|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
U mnie masakrycznie wieje. Dodatkowo nie mogę się pozbyć kaszlu. Chyrlam już jak gruźlik. Byłam u lekarza, to oskrzela i płuca czyste, więc to niestety związane jest z alergią. Już mnie wszystko boli od tego chyrlania |
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
Dzisiaj paczam na kalendarz a tu 47 dni do
![]() aż mnie ciarki przeszły ![]() ![]() ![]()
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Ja póki co, na szczęście jesienią i zimą mam spokój.
|
||
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę sobie zrobić test bo nie wiem czy jestem uczulona ale tyle alergenów mnie uczula, że nie zdziwię się jak będzie to jeszcze wydzielina tych owadów
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pudełek, ja dostałam od sprzedawcy takie usztywniające na dno kartoniki, są naprawdę grube i chyba nie ma szans na przemoknięcie co takiego nie powiesz ?? ...mi zostało 11 dni
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie !!! ![]() ![]() laski mam pytanie, jak albo czym najlepiej pofarbowac buty ? ![]() mam swoje ukochane szpileczki, ale sa koloru taki dzins ciemny, juz raz je pastowalam czarna pasta i byly prawie czarne, ale to zeszlo, czym je pomalowac zeby byly czarne? nie chodzilam nigdy w szpilach, a w tych sie nauczylam ( 12cm) i cale wesele w nich tanczylam, wiec na swoje poprawiny tez bym je ubrala i nie musiala kasy wydawac na nowe choc nie wiadomo czy bym je nosila ( umiala chodzic w nich ). A te sa super wygodne. Co tu zrobic ? ![]() ![]() ![]()
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 15:44 |
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może powiedz im o swojej wizji,daj im po 50 zł zaliczki na zachęte kup dobre winko Może niech ktoś im pomoże(jakaś twoja koleżanka),albo kup częsc dekoracji i zostaw w kościele ksiądz się ucieszy a ty będziesz miała tak jak chcesz Musisz podejsc do tego z własciwej strony jak nie pójdzie przeskoczyć
|
|
#1211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę wyprawy Cytat:
Cytat:
my mieliśmy w kartonowe pudełka i nic im się nie działo, wyglądały cały czas tak samo, nawet kilka dni po weselu (bo zostało kilka paczek i normalnie je z tymi pudełkami jeszcze później trzymaliśmy w lodówce )
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=bejb200;34930701]
Cytat:
![]() Cytat:
Genialny prezent od brata ![]() Cytat:
A kciuki oczywiście trzymam!
|
|||
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
witam my już w drodze na urlop
![]() co do pudełek do ciasta to najlepsze są te styropianowe my je mieliśmy ciasto dla gości nie było uszkodzone nic sie nie rozwaliło ![]() sala kimatyzowana to podstawa u nas b klima b pasowała gościom ![]() ważny też jest lód .my mielismy kubełki z belvedera i w nich był lód wino wódka smakowa i czysta i goście też lód do drinów sobie brali.soków mało zeszło najbardziej schodziła woda z cytryna w dzbankach ![]() w 1 dzień zeszło b dużo wódki bo przede wszystkim była chłodna ![]() relacja bedzie pozniej ale wzyscy byli mega zadowoleni jedzenie było pyszne a ciasto rewelacyjne sorki za błedy ale jedziemy i kołysze i klawisze na lapku mi skacza:P
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Czytając Wasze "perypetie koscielne" zaczynam się bać. W sumie księża w mojej parafii są naprawdę spoko, ale nie wiadomo co wypalą
![]() Dziś mamy pierwsze spotkanie w poradni rodzinnej ![]() Czego się spodziewać?
|
#1217 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Odnosnie aparatu to jest to Canon 5d mark II, do tego mamy 5 obiektywow, w zaleznosci od tego co chcemy fotografowac. No i jest to raczej juz profesjonalny sprzet wiec jak ktos potrzebuje tylko hobbistycznie to raczej sie nie oplaca kupowac, bo jeden obiektyw kosztuje ok 10 tys. My tez sie teraz zastanawiamy na nowym, bo na wakacjach ciezko nam sie pogodzic kto robi zdjecia i tak sobie go wyrywamy no a fakt ze w plecaku znajduje sie wartosc samochodu powoduje ze w takich bardziej niebezpiecznych miejscach tz boi sie ze porwia mnie razem z tym aparatem. Dlatego po tym wyjezdzie postanowilismy kupic drugi, mnieszy, lzejszy i tanszy zeby mozna go swobodnie ze soba zabrac i nie martwic ze do obiektywu naleci piasek albo ze wpadnie do wody. Musze sie tylko rozejrzec za jakims fajnym.No i ciesze sie oczywiscie ze sie wam fotki podobaja
|
||||
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 15:44 |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
co do perypetii kościelnych, to bardzo podoba mi się podejście naszych Ojców Redemptorystów. Jeden powiedział nam, że dzień ślubu to w całości od A do Z nasz dzień. Możemy w związku z tym zaplanować sobie co tylko chcemy. Własne dekoracje, własna muzyka (nie ma ograniczeń do pieśni kościelnych, powiedział nam nawet że na jednej mszy kwartet zagrał "All you need is love" Beatelsów), sposób wejścia, wybór czytań i sposób składania przysięgi.
Takie podejście powinno być wszędzie, bo to że para młoda ma prawo opracować sobie przebieg ślubu i wygląd kościoła, to jest więcej niż pewne. |
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Audrey zupelnie sie pania z cukierni nie przejmuj, ja mialam te pudelka, nic sie im nie stalo, nie przemokly, nie poplamily, wygladaly pieknie
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie wieje
![]() Zaraz odlece jak Dorotka ![]() Dostalam @ i chyba zaraz oszaleje Juz się doczekać niemoge obrączek....w sobote odbieramy
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co jeszcze trzeba ogarnąć na 11 dni przed ślubem, mam totalny mętlik w głowie.
Oczywiście już w tej chwili jestem niewydajnym pracownikiem, bo nie mogę przestać myśleć o ślubie i tak kminię, co by tu jeszcze... wczoraj nawet przeleciałam się po wyprzedażach, ale nie mogłam się skupić na wieszakach. Ja...osoba z zakupocholizmem zdiagnozowanym. Martwię się trochę pogodą. Jakbym miała zamkniętą salę, to by mnie to waliło, ale przy namiocie, gdzie goście będą musieli biegać od sali na parkiet w deszczu, mam stresa brrrrrr |
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może oni mieli jakieś dziwne te kartoniki,może nie wszystkie tak śmierdzą jak zwilgotnieją,nie bylo tam serwetki ani podkładki, po tej akcji stwierdziłam że chce plastikowe
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-26 o 15:45 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Czołgiem
Marylko cudne zdjecia, ale mam wrazenie ze dominikana ladniejsza co do sprzetu moj Narzucony tez martwi sie o swoj aparat (posiada dokladnie ten sam) najbardziej wlasnie o piach na tego typu wojazach, poza tym zawsze jak gdzies wyjezdzamy ubezpieczamy sprzet koszt niewielki a ile spokojniejsza glowa ![]() Chatko bardzo ładne buciki , ciekawe kiedy przyjda moje tanczne z Akcesu ![]() ![]() ![]() plan na dzis farbowanie włosów probna fryzura (poraz 3 )przymiarka sukni upinanie woalki
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja wizażystka bardzo dobrze wiedziała jak podkreślić urodę
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Malwuś obejrzałam zdjęcia, piękne są
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Ja póki co, na szczęście jesienią i zimą mam spokój.
Powiedziała mi że są szalenie niepraktyczne, że wilgną całe od ciasta w chłodni i że później brzydko to wygląda :/ 

przyzwyczajam się też do myśli że nasza rodzinka się powiększy