Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-20, 06:21   #1201
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7

Nie no, nie wstaje dzis. Mam z mama dzis myc okna a pogoda idealna no nie ma co.

O mlody sie obudzilmmm nie wstaje nie zieeeeeeeeew

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-20, 06:26   #1202
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Ja brudny dywan i brudne ściany uznałabym za efekt trzyletniej eksploatacji i tyle, to normalne że po takim czasie pewne rzeczy trzeba wymienić/odmalować. A za sprzątnie i zdewastowanie meble trzeba było delikwentom policzyć z depozytu i tyle.
Wiesz, tak szczerze to ja też się przesadnie nigdy nie szczypałam z wynajmowanymi mieszkaniami. Znaczy starałam się niczego nie zniszczyć i jakichś poważniejszych szkód zawsze udawało mi się unikać, ale wiadomo że mebli czy sprzętu właściciela nie traktowałam jak swojego, no bo kurna mój to on nie był, płaciłam za jego użytkowanie, nie widziałam potrzeby żeby np. piekarnik czyścić na błysk albo drzwi do kabiny tak żeby były jak lustro. I zawsze przed wyprowadzką doprowadzałam mieszkanie do stanu w jakim je dostałam - tylko raz zdarzyło nam się wprowadzić do brudnego mieszkania, więc takie samo oddaliśmy, wszystkie inne zostawialiśmy czyste, bo takie dostaliśmy. Trzeba szukać złotego środka, nie zapuszczać mieszkania, ale też nie poświęcać masy swojej pracy, szorując czyjeś mieszkanie "charytatywnie".
Raz zdarzyło mi się porysować babce stolik do kawy - trzymałam na nim stacjonarkę, i od przesuwania jej tam i ówdzie blat się mocno porysował, ale pies włascicielki zeżarł mi buta, więc uznałyśmy że jesteśmy kwita.

Ja raz popełniłam ten błąd, że wprowadziłam się do mieszkania z wadami, bo własciciel obiecał że naprawi w ciągu kilku dni. Nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Już wolę więcej zapłacić, niż wydzwaniać i słuchać tych durnych wymówek. Ja bym im na Twoim miejscu powiedziała, że nic Cię to nie obchodzi, jak sami tego nie ogarną, wezwiesz fachowca, a koszty naprawy odliczysz od kolejnego czynszu. Wydaje mi się że to byłoby nawet legalne.
A sprzęt typu pralka, lodówka, zmywarka, jest elementem wyposażenia wynajmowanego mieszkania i to właściciela broszka, żeby go naprawiać jak się psuje. Właściciel zarabia na wynajmie i powinien wziąć pod uwagę i wliczyć sobie to, że np. raz na jakiś czas trzeba wymienić sprzęt agd, uszczelki itp.
Zgodzilabym sie z toba gdyby nie to ze wykladzina była zalana olejem silnikowym. A zawias z drzwi sam nie wyleci. Bo pobrudzone sciany itp to norma. A odliczyć nie miałam z czego bo to byli znajomi wiec kaucji nie było a ja na wynajmie grosza nie zarabialam bo oni płacili tyle co czynsz. Mi zależało zebym nie musiała utrzymywać mieszkania ale nie zarabialam tez na nim.
Poza tym są sprawy o które sie na bierzaco dba bo umycie po sobie wanny czy zalanie toalety domestosem trudne nie jest... nie wspominając o tym ze na wyposażeniu dostali garnki sztućce itp a jak sie wyprowadzili to nam te rzeczy normalnie ukradli. Bo nie zostawili ani naszych talerzy ani garnków a za to zostawili smieci i brud...

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

No i dzień dobry
Dzisiaj ide do SH z nadzieja znalezienia kurtki- zobaczymy czy się uda.

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2013-11-20 o 06:25
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 06:57   #1203
perfuzja
Zakorzenienie

Obudziłam się dzisiaj w nocy z silnym bólem jak na miesiaczke Nie wiem czy to kwestia tego, ze zaczelam pić herbatę z liści malin?
W sumie cały cżas mnie pobolewa, ale juz duzo słabiej. Chyba daruje sobie te fusy przez parę dni i zobaczymy co bedzie.
Stary 2013-11-20, 07:12   #1204
SunShineDoll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Obudziłam się dzisiaj w nocy z silnym bólem jak na miesiaczke Nie wiem czy to kwestia tego, ze zaczelam pić herbatę z liści malin?
W sumie cały cżas mnie pobolewa, ale juz duzo słabiej. Chyba daruje sobie te fusy przez parę dni i zobaczymy co bedzie.
Mnie od jakiegoś czasu łapie taki jakby przejsciowy ból na miesiączkę a w nocy to już apogeum róznego rodzaju ciągnięcia, bólu, czasem to nie wiem czy to brzuch, plecy czy biodra
SunShineDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 07:27   #1205
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
przegotowana woda do oczu i buzi.
Pamiętam,że przy córce chyba na początku przegotowywałam wodę do buzi,bo chyba takie coś się w Polsce praktykowało. W sumie to nie wiem w czym ta nieprzegotowana woda miała zaszkodzić. W sumie to teraz już chyba wszędzie woda z kranu jest zdatna do picia,więc chyba i do mycia buzi nie zaszkodzi. Dla Eryka nie przegotowywałam wody.

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość

Mnie podbrzusze pobolewa,ale nie jak na miesiączkę,tylko tak bardziej ciągnie i od ucisku dziecka chyba. Też piję już tą herbatę.
Stary 2013-11-20, 07:36   #1206
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Pamiętam,że przy córce chyba na początku przegotowywałam wodę do buzi,bo chyba takie coś się w Polsce praktykowało. W sumie to nie wiem w czym ta nieprzegotowana woda miała zaszkodzić. W sumie to teraz już chyba wszędzie woda z kranu jest zdatna do picia,więc chyba i do mycia buzi nie zaszkodzi. Dla Eryka nie przegotowywałam wody.

Mnie podbrzusze pobolewa,ale nie jak na miesiączkę,tylko tak bardziej ciągnie i od ucisku dziecka chyba. Też piję już tą herbatę.
Ja dziś lub jutro biegnę szukać tej herbatki. Ile dziennie pić?
Stary 2013-11-20, 07:42   #1207
magnusia
Zakorzenienie

Witam Was z rana

u mnie poank fataln- źle spałam sniły mi się jakies głupoty kręciłam sie od 3 i waściwie nie spałam. Do tego od 5 Adaś miał czkawkę więc dupa ze spania. Dojechałam do pracy i co- pogoniło mnie do WC o ludzie... myslałam że nie wyjdę, nie wiem co ja jadłam teraz mam uczucie niepokoju w kichach

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;43794266]Super

Zostałam zakwalifikowana do CC (nawet powiedziano mi że gdybym chciała rodzić SN to musiałabym podpisać oświadczenie że to na moją odpowiedzialność) i uwaga, najprawdopodobniej termin to... 19 stycznia. Czyli moc dziewiątki działa [/QUOTE]

coś z tą 9 jest - fakt to znając życie mi przyjdzie rodzić 29 stycznia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 07:46   #1208
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Witam Was z rana

u mnie poank fataln- źle spałam sniły mi się jakies głupoty kręciłam sie od 3 i waściwie nie spałam. Do tego od 5 Adaś miał czkawkę więc dupa ze spania. Dojechałam do pracy i co- pogoniło mnie do WC o ludzie... myslałam że nie wyjdę, nie wiem co ja jadłam teraz mam uczucie niepokoju w kichach

coś z tą 9 jest - fakt to znając życie mi przyjdzie rodzić 29 stycznia
Urodzimy w tym samym dniu bo mój termin to 29 styczeń
Ja to mam wrażenie że szybciej urodzę, czuje taki niepokój, wszystko mnie boli, oby tylko w styczniu

Noc przespana, ale mnie ciągło spojenie jeszcze rano, teraz trochę lepiej więc zabieram się za prasowanie.

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2013-11-20 o 07:49
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 07:47   #1209
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia a mżna pić zwykłe suszone liście malin i napar z nich? Trściowa mi nazbierała i ususzyła i zastanawiam się czy można.
No i przpomnijcie mi od kidy się pije bo ja mam sklerozę
Co do pobolewania- też mnie czasem pobolewa tak jak na okres ale tak chwilowo, pobolewają mnie też korzonki tak jak przy okresie ale to też chwilowo nie ciągle... Mam nadzieję, że to młody się wierci a nie że mnie zaraz akcja porodowa złapie
Stary 2013-11-20, 07:53   #1210
Le La
Zadomowienie

Dzien dobry

Ja dzisiaj od 6.30 na nogach, a w nocy musialam męża eksmitować do salonu, bo tak chrapal wiec noc taka srednia.

Przyszli panowie stolarze i w koncu robia nam meble w pokoju Aleksa, dzisiaj czesc i w sobote maja skonczyc Jedyny minus, to to, ze znowu mega warstwa kurzu w calym mieszkaniu, bo docinaja plyty i wszedzie ten pyl....

Milego dnia mamusie
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 08:20   #1211
AgatkaL
Wtajemniczenie

Po wczorajszej wizycie wszystko OK. Tzn miałam tylko badanie na fotelu. Szyjka się nie skraca i ponoć było nawet widać, że się oszczędzam
Kolejna wizyta za 3 tyg z całym pakietem badań i będzie USG.

Dziś pierwszy raz od dawna wstałam tylko raz na siku w nocy i spałam prawie do 9. Za to sąsiad wierci wiertarą non stop i oszaleję chyba zaraz.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 08:38   #1212
forester
Zadomowienie

Witam się z rana!
Pogoda dziś paskudna, nawet pies udaje, że go nie ma.
Wy tak obstawiacie te terminy z tymi 9, a ja wciąż nie uzyskałam odpowiedzi jednoznacznej jak mam rodzić. Niby oprócz przepukliny nie mam konkretnych i jednoznacznych wskazań do cc (nie wiem jeszcze jak wzrok), ale z drugiej strony co raz wychodzą jakieś "kwiatki" i podejrzewam, że sn będzie u mnie sporym ryzykiem.
W ogóle moja mama obstawia, że urodzę 3 stycznia, mąż, że 18.01
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 08:46   #1213
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
No, 3 tygodnie do donoszenia. Też mi się wydaje, że to już tuż tuż. Dziecko na pewno ma ciaśniej, już raczej nie kopie mocno, ale i tak potrafi się boleśnie wcisnąć w kiszki, jajnik, czy co tam jeszcze ma obok. Albo jak się zaprze nogami o żebra, to tchu brakuje. Tak mi zrobił w samochodzie dziś, to jęczałam, jakbym już rodziła.
Albo w pęcherz Szczególnie jak nie jest pusty to bywa to nieprzyjemne. No i ruchy zmieniły swoje oblicze - mniej kopnięć, więcej przeciągnięć, rozciągnięć i prężeń
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 08:54   #1214
patrycjja
Zadomowienie

Dzień dobry! Ja już po wizycie. Nie było usg, lekarz obiecał na następnej wizycie 20 grudnia. Myslalam, że do 32tyg powinno się robić to ostatnie
Z gorszych wieści- odpuszczamy spacery i przytulanki z mężem- brzuch bardzo twardnieje i często. Nawet dziś podczas badania był napięty bardzo. Magnez 4x dziennie. Myslalam, że takie twardnienie to w miarę normalny objaw.
No, ale jak mus to mus - oby mnie to nie rozleniwiło

Szyjka zamknięta, więc jest dobrze a co do moich mdłości na końcówce powiedział, że zdarza się. Mam nadzieję, że szybko odpuszcza

A teraz się kładę i chyba trochę dośpię- pobudka rano nie dla mnie chociaż niedlugo nie będę miala wyboru
Stary 2013-11-20, 09:09   #1215
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Ja dziś lub jutro biegnę szukać tej herbatki. Ile dziennie pić?

Na razie piłam jedną,ale chyba zacznę teraz po dwie już pić.

Cytat:
Gosia a mżna pić zwykłe suszone liście malin i napar z nich? Trściowa mi nazbierała i ususzyła i zastanawiam się czy można.
No i przpomnijcie mi od kidy się pije bo ja mam sklerozę

Myślę,że tak,ale ja tylko gotowe herbatki piłam.
Od 32 tygodnia.

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Z gorszych wieści- odpuszczamy spacery i przytulanki z mężem- brzuch bardzo twardnieje i często. Nawet dziś podczas badania był napięty bardzo. Magnez 4x dziennie. Myslalam, że takie twardnienie to w miarę normalny objaw.
Wiesz co,mi nie zalecają nic na twardnienia i mówią właśnie,że to normalne. A ja mam twardnienia prawie cały czas.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 09:16   #1216
patrycjja
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz co,mi nie zalecają nic na twardnienia i mówią właśnie,że to normalne. A ja mam twardnienia prawie cały czas.
No mi właśnie też do tej pory wydawało mi się, że taka ciąży uroda dlatego bylam zdziwiona po pierwsze jak spytał, czy twardnieje, a po drugie jak strzelał miny, że często twardnieje
Nie wiem, może i podczas badania na fotelu coś mu się nie spodobało i do tego to twardnienie. Ale myślę, że by powiedział.
Stary 2013-11-20, 09:19   #1217
selena85
Wtajemniczenie

Tak sobie mysłałam i analizowalam zasypiajac wczoraj, ze może Was bolą te biodra i plecy (pomijając fizjologię i to, że te nasze mięśnie w ciąży i spojenia się obluzowują i to też przyczyna) bo macie niewygodne łózka tudzież materace na nich???

Wygodne łóżko też ważna rzecz, szczególnie w tym stanie.
Gdzieś czytałam, że powinno się spać na równym, dosyć twardym materacu łóżkowym. A jak jeszcze do tego ta poduszka banan do spania to już w ogóle ulga.
Niektórzy lekarze zalecają podkładanie poduszki pod biodra - ale to dla mnie strasznie niewygodne było i nie korzystam z tej metody.

Ja osobiście nadal tej poduszki nie mam, póki co wystarcza mi zwykła między kolanami.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:23   #1218
magnusia
Zakorzenienie

Przyszła fura dla młodego teść odebrał i sprawdził czy kompletna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131120_093326.jpg (49,1 KB, 96 załadowań)
Stary 2013-11-20, 09:27   #1219
Le La
Zadomowienie

Cytat:
Super fura bardzo fajny kolorek
Stary 2013-11-20, 09:28   #1220
Negrid
Rozeznanie

hej dziewczyny, na troszkę zniknęłam ale jestem z Wami na bieżąco mam trochę spraw rodzinno-osobistych i muszę się poogarniać.

Dziś byłam na krzywej cukrzycowej, odczucia podobne do większości z Was - okropne, ale dało radę. Małej chyba nie podeszło zupełnie - wcale nie chce się ruszać, dwa razy kopnęła przez te 2 godz.

Jutro też będę miała ciekawy dzień (ostatnio u mnie mało takich było) mój mąż wystawia się na targach przedsiębiorców i będę rozdawała jego wizytówki... ciekawe w co ja się ubiorę...

Ładne te Wasze wózeczki tzn Waszych dzieciaczków. Ja jeszcze muszę trochę poczekać na naszego "mercedesa"

Edytowane przez Negrid
Czas edycji: 2013-11-20 o 09:30
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 09:29   #1221
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
nie chodzi mi o to, że dzieci grudniowe są gorsze raczej o to, że to niesprawiedliwe, że dziecko, które urodziło się w styczniu 2013 r już przygotowuje się do stawiania pierwszych kroczków, a tu taki "grudniaczek" jest wrzucony do tego samego worka 2013 sama jestem z grudnia i zawsze mnie to bolało, że ostatnia mam urodziny, zawsze najmłodsza. Mama mi zawsze tłumaczyła, że kiedyś będę z tego dumna, że jestem młodsza ( i fakt, przyłapałam się na tym, że zaznaczam, że nie mam jeszcze 26 lat! i trzymam się tego do 30 grudnia )
Mój mąż robi tak samo tylko on tego się trzyma do 24 grudnia
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Mam pełno prania i prasowania małej ciuszków ale z racji tego że bolą mnie plecy i mała daje popalić jak siedzę to sobie robię przerwy, odwiedziła mnie mama i stwierdziła ze pomoże, no to zaczęła prasować...tak zaczęła prasować ze na pajacyku który miał myszkę z balonikiem, został tylko balonik
Zdrapałam wszystko i teraz jest gładki
Ja mam do prania i prasowania wszytsko !
wyprałam tylko ciuchy które dostałam . W domu mam syf bo jest robiony pokój więc nawet nie ma sensu tego prać bo wszędzie jest pył będę musiała poczekać aż pokój zostanie ogarnięty czyli pewnie coś koło grudnia
Cytat:
Napisane przez SunShineDoll Pokaż wiadomość
Pamiętacie moje zmagania z zębem ?
Mam tam wodorotlenek wapnia - tak wkład do przetrzymania do po porodzie bo rtg nikt mi w mieście nie zrobi i jak urodzę będę miała wypełniany kanał - pobolewa mnie, jutro idę do dentysty to będzie chyba 8 raz z tym zębem myślałam, że da mi spokój do porodu. Jeszcze 4 tygodnie do 37 tygodnia.
O matko Ty jeszcze z tym zębem się męczysz bidulka
Cytat:
Widziałam to wczoraj świetnie to zrobił
Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Motyla noga!!!! :0

Człowiek się smaruje przeciwko rozstępom od początku,
smaruje cyce
smaruje brzuch
codziennie
jadę z koksem
a tutaj ? patrzę - a rozstępy mam na biodrach!

aaaaaleeeeee lipaaaa.....
Nic mi nawet nie mów o rozstępach cały mój brzuch wygląda jak zebraaaaaa .

Dziewczyny ale miałam wczoraj dzień Nic się nie stało ale mogło dojść do tragedii.
Spaliłabym dom aż nie chcę o tym myśleć .
Napaliłam w piecu ( mamy dom i ogrzewanie centralne ) zrobiłam tak jak zawsze i nie wiem czemu ale coś na piecu zaczęło się topić .
Chciałam iść dołożyć do piwnicy otwieram drzwi a tam szaro od dymu całe szczęście , że nic się nie zapaliło bo 2-3 metry od pieca jest drewno . Zaraz przy piecu też mam naszykowane drewno , zebym nie musiała za dużo się schylać .
Tata twierdzi , ze to nie moja wina ale pewnie za dużo dołożyłam albo może do końca pieca nie domyłam nie wiem . Ale strasznie się wystraszyłam i całe szczęście , że nic się nie zapaliło .
Stary 2013-11-20, 09:53   #1222
demonyianioly
Rozeznanie

Magnusia co to za wózek? Jakiej marki? Bardzo ładny i z klasą
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:00   #1223
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Magnusia co to za wózek? Jakiej marki? Bardzo ładny i z klasą
Peg perego book plus completo 4w1 jest na stronie bobowózki

Aniołku---- dobrze że na strachu sie skończyło ale opowieść mrozi krew

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-20, 10:02   #1224
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
super widze ze w naszym "roczniku" dominuje szara kolorystyka
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale miałam wczoraj dzień Nic się nie stało ale mogło dojść do tragedii.
Napaliłam w piecu ( mamy dom i ogrzewanie centralne ) zrobiłam tak jak zawsze i nie wiem czemu ale coś na piecu zaczęło się topić .
Chciałam iść dołożyć do piwnicy otwieram drzwi a tam szaro od dymu całe szczęście , że nic się nie zapaliło bo 2-3 metry od pieca jest drewno . Zaraz przy piecu też mam naszykowane drewno , zebym nie musiała za dużo się schylać .
Tata twierdzi , ze to nie moja wina ale pewnie za dużo dołożyłam albo może do końca pieca nie domyłam nie wiem . Ale strasznie się wystraszyłam i całe szczęście , że nic się nie zapaliło .
dobrze ze ci chałupa z dymem nie poszła ....

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

byłam w SH - naoglądałam się tych kurtek na wieszakach i nic nie znalazłam....
Stary 2013-11-20, 10:14   #1225
tajeczka
Zadomowienie

Hej
ja miałam ciężką noc, mała gdzieś mi nogi wcisnęła w żołądek czy jakoś tak... i w ogóle bolą mnie żebra, albo boki brzucha, w sumie nie wiem dokładnie co.... ale boli
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:15   #1226
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej
MAGNUSIA bryka świetna bardzo mi się podoba.
Cytat:
Mój mąż robi tak samo tylko on tego się trzyma do 24 grudnia

Ja mam do prania i prasowania wszytsko !
wyprałam tylko ciuchy które dostałam . W domu mam syf bo jest robiony pokój więc nawet nie ma sensu tego prać bo wszędzie jest pył będę musiała poczekać aż pokój zostanie ogarnięty czyli pewnie coś koło grudnia

O matko Ty jeszcze z tym zębem się męczysz bidulka

Widziałam to wczoraj świetnie to zrobił

Nic mi nawet nie mów o rozstępach cały mój brzuch wygląda jak zebraaaaaa .

Dobrze nic się poważniejszego nie stało. A po za tym Twój mąż to gwiazdkowy prezent? -i ostatnio oglądałam te czapeczki ciepłe z hm i powiem Ci że Ty masz ten najmniejszy rozmiar i powinna być dobra. Też mam zamiar ja kupić bo jest śliczna.

Tz miał mi znieść ciuszki do przebrania i co?-zapomniał
Stary 2013-11-20, 10:24   #1227
Le La
Zadomowienie

aniolku dobrze, ze skonczylo sie tylko na strachu

Yyyyyy a ja wlasnie przeczytalam kolejna rzecz, o ktorej nie mialam pojecia, a mianowicie, ze noworodki nie placza lzami, bo nie maja lez... Prawda to???
Jezu, o tylu rzeczach jeszcze nie mam pojecia a ja moge juz w polowie grudnia urodzic i bedzie to w terminie, AAAAAAAAAAA
Stary 2013-11-20, 10:31   #1228
demonyianioly
Rozeznanie

Patrzę i cenowo to to samo co Quinny.. uparłam się na niego, to chyba jedyna rzecz na którą chcę wydać więcej pieniędzy i chyba wybiorę Quinny. Napaliłam się na samym początku ciąży, potem szukałam tańszego zamiennika, a takich nie ma. Niedoszła teściowa coś tam wspomniała, żebym do połowy stycznia nie kupowała wózka = napływ pieniążka na rydwan?
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-20, 10:36   #1229
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
aniolku dobrze, ze skonczylo sie tylko na strachu

Yyyyyy a ja wlasnie przeczytalam kolejna rzecz, o ktorej nie mialam pojecia, a mianowicie, ze noworodki nie placza lzami, bo nie maja lez... Prawda to???
Jezu, o tylu rzeczach jeszcze nie mam pojecia a ja moge juz w polowie grudnia urodzic i bedzie to w terminie, AAAAAAAAAAA
Prawda i każdy płacz oznacza coś innego
Stary 2013-11-20, 10:39   #1230
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Fajny wózek!

Cytat:

Całe szczęście,że nic się nie stało...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości