|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Liczy się nie różdzka lecz czarodziej!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
BAN stały
|
Fajnie powiedziane. Długi penis nie zawsze jest gwarancją udanego seksu i to sie potwierdza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Raczkowanie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Droga Aniu pochwa jest bardzo rozciągliwa, i nawet jeżeli masz teraz wrazenie, ze jest troszeczke (brzydko powiem przepraszam) "rozepchana ", to powinna po jakimś czasie wrócic do dawnych rozmiarów.
Tak samo jak podczas porodu. Pomyśl sobie jak musi "rozepchac " się pochwa, zeby urodzic bobaska mimo to po jakimś tam czasie udaje jej sie wrócic do dawnej sprawnosci. Tak jesteśmy właśnie zbudowani. Jeżeli zaczniesz sobie wmawiac, że Twój parter ma małego i nic nie będziesz czuła to właśnie tak sie stanie, bardzo ważne jest Twoje nastawienie psychiczne i dobrana pozycja. PS. Mój obecny partner ma 18-19 cm. jest moim pierwszym i mam nadzieje ostatnim |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
a ja do tej pory nie wiem ile cm ma "moj"
![]() majac do czynienia z wiekszym (niz obecny) odczuwalam bol...
#1205 |
Rozeznanie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Iloncia703
zgadza się autosugestia to podstawa ! ale żeś przy okazji zareklamowała swojego .... heh ![]()
![]() |
#1206 |
Przyczajenie
|
Nie moglem sie powstrzymac przed zarejestrowaniem i dodaniem cos od siebie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Mnie akurat ów eufemistycznie nazwany sponsoring jakoś nie przyprawia o dreszcz rozkoszy. Przeciwnie, odnoszę wrażenie, że poza wypchanym portfelem taki mężczyzna niewiele ma do zaoferowania. Edit: I ja wiem, że to brzydko i wbrew regulaminowi, ale "chłopcy, mężczyźni", nie "chłopcy, mężczyzny"...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
Edytowane przez srebrnykot Czas edycji: 2010-04-12 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dla mnie, nie masz czym się chwalić i poza wydrukiem z konta, nie masz napewno nic do zaoferowania ![]() ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chlopie, a nie taniej by Ci wyszlo isc do domu publicznego ![]() To juz abstrahujac od tego, ze jedyne grube tysiace jakie autor widzial, to w monopolu czy innym eurobiznesie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sądzę że spotykasz takie kobiety bo sam jesteś na ich poziomie :P po prostu pasujecie do siebie!!! ![]() z resztą zazwyczaj faceci którzy gadają że kobiety lecą tylko na kasę maja bardzo duże kompleksy i tłumaczą sobie brak kobiety brakiem kasy i tak jak już Wyrak napisał, po co wydawać tyle kasy skoro można iść do burdelu, chociaż często nawet można spotkać "darmowe" dziewczyny np. w dyskotekach :P
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Edsonka Czas edycji: 2010-04-12 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rozumiem, taniej by ci wyszło skorzystać z burdelu skoro tak czy siak płacisz jedynie za podziękowanie czyt. seks. Mało jesteś obrotnym biznesmenem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Przyczajenie
|
kochane ptysie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Tak dodam od siebie ze nie liczy sie ilosc ale jakosc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
![]()
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Przyczajenie
|
Nie do konca jest tak jak piszesz kłapouszku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdopodobnie jesteś jednym z wielu. ja wolałabym byc jedyną,a nie jedną z kolekcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie ze sa tu takie madre dziewczyny
![]() wracajac do temaciku, moj Tż ma nieduzego peniska, mniejszego od mojego bylego (z ktorym stracilam dziewictwo). w zupelnosci mi to nie przeszkadza, sprawia mi radosc i przyjemnosc, uwielbiam go piescic recznie i ustami-nie zamienilabym go na zadnego innego!!! wiec tak jak inne wizazanki uwazam ze wielkosc peniska nie ma znaczenia. LICZY SIE MILOSC....my juz razem 3,5 lat. nie ma rutyny, no moze czasem, ale naprawde mozna sobie wszystko tak urozmaicac, wyobrazac, zmieniac z jedna i jedyna osoba ze nie rozumiem ludzi ktorzy maja( tak jak sponsor ktory sie na tym forum pojawil) wiele partnerow.MONOGAMIA jest sztuka, ktora warta jest zachodu.
![]() |
#1222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1223 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Zadomowienie
|
Zarejestrowałem się tutaj, bo chcę dodać coś od siebie do tematu.
Ze smutkiem, czytając ten temat, stwierdziłem, że część kobiet, to osoby, które po prostu nie są godne zaufania. To, co tutaj opisujecie, to intymne części ciała Waszych partnerów. Mężczyzna, który idzie do łóżka z kobietą obdarza ją dużym zaufaniem, również, możliwe, że w takim samym stopniu jak kobieta, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, intymności i po prostu zostawienia pewnych spraw między dwójką ludzi. Zastanawiam się czy Wasi mężczyźni nie mają nic przeciwko temu, że wypisujecie tutaj tak szczegółowe wymiary? Zastanawiam się, czy oni wiedzą, że niektóre z Was myślą, że z 'większym' partnerem jest lepiej? A może z mniejszym jest lepiej? Wiedzą, że ich nie akceptujecie w pełni, lub nie akceptowałyście? Dla mnie sprawa jest prosta - gdyby moja kobieta robiła tak jak Wy, to dla mnie naruszenie tego poczucia bezpieczeństwa, intymnej relacji, byłoby dość nieprzyjemne i niesmaczne. Miałbym wrażenie, że gdzieś w internecie krążą opowieści o mnie, a jej przyjaciółki wiedzą o mnie tyle, co ta jedyna osoba, której zaufałem. A przynajmniej ja - jako mężczyzna - czuję niesmak, gdy widzę jak ludzie odczarowują i prymitywizują intymne relacje, bez wiedzy tych, którzy im szczerze ufają i bez szacunku do swoich poprzednich partnerów. I to niezależnie od tego, czy wiadomo o kim konkretnie jest mowa, czy nie. Po to nosi się majtki, żeby niektóre części ciała były niewidoczne dla tych, którym nie życzę sobie pokazywać tego, co tam mam. Same chcecie być szanowane, więc szanujcie mężczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie jak mogłabym "obsmarowywać" mojego kochanego TŻ. ![]() Kocham za to co ma w środku, nie na zewnątrz. Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 Czas edycji: 2010-08-03 o 12:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
penis ,jako przyżąd dozujący namiętność jest potrzebny ,aby zadowolic daną partnerkę. jeśli kobieta jest szeroka,to malutki penisek przeleci,tak samo,jak wąska kobieta może odczuwac ból przy grubszym penisie. czy to jest ,aż takie złe i ponizające? czy liczy aię tylko wasza przyjemność,a my się nie liczymy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||
Zadomowienie
|
Zważając na to, że, wg seksuologów, niedopasowanie seksualne zdarza się rzadko, a brak orgazmu lub przyjemności seksualnej kobiety wiąże się przeważnie z jej podświadomym brakiem akceptacji partnera, lub wieloma innymi zmiennymi (nie czuje się z nim bezpiecznie, nie zna go, itd) - tak, takie instrumentalne traktowanie jest poniżające. Zwłaszcza, że nakłada presję na mężczyzn i czasem zdarza się, że z seksu nici, bo mężczyźnie nie staje.
Cytat:
ps. są takie kobiety, które samymi mięśniami pochwy potrafią wsuwać i wysuwać penisa partnera. Zgaduję, że żadna z Was tak nie potrafi? Cytat:
Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-16 o 10:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Life is brutal. Faceci rozmawiają o kobietach, kobiety o mężczyznach. Jak facet powie że lubi duże piersi to jest ok, więc czemu kobieta nie może powiedzieć że lubi duże penisy?
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Mi się zdarzyło. Facet miał naprawdę cienkiego penisa i próbował swoje kompleksy zamienić na moje własne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Tak jak faceci w większości szaleją za większymi/średnimi piersiami tak kobiety mają prawo mieć "ulbuiony" rozmiar penisa. Mój facet ma sporego i to mnie kręci, nawet jeśli chodzi o same bodźce wzrokowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie mów bo faceci często( przy mnie także, więc się z tym nie kryją raczej) oceniają biusty dziewczyn. Łącznie z tym że ostatnio znajomy przy ludziach rzucił do koleżanki tekstem, że "masz za duży biust do swojej sylwetki, ale nie mówię że to źle ![]() Więc nie my takie złe tutaj, ale jest to raczej powszechne u obu płci. I szczerze mówiąc nie sądzę żeby wiele z wypowiadających się tu dziewczyn powiedziała to samo koleżance. Osobiście znam jedną tylko która pochwaliła mi się że jej partner jest dobrze wyposażony. Reszta trzyma pełną dyskrecję bo to szacunek dla partnera. Ale tu jesteśmy raczej anonimowe. Żadna też tutaj nie pisała, że po wejściu do łóżka i zobaczeniu, że facet wielkością nie grzeszy rzuciła go i jeszcze wyśmiała. ![]() (Nawiasem mówiąc ostatnio mój facet mierzył sobie obwód w pasie po czym z ciekawości zapytał ile ja mam. Nie miałam większych oporów przed zmierzeniem, tak samo jak kiedyś ze zmierzeniem obwodu w biuście czy biodrach i powiedzeniu mu wymiarów mimo, że nie mam 90-60-90. To co? fakt że chciał to wiedzieć sprawia ze traktuje mnie instrumentalnie? Nie sądzę..) ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Otóż to. palant-.-
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.