|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Kocham benetona tutaj,maja sliczne ciuszki za grosze,teoretycznie niektóre drugi gatunek bo maja np.plamke wielkosci glowki od szpilki,ale jakosciowo cudo!
Ktoras prosila o te sklady-tez wrzucam. Ja juz po wizyce u lekarza,dostalam zaświadczenie od reki,ta wariatka sprzed tygodnoa byla jakas niekompetentna,ten od razu wiedzial o co chodzi. I dzisiaj dziec szaleje,ciagle mnie laskocze :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
czy badania na hiv są obowiązkowe?
|
#1203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piżama zawsze jest fajnym prezentem baby montana super, że już czujesz dziecia! Co do akcji z mężem, jestem pewna, że się dogadacie. Mój tez sobie postanowił, że najpierw remontuje nasza sypialnie, potem gabinet a na końcu pokój dla dziecia - okej jesli wie, że da radę i się wyrobi to się nie wtrącam bo sama się na takich remontowych rzeczach nie znam. Pogadaj ze swoim mężem, bo tu musi być jakaś współpraca - okej on zrobi sobie to co zaplanował, ale ma też zrobić pokój dla dziecka. To przecież Wasze wspólne plany. Cytat:
(specjalnie dla tej zachcianki kupiliśmy toster ) platki z mlekiem, kanapki z serem, dżemem, a jak TZ przygotowuje to zawsze naleśniczki ![]() i tak jak dziewczyny pisały do przyjęcia do szpitala musi być oryginal badania potwierdzającego grupę krwi - na słowo raczej nie uwierzą. Katharinka9876 gratuluję córy! Cytat:
ahnessy tez zawsze mdlałam przy pobieraniu krwi (chocby z palca), na widok krwi, przy szczepieniach, Ale w ciązy odkryłam w sobie nowe pokłady sił psychicznych i fizycznych i trzymam się twardo choć zawsze siedze jak na szpilkach ![]() niunia_leyla jaki duży chłopczyk! Pół kilo nono to już jest trochę ![]() A ja dzisiaj kucharzę - robię dżemy gruszkowe
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
nie. ale głupio nie robic i zyc w niewiedzy. to samo hcv,
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja sie wkurzyłam i rok nie brałam leków i taka mała wpadka sie zdazyła ![]() Dużo tych badań miałam teraz tylko mam mocz i krew, na poczatku strasznie duzo mi zlecił, ale poszłam na NFZ do znajomego lekarza żeby mi wypisał żeby tyle nie bulić bo bym 1000zł dała za to. A reszta to juz prywatnie robiłam i już tak dużo nie wychodziło. Do tej pory na badania wydałam może ze 400zł no i wizyty co miesiąc 200 zł
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
niunia gratulacje, duży chłopczyk
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki wszystkie w normie, CRP tylko mocno podwyższone, norma do 5,0 a u mnie 11,0, ale przyczyna podwyzszenia moze byc m.in. ciąża
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
A propos zachcianek-co jest wasza zachcianka ciazowa?:-D u mnie w nocy tosty ze slonym maslem a na obiad przed praca marchewka (co najmniej Trzy) i kasza gryczana-sasiedzi z polski przywiezli mi 20 woreczkow :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie - poza tym, że wróciła chęć na słodycze - to nic.
|
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa i w koncu chyba bede wózek uzywany kupowac. Siostra mieszka w uk i co chwile mi podsyla super okazje,urban dwa razy tanszy,quinny Trzy (ponizej 200euro oba),zaufam jej w wyborze :-D a jak bedzie zle to sprzedan tu z zyskiem i kupie inny
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-08-27 o 15:46 |
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie.
|
|
#1213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1214 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
prosiłam ale nie mam siły się denerwować. Konflikt nam nie grozi bo mam + więc sobie odpuściłam bo on się boi jak nie wiem : O Ja nie potrafię tego zrozumieć bo ja mogę patrzeć jak mi pobierają krew do 7 probówek na początku ciąży i nic mi nie ma.Ciekawe jak on chce funkcjonować przy porodzie.. wydaje mi się, że jednak trochę krwi tam będzie widocznej, choćby na dziecku.. [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52557234]Ja za to mogę powiedzieć, że nie miałam badania na tą cytomegalie. A badanie cytologiczne robiłyście?[/QUOTE] Tak, ginekolog mówiła, że przynajmniej raz w ciąży musi być zrobiona. Chodzę prywatnie.. Cytat:
My chyba zamówimy z allegro bo widziałam, że są za 200 lub 270 zł z szufladą chociaż boję się jak wytrzymałe będzie. Ale nawet w takiej ikei kosztuje 350 zł więc nie sądzę, żeby w innym lepszym jakościowo sklepie meblowym było taniej.. Tak, z tego co widziałam taką tabelkę na internecie kiedyś. Nie mam zachcianek raczej. Czasem mnie na coś weźmie ale to tak jednorazowo. |
|||
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam czasami ale w sumie jak tak pomyslam to same slone... Frytki nadal rzadza, ogorki konserwowe czesto, sledzie (ale to juz bardzo lubilam przed ciaza) i bulka z maslem i pomidorem
![]() Na sniadania standardowo. Kanapki z wedlina czy serem i warzywko, albo jajecznica czy parowka z keczupem i majonezem Owsianki nie tkne w zyciu. Jakos mnie odrzuca moze dlatego ze nie lubie mleka Nigdy nie jadlam nawet jak bylam na diecie tak kombinowalam zeby owsianke czyms zastapic
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-08-27 o 16:02 |
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Bułki z serem
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Baby na jakiej stronie Twoja siostra szuka tych ofert moj TZ jest w UK a jak mowisz, ze sa duzo tansze, to moze przytarga go tutaj
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() innych zachcianek jakichś bardziej uciążliwych brak ![]() dziewczyny na Atlanticu w wyprzedaży stanik ciążowy, wygląda fajnie! Ja kupiłam bo już praktycznie w nic się nie mieszczę ![]() http://www.atlantic.pl/sklep/produkty/BNB-134/
|
|
#1219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jadłam tylko razowe pieczywo) z białym serem i posolone pycha
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez ciąża żytnie, razowe, teraz tylko z białego bułeczki i żadne inne mi nie podchodzi.
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tam dziewczyny. To dzieci chca takie jedzonko to co bedziemy im odmawiac
|
#1223 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny pewnie już o tym rozmawiałyście - mianowicie o karmieniu ale mam takie pytanie (akurat przeglądam jednego użytkownika na allegro i mnie natchnęło
)zamierzam karmić piersią ale wiadomo rożnie może być ile zatem trzeba kupić butelek na początek i czy tylko te małe 125 ml, jednej firmy czy lepiej rożne jakby nie spasowały bobasowi? aha i te pojemniki na pokarm (czy może woreczki - widziałam z aventu), trzeba kupować jak tak to ile? nie wiem jak to jest z tym odciąganiem.....
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Js bede kupowac roznych firm,aż dziecku ktoras sie spodoba. Poki co podobaja mi sie mam antykolkowe i Tommy tipee
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na urodziny, święta i dzień dziecka Ale te pidżamy W pepco fajne za 30 ale jakość pepco a tak to nie ma
|
||
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy, mozna mrozic w woreczkach
ja chcę kp i kupuję na razie 1 butelkę.Co do zachcianek, to u mnie chyba spaghetti carbonara, przed ciążą ostatni raz jadłam parę lat temu, bo śmietana, tłuste itp., a w ciąży mogłabym raz w tygodniu jeść
|
|
|
|
#1227 |
|
Rozeznanie
|
ja się zastanawiam między Aventem i Tommee Tippee
ale raczej zdecyduję się na Avent bo z serii Natural robią butelki szlane, zresztą dostałam sterylizator z tej firmy i nie wiem czy pasują do niego inne butelki....hmmm a z Tommee Tippee upatrzyłam sobie szczotkę i grzebyk oraz nożyczki i cążki do pazurków Dotka90 carbonara jadłam namietnie przed ciążą a teraz mnie nie ciągnie
Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-08-27 o 16:43 |
|
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
21t5d
Co do zachcianek to frytki, cola i ogórki konserwowe pieczywo tylko białe
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Z smaków które mi pasują i bardzo smakują to gazowane, frytki (niezastąpione
) i jajka Ostatnio miałam mega chęć na burgera z Maca Zdążyłam wejść do łazienki na spokojnie, ale słychać pewnie było Jak wyszłam to się szefu dziwnie na mnie popatrzył ale nie skomentował |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Tomee Tipee upatrzoną jakąś 'antykolkową'.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Bo ona w sumie takiej prawdziwnej nie ma, a zabawek to jej nakupią ciotki i wujki 

Ja już nie wiem co mam wymyślać, a ciągle jeść to samo to już się nudzi.
(specjalnie dla tej zachcianki kupiliśmy toster
a tak nie lubię , mdleje za każdym razem już panie w diagnostyce mnie znają haha na szczęście to punkt przyjazy dzieciom i kobitki mają wyjątkowa cierpliwość
To ja sie wkurzyłam i rok nie brałam leków i taka mała wpadka sie zdazyła 

a tak to nie ma
za dużego chłopaka.
Zdążyłam wejść do łazienki na spokojnie, ale słychać pewnie było