|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Ależ się rozpisałyście
![]() ![]()
#1202 |
Rozeznanie
|
Witam się w drugim dniu diety
![]() ![]() Migotka brawo za silną wolę ![]() ![]() ![]() A ja już w drodze do szkoły ![]()
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() Wczoraj mi przyszły butki ![]() ![]()
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja karkówkę zawsze w rękawie piekę, nie rozcinam żeby była chrupiąca ![]() Kiko u mnie też drugi dzień diety, ciężko to widzę, ale ciepło się robi słońce coraz częściej święci, jeśli dziś nie bedzie padać wieczorkiem co na razie się nie zapowiada ide z M na spacer. NAwet mama prosiła mnie żebyśmy razem chodziły na spacery, ale z uszami ma problem więc do puki nie wyleczy z M będę spacerować tak co 2 dzień ![]() No i oczywiście wczoraj byłam na tym aerobiku ale było super ![]() Chętnie bym jeszcze pospała ale wiercą u nas od 7 wrrr a Zuzka śpi ![]() Jeszcze raz dziękuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Arnama pokażesz buciki?
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz szczęście że Córa to taki twardziel senny ![]() ![]() Pokażę, pewnie, że pokażę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
Wstała i lizaka woła, no nie zaraz pewnie spacer zaliczymy hi
![]() ![]()
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
cześc Moje Kochane, podczytuje Was regularnie, aczkolwiek nie bardzo wiem co napisać... u mnie z dietą nienajgorzej, może nie rewelacja, ale całkiem całkiem... dietetycznie pewnie w Waszej opinii to nie bardzo, ale generalnie jem tak 1500-1800kcal dziennie niczego sobie nie odmawiając... ograniczyłam nabiał do jogurtu dziennie... mięso to tylko jakaś rybka w tygodniu- albo tuńczyk do sałatki albo łosoś na kanapki... no i w weekend z chłopem jakieś konkretne mięcho... za to sporo węgli złożonych, kaszy gryczanej ewentualnie makaronu pełnoziarnistego(ale tego mało) - choć dziaisaj na obiad makaron ze szpinakiem, zagęszczony stopionym serkiem wiejskim(btw polecam serek wiejski jako lekki substytut do serów żółtych jak nie przepada za smakiem sera żółtego ale lub takie ciągutki serowe;P)... ale generalnie raczej kasze, bo staram się zredukować u siebie ilośc spożywanego glutenu pszenicznego na rzecz raczej żyta a bardziej gryki... od jutra konsumuje chleb gryczany, ale powiem Wam, że po upieczeniu nie bardzo mi smakował, bo zalatuje zbytnio gryką... jakbyście chciały piec chleb to polecam połaczenie mąki pełnoziarnistej, pszennej 550 i żytniej a to tego jak ktoś lubi podsmażoną cebulkę z oliwkami i pieczarkami... właśnie taki chlebek dzisiaj mi się skończył do konsumpcji... ale ze względu, że muszę wyjadać ten gryczany najbliższy miesiąc spędze na tym po czym znowu upiekę sobie ten nadziany pieczarkami i cebulą... polecam Wam dziewczyny pieczenie chleba, zrozumiecie co to doby chlebek
![]() a waga... no nie najgorzej w tym elemencie... 60-61kg... chociaż w pt widziałam 59,7 kg, ale za kilka dni spodziewam się okresu, więc nie dziwię się, że waga teraz 60,8kg... sport... poniedziałek Magic Bar(ćwiczenia ze sztangą), wtorek, czwartek aqua aerobic(ale po okresie rezygnuje za rzecz biegania, bo mi się jakieś kobiece infekcje przez to ciągle przytrafiają), środa- Pilates a przed nim kilkanaście minut na orbitreku, w weekend czasem się uda gdzieś pobiegać- tak około 1h- 5-8km; będę się co jakis czas meldować pozdrawiam serdecznie i buziakuje Was oraz życzę zdumiewających rezultatów, tego lata powalimy znajomych na kolana i będą piać z zachwytu ![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ile sportu ![]() ![]() Pewnie, że się uda do wakacji ![]()
![]() |
#1210 |
Raczkowanie
|
eee tam, arnama z tym sportem to jest tak, że idę zawsze przed snem na jakiś sport, przynajmniej nie spędzam na necie tego czasu ;P a poza ty, żeby nie było że taka sportsmenka jestem, to zazwyczaj pierwsze 15min biegania czy jakiegokolwiek sportu to udręka i zastanawianie się, no po cholere ja to robie, ale potem nie wiesz nawet kiedy ten czas mija i jest niedosyt, bo się endorfinki wydzielają... mam multisporta, za który płacę miesięcznie 100zł, daje możliwości szerokie, ale gdybym kupowała i nie korzystała to by mi było szkoda wydanej kasy, bo ja moje drogie z natury skąpa jestem
![]()
165cm / 61,8kg ![]() Cel I-58kg (30marca 2012 ![]() Cel II-52kg i stabilizacja (30 czerwca 2012) ![]() 91(biust)-66(talia)-84(brzuch)-95(biodra)-55(udo)-37(łydka) - Zostań ze mną do końca. - Przecież tu jestem. - Zostań do końca świata. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1212 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie odpoczywam po śniadaniu i zbieram się na bieganie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co dobrego szamałaś?
![]() |
#1214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podziwiam ze przy @ cwiczyłas ![]() Cytat:
![]() ![]() i super ze cwiczysz ![]() ![]() Chciałabym umiec upiec sobie chlebek, ale kompletnie nie wiem jak sio do tego zabrac ![]() Cytat:
![]() Ja juz w pracy, dalej jestem jakas pełna po tych otrębach ![]() ![]() Dzisiaj w planach Body space + 30 min orbitreka i wieczorkiem hula hop ![]() wogole strasznie mi sie ostatnimi czasy chce pic minimum 1,5 litra wody pije w pracy a wdomu jeszcze herbaty i tez wode ![]() ![]()
![]() |
#1215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też dziś mam owsiankę na sniadanie ![]()
![]() |
#1216 |
Rozeznanie
|
Już wróciłam z biegania i się wykąpałam i w ogóle cud miód orzeszki
![]() Wstyd się przyznać ale moje śniadanie to było mleko z płatkami - PODUSZKAMI TOFFI ![]() ![]() No ale tak jak mówiłam- najpierw postaram się wyrobić nawyk ćwiczenia a dopiero później wprowadzę jakąś konkretniejszą dietę, bo dwie takie zmiany naraz pewnie skończą się fiaskiem ![]() ![]() W tym tygodniu biegałam raz, więc muszę pobiec jeszcze 2 lub 3 razy, pan autor tego programu powiedział że nie więcej i nie mniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zadomowienie
|
Ale się naplotkowałam dzisiaj, aż głowa mnie pobolewa. Zraz po tym jak byłam rano zadzwoniła koleżanka że jedzie na kawę (ta zazdrośnica), nie zdążyła wyjść i przyszła druga. A później długo rozmawiałam z mamą, mama moja bardzo by chciała żebym miała drugie dziecko. I to nie była mowa o tym po raz pierwszy, tylko mówi że problemem jest mój M, bo wie że on nie chce i obawia się że to się na naszym związku odbije, haha no nie wierzę. Mamka moja to by najchętniej całe życie mi rozplanowała. hihi Sama nie raz o tym myślałam ale na te nasze czasy jestem w rozterce, ale gdyby M chciał nie opierała bym się muszę go zagadnąć jeszcze raz hihi
![]() ![]()
#1218 |
Rozeznanie
|
arnama dietką , dietką
![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie jestem z siebie dumna w szkole odmówiłam sobie słodkości jak mnie koleżanki częstyowały , niby to nic takiego ale jestem z siebie dumna ![]() ![]() Aguś z dietą idzie mi świetnie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na obiad jadłam papryke faszerowaną kaszą gryczaną ryżem i warzywami ![]() ![]() piekielko dzień pełen rozrywki ![]() ![]() ![]() ![]()
talia: 83cm brzuch: 94cm biodra: 98cm pupa: 103cm udo: 60cm 74, 73,6, ![]() Edytowane przez kiko4582 Czas edycji: 2012-04-17 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zadomowienie
|
No i Zuzka rodzeństwa miała nie będzie. Na pewno nie szybko, może później...
Ale jak to podsumowałam: Nie ma sexu nie ma dzieci, jest sex jest ryzyko. Oboje mamy trochę racji ale niekt nie mówił że będzie łatwo. Jest mi przykro i nie mam zamiaru dziś dietki trzymać, trudno ![]() Jutro zajrzę z poranną kawką ![]()
#1220 |
Zakorzenienie
|
ale mam zapierdziel .. musze się przygotować na kartkówkę z niemieckiego, fizyki, chemii, na biologię i matmę
![]() ![]() ![]() dzisiaj na zakupach, sama w domu bo rodzice w krakowie, jakiś dziwny ten dzień. a i ten: wczoraj: -owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, musem z truskawek -serek wiejski, sok marchwiowy -filet z mintaja na parze, risotto tricolore -twarożek dzisiaj: -owsianka z łyżką otrębów, słodzikiem, połówką banana -serek wiejski, sok marchwiowy -tortellini z pomidorami, groszkiem -pewnie sałatka z tuńczyka
#1221 |
Rozeznanie
|
minthema doskonale Cię rozumiem
![]() ![]() ![]() ja zaliczyłam 20minut hula hop i 25minut rowerka ![]() i właśnie zjadłam musli z jogurtem naturalnym ![]()
#1222 |
Zakorzenienie
|
Hej.. Wracam do was z podkulonym ogonem.. Pisałam Wam że chce sama ogarnąć swoją wagę.. I skończyło się tak ze przytyłam.. Jak byłam tu z Wami to w ogóle nie tyłam, a teraz jeszcze tyć zaczęłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Rozeznanie
|
natalka fajnie, że jesteś
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() witaj spowrotem ![]() a jednak tuńczyka nie zjadłam bo mi ktoś ryż wyżarł i pocieszyłam się jogurtem z musli i kiwi ![]()
![]() |
#1225 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moze z czasem podejmiecie wspólnie inna decyzje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja własnie z siłowni wrocilam i padam ![]() ![]() ale fajnie, ciesze sie ze pocwiczyłam, moze jak sie zbiore to hula op jeszcze dojdzie ![]()
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak swoją drogą, to przyjemne uczucie być motywacją dla innych, nie wiem czy o tym już pisałam. Moją koeżankę nawiedzałam we śnie, myślałam że się poskręcam jak mi dokładnie opowiadała co tam było ![]() zazdroszcze ruchu.. ja stwierdziłam że dzisiaj nie rowerkuje bo sie musze uczyć a koniec końców ani ruchu ani wiedzy ![]()
![]() |
#1227 |
Zadomowienie
|
hej kochane ; * daaawno mnie tutaj nie było - przepraszam... dosyć sporo się u mnie działo...
nie dam rady dzisiaj wszystkiego przeczytac ale postaram się jutro siąść , mam nadzieje ze u was lepiej niż u mnie z dietą ![]() poza tym jestem wsciekła bo byłam u kosmetyczki i wzięła ją jakas fantazja i mi brwi ,,zwęzyła" AAAAAAAAAGGGGGGGGGRHHHHH ( wybaczcie ... to dzisiaj mój problem nr 1 ![]()
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Kolejny dzień @ i kolejny dzień udało mi się zaliczyć na +
![]() ![]() Pulcherija ale chyba nie zrobiła ci cieniutkich niteczek? Bo to byłaby porażka ![]() ![]() ![]() Natalka dobrze, że jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() Serdecznie współczuje wszystkich uczącym się tej nauki - szczególnie matematyki/fizyki/chemii - łącze się w bólu! Też tego nienawidziłam ![]() ![]()
#1229 |
Rozeznanie
|
Aga no tak tak
![]() ![]() Migotka matematykę lubię nawet ale chemia i fizyka wrr masakraa ... pulcherija hej hej ![]() ![]() Kurcze kładę się do łóżka bo zaczynam być głodnaa ![]() Dobranoc ![]() ![]()
#1230 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.