewczynka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mój Tż kocha pierogi. mógłby jeść je codziennie ![]() o lol ![]() Cytat:
![]() ohooo, zapowiada się upojna noc ![]() Cytat:
![]() ahh no i ten spadek, super wieści nam przynosisz ![]() Cytat:
ciesz się,że Ci pomagają i wspierają, bo moi potrafią tylko zniechęcać ![]() gruba? chcesz kopa? ![]() ![]() po męczącym dniu, pora na gorący prysznic i seeeeeeeN! dobranoc! nie wiem dlaczego, ale zniknął mi zacytowany post Moni. ![]() Tż będzie pracował w Centrum Dystrybucji Biedronki ![]() ![]() dobra kasa, fajne dodatki , a tż zachwycony, bo robił to już w UK ![]() czuję,że zaczyna się dla Nas dobry okres ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-19 o 21:47 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
BŚ, pjona, moi mi non stop narzekają, że jestem tłusta :P.
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() A od kiedy jesteś na tej diecie? Może właśnie czas zmienić i dietę i ćwiczenia? Niestety organizm się lubi przyzwyczajać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1224 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak widzielismy niewiele, ale to co widzielismy bylo pieeeekne. Trzeba by miec 2 miesiace zeby zwiedzic wszystko. Zachod Estonii mi sie marzy! Cytat:
![]() To sio sio, do nauki! ![]() ![]() Cytat:
Mega zachwycona? Jestem zakochana po uszy! Miesiac od powrotu nie moglam dojsc do siebie, chodze z glowa w chmurach. Chce wrocic! Wrzuce film na blogu, to zobaczycie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze ja, jeszcze ja! Wszystkiego naj! Aaaaaa nadrobilam ![]() Jutro mamy z TZ 5 lat razem! Nie wierze ze minal kolejny rok...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. kto Ci dal ![]() mi tez przydalby sie obraz, ale mam wplanach wywieszenie sobie duzych formatow zdjec mojej siostry i moich kociakow ![]() ![]() ![]() 3. Nigdy nie bylam w Barcelonie ![]() ![]() ale co do jednego z 3. czesci Twojej wypowiedzi zgodze sie w 100% - wloski klimat to jest to! ![]() ![]() ja co roku jezdzilam ze znajomymi do wloch, rimini, triest, kluby, klubiki, wszystko! rewelacja, niezapomniane wrazenia. z wenecji pamietam snobizm. chce wrocic do wloch, jak reporterka i podazac sladami ojca chrzestnego ![]() jestem zakochana i w sycylii i w toskanii. no i mediolan! jak bede miala kase, to tam pojade, bede panoszyla sie za wszystkie czasy ;p kazdy ma swoje powody zeby kochac dane miejsca, ale wiem, wiem, Twoja historia jest najbardziej wyjątkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hm, czego by Ci tu zyczyc. zdanego egzaminu ![]() ![]() ![]() ja tez ne wiem co to jest ta kiszka ![]() Cytat:
![]() jezuuuuuuuuuuuuuuuu nie znosze , zeby nie powiedziec: NIENAWIDZE takich dziewuch! naogladaja sie chyba za duzo telenowel i knuja intrygi na prawo i lewo, matko! Trzymaj sie tam kochana i nie daj sie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bardzo wierze w sny, zawsze mi sie sprawdzaja!
![]() |
![]() |
#1226 | ||||||
Zakorzenienie
|
hahahahah! ejjj ja mojemu mowie, ale on nie dowierza po tym, jak kiedys mu powiedzialam, ze dziewczynki nie robia kupy
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. padlam ![]() 3. hm. ja myslę, że ona po prostu bierze zoske pod pache, ida do monopolowego po 2 dębowe mocne, płacą razem 14 zł, piją w krzakach i pozniej piją mniej na imprezie ![]() a) wypijają potajemnie w kiblu, lub b) dolewają potajemnie do kufla ![]() ej, w sumie to pewnie to samo robia z kawą! noszą w termosie, a pozniej wlewają do tych designerskich papierowych kubkow z kawiarnianych sieciowek! mają pewnie zapasy tych kubkow i termosow w torebkach. nie ma co, lans ze hej! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. i co wymysliliscie ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez chce ![]() mi marzy sie Dania, od bardzo dawna. raz, ze mam slabosc do andersena; dwa, ze zawsze lubilam klocki lego, a 3 - to podobno najszczesliwsze miejsce na ziemi. chce sie nawdychac tego ich haju 5 lat? sporo czasu. widac, ze wszystko na plus. super! gratuluje ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-20 o 07:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() od rana grzecznie, qpa, śniadanko a na wadze ciągle równe 55 ![]() ![]() ![]() dzisiaj na śniadanko bułka z szynką i ogórkiem +zielona herbata. i ćwiczenia : 20 min workout. i tym sposobem skończę 2 tydzień turbo jam ![]() ![]() od rana za oknem śnieg z deszczem... ta pogoda mnie dobija! ![]() ![]() coś się szykuje na tą specjalną okazje? jakiś wypad, kolacja we dwoje? ![]() ![]() ja z Tżem w lipcu 6 lat.... boże, kiedy to zleciało ![]() Cytat:
co z tym Twoim tżem? naprawdę nie chcesz jeszcze z Nim mieszkać? ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-20 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. U mnie obrączka przepowiedziała dwóch synów, a wszystkim w rodzinie i wśród znajomych się sprawdziła ![]() 3.Od razu pomyślałam o NussMilku, jestem okropna ![]() Ja się machnęłam i mój ma rozmowę 12-tego, ale LUTEGO. Czyli prawie tydzień przed moimi urodzinami. I dwa przed Jego - BMW zrobi nam prezent? ![]() Cytat:
![]() 2. No właśnie mnie Barcelona nie ruszyła.. Nawet La Rambla. Jednak może to dlatego, że na miejscu okazało się, że CAMP NOU JEST ZAMKNIĘTY! Aż się tam ze złości popłakałam.. Dobrze, że kilka miesięcy wcześniej widziałam Allianz Arena, bo byłaby kompletna kicha! 3. Moja mama wie, ale miałam rok temu problemy, które skończyły się szpitalem i teraz chucha/dmucha na mnie ![]() ![]() 4. NAJLEPSZEGO ![]() Cytat:
![]() 2. No to mu powiedz, że nie jesteś gotowa i finito. Albo niech kupi wspólne mieszkanko i czeka tam na Ciebie ![]() ![]() 3. Ja Włochy kocham nie tylko ze względu na swoją historię ![]() ![]() ![]() No i mam obiecaną Dominikanę ![]() 4. Ja też wierzę w sny, ale podobno narodziny oznaczają szczęście. A to, że dzieje się na opak to też słyszałam - nie urodzę w 2015 ![]() Kto nie poszedł do szkoły, bo zaprzyjaźnił się z senesem ![]() ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-20 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aż dwóch, o matko! ![]() ![]() wcale się nie dziwie,że tak pomyślałaś, bo ja na samą myśl o biedronce mam przed oczami czekoladowe kulki i chipsy ![]() ![]() Twój Tż ma rozmowe dzień przed moimi urodzinami ![]() pewnie,że możesz, zawsze i o każdej porze ![]()
![]() |
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdej pracy na początku jest ciężko, wszędzie trzeba się wkręcić i nie ma zmiłuj! ![]() Ok, to Ty masz 13, ja 17, a TŻ 24 - no to ładnie się dopasowaliśmy ![]() Sprawa znowu dotyczy mojej przyjaciółki, której teraz wali na 100% Zaczęła wszystko przeliczać na pieniądze, z wszystkiego chce mieć zysk. Zrobiła niedawno kartę w ING i o mało nie przykleiła jej do czoła żebym tylko zauważyła. Na urodziny dostała od ciotki to najprostsze pióro z PARKERA. Zwykłe czarne.. To co kazała mi robić? PATRZEĆ POD ŚWIATŁO, BO WTEDY WIDAĆ LOGO FIRMY, A WIADOMO, IM MNIEJSZE LOGO TYM DROŻSZA RZECZ. Wzięłam ją wtedy wyśmiałam, bo PARKER ma na każdym długopisie/piórze takie samo logo.. i powiedziałam, że na tym dla TŻ było identyczne. Nie, niemożliwe, bo ona ma bardzo drogie pióro, którym będzie pisała tylko w terminarzu. W ogóle się nie odzywa - chyba, że coś chce. Wczoraj się do niej dobijałam to udawała, że jej nie ma na gadu, a siedziała ![]() Sama jej kuzynka uznała, że P stała się mega egoistką - nie wiem może to przez to, że gdy miała 14 lat, a jej rodzice byli po rozwodzie - matka po prostu się spakowała i poszła z kochankiem i dwójką synów na niedokończony dom, bo P nie akceptowała tego gnoja.. P została z dziadkiem, ciotką i babcią, która sobie żyła w Londynie.. Nie wiem.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.