|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44235021]Kaś jeśli Cię to pocieszy mojej siostrze też się spóźnia
Nic się nie martw, na pewno się w końcu pojawi.[/QUOTE]Pewnie jak wrócę do Krakowa po świętach, teraz za bardzo się stresuję.
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja matka w Wigilię rok temu uchlała się aroniówką babci i zaczęła mówić ludzkim głosem, znaczy do drugiej w nocy darła się na mnie, na ojca i na brata, wylewając wszystkie żale, które zbierała w sobie przez cały rok. W efekcie nikt do nikogo nie odzywał się aż do Sylwestra. Aż jestem ciekawa co czekać mnie będzie we wtorek- może dla odmiany ja się urżnę i powiem co o nich wszystkich myślę?
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-20 o 09:16 |
|
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Na odmóżdżenie odpaliłam sobie na Onecie artykuł o celefrytkach ważących mniej niż 50 kg. Wszystkie wyższe ode mnie, kilka wygląda na sporo większe ode mnie. No, a ja mam z 10 kg więcej od nich
![]() Ładnie poleciały
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie kolacja wigilijna ma ekspresowe tempo bo tylko domownicy, cyrki są w 1 dzień świąt na tzw. zjeździe rodzinnym Także i ja tu będę we wtorek
|
|
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja Ci powiadam, że będziesz obchodzić, tylko po swojemu. Będziesz miała nad tym kontrolę i zero spiny, że potraw ma być 12, a także ciotkom wstęp wzbroniony - i nagle święta zrobią się fajne. ![]() Ja jeszcze parę lat temu dostawałam alergii na święta, rodzice rozwiedzeni, mama nowe małżeństwo - niezbyt udane, w dodatku przy stole wigilijnym z naszej "rodziny" tylko mama, ja i babcia, bo bracia do ojca jechali, a po drugiej stronie "barykady" mąż mamy i jego mama oraz dwie ciotki... Czyli święta z obcymi osobami, nie muszę mówić jak mama wariowała, żeby wszystko było na tip top właśnie, bo przecież jak ona się pokaże teściowej. ![]() Teraz moja mama jest w cholernie szczęśliwym związku, zarówno bracia jak i ja lubimy jej nowego partnera, przy stole zero skrępowania kimś z zewnątrz. Przyjdzie jego syn? Super, nie znam go dobrze, ale przecież wigilia. Wszystko zależy od tego jak akurat jest w rodzinie. Gwarantuję Ci, że jak się polepszy i będziesz miała własną, to święta będą czystą przyjemnością. Cytat:
![]() ja jak coś też mogę być na posterunku, pewnie też trochę podpita ![]() Koleżanka się rozchorowała, więc mam do 19 wolne, mieszkanie takie do posprzątania, wizyta na poczcie do zaliczenia, a lodówka pusta ![]() I TŻ pojechał, zobaczymy się dopiero na Sylwestra.
|
|
#1208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, jakoś Was nadrobiłam.
![]() Wczoraj zarąbałam jedną rzecz i będę za to teraz płacić przez najbliższe pół roku, i albo mnie to umocni albo pociągnie w dół w szczegóły nie będę Was zagłębiać ale jedynie w skrócie-mam doła :/ hehe... święta... takżetego ![]() Ja lubiłam święta i lubię, ale chciałabym je spędzić w domu, a nie 1h u teściów, potem jazda do moich rodziców, kolejna godzina, i więcej w tym zamieszania niż przyjemności. Ale oczywiście, muszę iść na kompromis, czyli zwyczajnie się dostosować... Święta zasada życia normalnego - nie mieszkać u teściów, choćby to miało być osobne piętro, niby jak osobne mieszkanie - NIE NIE NIE! A z całkiem przyjemnych rzeczy, właśnie kończę robić prezenty świąteczne jeszcze na miasto muszę iść dokupić kilka rzeczy i będzie wszystko gotowe. zostanie mi tylko sprzątanie
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A bluzka z tyłu ma rozcięcie i na górze kokardkę, Twoja taka sama? ![]() Dziękuję, mama mnie już od dłuższego czasu namawiała na zmianę kształtu paznokci, ale twierdziłam że mi będzie w innych źle. Jak na razie dziwnie się czuję, ale mam nadzieję że się przekonam ![]() Cytat:
![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;44235035]Śliczne te Twoje włosięta [/QUOTE]Dziękuję Ciekawe jak się będą układać po umyciu ![]() Pewnie Niedawno wróciłam z Wigilii klasowej (przepraszam że znowu błędnie użyłam tego słowa ). Pierwsze takie spotkanie z nową klasą. Wszyscy życzyli mi miłości, chłopaka i pomysłów na paznokcie, nawet chłopacy Ta część osób, z którymi mocniej trzymam, życzyła mi, żeby mój przyjaciel w końcu się przekonał i zaczął patrzeć na mnie pod innym kątem, pod kątem związku.. Tak bardzo bym się cieszyła, gdyby to życzenie się spełniło.A tak poza tym, to też nie cieszę się na te święta. Wigilia będzie beznadziejna, spędzona z pokłóconymi rodzicami.. Pierwsze święto z mamą do jednej babci, w drugie z tatą do drugiej i tak się skończą.. Czekam tylko na Sylwestra. Miał być ten mój przyjaciel, ale zrezygnował. Nie wiem czy się czegoś bał, że coś między nami się wydarzy, albo że spodoba mu się jakaś dziewczyna, ale nie będzie mógł do niej zagadać, bo mnie zrani.. Nie wiem
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech... to ja Ci życzę, żeby tego przyjaciela wybił Ci z głowy ktoś, kto będzie zdecydowany i gotów o Ciebie walczyć Pół kuchni już sprzątnięte, maska na twarz nałożona, teraz zabieram się za pokój i pakowanie rzeczy potrzebnych na święta I robię przesyłkę dla Kav, ale jak zwykle gdy potrzeba nie ma taśmy klejącej
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nasza pani od polskiego, pani 'profesor' popełnia ten błąd ![]() Ojeej, dziękuję, to byłoby najlepsze rozwiązanie
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że sama o tym wiesz, a nie upierasz się na siłę
![]() Idę do sklepu i na pocztę, bo zaraz się na godzinę kolejek załapię Chociaż u mnie w sąsiedztwie mnóstwo emerytów, więc kolejki permanentne. Kav, nie śmiej się z wielkości pojemników, ale cierpię na permanentny brak tych małych
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam prezent dla siebie na urodziny, huehuehue
![]() I byłam w wielkim Lewiatanie, ale żadnych lakierów tam nie było
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szczerze mówiąc to ten piasek jest bardzo podobny do fioletowego piaskacza Wibo którego swoją drogą nałożę chyba dzisiaj na pazury, bo po sprzątaniu z moich kropek wiele nie zostanie
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo coś długo się facet zbiera więc zachodu to nie warte U mnie na wsi to taki mniejszy jest i tam je dopadłam, tydzień temu byłam w dużym i tez nie było żadnych lakierów ![]() Idę rozrobić glinkę nałożę błotko na twarz, nikogo w domu nie ma to mogę straszyć
|
|
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie dwie dorobię w lewym i może dwie w prawym
|
|
#1218 | |||||
|
Konto usunięte
|
hejka
o dokładnie ![]() jaki? ![]() Cytat:
śliczne Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj jak zawzięłam się za robienie tego kwiatka z papieru to skończyłam go o 21.30 i nie miałam siły na nic, a dzisiaj mojej mamie tak się spodobał, że ona robiła płatki, a ja kleiłam
|
|||||
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiele bym dała, by z nim być, on to widzi, ale jak nie chce, to nie będę na siłę zmuszać. Może rzeczywiście nie chce zniszczyć naszej przyjaźni, bo ma złe wspomnienia po poprzednim związku, nie wiem.
Ale jakby pojawił się u mnie ktoś nowy i byłby godnym, szanującym i kochającym kandydatem na chłopaka, to nie protestowałabym ![]() Cytat:
Szuka daleko, bo sam narzeka że nie ma dziewczyny. A tu taka jedna na niego czeka, ale on mimo że to widzi, to nic z tym nie robi.---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44238434] śliczne [/QUOTE] Dziękuję
|
|
#1220 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z przodu jest gładka Do paznokci się przyzwyczaisz mi jest dużo wygodniej w kwadratach jak w migdałkach w migdałkach to nawet kolczyków ani łańcuszka nie umiałam odpiąć ![]() I ja dołączam się do życzeń, mam nadzieję, że trafi się ktoś kto wybije Ci z głowy tego 'przyjaciela' i żeby odwzajemniał Twoje uczucie
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie
też się zbieram i zebrać nie mogę :/ ciągle coś a sama będziesz przebijać sobie czy zlecisz kosmetyczce czy "pirsingerowi"?
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję (czy nie dziękować, żeby się spełniło?). W każdym razie, bardzo chciałabym by ten Nowy Rok, bez pechowej 13, przyniósł mi szczęście w postaci właśnie takiego chłopaka
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję że niedługo będziemy się kusić kolczykami
Cytat:
. To związki na tak czy związki na nie?Byłam na poczcie, ale taka kolejka, że tylko kupiłam taśmę i kopertę, bo jakbym miała spędzić drugie tyle w oczekiwaniu na nadanie przesyłki to chyba bym tam jajo zniosła
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44238434]
[/QUOTE] Coś Wam słabo wychodzi to ściąganie mojego @ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Ja sobie chętnie ładne wkręty pooglądam
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dziewięć to na pewno mama nie będzie zła Moja na szczęście nie ma nic przeciwko macie jeszcze jakieś kolczyki, gdzieś indziej ? :P ja miałam dwa razy w pępku, i kusi mnie po raz kolejny ale nie wiem czy to jest jeszcze możliwe.
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, tak mówił. Może tylko dlatego, by się jakoś wytłumaczyć, nie wiem. Ale zawsze mu wierzyłam, bo nigdy mnie nie okłamał.
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pokazać zakupy to wrzucam, dopiero dziś mi się udało to wszystko ogarnąć
![]() Sukienka i klasyczne czarne szpilki
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

Nic się nie martw, na pewno się w końcu pojawi.[/QUOTE]

Chociaż u mnie w sąsiedztwie mnóstwo emerytów, więc kolejki permanentne.