|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Kiara najważniejsze, że operacja się udala i z dzieckiem wszystko dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1202 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Po pierwsze jeszcze raz dziękuję za tak miłe przyjęcie mnie do swego grona Jakie Wy gaduły jesteście ![]() Mówicie, że mnie podziwiacie co do postanowienia, że nie chcę znać płci ![]() Kiedyś, kiedyś... jak tylko rozpoczęliśmy starania to tak mi ten pomysł wpadł do głowy... że fajnie by było nie wiedzieć. Czekać aż do porodu. Nie tylko czekać na dzidziusia ale też na to czy będzie to synek czy córeczka... i tak póki co wytrwałam w tym "postanowieniu" a mąż nie miał wyjścia musiał się dostosować Aczkolwiek nie powiem.... korci mnie, szczególnie dziś tuż przed połówkowym ![]() Troszkę ubranek kupiłam. Wszystkie w zachowawczych, neutralnych kolorach - zieleń, żółty, kremowy, beżowy, biały. Dostałam też pościel do łóżeczka w komplecie z takim ochraniaczem na szczebelki i takim organizerem w postaci dekoracyjnych kieszonek - akurat w kolorze żółtym ![]() aaaa i w sklepie wpadłam na firaneczki w Kubusia Puchatka Więc wszystko póki co raczej neutralne, jak same widzicie. Próbuję nadrobić poprzednie strony i Was podczytuję.... zauważyłam, że wiele z Was zaopatruje się w sh.... Powiedzcie mi czy faktycznie jest co tam kupić? Kurczę ja nigdy nic nie kupowałam w sh... dlatego, że nie umiem szukać. Weszłam kiedyś raz i zaraz wyszłam bo nie wiedziałam jak mam tam grzebać ale podziwiam te osoby które potrafią wyszperać tam prawdziwe perełki za grosze ![]() Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz - w czym pierzecie rzeczy dla Waszych maluszków? Używacie tego samego proszku do dla Was czy pierzecie w takim specjalnym "dziecięcym"? Zmiękczacie płynem, czy unikacie tego?
|
#1203 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiara, cudownie, wyśpij się porządnie
To co teraz? Ten zabieg starczy do porodu, czy jeszcze coś trzeba będzie robić? Przepraszam, że wypytuję, odpowiesz jak będziesz chciała, buziaki.Idę robić placki. Jutro jedziemy nad morze, niestety TŻ musi iść do pracy. Zjemy rybkę i może też mu przywieziemy, a niedługo pojedziemy razem na dłużej.
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam obiad, wysprzątałam całe mieszkanie i PADAM !! Chmury coś się zbierają słoneczka nie ma, ale duchota okropna jest wiec jezioro pod znakiem zapytania jest
tak sobie pomyślałam, że w poniedziałek pójdę na tą glukozę rano i będę miała już to za sobą
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina ja kupuje w sh, ale nie w kazdych sa fajne ciuszki
trzeba pochodzic i popatrzec. Ubranka kupione w sh piore najpierw w swoim proszku, a gdzies we wrzesniu bede prala wszystkie i te z sh, i te od znajomych czy sklepu w proszku dla dzieci, bez plynow do plukaniaWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1206 | |
|
Rozeznanie
|
jeju jaki śliczny
))) ja tez mam rudzielca ) a piesio długowłosy ale zdecydowanie mniej puchaty niż Twój![]() jejku jakie cudne Cytat:
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Kiara fantastycznie, że już jesteś po zabiegu i wszystko jest ok !!!
