|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
Justii jak się dziś czujesz? gadałaś z księdzem o chrzcinach? |
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - eee tam pewnie ja pomyliłam dni... my dopiero dotarliśmy do domku. Zaraz załączę sobie konsolkę i pogram troszkę bo przywiozłam sobie więcej niż jedną grę haha i coś na po ciąży ... ćwiczenia z Mel B na kinekta
![]() Justii - no tak jak mówią ... częste mycie skraca życie hahahahah no wiadomo, że po porodzie z tej mazi to czymś konkretniejszym muszą pozmywać ... Izetko - fajnie, że się odezwałaś spokojnie jeszcze ci brzuszek urośnie... bez takich schizów, gdyby był nie taki jak trzeba to by lekarz zwrócił uwagę... kochana nie ma standardów jak brzuszek ma wyglądać... mój w sumie w tym czasie był mniejszy chyba niż przed zajściem w ciążę
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w niedzielny poranek, obiad się gotuje to mogę Was nadrobić
![]() Izetko super, ze się odezwałaś. Brzuszek Ci jeszcze wyskoczy nic się nie martw, patrz na naszą ewelike jaka ona chudzinka ![]() Mówiłam Wam, że czuje ruch malucha tzn takie bańki i wszyscy mówili, ze to to ale ostatnie kilka dni jakoś nic, zero ruchów za to wczoraj po południu to aż się wzruszyłam, przecież te kopniaki były tak mocne aż brzuszek podskakiwał i to już nie było żadne delikatnie smyranie czy pękanie baniek to były ewidentnie kopniaki |
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() Te kopniaki z dnia na dzień będą coraz bardziej bolały jeszcze zatęsknisz za smyraniem ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Nasza kotka przeszła dziś samą siebie - wykapała się Ona uwielbia wodę, weszła do miski z wodą gdzie moczyło się pranie i namoczyła sobie futro cała łazienka pochlapana , więc zaraz musimy ją posprzątać, ale koteczek na niedziele wymyty
|
||
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero śniadanie zjadłam a mąż śpi bo dziś znów calusieńką noc przełaził No to oficjalne gratulacje za kopniaczki ![]() Cytat:
Co tam kotka będzie się męczyć jęzorkiem ![]() Buuu ale pogoda
|
||
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.... ale dzień... za oknem szaro, buro i ponuro jakby wieczór był ...
Pradip, Aldrin - cieszę się razem z wami z ruchów waszych dzieciaczków to cudne uczucie, które aż z czasem zacznie boleć hahahah
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- My po śniadaniu poszliśmy do sypialni oglądać TV i zasnęliśmy obudziliśmy się o 15 zrobiłam naleśniki - na które mam zajawkę i chyba zaraz jedziemy do teściów po wózek, żeby był już w domu Śmiałam się, że to ostatnie wolne, leniwe dni przed Nami , więc musimy z nich korzystać
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś też pospaliśmy ... ale poszliśmy spać późno bo dopiero gdzieś przed 3 rano, a ja już o 7 się obudziłam i nie mogłam zasnąć, ale jak w końcu zasnęłam przed 9 to wstaliśmy dopiero 12.30
|
|
|
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezły czyścioszek z tej kotki ![]() Cytat:
kluski śląskie i pałeczki z kurczaka ![]() no to również gratuluje kopniaczków ![]() popołudniowa drzemka zaliczona, czas się przygotować wyjść do ludzi
|
||
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - dobrze, że wasza kotka taka mokra wam się do łóżka potem nie wpakowała hahah
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej śpiochy
![]() Cytat:
nasz to od razu w odpowiednią przegródkę chowa żeby wiedział ile od kogo albo kopertę podpisuje Ale za mną chodzą naleśniki ![]() I co fura już w domu? Najprawdopodobniej masz rację z tymi ostatnimi chwilami we dwoje Małgoś Justii która pierwsza? |
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - coś czuję, że u mnie jednak tak szybko nie pójdzie... choć przyznam, że te skurcze dały mi trochę nadziei... no nic, teraz czekam na pełnię
![]() a jutro mam wizytę w szpitalu
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fura już w domu, teraz Tequila ją testuje bardzo jej się spodobała ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
sypialnia jest zamknięta, a po za tym nawet gdy drzwi są otwarte, a nikogo nie ma to zaraz z Niej wychodzi bo Ona lubi towarzystwo
|
||
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - wskoczyła wam do wózka?? mój kot absolutnie zero zainteresowania ...
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś z TŻ zaszaleliśmy na kolacje i po raz ostatni przed porodem pojechaliśmy do Mc
![]() Od rana tak mnie meczy zgaga, że już nie mogę, zaraz się zapalę
|
|
|
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My też wczoraj w MC byliśmy ![]() Nawet w Płocku
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - my mieliśmy taki dzień wczoraj
ale byliśmy bardzo głodni bo jedliśmy tylko śniadanie o 12.30 a potem nic aż do 19.00 więc musieliśmy coś na szybko ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Meduzka - jak samopoczucie? |
|
|
|
#1218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dziękuję ,że pytasz ![]() Ogólnie wszystko dobrze ...Piotruś fika i kopie jak szalony ![]() Ja też się dobrze czuję
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka - to super
ty masz jutro wizytę? |
|
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jutro nie ![]() Ja teraz idę na wizytę 27 stycznia
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka - a to w takim razie miałaś iść gdybyś nie czuła się dobrze po tym upadku prawda?
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
oo
odwiedziłaś moje miasto ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- Cytat:
ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić ![]() Co prawda mnie teraz żołądek coś boli, ale nie wiem czy od Mc czy od tabletki ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Ja już jestem wyspana Położyłam się o 24, a Ja o 2 już zwarta i gotowa do nowego dnia
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w poniedziałek
długo zostało do czwartku?Widzę że w weekend każda sobie pozwoliła na fast foody, to i ja nie będę gorsza pojechaliśmy niby do jakiegoś browaru, więc postanowiłam że będę się zdrowo odżywiać i zamówiłam tylko soczek ze świeżo wyciśniętych owoców, po czym po 15 min zamówiłam pizze i taką mam silną wolę ![]() Później przypadkowo trafiliśmy na światełko do nieba, bo pokaz był zaraz obok tej restauracji, nigdy jeszcze tak blisko nie byłam ![]() wróciłam do domu i dostałam oczywiście od matki ochrzan, że nie mogę petard oglądać zwariuje z nią chyba później ![]() Co ja jeszcze miałam pisać.... eh skleroza Justii oddam Ci chętnie kilka godz mojego snu ale Ty mi daj tą siłę i energię którą posiadasz po 2 godzinach snu
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - a śpisz jeszcze czasami w ciągu dnia? wcale ci się nie dziwię, że marzysz już o porodzie... ja ogólnie gdyby nie to, że się nudzę (i cierpnięcie rąk, które nie jest ostatnio aż tak straszne) to nie mogę narzekać
![]() Aldrin - no już niedługo czwartek jest zaledwie za 3 dni bo poniedziałku już nie ma co liczyć hahah
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba moja energia gdzieś odfrunęła bo dziś od rana leje mi się krew z nosa ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Organizm już mi się buntuje i jest na skraju wyczerpania ![]() Ja narzekam, że źle się czuję, ale pewnie są osoby które jeszcze gorzej znoszą ciąże, więc nie ma co płakać tylko się cieszyć, że będzie za parę chwil maluch ![]() Najbardziej boję się tego, że po porodzie opadnę z sił, hormony zaczną szaleć, a Ja niewyspana, przemęczona, a tu małe dziecko do opieki, ale dobrze, że M będzie miał urlop, później jak coś to siostra się zaoferowała pomocą
|
||
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przecież dziecko się przestraszy tyle huku ale to usłyszała od ciężarnej która była w sylwestra w 4 tygodniu ciąży, wcześniej tego nie wiedziała ![]() oj na krwotok niestety nie wiem co poradzić ![]() Dziewczynki jeszcze troszkę, naprawdę troszkę i maluszki będą z Wami |
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Aldrin - hehehe no tak ciężko wystraszona mała fasoleczka hahahaha
Justii - dobrze, że choć troszkę pośpisz w dzień, nawet 15 min robi różnicę... uuuu krwotoki z nosa? powiedz o tym lekarzowi jutro, choć pewnie usłyszysz, że to normalne a ten tekst z obiadem to jest super
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Weź Ty się nie śmiej, ta dziewczyna ma 3 letnią córkę i nadal karmi piersią, do tego nic więcej nie je to dziecko, czasem ewentualnie kaszkę. Po drugie dzień przed sylwestrem poszła do lekarza (4 tydzień) i lekarz ją wyśmiał czy ona wie w którym tygodniu się chodzi na potwierdzenie ciąży, więc stwierdziła, że już więcej do niego nie pójdzie. W Nowy Rok dodała zdjęcia z mężem, dzieckiem i jej kolejną fasolką, więc to trzeba być naprawdę stukniętym. Cytat:
Po mojej mamie to wszystkiego mogę się spodziewać, ona ostatnie kilka lat zmieniła się z optymistki na straszną pesymistkę życiową i wszystko widzi w czarnych barwach, więc, że uwierzyła tej dziewczynie się nie dziwię
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

już się stęskniłam
od piątku jestem na feriach u brata
zajmuje się Malutką
a do lapka trudno się dostać bo Mała nie odstępuję mnie na krok
u mnie po staremu, chociaż ostatnio mam gorszy czas...schizuje, że mi brzuch nie rośnie...no może trochę odskoczył, ale jak patrzę na brzuszki Prad i Aldrin, które są już takie śliczne to mi smutno, że takiego nie mam