|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2012-06-23 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwi mnie takie zachowanie ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=617 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=362 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post34880946 kto moglby pomyslec, ze one sie rzucaja na perfumy Diora za 1zł, a tu się okazuje, ze mozna tez walczyc o zawieszki do kibelka ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-23 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Teraz już raczej tego nie ma, od żadnych dzieciaków o tym nie słyszałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Dziwią mnie ludzie kłócący się w wizażowych religijnych wątkach
![]() Dziwi mnie że argumentem w dyskusji musi być drobiazgowe wyszczególnianie jak się pojmuje i realizuje swoją wiarę a ateiście jak się to nie spodoba to uradowany pogrozi paluszkiem Ty już nie jesteś prawdziwym katolikiem ![]() Dziwi mnie mocne nawracanie, gdy ktoś przedstawia podstawy swojego ateizmu, wmawianie ludziom niewierzącym jedynej prawdziwej i słusznej drogi. Jak ktoś nie chce wierzyć, to odczepcie się od niego, ma prawo! Dziwi mnie to, że dorośli ludzie uważający się za inteligentnych nie potrafią pojąć że drugi człowiek ma inny system wartości, wybrał inną, co nie znaczy gorszą drogę. Dziwią mnie zarówno Ci, co nie potrafią zrozumieć że można nie wierzyć jak i Ci co nie rozumieją że można wierzyć. Podsumuwując dziwią mnie zarówno wierzący jak i niewierzący ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3488355 4]nie rozumiem? ![]() ja rowniez nie rozumiem^^.
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
to że jakiś człowiek wybrał inną drogę owszem może oznaczać że wybrał gorszą .. ..
bo jak człowiek wybiera drogę pedofilii to według mnie jest to gorsza droga niż droga człowieka który jej nie wybrał.. ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- no a dodając do tego kontekst religijny to zabijanie w imię wiary też jest dla mnie tą gorszą drogą.. ale co kto lubi.. ![]()
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hahahahahahah ! ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2012-06-23 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
No co do religii to dziwi mnie przekonanie dużej części społeczeństwa, że katolik - dobry, ateista - zły. A tutaj rozchodzi się o to by po prostu być dobrym człowiekiem, przecież to, że wierzysz nie czyni z Ciebie świętego. Niestety..........
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Konto usunięte
|
mnie dziwi że katolik=postrzegany jako ktoś o przestarzałych niemodnych poglądach, ateista=super modny wyzwolony człowiek XXI wieku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Konto usunięte
|
No to chyba słyszysz tylko to co chcesz słyszeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Że tak się zapytam, o co chodzi z tymi gazetkami Rossmana? Za darmo dają? Że taka dzicz? ![]() Wiem, że są czasem obniżki, ale na mnie to za bardzo wrażenia nie robi. Po prostu jak czegoś potrzebuję to idę i nie zwracam uwagi czy jest promocja czy nie ![]() To samo jak zdarzy mi się do lumpeksu pójść. Kobiety z pod rąk potrafią ciuchy wyrywać, zaglądać do koszyka albo wręcz chodzić za kimś i czatować: 'a może odwiesi' ![]() Ale ja chciałam o czymś innym. Obejrzałam dziś w ramach oderwania od nauki cykl tvn-owskich powtórek programów muzycznych. Rzecz tyczy się You can dance. Przyszedł koleś, fakt nie za bardzo wyglądający raczej z tych nieprzebojowych. Jury jeszcze nie wiedziało co sobą reprezentuje, a już było negatywnie nastawione. Spytali go, co zatańczy - powiedział, że fokstrota. To oczywiście już od razu został wyśmiany, że 'buhahaha, to najgorszy taniec, nie wiem po co się go tańczy' czy coś takiego, w każdym razie to miało ten wydźwięk. Facet zaczął wywijać sam na parkiecie tańcząc tak jakby tańczył w parze z kobietą, wszystkie ruchy jak do tańca klasycznego itd. Jury cały czas szczerzyło ironicznie zęby, a Patrycja Kazadi za kulisami nabijała się z kolesia złośliwie go naśladując. No ok, trochę komicznie ten jego taniec wyglądał. Ale strasznie mnie zniesmaczyło ich wszystkich zachowanie. W ogóle jak czasami pojadą z jakąś uwagą to masakra. Tak samo dziwią mnie laski, które nie umieją przyjąć odmowy i ponieść z godnością porażki, tylko histeryzują, płaczą i jeszcze ze słowami 'ja nie jestem wcale dziecinna i infantylna jak dziewczyny w moim wieku, ja jestem ambitna! buuuuu ![]() ![]() ![]() Może ktoś oglądał to wie o czym piszę ![]()
![]() |
#1218 |
Konto usunięte
|
Nie oglądałam bo nie mogę znieść tego programu najbardziej na świecie. Wolę 100 razy bardziej klan niż te rozryczane wymalowane siksy które ciągle zaciskają teatralnie zęby i mówią MUSZĘ WALCZYĆ, WALCZYĆ DO KOŃCA I NIE PODDAWAĆ SIĘ!
Jezu co najmniej jakby o przemarszu wojsk Napoleońskich mówiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Raczkowanie
|
Dziwi mnie, że wg niektórych (najczęściej dziewczyn) bycie miłym, pomocnym itp. jest żałosne. Wg nich feszyn jest bycie wredną bicz, która na wszystko leje
![]() - hihihihi wtedy byłyśmy milsze ![]() - ahihiihihi nigdy nie byłyśmy miłe! ![]() - żółwik! ![]() ![]() Naprawdę nie wiem co może być w tym fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha jeszcze mnie jedno dziwi. Weszłam sobie na wątek 'Eurociacha 2012' i co widzę? Dziewczyny strasznie przeżywają jakie to te laski Lewandowskiego i Szczęsnego nie są. I są rozważania, czy one do nich pasują, jakie to one nie są brzydkie, że jedna się nie uśmiechała do kolesia na zdjęciu tylko w obiektyw czy coś takiego. Poza tym była ubrana tak samo jak gdzieś tam ostatnio i na pewno nie zdążyła sobie kupić nowej kiecki, bo kiedyś tam zerwali i pewnie ją w ostatniej chwili zaprosił ![]() No naprawdę nie chciałabym nikogo obrażać moją opinią, ale strasznie mnie to dziwi. Mi nawet jeśli podoba się jakiś znany koleś piłkarz czy kto tam, to popatrzę sobie na niego i tyle. A wolę się skupić na swoim facecie i to o nim rozmyślać. Do głowy by mi nie przyszło żeby się tak takimi rzeczami przejmować i analizować.
![]() |
#1221 | |
Flawless
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba się też pochwalić, gdzie to się nie idzie, gdzie się nie jedzie, itd. w końcu wszyscy nudni znajomi powinni wiedzieć jakich światowców znają. ![]()
![]() |
#1223 |
jestę wieszczę
|
Ojej... serio to Was dziwi? Ja po prostu cieszę się jak głupia z każdego zaliczenia, zdanego egzaminu i dziele się tą radością. Po egzaminie na pierwszym roku, który mnie kosztował sporo wysiłku intelektualnego i przede wszystkim emocjonalnego, wyściskałam niemal obcego kolesia, który też zdawał i też był równie rozentuzjazmowany co ja
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-06-23 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 |
jestę wieszczę
|
Za 3 razem mi się nie zdarzyło. Do tej pory wszystko za pierwszym.Nigdy też nie wiadomo, czyto radość, czy chwalenie się
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne wystarczy sobie przejrzeć materiały na dzień przed. ![]()
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Dziwi mnie, że ktoś bierze udział w programie "Perfekcyjna pani domu". I jeszcze ten śmiertelnie poważny "test białej rękawiczki"
![]() I dziwi mnie jeszcze program "Surowi rodzice", bo nie za bardzo wiem, jaki jest jego cel. Rzadko oglądam telewizję a jak to zobaczyłam, to moja mina była mniej więcej taka " ![]() ![]() Edytowane przez Blablubli Czas edycji: 2012-06-23 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3488355 4]nie rozumiem? ![]() Baby- chłopy Babskie- chłopskie A poza tym męskie- żeńskie. Czyli niekonsekwentne nazewnictwo, jak mniemam ![]()
![]() |
#1230 |
Zadomowienie
|
Tytuł tego wątku, ekhm... Tak, to mnie dziwi
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=624554
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.