|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
oddam Mirage Oriflame 40/50ml
Poszukuje do 10ml Obsession CK Gucci by Gucci edp D&G light blue Edytowane przez fryta13 Czas edycji: 2012-12-14 o 10:26 |
|
|
|
#1202 |
|
JESTEM ONA
|
Zamienię
Guerlain Shalimar edt ok. 70-72ml/ 75ml na Allure edp lub Coco edp. Poproszę też o sygnał na PW
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuje Amouage Gold lub Dia women....od probki w zwyz
|
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
ODDAM
Diptyque baies – 0,5 ml un bois vanille – 2,5 ml oliver durbano jade – 0,5 ml eau de murano edp – 0,2 ml sequoia – 0,5 ml ananas fizz – 1,5 ml farala – 1,5 ml nina ricci belle- 2 ml back to black – 1,5 ml jacomo – 0,2 ml caarolina herrera – 4 ml teo cabanel oha – 0,2 ml demeter orange cream pop – 0,2 ml romance – 1 ml brown – 0,3 ml caron scre – 2 ml antonio fisco – 0,2 ml wood Haven Kerosene EDP-10 ml tom ford grey vetiver - 10 ml Jo malone sweet milk - 3 ml Cardinale - 3ml cuir mauresque edp - 0,4 ml figa jacobs - 3 ml Edytowane przez herni Czas edycji: 2012-12-15 o 11:22 |
|
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Rozeznanie
|
już dawno się nie wklejałam, więc się przypomnę
na wymianę mam: odlewki gotowe: The Different Company Bergamote około 6-7 ml Zadig&Voltaire Tome 1 - La Purete For Her EDP - 4 ml bez 3 psików testowych Caron Montaigne - 5 ml bez kilku psików testowych Escada Magnetism - 3 ml DKNY Gold - 6,5 ml Slava Zaitsev Maroussia edt - 5 ml bez kilku psików testowych Jesus del Pozo In White - 4 ml Ajmal Sacrifice for Her - 5 ml bez psika testowego mogę też zrobić małe próbeczki lub większe odlewki z flakonów: The Body Shop - Japanese Cherry Blossom mgiełka do ciała (mogę wymienić całe 100 ml na np inną mgiełkę lub zrobić większą odlewke) Lalique Tendre Kiss (może być większa odlewka) Annick Goutal Gardenia Passion (może być większa odlewka) D&G Light Blue (do 5 ml) Marina de Bourbon Reverence (do 2 ml) Marina de Bourbon Eau de LYS (do 1 ml) Marina de Bourbon Paradise LYS (może być większa odlewka) Annick Goutal Songes (do 1 ml) Annick Goutal Petite Cherie (do 1 ml) Bruno Banani Magic Woman (do 5 ml) Annick Goutal Le chevrefeuille (do 2 ml) Lalique Nilang nowa wersja (do 5 ml) Hugo Boss Nuit pour femme (do 5 ml) próbki: Czech&Speake Neroli (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Brosseau Ombre Rose l'orginal (fabryczna bez atomizera, zostało ok 0,5 ml) Christina Aguilera Secret Potion (próbka fabryczna 1,2 ml bez atomizera) Escada Incredible me (próbka fabryczna 1,5 ml bez atomizera) Mexx XX wild (próbka fabryczna 0,6 ml bez atomizera) Escada Taj Sunset (fabryczna 2 ml bez atomizera) Pierre Balmain Jolie Madame (robiona ok 1,5 ml z atomizerem) Agent Provocateur (robiona ok 1,8 ml z atomizerem) Thierry Mugler Angel Taste of Fragrance (robiona z atomizerem, odrobinka ok 0,2 - 0,3 ml) Rozważę każdą propozycję, natomiast najbardziej szukam: Tea for two - najchętniej resztkę we flakonie lub odlewkę min 5 ml Annick Goutal - wszystkie których nie znam Diptyque - te których nie znam Parfumerie Generale - te których nie znam Chanel Chance EDP (większa ilość, min 5 ml) Love by Kilian, chociaż kropelkę Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poesie d`un Parfum d`Hiver YR Ming Shu (tak z 5 ml) lub coś innego ciekawego... Edytowane przez korozyjka Czas edycji: 2012-12-27 o 17:50 |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby ktoś miał do oddania używkę YSL Laurent Kouros i Lutens Vetiver Oriental to proszę o wiadomosć.
Edytowane przez herni Czas edycji: 2012-12-14 o 20:59 |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
kenzo parfum d'ete 10ml
vc&a hiver - ok 7ml kate Moss Velvet Hour 15ml edt L de lolita lempicka 6ml próbka dior midnight poison próbka miss dior Salvador Dali Laguna 14ml malutkie próbki L'Instant, Escada Desire me DKNY Red Delicious 4ml Flakon: tesori d'oriente fiol de dragone Porzeczka YR Mogę odpsikać (jak kupię atomki )Kenzo Amour do 10ml Vanille Noire do 5ml w zamian szukam czegokolwiek, co jest ładne ![]() choć szczytem marzeń byłoby nawet 0,2 ml musc ravageur
Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2012-12-14 o 21:38 |
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię
![]() Flakon (połowa) Histoire d'Eau Jak wyżej - Boss Femme L'eau Fraiche Boss nieaktualny. Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2012-12-16 o 10:24 |
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2012-12-14 o 23:55 |
|
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
Od dłuższego czasu szukam Zino Davidoff , z opisów wydaje mi się znajomy- gdzieś w podświadomości czai się jako ukochany, męski zapach z dzieciństwa. Koniecznie muszę to sprawdzić, Może ktoś mnie poratuje kapką, zanim znowu kupię męską flachę w ciemno
![]() ![]()
|
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
Aniu,
te dwie próbki wpadły mi w oko "za pierwszym przeglądaniem" Dior - Mitzah - ok.2ml Les Nombres d`or - Ambre EDP - 2,3ml a w dalszej kolejności mogłabym być zainteresowana (ułożyłam wg kolejności mojego zainteresowania): Givenchy - Very Irresistible Poesie d`Hiver - 1ml Van Cleef & Arpels - Les Saisons - Automne EDT - 5ml Rocca della Signoria La Collina Toscana - 1,5ml CsP - Fleurs Des Caraibes - 2ml Floris - White Rose - 0,5ml to cenowo tak nie do końca fair by było, więc może coś dobierzesz albo ja z czegoś z mniej chcianych zrezygnuję? Petite cherie mogę 2 ml zrobić próbkę jeśli byś chciała |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki:
Escada Absolutely me YSL Parisienne A L'Extreme Cacharel Promesse Givenchy Ange ou Demon Le Secret CK One shock do oddania: - Lancome Tresor Midnight Rose 5ml - La Perla J'aime 5ml - Salvador Dali, Purplelight 7ml - Clean, Cotton T-shirt EDP ok 9,5ml - Emporio Armani Diamonds 8ml - Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh ok 9ml - Laura Biagiotti Venezia edt - 9,5ml |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
wymienię zapachy:
Dior Hypnotic poison eau sensuelle ok. 96 ml/100 ml , brak kartonika ----> wymienię tylko na perfumy o podobnej pojemności Dior Dune, Chanel Allure sensuelle, Miss dior cherie edp, Addict eau fraiche, L'or Torrente S. Lutens Un bois Vanille ok. 47 ml/50 ml (tester), brak kartonika S. Lutens Feminite du bois ok. 49 ml/50 ml (tester), brak kartonika Balsam do ciała (z rozpylaczem) I coloniali Spirit of Africa nowy, z zabezpieczeniem, nadaje się na prezent 250 ml Angel T. Mugler perfumowany dezodorant spray (zostało ok. 40 ml/100ml) fotki w moim wątku wymiankowym ! zapraszam ![]() |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
odlewka hypnotic poison i sampel le parfum
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Rose Absolue YR - co do ilości nie mam konkretnych życzeń - od kilku ml do używki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako ,ze już przejadły mi się niektóre perfumy chętnie zamienię na coś innego. Do wymiany mam:
Poison Dior 30ml CK Euphoria 50ml bez może pięciu psików Juicy Couture edp 40-45 ml Nie mam konkretnych marzeń, ot może akurat coś wpadnie mi w oko. Zapraszam
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Versace "Medusa" prawie 100 ml L'eau D'Issey EDP 25/50 ml Escada Desire Me połowa z 75 ml Light Blue D&G niecałe 30 ml/50 ml Dołożę jako w zasadzie gratis ok. 25/75 ml Very Irresistible (bo pierwsze nuty są trochę zmienione). |
|
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
do oddania mniej jak polowa 30 tki Escada sexy graffiti
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz fajne smakołyki ino żaden dla mnie niestety. Moze cosik będziesz miała na dniach co chętnie byś zbyła?
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), tylko czym ja Ci mogę się odwdzięczyć? Szukasz czegoś konkretnego?
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam niedużych (5ml) odlewek:
Rousse Dzing! Odwdzięczę się czym chata bogata, tj. np: Tam Dao, Fire from Heaven IHP, Eau de Navigateur, Ivoire de Balmain sprzed reformulacji, Korres Jasmin Pepper Guaiac Wood. Ponadto wymienię 3 ml (w at.5) Aomassai na analogiczną ilość innego zapachu PG.
Szukam korka do Theoremy 100ml Edytowane przez allie Czas edycji: 2012-12-16 o 19:49 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Mam samplerki 2,5ml i mogę zrobić odlewkę z:
Nilang nowe Chanel 5 eau Premiere Y YSL Madame Rochas Champagne YSL Eau de Givenchy Paris Jardins Romantique YSL Chanel Allure edt Balebciaga Paris Miss Dior Le Parfum 10ml za 12ml Caleche Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2012-12-21 o 20:24 |
|
|
|
#1229 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.