|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Dzieki dziewczyny
zrelaksuje sie nad morzem jak juz sami bedziemy, a udalo nam sie w dobrej cenie wyrwac ekstra apartament wiec relaksik na maxa ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1082 | ||
|
Rozeznanie
|
Kciuki za wizyty i badania. Współczuję wizyt wieczornych ja zawsze mam na 14, a dzisiaj usg prenatalne na 11. Mam nadzieje że tym razem dowiem się kto ukrywa mi się w brzuchu.
Cytat:
Cytat:
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy witamy
powodzenia na wizytach mamuski. Wczoraj mamy kolezanka nam podarowala. Prawie nowki
|
#1084 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie o buciki
|
#1085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajne buciki
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Ueee odznaczyly mi sie wiadomości.
Moja poduszka dalej leży zapakowana :-D uzywam zwyklej grubej do podlozenia pod noge,jak przestanie byc wygodna i bede miala wiecej miejsca w łóżku po wyprowadzce meza to wyciagne ta ciazowa :-P Zazdroszcze badan,ja jeszcze prawie dwa tygodnie,ale za to dzisiaj mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu,wczoraj zadzwonil dyrektor przychodni w odpowiedzi na moja skarge. Zobaczymy co sie wydarzy,trzymać kciuki To nie tak ze maz chce kupic narzedzia,chodzi o wybudowanie dodatkowego pietra-filary,sciany,dach itd. Ja mowilam kiedys ze to moje marzenie w przyszlosci, za 10 lat,miec tam sypialnie, a ten sie uparl ze jak juz robimy remont to robimy wszystko. No to spoko,tylko mógł poprosic o wiecej hajsu od banku. Bo jesli dostanie 12tys i wyda to tylko na postawienie scian,zrobienie dachu i filarow,to za co kupi okna,drzwi,materialy do przedzielenia kuchnio-salonu zeby zrobic pokoj dziecka? Nie mam ochoty z nim o tym wiecej rozmawiac bo juz w nocy wystarczajaco dużo lez wylalam,zapowiedzialam ze sie nie przeprowadze i tyle. On oczywiście sie wkurzyl i odpowiedzial ze byl bardzo szczesliwy ze dostal kredyt i kosztorys na remont a ja mu to psuje-no to spoko,już mu tego nie psuje,w tym mieszkaniu przynajmniej nie mieszkala jego ex wiec wole tu zostac.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
I już po badaniach. Nikt mnie nie przepuścił w kolejce a na koniec stary dziadek chciał się wepchać. Już był jedną nogą w gabinecie. Na szczęście facet który wychodził powiedział, że moja kolejka. Zrobiłam dodatkowo TSH i żelazo dla świętego spokoju.
|
|
#1088 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie wyobrażam sobie jaka to może być kruszynka Cytat:
kopniak to kopniak a wcześniej to nie byłam pewna czy to ruchy czy jelita, czy mi się wydaje Cytat:
![]() ja już mam powoli problem z zakładaniem butów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale słodkie Za wszystkie wyniki i badania Ja mam wizyty zawsze po południu, bo mój lekarz tylko tak przyjmuje w tej przychodni do której chodzę no ale już się przyzwyczaiłam
|
|||||||||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Troche chamstwo jesli juz widać ze jestes w ciazy. U mnie s przychodni wisi karteczka ze od drugiego trymestru bez kolejki,ale jakbym probowala to wykorzystac to chyba by mnie zjedli,bo mam mniejszy brzuch niz wiekszosc spasionych kanaryjek.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
A ja już od 2 dni nie moge spac w nocy a wczesniej tak długo spałam.
Bo własnie od tych 2 dni czuje już intensywne ruchy dziecka i on w nocy szaleje, na pare godzin śpi i znow szaleje a ja to czuje i to dość wyraznie, czuje jak sie przesuwa, nogą jeździ po brzuchu no ale nie moge sie skupic przez to na spaniu ![]() A co do kotów jestem na etapie przekonywania męża, że chce mieć kotka teraz jak się przeprowadzimy ciekawe czy uda sie go przekonac
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny co jadacie na śniadania? Ja już nie wiem co mam wymyślać, a ciągle jeść to samo to już się nudzi.
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Niech kot sie po prostu pojawi a nie jakiestam przekonywanie :-D
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!
kinga tylko wpadnij do nas powiedzieć jak wizyta, potem możesz się zajmować gośćmi ![]() Casa bawcie się dobrze ![]() niepozorna pewnie już się też wakacjuje ![]() Ja mam wizyty różnie. Najczęściej wieczorem, bo mąż chce iść ze mną, a nie zawsze ma możliwość wyskoczyć z pracy. A z moją poduchą raz śpię, raz nie. Leży w razie czego na łóżku, ale w ciągu nocy zdążę ją milion razy wyrzucić i wziąć z powrotem. Częściej wkładam ją tylko między nogi jakby to nie zabrzmiało ![]() kocham takie małe buciki! zawsze mówiłam, że moje dziecko to będzie miało więcej butów niż ja (mój mąż zwariuje spoko, ja mam znacznie mniejszy a też mam problem Moje dziecie chyba ma nową porę na szaleństwa. |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel, w gory jedziemy do miejscowosci Świerki, to jest na pograniczu kotliny klodzkiej, a nad morze do Grzybowa
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
UAO, ze śniadaniem też jestem nudna. Najczęściej jem kaszę jaglaną lub kukurydzianą z owocami świeżymi lub suszonymi, bywają też śledzie, tuńczyk z białym serem i ogórkami, czasem obiad z dnia poprzedniego w mniejszych ilościach albo warzywa na patelnię robione na parze, makaron na słodko, jogurt kozi z owocami i płatkami jaglanymi lub amarantusem, a raz w tygodniu chleb bg. Jak byłam bezdietowa to dochodziły przeróżne omlety, pankejki, kasza manna z owocami polana roztopioną czekoladą, owsianki na każdy możliwy sposób i w ogóle wiele innych .
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- BABY, współczuję przebojów z mężem I kciuki za wizyty Co do poduszki to śpię na niej namiętnie, czasem przewalam ją w nocy na drugą stronę w zależności czy chcę podparcia z przodu i mieć możliwość się na prawy bok odwrócić czy podparcia z tyłu leżąc na lewym boku.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-27 o 09:11 |
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które mają zwierzaki i używają furminatora, boo ja się zastanawiam czym już czesać tego mojego sierścia. Wszędzie jest sierść w łóżku, na talerze, w kuchni no po prostu wszędzie. Czesze go taka zwykłą szczotką, ale nie lubi tego i mi ucieka, więc czesanie mojego psa wiąże się z tym, że wyciągam szczotkę i gonię go po całym podwórku. ![]() I tak właśnie zaczęłam czytać po tym jak pisałyście, że go używacie, może na początek nie będę wydawać 150 zł na szczotkę dla psa, w szczególności, że ostatnio dużo mnie kosztuje :/ Jaką wielkość tej szczotki polecacie, bo znalazłam rozmiary miedzy 4,5 cm a 10 cm. Kajtek jest takim psiurem do kolana i bardzo chudym (je za dwóch i nie tyje )
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie tyle o pasje chodzi ile o fakt ze faktycznie ma dużo narZedzi i dużo rzeczy moze sam zrobic ale potrzebuje miejsca. No i ze matka go Przekonała ze warto caly remont od razu robic a nie sie rozdrabniac,tyle ze nie stac nas na caly to logiczne ze powinno sie robic to co jest konieczne-jak widać nie dla niego. Moze to i lepiej,moge juz powoli zaczac urzadzac pokoj dzieciecy tutaj gdzie wynajmuje
|
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po badaniach, czekam juz w szpitalu. Za badania zaplacilam 110zl.. ale duzo bo mocz, morfologia, hiv, kiła, hbs, crp i poziom magnezu zrobilam.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1099 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
To w sumie DOTKA najdroższe wyszły ci chyba wirusy. Czekamy na dalsze info
![]() BABY, nie ma szans na porozumienie? Bo tak trochę smutno i przecież to wpłynie na wasze relacje...
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna, lekarz kazal. Tylko magnez zrobilam sama.
Med, tak - najdrozszy hiv. Zjadkam batonika i dziec szaleje dovrze, bo na usg zobacze ![]() Matkooo jak tu noworodki placza! Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki bogu mój pies nie ma sierści, bo wtedy już bym wogóle nie wytrzymała z dwoma sierściuchami w domu. A tak z psem pójdę do fryzjera i mam spokój. Cytat:
Cytat:
Ja chyba też zrobię dla siebie takie badania, bede spokojniejsza.
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka-ale skoro lekarz kazal to nie moglas bezplatnie zrobix?:-(
|
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, ja jeszcze tego w sumie nie robiłam:/ Gin mi nawet nic nie wspominał. Podpytam go w przyszłym tygodniu jeśli nie wyjdzie z jakimiś badaniami.
Edytowane przez 6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 Czas edycji: 2015-08-27 o 09:42 |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Na nie wszystkie badania lekarz daje skierowanie.
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim,
ja mam dzisiaj jakiś strasznie ciężki dzień - wróciły do mnie symptomy I trymestru. Mdłości, wymioty i senność. Mam nadzieje, że to tylko tak dzisiaj, a nie na stałe. Siedzę wprawdzie w pracy, ale coś czuję że po załatwieniu ważniejszych spraw zniknę do domu. Wczoraj mieliśmy z mężem do załatwienia cała furę formalności z kredytem, notariuszem itp. może to przez te stresy dzisiaj mi się organizm buntuje?
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
Dotka - to spory wydatek, niestety.
Ja na szczęście do tej pory za badania nie zapłaciłam nic - na wszystkie miałam skierowanie. Nawet na HIV czy kiłę. |
|
|
|
#1109 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam skierowania tylko na podstawowe - mocz, morfologia, magnez itp, kiła.. Czy cos jeszcze to nie wiem. A na samym początku musiałam zapłacić za tokso, wzw b i c, grupę krwi. I pewnie za te na HIV itp też z własnej kieszeni.
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
już po wizycie, będzie na 100% dziewczynka- Nikola
![]() mogę już kupować sukienki ![]() wszystko dobrze się rozwija, jedynie lekarz kazał jeść więcej żelaza w diecie, zeby zapobiec anemi szczęśliwa
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

zrelaksuje sie nad morzem jak juz sami bedziemy, a udalo nam sie w dobrej cenie wyrwac ekstra apartament wiec relaksik na maxa