Wracaj szybko do formy
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę nie jestem sama też nie umiem szukać w sh, a moja przyjaciółka co pojdzie to wyjdzie z 2 torbami dla siebie i swojego syna , ale jakoś szukać się nie nauczyłam hehe jaa osoboscie jeszcze ubranek nie prałam ale słyszałam ze proszek lub plyn do prania Jelp jest dobry ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Justyna, mój po kąpieli i wyczesaniu to jak kulka wygląda hehe, ale jak już z niego leci to nie jest tak fajnie bo wszędzie tylko kłębki futerka jego są ... no i najgorsze co może być to się wydrapuje ale czytaliśmy o tym i ta rasa tak ma, nakrzyczymy na niego a ten i tak swoje uparciuch :p
|
|
#1209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dużo wypoczywaj i wracaj szybko do zdrówka ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
zawsze mówiłam, że nie kupię tam nic, jak już się skusiłam wychodziłam po 5 min, bo nie miałam sił szukać....dopóki niedaleko mnie nie otworzyli ogromnego (chyba największego w regionie) sh pojechaliśmy raz tam z mężem i wyhaczyłam bluzkę, wszyscy mnie pytali "gdzie kupiłaś" i takie tam. I zaczęłam czasem jeździć. Teraz też staram się polować jakieś ciuszki dla małej. Jak widzę normalne ceny po sklepach to aż coś się robi...wiadomo, jak by nie było sh to by nie było wyjścia ![]() na ciuszki wydałam może z 60-70zł, ale w sklepie kupiłabym może 3 rzeczy za to i to na przecenie, a tak mam chyba już ze 20-25 szt. ![]() oczywiście daleko mi do rekordzistek tutaj na forum ale u mnie jakoś mniej na razie rzeczy takich na zimę jest, więc czekam grzecznie ![]() Ale polecam na prawdę się przekonać i poświęcić troszkę czasu na poszperanie teraz to wchodzę nawet do takich małych sklepików i też udaje się coś upolować ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
a kot...piękny
|
|||
|
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż chciałby rudego kotka, ale na szczęście kończy się na chceniu heheh Justyna śliczne zwierzaczki
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza...nawilzane.html
super sprawa do poczytania ![]() na bieżąco Was czytam bo ze względu na miękka szyjkę mam się oszczędzać i leżeć i tak też robię ale wbić się w temat nie umiem :/ ciekawe co tam kiara.. tyle co 2 naleśniki zjadłam a tu już mamy info ![]() dobrze, że już po wszystkim ;-) oby teraz już było z górki cały czas
Edytowane przez eclariss Czas edycji: 2014-07-18 o 14:05 |
|
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiara najważniejsze, że już po wracaj do sił
![]() co do sh, ja też z tych co są kiepsimi szperaczami, ale to też zależy od dnia, chęci i zasobach w danym sh jak sądzę ![]() rzeczy dla takim maluszków co to tylko na mleku są i szybko rosną są jak nowe w sh, dlatego krew zalewa, że za jakieś body 2,50 a w sklepie 19,99..... ja będę prała w którymś dziecięcym proszku, ale bez płynów do płukania już... posprzątane, obiad zjedzony, czekamy na gości
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Manineczka dobry pomysł z tym aby najpierw wyprać w swoim proszku a potem w dziecięcym. Też tak zrobię bo co wchodzę do pralni i widzę te ubranka to zawsze muszę je pomiziać i już mnie swędzi aby zacząć je prać, prasować i układać... choć do rozwiązania jeszcze tyyyle czasu i jeszcze nie raz zdążę je wyprać i wyprasować
daariaa moja przyjaciółka też tak ma... co wejdzie to zaraz wychodzi obładowana i to za grosze! Mówisz, że Jelp jest dobry.... hmmm Zanet właśnie podziwiam jak można tam kupić tak tanio i to naprawdę super rzeczy. Wielokrotnie moja przyjaciółka przynosi zupełnie nowe rzeczy za śmieszne kwoty Może faktycznie wybiorę się któregoś dnia na spokojnie... a nóż coś wyhaczę ![]() Dziewczyny fajne zwierzaki macie My mamy rudą kotkę... w sumie nie aż tak ruda jak kiciuś Justana - bardziej wyblakły rudy
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
W temacie proszków:
http://www.srokao.pl/2013/04/analiza...do-prania.html bardzoo fajne te analizy. Ja we wsi mam 2 sh takie pożal się Boże zostało mi allegro tam to dopiero można mieć atrakcje..wczoraj przeoczyłam:http://allegro.pl/wyprawka-dla-corec...420967840.html61 szt poszło za 5 dych już z przesyłką licząc. |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Kiara dobrze ze juz po. Odpoczywaj tam.
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
Eclariss, musze dodać stronę do ulubionych
Ja sprawdzam składy, ale nie sposób wszystkiego spamiętać.Do sh trzeba się przekonać, ale też wybrać te fajniesze, gdzie szmat nie ma tylko jednak jest wstępna selekcja. Ja kupuję sobie, TŻtowi, starszemu synowi i teraz jak będę na mieście, to poszukam czegoś dla maluszka. Też w poniedziałek idę na glukozę
|
#1217 | |
|
Zadomowienie
|
Hejooo
Ja w nocy wylądowałam na ip ... wczoraj wieczorem posprzeczaliśmy sie z TŻ ostro wieczorem z tych nerwów chyba brzuch mi twardniał. W nocy obudził mnie taki ostry ból że myślałam że zejde... musiałam wstać siku i już spowrotem nie doszłam TŻ mnie z podłogi zbierał. Z biegiem czasu ból ustępował ale woleliśmy jechac sprawdzić czy wszystko ok. Zostałam przebadana jak nigdy! i zobaczyłam malą na usg ...odetchnęłam z ulgą Ginka powiedziała że to jakieś więzadło czy cuś ... mam brać nospe i magnez.. Ale najadłam się stresu ![]() A dzisiaj w nagrodę zjem sobie filecika z dorsza ! tak mi smaka narobiłyście że musiałam kupić... tanie to nie było ..Cytat:
Justana - jejku jakie słodkie mordki kochane !! eclariss- bloga sroki to już przejrzałam wzdłuż i wszerz, ciekawe wnioski wyciąga ! na pewno jak będe kupować małej jakies kosmetyki to będe się kierować opinią sroki Kiara - fajnie, że się udało , mam nadzieję że ulżyli ci troche w cierpieniu dawaj znac jak się czujesza na zdjęciu moje pupilki, kiciol jest u moich rodziców
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ratujcie, macie jakiś sprawdzony przepis na torta??? muszę upiec sama a jestem do tego totalnie lewa;/ i jeszcze chciałabym żeby wyglądał ładnie, bo to na 40 rocznicę ślubu moich rodziców
miałam zamówić ale powiedzieli mi że za późno dzięki za miłe słowa odnośnie moich zwierzaczków, Wasze też są cudne widzę że zapoczątkowałyśmy z Darią "chwalenie się" pieszczochami i fajnie
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Keithlyn to dbaj o siebie i nie denerwuj się tyle
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
indra ja też zapisałam
kukłam na all i najbardziej kupowae chusteczki do pupci z pampersa oliwki z Johanson a to samo gówno za przeproszeniem..
|
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam sobie na chwilę na allegro pooglądać ciuszki i jak zobaczyłam stroje do zdjęć...to się rozpłynęłam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Rozeznanie
|
kurde coś mi laptop szwankuje i postów w całości nie dodaje!
![]() dziewczyny jak to robicie, że macie w podpisie suwaczki tylko nie cały link ale np, maleństwo, Franio?? Ja na lato zaszaleję i kupię z all taka piękna pakę jak będe wozić córę na spacery ![]() A do pół roku to stawiam raczej na pajace, śpiochy
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
Beige i dzieciatko sie nie buntowalo podczas mierzenia temperatury w pachwinie?
Kurcze niby taka blaha sprawa termometr a ja nie potrafie podjac decyzji ![]() Kiarafantastyczne wiesci, super, ze wszystko poszlo ok Trzymaj sie Keithlynuwazaj na siebie ![]() Dziewczyny sliczne zwierzatka macie ![]() Ja tez mam w poniedzialek glukoze, siostra mi mowila, ze nie jest taka straszna, tutaj podaja o smaku cytryny lub pomaranczy.Najwiekszy problem bedzie z tym, ze ja nie nawidze szpitalni, same w sobie powoduja u mnie odruch wymiotny nie mowiac juz o przelknieciu czegokolwiek, chyba bede musial wyjsc przed szpital i wypic to na swiezym powietrzu ![]() A na obiad ma spaghetti z sosem ze swiezych pomidorow
|
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przepraszam ale muszę zmykać.
Właśnie skończyłam sprzątać. Muszę jeszcze zrobić obiad mężowi - dziś spełniam jego zachciewajki i robię najzwyklejsze w świecie zapiekanki z bagietki ![]() I muszę się ogarnąć jeszcze przed USG.... oby wszystko było ok z dziubkiem !! Odezwę się później
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
W C&A mają wyprzedaż do -70% http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wy...ty-topy-i-polo
co prawda większość letnich rzeczy, ale może a nóż się coś trafi. Nie wiem jedynie jak u nich z dostawą i kosztami, nie sprawdzałam... |
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakoś się glukozy wcale nie boję, wczesniej piłam 50, teraz 75, ale najbardziej denerwuje mnie, że muszę pod punktem poboru spędzić 2 godziny. Wezmę książke i usiądę na ławce przed.
Moja kotka to zwykły dachowiec, ale trójkolorowy, dostałam ją od TŻ,a teraz on jej szczerze nie cierpi, bo sierść wszędzie, podrapane ściany i wymiotuje kłaczkami. Poza tym syn ma alergie na sierść kota i psa, więc, więcej kotów u nas nie będzie. Ten ma prawie 12 lat i nie mam komu (zaufanemu) go oddać, więc zostanie z nami. Staś uwielbia kota, tylko wie, że nie może go wpuszczać do swojego pokoju. Mój syn spokojnie dawał sobie mierzyć tempkę w pachwinie
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie glukoza nie jest taka straszna, da się wypić
najlepiej na raz ![]() nie mówię, że drugi raz bym to zrobiła z przyjemnością...ale nie jest tak źle ![]() ja też uciekam, mąż zaraz będzie z pracy....w zasadzie już podjechał ![]() do wieczorka
|
|
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
My juz po obiadku, szykujemy sie na plaze z tz i ze znajomymi moze przegonimy te chmury :p a co do zwierzakow widzialam nowe zdjecia
) my mielismy jeszcze swinke morska ale wwydalismy bo w mieszkaniu tylko ja bylo czuc, drako troche smutny chodzil, bo to jego przyjaciel do zabaw byl,ale szybko mu przeszlo :p Do pozniej dziewczyny
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

23.06.2011
01.06.2013

wieczorem z tych nerwów chyba brzuch mi twardniał. W nocy obudził mnie taki ostry ból że myślałam że zejde... musiałam wstać siku i już spowrotem nie doszłam
Ginka powiedziała że to jakieś więzadło czy cuś ... mam brać nospe i magnez.. Ale najadłam się stresu