|
|
#1202 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 354
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
ja te mam do 7 ton闚, ale r騜owy
|
|
|
|
#1203 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 705
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- to pewnie ja mam z amoniakiem, bo nic nie pisze, 瞠 bez W sumie co do prostowania alfaparfem to kojarze tylko smerfetk Edytowane przez kasza80 Czas edycji: 2014-12-12 o 11:58 |
|
|
|
|
#1204 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze si onething przyzna豉 (mam nadziej, 寬 nie przekr璚i豉m nicka) i m闚i豉, 瞠 by豉 zadowolona.
Btw nie mog oderwa r彗 od w這s闚. Ta maska jest cudowna brakuje mi tylko keratyny do szcz窷cia ![]() Wys豉ne z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 631
|
Cytat:
Cytat:
taki ma造 ot: przed chwil w豉snie przysz造 moje ruskie szampony. Jako pierwszy na wypr鏏owanie pojdzie cedrowy. Testy ju dzi wieczorem
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
W sumie mog kupi alfaparf i zrobi... Kurde kusi mnie! Bo bardzo lubi ich farby i rozja郾iacz.
Czekoladka daj zna jak tam szampon do mnie dzi przyszed rokitnikowy A tej maski daj dos這wnie odrobin.. Chyba si predzej przeterminuje ni j zuzyj
|
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ty bedziesz najlepsz testerk, bo mia豉 i kativ i encanto. Ten facet z alfaparfu by naprawd przekonywuj帷y, powiedzia, 瞠 nie wierzy, 瞠 je郵i zabieg by dobrze zrobiony to wytrzyma tylko miesi帷... I ciekawa jestem jak z wydajno軼i, babka mi powiedzia豉, 瞠 na moje w這sy spokojnie jeden zestaw, czyli 60 ml.... , 瞠 podobno jest jaki fajny spos鏏 nak豉dania g帳eczk i wystarczy tylko zwil篡 w這syKurcze, Miluchova kusisz t mask, mo瞠 faktycznie odsprzedasz mi troszk Acha, ten oscar to sklep fryzjerski, maj ca陰 gam alfaparfu i jeszcze inne marki fryzjerskie, wi璚 je郵i b璠ziesz kupowa豉 farb i chcia豉 co jeszcze to ich zapytaj, za jedn przesy趾 Ci przyjdzie i zyskasz na kosztach transportu, je郵i mia豉by kupowa u kogo innego Edytowane przez kasza80 Czas edycji: 2014-12-12 o 14:05 |
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 335
|
Dziewczyny ratunku! Susze i susze te wlosy juz ponad godzine i nadal czuc ze sa tluste:/ one beda calkiem suche po tej kativii czy nie? Nie chce spalic wlosow prostowinca:/
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Mog by t逝ste, ale musz byc wysuszone
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
Dobra mo瞠 si zdecyduj.. Ale boj sie faila jak przy kerapro
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
jak to m闚i do odwa積ych 鈍iat nalezy
te si boj co wyjdzie z tego mojego qod'a, ale ciekawo嗆 jednak jest silniejsza od strachu
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Ja wiem ale w豉郾ie 軼i窸am to, co zniszczy這 mi kerapro i mam w這sy za 這patki... Chcia豉bym w ko鎍u zapu軼i, boje si powt鏎ki z rozrywki
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
Gdybym wiedziala, ze to cholerstwo sie tyle suszy to zaplanowalabym zabieg na inny dzien i wziela kogos do pomocy.
Ilez ja sie naklekam. Suszylam2h. I chyba nie dosuszylam bo wlosy mi sie na koncach placza wiec pewnie je troche przypalilam:/ prostowalam w 200stopniach po 5-6 razy i potem same jeszcze konce ze 3 razy probowalam podwinac do srodka. Nie wiem czy jest sens wstawiac foty, bo sa kiepskiej jakosci i w dodatku przekreca mi zdjecia a pisze z telefonu i nie moge sobie z tym poradzic. Wrazenia ogolnie ok. Jestem zadowolona z efektu. Wlosy prosciutkie. Przy zmywaniu kativii musialam sie wspomoc swoim szamponem, bo wydawalo mi sie, ze nie domylo. Od razu nalozylam tez maske wax, bo wydawalo mi sie, ze wlosy jakby sie troche ciagnely. No kurde chyba spalilam troche:/ Objetosc stracily ale przyklapu jakiegos nie mam. Tak samo jak na drugi dzien po myciu, moze nawet bardziej uniesione sa. Koloru tez mi bardzo nie zjadlo. No a dalej zobaczymy;-) Pierwsze zdjecie po myciu szamponem z zestawu i wysuszeniu. Kolejne dwa juz po jakis 3h od prostowania. I jeszcze jedno zdjecie z wczesniejszych dni po umyciu moim szamponem i wysuszeniu. Chyba ten szampon z zestawu te z ma jakies prostujace wlasciwosci, bo nie pokrecily sie prawie w ogole przy suszeniu. Chyba, ze to moja nowa suszarka..;-) Edytowane przez magdaavon Czas edycji: 2014-12-12 o 20:41 |
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
No ujdzie;-) ale spodziewalam sie efektu wow! A jest w sumie tak jak po wyprostowaniu prostownica. I tak jak ktos napisal wczesniej, ze kativa ma chyba wie ej prostujacej chemii niz odzywczej keratyny. Tego odzywienia wlasnie nie widze:-(
Wystarczylo mi jedno opakowanie niemal na styk. Drugiego opakowanie nie ruszylam, wiec jeszcze zrobie jak sie wyplucze;-) ciekawe ile sie bedzie trzymac. A na kolejny strzal chyba pojdzie cocochoco;-) |
|
|
|
#1218 |
|
Rozeznanie
|
豉dnie wysz這, naprawd, w這sy straci造 na objeto軼i i wygl康aj na zdrowe. Niestety po kativie bedziesz musia豉 macha z olejami i maskami, no i obowi您kowo jakie serum do wygladzenia bez sp逝kiwania
|
|
|
|
#1219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
olejek i tak nakladam na noc przed kazdym myciem wiec spoko. Musze tylko jakas maske jeszcze dokupic, bo mam jedna:/ wstyd sie przyznac, ale odzywek mam multum i nakladam je nawet na pol godziny po kazdym myciu, a na maske jakos nie moge sie zdecydowac. Polecicie cos? Miluchowa Ile kosztuje ta z matrixa? |
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tu og鏊nie masz do masek linka: http://allegro.pl/listing/listing.ph...sm-1-moda-1209 |
|
|
|
|
#1221 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 523
|
.
Edytowane przez szklana_mgla Czas edycji: 2015-03-01 o 19:45 |
|
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed um闚ieniem si na wizyt zapytaj czym robi mo瞠 salon ma stron na facebooku, mo瞠 kto w internecie si ju wypowiedzia na ich temat. A 酥i si hm... Normalnie. Szczerze powiedziawszy ja wol wybiera takie produkty, po kt鏎ych nie musz nie my g這wy 3 dni W這sy mo瞠sz rzuci za poduszk, spa w rozpuszczonych, bardzo lu幡o zapleciony i s豉bo spi皻y warkocz te w這s闚 nie odgniecie. Poza tym no moim zdaniem to nie ma 瘸dnego wp造wu, bo to nie jest trwa豉, gdzie skr皻 musi si utrwali.. W sk豉dzie tych preparat闚 nie ma nic takiego, co tak na powa積ie prostowa這by w這sy, wi璚 ja tam nie przywi您uje zbytnio wagi do takich rzeczy, a w這sy s ok :P zdarzy這 mi si i嗆 spa w koku zaraz po encanto a i tak by造 proste. A mo瞠 akurat maj co, po czym w這sy si myje tego samego dnia wypytaj o wszystko
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() I ja skusi豉m si na encanto w poniedzia貫k zam闚i豉m, i czekaaam na przesy趾..... zam闚i豉m 100ml, my郵icie 瞠 starczy? w za. zdj璚ie moich w這s闚. s cie鎥ie, ale do嗆 g瘰te. marz o prostych w這sach. rano wyprostowa豉m w這sy, posz豉m na p馧godzinny spacer i w這sy mam w豉郾ie takie jak na fotce. fale loki..;/ i tak codziennie ![]() i pytanko. za 2 tyg 鈍i皻a, a na 鈍i皻a chcia豉bym mie juz wyprostowane w這sy, ale wypada這by te pofarbowa odrosty... jak mylicie? napierw farbowa, potem prostowa czy odwrotnie? a mo瞠 sobie odpuscic farbowanie i poczeka te 2 tygodnie?
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po encanto kolor na d逝go軼i te mo瞠 ci si zmieni wi璚 nie wiadomo czy nie bedziesz musia豉 malowa ca這軼i w這s闚
|
|
#1225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, widzia豉m si dzisiaj z t dziewczyn z popalonymi ko鎍闚kami i wygl康a dobrze ![]() a si ludzie zacz瘭i na mnie dziwnie patrze![]() czyli co tam to encanto jednak da這
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 680
|
Dziewczyny a co ile mo積a powtarza zabieg? s jakie wytyczne?
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Witajcie dziewczyny
w czwartek rano wyprostowalam wlosy preparatami cocochoco. Zapach przy nakladaniu preparatu mnie powalil. Nie bylo to zadne "czokoloko" tylko wyciskacz 貫z... Suszenie i prostowanie do przezycia. Ogolnie wiekszy komfort calego zabiegu niz przy Encanto. Producent deklaruje, ze nie ma tam szkodliwego formaldehydu, ale musial naladowac jakiegos odpowiednika... Na w這sy do zapiecia stanika, mocno wycieniowane, objetosc kucyka 9 cm zuzylam 80 ml preparatu, a nakladalam baaardzo obficie. Wytrzymalam 2 dni bez zwiazywania wlosow i 3 dni bez mycia. Po pierwszym umyciu odlewkami kosmetykow Mill Creek ktore dostalam do preparatu w這sy wygladaja tak jak po zabiegu. Je郵i chodzi o objetosc jestem zadowolona, przyliz minimalny. Ale prostowalam w odwrotna strone niz normalnie mam przedzialek. Koloru prawie nie ruszylo. Encanto kompletnie zjadlo mi farbe. Niczym dekoloryzator wklejem zdj璚ie po zabiegu.
Edytowane przez Kruszyna1234 Czas edycji: 2014-12-14 o 18:58 |
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
codziennie bym nie ryzykowa豉, 豉dnego przeproteinowania mo積a by si nabawi
ale my郵 瞠 takie 2-3 tyg mog by minimum ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 650
|
a ja si zdecydowa豉m ponownie na cocochoco... wiem, narzeka豉m na to, ale w這sy i tak by造 o niebo lepsze. Mo磧iwe, i za ma這 fryzjerka da豉 mi keratyny na w這sy lub u篡豉 np. wersji pure .
Pytanie do dziewczyn kt鏎e robi造 cocochoco - kt鏎 wersj mia造軼ie original czy pure?
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

brakuje mi tylko keratyny do szcz窷cia