|
|
#1201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Wspominałas, ze Twoj ex chce wrocic, co napisał ? wyjasnił czemu postapil wtedy tak a nie inaczej ? |
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
I taka jest prawda! Nic w naszym zyciu nie dzieje sie bez jakiejs przyczyny
Mnie rozpiera energia i az sie chce oddychac pelna piersia, takze cierpliwosci, czasu i wiecej optymizmu! Ktos tu madrze napisal - facet nie jest esencja naszego zycia, a dodatkiej do niego ![]() I ma byc fajnym dodatkiem, zeby ubarwil nasze zycie a nie zamalowal na czarno i sprawil ze czujemy bol, smutek, niepewnosc, zazdrosc etc... Trzeba sie cenic i wziac do kupy - bo zaden nie zechce beksy i marudy
|
|
|
|
#1204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co możesz polecić z takich książek do czytania? Bo szukam tytułów na 'po sesji'
|
|
#1206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I również proszę o jakieś ciekawe pozycje książkowe. |
|
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
Alexi...
Jesli Cie to ciekawi, odsylam Cie do moich watkow sprzed roku "Kocham"- konieczność czy dodatek? vol 1, vol 2 oraz depresyjny watek - Ból rozstania - nie do zniesienia, jak sobie pomóc? A zobaczysz ewolucje calego procesu :P |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardziej jestem ciekawa jak Twoj ex teraz zaczal sie ''kajac'' oczywiscie jesli nie chcesz nie musisz nam o tym tu mówić. |
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
Teraz czytam: "O mezczyznie" Lew Starowicz. Obiektywne spojrzenie na swiat oczami seksuologa, u ktorego bylo tyle par majacych problemy, tyle kobiet imoze rownie sporo mezczyzn, ze facet ma pojecie o czym pisze.
Jest sporo z tego cyklu, np " O kobiecie", "O milosci", "O rozkoszy" ![]() Warto poszperac na polce w empiku, np. " Kobiety z Wenus, mezczyzni z Marsa" czy cos takiego, ja przelecialam przez wiele pozycji, fajna sprawa naprawde, zamiast plakac w poduszke, czytasz, uczysz sie, z jednych rzeczy sie smiejesz, nad innymi chwile zastanawiasz, o jeszcze innych myslisz w ten sposob:" cholera jasna tak bylo w moim przypadku" ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Alexi.. Faktycznie...kurcze zycie jest jednak przewrotne, sama widzisz, ze wczoraj ja plakalam, dzisiaj Ty, a jutro? Jutro zadna z nas !A co napisal? Rozstal sie pare msc temu ze swoja "ukochana", ponoc klocili sie makabrycznie, pewnie stwierdzil, ze ze mna bylo jak w raju i teraz pisze co u mnie slychac, ze mimo wszystko zyczy mi jak najlepiej, ze czasem o nas rozmysla...kolezance wyspowiadal sie, ze myslal o powrocie nawet gdyby nie rzecz, ktora zrobilam, ale co zrobilam - nikomu nie zdradze i nie zachecam do tego typu dzialan :P poza tym dowiedzial sie, ze kogos mam no i WAŁEK :P Edytowane przez Fiiolek Czas edycji: 2014-02-01 o 01:16 |
|
|
|
#1210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ładnie...pewnie biedaczek teraz sobie w brode pluje, ze Cie stracił ale mnie zaintrygowałas tą tajemniczą rzeczą, która zrobiłas az strach pomyslec co to bylo
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej nie pytaj - jest tam sporo znakow specjslnych typu: & i cyferek...
Bylo minelo wyciagnelam madre, zyciowe lekcje, ze niewazne jak bardzo czujemy sie skrzywdzone, zranione, upokorzone przed znajomymi - trzeba zachowac klase, zagryzc zeby i jakos to przebolec. A ze ja kipie od emocji wszelakich...to juz inna bajka :P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jak opowiadałam Wam że śniło mi się że byłam z kolegą na spacerze? Dzisiaj mi się śniło, że...jesteśmy razem
![]() Hmm może to jest jakiś znak że powinnam być otwarta na facetów?
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
A pomyśl,że mi robił nadzieję 4 miesiące.I z dnia na dzień odszedł do innej.Brak słów...tak to jest jak oddajesz komuś serce a ten ktoś ma to w dupie
|
|
|
|
#1215 |
|
Marudziara
|
Mój jeszcze w grudniu mówił,że widzi mnie w roli swojej żony, a później co ? Po prostu napisał wiadomość na gg i koniec ...
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj rano pomyślałam o swojej przyszłości i uderzyło mnie to, że jego w niej nie będzie. Przeraziłam się! To już 5 tygodni od rozstania, a ja do teraz nie moge sobie wyobrazić dalszego życia bez niego
Życia w takiej pustce...Zaczynam kolejny, nowy miesiąc bez niego... A i znowu mi się śnił |
|
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
Nie martw sie
Ja wczoraj na spacerze "pożegnałam się" z byłym. Powiedziałam sobie koniec! trzeba zacząć żyć na nowo, a później całą noc mi się śnił... no i jakie zrządzenie losu |
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale co z tego jak za każdym razem na drugi dzień było to samo :/
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
Będzie dobrze dziewczynki. Starajmy się pozytywnie myśleć
Po złym musi przyjść dobre!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1220 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie mam pojęcia co dziś robić,nawet nie mam z kim wyjść na miasto poza tym boje się,że spotkam ex z nową...---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Beri uwielbiam Twój podpis !
|
||
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie raczył się ze mną spotkać ani razu i pogadać jak człowiek. Ale tak myśle, że może to i dobrze. Pewnie bym się rozbeczała jak dziecko i powiedziała coś czego bym żałowała. A teraz jak mnie zobaczy(podejżewam, że to będzie jakoś na wiosne) to szczena mu opadnie i, jak to mówi dzolin, przeżegna się i pożałuje. Tylko ta myśl mnie jakoś trzyma na nogach. Dlatego ostro biore się za siebie! Dieta, ćwiczenia, konkretna pielęgnacja włosów i cery. Exio dostanie zawału jak mnie zobaczy
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
Ehh.. czy mają 19 czy 28 lat, czy też są w innym wieku to nie ma znaczenia. Każdy z nich zachował się jak kretyn bez względu na wiek. Tęsknie dzisiaj za exem i tak mi dzisiaj go brak... Wspominam jego pocałunki, nasz pierwszy sex i wszystkie wspaniałe chwile. Ale teraz sobie przypomniałam co mi zrobił i się rozbeczałam tak na maxa.
Dlaczego my musimy tak cierpieć? |
|
|
|
#1223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
Większość facetów to dupki. Ale ja już nie mam siły na to wszystko. @ wciąż brak i czuję się rozbita jak nie wiem.
Dzisiaj najchętniej schowałabym się pod kołdrę i przepłakałabym cały dzień. Ale tak nie można! Włączyłam sobie piosenkę na rozweselenie: http://www.youtube.com/watch?v=uG-YohLMn7A |
|
|
|
#1225 |
|
Zadomowienie
|
Cierpimy, bo kochamy i to jest cholernie przykre...
![]() Ale kiedyś przestaniemy, a oni na pewno dostaną za swoje! Karma! A karma to suka! I odpłaci im z nawiązką! |
|
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że okazał sie skończonym dupkiem
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
Ejjj znalazłam o nas piosenkę! Cały tekst o nas!
http://www.youtube.com/watch?v=12zPU-8bsTE " Bliżej o krok i dobrze się czuję Coraz lepiej dzień po dniu Prę naprzód ze wszystkich sił Celuję ku nowej sobie Więc powstrzymuję łzy Ruszam w dobrym kierunku Stawiam czoła lękom Ruszam w dobrym kierunku Idzie mi dobrze Bliżej o krok za każdym razem Nie stracę głowy, nie stracę głowy" |
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
a ja Wam powiem,że chyba więcej łez wylałam pod koniec związku niz po rozstaniu, bo najgorsze było to życie w niepewności, niewiedza co on myśli,czego chce,czy mnie kocha no i do tego mnie olewał tez pod koniec,to było straszne uczucie,bo ciągle żyłam w strachu,ze on się odmyśli i mnie zostawi.
ja się nim nie nacieszyłam za bardzo,szkoda trochę,ze nie mogliśmy być razem na co dzień,może by było inaczej...a teraz ten czas,który miałam przeznaczony,zeby z nim gadać przez internet to sobie zapełniam pisaniem z innymi,to jakoś mi jest łatwiej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

!

W końcu chyba to zrobię. Wytrzymałam 3 tygodnie bez kontaktu z nim, choć pisał, to i teraz dam radę nie odpisywać... Mam dość tego, że robi mi nadzieję!
Nawet nie raczył się ze mną spotkać ani razu i pogadać jak człowiek. Ale tak myśle, że może to i dobrze. Pewnie bym się rozbeczała jak dziecko i powiedziała coś czego bym żałowała.