![]() |
#1201 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
No tak, ale nie do koñca mnie teraz staæ na zakup kociaka, od³o¿y³am dopiero 200z³
![]() West higlanda white terriera, a Ty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Maine Coon to takie duu¿y kot jak mi pokazuje google? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Jakie ryby lubicie i jak je przygotowujecie ?
#1204 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() A Maine-Coon to faktycznie ten wielki puchaty "Ry¶" ![]() Cytat:
![]() Ja ju¿ od dawna jem Mirunê, fajna ryba bo ma ma³o wody. Ostatnio piekê j± w piekarniku obsypuj±c zio³ami, koperkiem i szczypiorkiem. Ooo i tak± zjadam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
ja jem filet z ³ososia i filet z dorsza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
£oso¶ z piekarnika lub gotowany na parze oraz pstr±g têczowy w zio³ach sma¿ony na oliwie
![]()
#1207 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
¦liczny kotek ArcymoneQ! Ja takich kotów nigdy na ¿ywo nie widzia³am
![]() ![]() Koniec offtopu póki co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Dorsz na parze ze ¶wie¿± pietruszk± i pieprzem cytrynowym. Filet z dorsza w metalowym durszlaku k³a¶æ skór± do do³u mocno obsypaæ pieprzem i pietruszk± wstawiæ do wiêkszego garnka z wod± tak, by woda nie dotyka³a ryb przykryæ du¿± pokrywk± tak, by para nie mog³a wydostawaæ siê na zewn±trz gotowaæ na podk³adce metalowej na ¶rednim ogniu oko³o 20 minut.
![]() |
#1208 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Te¿ mam taki parowar jak Ty ![]() ![]()
![]() |
#1210 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Zadomowienie
|
Dziêkujê za przepisy i pomys³y - jeste¶cie kochane
![]() Dzisiaj idê poszukaæ jakiego¶ porz±dnego sklepu rybnego. W zale¿no¶ci jak± rybkê dostanê, ten przepis wypróbuje. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- aamidale Koniec offtopu póki co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super, ¿e wszystko OK. Niepotrzebne nerwy by³y, ale có¿ ![]() Masz super pani± doktor, ¿e interesuje siê swoimi pacjentkami i zauwa¿a zachodz±ce w nich zmiany.
#1212 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Dziewuszki rewelacja za³o¿y³±m biustonosz w który nie mie¶ci³am siê od 4 lat!!!! Notuje spadek z 80J na 75i!!! REWELACJA marzy mi siê 70F to ju¿ by by³o super i m±¿ by³by szczê¶liwy i ja mog³abym sobie kupiæ stanik bez wiêkszego problemu!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Witajcie. ja dzi¶ mia³am wspania³y poranek. otó¿ narzeczony przyjechal ko³o 6 do mnie, zauwa¿y³ ¿e sierota (mój brat) na noc nie zamkn±³ drzwi wszed³ i wsun±³ siê pod ko³drê.. poranek by³ cudny. dopiero ¶niadanie jedli¶my
![]() na ¶niadanie zjedli¶my p³atki owsiane. a ja dosta³am wielgachnego renifera (podobno jeszcze jest na ¶wiêta :P) dzi¶ bêdziemy chodziæ z kijkami. znaczy ja bêdê chodziæ a on bêdzie mnie irytowa³. na obiad czeka mnie pomidorówka. mi³ego dnia dziewczynki ps. skoro wszyscy pokazuj± koty to i ja poka¿ê mojego ocaleñca. uratowa³am t± kotkê wyda³am mnóstwo kasy na weta (by³a g³ucha i ledwo ¿y³a), wysterylizowa³am, po tym mia³a byæ spokojna i mia³am uwa¿ac co je, bo mog³a przytyæ. do dzi¶ zastanawiam siê co jej wyci±³, bo jest diabe³. znosi nam do domu wszystko: jaszczurki, nornice, myszy, szczury i ptaki. tylko czê¶æ udaje siê uratowaæ. no i siê odpowiednio nazywa Mefista od diab³a ![]()
![]() |
#1215 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1216 | |||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oddaj mi ma³e! ![]() ![]() Nie martw siê, ja te¿ wybredna jestem i ma³o co lubiê! A póki co jem niewiele, w zasadzie kurczaka/indyka + szynkê z nich ![]() ![]() Trzeba ¶ledziæ donkje i kra¶æ Jej przepisy ![]()
![]() |
#1217 | ||||||||
Zadomowienie
|
Uff, nie jestem sama
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie lubiê ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Uwielbiam jak kto¶ ratuje koty/psy ![]() Wdziêczny Wam jest, to przynosi obiadek ![]()
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co robicie na co dzieñ? czym siê zajmujecie?
Sk±d moje pytanie??? W³a¶nie zaliczam do³a pracowego, mam do¶æ ![]() ![]() A skoro i tak dzisiaj odbiegamy od w±tku, fajnie bêdzie bli¿ej siê poznaæ.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-03 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W miêdzy czasie ogarniam sklep internetowy T¯ ![]() ![]()
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#1220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Dzi¶ na obiad zupa kalafiorowa z koperkiem, Drugie danie to fasolka po bretoñsku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Gdzie¶ to czyta³am, ze koty dziel± siê z nami jedzeniem. uparcie to wywalamy a Ona siê na nas obra¿a dopóki chcê siê pog³askaæ, albo pójsæ spaæ. ¶pi z nami na ³ó¿ku. jak za d³ugo nie s± rozk³adane to siê krêci i marudzi. ten kot jest niby mój ale to maskotka rodziców rozpieszczona. ja siê ¶mieje ¿e jak dostanê alergii na kota to ja prêdzej z tego domu pójdê ni¿ kot
![]() @Malinka: ja siê opiekuje starszymi osobami na wyjazdach i w polsce. mia³am oszczêdziæ na jaki¶ start w ¿yciu, ale skarbonka ze mnie ¿adna i nie umiem. du¿o idzie na leczenie moje, a reszta? lubiê je¼dziæ po znajomych nad morze czy co¶. chwilowo mam przestój i zastanawiam siê czy nie poszukaæ pracy w polsce.
![]() |
#1222 |
Raczkowanie
|
ArcymoneQ mega psina
![]() ![]() ]pannaatopowa no niestety pieni±¿ki s± ¶liskie i nie lubi± siê kleiæ na d³u¿ej do r±czek ![]() ![]() ![]() ![]() Od rana mam taki m³yn,¿e tylko 20 minut poæwiczy³am ![]() ¶niadanko: 2 kromki chleba z szynk± drobiow±,zielona herbata II ¶niadanko: barszcz bia³y,szklanka H2O obiad:m³ode ziemniaczki 4, kotlet schabowy w panierce z p³atków kukurydzianych,surówka z kapuchy podwieczorek:szklanka koktajlu truskawkowego,szklanka zielonej i 3 ciep³e lody ![]() my¶licie,¿e ta panierka jest ok?
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-03 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Raczkowanie
|
³olaboga dziewczyny! Ja juz w dniu dzisiejszym zakoñczy³am jedzenie! MASAKRA. Wrzucam mój bilans. Prawie 1600kcal, 120g wêgli, ale patrzcie na ostatni posi³ek-mas³o orzechowe, czekoladowe myszki, baton, i jeszcze jaki¶ a'la batonik niemiecki. Jestem przed okresem i mam nadziejê, ¿e to jednorazowa akcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Raczkowanie
|
z p³atków kukurydzianych to pó³ biedy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Cytat:
Prawie 1600 kcal to du¿o? ![]() A powiedz mi, bo mnie to nurtuje... ![]() ![]()
![]() |
#1226 |
Rozeznanie
|
Donkje jak Ci siê udaje t± tabelê wstawiæ?, ja dzi¶ te¿ sobie zrobi³am i nie wiem jak j± zapisaæ.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wypróbujê jutro na obiad. Dodam,¿e sma¿y³am na odrobinie oliwy ![]()
![]() |
#1228 |
Rozeznanie
|
Nie umiem wstawiaæ tableki wiêc podajê co mi wysz³o
Suma dobowa: 1504 kcal 63 g bia³ka 216 g wêglowodanów 35 g t³uszczu. Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-03 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Warzywa? A nie widzisz ogórków konserwowych ![]() Nie przepadam, czasem zjem co¶ z marchewk±, kukurydz± konserwow±, czasem jak±¶ sa³atkê, rzodkiewkê, ogórka zielonego czy broku³a. Ale to musi mnie naj¶æ ochota ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.