|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Nie zauważyłam nowego wątku
![]() Ewuszka mnie zmyliła ![]() Cześć dziewczyny ![]() Od piątku wieczór nie mam internetu, dalej go nie mam, jest rano 25 kwietnia, moje urodziny, Pan mąż (tak mi się spodobało to powiedzenie) miał ur 2 dni temu. Napiszę teraz do notatnika, a jak będę miała okazję skorzystania z netu, to Wam wkleję :P Pan mąż poszedł po prysznic, więc szybciutko Wam napiszę ile zdążę, potem musimy iść, jutro wyjeźdżamy, a raczej wyfruwamy. Zacznijmy od początku ![]() Zacznijmy od piątku poszłam na mieszaknie, umyć te nieszczęsne okna, wnieść sofę. Byliśmy w kościele na spowiedzi przedślubnej. W piątek zawieźliśmy wszystko na salę, strasznie lało, byłam przemoczona do suchej nitki. Dmuchaliśmy balony, do girlandy przed dom. Do 23:00 jeszczsze tańczyliśmy pierwszy taniec, w końcu się wkurzyłam na TŻ, że robi źle, a on na mnie i go wygoniłam. Poszłam spać, zasnęłam jak kamień. Na 7:00 małam zamówionego fryzjjera. Nie wiem jak to zrobiłam, ale zaspałam. Tata obudził mnie kwadrans przed, na szybko nura po d prysznic, nawet wysuszyć wołsów nie zdążyłam, tata poleciał do garażu po autko i mnie zawióżł. 1,5 godziny u fryzjera, a na 8:30 miałam wizażystkę u siebie w domu. Jak wcześniej podobała mi się fryzura, tak teraz to nie bardzo ![]() (makijaż trzymał się super). Na 10:30 umiówiłam się z świadkową, że przyjedzie razem z teściową i dzidkiem. Przyjechali o 10:00. Siedziałam z nimi, a moi latali i się ubierali. Świadkowa mówiła, że byli u jej brata, a mojego TŻ i w samej koszuli go zastali, byli pół godziny przed czasem... W kwiaciarni też byli pół godzziny szybciej i u mnie również. Mama z świadkową zapinału mi guziczki w sukni, gdy zadzwonił fotograf do drzwi, też przed czasem był. Boja babcia przyjechała, ciocia TŻ. Całe wesołe grono. Zapomniałam o wykupicach, skleroza. Najpierw była wódka, to mame chcieli dać, potem dwie wódki to teściową dali, biżuterię rodową to dali babcie, a mnie chcieli za wielbłdy, ale że nie było, to na inwentarz (3 krowy, takie zabawkowe śmieszne). Dostaliśmy błogosławieństwo. Polały się łzy, babcia płakała jak bóbr. Podjechaliśmy pod kościół, dosłownie 20 m pred kościłem jakieś pijaczki zrobiły bramę i dali nam po grosiku, a jeden taki bukiecik z frezji. Ustaliliśmuy , że ksiądż po nas wychodzi, staliśmy przed kościołe, trochę mi zimno było to weszkiśmy do przedsionka, kto wchodził do kościoła to się peszył, że niby spóźnieni. Wybrałam Pieśń nad Pieśniami, mój kuzyn ministrant czytał i słóżył, miał być jeszcze jeden ministrant, ale nie przyszedł. Świadkowie czytali modlitwę wiernych (tą co Wam kiedyś wkleiłam i pytałam czy może być). Była przysięga i TŻ cały czas mnie trzyma, a ksiądź do niego, "już jest Twoja, nikt Ci jej nie zabierze, możesz ją puścić". Fajnego mieliśmy księdza, posypał kawałami. Bardzo mi się podobała Msza, czuliśmy, że to nasza chwila ![]() Pred kościołem były życznia i zdjęcie. Fotograf artysta poleciał po drabinę i zrobił od góry zdjęcie. Podjechaliśmy na salę. Jedzenie pyszne, zespół fajny. Trochę mało zabaw. Dzieciaczki z nami potańczyły. Mamy zdjęcie z dzieciaczkami. Długo wytrzymali, do 22:00, a mają po 3 i 4 latka, na dowidzenia dali nam buziaczki. 8-latki były aż do oczepin. Pojechcaliśmy na nasze mieszkanko. Poczytaliśmy kartki, najbardziej podobało mi się od świadkowej, co napała, własnymi słowami. Był i totolotek i nic nie wygraliśmy, awet trójki nie było. Rano pojechaliśmy do rodziców na obiadek. Natępny dzień ur TŻ, dostał piżamkę ode mnie. W ten dzień TŻ poszedł na rozmowę o pracę, a że nie mieliśmy koszuli, to wyprałam ślubną i poszedł w białej ze spinkami. Zamówiliśmy sobie podróż poślubną ![]() Jutro lecimy. Afryka dzika dawno odkryta ![]() Od dwóch dni mówiłam TŻ-oi, że muszę kupić suszarkę do włosów. TŻ na ur kupił mi i co... zespsuła się ![]() Pójdziemy ją wyniemić. Muszę poszykać w sklepach kremów z filtrem, już kiedyś szukałam, a w kwietniu (na yr TŻ szukałam w ubiegłuch latach, bo zawsze na ur jest spalony) nie było nigdy... W domu mam tylko szósteczkę, a spali sięw Tunezji, dzisaj jest tam 28 stopni, a w nocy duchę mniej. W nocy tam jest tak jak u nas w dzień. Chyba TŻ się już umył... Wody już nie słychać. Mam nadzieję, że dorwę komputer z netem, a jak nie, to wyślę Wam dopiero w maju. Wtedy to hurtem napiszę o wyjeździe. To będzie pierwszy lot Pana męża. Idę poszukać moich okularków przeciwsłonecznych. papa |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie saska kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
- najpierw za duża suknia - potem za mała - brak kryształowego pasa Chelsea - welon w innym kolorze niż suknia - nietrafione dwie fryzury próbne - wymarzonej fryzury nie będzie - w niedzielę po weselu jadę do krakowa na egzamin (bosko, nie??) - masa problemów logistycznych związanych z transportem gości i ich ulokowaniem w hotelach - Tż który nie chce nauczyć się tańczyć pierwszego tańca ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- niusia - super relacja, uśmiałam się przy końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
|
O, dziękujemy niusia
![]()
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Tak sobie czytam na co wydacie kasiorke z prezentów i widzę, że macie mieszkania, strasznie wam zazdroszczę. Przede mną długa droga do tego....
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Z związku z przypalonym welonem, byłam dzisiaj poszukać zamiennika - nic na siłę, ale udało mi się znaleźć piękny grzebyk w Bijou Brigitte za całe 39 PLN
![]() Dobrego wieczorku, wracam do sprzątania...
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mieszkaniu mamy tylko sofę, dostaliśmy w spadku :P Są meble kuchennne po poprzednich właścicielach, piec, zelwozmykwa i pralka to wszystko od poprzednich, a może nawet jednych wstecz. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Co za baby z Was Żadna, a to żadna... ![]() ...wszystkie, a to wszystkie zapomniały o moich urodzinach
![]() sprawdziłam ctrl+f |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Niusia
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Niusienieńku spełnienia najskrytszych marzeń, posłusznego Męża oraz wszystkiego co najlepsze z okazji Ćwierćwiecza ![]()
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wszystkie jesteśmy zafascynowane Twoją relację ślubną ale i tak Przyjmij najserdeczniejsze życzenia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1214 | ||||
Konto usunięte
|
dzień dobry trzy bobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niusia wspaniała relacja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
Niusia a powiedź mi jeszcze jak Twoja suknia??? Wyszła tak jak chciałaś? Jakie miałaś dodatki? Wklejałaś gdzieś foty???
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to skad jestes dokladniej moge wiedziec? Moze z moich okolic bo ja bardziej z ---> Czchowa ![]() Nie znasz moze wizazystki kosmetyczki z NS? ![]() ![]() Moze ktos z Twojego roku by wiedzial? Totalnie sie zalamuje bo chce sie umowic a nie wiem do kogo... A ciezko trafic na jakas bardzo dobra bez polecenia ![]() ok lece suszyc wlosy i zabieram sie za relacje niusi ![]()
![]() |
#1219 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale popytam koleżanek z NS to może będą znały jakąś dobra wizażystkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||
Zakorzenienie
|
AAAAAA!!!!! wlasnie się dowiedxzialam, ze zostane cicią!
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Happy birthday ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyglada na to ze wszystko sie udalo ![]() Gratuluje Żonko ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
Na forach ciagle mowia ze polecaja Pania Anite Wolak, ale nigdzie nie moge zlapac na nia namiarow.. Ale jakbys mogla zapytaj. Bardzo prosze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
Chciałam się pochwalić i jednocześnie doradzić
![]() Nie pokazywałam Wam mojej sukienki ( z resztą, żadna nie pisała żebym pokazała ![]() ![]() Od razu ostrzegam że nie jestem tak super zgrabna jak Wy wszystkie ![]() Mam do niej 2 rodzaje dopinanych ramiączek jedne normalne a drugie łączone na plecach, takie niby bolerko. Które są lepsze? A może w ogóle bez nich? jeśli ramiączka to czy do tego jeszcze dokupować bolerko? Co myślicie o welonie? Przepraszam że tak zamęczam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33770408]mój kosz Maksiu wchodził sobie na szafę
![]() ![]() ![]() trzeba było go wypuszczać z szynszylem tak samo jak z koszem lub świnką jak się nie wybiega to w nocy dostaje małpiego rozumu ![]() Nasze koszki też agentki. Mamy dwie samiczki- Lili i Alex (TŻ nazwał je na cześć ulubionych bohaterek Disney Chanelowskich seriali ![]() Czarna Kawa a jak się chowa Twój szynszyl??? ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Niusia! Normalnie dostalam takiego stresa ze przegapiliśmy Twoje urodziny i ze mialas wczesniej
![]() i poniekad czuje ulge ze to dzisiaj !!! Tak wiec Sto lat, Sto lat ![]() ![]() Ale Wszystkiego dobrego! Słodkiego Miesiąca Miodowego ![]()
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Welon wzielabym dluugi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.