|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Asystent Administratora
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Ja dostaje newsletter na maila, wiadomości PW od Agi Z albo po prostu szukam na stronie głównej czy coś jest nowego
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak pracowałam w sklepie to kazali mi czasami śledzić tak po tajniacku podejrzanych ludzi i faktycznie złapałam;D Babka ukradła uwaga... zwykły kremik Nivea za 4 zł;D
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz może do kiedy należy wystawić recenzje Astor? ![]() [QUOTE=misianka;41267061] ![]() ja chodzę na ogół jak hippis (określenie mojej Mum) lub jak artystka (zdanie innych) ![]() ja uwazam, ze często żulowato ![]() i fakt i miny czasem bezcenne bywają, zwłaszcza przy płaceniu nie zapomnę ochroniarza w Sephorze, jak ubrana jak żul, łaziłam i wybierałam perfumy (a że była okazja, miałam sporo $) i w koncu wzięłam 2 flaszki, a od kasy jeszcze odbiegłam truchtem i wzięłam jakiś kremik mina pana, który mnie przedtem obserwował, jak płaciłam kilka setek - bezcenna, tym bardziej że sobie pogadałam z ekspedientką, która mnie znała, z wcześniejszych zakupów - wynikało, ze ta żula ![]() ![]() zresztą w drugą stronę to się też zdarza, często chamstwo i agresja osób nobliwie ubranych bywa nader szokująca ![]() ale się uśmiałam... ![]() ![]() i dobrze mu tak, może nauczy się, że nie należy oceniać nikogo i z góry coś zakładać/ myśleć stereotypowo ( np że tylko elegancko ubrane paniusie mogą zostawić w drogerii kilka stówek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() czasem zdarza się, że obserwuję w Rossie, ale jakoś rzadko ![]() może coś tracę? ![]() ![]() a fajny tekst czytalam gdzieś na wizażu - panna do ochroniarza, który się do niej przykleił: jak już tak pan za mną chodzi, to niech pan choć koszyk poniesie ![]() i zeby nie bylo, jak rozumiem, że pilnowanie to ich praca ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Asystent Administratora
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, a Ty nie masz migreny? Zamazany obraz, drażnią Cię wszystkie dźwięki, boli głowa nawet 5-10-15-20 godzin mimo zażytych tabletek? Powtarza się ból cyklicznie?
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Antymionko i misianko - znam to, niestety, bo wiem, że większość korpo ma taką zasadę, że muszą do klienta podejść w ciągu określonej ilości czasu np 10-15 sekund i nawet maja wyuczone formułki co mają powiedzieć. Nie lubię jak na mnie naskakuje się w sklepie i wolę sama poprosić o pomoc, ale to moje preferencje, mijające się z "Profesjonalnym systemem sprzedaży" z którego zresztą po ukończeniu dostałam cert ![]() Ale ochroniarze np w Douglasie to totalna porażka, łażą za Tobą, śledzą każdy ruch, tak jak opisałyście, stąd zaczęłam chodzić do innych perfumerii... ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- A z tym ocenianiem to bzdura, mam znajomego w Pizza Hut. Pracuje tam kilka lat i zauważył, że właśnie "zwykli" ludzie zostawiają więcej napiwków, częściej i bez łachy w porównaniu do tych "oj mam tyle kasy, że normalnie łojoj"...
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-06-11 o 21:13 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1208 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
ale ja nie pisałam o sprzedawczyniach, pardon, konsultantkach - to wiem i wybaczam ![]() ![]() ale przyklejony do pleców ochroniarz, o nie! ![]() na szczęście mnie jakoś rzadko ta wątpliwa przyjemność spotyka, mimo niekoniecznie eleganckiej prezencji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
Ja tam do Sephory czy Douglasa raczej nie chodzę, bo kosmetyki tam sprzedawane jak na razie są nie na moją kieszeń, ale kiedy już raz w roku tam zajrzę, to faktycznie, ochroniarz staje się prawie że moim cieniem...
W Rossmanach u mnie w Poznaniu nie ma problemu, nie miałam jeszcze takiej sytuacji żeby mnie ochroniarz śledził, w Naturze też raczej spoko, czasami w Hebe się ktoś tam przyczaja czasami zza regału i PACZY;p Eh kurcze nic mi się już dzisiaj nie chce, zastanawiam się czy się coś jeszcze uczyć, czy już dać sobie spokój... |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() pamiętam, jak po mojej pierwszej w życiu trzydniówce w gastronomii, mój ówczszny TŻ zabrał mnie do restauracji na obiadek i dał spory napiwek kelnerce, aż w złym guście ![]() choć fajna, milo ją wspominam ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-06-11 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Ja się czaję na kredkę do oczu taką Sephorową, albo taką grubą ( "Jumbo coś tam" bodajże) albo jakąś inną ichną, słyszałam, że bardzo trwałe są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Znaczy tabletek nie biorę, tylko antybiotyk. Mam bóle jeśli zacznę czytać albo rysować, albo po prostu na czymś się skupiam. Po pewnym czasie (coś około godziny) czuje się jakbym wróciła z pracy polowej, oczy mi łzawią, obraz mam rozmazany, głowa mnie tak boli, że muszę się położyć. Sama już nie wiem co mi jest .. dzisiaj byłam na zakupach przez dwie godziny to musiałam położyć się spać - a spię 10,12 a czasem nawet 14 godzin. Teraz przynajmniej wstaje wyspana - jak chodzilam do szkoly zdarzalo sie, ze kładłam się o 16, wstawałam o 20, a o 22 znowu spalam do 7, i wstawałam zmęczona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() jak nie lubię ichniej kolorówki i uwazam że jest po prostu złej jakości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() ale też i organizm może teraz odreagowywać stres maturowy, serio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Konto usunięte
|
Zapomniałam dodać, że nawet jak leże, łzawią mi oczy - tak, jakbym się płakała - często mam je przekrwione. Czasem jak próbuję zamknąć nie mogę, bo mnie pieką
![]() Do matury musiałam kupować po kilka książek po większość pisanych czarnym ciągiem tak męczyła mi oczy, ze po 30minutach mogłam przecierać oczęta, a wszystko mi latało - dlatego czytałam naprzemiennie z książkami z kolorowymi ilustracjami. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() Włosy mi zaczęły lecieć a naprawdę nie mam żadnych stresów, w końcu mam wakacje, nie wiem co się ze mną dzieje, być może dopiero odbija się na mnie ten stres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
Zajrzyjcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
misianku, właśnie o to mi chodziło, że konsultantki, sprzedawcy itp, mają obowiązek podejść, a taki gorilla nie dostaje piniondzów za szwędanie się za kimś, tylko pilnowanie porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nieźle!!!!!;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, nosisz okulary?
Może zbadaj oczęta - tak jak napisała misianka to może iść od patrzałek... |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Elbrus - bujda na kółkach
![]() przepowiadające przyszłość z ręki przez telefon ![]() "Czy on cię kocha, czy Ty go kochasz? Jesteście w związku?" - YESS MYŚLISZ O PSIE SĄSIADA! P.S. Tego, o kim ja pomyslałam, nie odgadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
dokąd leciałaś na adrealinie, nie było objawów, teraz są idź do wracza i to migiem ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj od TŻta mojego pierwszego BeBika snail nutrition BB Cream
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Natrafiłam dziś na konkurs żeli adidas do potestowania i zobaczyłam taką recenzję...
" 2013-04-09 Muszę przyznać, że nigdy, po żadnym żelu nie spodziewam się cudownych efektów ale tutaj ogromnie się zdziwiłam i to na plus żel naprawdę ujędrnia i naprawdę pomaga spalić tłuszczyk nie robiłam nic innego, żadnych ćwiczeń, żadnego nowego balsamu, jedynie myłam się tym żelem codziennie i mam po 2cm mniej w udach. '' *mowa o żelu ujędrniajacym... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale też ich parę razy zagięłam. No, taka zabawa na kilka razy, nie zamierzam temu poświęcić więcej czasu. A co do nawiązania do "wróżek" i innych temu podobnych internetowych rzeczy - nie wierzę. Ja to nawet nie czytam horoskopów i w ogóle jestem przeciwna całym tym zabobonom i numerologiom... ![]() ![]() już taka moja natura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Raczkowanie
|
To ja się pochwalę
![]() Miałam wczoraj normalnie Dzień Dziecka. Przyszła paczka z domu, a w niej Dove i... Oriflame! Wygrałam w konkursie, całkiem fajny zestawik dotleniający: krem na dzień, na noc, pod oczy, mleczko do oczyszczania i tonik ![]() A do tego list ze schroniska dla zwierząt z podziękowaniem za darowiznę, którą przekazałam. Kurde, tyle radości jednego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
ja miałam takie same objawy-i też po maturze się zaczęło. W klasie maturalnej był bilans i wszystko widziałam z tej tablicy, zero problemów. 3 miesiące później miałam wadę -4,5... i astygmatyzm. Teraz - minęło 5 lat bez okularów nie mogę żyć, bez nich nawet gazety nie przeczytam
![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
WoW, normalnie za to odkrycie należy się Nobel! Jeszcze nie wymyślono żelu który ppo kilku dniach odchudza 2 cm
![]() ![]() Dzień dobry dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() Ja czekam na wygrany zestaw Aussie, dziś będzie, skoro wczoraj nadany. Jeszcze w drodze do mnie wygrany kremik Vichy, Luksja i shaker do sosów z podkładką, także jak to do mnie w końcu dojdzie to też będe mieć Dzień Dziecka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.