|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
Cytat:
|
|
#1202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka- tu masz przepis. Właściwie to konkretniej schabowy
http://www.mytaste.pl/click/index/4150767/Ifwka-dlatego ja nienawidzę smażyć,robię to tylko jak muszę. Mam złe doświadczenie z poparzeniem się tłuszczem,ból pamiętam do dziś i blizny też są,a było to parę lat temu. Ból ustąpił... Uff. Idę gotować żurek chociaż moje kubki smakowe bardziej domagały by się dziś barszczu![]() Jeny u nas straszny huragan,oby nic z tego nie było większego. W domu aż gwiżdże.
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dwojga zlego znieczulice wole niz przewrazliwienie
|
|
|
|
|
#1205 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Fifi stoi przede mną na golasa i gmera przy siusiaku: F: "Mama, popać jaki majutki siusiak, taki śkujćony" ja: "No rzeczywiście malutki" gmera dalej F:"Mama, popać jaki tejaź duzi. Wisi jak nietopeź" ja: F: "Mama, siusiak wygjonda jak wujek Źbysiek" ja: ![]() mam nadzieję, że przy wujku tego nie powtórzy ![]() Cytat:
znalazłam:http://allegro.pl/woal-gladki-bialy-...265399092.html ; nie wiem, czy aukcja i cena była taka sama, bo jakoś przed świętami to kupowałam; ale na pewno ten sprzedawca Cytat:
Cytat:
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2015-04-20 o 14:46 |
|||
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez mocno pizga, tak mocno, że nie dam rady wyjsc grabić.. tzt zwałą czemu nie grabie;] no sama to bym moze jeszcze poszła, ale nie z A. Ajjj lipa,bo trawa przyszła i chcielismy zasiać;p
Meneq, współczuje Ci, ale .. no nie wiem,moze faktycznie ją odstaw .. ja nie wierzyłam, ale jest miliard razy lepiej bez kp. Nie warto chyba się też trzymać nogami i ręcami kp, skoro jest się też wykonczonym, tymbardziej że druga dzidzia sie zbliza, jestem mega fanką kp, same wiecie jak mi było cięzko przestać, ale w koncu przeginka była, Dwa dni marudy ale jakos sie udało. Marsi, popieram Twoją wypowiedz wcześniejszą o RB w sensie o intuicji a jak czytam niektóre wpisy na grupie fb o rb to smiech na sali.
|
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
tralalala, od wczoraj jestem na bieżąco, może uda mi się do was trochę wbić? ![]() Meneq - współczuję, my nie kp, ale tż tez mi nie pomaga. A Ania sama nie umie się odstawic od nocnego karmienia butelką, mam już tego dość i zdecydoawliśmy z tżem ją oduczyć. Tłumaczyłam przed snem że mleczka już w nocy nie będzie, że się kończyło itd. W nocy oczywiście płacz, ale jaki! histeria, w jakie moje dziecko raczej nie wpada, 3h noszenia, bujania, tłumaczenia, w końcu nie wytrzymałam, obudziłam tża bo ten oczywiście nie słyszał (tjaaaa, jasne, umerłego ten wrzask by obudził ) i co? wstał , zrobił mleko i poszedł spać ;] od tamtej pory nie oduczam ![]() ellmi - fifi miszcz! ifka, ultra - my też już mamy plac zabaw - mały trochę, ale huśtawka, zjeżdżalnia, piaskownica są.zabawa nieziemska, Ania ma taaaką uciechę że szok. W maju jeszcze chcemy dokupić trampolinę, na lato mamy już z zeszłego roku basen i Ania wakacje ma jak się patrzy
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Probowalam odstawic, ale nie udaje sie nam. Potrzebuje kogos do pomocy, bo ani jej nosic nie moge, ani karmic; bedzie wyc a o spaniu nie bedzie mowy, Dla mnie nawet ten jeden dzien histerii zamiast jako takiego snu to jest za duzo. Tu juz nie chodzi o samo kp a mozliwosc odpoczynku ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Dziekuje Wam za rady, ale odstawic nie potrafie. Nie ma szans - Yae zasypia albo przy piersi, albo w samochodzie. Nikt inny tez jej nie uspi, zostawiona sama sobie tylko sie nakreca i choc slaniac sie bedzie, to nie zasnie. Ja teraz duzo odpoczynku potrzebuje, pomocy od nikogo nie mam, nosic nie moge a nie bede usypiac w samochodzie, bo w nim musialybysmy do rana spac. Takze zdaje sie na bieg wydarzen. Yae od zawsze slabo spala, ale kp jest w tej chwili jedyna gearancja, ze choc troche odpoczac moge |
|
|
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosh, jaki syf, od 3 dni nie sprzątałąm i jest masakra jeszcze gosci mielismy od piątku ;p jajajaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tz dostal kolejna propozycje pracy za granica. Wczoraj pojechal jego kolega. Jesli faktycznie okaze sie ze jest jak mowi to tz jedzie. Ale dzieki temu w przeciagu 3 lat mamy swoj domek no moze troche dluzej bo jak bedziemy go we dwoje budowac to moze potrwac to troche dluzej zobaczymy za miesiac.
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam, że mój tzt ost taki nerwowy...ale co się dziwić, 4 budowy na karku ma, uczelnia i jeszcze teraz robi prawko na C i E.. aj. W ogóle zdecydowałam się na lampy do kuchni hektar z ikei;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2015-04-20 o 15:23 |
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczył jeden raz i cały dom wyposażysz w ikeowe rzeczy
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
no akurat nad tymi lampami jjuż od dawna się zastanawałam, ale chciałąm je na żywo zobaczyć. :P
myśle, że tak, większość będę nabywać w ikei ale tera jak mam firanki wieciejak przytulnie
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
u nas po malowaniu przez ponad 4 miesiące chyba nie było firanek i jak załozyłam w końcu, to tak samo
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszce nie wiem jaki odcien;p
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocha to i to brdzo widać, ta praca sprawia mu ogromną przyjemność. Swego czasu pracował za biurkiem, pieniądze złe nie były, ale biedaczek tak się męczył.. Fajnie, że robi to co lubi![]() Jakoś dziwnie mój wizaż na komputerze wygląda. Tak biało tu, i czcionka masakryczna. Co oni znowu kombinuja???
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba tak, tzn kusi mnie zeby z szarym połączyć, ale jakimś ciepłym szarym, np my elewacje mamy szarą wpadający w błękit, ale widziałam też wpadający w brąz:p .. teraz mamy beże i już mi niedobrze od tego koloru, cale zycie taki kolor.
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladała może któraś z Was wczoraj film "Chłopiec w pasiastej piżamie"? ale się spłakałam
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2015-04-20 o 17:54 |
|
|
|
|
#1221 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
to i to
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Iwfka ja na razie jestem na rozmiarze 38, czasem 40 z bluzek kupuję, bo się bardziej komfortowo czuję ![]() Jakajaka za dziewczynki Ewulko brawo dla Ani ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Podczytywałam nieco, na pisanie czasu brak dziś. Tak mi przyszło do głowy w kontekście tego co o emocjach pisała ostatnio Mika, Nawijka, Marsi , i o tym artykule z Coachingu - może, któraś chce, jeśli nie czytała a chciałaby fotki z "Dziecka z bliska" z rozdziału na temat emocji i ich regulacji? mogę zrobić. Dokupiłam dzisiaj ostatnie jakie było podwójne opakowanie puzzli z Biedry, młoda zwariowała, układamy cały dzień
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szok szok!!
![]() Cytat:
duzo zdrowka dla babci!!Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wciagnela mnie ksiazka o hospicjum. Zorkownia tytul. Juz sie nie moge doczekac kiedy poloze sie do lozka i bede czytala. Do tego jutro dermatolog znowu, wiec godzina oczekiwania w kolejce.. Czyli godzina spokojnej randki ja i ksiazka wczoraj skonczylam czytac Wnuczkozonke Hanny Bakuły. Tez mi sie fajnie czytało takze 13 ksiazka w tym roku leci![]() Oo wlasnie. Ciagle zapominam zapytac. P zrobily sie takie suche placki na brodzie i policzkach. Czym najlepiej to posmarowac? Mam z alantan dermoline masc z witamina a+e chyba bedzie najlepszy na to?
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq a jak sobie wyobrazasz rozlake z Yae na czas szpitala?Bardzo Ci wspolczuje sytuacji musisz czuc sie cholernie samotna w tym wszystkim.Ja osobiscie nie wyobrazam sobie braku wsparcia.
Gojka mowisz ze fajna Bakula? Lubie ja bardzo i wlasnie koncze jej ksiazke Moja firma portretowa. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1226 |
|
Rozeznanie
|
Ellmi przy "Chłopcu w pasiastej..." płakałam bardzo. Oglądałam jeszcze przed ciążą, teraz chyba bym wyła. Jakoś odkąd jest Julia dużo szybciej i częściej się rozklejam.
A Fifek jak zawsze rozwala system swoimi tekstami ![]() Deli - turkus ekstra, ale nie boisz się przytłoczenia przez taki mocny kolor? Tak tylko pytam, bo sama chciałam turkus w jadalni, ale ostatecznie stanęło na turkusowych dodatkach tylko. Gojka - nieźle ciśniesz z książkami. Brawo! Ja niestety trochę się zaniedbałam w tym temacie. Ostatnio czytam głównie książki Mychy + moje "służbowe". Fewciu - hej
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale tutaj dzisiaj ciszaaaaaa
![]() jakie łóżko dla młodego brać: 160 cm czy 180? chyba za duże to 180 Cytat:
aaa, no to co innego; myślałam, że takie proste, zwykłe, z góry na dół Cytat:
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2015-04-20 o 23:32 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama rozlaka nie jest dla mnie problemem. Ba, czekam na nia, w szpitalu sobie odpoczne. Ale ale z racji, ze nie mam pewnej opieki dla Yae na ten czas, wybralam szpital, w ktorym Yae moze byc przy mnie non stop |
|
|
|
|
#1229 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogladałam kiedyś, też się spłakałam. Cytat:
Cytat:
Oliwka jakoś tak strasznie przeżywa wszystko ostatnio. Wczoraj podczas kąpieli śpiewam jej "Z popielnik na WOjtusia" i spiewam "płacze Wojtuś...." a on w płacz, nie mogłam jej uspokoić, płakała bo Wojtuś płakał. Tż późno wrócił wczoraj i jeszcze od progu mnie krytykował i trochę się ścięliśmy ale ostatecznie ok.
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lezac jeszcze w ciazy w szpitalu w ddtvn bylo o tej ksiazce i jakos tak postanowilan ja przeczytac. Bardzo lekko i przyjemnie mi soe ja czytalo. A skoro piszesz, ze ja lubisz to kysle, ze ksiazka ta tez Ci sie spodoba
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Ale dobre
). Później został mi farsz ziemniaczany to nasmażyłam placków ziemniaczanych. Dla Oskara osobny obiad więc dodatkowy czas przy garach a później robiłam jeszcze koktajle owocowe. Drugie pół dnia myłam po tym gary 

22.05.2008
14.08.2011
chociaż moje kubki smakowe bardziej domagały by się dziś barszczu

w szpitalu leży, nawet Jej odwiedzić nie mogę 

klask i:
za dziewczynki
rosi: