MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 21:17   #1201
bartholomew
Raczkowanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Liczy się nie różdzka lecz czarodziej!
bartholomew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:26   #1202
Dyskrecja
BAN stały

Fajnie powiedziane. Długi penis nie zawsze jest gwarancją udanego seksu i to sie potwierdza.
Dyskrecja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:42   #1203
Iloncia703
Raczkowanie

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Droga Aniu pochwa jest bardzo rozciągliwa, i nawet jeżeli masz teraz wrazenie, ze jest troszeczke (brzydko powiem przepraszam) "rozepchana ", to powinna po jakimś czasie wrócic do dawnych rozmiarów.
Tak samo jak podczas porodu. Pomyśl sobie jak musi "rozepchac " się pochwa, zeby urodzic bobaska mimo to po jakimś tam czasie udaje jej sie wrócic do dawnej sprawnosci. Tak jesteśmy właśnie zbudowani.
Jeżeli zaczniesz sobie wmawiac, że Twój parter ma małego i nic nie będziesz czuła to właśnie tak sie stanie, bardzo ważne jest Twoje nastawienie psychiczne i dobrana pozycja.
PS. Mój obecny partner ma 18-19 cm. jest moim pierwszym i mam nadzieje ostatnim
Iloncia703 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 14:58   #1204
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

a ja do tej pory nie wiem ile cm ma "moj" sprzet..i nie interesuje mnie to jakos specjalnie...ale dla mnie jest chyba idealny..bo tylko z obecnym partnerem odczuwam pelna satysfakcje seksualna...
majac do czynienia z wiekszym (niz obecny) odczuwalam bol...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 16:34   #1205
szarak
Rozeznanie

GG do szarak
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Iloncia703
zgadza się autosugestia to podstawa !
ale żeś przy okazji zareklamowała swojego .... heh ps. mierzyłaś ? jak? ;P
Stary 2010-04-12, 11:44   #1206
sponsor_krakow
Przyczajenie

Nie moglem sie powstrzymac przed zarejestrowaniem i dodaniem cos od siebie... otoz to Nie mam murzynskiego penisa , a nawet mam sredniego , ale nie o to chodzi , zaliczylem w swoim krotkim zyciu okolo 40 kobiet a czego najwiecej w okresie od 25 lat do 30 , choc nie mam duzego penisa zadna z nich nie narzekala na mnie a nawet dalej utrzymuje z nimi staly kontakt a to dlaczego ? odpowiedz jest prosta CHLOPCY , MEZCZYZNY , nie martwicie sie ze macie sredniego , zbyt malego , dlugosc penisa nie jest najwazniejsza , najwazniejsza jest dlugosc WYDRUKU Z KONTA BANKOWEGO to najbardziej podnieca moje partnerki , Nic tak nie dziala pobudzajaco na moja partnerke , jak widzi gdy wydaje grube tysiace na jej zachcianki w najlepszym butiku w Krakowie , wiem ze w tej chwili ma juz mokro i zrobi wszystko dla mnie zeby mi podziekowac... Takze ZYCZE WAM WSZYSTKICH WESOLEGO SPOKOJNEGO UDANEGO ZYCIA I SZCZESCIA BO TO W ZYCIU TEZ JEST BARDZO WAZNE.. POZDRAWIAM ;0
sponsor_krakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:18   #1207
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
Napisane przez sponsor_krakow Pokaż wiadomość
CHLOPCY , MEZCZYZNY , nie martwicie sie ze macie sredniego , zbyt malego , dlugosc penisa nie jest najwazniejsza , najwazniejsza jest dlugosc WYDRUKU Z KONTA BANKOWEGO to najbardziej podnieca moje partnerki , Nic tak nie dziala pobudzajaco na moja partnerke , jak widzi gdy wydaje grube tysiace na jej zachcianki w najlepszym butiku w Krakowie , wiem ze w tej chwili ma juz mokro i zrobi wszystko dla mnie zeby mi podziekowac...
Cóż, jeśli tylko takie kobiety spotkałeś na swojej drodze...
Mnie akurat ów eufemistycznie nazwany sponsoring jakoś nie przyprawia o dreszcz rozkoszy. Przeciwnie, odnoszę wrażenie, że poza wypchanym portfelem taki mężczyzna niewiele ma do zaoferowania.

Edit: I ja wiem, że to brzydko i wbrew regulaminowi, ale "chłopcy, mężczyźni", nie "chłopcy, mężczyzny"...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski

Edytowane przez srebrnykot
Czas edycji: 2010-04-12 o 12:22
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 12:25   #1208
0nasty0
Wtajemniczenie

GG do 0nasty0

Cytat:
Nie moglem sie powstrzymac przed zarejestrowaniem i dodaniem cos od siebie... otoz to Nie mam murzynskiego penisa , a nawet mam sredniego , ale nie o to chodzi , zaliczylem w swoim krotkim zyciu okolo 40 kobiet a czego najwiecej w okresie od 25 lat do 30 , choc nie mam duzego penisa zadna z nich nie narzekala na mnie a nawet dalej utrzymuje z nimi staly kontakt a to dlaczego ? odpowiedz jest prosta CHLOPCY , MEZCZYZNY , nie martwicie sie ze macie sredniego , zbyt malego , dlugosc penisa nie jest najwazniejsza , najwazniejsza jest dlugosc WYDRUKU Z KONTA BANKOWEGO to najbardziej podnieca moje partnerki , Nic tak nie dziala pobudzajaco na moja partnerke , jak widzi gdy wydaje grube tysiace na jej zachcianki w najlepszym butiku w Krakowie , wiem ze w tej chwili ma juz mokro i zrobi wszystko dla mnie zeby mi podziekowac... Takze ZYCZE WAM WSZYSTKICH WESOLEGO SPOKOJNEGO UDANEGO ZYCIA I SZCZESCIA BO TO W ZYCIU TEZ JEST BARDZO WAZNE.. POZDRAWIAM ;0

jak dla mnie, nie masz czym się chwalić i poza wydrukiem z konta, nie masz napewno nic do zaoferowania haha

lexie
Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy,
zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie.
0nasty0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:43   #1209
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:

Chlopie, a nie taniej by Ci wyszlo isc do domu publicznego ?

To juz abstrahujac od tego, ze jedyne grube tysiace jakie autor widzial, to w monopolu czy innym eurobiznesie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:28   #1210
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
:brzydal ::cojest :
sądzę że spotykasz takie kobiety bo sam jesteś na ich poziomie :P po prostu pasujecie do siebie!!!
z resztą zazwyczaj faceci którzy gadają że kobiety lecą tylko na kasę maja bardzo duże kompleksy i tłumaczą sobie brak kobiety brakiem kasy
i tak jak już Wyrak napisał, po co wydawać tyle kasy skoro można iść do burdelu, chociaż często nawet można spotkać "darmowe" dziewczyny np. w dyskotekach :P

Edytowane przez Edsonka
Czas edycji: 2010-04-12 o 15:29
Edsonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:44   #1211
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakim jestes czlowiekiem takich ludzi spotykasz na swoojej drodze. Wspolczuje ci bardzo takiego podejscia do kobiet i zycia.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 15:48   #1212
agaafurm
Raczkowanie

Cytat:

nie rozumiem, taniej by ci wyszło skorzystać z burdelu skoro tak czy siak płacisz jedynie za podziękowanie czyt. seks. Mało jesteś obrotnym biznesmenem.
Stary 2010-04-12, 16:23   #1213
sponsor_krakow
Przyczajenie

kochane ptysie do burdelu idzie sie na godzinke i 200 zł i kolezanka traktuje to jako prace , chyba do konca niewiecie na czym polega sponsoring ja place nie za godzine , ale za niekiedy caly weekend , pojscie razem do teatru na jakis spektakl , lub przyjecie rodzinne , widze ze zle mnie zrozumialyscie a co do kolezanki ktora wspomniala o kompleksach , wcale ich nie mam , no hmmm troszke moglbym schudnac bo mam 190 cm wzrostu i waze 110 kg ale co tam Pozdrawiam Wszystkie Panie bo to dzieki Wam swiat jest piekniejszy
Stary 2010-04-12, 16:27   #1214
norka27
Zakorzenienie

Tak dodam od siebie ze nie liczy sie ilosc ale jakosc chociaz co za malo to nie dobrze - bo wlasciwie nic nie czuc - a za wiele tez nie fajnie bo potem czuje sie jak po cwiczeniach na poligonie porozrywana to tu to tam i nastepny tydzien mozna tylko o zabawach pomazyc. Ja tam preferuje srednia krajowa plus technike i tam zadnych murzynskich specjalow mi nie trzeba
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 17:11   #1215
srebrnykot
stary jednooki dachowiec

Cytat:
kochane ptysie do burdelu idzie sie na godzinke i 200 zł i kolezanka traktuje to jako prace , chyba do konca niewiecie na czym polega sponsoring ja place nie za godzine , ale za niekiedy caly weekend , pojscie razem do teatru na jakis spektakl , lub przyjecie rodzinne , widze ze zle mnie zrozumialyscie a co do kolezanki ktora wspomniala o kompleksach , wcale ich nie mam , no hmmm troszke moglbym schudnac bo mam 190 cm wzrostu i waze 110 kg ale co tam Pozdrawiam Wszystkie Panie bo to dzieki Wam swiat jest piekniejszy
Kochany eklerku Ja tam widzę różnicę tylko w zakresie usług. Gdybyś powiedział prostytutce, że zapłacisz o wiele więcej, ale za to chcesz pokazać się z nią w towarzystwie, to by się do tego przystosowała. Dlatego nie widzę różnicy, tu i tu jest seks za pieniądze, tylko w Twoim wypadku większy zakres usług i inne stawki.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
srebrnykot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 17:30   #1216
sponsor_krakow
Przyczajenie

Nie do konca jest tak jak piszesz kłapouszku , no chocby sposob poruszania sie kobiet z agencji troszke by mnie deprymował jakbym pokazal sie z taka na obiedzie rodzinnym to juz wiem jakby rodzina komentowala to pozniej w swoim gronie , a moja obecna partnerka jest bardzo sympatyczna dziewczyna o urodzie azjatki , z ktora moge rozmawiac godzinami o sensie istnienia , o jej problemach w ktorych jej pomagam , chodzimy na dlugie wieczorne spacery wzdluz Wisły to jest cos pieknego , choc trzeba uwazac zeby sie na dluzej nie przywiazac.... Okej fajne dziewczyny z Was z tego co czytalem , zycze Wam wszystkiego najlepszego i powodzenia w zyciu i kochajacego partnera Za tydzien wracam to moze jeszcze podyskutujemy ciao
Stary 2010-04-12, 18:41   #1217
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Jakim jestes czlowiekiem takich ludzi spotykasz na swoojej drodze. Wspolczuje ci bardzo takiego podejscia do kobiet i zycia.
E tam, co tu wspolczuc jak to mitoman jakis. Pewnie jeszcze mleko pod nosem.

Cytat:
Dobra, fajnie, ale nawet mi sie nie chce wytykac braku logiki w tych bajkach

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 21:50   #1218
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na pewno masz kompleks i niedojrzałość emocjonalną.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:53   #1219
agaafurm
Raczkowanie

Cytat:
Nie do konca jest tak jak piszesz kłapouszku , no chocby sposob poruszania sie kobiet z agencji troszke by mnie deprymował jakbym pokazal sie z taka na obiedzie rodzinnym to juz wiem jakby rodzina komentowala to pozniej w swoim gronie , a moja obecna partnerka jest bardzo sympatyczna dziewczyna o urodzie azjatki , z ktora moge rozmawiac godzinami o sensie istnienia , o jej problemach w ktorych jej pomagam , chodzimy na dlugie wieczorne spacery wzdluz Wisły to jest cos pieknego , choc trzeba uwazac zeby sie na dluzej nie przywiazac.... Okej fajne dziewczyny z Was z tego co czytalem , zycze Wam wszystkiego najlepszego i powodzenia w zyciu i kochajacego partnera Za tydzien wracam to moze jeszcze podyskutujemy ciao
możesz z nią o tym gadać bo jej za to płacisz...to nie jest nic pięknego, tylko rodzaj usługi oferowanej przez tą panią. nie ma się czym szczycić.
Stary 2010-04-13, 07:08   #1220
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda tylko,ze ta jej inteligencja jest do wynajęcia.
prawdopodobnie jesteś jednym z wielu.
ja wolałabym byc jedyną,a nie jedną z kolekcji.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 17:54   #1221
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Fajnie ze sa tu takie madre dziewczyny niestety w zyciu jest pelno takich sponsorow, ja osobiscie bardzo wspolczuje tym ludziom. milosci za pieniadze sie nie kupi. gdy bedzie umierajacy zadna z tych kobiet nie poda mu reki...
wracajac do temaciku, moj Tż ma nieduzego peniska, mniejszego od mojego bylego (z ktorym stracilam dziewictwo). w zupelnosci mi to nie przeszkadza, sprawia mi radosc i przyjemnosc, uwielbiam go piescic recznie i ustami-nie zamienilabym go na zadnego innego!!! wiec tak jak inne wizazanki uwazam ze wielkosc peniska nie ma znaczenia. LICZY SIE MILOSC....my juz razem 3,5 lat. nie ma rutyny, no moze czasem, ale naprawde mozna sobie wszystko tak urozmaicac, wyobrazac, zmieniac z jedna i jedyna osoba ze nie rozumiem ludzi ktorzy maja( tak jak sponsor ktory sie na tym forum pojawil) wiele partnerow.MONOGAMIA jest sztuka, ktora warta jest zachodu.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:15   #1222
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez 3AslizgEU Pokaż wiadomość
jak meżczyzna tyle to długosc penis a mu sie skraca, wiec czasem warto odchudzić swojego meżczyne jak wam brakuje kilka centymetrow
moj jest chudy powiedzialabym ze nawet bardzo, i do tego 192cm, kocham go za to jaki jest a nie jak wyglada ale odpowiedz smieszna-fajna
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 18:39   #1223
stokrotka1404
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Ale na pewno masz kompleks i niedojrzałość emocjonalną.
Zgadzam sie w 100%
stokrotka1404 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-02, 12:54   #1224
Dopamine99
Zadomowienie

Zarejestrowałem się tutaj, bo chcę dodać coś od siebie do tematu.

Ze smutkiem, czytając ten temat, stwierdziłem, że część kobiet, to osoby, które po prostu nie są godne zaufania. To, co tutaj opisujecie, to intymne części ciała Waszych partnerów.

Mężczyzna, który idzie do łóżka z kobietą obdarza ją dużym zaufaniem, również, możliwe, że w takim samym stopniu jak kobieta, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, intymności i po prostu zostawienia pewnych spraw między dwójką ludzi. Zastanawiam się czy Wasi mężczyźni nie mają nic przeciwko temu, że wypisujecie tutaj tak szczegółowe wymiary? Zastanawiam się, czy oni wiedzą, że niektóre z Was myślą, że z 'większym' partnerem jest lepiej? A może z mniejszym jest lepiej? Wiedzą, że ich nie akceptujecie w pełni, lub nie akceptowałyście?

Dla mnie sprawa jest prosta - gdyby moja kobieta robiła tak jak Wy, to dla mnie naruszenie tego poczucia bezpieczeństwa, intymnej relacji, byłoby dość nieprzyjemne i niesmaczne. Miałbym wrażenie, że gdzieś w internecie krążą opowieści o mnie, a jej przyjaciółki wiedzą o mnie tyle, co ta jedyna osoba, której zaufałem. A przynajmniej ja - jako mężczyzna - czuję niesmak, gdy widzę jak ludzie odczarowują i prymitywizują intymne relacje, bez wiedzy tych, którzy im szczerze ufają i bez szacunku do swoich poprzednich partnerów. I to niezależnie od tego, czy wiadomo o kim konkretnie jest mowa, czy nie.

Po to nosi się majtki, żeby niektóre części ciała były niewidoczne dla tych, którym nie życzę sobie pokazywać tego, co tam mam.

Same chcecie być szanowane, więc szanujcie mężczyzn.
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 12:29   #1225
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Konto usunięte

Cytat:
Ohhh Pączusiu. !! Na przyjęcie rodzinne ? Czy Ty czasem nie przesadzasz ?

Cytat:
Napisane przez Dopamine99
Ze smutkiem, czytając ten temat, stwierdziłem, że część kobiet, to osoby, które po prostu nie są godne zaufania. To, co tutaj opisujecie, to intymne części ciała Waszych partnerów.

Mężczyzna, który idzie do łóżka z kobietą obdarza ją dużym zaufaniem, również, możliwe, że w takim samym stopniu jak kobieta, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, intymności i po prostu zostawienia pewnych spraw między dwójką ludzi. Zastanawiam się czy Wasi mężczyźni nie mają nic przeciwko temu, że wypisujecie tutaj tak szczegółowe wymiary? Zastanawiam się, czy oni wiedzą, że niektóre z Was myślą, że z 'większym' partnerem jest lepiej? A może z mniejszym jest lepiej? Wiedzą, że ich nie akceptujecie w pełni, lub nie akceptowałyście?

Dla mnie sprawa jest prosta - gdyby moja kobieta robiła tak jak Wy, to dla mnie naruszenie tego poczucia bezpieczeństwa, intymnej relacji, byłoby dość nieprzyjemne i niesmaczne. Miałbym wrażenie, że gdzieś w internecie krążą opowieści o mnie, a jej przyjaciółki wiedzą o mnie tyle, co ta jedyna osoba, której zaufałem. A przynajmniej ja - jako mężczyzna - czuję niesmak, gdy widzę jak ludzie odczarowują i prymitywizują intymne relacje, bez wiedzy tych, którzy im szczerze ufają i bez szacunku do swoich poprzednich partnerów. I to niezależnie od tego, czy wiadomo o kim konkretnie jest mowa, czy nie.

Po to nosi się majtki, żeby niektóre części ciała były niewidoczne dla tych, którym nie życzę sobie pokazywać tego, co tam mam.

Same chcecie być szanowane, więc szanujcie mężczyzn.
I tutaj się zgadzam .!
Nie wyobrażam sobie jak mogłabym "obsmarowywać" mojego kochanego TŻ. On jest najcudowniejszy, a i pod jego ubraniem jest mój teren, na temat którego nie chcę nawet się wypowiadać, bo to nie smaczne i na pewno nie byłby z tego zadowolny..
Kocham za to co ma w środku, nie na zewnątrz.

Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398
Czas edycji: 2010-08-03 o 12:32
1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 08:37   #1226
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez born2create Pokaż wiadomość
Jako facet chciałbym wyrazić swoją opinię po przeczytaniu (dość pobieżnie) ale jednak tego wątku.

W życiu nie przyszło mi oceniać / zastanawiać się nad tym jaki rozmiar piersi jest najlepszy czy jaki kształt pochwy jest najładniejszy itd. Tak samo że wymiar 90-60-90 jest idealny, a reszta to już do dupy. To ironia do waszego sposobu dyskusji (w większości) bo właśnie tak ją odebrałem. Do teraz nie wiedziałem, że kobiety traktują mężczyzn aż tak instrumentalnie, tak jakbym czytał wywiady z aktorkami porno. Cóż świat po zejściu na psy, schodzi na ich gówna. Nie chce takich kobietn, zresztą pewnie z wzajemnością. Jestem sam i chyba to polubię.
Lepsze to niż jakaś pustota z linijką w łóżku. Takie coś oznacza, że traktuje partnera instrumentalnie i porównuje go z poprzednimi. Wniosek? Nie chodzi o więź emocjonalną czy tam miłość, tylko o spełnienie zwykłej zwierzęcej żądzy, fałszywie współcześnie przypisanej do mężczyzn. Ktoś kiedyś powiedział, że kobiety są okrutniejsze od mężczyzn, teraz widzę, że miał rację. Piszę za siebie, ale dla mnie (i nie ważne czy jestem 'mały', 'średni', czy 'duży') to nici z seksu po takim linijkowym przypale.
Ciekawe jakbyście się czuły jakby facet wyciągnął metrówkę i zaczął wymierzać wasze obwody itd. Życzę takich właśnie partnerów. Wszystkie jesteście takie fizycznie idealne? Szczerze w to wątpie. Zresztą ludzie powinni się dobierać także na podobnym poziomie intelektualnym, a więc w przyrodzie pozostałaby pełna symbioza.

Na szczęście są inne ważne rzeczy na tym świecie niż tak pojmowany 'seks'.
Darujcie sobie zbyt 'finezyjne' jechanie po mnie i tak już tu nie wracam, szkoda mi więcej na to czasu stracić.

Pozdrawiam serdecznie.
nikt nie sprawdza długości jego paznokci,aby określić jego swxualność.
penis ,jako przyżąd dozujący namiętność jest potrzebny ,aby zadowolic daną partnerkę.
jeśli kobieta jest szeroka,to malutki penisek przeleci,tak samo,jak wąska kobieta może odczuwac ból przy grubszym penisie.
czy to jest ,aż takie złe i ponizające?
czy liczy aię tylko wasza przyjemność,a my się nie liczymy?
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:10   #1227
Dopamine99
Zadomowienie

Zważając na to, że, wg seksuologów, niedopasowanie seksualne zdarza się rzadko, a brak orgazmu lub przyjemności seksualnej kobiety wiąże się przeważnie z jej podświadomym brakiem akceptacji partnera, lub wieloma innymi zmiennymi (nie czuje się z nim bezpiecznie, nie zna go, itd) - tak, takie instrumentalne traktowanie jest poniżające. Zwłaszcza, że nakłada presję na mężczyzn i czasem zdarza się, że z seksu nici, bo mężczyźnie nie staje.

Cytat:
jeśli kobieta jest szeroka,to malutki penisek
Jeśli kobieta jest szeroka, to normalnego penisa będzie uważała za malutkiego, a to jej problem, nie jego. Ona sobie może poćwiczyć mięśnie Kegla, on raczej rozmiaru nie zmieni.

ps. są takie kobiety, które samymi mięśniami pochwy potrafią wsuwać i wysuwać penisa partnera. Zgaduję, że żadna z Was tak nie potrafi?

Cytat:
czy liczy aię tylko wasza przyjemność,a my się nie liczymy?
Jakoś częściej się słyszy, że mężczyźni mają do siebie pretensje ze względu na zbyt małego penisa, niż, że kobiety mają kompleks zbyt dużej/małej pochwy. Miał któryś pretensje, że pochwa jest zbyt szeroka? Zgaduję, że takie osądy zdarzają się rzadko.

Edytowane przez Dopamine99
Czas edycji: 2010-08-16 o 10:13
Dopamine99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:35   #1228
ston3d
Zadomowienie

Life is brutal. Faceci rozmawiają o kobietach, kobiety o mężczyznach. Jak facet powie że lubi duże piersi to jest ok, więc czemu kobieta nie może powiedzieć że lubi duże penisy?

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Dopamine99 Pokaż wiadomość
Jakoś częściej się słyszy, że mężczyźni mają do siebie pretensje ze względu na zbyt małego penisa, niż, że kobiety mają kompleks zbyt dużej/małej pochwy. Miał któryś pretensje, że pochwa jest zbyt szeroka? Zgaduję, że takie osądy zdarzają się rzadko.
Mi się zdarzyło. Facet miał naprawdę cienkiego penisa i próbował swoje kompleksy zamienić na moje własne.
ston3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 10:40   #1229
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak jak faceci w większości szaleją za większymi/średnimi piersiami tak kobiety mają prawo mieć "ulbuiony" rozmiar penisa. Mój facet ma sporego i to mnie kręci, nawet jeśli chodzi o same bodźce wzrokowe.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-16, 12:01   #1230
Irisfeal
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez born2create Pokaż wiadomość
Jako facet chciałbym wyrazić swoją opinię po przeczytaniu (dość pobieżnie) ale jednak tego wątku.

W życiu nie przyszło mi oceniać / zastanawiać się nad tym jaki rozmiar piersi jest najlepszy czy jaki kształt pochwy jest najładniejszy itd. Tak samo że wymiar 90-60-90 jest idealny, a reszta to już do dupy. To ironia do waszego sposobu dyskusji (w większości) bo właśnie tak ją odebrałem. Do teraz nie wiedziałem, że kobiety traktują mężczyzn aż tak instrumentalnie, tak jakbym czytał wywiady z aktorkami porno. Cóż świat po zejściu na psy, schodzi na ich gówna. Nie chce takich kobietn, zresztą pewnie z wzajemnością. Jestem sam i chyba to polubię.
Lepsze to niż jakaś pustota z linijką w łóżku. Takie coś oznacza, że traktuje partnera instrumentalnie i porównuje go z poprzednimi. Wniosek? Nie chodzi o więź emocjonalną czy tam miłość, tylko o spełnienie zwykłej zwierzęcej żądzy, fałszywie współcześnie przypisanej do mężczyzn. Ktoś kiedyś powiedział, że kobiety są okrutniejsze od mężczyzn, teraz widzę, że miał rację. Piszę za siebie, ale dla mnie (i nie ważne czy jestem 'mały', 'średni', czy 'duży') to nici z seksu po takim linijkowym przypale.
Ciekawe jakbyście się czuły jakby facet wyciągnął metrówkę i zaczął wymierzać wasze obwody itd. Życzę takich właśnie partnerów. Wszystkie jesteście takie fizycznie idealne? Szczerze w to wątpie. Zresztą ludzie powinni się dobierać także na podobnym poziomie intelektualnym, a więc w przyrodzie pozostałaby pełna symbioza.

Na szczęście są inne ważne rzeczy na tym świecie niż tak pojmowany 'seks'.
Darujcie sobie zbyt 'finezyjne' jechanie po mnie i tak już tu nie wracam, szkoda mi więcej na to czasu stracić.

Pozdrawiam serdecznie.
Nikt tu nie włazi do łóżka z linijką no proszę Cię.. tu chodzi raczej o dyskusję " jeśli mój partner ma małego penisa to jakie pozycje będą najlepsze" albo "czy jeśli mój partner ma dużego penisa a poprzedni miał mniejszego to czy obecny nie będzie sprawiał mi bólu" itd itp Dziewczyny piszą też że np ich partner ma małego penisa którym w łóżku sprawia im ogromną przyjemność. To zwykła wymiana poglądów, dyskusja, zaspokajanie ciekawości i likwidowanie pewnych mitów(np że jak mały to kiepski a duży to wspaniały)to pomaga innym dziewczynom nabrać zdrowego podejścia.
I nie mów bo faceci często( przy mnie także, więc się z tym nie kryją raczej) oceniają biusty dziewczyn. Łącznie z tym że ostatnio znajomy przy ludziach rzucił do koleżanki tekstem, że "masz za duży biust do swojej sylwetki, ale nie mówię że to źle ". Innym razem słyszałam że ta ma czym oddychać a tamta płaska albo ze "najlepiej pieści się co się w ręku mieści" od chłopaka którego dziewczyna ma średni biust.

Więc nie my takie złe tutaj, ale jest to raczej powszechne u obu płci. I szczerze mówiąc nie sądzę żeby wiele z wypowiadających się tu dziewczyn powiedziała to samo koleżance. Osobiście znam jedną tylko która pochwaliła mi się że jej partner jest dobrze wyposażony. Reszta trzyma pełną dyskrecję bo to szacunek dla partnera. Ale tu jesteśmy raczej anonimowe. Żadna też tutaj nie pisała, że po wejściu do łóżka i zobaczeniu, że facet wielkością nie grzeszy rzuciła go i jeszcze wyśmiała.

(Nawiasem mówiąc ostatnio mój facet mierzył sobie obwód w pasie po czym z ciekawości zapytał ile ja mam. Nie miałam większych oporów przed zmierzeniem, tak samo jak kiedyś ze zmierzeniem obwodu w biuście czy biodrach i powiedzeniu mu wymiarów mimo, że nie mam 90-60-90. To co? fakt że chciał to wiedzieć sprawia ze traktuje mnie instrumentalnie? Nie sądzę..)

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Life is brutal. Faceci rozmawiają o kobietach, kobiety o mężczyznach. Jak facet powie że lubi duże piersi to jest ok, więc czemu kobieta nie może powiedzieć że lubi duże penisy?

Otóż to.

Cytat:
Napisane przez ston3d Pokaż wiadomość
Mi się zdarzyło. Facet miał naprawdę cienkiego penisa i próbował swoje kompleksy zamienić na moje własne.
palant-.-

Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych
Irisfeal jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości