Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-03, 09:55   #1201
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Moja na dniach rodzi wiêc wiesz
A psa jakiego masz?
No tak, ale nie do koñca mnie teraz staæ na zakup kociaka, od³o¿y³am dopiero 200z³

West higlanda white terriera, a Ty?

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 09:58   #1202
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Dajê na wagê jak±¶ miseczkê, tarujê i wrzucam to ³y¿kê jogurtu czy tam mas³a orzechowego. Wa¿ê wiêkszo¶æ rzeczy, poza przyprawami
Ok, dziêki za wyja¶nienie pewnie na pocz±tku bêdê siê pos³ugiwaæ gotowymi wa¿eniami (polecam ilewazy.pl ! ),a z czasem nabiore tego nawyku wa¿enia nawet ³y¿eczki czegokolwiek, bo w przypadku szczególnie mas³a orzechowego w³asnie jak robiê sobie kanapki to pewnie du¿o wiêcej smaruje ni¿ ³y¿eczke a warto kiedy¶ to sprawdziæ

Cytat:
Nie doda³am, ¿e mam Maine Coona bardzo przyjacielskie koty, a przede wszystkim pozbawione agreji.
No, a jesli s± tu jacy¶ psiarze to zapraszam, ja siê dzielê na pó³ ... i psa te¿ mam

Ps. Za mn± 150 wio¶larzy!
Jak Twoje rêce i ramiona po tych wio¶larzach?
Maine Coon to takie duu¿y kot jak mi pokazuje google?
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:06   #1203
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Jakie ryby lubicie i jak je przygotowujecie ?

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:32   #1204
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ

Jak Twoje rêce i ramiona po tych wio¶larzach?
Maine Coon to takie duu¿y kot jak mi pokazuje google?
Po wio¶larzach jest spoko, trochê boli, ale zno¶nie

A Maine-Coon to faktycznie ten wielki puchaty "Ry¶"
Cytat:
No tak, ale nie do koñca mnie teraz staæ na zakup kociaka, od³o¿y³am dopiero 200z³

West higlanda white terriera, a Ty?
Ja mam samoyeda, te¿ bia³y pies
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ju¿ od dawna jem Mirunê, fajna ryba bo ma ma³o wody. Ostatnio piekê j± w piekarniku obsypuj±c zio³ami, koperkiem i szczypiorkiem. Ooo i tak± zjadam

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 10:39   #1205
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
ja jem filet z ³ososia i filet z dorsza kiedy¶ jad³am w panierce ale teraz piekê w piekarniku i tak biorê filet do ma³ej miseczki wlewam troszkê oliwy z oliwek + sok z cytryny + zio³a (mo¿e byæ przyprawa do ryb ale tylko z prymatu tzn wg mnie ta jest najlepsza) i nacieram rybê z dwóch stron potem z foli spo¿ywczej robie tak± jakby sakiewkê i wk³adam do piekarnika na jakie¶ 15-20min
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 11:02   #1206
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
£oso¶ z piekarnika lub gotowany na parze oraz pstr±g têczowy w zio³ach sma¿ony na oliwie
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 11:30   #1207
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

¦liczny kotek ArcymoneQ! Ja takich kotów nigdy na ¿ywo nie widzia³am Ca³e ¿ycie mam takie bia³asy, one s± dosyæ agresywnymi kotami. No mojej kici przy dziecku bym nie postawi³a, ona siê rzuca na ka¿dego pierwsza i potrafi zrobiæ niez³± krzywdê. Poza tym kradnie jedzenie. Ja siê staram j± utemperowaæ ale niestety, mój dziadek j± strasznie rozpieszcza i przez to kot ma charakter do¶æ ciê¿ki

Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Dorsz na parze ze ¶wie¿± pietruszk± i pieprzem cytrynowym.

Filet z dorsza w metalowym durszlaku k³a¶æ skór± do do³u

mocno obsypaæ pieprzem i pietruszk±

wstawiæ do wiêkszego garnka z wod± tak, by woda nie dotyka³a ryb

przykryæ du¿± pokrywk± tak, by para nie mog³a wydostawaæ siê na zewn±trz

gotowaæ na podk³adce metalowej na ¶rednim ogniu oko³o 20 minut.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 11:56   #1208
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ

Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga
super, ¿e wszystko siê wyja¶ni³o!
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 11:59   #1209
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
¦liczny kotek ArcymoneQ! Ja takich kotów nigdy na ¿ywo nie widzia³am Ca³e ¿ycie mam takie bia³asy, one s± dosyæ agresywnymi kotami. No mojej kici przy dziecku bym nie postawi³a, ona siê rzuca na ka¿dego pierwsza i potrafi zrobiæ niez³± krzywdê. Poza tym kradnie jedzenie. Ja siê staram j± utemperowaæ ale niestety, mój dziadek j± strasznie rozpieszcza i przez to kot ma charakter do¶æ ciê¿ki

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Dorsz na parze ze ¶wie¿± pietruszk± i pieprzem cytrynowym.

Filet z dorsza w metalowym durszlaku k³a¶æ skór± do do³u

mocno obsypaæ pieprzem i pietruszk±

wstawiæ do wiêkszego garnka z wod± tak, by woda nie dotyka³a ryb

przykryæ du¿± pokrywk± tak, by para nie mog³a wydostawaæ siê na zewn±trz

gotowaæ na podk³adce metalowej na ¶rednim ogniu oko³o 20 minut.
Widzisz nie potrzebnie siê martwi³a¶.
Te¿ mam taki parowar jak Ty najlepszy i najtañszy
Stary 2014-06-03, 12:04   #1210
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Moja córa tarmosi kota ile wlezie, przenosi, zrzuca ze schodów, k³adzie siê na nim itd. a Szu-szu ani razu, nigdy jej nawet nie drapnê³a.

Cytat:
I ja siê cieszê, super wiadomo¶æ "¶lepoto" Wspaniale, ¿e wszystko dobrze siê skoñczy³o!

Stary 2014-06-03, 12:17   #1211
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziêkujê za przepisy i pomys³y - jeste¶cie kochane
Dzisiaj idê poszukaæ jakiego¶ porz±dnego sklepu rybnego.
W zale¿no¶ci jak± rybkê dostanê, ten przepis wypróbuje.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

aamidale

Super, ¿e wszystko OK. Niepotrzebne nerwy by³y, ale có¿
Masz super pani± doktor, ¿e interesuje siê swoimi pacjentkami i zauwa¿a zachodz±ce w nich zmiany.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 12:23   #1212
dom_misia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

Dziewuszki rewelacja za³o¿y³±m biustonosz w który nie mie¶ci³am siê od 4 lat!!!! Notuje spadek z 80J na 75i!!! REWELACJA marzy mi siê 70F to ju¿ by by³o super i m±¿ by³by szczê¶liwy i ja mog³abym sobie kupiæ stanik bez wiêkszego problemu!!!!
dom_misia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 12:27   #1213
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dom_misia Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewuszki rewelacja za³o¿y³±m biustonosz w który nie mie¶ci³am siê od 4 lat!!!! Notuje spadek z 80J na 75i!!! REWELACJA marzy mi siê 70F to ju¿ by by³o super i m±¿ by³by szczê¶liwy i ja mog³abym sobie kupiæ stanik bez wiêkszego problemu!!!!
Super

Stary 2014-06-03, 12:37   #1214
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Witajcie. ja dzi¶ mia³am wspania³y poranek. otó¿ narzeczony przyjechal ko³o 6 do mnie, zauwa¿y³ ¿e sierota (mój brat) na noc nie zamkn±³ drzwi wszed³ i wsun±³ siê pod ko³drê.. poranek by³ cudny. dopiero ¶niadanie jedli¶my

na ¶niadanie zjedli¶my p³atki owsiane. a ja dosta³am wielgachnego renifera (podobno jeszcze jest na ¶wiêta :P)

dzi¶ bêdziemy chodziæ z kijkami. znaczy ja bêdê chodziæ a on bêdzie mnie irytowa³.

na obiad czeka mnie pomidorówka. mi³ego dnia dziewczynki

ps. skoro wszyscy pokazuj± koty to i ja poka¿ê mojego ocaleñca. uratowa³am t± kotkê wyda³am mnóstwo kasy na weta (by³a g³ucha i ledwo ¿y³a), wysterylizowa³am, po tym mia³a byæ spokojna i mia³am uwa¿ac co je, bo mog³a przytyæ. do dzi¶ zastanawiam siê co jej wyci±³, bo jest diabe³. znosi nam do domu wszystko: jaszczurki, nornice, myszy, szczury i ptaki. tylko czê¶æ udaje siê uratowaæ. no i siê odpowiednio nazywa Mefista od diab³a
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00386.jpg (220,6 KB, 8 za³adowañ)

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 13:43   #1215
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Gratulujê i liczê na dalsze tak wspania³e wiadomo¶ci
Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie. ja dzi¶ mia³am wspania³y poranek. otó¿ narzeczony przyjechal ko³o 6 do mnie, zauwa¿y³ ¿e sierota (mój brat) na noc nie zamkn±³ drzwi wszed³ i wsun±³ siê pod ko³drê.. poranek by³ cudny. dopiero ¶niadanie jedli¶my

na ¶niadanie zjedli¶my p³atki owsiane. a ja dosta³am wielgachnego renifera (podobno jeszcze jest na ¶wiêta :P)

dzi¶ bêdziemy chodziæ z kijkami. znaczy ja bêdê chodziæ a on bêdzie mnie irytowa³.

ps. skoro wszyscy pokazuj± koty to i ja poka¿ê mojego ocaleñca. uratowa³am t± kotkê wyda³am mnóstwo kasy na weta (by³a g³ucha i ledwo ¿y³a), wysterylizowa³am, po tym mia³a byæ spokojna i mia³am uwa¿ac co je, bo mog³a przytyæ. do dzi¶ zastanawiam siê co jej wyci±³, bo jest diabe³. znosi nam do domu wszystko: jaszczurki, nornice, myszy, szczury i ptaki. tylko czê¶æ udaje siê uratowaæ. no i siê odpowiednio nazywa Mefista od diab³a
Masz mê¿a romantyka, te¿ bym tak chcia³a No i podziwiam za to serce w³o¿one w kotkê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 14:01   #1216
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Witam dziewczyny

Widzê, ¿e daje czadu z tym pisaniem... 10 minut czytania mia³am

Ja dzi¶ mam o wiele lepszy humor, pierwszy dzieñ bez fajki jako¶ min±³. By³o ciê¿ko, ale wytrwali ze mn± Teraz jestem ju¿ po ¶niadaniu, dzi¶ to kromka chleba z jajkiem na twardo i szczypiorkiem, oraz kompot z truskawek bez cukru.

Bebemwls
- bardzo fajna strona, zapisa³am j± sobie!

Cytat:

Jad³am wczoraj, by³y pyszne! Nawet T¯towi smakowa³y, ale on za du¿o nie dostanie bo jest chudy i mo¿e je¶æ nawet smalec ³y¿kami Jak ju¿ jemu jakie¶ robione lody smakuj± to musz± byæ naprawdê pierwsza klasa, bo on za lodami raczej nie jest. Patrzy³ najpierw nieco podejrzliwie, a mu g³upio potem by³o to tylko mrukn±³ "no niez³e.."

Daktyle faktycznie nieco jak karwmel smakuj±. Ja lubiê, ale rzadko kupujê bo straszliwie s³odkie s±[COLOR=Silver]

Dobre na tytu³ horroru hahaha usmia³am siê

donkje , Melonade witam kocie mamy ja mam jednego kota, za to walniêtego za dwóch
cieszê siê . A jad³a¶ solo czy w wersji kakaowej?
Cytat:
Hej
gratulujê dnia walki z na³ogiem I popraw koniecznie ¶niadania, bo strasznie ma³o jesz, a to przecie¿ najwa¿niejszy posi³ek dnia !

Ja mam kota w g³owie na punkcie kotów Mam syjamka nowego typu-Felka i przyb³êde ze schroniska-Zosiê
Jakie cudowne .
Cytat:
Ale ¶liczne! Moja to te¿ przyblêda, dosta³am j± od weterynarza. M³oda jeszcze bardzo, szalona i strasznie waleczna - gryzie jak tylko maz³y humor, potrafi wskoczyæ na kolana tylko po to ¿eby capn±æ za rêkê

Ja dzi¶ znowu bêdê musia³a nadrabiaæ æwiczenia chodzeniem, bo najpierw lekarz potem szko³a do pó¼nego wieczora
pierwsze zdjêcie a la przestraszona sowa . Te¿ cudny .
Cytat:
Hejka, widzê ¿e wszyscy pokazuj± swoje koty, wiêc mo¿e i ja siê pochwalê moj± Szu-szu, która lada moment bêdzie mia³a ma³e

Donkje - ciê¿ko mi bêdzie co¶ zmieniæ, wiesz dla mnie w ogóle jedzenie o tej godzinie jest katorg± a co dopiero wybieranie lepszych produktów. No i przede wszystkim w czym wybieraæ jak ja wiele rzeczy nie jem, z nabia³u to jedynie ser bia³y, ewentualnie co¶ w stylu bielucha, ale ju¿ twaro¿ki, jogurty czy kefiry odpadaj±. Widzê, ¿e Wy tutaj macie ró¿ne ciekawe pomys³y na zupy, kurczaki czy ¶niadania a ja wiêkszo¶ci z tych rzeczy nie jadam. Dlatego te¿ nie wypowiadam siê prawie w ogóle, bo co mam pisaæ... ¿e wszystko jest beee, nie dobre.
Jaka piêkna .
Oddaj mi ma³e! Nie mam ju¿ miejsca, ale ja bym przygarnê³a wszystkie psy i koty .

Nie martw siê, ja te¿ wybredna jestem i ma³o co lubiê! A póki co jem niewiele, w zasadzie kurczaka/indyka + szynkê z nich , warzywa i owoce, okazjonalnie chleb i twaro¿ek (tzn. bia³y ser z odrobin±☠jogurtu, bo jogurtu nie lubiê i jakimi¶ warzywkami), orzechy, tortille, jajka, ser ¿ó³ty i to w sumie tyle .
Trzeba ¶ledziæ donkje i kra¶æ Jej przepisy .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 14:16   #1217
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ tak na pocz±tku pomy¶la³am ¿e chodzi o Chodakowsk±

Uff, nie jestem sama

Cytat:

Piêkne te Wasze koty
Ja mam jednego w mie¶cie rodzinnym, do którego za 2 tygodnie jade i ju¿ siê nie mogê doczekaæ, uwielbiam koty i zwierzêta ogólnie
Ja te¿ uwielbiam. Nie wyobra¿am sobie domu bez zwierz±t .
Cytat:
Oj wed³ug mnie du¿o za du¿o wêgli, szczególnie tego drugiego dnia ja staram siê nie przekraczaæ 150 dziennie (w dni które spisuje kcal i warto¶ci BTW, wiadomo ¿e nie zawsze mi wyjdzie ale staram siê, dlatego pisa³am czy znacie zamiennik chleba bo z niego wychodzi mi chyba najwiêcej (kanapki do pracy, rano ¶niadanie te¿ pieczywo przewa¿nie)
Te¿ potrzebujê zamiennika, ale jeszcze nic nie wym¶li³am .
Cytat:
Donkje jak wa¿ysz np sos lub ³y¿eczkê czego¶? (np mas³o orzechowe, jogurt naturalny) wpisujesz wed³ug miary przyjêtej ogólnie, ¿e np jedna ³y¿eczka to 10/20 gr/ml czy serio wa¿ysz wszystko? pytam bo przymierzam siê do zakupu wagi równie¿, i zastanawiam siêczy trzeba naprawde tak wszystko wszystko wazyæ bo inaczej mog± wyj¶æ b³êdne warto¶ci
Pewnie donkje ju¿ odpowiedzia³a za siebie, ale wg mnie najlepiej, jak tylko masz mo¿liwo¶æ to jednak wa¿yæ. Wiadomo, ¿e 5g w jedn± czy drug± stronê☠wielkiej ró¿nicy nie zrobi, ale jak siê da to fajnie wiedzieæ co i jak. Szczególnie, ¿e im wiêcej bêdziesz dok³adnie wa¿yæ, to tym ³atwiej Ci bêdzie pó¼niej oceniaæ na oko ile co¶☠wa¿y, jak nie bêdzie takiej mo¿liwo¶ci .
Cytat:
Nie doda³am, ¿e mam Maine Coona bardzo przyjacielskie koty, a przede wszystkim pozbawione agreji.
No, a jesli s± tu jacy¶ psiarze to zapraszam, ja siê dzielê na pó³ ... i psa te¿ mam

Ps. Za mn± 150 wio¶larzy!
Piêkne s±! I takie wielkie .
Cytat:
Ja nie lubiê .

Cytat:
A Maine-Coon to faktycznie ten wielki puchaty "Ry¶"
Ja mam samoyeda, te¿ bia³y pies
Jaki cudowny pies . Ale nam siê zrobi³ dzisiaj animal planet na w±tku . Zaraz kto¶ na nas zacznie krzyczeæ, ¿e odbiegamy od tematu i siê ciê¿ko czyta .

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

Koniec offtopu póki co Jestem przeszczê¶liwa. Pamietacie, jak tydzien temu pisalam o wykrzykniku przy ekg? otó¿ to jest znak L . 22 a nie !22 wszystko jest w porz±dku, jestem zdrowa jak rydz, mam nadci¶nienie od nadwagi które ze spadkiem mi zejdzie. A pani doktor od razu zauwazyla, ¿e schud³am i mnie pochwali³a Bo¿e, co za ulga [COLOR="Silver"]
Ekstra, cieszê siê, ¿e jeste¶ zdrowa . Teraz mogê bez wyrzutów sumienia Ciê biæ, jak nie bêdziesz chcia³a je¶æ obiadów

Cytat:
Nie¼le . Na mnie aktualnie 75F jest trochê za ma³e, chcia³abym ¿eby mi jednak w³a¶nie zosta³o z 70E/F, ale czujê,☠¿e nic z tego nie bêdzie i zostanê z 0A

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ

A to piêkna niespodzianka!

Uwielbiam jak kto¶ ratuje koty/psy .
Wdziêczny Wam jest, to przynosi obiadek .

Stary 2014-06-03, 14:57   #1218
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny co robicie na co dzieñ? czym siê zajmujecie?
Sk±d moje pytanie???
W³a¶nie zaliczam do³a pracowego, mam do¶æ
A skoro i tak dzisiaj odbiegamy od w±tku, fajnie bêdzie bli¿ej siê poznaæ.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-03 o 14:58
Stary 2014-06-03, 16:00   #1219
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Sk±d moje pytanie???
Kochana ja jestem typow± kura domow±-tylko,¿e bezdzietn±
W miêdzy czasie ogarniam sklep internetowy T¯ jak jest w pracy odbieram telefony i realizuje zamówienia po 15 mam totalny luz na ogarnianie mieszkania i robienie zakupów na drugi dzieñ,bo od 7 przed kompem i telefonem waruje

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 16:12   #1220
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Sk±d moje pytanie???
Jak ju¿ pisa³am kiedy¶ jestem dogoterapeutom, chodzê sobie z Tajg± - bia³± kulk± (zdjêcie ni¿ej) na spotkania z dzieæmi, najczê¶ciej grupy licz± 3-4 dzieci je¶li nikt nie zachoruje. To robiê na pó³ etatu od 9.30 - 13.30. A z rana najczê¶ciej 0 5.30 przyje¿dza po mnie bus i jedziemy po te dzieci, które potem rehabilitujê. Dziennie robiê jako pasa¿er po 300-400km. Aaaaa i co najwazniejsze o czym nie wspomina³am, od dwóch miesiêcy wychodzê wcze¶niej z domu i robiê jaki¶ kilometr do g³ównej drogi gdzie czekam na samochód.

PS. Dzi¶ na obiad zupa kalafiorowa z koperkiem,
Drugie danie to fasolka po bretoñsku.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6770.jpg (105,8 KB, 6 za³adowañ)

Stary 2014-06-03, 16:18   #1221
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Gdzie¶ to czyta³am, ze koty dziel± siê z nami jedzeniem. uparcie to wywalamy a Ona siê na nas obra¿a dopóki chcê siê pog³askaæ, albo pójsæ spaæ. ¶pi z nami na ³ó¿ku. jak za d³ugo nie s± rozk³adane to siê krêci i marudzi. ten kot jest niby mój ale to maskotka rodziców rozpieszczona. ja siê ¶mieje ¿e jak dostanê alergii na kota to ja prêdzej z tego domu pójdê ni¿ kot

@Malinka: ja siê opiekuje starszymi osobami na wyjazdach i w polsce. mia³am oszczêdziæ na jaki¶ start w ¿yciu, ale skarbonka ze mnie ¿adna i nie umiem. du¿o idzie na leczenie moje, a reszta? lubiê je¼dziæ po znajomych nad morze czy co¶. chwilowo mam przestój i zastanawiam siê czy nie poszukaæ pracy w polsce.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 16:34   #1222
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

ArcymoneQ mega psina zakocha³am siê

]pannaatopowa no niestety pieni±¿ki s± ¶liskie i nie lubi± siê kleiæ na d³u¿ej do r±czek Nam z T¯ lwia czê¶æ poch³ania kredyt mieszkaniowy i rozkrêcanie biznesu. Rzadko gdzie¶ je¼dzimy,bo nas nie staæ W tym roku drugi raz, w przeci±gu prawie 9 lat bycia razem,wyje¿d¿amy na wakacje choæ i tak nas na wyjazd nie staæ

Od rana mam taki m³yn,¿e tylko 20 minut poæwiczy³am zaraz nadrabiam zaleg³o¶ci.
¶niadanko: 2 kromki chleba z szynk± drobiow±,zielona herbata
II ¶niadanko: barszcz bia³y,szklanka H2O
obiad:m³ode ziemniaczki 4, kotlet schabowy w panierce z p³atków kukurydzianych,surówka z kapuchy
podwieczorek:szklanka koktajlu truskawkowego,szklanka zielonej i 3 ciep³e lody
my¶licie,¿e ta panierka jest ok?

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-03 o 16:36
Stary 2014-06-03, 16:39   #1223
donkje
Raczkowanie

³olaboga dziewczyny! Ja juz w dniu dzisiejszym zakoñczy³am jedzenie! MASAKRA. Wrzucam mój bilans. Prawie 1600kcal, 120g wêgli, ale patrzcie na ostatni posi³ek-mas³o orzechowe, czekoladowe myszki, baton, i jeszcze jaki¶ a'la batonik niemiecki. Jestem przed okresem i mam nadziejê, ¿e to jednorazowa akcja Grunt, ¿e nie przekroczy³am kcal!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg dieta_2014-06-03.jpg (73,1 KB, 8 za³adowañ)

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 16:42   #1224
donkje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
my¶licie,¿e ta panierka jest ok?
z p³atków kukurydzianych to pó³ biedy Taka z bu³ki tartej dzia³a jak g±bka i wch³ania mnóstwo t³uszczu. Polecam panierkê z otr±b (otrêbów? ) owsianych. Pier¶ kroisz jak tam Ci pasuje, obtaczasz w jajku i w otrêbach. Pieczesz w piekarniku. Wychodzi chrupi±ce i dobre

Stary 2014-06-03, 16:44   #1225
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Cytat:
³olaboga dziewczyny! Ja juz w dniu dzisiejszym zakoñczy³am jedzenie! MASAKRA. Wrzucam mój bilans. Prawie 1600kcal, 120g wêgli, ale patrzcie na ostatni posi³ek-mas³o orzechowe, czekoladowe myszki, baton, i jeszcze jaki¶ a'la batonik niemiecki. Jestem przed okresem i mam nadziejê, ¿e to jednorazowa akcja Grunt, ¿e nie przekroczy³am kcal!

Prawie 1600 kcal to du¿o?
A powiedz mi, bo mnie to nurtuje... Czy Ty jadasz w ogóle warzywa?

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-03, 16:45   #1226
ArcymoneQ
Rozeznanie

Donkje jak Ci siê udaje t± tabelê wstawiæ?, ja dzi¶ te¿ sobie zrobi³am i nie wiem jak j± zapisaæ.

Stary 2014-06-03, 16:50   #1227
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
z p³atków kukurydzianych to pó³ biedy Taka z bu³ki tartej dzia³a jak g±bka i wch³ania mnóstwo t³uszczu. Polecam panierkê z otr±b (otrêbów? ) owsianych. Pier¶ kroisz jak tam Ci pasuje, obtaczasz w jajku i w otrêbach. Pieczesz w piekarniku. Wychodzi chrupi±ce i dobre
Dziêkujê za inspiracjê
Wypróbujê jutro na obiad.
Dodam,¿e sma¿y³am na odrobinie oliwy

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 16:52   #1228
ArcymoneQ
Rozeznanie

Nie umiem wstawiaæ tableki wiêc podajê co mi wysz³o

Suma dobowa: 1504 kcal 63 g bia³ka 216 g wêglowodanów 35 g t³uszczu.

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-03 o 16:59
Stary 2014-06-03, 16:57   #1229
donkje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1992MaDziuLeK Poka¿ wiadomo¶æ
Prawie 1600 kcal to du¿o?
A powiedz mi, bo mnie to nurtuje... Czy Ty jadasz w ogóle warzywa?
Nie chodzi o ilo¶æ,a le jako¶æ Oczywi¶cie, ¿e niedu¿o, po prostu jedzenie syfiaste i bezwarto¶ciowe
Warzywa? A nie widzisz ogórków konserwowych
Nie przepadam, czasem zjem co¶ z marchewk±, kukurydz± konserwow±, czasem jak±¶ sa³atkê, rzodkiewkê, ogórka zielonego czy broku³a. Ale to musi mnie naj¶æ ochota

Cytat:
Donkje jak Ci siê udaje t± tabelê wstawiæ?, ja dzi¶ te¿ sobie zrobi³am i nie wiem jak j± zapisaæ.
Klikasz GENERUJ ZRZUT No i zapisuje Ci siê ta tabelka na komputerze

Stary 2014-06-03, 17:03   #1230
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
A nie lepiej zje¶æ jak±¶ bia³kow± kolacjê pó¼niej? Bo tak to sporo czasu Ci zostanie bez jedzenia. Okres morderca diety .

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.