|
|
#1201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Pierniczki wygladaja baardzo apetycznie
.
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Daria To trzymamy kciuki żebyś za bardzo nie nagrzeszyła
![]() Ania89 Ja też teraz na kurs nie chodzę i siedzę z synkiem w domu a jestem taka padnięta, on taki maruda i bałaganiarz jak jest w domu ![]() Daguś Fajne te twoje pierniczki, dlaczego córy mojej nie zawołałaś, ona uwielbia ozdabiać ![]() Ja się dzisiaj nie ważę bo zawału dostanę, zamiast schudnąć to przytyłam
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry bardzo !
![]() Uciekam do pracy, skoncze dopiero okolo 22, masakra Dagus, jakie sliczne pierniczki, szkoda jesc Na wadze dzisiaj 62,3kg
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja wlasnie wstalam jem mleko zplatkami dzis i trzeba na uczelnie uciekac. Dlugi dzień przede mna, mam mnostwo do zrobienia. Sysa caaalutki dzień siedzisz w pracy , powodzenia mala ![]() Madzia synek nie broi za bardzo? Lepiej juz sie czuje ? Nie zawolalam Twojej córy, bo sama uwielbiam ozdabiac ![]() Ania tylko spac
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry za mna beznadziejna noc
Zdjecie rentgena wyszło nie za dobre, dostałam wiele zastrzyków, silne leki i chodzę w ortezie szyjnej. Spac sie oczywiście nie da.. Życzę Wam miłego dnia |
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
bejata współczuję. A co stwierdzili lekarze? Co to jest i od czego tak ci się stało?
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
sysa gratulacje
![]() bejata biedaku, współczuje. Może po zastrzykach się trochę lepiej czujesz? Jakieś przeciwóble czy rozkurczowe dostalaś? Ja sie chowam dzisiaj. Na wadze 56,3, czyli prawie kg więcej niż tydzień temu. To moje odchudzanie to jakiś żart :/ ale jeszcze 13 dni do świąt, coś może uda się podziałać. Melduję wczoraj pilates zaliczony, dzisiaj z rana też już, do pracy lecę na 13, ale jeszcze parę rzeczy do zrobienia mam i jedzonko muszę na dzień przygotować. Dobrze że wieczorem TŻ przyjeżdża, bo mam juz dość. |
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja czekam do okulisty,ale chyba z 10osob przede mna to troche to zejdzie
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki - chudzinki.
Wiem, ze Was ostatnio zaniedbuję ale córę mam na antybiotyku, sama też zakaszlana jestem i siedze z nią na zwolnieniu jeszcze przez tydzień. Czytam Was jednak i widze że nam się chorobowy wątek zrobił - mam nadzieje że to tylko końcówka roku i nowy zacznie sie zdrowiutko i milutko. Z kijami u mnie teraz lipa straszna ale bardzo się staram pilnowac jedzenia - no może nie az tak bardzo ale sie staram pilnowac. Dziś na wadzę ponad kg mniej niż tydzien temu - chyba stres związany z choroba małej. Cokolwiek to jest - cieszy oko. Buziaczki dla wszystkich chorusków i nie tylko. Będę do Was zaglądać.
09.11.2015 r. I walczę dalej aby utrzymać wagę ![]() Edytowane przez Zuza_kg Czas edycji: 2015-12-11 o 14:55 |
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
hej słonka
![]() ja tylko na chwilę...przeziębienie mnie rozbiera-nie mam ochoty ani pisać ani czytać...nic mi sie nie chce-łamią mnie kości,leci katar, drapie gardło... chorowitkom-zdrowia-łączę sie w jęczeniu:P andzi89 ochrzczenia nowego materaca z mężem na nowym mieszkaniu:P dagmarce smacznego piękne![]() nie chce mi sie.spadam
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
"No a jak" bylo potwierdzeniem ze zostalo ochrzczone
![]() Ja dzisiaj u tego okulisty bylam. Bo na badaniach wstepnych do pracy oprócz tego ze wyszło że średnio widze z daleko,czego byłam świadoma to jeszcze wyszło mi podejrzenie jaskry,wiec byłam to sprawdzić![]() Ale na szczęście wszystko ok i to był jakiś fałszywy alarm Potem jeszcze z mama poprzewozilam troche rzeczy z tego wynajmowanego mieszkania,bylam u rodzicow,wrocilam wieczorem,troche posprzatalam no i dzień w zasadzie zlecial. A jutro na 12h do pracy a potem 9h w niedziele,wiec weekend słaby :/
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Ania dobrze, ze z oczami nie jest tak zle
powodzenia jutro w pracy!Zuza zdrowka dla malej! I za wage.Aga zdrówka, mnie tez rozkładalo ale jakos sie chyba wybilam. Buerz czosnek i do wyrka ![]() Jutro wyjezdzam na szkolenie i wracam dopiero w poniedzialek, wiec milego weekendu
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z pracy, szok co to byl za dzien. Umylam sie, uciekam spac, dobranoc.
Aga, zdrowka mala
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
Możliwe ze to jakies opóznienie po moim wypadku samochodowym. Możliwe ze to w wyniku stresu cos z nerwami sie stało i sie poblkowaly. Jakaś radikulopatia, krecz. Nie znam sie a tym bardziej medycyna po niemiecku to nie jest moja mocna strona ![]() Daria- zastrzyki zadziałały , silny bol minął. kroplówka rozkurczające mięśnie rozluźniła mi uda, a kark dalej jak ze stali. Przeciwbólowy środek dożylny tez sie spisał. Dzisiaj odczuwam poprawę. W każdym razie służbę zdrowia i podejdcie do pacjenta pierwsza klasa. Daria kg sie nie przejmuj. I odpocznij sobie z tz. Fisia a Ciebie przeziębienie jak złapało? Wracaj do formy! Ja sie obudziłam, nastawiłam kawe i pięknie zapach rozchodzi sie po domu.. Leżę sobie z eM w salonie pod kocykiem. Jeszcze kilka dni odbieram autko i jadę do Polski PS postanowiliśmy sobie ze od stycznia 2016 będziemy fit parką słodko aż sie rzygac chce ale moze sie jakos zmotywujeny bo ja bym chętnie 6pak odsłoniła spod mojej warstwy tłuszczu
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, padam, w ogole sie nie wyspalam, a wy?
Ania89, nie martw sie, ja tez ide do pracy, na 13, bedziemy sobie razem pracowac Fajnie, ze mama pomaga w przeprowadzce, pewnie jest dumna ![]() Aza, fajnego weekendu Ciekawe czy beda jakies % ![]() Bejata, jeju, moze to faktycznie przez ten wypadek, to bardzo mozliwe, jestes teraz na jakims L4?Dobrze, ze tz Cie wspiera Zabierasz go do PL? ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Aga, jak sie dzisiaj czujesz??
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
cześć rybki
![]() andzia89-haha to wyrko będzie wam służyć długo ![]() nosisz okularki? ja sobie wyrobiłam ze 2 tygodnie temu takie czarne większe z grubą oprawką i mi się tak podobają że mogłabym w nich nawet spać daga-wyjeżdżasz z tym fajnym kolegą?? mam nadzieje że tak i że jest fajny ![]() ![]() beatka-wpisz w neta nazwę choroby to będziesz wiedzieć o co chodzi...mam nadzieję że to nie to ![]() mnie przeziebienie złapało jak latałam z mamą po sklepach plecy spocone,wiatr na dworze i tak wyszło...haha dobre-słodko aż sie rzygać chce mam nadzieję że teraz ci sie ułoży![]() pomachaj do mnie jak będziesz w pl-bo ty gdzieś niedaleko mnie będziesz ![]() sysia-a średnio na jeża dzisiaj typowe przeziebienie-katar, gardło i łamanie w kościach...ale sie nie pogarsza![]() jutro muszę być zdrowa bo mam randkę z moim do kina w końcu Bonda puszczą mój mi wczoraj zagroził że od pn mnie zabiera na siłownię (ma u ojca na strychu dosyc wypasioną) i ja biorę kompa i melkę a on swoje bedzie ćwiczył...na razie tylko groził-zobaczymy co z tego wyjdzie
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Syska dobrze spałam.
Nie nie, on zostaje u siebie. Ja jadę do rodzinki! Wróciliśmy ze spacerku wlasnie. Tak mam zwolnienie lekarskie do piątku i urlop od 14.. Wiec zwrócą mi dni Czytałam Fisia o tych chorobach, kolorowo nie jest, ale nie odczytuje wiecej bo zaraz okaże sie ze mam raka wszystkiego. Fisia ćwicz siłowo ! Najlepszy trening jaki jest
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
beatka-dokładnie...dobrze coś wiedzieć ale jak człowiek zacznie czytać internet to się okaże że na większość choruje
![]() kiedy jedziesz? pamiętaj że przed świętami ruch na drodze będzie... co znaczy siłowe?? podnoszenie ciężarów? ja mam problem z brzuchem i udami...jak ćwiczyłam melkę na nogi pupę i brzuch to fajnie mi te partie zeszły i czułam sie dobrze...dlatego myślę żeby do tego wrócić...a na razie zasmarkuje cały dom...nienawidzę katru![]() a gdzie dziewczynki? balują?
|
#1220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dopiero niedawno wróciłam do domu,a wyszlam przed 8 ![]() Po pracy u rodzicow byłam,wykąpać sie bo u nas jeszcze nie ma prysznica do końca zamontowanego ![]() Jutro 9h pracy,a potem wigilia pracownicza ![]() A pon i wt wolne ale masa do ogarniecia wiec i tak nie odpoczne![]() Cytat:
![]() Udanego szkolenia ![]() Cytat:
![]() Te badania to często guzik warte ![]() Ja w poprzedniej pracy to mialam takie badania ze masakra Cytat:
Choc na razie śpimy na materacu bo oczywiście łóżko jeszcze nie złożone Nie nosze ![]() Czasem jak nie widze z daleka czegoś,do tv czy cos i tyle caly czas nie nosze,do kompa tez nie,bo po prostu z bliska lepiej widze bez nich. A bylam u okulistki ktora wychodzi z zalozenia ze nosic jak sie nie widzi/oczy sa zmeczone itd. Ale jak nie ma potrzeby,bo np przy kompie pracuje ktory mam blisko to nie ma sensu. I tego sie trzymam zakladam jak nie widze i tyle
|
|||
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie : w srode miałam kroplówkę i podany środek przeciwbólowy dożylnie.
Dzisiaj obudziłam sie z bólem ręki , odczuwam jakaś gruba żyle czy cos i nieprzyjemny stan.. To normalne ze po kroplowce tak moje ciało reaguje? To juz kilka dni minęło |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() bejata, niestety nie pomoge skarbie, nigdy nie bralam kroplowki dozylnie. Kochana, zadbaj o siebie, nic nie zostawiaj na pozniej bo ewidentnie cos sie dzieje z Twoim zdrowkiem ![]() Ania89, a masakra z tymi lekarzami Niedawno bylam u neurologa na NFZ, czekalam dluugo na wizyte, az w koncu zjawilam sie u niego. Wizyta trwala 3 minuty, w ciszy i na koniec powiedzial, ze nie potrafi rozmawiac z mlodymi ludzmi. Wyszlam i na korytarzu powiedzialam "kawal ciu*a", niech ludzie wiedza. Wstyd, placic podatki, czekac i nie ma nic z tego.agafisia, udanej randki ![]() Mam dwa dni wolne
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 Ja kiedyś jak badałam wzrok to mi wyszło, że mam nosić okulary ale takie słabe i tylko do czytania, teraz pewnie troszkę mi się wzrok pogorszył, ale nigdy okularów nie nosiłam, mam złe doświadczenia z nimi
Za to mojego Tżta jak się pytam "co tam pisze" to on nie widzi, a kiedyś widział dokładnie na tą samą odległość co wcześniej, a teraz strasznie mu się pogorszył wzrok, chyba go wyślę go okulisty ![]() Ja weekend też mam kiepski, dzieciaki chore, mnie męczy alergia ostatnio za mocno, psikam teraz sobie spray dla alergików to jeszcze jakoś da się przeżyć. Wczoraj dopadła mnie @, a ja mam bardzo upierdliwą i tyle Beatka Może od stresu ci się tak dzieje, ja się nie znam, w każdym razie żeby cię przeszło Haha mój powiedział, że od nowego roku odchudza się razem ze mną Kiedyś razem się odchudzaliśmy to ja straciłam 5kg a on w tym samym czasie 10kg, ja ćwiczyłam dużo a on tylko trochę, jedynie, jadł tylko trochę więcej ode mnie, to co ja mu zrobiłam i jemu bardzo fajne waga spadała. Aguś No to obie zasmarkane możemy sobie podać rękę, mnie wkurza alergia a ciebie choroba, dzieci też u mnie teraz chore Cholery zaraz dostanę Syska haha ale pojechałaś z tym tekstem ![]() Wróciła córka marnotrawna, czyli JA ![]() Mój mi wczoraj naprawił rowerek stacjonarny, pewnie zauważył, że mi waga idzie w górę i nie ćwiczę, bo jakoś nie umiem się zmotywować. Tak to zawsze z rana najpierw sobie na rowerku na rozgrzewkę 30min popedałowałam a potem zabierałam sieza Killera, a jak mi się rowerek zepsuł to jakoś nie umiem tak od razu na Killera sięz abrać i przez to wcale nie ćwiczyłam ![]() Naprawił go tak, że działa lepiej niż jak był nowy, a ja myślałam, że już się go nie da naprawić i będzie do wywalenia Od wczoraj mam @ więc jak narazie tylko na rowerku pojeżdżę,nic innego nie mogę U mnie oprócz tego, że dzieci chore i mnie alergia dobija, to wczoraj ozdabiałam sobie świątecznie okna Wszyscy już mają ozdoby świąteczne na oknach, a ja dopiero od wczoraj i to jeszcze nie na wszystkich ![]() Święta tuż tuż, pewnie nie schudnę już, ale przynajmniej postaram się wrócić do tej wagi co miałam 2 tygodnie temu, a w święta za dużo nie przytyć Po nowym roku dam czadu
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-12-13 o 07:53 |
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Madzia, to bedziesz smigac na rowerku Fajnie, ze tz chce sie z Toba odchudzac Kochana, jak slabo widzisz to idz do okulisty, lepiej zapobiegac niz pozniej leczyc duza wade Zawsze mozna nosic soczewki
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ja długo spałam, dzbanek kawy zaparzony, moj ulubiony kubek jest, eM jest, bóle moje są, wszystko sie zgadza pogoda piekna, ale mroźno.Jutro jadę do siebie, obskocze od razu lekarzy, poumawiam wizyty.. I czekam tylko na autko Jak widze Madziu na endomondo ile ty pedałujesz to łohooo - gratki. Ja sie ciesze na styczeń 2016- Lubie nowe początki. |
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Syska Ja nie widzę słabo, mój widzi słabo
Mi kiedyś kazali nosić 0,5 (już nie pamiętam czy + czy -) ale tylko do czytania, teraz widzę tylko troszkę gorzej ale to ile lat już minęło. A mojemu coś ostatnio pogorszył się wzrok i to nie mało Jego muszę wysłać do okulisty. Ja to kiedyś już wam chyba pisałam, jaką miałam przygodę z okulistką, jak byłam dzieckiem. Poszłam z moją mamą do okulisty jak miałam 9 lat, a ta pomyliła się i zamiast przepisać mi okulary 0,5 to jej się pomyliło i mi napisała 5,5. Moja mama nie wiedziała o tym i takie szkła kupiła. Nic kompletnie w nich nie widziałam, nie nosiłam ich bo się nie dało. Potem poszliśmy do kolejnego okulisty i powiedział mi, że gdybym te okulary naprawdę wtedy nosiła to straciłabym wzrok, oślepłabym, od tego czasu nie chodzę do okulisty. Mam uraz. ![]() Beatka No właśnie długo nie pedałowałam, chyba z 2 tygodnie Ale dzisiaj nadrobiłam Ja już też nie mogę doczekać się wyjazdu ![]() A więc melduję zaliczony rowerek, poszalałam 160min (83,5km), średnia prędkość 31,3km/h, w życiu takiej prędkości nie miałam ![]() Dzisiaj luz, obiadu nie muszę gotować, mój zabiera nas do restauracji, w której potem córa będzie mieć Komunię. Jedziemy tam bo chcę sobie zrobić zdjęcia menu, bo mi wtedy nie dali i pomyśleć przez święta co na kolację na Komunii chcę żeby było. Strasznie mi z tym tak namieszali, chcę to pozmieniać, a skoro nie chcieli mi tego menu dać to kij, zrobię sobie zdjęcia, wybiorę co chcę i im potem pokażę albo prześlę na maila. ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Masakra w tym miesiącu łącznie z dzisiejszym rowerkiem zaliczyłam dopiero 550min, ale jest daremna ![]() A w ciągu całego roku też mam podliczone, na niektóre liczby fajnie popatrzeć, a na inne to wstyd ![]() W ciągu roku, zaliczyłam: Mel B: 998min Tiffany: 590min Brzuszki: x661 ![]() Przysiady: x661 ![]() ćw. na biodra 10min (1 x 10min) ![]() Pilates na łydki: 60min (5 x 12min) ![]() Rowerek stacjonarny + zwykły: 3804,5km Stepper: 395min Killer: x21 Skalpel: x3 Bieganie: 683km (a chciałam dobić 1000km i się zdemotywowałam) Bieżnia: 133,1km Basen: 12,3km To tyle, jeszcze coś do końca roku dodam, ale nie będzie pewnie tego za dużo
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-12-13 o 11:38 |
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, do okulisty a nie takie wymowki
Twoje wyniki sa jak zawsze imponujace Twoja mala juz bedzie miala komunie w 2016? Duza dziewczynka ![]() Wrocilam z kosciolka, dzisiaj ma zjechac sie rodzinka, lubie
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Syska Tak w 2016 roku, już musiałam dawno zamówić restaurację na ten dzień, bo potem wszystko pozajmowane
Nie mają niestety swojej strony internetowej, są tylko na facebooku ale tam menu nie ma To będzie u ciebie wesoło, miłego dnia ![]() Ja dzisiaj do kościoła nie poszłam, dzieci chore to mój sam pojechał, jedynie potem szybko do tej restauracji pojedziemy a potem reszte dnia w domu. |
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
No No ładne wyniki!! , ja tez sobie statystki posprawdzam pod koniec roku ;p
Ktora poleci porządne fajne leginsy na siłownie ? Któraś pisała ze jakies fajne sobie kupiła! Cos bym sobie zamówiła
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
hej rybki
![]() madzia-ale dawno cie nie widziałam na forum ![]() ![]() biedna-nie dość że dzieciaki chore marudne to jeszcze ty z każdej strony ciekniesz...współczuje : * ja jak byłam mała to mi lekarz przepisał antybiotyki jak dla konia...nie chciałam ich łykać bo były wielkie i przez gardło mi nie przełaziły...po 3 dniach płaczu i zmuszania poszliśmy do innego lekarza i się okazało że przepisał mi strasznie dużą dawke...mimo to nie boję sie chodzić do lekarzy...marsz do okulisty![]() ![]() sysa-nie wiem czy randka nie będzie jutro bo dziś za mocno smarkam zeby iść do kina ![]() ania-to jeszcze troche wam zostało w tym domku...bez łóżka pół biedy-ale bez prysznica-słabo... beatka-co z tą żyłą?? jak ci nie zeszło to leć do lekarza...jeszcze jakiegos zatoru dostaniesz... też lubię nowe początki sandra-gdzie jesteś mała?? ja nadal smarkam i ciągam nosem...ale mi sie nie pogarsza więc jakiś plus jest nie dietuje, nie ćwicze, wcinam słodkie. lezę na kanapie...ot co:P
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

.

zrobilam dzis pierniczki z przepisu od Agi

za wage.

Cholery zaraz dostanę 
Twoje wyniki sa jak zawsze imponujace