|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm, ekhmtak szczerze? propo blizn... to myślę że uwagi typu chciałaś dziecko to wiedziałaś na co się piszesz są troszkę bezcelowe. No bo tak.. nie każda planowała, nie, nie każda wiedziała, bo np. jedna może mieć nienamacalną bliznę a druga faktycznie mieć niefajną. I teraz tak .Mi osobiście moja na brzuchu nie przeszkadza - będzie widoczna - bo na nodze też mam niezłą dużą i może to przez przyzwyczajenie. Ale jakbym miała ciętą kaśkę to fajnie by nie było na pewno bo sama myśl o tym dla mnie jest niefajna a co dopiero myśl o sytuacjach intymnych. Bałabym się chyba że coś mi się stanie, rozerwie, nie wiem. Wiem że to związane z porodem,ale nie umiem sobie tego wyobrazić, choć dla dziecka WSZYSTKO. Każdy przeżywa inaczej i nie ma co kogoś bagatelizować, zbywać. Ja przeżywam rozstępy Tu się mamy wspierać i gadać, czasem zbesztać, ale nie za często i nie bezpodstawnie. Ot. Mam rozstępy, masakra, bo fioletowe,wałek na dole brzucha i karmię butelką I kocham swoje dziecko. <3 |
|
|
|
#1203 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niby głodna bo strasznie płacze (jak jej daję palca to ssie) daję cyca to wypluwa,nerwowa przy tym strasznie,ksztusi się nie wiem co jest. No i na żywo tez bardzo ładny Cytat:
Cytat:
Cytat:
....też mam już dosyć latania non stop po lekarzach....Cytat:
Cytat:
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=hope01;39752080]
ekhm, ekhmtak szczerze? propo blizn... to myślę że uwagi typu chciałaś dziecko to wiedziałaś na co się piszesz są troszkę bezcelowe. No bo tak.. nie każda planowała, nie, nie każda wiedziała, bo np. jedna może mieć nienamacalną bliznę a druga faktycznie mieć niefajną. I teraz tak .Mi osobiście moja na brzuchu nie przeszkadza - będzie widoczna - bo na nodze też mam niezłą dużą i może to przez przyzwyczajenie. Ale jakbym miała ciętą kaśkę to fajnie by nie było na pewno bo sama myśl o tym dla mnie jest niefajna a co dopiero myśl o sytuacjach intymnych. Bałabym się chyba że coś mi się stanie, rozerwie, nie wiem. Wiem że to związane z porodem,ale nie umiem sobie tego wyobrazić, choć dla dziecka WSZYSTKO. Każdy przeżywa inaczej i nie ma co kogoś bagatelizować, zbywać. Ja przeżywam rozstępy Tu się mamy wspierać i gadać, czasem zbesztać, ale nie za często i nie bezpodstawnie. Ot. Mam rozstępy, masakra, bo fioletowe,wałek na dole brzucha i karmię butelką I kocham swoje dziecko <3 Dobrze mówisz, polać Ci
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy usg bioderek 8 kwietnia
![]() Polozylam Oliwie po 6 so bujaczka żeby kolację zjeść a ona zasnela i śpi do tej pory. Budzić ją czy niech śpi???
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o zjedzeniu śledzia, winogrona ???
A pomidor? ile plasterków by można było zauważyć czy Malej szkodzi czy nie ?? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Aga-pytałaś o to czy nasze dzieci też się tak podciągają do góry,u mnie na odwrót
jak wstaje w nocy to muszę szukać małego pod kołdrą. Tak zjeżdża A wracając do paznokci to mojemu szybko rosną u rąk. U nóg póki co tylko te duże obcinałam. Bijkora-świetna praca Bokeh-piękne fotki. Też będę robić coś podobnego Idę do wyrka. Jutro szczepienie więc trzymcie kciuki cioteczki! No właśnie, Wisienko za jutro
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko ale mam twardą jedną pierś kamień normalnie odciągnę troche laktatorem ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#1210 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na brzuchu została mi oponka, a reszta taka sama - i albo się zapnę w pasie, a na dupsku wisi, albo na dupsku dobrze leży, a się nie zapnę masakraaaa... ale w sobotę kończę połóg a potem siuuup na zumbę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1211 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trzymamy za wizytę u kardiologa aby z serduszkiem było wszytsko ok, chociaż NAPEWNO będzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dobrze napisałaś Tak jest!! Polać jej!! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Miłej nocki
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, w ogóle mam dość nietypowy problem.
wasze dzieci zazwyczaj nie chcą piersi, bo wolą butelkę, a moje dziecko...nie chce butelki!nie wiem co jej się stało, po prostu nie i już. ryk, płacz, histeria... a ja nie mam tyle pokarmu, żeby ją wykarmić, i tym sposobem mamy dramat... ona jest głodna, ale butelki nie chce, krzyczy, daję jej pierś, a tam pusto - więc jeszcze większa histeria i tak od 3 dni... boję się, że mi spadnie na wadze... nie wiem co robić
|
|
#1213 |
|
Lurker ;)
|
Bijkora tez mam motyw ze wciaganiem brzucha.
Mama zawsze powtarzala- wyprostuj sie i wciagnij brzuch.Sylwietta zgadzam sie, kupilam pare rzeczy w fasonach w ktorych zawsze wygladalam dobrze, no i co? Dupa, wygladam jak swiateczna szynka, baleronik obciagniety materialem :P Bokeh piekne te zdjecia Hope tutaj high five bo mnie wisi ta blizna, nawet to sadlo bo wiem, ze kiedys je zgubie/wycwicze. Ale najbardziej bola rozstepy. Na calym brzuchu jakby ktos mi go pocial, wieksza powierzchnie zajmuja rozstepy niz zdrowa skora. U was sa takie kolejki na to usg bioderek, ze dopiero na kwiecien? My idziemy w sobote, a dzwonilismy sie umowic w zeszly poniedzialek. A teraz czas powkurzac sie patrzac na chude brzuchy- Top Model
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, a próbowałaś butelki z innym smoczkiem?
Hope, oczywiście , a jakże, masz 100% racji.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-03-13 o 21:40 |
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam też jak do urologa do Katowic chciałam ją zarejestrować. Przez tydzień dzowniłam dzień w dzień...NIKT nie odbierał
|
|
#1216 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam na bioderkach, ludzi tam mnóstwo, aż się przeraziłam, ale na szczęście okazało się, że do dziecięcej rejestracji pusto Lekarz przyjmuje na pierwszym piętrze, musisz tylko śpioszki zdjąć, pampersa sobie doktor sam odpina i najpierw sprawdza ruchomość stawów, a potem usg, trwało to może ze 2 minuty. I ja jeszcze nie mam karty NFZ, tylko książeczkę dałam A zdjęcia cudne ![]() Cytat:
Cytat:
No i jak mój mąż jest w domu to rano jak Mała się obudzi i zje to Ją przewija i zabiera na jakąś godzinkę, żebym odpoczęła. Chyba, że sam odsypia Karmię różnie, na leżąco, ale to zasypiam bardzo szybko i właśnie tak jak Ty, nie kontroluję ile pije i nie wybudzam, czasem też na siedząco, ale potem jest problem, żeby Ewcię odłożyć, bo od razu oczy są szeroko otwarte i zaczyna ze mną gadać Iffonka dobrze, że lekarka dmucha na zimne, lepiej sprawdzić dokładnie i mieć spokojne sumienie Wisienka, Mała - kciuki za jutro! |
|||
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam to oglądać. Dzięki za przypomnienie ![]() o reklama...
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
A no niestety...ale mnie to już nie dziwi że do każdego lekarza kolejki...i dlugie terminy
|
#1220 | ||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Debrah;39745336]
Cytat:
Tamte są już takie popularne....Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie Super śmieszek Cytat:
My po ortopedziu, było USG-wszystko w jak najlepszym porządku Mała dziś nienażarta!! Butle mm poszły w ruch już kilka razy dziś
|
||||
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec faktycznie na jednym wozku jedziemy
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka, os tysiaclecia
jedziemy? ![]() Tablet mi pada Bokeh, absolutnie przepiekne zdjecia!!! Zazdraszczam talentu, chlip chlip Co do blizn - Black, nie chcialam Cie absolutnie urazic-wrecz przeciwnie ![]() Mnie mega wqrwiaja moje rozstepy, te z posladkow zniknely calkowicie, ale zostaly mega glebokie na udach i lewej lydce, wrrrr... ale daje rade, chce sie wylaszczyc ,wysportowic i wiem, ze wtedy mi one przeszkadzac nie beda ![]() I do tej pory jest dla mnie mega zagadka, jakim cudem brzuch mam gladziutki a reszta w rozstepach?
|
#1224 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja taki kurdupel, prawie 30 kg przytyłam tak mnie strasznie wybiło i nie mam żadnego rozstępu. No ale w nastepnej nie mam gwarancji na to że nie będe miala. aj nie moge sie doczekać kwietnia i bieganka
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, ale Ty akurat mnie nie uraziłaś, tzn nikt mnie nie uraził, ale wkurzyły mnie komentarze niektórych - Ty się do tej grupy nie zaliczasz.
A co do brzucha, to może tam miałaś najbardziej elastyczną skórę, bo miałaś go mocno wyrzeźbionego kiedyś?
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i ten smoczek właśnie przypomina sutek matki, do tej pory nie było problemu, nie wiem co się teraz stało ![]() mala, a w czym mogę jeszcze szukać przyczyny?
|
|
|
#1229 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

ekhm, ekhm

moja mała coraz częściej placze przy cycku ;( ona go już nie kocha chyba ;( głupia butelka!!! ale z drugiej strony musialam czasem wyjsc i dac jej to odciagniete w butelce... tylko ona teraz nie chce mi jesc dlawi sie ksztusi ryczy ;( a ja mleko mam
ehhhhhhhhh 

....też mam już dosyć latania non stop po lekarzach....
? Jutro wybieramy się do poradni rehabilitacyjnej w sprawie stópki Poli. Już wiem, że będzie ciężko, bo będzie ją badała babka, do której chodziłam z kolanami moimi. Powiem tyle - ☠☠☠☠a straszna.
6 5 4 3 2 1
22.05.2008
14.08.2011

masakraaaa...

i mam obserwować paznokietki małej, bo u dzieci to się pojawia najczęściej przy paznokciach właśnie.