![]() |
#1201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć,
Wczoraj dzień skończył się dla mnie późno i nerwowo. Wróciłam do domu ok. 21 i przyjechałam lawetą. Także jestem bez samochodu, co na tym moim zadupiu oznacza, że nie pojechałam do pracy. Głównie z lenistwa, bo musiałabym bardzo wcześniej wstać, żeby jechać autobusem, a potem musiałabym się przesiadać, nawet nie wiem na co. Jestem dziś w domu na przymusowym urlopie, chociaż może di dobrze, mam czas, żeby nadrobić zaległości z drugiej pracy i przypilnuję ekipy, bo dziś panowie przychodzą mi kłaść cegły na jednej ściance, po południu przyjeżdża pan montować szkło w łazience i kuchni a zaraz mają być ludzie od dewelopera i będą kolejny raz uszczelniać dach. Jutro chyba już pojadę, albo autobusem, albo rowerem na pociąg i z dworca do pracy rowerem. Mam nadzieję, że naprawią mi auto szybko, no ale kosztować będzie to na pewno sporo. No i odwołałam spływ, na który mieliśmy jechać w weekend, bo nie wiem, czy będziemy mieli czym. Wrrrr są nerwy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zabrałam całą czwórkę dzieciaków rodzeństwa na Minionki- ale się uśmiałam. Uwielbiam tą bajkę. Miałam największą frajdę z tego wyjścia. W ogóle to rozbój w biały dzień żeby za kino i popcorn dla 5 osób (w tym dzieci 4 i 6 i 12 lat ) zapłacić 210 zł ![]() I co już powietrze zeszło czy coraz bardziej stres dopada?? ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Miśku, fajnie, że mogłaś nie przyjść do pracy ![]() Ogarniesz sprawy na innych frontach, to jakaś korzyść z tego wszystkiego złego ![]() Jaki w końcu kamień wybrałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypełniam deklaracje do skarbówki, muszę złożyć 28 wniosków, każdy po 4 strony ![]() Nie wiem, czy link zadziała. Zamówiłam starą cegłę białą z tej strony: http://elkaminodom.pl/index.php?p=3# Robię w niej ścianę szczytową na klatce schodowej. Tylko w sumie za szybko to wszystko i nie przemyślałam do końca kolorów. Kazałam pozostałe ściany pomalować na biało. Nie wiem, czy nie przesadziłam (białe ściany, biała cegła i bielone drewno na schodach). No ale najwyżej się przemaluje potem jakoś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biel nie jest problemem - wprost przeciwnie - mnóstwo opcji przełamania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | ||
Wtajemniczenie
|
znowu zniknęły. ciekawe na jak długo
![]() Cytat:
![]() też chcę iść na minionki! pójdę z mężem ![]() pominiemy popcorn. ale kino jest strasznie drogie. a potem się dziwią, że ludzie nie chodzą. Cytat:
![]() wczoraj "podnosiłam głos" na mamę. a mama, że przecież nie mam prawa się denerwować. no jasne, będę się wściekać przed cudzymi :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Bia, ten detoks to ns SFD, dla tych z niedoczynnością tarczycy.
Tak, pomysły mam kiepskie. Aktualnie piszę do Was po samotnym wydojeniu butli wina. Mam zamiar wstać o 5. Ale czy się uda? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
biia, dobrze, że nerwowość cię opuściła. Aż ci zazdroszczę tych emocji ślubnych, bo to w sumie całkiem przyjemne wydarzenie ![]() Cytat:
asiuk ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wstać się, oczywiście, nie udało ![]() Ale czuję się całkiem dobrze. Xzora, dzięki. Generalnie mój TŻ ma ze mną krzyż pański. Naprawdę nie wiem, skąd on bierze tyle miłości. Biia, te napary ziołowe są w detoksie zalecane, ale ja nie lubię żadnych tego typu napojów, więc nie wiem, czy dam radę to pić. Wydoiłam wino, prasowałam do 1 w nocy, ale mani już nie zrobiłam - dzięki temu jestem dość fajnie ubrana i pomalowana, z obrzydliwie złażącym lakierem na pazurach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
cześć
Jestem dalej w domu. Dziś od rana obdzwaniałam wszystkie możliwe miejsca, jakie znalazłam, ale skrzyni nie znalazłam. Tym sposobem nadal nie wiem, kiedy będę miała samochód. No standardowo jestem sama w temacie, bo tż w nowej pracy nie ma jak i kiedy poszukać, podzwonić, więc wszystko na mojej głowie z tym samochodem. Na szczęście panowie kończą dziś robotę w domu (na szczęście dla mnie, bo naprawa samochodu i części to jakieś pół wypłaty wyjdzie). Jutro, jeśli nadal nie znajdę tej chol... skrzyni, muszę jechać pociągiem do rodziców i pożyczyć od nich samochód. A koszty będą rosły.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny za gratulacje ![]() ![]() ![]() Założyłam album w moim profilu i dałam 2 zdjęcia jakby ktoś chciał zobaczyć ![]() Biia twój dzień zbliża się wielkimi krokami ![]() ![]()
![]() |
#1212 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, to już POJUTRZE!! żeby tylko było słonecznie i nie upalnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostałam dziś też w domu i autentycznie wisiałam pół dnia na telefonie w poszukiwaniu tej skrzyni. W końcu znalazłam pasującą całkiem niedaleko za 1,5 tyś. Mechanik po nią pojechał i jutro samochód ma być do odbioru. Aż strach się bać, ile to wszystko będzie kosztować Trzymam kciuki, ale pogoda ma być ładna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny...nie było mnie, mam zapierdziel. W domu ciągle dzieci
![]() Xzora, przepraszam, ale aż tak wnikliwie nie znam się na żywieniu psów. Ja kupuje karmę z dobrą ilością mięsa, nie marketową, dostosowaną do wymagań psa, karmię go w takich proporcjach, jak na opakowaniu wg jego wagi x 2 bo jest chudy jak patyk. Biia ![]() Gosia, jak sobie radzicie w nowej sytuacji?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry relaks ![]() Cytat:
Cytat:
Wyjście do kina dla 4 osobowej rodziny to frajda dla bogaczy ![]() Cytat:
![]() Dla mnie ten okres tak do 6 miesiąca życia Mani był super- ful czasu, snu- sam relaks. ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Gosiu oczywiście się wzruszyłam jak zobaczyłam Twojego synka! No na maksa mnie rozczulają takie maluszki- i oczywiście od razu pojawia się myśl- też chcę takiego! ![]() Nie, nie chcę jednak takiego! ![]()
![]() |
#1217 |
Zakorzenienie
|
cześć
mam już nową skrzynię. Mechanik właśnie ją montuje. To jest dobra wiadomość, bo jest szansa na samochód dziś wieczorem. Oby Pomijam koszty, bo to masakra jakaś Obrobiłam się ze skarbówką, dziś w pracy nawet jestem. Przyjechałam jakąś publiczną komunikacją, ale to nie na moje nerwy. Musiałam wyjść z domu o 6, jechałam godzinę autobusem, potem przesiadłam się na tramwaj i znowu na autobus. W pracy byłam o 8:30. Z tego wszystkiego postanowiłam nic nie robić w domu i jedziemy jutro na jednodniowy spływ, bo znajomi organizują jakieś 100km od nas. Posiedzimy dzień w kajaku, zapomnimy i wyluzujemy się na powietrzu, to może jakoś mi się humor poprawi i nerwy puszczą |
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Debrah, oglądałam fotki na FB. Fryzura Amelki przypomniała mi moją siostrę w dzieciństwie ![]() Butter, jak praktyki? zadowolona jesteś z nich? Biia, zazdroszczę, że Twój wielki dzień jeszcze przed Tobą. Chętnie bym jeszcze raz przeżyła dzień mojego ślubu ![]() Asiuk, cała butelka wina? Padłabym ![]() Haniu, ceny w kinie to rozbój w biały dzień. Gosiu, Synek cudny. Ja podobnie jak Hania od razu się rozczulam i mówię, że też chcę mieć znowu takie maleństwo! ![]() ![]() Sanetko, ad. wiadomości w klubie, trzymam kciuki! Miskowa, współczuję sytuacji z samochodem. Za to zazdroszczę spływu kajakowego. Mam do nic sentyment ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2013-08-02 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
mam zamontowane szkło w kuchni i łazience.
Panowie skończyli moją ceglaną ścianę, ale zabrakło trochę fugi (a że zamawiałam przez internet - musiałam domówić, żeby była taka sama). Póki co, robię przerwę w wykańczaniu, bo samochód pochłonie teraz sporo. Chciałabym dokupić kilka drobiazgów i chociaż tą tapetę, bo ściana straszy, ale chyba muszę się wstrzymać. jedyne, co jeszcze na razie zrobię, to schody. Muszę się w końcu za nie wziąć |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
hej,
już nie zacytuję was, bo jestem przelotem. piszę z wami ostatni raz jako panna. już dzisiaj nie mogłam spać, ciekawe co będzie jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Biia, wklejam link, ale nie wiem, czy to coś dla Ciebie: http://www.sfd.pl/kiedy_lady_ma_nied..._-t878162.html Tylko z tym winem nie przesadzaj ![]() Goosia, synek słodki ![]() ![]() Twin, całą. Kupiłam ostatnio mój pierwszy krem BB (!), dziś mam go na pysku i jestem nawet zadowolona, ale musiałam przypudrować skórę, bo się świeciła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podczytuję Was cały czas, ale nie mam siły nic napisać! Wszystko mnie ostatnio wyprowadza z równowagi. O byle głupotę wpadam w mega histerię i ciągle chce mi się płakać ![]() Idę dziś na wesele, mam nienajlepszy humor, nienajlepiej wyglądam, ale co tam ![]() Biia, powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu, no kino nieźle Cię kosztowało ![]() ![]() ![]() Gosiu, słodkiego masz synka ![]() ![]() Sanetko, zdrówka dla małej ![]() Miśku, te cegły są boskie, sama bym takie chciała (może kiedyś), wcale nie będzie za bardzo biało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My zamówiliśmy wreszcie kuchnię, już się robi ![]() Cytat:
![]() Jaki masz ten krem BB? ------------------------- Idę posprzątać, bo już mnie straszy ten syf ![]()
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze teraz u mnie w bloku dzika kotka urodziła kocięta - słodziaki straszne. Dokarmiam je, jeden był na chwilę u mnie w domu. A Bono je razy dwa, bo zakładam, że też jest co najmniej dwa razy aktywniejszy od przeciętnego psiaka ![]() uff, dobry pomysł z tym spływem. Taki stres koniecznie trzeba odreagować. Biia, u mnie pogoda dzisiaj cudowna. Mam nadzieję, że tak samo jest u Ciebie i że to będzie jeden z najcudowniejszych dni w Twoim życiu. Wszystkiego najlepszego! Goosia, słodkiego masz maluszka. betti, mam nadzieję, że z weselem będzie tak jak ostatnio. Pamiętam, że też nie miałaś ochoty iść, a potem bawiłaś się znakomicie. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-08-03 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Gosiu, dzieciątko słodziak ![]() Trzymaj się dzielnie! A jak Twój TŻ sobie radzi jako tata? Miśku, dzielna jesteś! Odpoczywaj po nerwówce! Biia, pięknego dnia życzę! Maksymalnego przeżywania samych pozytywnych chwil i wspomnień na całe życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Mnie jak zwykle wcięło na jakiś czas. Ogólnie wszystko po staremu, te same problemy plus kilka nowych, takie same dni i męczy mnie to już powoli. Cytat:
![]() Jak się odnajdujesz w nowej roli pomijając permanentne zmęczenie? No i jak maluszek, spokojny czy raczej daje popalić? Butter przytulam i z całych sił trzymam kciuki żebyście doczekali się upragnionych dwóch kresek Asiuk ja z całego serca polecam wkręcenie się w treningi bo prócz wymiernych efektów wizualnych i kondycyjnych sprawiają, że mam o wiele więcej energii do życia i chęci do robienia czegokolwiek. Ja dzisiaj zaczynam drugi miesiąc insanity, lekki poślizg mam przez chorobę no i czuję lekkiego stresa bo z tego co widziałam to jest niezły hardcore. Ogólnie wyniki po miesiącu, no a raczej półtora bo choroba i tydzień regeneracji bo miałam @ są dla mnie szokujące. Takich spadków się nie spodziewałam. W klubie wrzucam wyniki i zdjęcia dla zainteresowanych ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dziękuję wszystkim za kciuki. Było bosko. oczywiście kilka potknięć się zdarzyło, ale było świetnie! ![]() Pogoda wymarzona. Ani jednej chmurki ![]() Stres trzymał mnie do momentu aż księża po nas wyszli. Zaczęliśmy iść a tu skrzypce! ![]() Kościół wyglądał bajecznie ![]() Jak wyszliśmy przed kościół wystrzelono płatki kwiatów ![]() Potem wesele. Bajka. Było jedynie trochę za ciepło i wiem, że fryzura mi się zwichrowała. Jak bardzo, to zobaczę na zdjęciach. Pierwszy taniec wyszedł super. Nie wierzono nam, że to na żywca ![]() ![]() I zabawa! Buty mnie obtarły. Nie wiedziałam, że moj tata ma plastry. Ale dzielnie całą noc przetańczyłam. Pod koniec nie miałam siły stać, ale chętnie bawiłabym się dalej ![]() ![]() Wczoraj byłam taka zmęczona, że nei wiem jak ludzie to robią, że jeszcze mają poprawiny. Do tej pory nie odespałam. Nie mogę się doczekać filmu i zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Tapetę już ty kilka razy wklejałam - kontury brzózek szare jasnym tle. Wkleję ją na jedną ściankę w korytarzu. Ogólnie się kiedyś pochwalę zdjęciami, jak już uznam, że jest czym, póki co w żadnym pomieszczeniu nie mam zrobione na gotowo, więc się nie chwalę. Pomijam kwestię nowych mebli, czy dodatków, bo to pewnie lat potrzeba. Cytat:
![]() Wklej jakieś zdjęcia, to sobie pooglądamy Na spływie było bosko, wymarzona pogoda, rzeczka bardzo przyjemna. Super. Skrupulatnie się smarowałam filtrami, dzięki temu nie wyglądam dziś jak burak, a inni się popalili |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Biia mój zbudyniały mózg znowu dał o sobie znać i zapomniałam o życzeniach choć zaczynając pisać posta miała to być pierwsza rzecz, którą napiszę. Wszystkiego najlepszego, wielu szczęśliwych lat razem i wszystkiego czego oboje pragniecie
![]() Super, że tak fajnie wyszedł ten dzień ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny.
Zdjęcia wkleję, jak jakieś dostanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.