|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziekuje za kciuki
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam dziewczyny testa dzisiaj, ale chyba za mało nasikałam
Jedna kreska, ale wyszła tak blado, że ledwo ją widać.. Także jutro z rana zrobię jeszcze (bo mam jeszcze jeden w zapasie ), ale nie nastawiam się Ja myślę, że po prostu coś mi się poprzestawiało i tyle, ale dla Waszego świętego spokoju, obiecuję, że zrobię jeszcze jeden jutro rano Bo tu widzę, że te ciężarne myszy chcą nasyłać, a ja myszek nie lubię |
|
|
|
#1203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czekamy na wynik teściuku jutro
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przeleciałam szybko posty, czy dobrze zrozumiałam Skierka ma II kreseczki? Czy coś jeszcze mnie ominęło?
U mnie średnio na jeża nietoperza. Latania miałam teraz trochę, bo musiałam łatwić skierowania, a to legitkę i indeks... to u mamy byłam. I niestety oboje z tatą dostali niezbyt dobre wyniki rezonansu, a dodatkowo u mojej mamy przez przypadek wykryto guz w tarczycy... także lipa. Ja czuję się niezbyt dobrze jeśli chodzi o moją psychikę. I sama nie wiem co mi jest. Mam ochotę już odpuścić sobie starania. Czuję, że muszę od tego wariactwa odpocząć bo wysiadam. Jeszcze na dodatek dostałam rozstroju żołądka dziś. Samo życie...
|
#1205 | |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak, wiem, że to Ty haha, bardzo brzydko
Cytat:
A co do starania - może faktycznie odpuść? Odpocznij sobie z miesiąc, dwa, oczywiście nie mówię, że masz rezygnować z przytulanek Ale może spróbuj o tym tak nie myśleć, zajmij sobie czas czymś innym, a może właśnie wtedy uda Ci się zaciążyć
|
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A moze akurat w czasie tego odpoczynku trafi sie fasolka?Ja pije ziolka i uciekam do lozka,zmeczona jestem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-17 o 20:15 |
||
|
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też spadam, muszę się wreszcie za coś zabrać, bo przebimbałam całe popołudnie Zajrzę później
|
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mogę Ci powiedzieć tylko trzymaj się mocno kochana i myśl pozytywnie. I może odpocznij od to wiesz wtedy i psychika odpocznie i wogóle |
||
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiesz tak bardzo bardzo mocno mocno
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zobacze tutaj duuużo wiadomości od testujących, że są w ciązy!!
Ja dziś wybrałam ginekologa końcu. Jutro będe dzwonić i spróbuje sie do niego dostać ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Wiecie jakie jaja?? teraz doczytałam na innym forum, że anoxxe miała 22.09 ślub i termin porodu wypada jej na 21.06.2013 i ja również w ten sam dzień ślubowałam i w ten sam dzień mam rodzić
|
|
#1212 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
po pracy byłam na meczu ręcznej i dopiero wróciłam do domku. Jak się ogarnę to sobie Was poczytam.Dzisiaj w pracy znowu masakra, pełno ludzi. Mało tego zadzwonił manager z jednej firmy, że chce nas jutro odwiedzić, a my nie mamy czasu na to teraz zupełni. I kolega mówi że koleżanki "powiedz mu, że masz jutro wizytę u psychiatry i Cie nie będzie w biurze" ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo to fajny miesiąc jest ![]() Ja mogłabym mieć termin na 9 lipca ![]() 9.07.2011 - śub 9.07.2012 - obrona mgr 9.07.2013 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jutro teścior ![]() Cytat:
odpocznij troszkę tak jak dziewczyny radziły.Za wszystkie jutro testujące ![]() Mnie dziś bolał chwilę brzuchol, czekam na @ w weekend
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski ja tu jutro wpadam specjalnie przed pracą ok 7:00 więc mam nadzieje,ze już będziecie po pozytywnym testowaniu...
3mam kciuki za Was!!!!!!! ![]() A teraz uciekam spać.Dobranoc
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
LADY Kochana przytulam Cie mocno i cieplutko...
RUDA to powtarzaj test i daj znac. ELUNKA tekst kolegi powalil mnie na lopatki. Az tz zapytal sie z czego tak sie ciesze... Szok.... ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- I dobranoc. A jutro bede robila kluski lane. Tak mi sie ich zachcialo ze moglabym wsunac teraz. Ale ze samemu trzeba zrobic to poczekam do jutra
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Sophia my też tam mieliśmy niezłą polewką jak zaczęliśmy wymyślać co mu powiedzieć żeby nie przyjeżdżał
![]() obiecałam sobie,że wreszcie położę sie spać wcześniej niż o 23, więc idę poczytać książkę i mówię Wam dobranoc zajrzę jutro ok 8 zobaczyć co ciekawego się dzieje
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Trzymajcie te kciuki jutro mocno !
![]() Monini - miejmy nadzieję, że od jutra również i my będziemy mogły tymi myszami straszyć tylko ciekawe czy to działa od ciężarnej na ciężarną też? Dobranoc i do jutra ! |
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zatestowałam, ale I krecha
Pocieszam się tym ze dziś 26 dc a cykle mam 28-29 dni, ale myślę że chociaż cień cienia by wyszedł (test o czułości 10 miu/ml). No nic, trzeba będzie przebadać TŻta...Tylko teraz się przejmuję skąd te moje bóle brzucha od tygodnia... Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2012-10-18 o 06:50 |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja też się witam i też z I krechą.
Okresu nadal brak a dziś 29 dc brzusio troszki pobolewa to pewnie @ już idzie sobie powoli. A mój dziwny smak w ustach pozostał ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Ok laseczki moje kochane ja dziś nie będę tu z Wami plotkować bo wyruszam w miasto mam bardzo spraw do załatwienia ale wrócę wieczorkiem to nadrobię tylko nie pisac mi tu za dużo ok ![]() A no i liczę na jakieś fasolki oczywiście ![]() U mnie to raczej du.pa tym razem eh lajf is brutal |
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła
|
|
#1223 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
myślałam, że Wam się uda. Ja dzisiaj nie testowałam, boli mnie brzuch na @, cycki już przestają boleć więc @ się zbliża. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A avatarek masz całkiem fajny tylko nie moge się przyzwyczaic że Ty to Ty
|
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny przykro mi Tak liczyłam źe wejde tu dziś i bedą piekne 2 krechy Ale nie martwcie sie,nowy cykl nowe szanse
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda dziewczyny. Ale jak mówi stara ludowa mądrość dziejów- Póki nie ma @ jest nadzieja. Trzymam nadal kciuki żeby @ nie przyszła
|
||
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, jeszcze nie nadrobilam nic a nic. witam sie tylko. Kijowo sie czuje od rana,,, mam takie zawroty glowy ze masakra i mnie muli. jak podnioslam sie z lozka to musialam chwile posiedziec zeby sie w glowie ustabilizowalo...i tak do teraz.... :/
23dc 4 dni po pozyytywnym tescie owu i nadal bez skoku tempki :/ |
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

Bo tu widzę, że te ciężarne myszy chcą nasyłać, a ja myszek nie lubię 

odpocznij troszkę tak jak dziewczyny radziły.

Pocieszam się tym ze dziś 26 dc a cykle mam 28-29 dni, ale myślę że chociaż cień cienia by wyszedł (test o czułości 10 miu/ml). No nic, trzeba będzie przebadać TŻta...

Szkoda dziewczyny. Ale jak mówi stara ludowa mądrość dziejów- Póki nie ma @ jest nadzieja. Trzymam nadal kciuki żeby @ nie przyszła