|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() brawo za ćwiczonka ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Cos się stało, czy taki dzień? Czasem od tak sobie humor się psuje i nie ma w tym nic dziwnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Murka Co wszystkich łapie zly humor... bosz, ale to dziwne. Mamy zbiorowe rozstrojenie hormonalne xD Nie no żarty żartami, ale trzeba się wziąc w garść. Toż to tak nie wolno! Wiosna przyszła, niedługo lato, robimy szał na plaży i koniec marudzenia ![]() ![]()
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
zoska no chyba dziś jest jakiś dzień doła
![]() ![]() ![]() heroine bo i tu się nie da pocieszyć, ale samo to że to z siebie wyrzuciłam mi pomogło. A żebym to ja raz próbowała do niego po niemiecku, kończyło się złością i fochem (jego! ![]() ![]() A tak poza złą aurą, wiecie że zauważyłam dziś pąki na drzewach? To był taki kochany widok, niedługo będą białe kwiatki które uwielbiam ![]()
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to fochmen jeden ![]() ![]() no uśmiechaj się uśmiechaj Słoneczko ![]() ojjjj tak! też widziałam pąki na drzewach! ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Heroine, Zoska a bo muszę umówić się do dentysty, bo już rok minął od ostatniej wizyty i jak pomyślę ile kasy potrzebuję to normalnie aż mnie ściska
![]() ![]() Wiecie jak to jest, teraz nie pracuję to kasy nie mam, a nie chce ciągnąć od mamy czy Tż ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Mureczko u mnie już na niektórych drzewach są kwiaty na drzewach ![]()
#1207 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakie prawdziwe: http://www.demoty.pl/gdyby-bog-byla-kobieta-42279 ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami jest też tak, że pracodawca da Ci mieszkanie albo za free albo za jakieś drobne opłaty. Zależy u kogo będziecie pracowali. Jedno jest pewne - jeśli chcecie tu pracować na normalnej długoterminowej umowie to musicie znać niemiecki tak, żeby sie dogadać. Niemcy mówią szybko i często niewyraźnie dlatego na prawdę te podstawy języka trzeba znać dobrze. Ty nie będziesz pewnie miała problemów ale TŻ to może niech sie na jakiś kurs zapisze przez ten rok??? ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
Tutaj cały dzień ładnie było a po 20stej się rozpadało... odkąd tu jestem to codziennie przynajmniej raz pada ;/ jak na złość! mąż mówi, że zanim tu przyjechałam to było pięknie i gorąco... Co do pracy to racja! Tu ze 3 razy więc zarabia sprzątaczka od urzędniczki w Polsce!! A taka praca w ogrodzie to przecież bardzo przyjemna jest ![]() ![]() Synuś mówił przez telefon, że już mu lepiej ![]() ![]() oczywiście tylko mu sie tak wydaje :P ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() No fajnie, bo już myślałam że my tu jedyni polacy w tym mieście ![]() ![]() ![]() Zdjęcia szafy zrobiłam! mam na telefonie ale jutro Wam wrzucę bo nie wiem teraz gdzie jest adapter do mojej karty micro SD a tu w laptopie jest tylko czytnik na te duże karty i muszę mieć adapter. A mąż śpi obok więc jak zaczne łazić to sie obudzi a na rano ma do pracy więc niech sie wyśpi bidulek ![]() No udało nam się bo to tak po znajomości,inaczej cięzko by było dostać za darmo takie rzeczy, ktoś by nam to na pewno szybciej by zabrał.
![]() |
#1210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się cieszę ![]() Faktycznie nam się udało z tymi meblami ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- Cytat:
Przykro mi, że z dietą nie wychodzi ![]() może zrób sobie przerwę? ja czasami robiłam przerwy i nawet pomagały mi - psychicznie oczywiście ![]() Co do skóry głowy to ja mam dziwny przypadek bo mi najbardziej się łuszczy jak już zaczyna się przetłuszczać ;/ musiałabym codziennie głowe myć i byłoby ok no ale weź myj codziennie! zwariuje prędzej ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- w ogóle to widziałam, że moje dziewczynki nie w humorze coś dzisiaj ![]() Madziu, Mureczko ![]() ![]() Co do pąków na drzewach to właśnie mialam zapytac jak to w PL wygląda, bo tutaj drzewa już rozwinięte wszystkie na maksa. Kasztanowce to już nawet kulki zielone mają - skórki kasztanów. Ludzie tu mają drzewa cytrynowe i normalnie mają już cytryny żółte i duże! sąsiad obok ma na balkonie. W sklepach ogrodniczych też widziałam ![]() Kwiaty tu rosną -bratki,tulipany i jeszcze kilka których nazw nie znam :P No prawie jak w lato! Będę na spacerze to porobie fotki ![]() Aaa no i okresu nie mam!!! a miałam dostać 19stego!!! cycki mnie bolą, brzuch czasami też, kilka kropelek przedwczoraj, wczoraj i dziś poleciało no ale okresu normalnego nie mam ![]() ![]() Z jedzeniem jest lepiej, jem mniej i zdrowiej. Dziś na obiad miałam rybke, ziemniaki z sosem czosnkowym i kapuste czerwoną, na kolację bułeczkę z szynką. Ze słodyczy to tylko 2 hipopotamki z Kinder zjadłam ![]() Byliśmy dziś w Realu i myślałam, że śnie.... chodziłam po tym sklepie i nie wierzyłam własnym oczom... te ceny, te wszystkie produkty, normalnie jakbym w innym świecie była. Od dzisiaj tylko tam na zakupy będziemy jeździć ![]() ![]() ![]() Mąż jest taki kochany, że go nie poznaję... od kilku dni ani razu sie nie pokłóciliśmy! nawet sprzeczki nie było! ![]() Lecę spać bo ledwo na oczy widzę... dobranoc, do jutra, buziaki ![]()
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() U mnie malutki spadek, o 0,2 kg czyli dobrze jest, waga wraca do normy, jak się dziś nie objem to może i jutro spadnie o kolejne 0,2 ![]() Humor już mam lepszy ![]() ![]() ![]() Heroine ![]() Monia co do pracy w ogrodnictwie to jak dla mnie to jest super praca ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że już w niedziele przyjeżdża Twój starszy synek z rodzicami, będziecie mieli teraz wesoło i Tobie nie będzie się nudzić jak mąż będzie w pracy ![]() Co do drzew to u mnie niektóre są już rozkwitnięte a niektóre mają pąki, także pewnie w ciągu tygodnia będzie już prawdziwie wiosennie ![]() A na weekend u mnie pokazują 25 stopni i samo słoneczko ![]()
#1212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdy robiłaś przerwy w diecie to nie tyłaś od nowa? Ja się boję, że przytyję... Nie wyobrażam sobie nie myc głowy codziennie! Wiem, że lepiej jest co 2-3 dni, ale czuje się wtedy tak nieświeżo i dziwnie ![]() Super, że tam tak tanio... Nie to co tutaj, wczoraj za małe mleko zapłaciłam 3 zł ![]() U mnie też wszystko kwitnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() monika01011986 super, ze z Męzem juz jest dobrze, obyście sie juz wogole nie kłócili ![]() U nas w koncu wiosennie cieplutko i słonecznie ![]() ![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Medzik widzę, że Ty też do dentysty musisz. Ja chodzę ju jakiś czas co miesiąc i tyle kasy poszło że to jest jakaś maskra jak policzyłam to już dobrze ponad tysiac ;| Za zrobienie małej dziurki ostatnio 200zł zapłaciłam ![]() ![]() ![]() białaczekoladko Ty może sie orientujesz, bo wiesz ze kiedys roblam sobie hybrydy i mam problem jak zrobie to po 3 dniach mi schodza płatami całe ;/ np. mojej mamie i babci robilam to sie trzymaja od swiat a mi nic w ogole;/ moze ty wiesz o co kaman ![]() Ja właśnie mam troche luzu umyłam sobie głowe kupilam te nowe syoss free zobaczymy czy fajne wlosy po nim będą. a kurcze tez mam taka suchą skóre głowy że trociny normalnie mi sie sypią;/ nie wiem czy to łupież czy tylko sucha skora ![]() Muszę napisac trochę pracy dzisiaj bo sie wybieramy z tż w piątek do rodzinki a czas leci ;/ Ładnie ja sie obijam a tż jeździ mi opony w aucie zmieniać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Agunia już mi jakoś przeszło, wczoraj tak mnie dół złapał
![]() ![]() Cocktail no niby końcem maja mam iść na kontrolę ale już teraz dziurka mi się zrobiła ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty jak tam, pewnie cały czas z Tż ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Naolejowałam włosy i tak siedzę z nimi już ponad godzinę ![]() ![]() ![]() ![]() Cocktail daj znać jak się szampon spisze ![]()
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po 1 myciu moge stwierdzić że włosy sa nawet miękkie nie mam aż takiego siana na głowie ![]() Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-04-24 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Wtajemniczenie
|
Hej babencje
![]() Widzę ,że tu jakieś zbiorowe dołowanie ![]() Murka , a wy chcecie tak w ciemno wyjechać do Niemiec ? Nie macie tam żadnych znajomych, rodziny , pktu zaczepienia? Kamilon, powoli chudniesz, ale chudniesz ![]() Medzik , co jak co ,ale na zębach nie warto oszczędzać - z małej dziurki zrobi się większa , a wtedy wiadomo - boli bardziej i drożej kosztuje. U nas ceny niższe, ostatnio bratowa płacila 100 zł za małą plombę i to prywatnie. Ja też mam sporo ubytków, nie mogę się zebrać i zapisać do dentystki , też po części przez kasę. Co do aparatu ,to jest dopiero droga impreza. Ja nosilam i tak sobie oszacowałam ,ze calkowity koszt wyniósł mnie ok 7-8tys ![]() No i teraz muszę się w koncu wziąść za siebie. Monika, ale wam fajnie z tymi meblami , zazdroszcze . Ja marzę o takiej szafie już kilka lat , rogówkę tez by sie przydalo wymienić . W Polsce w życiu nikt za darmo nie da niezniszczonych mebli. Przeciez nawet ludzie z Niemiec meble sprowadzają z wystawek do Polski i sprzedają . Co do słodyczy ,to u nas na bazarku można kupić niemieckie slodycze i chemię. Czasami kupuję dla małego ,ale drogo to wychodzi. Ja też mam jakiś kryzys dietowania. Tzn nie miałam jakiś wpadek, ale zniechęcam się , bo waga nie schodzi - waha się - jednego dnie 0,5 kg w górę , drugiego w dól i tak w kółko. Nie wiem dlaczego , co robię nie tak. Chudnę tylko w talii obecnie 4 cm spadlo z brzucha. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Chodzę na ten aerobik 2x w tygodniu i ostatnio zauważyłam dziwną rzecz. Za każdym razem ,jak ćwiczę ,to pojawia się dziwna wysypka na mojej skórze - jakby pokrzywka. Tylko po wysiłku fizycznym , znika do wieczora albo następnego dnia. Dziwne to bardzo ,tak jakbym miala uczulenie na pot ![]() Spotkałyście się kiedyś z czymś takim? |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
ZGADZA SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Cocktail a ja ostatnio kupiłam Pantene pro - v
![]() ![]() Napisz po dłuższym stosowaniu jak się sprawuje na włoskach ![]() Aisza oj tak, święta prawda ![]() Zoska a to wszystko dzięki Wam moje kochane ![]() ![]()
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Meeedzik Idę za Twoim przykładem i dzisiaj idę na fit na 20. Wyjdę o 21, nałożę naftę i do sauny na 15minut, szybki prysznic, potem maska i znowu sauna
![]() Paznokcie już mi się zdarły... ![]() Caaały dzień na uczelni:/ śń ![]() IIśń:kanapka z niby razowego chleba, serek z przyprawami,ogórkiem i rzodkiewką IIIśń:jogurt pitny waniliowy 400g Mam jeszcze banana i jogurt mały (125g) brzoskiwniowy. Na urodziny dostanę agrafkę to będę śmigać z wami od majówki ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() Chyba każda z nas miała mały kryzsy dietowania. Wiosna się zaczęła, wypady, słodkie wieczory no i zachciało się słodyczy, alkoholu i grzesznego imprezowego jedzenia ![]() A o tej wysypce też słyszałam, ale to przechodzi po 10minutach,. albo prysznic, wytrzeć i ni ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Myślę sobie, że jak wrócę do domu to wrzucę do miksera małą Activię i jabłko z kiwi ![]() Wczoraj zrobiłam koktajl dla Tż z banana, jabłka, gruszki i czekoladowego mleka sojowego. Ale mu nie smakowało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Jeszcze zapytam się was o radę ![]()
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do aparatu to mam nadzieje ze długo nie bede musiala nosic bo nie mam strasznie krzywych zebow. Wiesz co ja ostatnio po aerobiku mialam takie czerwone kreski na brzuchu juz sie wystraszyłam ze mam rozstepy ale na drugi dzien zniklo wszystko ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Powracam po bardzo intensywnym weekendzie, który przeciągnął się do poniedziałku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
hej ślicznoty moje
![]() my wstaliśmy dziś z synkiem po 11. Zjedliśmy śniadanko i siedzimy w domku. Ja leże w wyrze z laptopem a mały biega po pokoju, ogląda bajki, rysuje i układa klocki. Nie chce mi sie wstać ;/ jakaś dzisiaj zamulona jestem. Okresu normalnego nie mam, cycki bolą a od 4 dni tylko jakieś kropelki czerwone się pojawiają i nic więcej. A powinnam go dostać 5 dni temu. Nie wiem już co mam o tym myśleć ![]() Pogoda tutaj pomału sie poprawia, jeszcze z godzine temu było ciemno jakby miało padać, teraz słońce wychodzi więc jak sie nie pogorszy to trzeba zaraz wstać i zacząć się ogarniać żeby z Kolinem na dwór wyjść troche. Choć z tego co widzę teraz przez okno to idzie taka czarna chmura, że chyba nawet burza będzie :/ Co za pogoda :/ mnie to chyba jakaś klątwa prześladuje i gdzie bym nie pojechała to deszcz będzie padał - nawet na Saharze ![]() Wrzucam Wam foty tej szafy i jedno zdjęcie mojego kudłatego śpiocha ( teraz ma taką miejscówkę ![]() szafa.jpg szafa1.jpg chester.jpg
#1224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jak robiłam przerwy to nie tyłam. Oczywiście nie obżerałam się jak świnia ale jadłam to na co miałam ochotę. Ja to tylko tyję gdy są Święta i jak jestem chora a tak to mimo, że na diecie nie jestem staram się uważać co jem. Tu w niemczech wagi nie mam więc nie wiem ile teraz waże, ale źle nie jest bo we wszystkie ciuchy się normalnie mieszczę ![]() Ja przez 2 dni to mam jeszcze ładne włosy, jedynie skóra na głowie zaczyna się łuszczyć i tłusta się robi dlatego myję co 2-3 dni głowę. Ja bym zwariowała jakbym miała codziennie włosy myć...mam je do pasa już prawie i mycie&czesanie schodzi mi sporo czasu :P Pamiętam, że jak byłam w ciązy to miałam tak piękną i zdrową skórę głowy że włosy myłam raz na tydzień!!! i cały czas były świeże i czyściutkie. Szkoda, że mi to nie zostało na stałe ![]() Co do mleka to w Biedronce jest chyba najtańsze bo 1,99 te w kartonie o ile dobrze pamiętam. Tutaj ja kupuję za 0,55 eurocentów w normalnym sklepie ( czyli na nasze ok.2,50 zł) ale w Realu czy Kauflandzie na pewno jest taniej, jak będę to muszę koniecznie zobaczyć, wczoraj zapomniałam spojrzeć jak byłam w Realu. Jak na dworze robi się zielono to faktycznie od razu się lepiej robi człowiekowi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojj też mi się już to marzy... leżaczek + słoneczko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() małe SPA zawsze poprawia humor ![]() Co do pracy to ja na prawdę wolałabym sobie na świeżym powietrzu robić, przy kwiatkach i drzewkach niż siedzieć gdzieś w jakimś sklepie czy nawet biurze. Narazie pracy nie szukam bo nawet podstaw języka nie znam no i muszę sie dziećmi zajmować bo nikogo tu nie mamy kto nam pomoże ale za jakiś czas będę szukała czegoś i na pewno zacznę od ogrodnictwa ![]() No na pewno mi sie nudzić nie będzie jak starszy łobuziak przyjedzie ![]() ![]() Tutaj jednak wiosna szybciej przyszła bo drzewa wszystkie już rozkwitnięte na maksa. No ale tu jest inny klimat więc pewnie dlatego. Ciekawe jak będzie w majówkę... oby tak jak zapowiadają! Musi być ciepło i bez deszczu! ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim mieście w PL też można kupić na rynku niemieckie słodycze i chemie ale ludzie to są porąbani... narzucają sobie takie ceny że masakra jakaś dlatego drogo to wychodzi. Moja sąsiadka tam z bloku sprzedaje też słodycze niemieckie bo jej syn samochody sprowadza z niemiec i jeździ tam bez przerwy ale oni mają takie ceny że szok..... tutaj za 8-pak Knoppersów ja płacę 1 euro czyli ok.4,30 zł a ona sprzedaje je za 9 zł ![]() Co do wagi to spokojnie... jak spadają centymetry to i waga zacznie nie długo spadać ![]() ![]() Może masz uczulenie na coś? np. na proszek do prania którym pierzesz ciuchy? W połączeniu z potem może występować wysypka. A w których miejscach dokładnie Ci się ona pojawia?
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Zoska na pewno takie zabiegi dobrze zrobią Tobie i Twoim włoskom
![]() ![]() ![]() ![]() Monia kociak słodziak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- http://demotywatory.pl/1555484/Blond...ciemne-odrosty ![]() ![]() ![]() Czyli nie jest ze mną aż tak źle ![]()
#1227 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane!
![]() Ja już wreszcie w domu... ![]() ![]() ![]() ![]() Biorę się za obiadek i Was nadrobię ![]() I proszę o Wasze kliki w mój banerek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ehh, w Polsce pracujemy za psie pieniądze ![]() cieszę się, że już synkowi lepiej ![]() Cytat:
![]() Kurcze, żeby w Polsce była taka dobroć drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() ![]() a to już niedługo i synek będzie z Wami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na pewno nie ciąża, hehe? ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Cześć, u mnie dziś lepiej z humorem ale bez rewelacji
![]() monia może my z Tż pojedziemy najpierw na zbiory żeby zarobić trochę kasy, sama nie wiem. Tż już pieniądze zbiera, ja na razie nie mam z czego dopiero po 18tce odłożę co dostanę, no i on sprzeda samochód przed wyjazdem to trochę będzie. Co do kursu to u nas jest tylko jedne studium językowe, na które Tż nie stać, no a jak ja go próbuję czegoś nauczyć to się wkurza bo nic nie może zrozumieć. Ja mogę sama pracować na początku, jakoś byśmy przetrzymali ten czas, tylko powiedz mi czy to można tak zrobić że Ty z mężem byście załatwili nam jakieś mieszkanie tak, że my przyjedziemy i od razu możemy się do niego wprowadzać? Oczywiście pieniądze od razu byśmy wpłacili. Bo jeżeli jest taka możliwość to ulgę bym poczuła wielką ![]() madziu cieszę się że dziś już lepiej u Ciebie ![]() ![]() aisza nie mamy nikogo, niczego, jedynie możemy liczyć na pomoc moni. Później Wam odpiszę dokładniej, bo muszę iść się uczyć. Miłego popołudnia ![]()
#1229 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() buuahahahahaa ale sie uśmiałam z tego linku co wkleiłaś!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz Ty pocieszyłaś mnie jeszcze bardziej ![]() Ciąza to raczej nie bo pewnie bym już o tym wiedziała ![]()
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ja nie wiem czy jest się czym chwalić, ale zrzucilam 1,2 kg ![]() ![]() a jak tam Wasza walka? ![]() Monia, szafa piekna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.