wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 09:28   #1201
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

cześć,

Wczoraj dzień skończył się dla mnie późno i nerwowo. Wróciłam do domu ok. 21 i przyjechałam lawetą. Także jestem bez samochodu, co na tym moim zadupiu oznacza, że nie pojechałam do pracy. Głównie z lenistwa, bo musiałabym bardzo wcześniej wstać, żeby jechać autobusem, a potem musiałabym się przesiadać, nawet nie wiem na co.

Jestem dziś w domu na przymusowym urlopie, chociaż może di dobrze, mam czas, żeby nadrobić zaległości z drugiej pracy i przypilnuję ekipy, bo dziś panowie przychodzą mi kłaść cegły na jednej ściance, po południu przyjeżdża pan montować szkło w łazience i kuchni a zaraz mają być ludzie od dewelopera i będą kolejny raz uszczelniać dach.

Jutro chyba już pojadę, albo autobusem, albo rowerem na pociąg i z dworca do pracy rowerem.
Mam nadzieję, że naprawią mi auto szybko, no ale kosztować będzie to na pewno sporo.

No i odwołałam spływ, na który mieliśmy jechać w weekend, bo nie wiem, czy będziemy mieli czym. Wrrrr

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość

zgadnijcie kto za 4 dni zmienia stan cywilny
są nerwy?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 10:03   #1202
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

nadmiar niezdrowych kalorii szybko zrzucisz, a teraz relaks

Wczoraj nawet jadlam pizzę..taką ohydną ewidentnie z wyrobem seropodobnym- ale tylko jeden kawałek.

Poza tym zabrałam całą czwórkę dzieciaków rodzeństwa na Minionki- ale się uśmiałam. Uwielbiam tą bajkę. Miałam największą frajdę z tego wyjścia.
W ogóle to rozbój w biały dzień żeby za kino i popcorn dla 5 osób (w tym dzieci 4 i 6 i 12 lat ) zapłacić 210 zł i to nie w weekend!!!

I co już powietrze zeszło czy coraz bardziej stres dopada??

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć,

Wczoraj dzień skończył się dla mnie późno i nerwowo. Wróciłam do domu ok. 21 i przyjechałam lawetą. Także jestem bez samochodu, co na tym moim zadupiu oznacza, że nie pojechałam do pracy. Głównie z lenistwa, bo musiałabym bardzo wcześniej wstać, żeby jechać autobusem, a potem musiałabym się przesiadać, nawet nie wiem na co.

Jestem dziś w domu na przymusowym urlopie, chociaż może di dobrze, mam czas, żeby nadrobić zaległości z drugiej pracy i przypilnuję ekipy, bo dziś panowie przychodzą mi kłaść cegły na jednej ściance, po południu przyjeżdża pan montować szkło w łazience i kuchni a zaraz mają być ludzie od dewelopera i będą kolejny raz uszczelniać dach.

Jutro chyba już pojadę, albo autobusem, albo rowerem na pociąg i z dworca do pracy rowerem.
Mam nadzieję, że naprawią mi auto szybko, no ale kosztować będzie to na pewno sporo.

No i odwołałam spływ, na który mieliśmy jechać w weekend, bo nie wiem, czy będziemy mieli czym. Wrrrr

są nerwy?
Bez samochodu jak bez ręki. Oby auto szybko naprawili. Niestety wiem jak po kieszeni biją takie awarie. Nam w mercu caly czas padają przewody paliwa- zakładaliśmy zamienniki bo oryginalne części słono kosztują. No ale w końcu powiedziałam dość- musimy kupić. Jeden przewód kosztuje 260 zł- potrzebujemy 5. Także nie za wesoło.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:30   #1203
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:

Mój tż-et tez tak ostatnio wychodził z pracy. wczoraj i w piątek. koszmar :/

Mój TŻ niestety też często tak kończy. W ogóle, standardowo, jest jakieś 9-10 godz. w pracy

syndrom bridezilla minął?

Miśku
, fajnie, że mogłaś nie przyjść do pracy
Ogarniesz sprawy na innych frontach, to jakaś korzyść z tego wszystkiego złego

Jaki w końcu kamień wybrałaś?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 11:47   #1204
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć!

Mój TŻ niestety też często tak kończy. W ogóle, standardowo, jest jakieś 9-10 godz. w pracy

Miśku

wzięłam urlop. Niestety biuro poznańskie nie jest już tak elastyczne i nie mogłam po prostu pracować z domu.

Wypełniam deklaracje do skarbówki, muszę złożyć 28 wniosków, każdy po 4 strony

Nie wiem, czy link zadziała. Zamówiłam starą cegłę białą z tej strony:

http://elkaminodom.pl/index.php?p=3#

Robię w niej ścianę szczytową na klatce schodowej. Tylko w sumie za szybko to wszystko i nie przemyślałam do końca kolorów. Kazałam pozostałe ściany pomalować na biało. Nie wiem, czy nie przesadziłam (białe ściany, biała cegła i bielone drewno na schodach). No ale najwyżej się przemaluje potem jakoś.
Stary 2013-07-31, 12:36   #1205
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
wzięłam urlop. Niestety biuro poznańskie nie jest już tak elastyczne i nie mogłam po prostu pracować z domu.

Wypełniam deklaracje do skarbówki, muszę złożyć 28 wniosków, każdy po 4 strony

Nie wiem, czy link zadziała. Zamówiłam starą cegłę białą z tej strony:

http://elkaminodom.pl/index.php?p=3#

Robię w niej ścianę szczytową na klatce schodowej. Tylko w sumie za szybko to wszystko i nie przemyślałam do końca kolorów. Kazałam pozostałe ściany pomalować na biało. Nie wiem, czy nie przesadziłam (białe ściany, biała cegła i bielone drewno na schodach). No ale najwyżej się przemaluje potem jakoś.
Fajna cegła!
Biel nie jest problemem - wprost przeciwnie - mnóstwo opcji przełamania
Stary 2013-07-31, 14:59   #1206
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć,

są nerwy?
znowu zniknęły. ciekawe na jak długo

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Wczoraj nawet jadlam pizzę..taką ohydną ewidentnie z wyrobem seropodobnym- ale tylko jeden kawałek.

Poza tym zabrałam całą czwórkę dzieciaków rodzeństwa na Minionki- ale się uśmiałam. Uwielbiam tą bajkę. Miałam największą frajdę z tego wyjścia.
W ogóle to rozbój w biały dzień żeby za kino i popcorn dla 5 osób (w tym dzieci 4 i 6 i 12 lat ) zapłacić 210 zł i to nie w weekend!!!

I co już powietrze zeszło czy coraz bardziej stres dopada??

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

[...]
kocham pizzę. ale na razie nie jadam. do ślubu
też chcę iść na minionki! pójdę z mężem
pominiemy popcorn. ale kino jest strasznie drogie. a potem się dziwią, że ludzie nie chodzą.

Cytat:
Cześć!

Miśku

na razie minął ale pewnie wróci.
wczoraj "podnosiłam głos" na mamę. a mama, że przecież nie mam prawa się denerwować. no jasne, będę się wściekać przed cudzymi :P

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 00:26   #1207
asiuk
Zakorzenienie

Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Bia, ten detoks to ns SFD, dla tych z niedoczynnością tarczycy.

Tak, pomysły mam kiepskie. Aktualnie piszę do Was po samotnym wydojeniu butli wina. Mam zamiar wstać o 5. Ale czy się uda?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 08:36   #1208
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)

Cytat:
Fajna cegła!
Biel nie jest problemem - wprost przeciwnie - mnóstwo opcji przełamania
jestem tego samego zdania, a cegła bardzo mi się podoba.

biia, dobrze, że nerwowość cię opuściła. Aż ci zazdroszczę tych emocji ślubnych, bo to w sumie całkiem przyjemne wydarzenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
niezła cena za wyjście, dobrze, że film udany (nie słyszałam wcześniej o Minionkach)

asiuk
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 08:46   #1209
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wstać się, oczywiście, nie udało
Ale czuję się całkiem dobrze.

Xzora, dzięki.
Generalnie mój TŻ ma ze mną krzyż pański. Naprawdę nie wiem, skąd on bierze tyle miłości.

Biia, te napary ziołowe są w detoksie zalecane, ale ja nie lubię żadnych tego typu napojów, więc nie wiem, czy dam radę to pić.

Wydoiłam wino, prasowałam do 1 w nocy, ale mani już nie zrobiłam - dzięki temu jestem dość fajnie ubrana i pomalowana, z obrzydliwie złażącym lakierem na pazurach

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-08-01, 10:32   #1210
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Jestem dalej w domu. Dziś od rana obdzwaniałam wszystkie możliwe miejsca, jakie znalazłam, ale skrzyni nie znalazłam. Tym sposobem nadal nie wiem, kiedy będę miała samochód.
No standardowo jestem sama w temacie, bo tż w nowej pracy nie ma jak i kiedy poszukać, podzwonić, więc wszystko na mojej głowie z tym samochodem.
Na szczęście panowie kończą dziś robotę w domu (na szczęście dla mnie, bo naprawa samochodu i części to jakieś pół wypłaty wyjdzie).
Jutro, jeśli nadal nie znajdę tej chol... skrzyni, muszę jechać pociągiem do rodziców i pożyczyć od nich samochód. A koszty będą rosły....
Stary 2013-08-01, 10:34   #1211
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Dzięki dziewczyny za gratulacje Nie mam nawet jak zajrzeć.Chodzę po ścianach, bo mało sypiam masakra.Ciekawe ile to potrwa, ale pewnie jeszcze trochę mały ma dopiero lekko ponad 3tyg.

Założyłam album w moim profilu i dałam 2 zdjęcia jakby ktoś chciał zobaczyć

Biia twój dzień zbliża się wielkimi krokami pamiętam jak pisałyśmy, że mogę rodzić w dniu waszego slubu (termin miałam na jutro )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 15:08   #1212
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Bia, ten detoks to ns SFD, dla tych z niedoczynnością tarczycy.

Tak, pomysły mam kiepskie. Aktualnie piszę do Was po samotnym wydojeniu butli wina. Mam zamiar wstać o 5. Ale czy się uda?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mogłabyś podać linka? ten detoks nadaje się dla kogoś ze zdrową tarczycą?

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
jestem tego samego zdania, a cegła bardzo mi się podoba.

biia, dobrze, że nerwowość cię opuściła. Aż ci zazdroszczę tych emocji ślubnych, bo to w sumie całkiem przyjemne wydarzenie

niezła cena za wyjście, dobrze, że film udany (nie słyszałam wcześniej o Minionkach)

asiuk
fakt, w tej chwili jest bardzo przyjemnie. mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Cytat:
cześć

Jestem dalej w domu. Dziś od rana obdzwaniałam wszystkie możliwe miejsca, jakie znalazłam, ale skrzyni nie znalazłam. Tym sposobem nadal nie wiem, kiedy będę miała samochód.
No standardowo jestem sama w temacie, bo tż w nowej pracy nie ma jak i kiedy poszukać, podzwonić, więc wszystko na mojej głowie z tym samochodem.
Na szczęście panowie kończą dziś robotę w domu (na szczęście dla mnie, bo naprawa samochodu i części to jakieś pół wypłaty wyjdzie).
Jutro, jeśli nadal nie znajdę tej chol... skrzyni, muszę jechać pociągiem do rodziców i pożyczyć od nich samochód. A koszty będą rosły....
A możesz bez problemu pożyczyć auto bez rodziców? To może pożycz jak najszybciej i nie będziesz się już stresować czy znajdziesz skrzynię od ręki. Patrzyłaś na allegro?

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Dzięki dziewczyny za gratulacje Nie mam nawet jak zajrzeć.Chodzę po ścianach, bo mało sypiam masakra.Ciekawe ile to potrwa, ale pewnie jeszcze trochę mały ma dopiero lekko ponad 3tyg.

Biia twój dzień zbliża się wielkimi krokami pamiętam jak pisałyśmy, że mogę rodzić w dniu waszego slubu (termin miałam na jutro )
Pamiętam dużo nas wyprzedziłaś. Chyba lepiej znienacka niż czekać po terminie? Ja na takie przyjemności jeszcze trochę poczekam

Kurcze, to już POJUTRZE!!
żeby tylko było słonecznie i nie upalnie o kciuki proszę.

Stary 2013-08-01, 15:17   #1213
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Słodki jest

Cytat:
mogłabyś podać linka? ten detoks nadaje się dla kogoś ze zdrową tarczycą?

fakt, w tej chwili jest bardzo przyjemnie. mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

A możesz bez problemu pożyczyć auto bez rodziców? To może pożycz jak najszybciej i nie będziesz się już stresować czy znajdziesz skrzynię od ręki. Patrzyłaś na allegro?

Pamiętam dużo nas wyprzedziłaś. Chyba lepiej znienacka niż czekać po terminie? Ja na takie przyjemności jeszcze trochę poczekam

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-01, 17:21   #1214
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Mogę pożyczyć, bo tata ma też służbowy, ale mam do nich teraz ponad 300km, więc to spory koszt taki wyjazd. No i tamto auto jest wielkie i dużo pali. A potem musiałabym je jeszcze jakoś odprowadzić.
Zostałam dziś też w domu i autentycznie wisiałam pół dnia na telefonie w poszukiwaniu tej skrzyni. W końcu znalazłam pasującą całkiem niedaleko za 1,5 tyś. Mechanik po nią pojechał i jutro samochód ma być do odbioru. Aż strach się bać, ile to wszystko będzie kosztować

Trzymam kciuki, ale pogoda ma być ładna
Stary 2013-08-01, 18:42   #1215
ButterBear
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny...nie było mnie, mam zapierdziel. W domu ciągle dzieci a i te praktyki sprawiają, że nie mam za wiele czasu. Jestem z nich serio zadowolona, napiszę więcej w wolnej chwili.

Xzora, przepraszam, ale aż tak wnikliwie nie znam się na żywieniu psów. Ja kupuje karmę z dobrą ilością mięsa, nie marketową, dostosowaną do wymagań psa, karmię go w takich proporcjach, jak na opakowaniu wg jego wagi x 2 bo jest chudy jak patyk.

Biia wszystko gotowe??

Gosia, jak sobie radzicie w nowej sytuacji??

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 09:24   #1216
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

asiuk
Superowe są- i część pierwsza i druga.
Dobry relaks

Cytat:

Oj babo babo!

Cytat:
kocham pizzę. ale na razie nie jadam. do ślubu
też chcę iść na minionki! pójdę z mężem
pominiemy popcorn. ale kino jest strasznie drogie. a potem się dziwią, że ludzie nie chodzą.
A ja jednak nie kocham pizzy- no chyba że taką domową. Z restauracji jest ohyda!
Wyjście do kina dla 4 osobowej rodziny to frajda dla bogaczy
Cytat:
Cześć

Zależy jak będzie z ząbkowaniem- jeśli tak jak u mojej córki to możesz nie spać jeszcze ze 2 lata

Dla mnie ten okres tak do 6 miesiąca życia Mani był super- ful czasu, snu- sam relaks. Korzystaj

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny...nie było mnie, mam zapierdziel. W domu ciągle dzieci a i te praktyki sprawiają, że nie mam za wiele czasu. Jestem z nich serio zadowolona, napiszę więcej w wolnej chwili.
Czekam na relację.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Gosiu oczywiście się wzruszyłam jak zobaczyłam Twojego synka! No na maksa mnie rozczulają takie maluszki- i oczywiście od razu pojawia się myśl- też chcę takiego! No ale potem ...widzę bajzel w mieszkaniu, wszędzie porozrzucane zabawki, rozgniecione jagody na dywanie, sterty poplamionych ubranek, piszczącą przy nodze Manie "mamaaaaaa! nie moje pacy, ałaaaa!"
Nie, nie chcę jednak takiego!
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 11:00   #1217
miskowa
Zakorzenienie

cześć

mam już nową skrzynię. Mechanik właśnie ją montuje. To jest dobra wiadomość, bo jest szansa na samochód dziś wieczorem. Oby
Pomijam koszty, bo to masakra jakaś

Obrobiłam się ze skarbówką, dziś w pracy nawet jestem. Przyjechałam jakąś publiczną komunikacją, ale to nie na moje nerwy. Musiałam wyjść z domu o 6, jechałam godzinę autobusem, potem przesiadłam się na tramwaj i znowu na autobus. W pracy byłam o 8:30.

Z tego wszystkiego postanowiłam nic nie robić w domu i jedziemy jutro na jednodniowy spływ, bo znajomi organizują jakieś 100km od nas. Posiedzimy dzień w kajaku, zapomnimy i wyluzujemy się na powietrzu, to może jakoś mi się humor poprawi i nerwy puszczą
Stary 2013-08-02, 12:39   #1218
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Debrah, oglądałam fotki na FB. Fryzura Amelki przypomniała mi moją siostrę w dzieciństwie

Butter, jak praktyki? zadowolona jesteś z nich?

Biia, zazdroszczę, że Twój wielki dzień jeszcze przed Tobą. Chętnie bym jeszcze raz przeżyła dzień mojego ślubu

Asiuk, cała butelka wina? Padłabym po ciąży jakoś rzadko pijam alkohol. Przestałam mieć na niego ochotę po długiej abstynencji.

Haniu, ceny w kinie to rozbój w biały dzień.

Gosiu, Synek cudny. Ja podobnie jak Hania od razu się rozczulam i mówię, że też chcę mieć znowu takie maleństwo! Początki macierzyństwa są trudne ale po pewnym czasie zaczyna się wszystko robić odruchowo. Gdy dziecko ma bunt 2 latka, przywołuje się wspomnienia z początkowych miesiąców jego życia i okazuje się, że wtedy miało się duuużo wolnego czasu i spokoju!

Sanetko, ad. wiadomości w klubie, trzymam kciuki!

Miskowa, współczuję sytuacji z samochodem. Za to zazdroszczę spływu kajakowego. Mam do nic sentyment

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2013-08-02 o 12:40
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-02, 13:20   #1219
miskowa
Zakorzenienie

mam zamontowane szkło w kuchni i łazience.
Panowie skończyli moją ceglaną ścianę, ale zabrakło trochę fugi (a że zamawiałam przez internet - musiałam domówić, żeby była taka sama).

Póki co, robię przerwę w wykańczaniu, bo samochód pochłonie teraz sporo.
Chciałabym dokupić kilka drobiazgów i chociaż tą tapetę, bo ściana straszy, ale chyba muszę się wstrzymać. jedyne, co jeszcze na razie zrobię, to schody. Muszę się w końcu za nie wziąć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-02, 18:17   #1220
biia
Wtajemniczenie

hej,
już nie zacytuję was, bo jestem przelotem. piszę z wami ostatni raz jako panna. już dzisiaj nie mogłam spać, ciekawe co będzie jutro na wszelki wypadek kupiłam wino na dobry sen.

Stary 2013-08-02, 21:47   #1221
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Biia, wklejam link, ale nie wiem, czy to coś dla Ciebie: http://www.sfd.pl/kiedy_lady_ma_nied..._-t878162.html
Tylko z tym winem nie przesadzaj

Goosia
, synek słodki Też bym takiego chciała, ale na razie to wyjątkowo niewskazane W sumie, nie wiem, czy dożyję do kolejnego dziecka.

Twin, całą.

Kupiłam ostatnio mój pierwszy krem BB (!), dziś mam go na pysku i jestem nawet zadowolona, ale musiałam przypudrować skórę, bo się świeciła.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-08-03, 07:34   #1222
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Hej

Podczytuję Was cały czas, ale nie mam siły nic napisać! Wszystko mnie ostatnio wyprowadza z równowagi. O byle głupotę wpadam w mega histerię i ciągle chce mi się płakać Na dodatek nie mam siły i ochoty na nic, kompletnie.

Idę dziś na wesele, mam nienajlepszy humor, nienajlepiej wyglądam, ale co tam

Biia, powodzenia oby wszystko poszło po Waszej myśli

Haniu, no kino nieźle Cię kosztowało ale, ale... zawsze można chodzić do kina w dni promocyjne, w Multikinie są to bodajże czwartki, w Heliosie wtorki (albo odwrotnie, nie pamiętam teraz) Ja bardzo lubię chodzić do Moskwy, gdzie ceny biletów też nie porażają

Gosiu, słodkiego masz synka

Sanetko, zdrówka dla małej

Miśku, te cegły są boskie, sama bym takie chciała (może kiedyś), wcale nie będzie za bardzo biało Gdybym mieszkała sama, to moje mieszkanie byłoby całe biało beżowe Współczuję sytuacji z autem kajaki, fajna sprawa, my czasem korzystamy, niedaleko nas organizują spływy (choć rzeka niewielka )

Cytat:
mam zamontowane szkło w kuchni i łazience.
Panowie skończyli moją ceglaną ścianę, ale zabrakło trochę fugi (a że zamawiałam przez internet - musiałam domówić, żeby była taka sama).

Póki co, robię przerwę w wykańczaniu, bo samochód pochłonie teraz sporo.
Chciałabym dokupić kilka drobiazgów i chociaż tą tapetę, bo ściana straszy, ale chyba muszę się wstrzymać. jedyne, co jeszcze na razie zrobię, to schody. Muszę się w końcu za nie wziąć
Jaki kolor szkła masz? Biały czy coś ciemniejszego? Gdzie chcesz tapetę i jaką?

My zamówiliśmy wreszcie kuchnię, już się robi

Cytat:
Cześć!

Biia, wklejam link, ale nie wiem, czy to coś dla Ciebie: http://www.sfd.pl/kiedy_lady_ma_nied..._-t878162.html
Tylko z tym winem nie przesadzaj

Goosia
, synek słodki Też bym takiego chciała, ale na razie to wyjątkowo niewskazane W sumie, nie wiem, czy dożyję do kolejnego dziecka.

Twin, całą.

Kupiłam ostatnio mój pierwszy krem BB (!), dziś mam go na pysku i jestem nawet zadowolona, ale musiałam przypudrować skórę, bo się świeciła.
Oj Asiuk, Asiuk

Jaki masz ten krem BB?

-------------------------
Idę posprzątać, bo już mnie straszy ten syf

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 09:30   #1223
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Xzora, przepraszam, ale aż tak wnikliwie nie znam się na żywieniu psów. Ja kupuje karmę z dobrą ilością mięsa, nie marketową, dostosowaną do wymagań psa, karmię go w takich proporcjach, jak na opakowaniu wg jego wagi x 2 bo jest chudy jak patyk.
no cóż, ja w sumie tak wnikliwie też się znać nie muszę, bo psa nie mam. W sumie ta ilość jedzenia trochę mnie przestraszyła plus większa odpowiedzialność i bardziej skłaniam się ku kotowi.
Jeszcze teraz u mnie w bloku dzika kotka urodziła kocięta - słodziaki straszne. Dokarmiam je, jeden był na chwilę u mnie w domu.

A Bono je razy dwa, bo zakładam, że też jest co najmniej dwa razy aktywniejszy od przeciętnego psiaka

Cytat:
mam już nową skrzynię. Mechanik właśnie ją montuje.
uff, dobry pomysł z tym spływem. Taki stres koniecznie trzeba odreagować.

Biia, u mnie pogoda dzisiaj cudowna. Mam nadzieję, że tak samo jest u Ciebie i że to będzie jeden z najcudowniejszych dni w Twoim życiu. Wszystkiego najlepszego!

Goosia
, słodkiego masz maluszka.

betti, mam nadzieję, że z weselem będzie tak jak ostatnio. Pamiętam, że też nie miałaś ochoty iść, a potem bawiłaś się znakomicie.

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2013-08-03 o 11:16
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-03, 10:24   #1224
emi_lka
Zakorzenienie

Hej!

Gosiu, dzieciątko słodziak
Trzymaj się dzielnie!
A jak Twój TŻ sobie radzi jako tata?

Miśku, dzielna jesteś! Odpoczywaj po nerwówce!

Biia, pięknego dnia życzę! Maksymalnego przeżywania samych pozytywnych chwil i wspomnień na całe życie
Stary 2013-08-05, 08:12   #1225
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Mnie jak zwykle wcięło na jakiś czas. Ogólnie wszystko po staremu, te same problemy plus kilka nowych, takie same dni i męczy mnie to już powoli.

Cytat:
Cześć

Wpadłam na chwilę żeby pochwalić się,że we wtrorek (w 36tyg.4dni) urodziłam synka. Wody zaczęły mi odchodzić w poniedziałek i już się nie dało zatrzymać. Po urodzeniu ważył 2700g,więc nie tak źle
Od pt jesteśmy w domku,a ja uczę się nowej (nieprostej dla mnie) roli
Pozdarwiam
Gosiu serdeczne gratulacje

Jak się odnajdujesz w nowej roli pomijając permanentne zmęczenie? No i jak maluszek, spokojny czy raczej daje popalić?

Butter przytulam i z całych sił trzymam kciuki żebyście doczekali się upragnionych dwóch kresek

Cytat:
Muszę, bo mam głupie pomysły.
Asiuk ja z całego serca polecam wkręcenie się w treningi bo prócz wymiernych efektów wizualnych i kondycyjnych sprawiają, że mam o wiele więcej energii do życia i chęci do robienia czegokolwiek.

Ja dzisiaj zaczynam drugi miesiąc insanity, lekki poślizg mam przez chorobę no i czuję lekkiego stresa bo z tego co widziałam to jest niezły hardcore. Ogólnie wyniki po miesiącu, no a raczej półtora bo choroba i tydzień regeneracji bo miałam @ są dla mnie szokujące. Takich spadków się nie spodziewałam. W klubie wrzucam wyniki i zdjęcia dla zainteresowanych
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 08:17   #1226
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-08-05, 10:46   #1227
biia
Wtajemniczenie

Cześć

Dziękuję wszystkim za kciuki. Było bosko. oczywiście kilka potknięć się zdarzyło, ale było świetnie!
Pogoda wymarzona. Ani jednej chmurki
Stres trzymał mnie do momentu aż księża po nas wyszli. Zaczęliśmy iść a tu skrzypce! Totalna niespodzianka! Teściowa powiedziała potem, że do tego momentu się trzymała, a jak je usłyszała, to się poryczała.
Kościół wyglądał bajecznie Ksiądz tak prowadził, że nie musieliśmy się martwić, że się w czymś pomylimy. Odczuwaliśmy jedynie dyskomfort powodowany pogodą, było gorąco. Nam dwa razy bardziej.
Jak wyszliśmy przed kościół wystrzelono płatki kwiatów Życzenia składano nam jeszcze jak się drugi ślub zaczął. Wyjeżdżamy, a tu znajomi trójkąt ostrzegawczy postawili. A my wsteczny i gaz :P ale mieli głupie miny. Świadek i MĄŻ wysiedli, żeby znaleźć gdzieś flaszki w bagażniku. Świadek wsiadł i kierowca ruszył. Nie zauważył braku jednego pasażera ;P
Potem wesele. Bajka. Było jedynie trochę za ciepło i wiem, że fryzura mi się zwichrowała. Jak bardzo, to zobaczę na zdjęciach.
Pierwszy taniec wyszedł super. Nie wierzono nam, że to na żywca . W trakcie żałowaliśmy, że skróciliśmy tą piosenkę, bo dobrze nam się tańczyło
I zabawa!
Buty mnie obtarły. Nie wiedziałam, że moj tata ma plastry. Ale dzielnie całą noc przetańczyłam. Pod koniec nie miałam siły stać, ale chętnie bawiłabym się dalej Szkoda, że ta noc była taka krótka. Naprawdę nie warto się stresować. Po co ten cały stres to nie wiem

Wczoraj byłam taka zmęczona, że nei wiem jak ludzie to robią, że jeszcze mają poprawiny. Do tej pory nie odespałam. Nie mogę się doczekać filmu i zdjęć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 11:15   #1228
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Hej

Jaki kolor szkła masz? Biały czy coś ciemniejszego? Gdzie chcesz tapetę i jaką?

My zamówiliśmy wreszcie kuchnię, już się robi
szkło mam białe oczywiście.

Tapetę już ty kilka razy wklejałam - kontury brzózek szare jasnym tle. Wkleję ją na jedną ściankę w korytarzu.
Ogólnie się kiedyś pochwalę zdjęciami, jak już uznam, że jest czym, póki co w żadnym pomieszczeniu nie mam zrobione na gotowo, więc się nie chwalę.
Pomijam kwestię nowych mebli, czy dodatków, bo to pewnie lat potrzeba.

Cytat:
Cześć

Dziękuję wszystkim za kciuki. Było bosko. oczywiście kilka potknięć się zdarzyło, ale było świetnie!
Pogoda wymarzona. Ani jednej chmurki
Stres trzymał mnie do momentu aż księża po nas wyszli. Zaczęliśmy iść a tu skrzypce! Totalna niespodzianka! Teściowa powiedziała potem, że do tego momentu się trzymała, a jak je usłyszała, to się poryczała.
Kościół wyglądał bajecznie Ksiądz tak prowadził, że nie musieliśmy się martwić, że się w czymś pomylimy. Odczuwaliśmy jedynie dyskomfort powodowany pogodą, było gorąco. Nam dwa razy bardziej.
Jak wyszliśmy przed kościół wystrzelono płatki kwiatów Życzenia składano nam jeszcze jak się drugi ślub zaczął. Wyjeżdżamy, a tu znajomi trójkąt ostrzegawczy postawili. A my wsteczny i gaz :P ale mieli głupie miny. Świadek i MĄŻ wysiedli, żeby znaleźć gdzieś flaszki w bagażniku. Świadek wsiadł i kierowca ruszył. Nie zauważył braku jednego pasażera ;P
Potem wesele. Bajka. Było jedynie trochę za ciepło i wiem, że fryzura mi się zwichrowała. Jak bardzo, to zobaczę na zdjęciach.
Pierwszy taniec wyszedł super. Nie wierzono nam, że to na żywca . W trakcie żałowaliśmy, że skróciliśmy tą piosenkę, bo dobrze nam się tańczyło
I zabawa!
Buty mnie obtarły. Nie wiedziałam, że moj tata ma plastry. Ale dzielnie całą noc przetańczyłam. Pod koniec nie miałam siły stać, ale chętnie bawiłabym się dalej Szkoda, że ta noc była taka krótka. Naprawdę nie warto się stresować. Po co ten cały stres to nie wiem

Wczoraj byłam taka zmęczona, że nei wiem jak ludzie to robią, że jeszcze mają poprawiny. Do tej pory nie odespałam. Nie mogę się doczekać filmu i zdjęć
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Wklej jakieś zdjęcia, to sobie pooglądamy

Na spływie było bosko, wymarzona pogoda, rzeczka bardzo przyjemna. Super.
Skrupulatnie się smarowałam filtrami, dzięki temu nie wyglądam dziś jak burak, a inni się popalili
Stary 2013-08-05, 11:21   #1229
niuniuniau
Zadomowienie

Biia mój zbudyniały mózg znowu dał o sobie znać i zapomniałam o życzeniach choć zaczynając pisać posta miała to być pierwsza rzecz, którą napiszę. Wszystkiego najlepszego, wielu szczęśliwych lat razem i wszystkiego czego oboje pragniecie

Super, że tak fajnie wyszedł ten dzień Czekamy na fotki.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 11:47   #1230
biia
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny.
Zdjęcia wkleję, jak jakieś dostanę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości