Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 22:02   #1201
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

zdenerwowałam się, brzuch boli, biorę no-spe i spróbuję zasnąć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:02   #1202
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Napisze w skrócie z tel że wizyta udana krwiaka nie ma i łożysko sie podniosło. Już nie przoduje ogromnie sie ciesze. Już powinno być dobrze Nie musze już tyle leżeć i mam sie powoli rozkręcać/
Mam potwierdzenie że to córa !)) zdrowa aktywna i waży 440g. Robiła fikołki w trakcie usg i ciągle uciekała pani dr hehe moja mała psotnica ale jestem podekscytowana. Chyba nie zasne a mała nie pomaga bo ciągle kopie
SUUUUPEEEERRR
LaLoca bardzo dobre wiadomości
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:03   #1203
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
A widzisz Misia jak ładnie forsowanie swojego wyboru przeszło?

A ja jestem wredna i zazdrosna pipa. Leci jakis film z ulubioną aktoreczką tża i go uspałam( to nic, że na podłodze), a jak sie na chwilę przebudził to dla bezpieczeństwa przełączyłam, a co się będzie gapił!
jaką ?

Chyba miał dość mojego marudzenia i wymyślania coraz głupszych imion

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:03   #1204
ladanseuse14
Zakorzenienie

D. mi powiedział przez tel, że obejrzy ten wózek ale skoro mówię, że jest dobry to musi być dobry

i że chyba weźmiemy...
Stary 2013-05-29, 22:04   #1205
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisze w skrócie z tel że wizyta udana krwiaka nie ma i łożysko sie podniosło. Już nie przoduje ogromnie sie ciesze. Już powinno być dobrze Nie musze już tyle leżeć i mam sie powoli rozkręcać/
Mam potwierdzenie że to córa !)) zdrowa aktywna i waży 440g. Robiła fikołki w trakcie usg i ciągle uciekała pani dr hehe moja mała psotnica ale jestem podekscytowana. Chyba nie zasne a mała nie pomaga bo ciągle kopie
super

Stary 2013-05-29, 22:06   #1206
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kasia przez policzankę? czy co?? nie denerwuj się, szkoda Mikusia spinać, no-spę owszem weź, ale się już nie denerwuj

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
jaką ?

Chyba miał dość mojego marudzenia i wymyślania coraz głupszych imion
Elisha Cuthbert... elisza srisza ja mówię zawsze...
Stary 2013-05-29, 22:08   #1207
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia przez policzankę? czy co?? nie denerwuj się, szkoda Mikusia spinać, no-spę owszem weź, ale się już nie denerwuj

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Mój TŻ choruje na punkcie polskiej aktorki Agnieszki Grochowskiej, tej co grała w "tylko mnie kochaj"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 22:10   #1208
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:11   #1209
misia332
Zakorzenienie

Idę spać laseczki

Dobranoc

Stary 2013-05-29, 22:17   #1210
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Maharet a jakie macie propozycje?
No on ma Wolfgang i Mika
Ja mam Natan, Wincent, Stefan, Niklaus, Johan,Filip
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:22   #1211
ladanseuse14
Zakorzenienie

halo jest tu jeszcze ktoś? mój luby będzie dopiero za niecałą godzinę...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No on ma Wolfgang i Mika
Filip

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 22:26   #1212
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
No on ma Wolfgang i Mika
Mika, albo Natan.

Skoro i tak na razie będziecie mieszkac tam, to moim zdaniem duże znaczenie ma to, żeby inne dzieci umiały wymówić jego imie. My też mieliśmy z tym problem.

Stary 2013-05-29, 22:26   #1213
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Filip
Ja jestem Tż zasnął mi na podłodze w salonie, a nie chce przejść do sypialni jak mu proponowałam Ja przyznam, że się trochę nudzę i poszłabym w sumie spać, ale nie zasnę chyba jeszcze, zwłaszcza, ze goguś chrapie, no a poza tym cichą nadzieję mam, że Matal zaraz napisze, że policzanka coś odpisała
Stary 2013-05-29, 22:30   #1214
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem Tż zasnął mi na podłodze w salonie, a nie chce przejść do sypialni jak mu proponowałam Ja przyznam, że się trochę nudzę i poszłabym w sumie spać, ale nie zasnę chyba jeszcze, zwłaszcza, ze goguś chrapie, no a poza tym cichą nadzieję mam, że Matal zaraz napisze, że policzanka coś odpisała
zalany?
też czekam na wieści

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-05-29 o 22:31
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:31   #1215
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
mąż właśnie wrócił z pracy z sensacją ,no ale od początku

jeździ samochodem do pracy tzn zostawia samochód na parkingu przy metrze i dalej metrem do pracy, dziś nie było miejsc na parkingu wiec zostawił tam gdzie stało tez dużo aut,pytał jeszcze ludzi czy nie nie czepia się straż bo to niby teren zielony , mówili mu zeby stawiał i się nie martwił, później porządnie lało w Warszawie, wrócił do domku,patrzy a za wycieraczka jaks reklama, tyle ze to nie reklama ,a zamoczone wezwanie do strazy miejskiej ,ledwo widoczne

no i wymyśliłam że ja to wezmę na siebie , wypchnę brzuch, powiem że źle się poczułam,nie było miejsc na pobliskim parkingu wiec zostawiłam tam gdzie wszyscy i pojechałam komunikacja bo nie mogłam prowadzić co Wy na to, przejdzie ? może inne pomysły ?
doradźcie mi

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-05-29, 22:31   #1216
dirtymagic85
Zadomowienie

nie, no jednak idę spać, dobrej nocy ewribadi
Stary 2013-05-29, 22:34   #1217
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
doradźcie mi
zawsze masz większe szanse niż TŻ
Stary 2013-05-29, 22:34   #1218
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
doradźcie mi
Pytanie czy tam Amelka nie ma monitoringu gdzieś, gdzie by wyczaili czy faktycznie ty tam parkowałaś, jak jest monitoring to mogą być problemy, bo zechcą w to może i policję włączyć, jak znośny mandat to chyba lepiej zapłacić, ale to moje zdanie tylko, z nimi ciężko walczyć, a nie wiem czy patrzą na ciężarne łagodniejszym wzrokiem, mnie juz nic nie zdziwi...
Stary 2013-05-29, 22:36   #1219
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie czy tam Amelka nie ma monitoringu gdzieś, gdzie by wyczaili czy faktycznie ty tam parkowałaś, jak jest monitoring to mogą być problemy, bo zechcą w to może i policję włączyć, jak znośny mandat to chyba lepiej zapłacić, ale to moje zdanie tylko, z nimi ciężko walczyć, a nie wiem czy patrzą na ciężarne łagodniejszym wzrokiem, mnie juz nic nie zdziwi...
właśnie, o monitoringu nie pomyślałam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 22:38   #1220
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hmmm to tylko wezwanie do wyjasnienia jeszcze nie mandat , to od straży miejskiej
rozejrzymy sie z monitoringiem ale nie sadze zeby był

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-05-29, 22:48   #1221
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny!!! czy któraś z Was zamawiała białe łóżeczko dla maluszka?! bo ja póki co nastawiłam się na to z IKEI bo na allegro się boję, że na focie super, a przyjdzie jakieś rozhuśtane jak stara pipka
ja zamawialam biale lozeczko na allegro i nie bylo rozhustane jak stara pipka

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Mam do Ciebie pytanko. Od mniej więcej 16 kwietnia jestem na l4. Pierwszą wyłatę chorobowego dostałam od pracodawcy. Teraz mam dostać od ZUSu. I jak oni wypłacają? Na koniec miesiąca (czyli w moim przypadku od 16 maja do ostatniego maja), czy za cały miesiąc (czyli dostałabym kase gdzieś w połowie czerwca)? Nie wiem kiedy mam spodziewać się wypłaty . I jak nie mam podanego konta w ZUSie to kase przyniesie listonosz? Mam nadzieję, że napisałam mniej więcej jasno o co chodzi
Chyba, że któraś z Was wie
juz passion pisala... ale jeszcze ja napisze zus ma 30 dni na wyplate od momentu zlozenia zwolnienia do zusu a nie do pracodawcy zeby nie bylo. generalnie moze byc jeszcze tak ze podziela ci na czesci, dalej tego nie czaje, bo ja ostatnio np zanosilam zwolnienie 27 kwietnia, pierwsza czesc tego zwolnienia dostalam 10 maja, a kolejna chyba 23 maja. pierwszy raz dostalam podzielona, jak bylam w zusie zanosic zwolnienie to pytalam od czego tyo zalezy wiec niezmiennie uslyszalam ze od ilosci dni zwolnienia - co oczywiscie wiem, ale i tak nie dowiedzialam sie dlaczego policzyli tak a nie inaczej skoro tym razem mialam pelne 30 dni zwolnienia i dostalam w 2 ratach, a poprzednie mialam na 24-26 i dostawalam pelna kwote. nienadarzysz za nimi :/

Cytat:
no mam nadzieję, że Miki daje radę Bajki Amelia też była do łożyska chyba przytulona? "po walce z adamkiem"
to Blanka byla po walce z adamkiem ale Amelka tez przyklejona na polowkowym byla teraz to siedzi dupa do dolu i jeszcze w strone kregoslupa wiec do niczego sie nie klei

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
przepraszam że nie nadrabiam ale MUSZE to napisać bo nie mogę uwierzyć
Będę miała SYNA
gratulacje!

Cytat:
Napisze w skrócie z tel że wizyta udana krwiaka nie ma i łożysko sie podniosło. Już nie przoduje ogromnie sie ciesze. Już powinno być dobrze Nie musze już tyle leżeć i mam sie powoli rozkręcać/dzenie że to córa !)) zdrowa aktywna i waży 440g. Robiła fikołki w trakcie usg i ciągle uciekała pani dr hehe moja mała psotnica ale jestem podekscytowana. Chyba nie zasne a mała nie pomaga bo ciągle kopie
super ze wszystko w porzadku i ze coreczka pozostala coreczka

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ma któraś doświadczenie z wózkiem Quinny Speedy 3w1? Chłop wyczaił ogłoszenie, ale jak dla mnie to podejrzanie tanio. Za spacerówkę, gondolę i fotelik Maxi Cosi chcą 450zł. Coś tu śmierdzi ?
ja mam doswiadczenie bo ponad rok czasu tym wozkiem jezdzilam hmmm ma swoje plusy i minusy niestety wiecej minusow, ale drugi raz bym go nie kupila
zalety - dobrze sie prowadzi, jest super zwrotny i w sumie lekki w prowadzeniu. gondola byla calkiem spoko.
wady - szeroki rozstaw kol wiec mialam problem z mieszczeniem sie w bramkach kasowych w marketach. spacerowka ma strasznie plytka bude, nie rozklada sie na plasko tylko na pollezaco, co jest strasznie gowniane dla dziecka, spacerowka jest wielka, dla jednych zaleta dla mnie byla mega wielka wada bo mam male dziecko jesli chodzi o gabaryty i musialam kupowac wkladke redukcyjna na ktorej latem grzalo sie dupsko no i regulacja oparcia jest na paskach, dupaaa straszna bo jak dzieciak siedzi w wozku, musisz sobie oparcie glowa przytrzymywac zeby obiema rekami podniesc oparcie -strasznie wkurzajace.

ja za swojego dawalam 1500 zl... ale to bylo 3 lata temu, no i tez bralam uzywke i nigdy wiecej uzywki wozka nie kupie mimo ze wozek zadbany na pierwszy rzut oka, to teraz jest strasznie rozklekotany, nadal go mam, lezakuje na strychu tzn gondoli sie pozbylam, zostala spacerowka. no ale za to jest w pieknym fioletowym kolorze zostawiam go sobie na w razie co.

Cytat:
Ale mnie młody kopie po pęcherzu....

Czy dla Was czasem kopniaki tez są tak mocne, że się wystraszycie ??
Bo jak ja czasem z kopa dostanę to masakra.
taaa tez tak czasem mam, ze jak mi kopa zasadzi to az podskakuje. a jak mnie strzeli w szyjke jak np ide czy stoje to mnie zgina w pol :/

Cytat:
jadłyście tic tac truskawkowe ?
właśnie mi reklama wyskoczyła i mnie zainteresowały
jadlam, podkradlam corce, ale szalu nie robi

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

tak do spania chyba tylko raczej bo już takie biegające dziecko, bawiące się w piaskownicy itp to już nie biega w ciągu dnia w takim pajacu tylko co najwyżej śpi to wtedy mu plecki nie wychodzą... nasza chrześnica jakoś przed drugimi urodzinami zbuntowała się na pajace i nie chce ich nawet widzieć.. drze się jak tylko zobaczy że ktoś ma pajaca w ręku.. także już nawet śpi takie bobo w piżamce więc może póki co nie kupujmy takich dużych rozmiarów powyżej roku
to tak odnosnie maharet odpisze ja tak bym nie kupowala na zapas ciuszkow. moj starsza np 86 nosila jeszcze 2 miesiace temu, a w sierpniu konczy 3 lata co do pajacow i bodziakow, to pajace przestala nosic jak miala 1,5 roku bo poprostu sama sie z nich rozbierala do golasa bodziaki przestala nosic jak pozbylysmy sie pieluchy, bo jednak wolalam zeby jej po plecach nie gwizdalo tym bardziej ze to chuderlak i zadna tkanka tluszczowa jej nie chroni.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hello!
i znów jestem tylko na chwilę. znajoma poprosiła mnie o przysługę i ta przysługa pochłonęła mój czas totalnie na ponad tydzień

aleee nie mogłabym Was zostawić w niewiedzy po dzisiejszej wizycie u gina.
wszystko jest ok i będzie SYNUŚ!!!!

a 8 czerwca USG połówkowe. proszę o dopisanie do terminów wizyt
gratulacje

jezu nadrobilam i ide spac, bo tz juz dawno chrapie a ja siedze jak ten kolek

w ogole zapomnialam napisac, ze jak dzis jechalismy do lekarza to moj kochany maz wjechal kolesiowi w dupe na swiatlach na szczescie lekko bo w ostatniej chwili sie kapnal ale mimo wszystko poszlo na mnie bo go zagadalam.... taaa niby nic sie nie stalo p wstepnych ogledzinach, ale jak wrocilismy do domu i sie przygladac zaczal to wyszlo ze zderzak pekl delikatnie przy grilu i sa jakies 4 poziome kreski swiadczace o peknietym lakierze... kuzwa jak bym ja prowadzila to bym do konca zycia sluchala

ide spac, good night!
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:49   #1222
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

jeździ samochodem do pracy tzn zostawia samochód na parkingu przy metrze i dalej metrem do pracy, dziś nie było miejsc na parkingu wiec zostawił tam gdzie stało tez dużo aut,pytał jeszcze ludzi czy nie nie czepia się straż bo to niby teren zielony , mówili mu zeby stawiał i się nie martwił, później porządnie lało w Warszawie, wrócił do domku,patrzy a za wycieraczka jaks reklama, tyle ze to nie reklama ,a zamoczone wezwanie do strazy miejskiej ,ledwo widoczne

no i wymyśliłam że ja to wezmę na siebie , wypchnę brzuch, powiem że źle się poczułam,nie było miejsc na pobliskim parkingu wiec zostawiłam tam gdzie wszyscy i pojechałam komunikacja bo nie mogłam prowadzić co Wy na to, przejdzie ? może inne pomysły ?
Tak bym zrobiła
Albo lepiej - powiedz, że jesteś w ciąży, że mąż jechał do Ciebie, bo zasłabłaś i bołał Cię brzuch, nie było miejsc, on zdenerwowany, bo nie odbierałaś, bał się, że coś z Wami nie tak

Cytat:
Co jest?

Cytat:

Nie znam jej nawet

Cytat:
No on ma Wolfgang i Mika
Niklaus!

Cytat:

Filip
Jestem
Po serialu z tż wróciłam!

Cytat:
hmmm to tylko wezwanie do wyjasnienia jeszcze nie mandat , to od straży miejskiej
rozejrzymy sie z monitoringiem ale nie sadze zeby był
A gdzie to dokładnie było?? Nie wydaje mi się, żeby był monitoring, nawet na parkingach przy sklepach zazwyczaj nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 22:52   #1223
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tak bym zrobiła
Albo lepiej - powiedz, że jesteś w ciąży, że mąż jechał do Ciebie, bo zasłabłaś i bołał Cię brzuch, nie było miejsc, on zdenerwowany, bo nie odbierałaś, bał się, że coś z Wami nie tak

Co jest?

Nie znam jej nawet

Niklaus!

Jestem
Po serialu z tż wróciłam!

A gdzie to dokładnie było?? Nie wydaje mi się, żeby był monitoring, nawet na parkingach przy sklepach zazwyczaj nie ma
obok zajezdni autobusowej na Wilanowskiej, niedaleko stacji metra i Parkuj i jedz , na takim pustkowiu co nie przypomina juz dawno zieleni

07-04-2015 Kamiś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 22:53   #1224
ladanseuse14
Zakorzenienie

matall żadnej odp???
Stary 2013-05-29, 22:56   #1225
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
obok zajezdni autobusowej na Wilanowskiej, niedaleko stacji metra i Parkuj i jedz , na takim pustkowiu co nie przypomina juz dawno zieleni
E, tam to na 99% nic nie ma poza pijaczkami
Mówię, idźcie razem, niech się tłumaczy, że jechał Cię ratować jak Superman

Cytat:
matall żadnej odp???

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Może śpi i dopiero rano odpisze

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Elena mnie stresuje, bo nie chce fikać Heloooooł, to jej godzina aktywności, całą dobę czekam aż zacznie się wiercić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-29, 23:00   #1226
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
E, tam to na 99% nic nie ma poza pijaczkami
Mówię, idźcie razem, niech się tłumaczy, że jechał Cię ratować jak Superman
Stary 2013-05-29, 23:01   #1227
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna godzina posta
00:00

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-29, 23:03   #1228
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzę i myślę, bo jedne 56 są jak 62, inne 50 jak 56, a inne 50 jak 50
Nie wiem, jak ja to mam podzielić
'
Ja poukładałam realnymi rozmiarami na razie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Będę miała SYNA
Gratuluję!

Cytat:
I żadna nie kupiła? I nie wiem czy mogę kliknąć czy nie - w kontekście o podkupowaniu z podsyłanych linków :P

Cytat:
mój mąż mi dzisiaj dał wykład o tym, że procesor daje jakieś tam ultradźwięki i małego wkurzam i mam lapa na brzuchu nie trzymać

chyba ten biorę- z turkusem
http://allegro.pl/samiboo-kocyk-kold...225995423.html
Mam od tej pani. Tzn będe miala, bo odesłałam zły kolor A komp na brzuchu to na pewno nie za dobrz.e.. Niestety - mnie też tak najwygodniej.

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
hello!
i znów jestem tylko na chwilę. znajoma poprosiła mnie o przysługę i ta przysługa pochłonęła mój czas totalnie na ponad tydzień

aleee nie mogłabym Was zostawić w niewiedzy po dzisiejszej wizycie u gina.
wszystko jest ok i będzie SYNUŚ!!!!

a 8 czerwca USG połówkowe. proszę o dopisanie do terminów wizyt
Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mialam te biopsje i to nie jest zwykly torbiel bo to co mi pobrali to nie krew tylko cos bardzo gestego... Miesiac czekania na wyniki coraz bardziej sie obawiam nowotworu.
Kochana... trzymam mocno bardzo mocno kciuki i wierzę, że będzie dobrze, że to nic groźnego!

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Pan od usg 3d potwierdził, że dziewczynka. Waży 620g ( 2 tygodnie temu ważyła 380, więc coś szybko rośnie) Lekarz miał świetny sprzęt, więc super było malutką widać Wszystko j est w porządku, tylko ułożenie ukośne miednicowe - podobno kiepskie, ale jeszcze niby ma czas, żeby się odwrócić. Rusza się jak szalona, cały brzuch mi podskakiwał na tym badaniu
Super!

Cytat:

Może fakttycznie tak jak potem ktoś napisał - źle się poczułaś i mąż do Ciebie pojechal.

Cytat:
Napisze w skrócie z tel że wizyta udana krwiaka nie ma i łożysko sie podniosło. Już nie przoduje ogromnie sie ciesze.

Super!!!!!!

Mam chyba większy buudyń niż Wy.... Wracamy z pracy, tż dął mi swoje klucze, otworzyłam skrzynkę pocztową, wjechaliśmy windą do siebie i wtedy sobie uświadomiłam, że chyba zostawiłam klucz w skrzynce... Winda nie chciała przyjechać, TŻ pobiegł schodami. Na szczęście były - skrzynka otwarta, klucz w dziurce... aż mi się słabo zrobiło, zaraz poszlam spać, takie miałam nerwy...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 23:05   #1229
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
'
Ja poukładałam realnymi rozmiarami na razie

I żadna nie kupiła? I nie wiem czy mogę kliknąć czy nie - w kontekście o podkupowaniu z podsyłanych linków :P

Mam chyba większy buudyń niż Wy.... Wracamy z pracy, tż dął mi swoje klucze, otworzyłam skrzynkę pocztową, wjechaliśmy windą do siebie i wtedy sobie uświadomiłam, że chyba zostawiłam klucz w skrzynce... Winda nie chciała przyjechać, TŻ pobiegł schodami. Na szczęście były - skrzynka otwarta, klucz w dziurce... aż mi się słabo zrobiło, zaraz poszlam spać, takie miałam nerwy...
Tzn. jakimi?
W sensie po wielkości od najmniejszych od największych??

Bierz - żadna nie chciała, a ja już mam 3 ciepłe

Najważniejsze, że klucze były Ja nie raz zostawiłam w drzwiach i sąsiedzi pukali do drzwi, żeby zabrala

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-29, 23:15   #1230
teacherka
Zakorzenienie

To ja chyba wezmę :P:P:P Ale na razie wpisałam "sowa" w dział dziecięce i jeszcze oglądam....

A co do podbierania aukcji etc.... Ja ostatnio mało zaawału nei dostałam jak Ladan napisała o wózku... Bo ja się czaję własnie na LAret (w kropki, a wiem, że kiedyś chciala ) i to wyniknęlo jakos dzien po tym jak znalazlam to ogłoszenie ;P ale szybko przejrzałam wątek i ulżyło mi jak się okazało, ze to nie ten sam wózek

Tak mi smutno bbyło, że nikogo z mojego miasta tu nie ma, ale są pewne korzyści

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Ta jest ślicznaaaaaaaaa http://allegro.pl/103-bluzka-ptaszek...285127932.html
Zamóiłam na 5-10-15 ale mniejszą, już ich nie ma...

A co do rozmiarów w komodzie, to tak, od najmniejszego który na oko określiłam na 50 cm (mam ze 3-4 sztuki, z sh, węc nie żal) do największego czyli na obecną chwilę ok 74-80.

bo te rozmiary z metek to sobie można.... Kładę pajaca 0-3m i body 12-18 i sie okazuje że sa właściwie takie same

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2013-05-29 o 23:17
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości