Mamusie styczniowe 2016, cz. III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-27, 08:02   #1081
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III

Dzieki dziewczyny zrelaksuje sie nad morzem jak juz sami bedziemy, a udalo nam sie w dobrej cenie wyrwac ekstra apartament wiec relaksik na maxa

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:07   #1082
niunia_leyla
Rozeznanie

Kciuki za wizyty i badania. Współczuję wizyt wieczornych ja zawsze mam na 14, a dzisiaj usg prenatalne na 11. Mam nadzieje że tym razem dowiem się kto ukrywa mi się w brzuchu.

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Miałam zapytać jak wasze poduszki, ja bez mojej to sobie juz życia nie wyobrażam.
Ja też uwielbiam moja, co prawda śpiąc udaje mi się w niej jakoś przekręcić bo wiercipienta jestem i poprostu musze na prawy bok ale jak się zorientuje to wracam na prawy. No i wieczorami jak plecki pobolewaja to z nią jest bajka.

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Dokladnie o to samo chcialam zapytac.

Mam nadzieje, ze wszystko sie Wam ulozy :-*

Powodzenia dziewczyny na wizytach i badaniach

Ja sie chwilowo zegnam, postaram sie Was podczytywac choc nie wiem jak z netem bedzie. Za jakies 2h wyjezdzamy z paczka sasiadow w gory, a w niedziele z TZtem ruszamy nad morze w koncu urlop mysle, ze w trasie jeszcze troszke poczytam co piszecie ale pozniej juz pewnie ciezko.

Pozdrawiam Was
Udanego wypoczynku.
Stary 2015-08-27, 08:10   #1083
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Witamy witamy powodzenia na wizytach mamuski.

Wczoraj mamy kolezanka nam podarowala. Prawie nowki

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:12   #1084
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Takie o buciki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1440655917556.jpg (45,4 KB, 9 załadowań)

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:15   #1085
kogielmogiel
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki dziewczyny zrelaksuje sie nad morzem jak juz sami bedziemy, a udalo nam sie w dobrej cenie wyrwac ekstra apartament wiec relaksik na maxa

Wyslane z Lumia920.
Do jakiej miejscowości jedziecie? Tez mam zamiar wyrwac meza we wrzesniu nad morze, to moze cos podpatrze

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Takie o buciki
Fajne buciki
Stary 2015-08-27, 08:30   #1086
baby montana
Zakorzenienie

Ueee odznaczyly mi sie wiadomości.

Moja poduszka dalej leży zapakowana :-D uzywam zwyklej grubej do podlozenia pod noge,jak przestanie byc wygodna i bede miala wiecej miejsca w łóżku po wyprowadzce meza to wyciagne ta ciazowa :-P

Zazdroszcze badan,ja jeszcze prawie dwa tygodnie,ale za to dzisiaj mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu,wczoraj zadzwonil dyrektor przychodni w odpowiedzi na moja skarge. Zobaczymy co sie wydarzy,trzymać kciuki

To nie tak ze maz chce kupic narzedzia,chodzi o wybudowanie dodatkowego pietra-filary,sciany,dach itd. Ja mowilam kiedys ze to moje marzenie w przyszlosci, za 10 lat,miec tam sypialnie, a ten sie uparl ze jak juz robimy remont to robimy wszystko. No to spoko,tylko mógł poprosic o wiecej hajsu od banku. Bo jesli dostanie 12tys i wyda to tylko na postawienie scian,zrobienie dachu i filarow,to za co kupi okna,drzwi,materialy do przedzielenia kuchnio-salonu zeby zrobic pokoj dziecka? Nie mam ochoty z nim o tym wiecej rozmawiac bo juz w nocy wystarczajaco dużo lez wylalam,zapowiedzialam ze sie nie przeprowadze i tyle. On oczywiście sie wkurzyl i odpowiedzial ze byl bardzo szczesliwy ze dostal kredyt i kosztorys na remont a ja mu to psuje-no to spoko,już mu tego nie psuje,w tym mieszkaniu przynajmniej nie mieszkala jego ex wiec wole tu zostac.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:32   #1087
pietrusiowata
Rozeznanie

I już po badaniach. Nikt mnie nie przepuścił w kolejce a na koniec stary dziadek chciał się wepchać. Już był jedną nogą w gabinecie. Na szczęście facet który wychodził powiedział, że moja kolejka. Zrobiłam dodatkowo TSH i żelazo dla świętego spokoju.
Stary 2015-08-27, 08:43   #1088
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecacie coś do smarowania cycków? Bo od kilku dni chce się wściec, tak mnie swędzą, że głowa mała.
ja używam oliwki albo balsamu Babydream - na zmianę
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
U mnie w dalszej rodzinie urodził się chłopiec w okolicy 22tc. Lekarze go odratowali, mały ma teraz ok. 3 latek, miał ogromne problemy ze zdrowiem, w sumie dalej ma, wiecie - trzylatek, a nawet nie płacze, nie śmieje się, o innych rzeczach nie wspominając... Cały czas rehabilitowany na wszytko.
o rany, to tak jakbym ja już teraz urodziła
nie wyobrażam sobie jaka to może być kruszynka
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość

ej jestem prawie pewna że te dziwne uderzenia co czuję to dziecko a nie jelita z akcentem na prawie. jak wy to odróżniałyście na początku?
jak to były już kopniaki to nie miałam wątpliwości kopniak to kopniak
a wcześniej to nie byłam pewna czy to ruchy czy jelita, czy mi się wydaje
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Nie tylko tobie już brzuszek przeszkadza - myślę że Ewusia może w tym temacie coś powiedzieć
ano
ja już mam powoli problem z zakładaniem butów
Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość

I zapomniałam Kindze podać termin połówkowego to już jutro denerwuje się strasznie.

Cytat:
Poki co jeszcze nie na 100%,ale chyba dolacze do naszego klubu samotnych mamusiek. Dostalismy kosztorys remontu na maila i zdaje sie ze maz ma zupelnie inna wizje niz ja,tzn.on chce zrobic Zupelnie inne rzeczy nie robiac np.pokoju dla dziecka,ja na to nie pozwole wiec on za dwa tygodnie sie juz przeprowadza na inna wyspe a ja zostane tutaj sama bez zamiaru przeprowadzki tam,mam nadzieje ze przynajmniej w trakcie porodu sie zobaczymy albo ze ktos z mojej rodziny bedzie mógł na porod przyleciec bo sama chyba umre ze strachu :-( ech smutno mi jakos,naprawde miałam nadzieje ze bedzie dobrze i ze damy rade razem dziecko wychowywac ale ja nie mam najmniejszego zamiaru mieszkac z dzieckiem w nieogrzewanym domu z dziurami w oknach i drzwiach i wilgocia w scianach bo jasnie krol musi sobie warsztat Najpierw zafundowac.
mam nadzieję że się dogadacie
Cytat:
Jutro wizyta stresuje się, dzidzia chyba wyczuwa i dziś się ładnie ruszała, co by mnie chyba uspokoić

Cytat:
Miałam zapytać jak wasze poduszki, ja bez mojej to sobie juz życia nie wyobrażam.
ja moja uwielbiam
Cytat:

Ja sie chwilowo zegnam, postaram sie Was podczytywac choc nie wiem jak z netem bedzie. Za jakies 2h wyjezdzamy z paczka sasiadow w gory, a w niedziele z TZtem ruszamy nad morze w koncu urlop mysle, ze w trasie jeszcze troszke poczytam co piszecie ale pozniej juz pewnie ciezko.

Pozdrawiam Was
udanego urlopu
Cytat:
Takie o buciki
ale słodkie

Za wszystkie wyniki i badania

Ja mam wizyty zawsze po południu, bo mój lekarz tylko tak przyjmuje w tej przychodni do której chodzę no ale już się przyzwyczaiłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:46   #1089
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
I już po badaniach. Nikt mnie nie przepuścił w kolejce a na koniec stary dziadek chciał się wepchać. Już był jedną nogą w gabinecie. Na szczęście facet który wychodził powiedział, że moja kolejka. Zrobiłam dodatkowo TSH i żelazo dla świętego spokoju.
Troche chamstwo jesli juz widać ze jestes w ciazy. U mnie s przychodni wisi karteczka ze od drugiego trymestru bez kolejki,ale jakbym probowala to wykorzystac to chyba by mnie zjedli,bo mam mniejszy brzuch niz wiekszosc spasionych kanaryjek.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Stary 2015-08-27, 08:48   #1090
lune1992
Zadomowienie

A ja już od 2 dni nie moge spac w nocy a wczesniej tak długo spałam.
Bo własnie od tych 2 dni czuje już intensywne ruchy dziecka i on w nocy szaleje, na pare godzin śpi i znow szaleje a ja to czuje i to dość wyraznie, czuje jak sie przesuwa, nogą jeździ po brzuchu no ale nie moge sie skupic przez to na spaniu
A co do kotów jestem na etapie przekonywania męża, że chce mieć kotka teraz jak się przeprowadzimy ciekawe czy uda sie go przekonac
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:52   #1091
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Mi wet mówiła że to cecha kotów siedzących w domu - cały rok linieją i to chyba prawda, u rodziców jest kotka przydomowa, je najtańszą karmę oraz to co upoluje, a sierść gubi tylko dwa razy do roku.
Nasza nie ma specjalnej karmy na wypadanie, czesać mi się jej specjalnie nie chce (choć miałam taki plan, przyznaję!), ale nawet jak miałam szał na czesanie to przy każdym pogłaskaniu wychodziło futerko. Ale widzę że to nie jest jakaś choroba czy coś, bo futerko ma cudowne i każdy się nim zachwyca, jest super puchata i mięciusia.
Moja kotka jest wychodząca, nie siedzi ciągle w domu. Furminator też nie daje rady, nic nie daje rady. Moja kotka też ma śliczną sierść ale te kudły latające po całym domu doprowadzają mnie do szału, a zwłaszcza jak widzę jej w kuchni

Cytat:
Dziewczyny polecacie coś do smarowania cycków? Bo od kilku dni chce się wściec, tak mnie swędzą, że głowa mała.
Ja mam z perfecty. Specjalistyczny preparat do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty - tak jest napisane

Dziewczyny co jadacie na śniadania? Ja już nie wiem co mam wymyślać, a ciągle jeść to samo to już się nudzi.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 08:53   #1092
baby montana
Zakorzenienie

Niech kot sie po prostu pojawi a nie jakiestam przekonywanie :-D

Stary 2015-08-27, 08:55   #1093
czarnulax
Zakorzenienie

Kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!
kinga tylko wpadnij do nas powiedzieć jak wizyta, potem możesz się zajmować gośćmi
Casa bawcie się dobrze
niepozorna pewnie już się też wakacjuje

Ja mam wizyty różnie. Najczęściej wieczorem, bo mąż chce iść ze mną, a nie zawsze ma możliwość wyskoczyć z pracy.

A z moją poduchą raz śpię, raz nie. Leży w razie czego na łóżku, ale w ciągu nocy zdążę ją milion razy wyrzucić i wziąć z powrotem. Częściej wkładam ją tylko między nogi jakby to nie zabrzmiało

Cytat:
Takie o buciki

kocham takie małe buciki! zawsze mówiłam, że moje dziecko to będzie miało więcej butów niż ja (mój mąż zwariuje ) bo nie będę się mogła oprzeć

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja już mam powoli problem z zakładaniem butów
spoko, ja mam znacznie mniejszy a też mam problem

Moje dziecie chyba ma nową porę na szaleństwa. Albo jej wcześniej nie odkryłam, bo chodziłam wcześniej spać. Koło 24, wierci się, wypycha, kopie z każdej strony. A ja myślałam, że ona taka grzeczna w nocy
Stary 2015-08-27, 08:57   #1094
Casaa
Zakorzenienie

Kogiel, w gory jedziemy do miejscowosci Świerki, to jest na pograniczu kotliny klodzkiej, a nad morze do Grzybowa

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:05   #1095
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

UAO, ze śniadaniem też jestem nudna. Najczęściej jem kaszę jaglaną lub kukurydzianą z owocami świeżymi lub suszonymi, bywają też śledzie, tuńczyk z białym serem i ogórkami, czasem obiad z dnia poprzedniego w mniejszych ilościach albo warzywa na patelnię robione na parze, makaron na słodko, jogurt kozi z owocami i płatkami jaglanymi lub amarantusem, a raz w tygodniu chleb bg. Jak byłam bezdietowa to dochodziły przeróżne omlety, pankejki, kasza manna z owocami polana roztopioną czekoladą, owsianki na każdy możliwy sposób i w ogóle wiele innych .

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

BABY, współczuję przebojów z mężem mam wrażenie, że ten ród męski czasem żyje w innym wymiarze i dąży do zaspakajania swoich pasji, póki nie pojawi się dziecko bardziej realnie. .. mam nadzieję, że się jeszcze dogadacie, masz może bliski kontakt z jego siostrą, żeby ktoś mu jeszcze dodatkowo zwrócił uwagę na priorytety?

I kciuki za wizyty

Co do poduszki to śpię na niej namiętnie, czasem przewalam ją w nocy na drugą stronę w zależności czy chcę podparcia z przodu i mieć możliwość się na prawy bok odwrócić czy podparcia z tyłu leżąc na lewym boku.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2015-08-27 o 09:11
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:20   #1096
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny co jadacie na śniadania? Ja już nie wiem co mam wymyślać, a ciągle jeść to samo to już się nudzi.
Chleb z białym twarożkiem i dżemem truskawkowym, to akurat dzisiaj, ale zwykle to ja mam coś mięsnego. Młody domaga się mięcha cały czas, a przed ciążą tak fuczałam na mięso i tylko od wielkiego dzwonu zjadłam.

Dziewczyny, które mają zwierzaki i używają furminatora, boo ja się zastanawiam czym już czesać tego mojego sierścia. Wszędzie jest sierść w łóżku, na talerze, w kuchni no po prostu wszędzie. Czesze go taka zwykłą szczotką, ale nie lubi tego i mi ucieka, więc czesanie mojego psa wiąże się z tym, że wyciągam szczotkę i gonię go po całym podwórku.
I tak właśnie zaczęłam czytać po tym jak pisałyście, że go używacie, może na początek nie będę wydawać 150 zł na szczotkę dla psa, w szczególności, że ostatnio dużo mnie kosztuje :/ Jaką wielkość tej szczotki polecacie, bo znalazłam rozmiary miedzy 4,5 cm a 10 cm. Kajtek jest takim psiurem do kolana i bardzo chudym (je za dwóch i nie tyje )

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:27   #1097
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
UAO, ze śniadaniem też jestem nudna. Najczęściej jem kaszę jaglaną lub kukurydzianą z owocami świeżymi lub suszonymi, bywają też śledzie, tuńczyk z białym serem i ogórkami, czasem obiad z dnia poprzedniego w mniejszych ilościach albo warzywa na patelnię robione na parze, makaron na słodko, jogurt kozi z owocami i płatkami jaglanymi lub amarantusem, a raz w tygodniu chleb bg. Jak byłam bezdietowa to dochodziły przeróżne omlety, pankejki, kasza manna z owocami polana roztopioną czekoladą, owsianki na każdy możliwy sposób i w ogóle wiele innych .

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

BABY, współczuję przebojów z mężem mam wrażenie, że ten ród męski czasem żyje w innym wymiarze i dąży do zaspakajania swoich pasji, póki nie pojawi się dziecko bardziej realnie. .. mam nadzieję, że się jeszcze dogadacie, masz może bliski kontakt z jego siostrą, żeby ktoś mu jeszcze dodatkowo zwrócił uwagę na priorytety?

I kciuki za wizyty

Co do poduszki to śpię na niej namiętnie, czasem przewalam ją w nocy na drugą stronę w zależności czy chcę podparcia z przodu i mieć możliwość się na prawy bok odwrócić czy podparcia z tyłu leżąc na lewym boku.
Nudna na sniadanie z tym wszystkim co opisalas?! Moje sniadania to zawsze to samo,platki z mlekiem :-D

To nie tyle o pasje chodzi ile o fakt ze faktycznie ma dużo narZedzi i dużo rzeczy moze sam zrobic ale potrzebuje miejsca. No i ze matka go Przekonała ze warto caly remont od razu robic a nie sie rozdrabniac,tyle ze nie stac nas na caly to logiczne ze powinno sie robic to co jest konieczne-jak widać nie dla niego. Moze to i lepiej,moge juz powoli zaczac urzadzac pokoj dzieciecy tutaj gdzie wynajmuje

Stary 2015-08-27, 09:27   #1098
Dotka90
Zakorzenienie

Ja po badaniach, czekam juz w szpitalu. Za badania zaplacilam 110zl.. ale duzo bo mocz, morfologia, hiv, kiła, hbs, crp i poziom magnezu zrobilam.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:30   #1099
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja po badaniach, czekam juz w szpitalu. Za badania zaplacilam 110zl.. ale duzo bo mocz, morfologia, hiv, kiła, hbs, crp i poziom magnezu zrobilam.

I to wszystko robiłaś z przepisu lekarza, czy sama chciałaś sprawdzić?
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:31   #1100
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

To w sumie DOTKA najdroższe wyszły ci chyba wirusy. Czekamy na dalsze info

BABY, nie ma szans na porozumienie? Bo tak trochę smutno i przecież to wpłynie na wasze relacje...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:37   #1101
Dotka90
Zakorzenienie

Joanna, lekarz kazal. Tylko magnez zrobilam sama.

Med, tak - najdrozszy hiv.

Zjadkam batonika i dziec szaleje dovrze, bo na usg zobacze

Matkooo jak tu noworodki placza!

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:39   #1102
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
To w sumie DOTKA najdroższe wyszły ci chyba wirusy. Czekamy na dalsze info

BABY, nie ma szans na porozumienie? Bo tak trochę smutno i przecież to wpłynie na wasze relacje...
Tak jak juz pisalam-mieszkanie jest jego,kredyt bierze na siebie,ja juz wczesniej mowilam co mam nadzieje zrobi sie w domu, skoro nic z tego nie uwzglednil w kosztorysie (tylko on lata na ta wyspe,ja nie widziałam tej ekipy od remontu) to dla mnie oznacza to ze po prostu nie chce tego robic a ja nie bede nalegac i prosic bo to nie w moim stylu. Szkoda ze dopiero teraz sie tego dowiedziałam ale z drugiej strony dobrze ze jeszcze mam prace i mozliwosc utrzymania sie tutaj samej,zreszta licze na to ze juz po porodzie sie poczuje do roli i bedzie przynajmniej czesc wynajmu placic. A jak nie,to i tak dam sobie rade, najwyzej jakies tansze mieszkanie znajde

Stary 2015-08-27, 09:40   #1103
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, które mają zwierzaki i używają furminatora, boo ja się zastanawiam czym już czesać tego mojego sierścia. Wszędzie jest sierść w łóżku, na talerze, w kuchni no po prostu wszędzie. Czesze go taka zwykłą szczotką, ale nie lubi tego i mi ucieka, więc czesanie mojego psa wiąże się z tym, że wyciągam szczotkę i gonię go po całym podwórku.
I tak właśnie zaczęłam czytać po tym jak pisałyście, że go używacie, może na początek nie będę wydawać 150 zł na szczotkę dla psa, w szczególności, że ostatnio dużo mnie kosztuje :/ Jaką wielkość tej szczotki polecacie, bo znalazłam rozmiary miedzy 4,5 cm a 10 cm. Kajtek jest takim psiurem do kolana i bardzo chudym (je za dwóch i nie tyje )
Idź do sklepu zoologicznego, oni ci poradzą jaka szczotka dla twojego psiaka byłaby najodpowiedniejsza
Dzięki bogu mój pies nie ma sierści, bo wtedy już bym wogóle nie wytrzymała z dwoma sierściuchami w domu. A tak z psem pójdę do fryzjera i mam spokój.

Cytat:
Nudna na sniadanie z tym wszystkim co opisalas?! Moje sniadania to zawsze to samo,platki z mlekiem :-D
Moje śniadania też tak wyglądają ha ha

Cytat:

Ja chyba też zrobię dla siebie takie badania, bede spokojniejsza.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-08-27, 09:40   #1104
baby montana
Zakorzenienie

Dotka-ale skoro lekarz kazal to nie moglas bezplatnie zrobix?:-(

Stary 2015-08-27, 09:41   #1105
Konto usunięte

Cytat:
Joanna, lekarz kazal. Tylko magnez zrobilam sama.

Med, tak - najdrozszy hiv.

Zjadkam batonika i dziec szaleje dovrze, bo na usg zobacze

Matkooo jak tu noworodki placza!

Hmm, ja jeszcze tego w sumie nie robiłam:/ Gin mi nawet nic nie wspominał. Podpytam go w przyszłym tygodniu jeśli nie wyjdzie z jakimiś badaniami.

Edytowane przez 6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816
Czas edycji: 2015-08-27 o 09:42
6963c1fb65109977f9c6bf649cbcc3d41e8cdb1e_65c0253828816 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 09:46   #1106
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka-ale skoro lekarz kazal to nie moglas bezplatnie zrobix?:-(
Na nie wszystkie badania lekarz daje skierowanie.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-08-27, 09:55   #1107
bigcoffee
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim,
ja mam dzisiaj jakiś strasznie ciężki dzień - wróciły do mnie symptomy I trymestru. Mdłości, wymioty i senność. Mam nadzieje, że to tylko tak dzisiaj, a nie na stałe. Siedzę wprawdzie w pracy, ale coś czuję że po załatwieniu ważniejszych spraw zniknę do domu.
Wczoraj mieliśmy z mężem do załatwienia cała furę formalności z kredytem, notariuszem itp. może to przez te stresy dzisiaj mi się organizm buntuje?
bigcoffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:17   #1108
candyyfloss
Zadomowienie

Dotka - to spory wydatek, niestety.

Ja na szczęście do tej pory za badania nie zapłaciłam nic - na wszystkie miałam skierowanie. Nawet na HIV czy kiłę.
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-27, 10:44   #1109
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
Dotka - to spory wydatek, niestety.

Ja na szczęście do tej pory za badania nie zapłaciłam nic - na wszystkie miałam skierowanie. Nawet na HIV czy kiłę.
Ja mam skierowania tylko na podstawowe - mocz, morfologia, magnez itp, kiła.. Czy cos jeszcze to nie wiem. A na samym początku musiałam zapłacić za tokso, wzw b i c, grupę krwi. I pewnie za te na HIV itp też z własnej kieszeni.
Stary 2015-08-27, 10:45   #1110
Katharinka9876
Raczkowanie

już po wizycie, będzie na 100% dziewczynka- Nikola
mogę już kupować sukienki
wszystko dobrze się rozwija, jedynie lekarz kazał jeść więcej żelaza w diecie, zeby zapobiec anemi

szczęśliwa

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości