Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-12, 16:38   #1201
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
W pon przyjdzie pani zobaczyć okna, ma wycenić ile by wzięła za umycie. Sama sobie załatwiłam.

Nadal mam twardy brzuch i pobolewa
Super że przyjdzie! No a brzuszkowi może trzeba czasu po takim wysiłku?
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Wczoraj jedna z Was pisała o koktajlu z banana i mleka kokosowego, takiego smaka dostałam jak o nim pomyślałam że od razu poszłam zrobic
Ja ja została mi jeszcze szklanka z wczoraj ale już kupiłam banany jak mnei znów najdzie ochotka

wlazłam tu po coś konkretnego, coś chciałam was spytać i kaput. Nie pamiętam. ...

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Już wiem!!

PROSTOWANIE KERATYNOWE
robiła któraś? Myślę czy nie zrobić sobie przed świętami ale nie wiem czy to nie niszczy włosów? Bo moje i tak cieniusie takie są
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 16:53   #1202
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

Ja ja została mi jeszcze szklanka z wczoraj ale już kupiłam banany jak mnei znów najdzie ochotka

wlazłam tu po coś konkretnego, coś chciałam was spytać i kaput. Nie pamiętam. ...

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Już wiem!!

PROSTOWANIE KERATYNOWE
robiła któraś? Myślę czy nie zrobić sobie przed świętami ale nie wiem czy to nie niszczy włosów? Bo moje i tak cieniusie takie są
Moja siostra robila, ona ma bujne loki i za długo efekt sie nie utrzymał, i tak je musiala doprostowywac a wydaje mi sie ze keratyna odzywi włosy dodatkowo
Stary 2015-12-12, 17:24   #1203
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość

Beth- powodzenia na wizycie. Przyjaciolka moja wlasnie urodzila blizniaki w 36 tygodniu, cc oczywiscie. Krazek miala od 17 tc, potem zaszytą szyjkę i leżała cały czas. Chłopaki ponad dwa kilogramy wy też spokojnie dacie radę
dwa kg to już spore Też chciałabym by tyle moje miały

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Dobijcie mnie bo przecież nie może być spokojnie... Właśnie ordynator mi zakomunikowal, że we wtorek transportem medycznym przewioza mnie do Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu. Tłumaczył mi, że szpital w którym jestem ma 2 stopień referencyjnosci, a w moim przypadku potrzebny jest juz 3. Ze skoro wystąpiły pewne powikłania po amniopunkcji to ten krytyczny okres 2 tyg po zabiegu musze być pod kontrolą. A oni w razie nie daj Boże przedwczesnego porodu nie będą w stanie za wiele pomoc małemu, a w tym Centrum w Opolu mimo że nie ma oddziału kardiologicznego to jest bardzo dobry neonatologiczny. Ehh... To sobie poleżę jeszcze... ale z tego co widziałam kiedyś na fb na profilu Posiłki w szpitalach to Opolskie Centrum było chwalone kilkakrotnie, nawet w telewizji był reportaż o rewelacyjnym jedzeniu tam. To jakaś odmiana po tym co mam teraz :p
Ważne, ze dbają o Ciebie i się interesują Będzie dobrze ! ALe rodzić jeszcze nie pozwalamy !

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
ZUS zawsze wypłaca Ci za wystawione L4 czyli jesli masz od 1 -15 to za ten okres zostanie Ci wypłacone około 4-5 dni później ja tak dostaje. A ja L4 mam wystawiene od gina od wizyty do wizyty czyli co 4 tygodnie.

Cytat:
jeżeli firma zatrudnia do 20 pracowników l4 po 30 (33 dniach-nie pamiętam dokładnie ile) dniach wypłaca ZUS, wczęsniej jest się kosztem pracowadcy. ZUS ma na wypłatę czas do 14 dni po każdym zakończonym l4. W praktyce różnie wychodzi, czasami po 5 dniach, czasami po 10 po zakończonym L4. Są przypadki, że mimo iż firma zatrudnia powyzej 20 pracowników to wypłaca l4 po 30 dniach ZUS- ale to są specyficzne przypadki...

Powodzenia u gin

.
Czyli mogę dostawać na raty zamiast całości za miesiąc :P No trudno. Dzięki dziewczyny za odpowiedzi bo ja już zamieszana byłam totalnie

Cytat:

BETH - i nie bedzie Ci trzeba silowni:
https://www.facebook.com/aztecahondu...3271534075307/

Ej ej bo ja się tu bać zaczynam !!!

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Po wizycie. Dziś siedziałam tam chyba z 40 minut
Przerażona zakładaniem tego krążka byłam i dobrze bo było okropnie. Dobrze, że teraz już go nie czuje ale...ale..

Przez ostatnie 2 tyg. nic mnie nie bolało, brzuch miałam miękki itd. A tu zaraz po wizycie brzuch mi stwardniał i tak jakoś mięknąć nie zamierza chyba plus mam brązowe lekkie plamienie...;/ Myślicie , że to przez zakładanie krążka czy jakieś podrażnienie ? Czy martwić się i lecieć do szpitala ?

reszta wizyty :
USg na szybko bo w sumie dokładnie mi robili w środę więc teraz na luzie. Gin potwierdził dziewczynkę więc jestem szczęśliwa. Słuchaliśmy serduszek <3 uwielbiam to <3
Sporo ze mną pogadała babeczka o bliźniakach i porodzie więc jestem zadowolona. I wychodzi na to , że gin planuje mi ok 35 tyg podać zastrzyk na płucka i będziemy się rozwiązywać mówi ok 37 tyg najpóźniej i przewiduje cc - mówi że małe szanse, że ktoś wpadnie na pomysł brać mnie na naturalny poród Całe szczęście !!

Dodatkowo poleciła szpital więc się na nią zdam i będę tam jeździć z każdym problemem itd.

A i po wizycie byłam w pepco i kupiłam pierwsze ciuszki dla córy Za chwilkę wam wrzucę ;D

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:25   #1204
beth007
Zadomowienie

Dziś na full różowo haha :-P ważne ze w końcu mogę robić jakieś zakupy :-P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449937517353.jpg (48,2 KB, 32 załadowań)

Stary 2015-12-12, 17:37   #1205
AsiaPo
Mama Land

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Mam 2 tygodniowe
Pierwsze 2-15 listopad
Drugie 16-29 listopad
Trzecie 30-14 grudzień

Dodam ze jestem na działalności. Z tego co sie dowiadywałam to czekali aż zapłacę za listopad zrobiłam to juz 1 grudnia.
Nie martw się, potem zrobią Ci wyrównanie. Widzę, ze też jesteś z Pomorza ja również jeszcze czekam, ale ksiegowy mi powiedział, ze jak oni przetworzą wszystko, to wyślą wyrównanie (więcej kasy, kilka okresów razem).

Gosiulka: Ale historia! Oby wszystko było ok! Nie zdiagnozowali tego przed porodem??

Poli: Ja mam w telefonie opcję blokowania numeru. Możesz to po prostu zrobić i wtedy łatwiej Ci będzie ją ignorować, bo nie będziesz widziała, że dzwoniła

Kalpana: Uważaj, żeby Ci ciuszków nie nakupowała chłopięcych, jak już jej wmówisz, ze chłopak :P

Też mam zamiar robić zdjęcia co miesiąc, ciekawa jestem na jak długo wystarczy mi konsekwencji
Stary 2015-12-12, 17:38   #1206
GGI
Zakorzenienie

[QUOTE=beth007;53777737]
To super że będzie parka cudnie a co do krążka to nie znam sie

My też lubimy różowy ciuszki śliczne.

Edytowane przez GGI
Czas edycji: 2015-12-12 o 17:40
GGI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:09   #1207
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
UUUu jeee :d teraz tak codziennie z rana
ja bardzo lubię mój poranny rytuał z tym koktajlem

Sama robiłaś? naaaajs!!!
Ja ugotowałam kasze gryczaną i zrobiłam sałatkę hehe
a jutro w planach spaghetti
Sama sama. Teraz jeszcze ciacho piekę 😊
Oj tak mnie wzięło. Chociaż po większej części dnia na stojąco bo pieczenie i sprzątanie to kręgosłup daje o sobie znać 😕

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Dziś siedziałam tam chyba z 40 minut
Przerażona zakładaniem tego krążka byłam i dobrze bo było okropnie. Dobrze, że teraz już go nie czuje ale...ale..

Przez ostatnie 2 tyg. nic mnie nie bolało, brzuch miałam miękki itd. A tu zaraz po wizycie brzuch mi stwardniał i tak jakoś mięknąć nie zamierza chyba plus mam brązowe lekkie plamienie...;/ Myślicie , że to przez zakładanie krążka czy jakieś podrażnienie ? Czy martwić się i lecieć do szpitala ?

reszta wizyty :
USg na szybko bo w sumie dokładnie mi robili w środę więc teraz na luzie. Gin potwierdził dziewczynkę więc jestem szczęśliwa. Słuchaliśmy serduszek <3 uwielbiam to <3
Sporo ze mną pogadała babeczka o bliźniakach i porodzie więc jestem zadowolona. I wychodzi na to , że gin planuje mi ok 35 tyg podać zastrzyk na płucka i będziemy się rozwiązywać mówi ok 37 tyg najpóźniej i przewiduje cc - mówi że małe szanse, że ktoś wpadnie na pomysł brać mnie na naturalny poród Całe szczęście !!

Dodatkowo poleciła szpital więc się na nią zdam i będę tam jeździć z każdym problemem itd.

A i po wizycie byłam w pepco i kupiłam pierwsze ciuszki dla córy Za chwilkę wam wrzucę ;D
Kochana nie znam się na tych krzakach Ale może lepiej zadzwoń si swojego gin. Będziesz spokojniejsza 😙😙😙
Super że znów potwierdzili dziewczynka. Będzie cudowna parka! 😊
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:12   #1208
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:

Po wizycie. Dziś siedziałam tam chyba z 40 minut

reszta wizyty :

Cytat:
Dziś na full różowo haha :-P ważne ze w końcu mogę robić jakieś zakupy :-P
Ubranko cudne <3
Dobrze, że masz to już z głowy. A co do plamienia - ja po pędzelkowaniu gdy pobierała wymaz ze ścianki zostałam poinformowana, że moge plamić.
Więc pytanie - nic Ci nie powiedziała?
Dobrze, że już nic nie czujesz...
czy założenie tego oznacza zero seksu?
37 tydzień - to ile Ci zostało dokładnie czasu do porodu? już sobie możesz wyliczyć
21 tc córeczka
Stary 2015-12-12, 18:13   #1209
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzcie co znalazłam- babka robi co miesiąc zdjęcie w tym samym miejscu córce, super pomysł, chyba odgadnie z Antkiem. Bo na moje dzieci to juz za późno na takie fotki. http://makeonewish.pl/maja/
Ja robię co miesiąc synkowi zdjęcie i trzymam w osobnym folderze Drugiemu dziecku też na pewno będę robić.
Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość
Kalpana: Uważaj, żeby Ci ciuszków nie nakupowała chłopięcych, jak już jej wmówisz, ze chłopak :P
To mi nie grozi, ona uważa, że przed narodzinami dziecka nie powinno się nic kupować żeby nie zapeszyć. Większy problem w tym, że jak będzie dziewczynka to w marcu jak będę prała wszystkie ubranka na pewno będzie oglądać i sprawdzać czy są jakieś chłopięce czy dziewczęce (za pierwszym razem tak było).

Dziewczyny dużo wam tego koktajlu z pietruszki wychodzi? No bo trochę pietruszki i sok z cytryny to wydaje mi się że malutko tego. Ile wody (o ile w ogóle) dodajecie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:16   #1210
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

Dziewczyny dużo wam tego koktajlu z pietruszki wychodzi? No bo trochę pietruszki i sok z cytryny to wydaje mi się że malutko tego. Ile wody (o ile w ogóle) dodajecie?
Ja zawsze leje wodę ot ile mi się naleje więc czasem wychodzi:
pełna szklanka soku i tyle
pełna szklanka plus pół - wtedy upijam to co zostało i nalewam pełną szklankę z którą siadam się delektować.

SŁODKIE
wsunęłam dziś opakowanie ciastek, fuj... za słodko mi teraz. fuj fuj fuj
21 tc córeczka
Stary 2015-12-12, 18:24   #1211
Smarrita
Wtajemniczenie

fajną licytację znalazłam na allegro. " W sklad wchodza: poduszka 60x40, kolderka 90x60, rozek i ochraniacz, zestaw idealnie pasuje do lozeczka dzieciecego," alee
1. Nie potrzebuje
2. kolorystycznie nijak nie bedzie pasowac.
więc mogę się linkiem podzielic, nikt nie licytuje.

Kolory: mięta, szary, biały
Aha- nie znam sprzedającej i nie mam z nią nic wspólnego;p
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:33   #1212
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze leje wodę ot ile mi się naleje więc czasem wychodzi:
pełna szklanka soku i tyle
pełna szklanka plus pół - wtedy upijam to co zostało i nalewam pełną szklankę z którą siadam się delektować.

SŁODKIE
wsunęłam dziś opakowanie ciastek, fuj... za słodko mi teraz. fuj fuj fuj
Dzięki. Ciekawe czy z mrożonej pietruszki też wyjdzie, bo póki co mam tylko taką Może jutro spróbuję, a jak nie to w poniedziałek kupię świeżą
Co do słodkiego, to ja od wczoraj próbuję być na ostrym odwyku, bo ostatnio już przeginam :/ Ale jest straaaasznie ciężko

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:36   #1213
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki. Ciekawe czy z mrożonej pietruszki też wyjdzie, bo póki co mam tylko taką Może jutro spróbuję, a jak nie to w poniedziałek kupię świeżą
Co do słodkiego, to ja od wczoraj próbuję być na ostrym odwyku, bo ostatnio już przeginam :/ Ale jest straaaasznie ciężko
Któraś robiła z mrożonej i chwaliła jak się dobrze zmiksuje to bedzie smaczniutko!

No widzisz.... ja chyba też muszę bo kurczę za dużo jem słodkiego, za dużo!
21 tc córeczka
Stary 2015-12-12, 18:50   #1214
GGI
Zakorzenienie

SŁODKIE
Jezusie nie mówcie głośno bo na samą myśl
Kupiłam prze pyszną czekolade MILKA z lentylkami żelkami i coś tam szczelające w środku BOŻĘ coś niesamowitego taka mega duża nie iwme ile ona ma g ale dużo ostatnio taką wciągłam w 3 dni i słuchajcie teraz no nie moge:haha ha:

Kupiłam kolejną bo nie mogłam przejść obojętnie w sklepie koło niej i jej specjalnie nie wyciągnęłam z auta żeby jej nie ZEŻREĆ : hahaha: bo wiedziałam że nie pójdę już wieczorem do auta bo ciemno i zimno:hah aha:
Stary 2015-12-12, 19:00   #1215
velika
Winter is coming

hhaha GGI muszę dorwać tą milkę jak tak chwalisz chociaż też się ogarniczam
oglądałam losowanie na Euro, w ogóle mnie nasza grupa nie zaskoczyła, na kogo innego mogliśmy trafić jak nie na Niemcy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 19:02   #1216
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Ubranko cudne <3
Dobrze, że masz to już z głowy. A co do plamienia - ja po pędzelkowaniu gdy pobierała wymaz ze ścianki zostałam poinformowana, że moge plamić.
Więc pytanie - nic Ci nie powiedziała?
Dobrze, że już nic nie czujesz...
czy założenie tego oznacza zero seksu?
37 tydzień - to ile Ci zostało dokładnie czasu do porodu? już sobie możesz wyliczyć
A wiesz ze o seks nie zapytałam. .. nie pomyślałam haha i tak od początku ciąży seks dla mnie nie istnieje więc co za różnica haha :-D

A rozwiązanie to wychodzi tak jak myślałam w okolicach Wielkanocy lub na samym początku kwietnia. Tak się mam szykować ale no jeśli będzie można dłużej to będę trzymać oczywiście :-D

Stary 2015-12-12, 19:02   #1217
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hhaha GGI muszę dorwać tą milkę jak tak chwalisz chociaż też się ogarniczam
oglądałam losowanie na Euro, w ogóle mnie nasza grupa nie zaskoczyła, na kogo innego mogliśmy trafić jak nie na Niemcy
no spróbuj spróbuj i się też zaraź smakiem dzieciństwa:brzy dal:
http://allegro.pl/milka-choco-jelly-...855051906.html

w TESCO najtaniej jest
Stary 2015-12-12, 19:31   #1218
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Ja z kolei uwielbiam milkę toffi wholenut, smak nieziemski, jak dopadnę sie do takiej 300g to znika bez sladu😁
Stary 2015-12-12, 19:37   #1219
Polinezyjka
Zakorzenienie

Jesu ale mi niedobrze, od tych slodyczy .... a obiecalam gofry mężowi i no zrobię je bo obiecałam. ale ja nei tykne. tak mnie przesłodziło ;(
może zjem kiszonego ogóra:P
21 tc córeczka
Stary 2015-12-12, 19:43   #1220
akinomka03
Rozeznanie

Słodkie

ja przed ciążą uwielbiałam w ciąży odrzuciło mnie na początku, od jakiegos miesiąca podjadam ale nie tyle co kiedyś i po słodkim mam w buzi gorzko az czasem musze wypluć slinę tak dziwnie wcześniej tak nie miałam. A dziś to nawet pierwszy raz w ciąży zrobiłam ciasto - najzwyklejszego murzynka ale tak mnie naszło zjadłam 2 kawałki i tak mi gorzko w buzi, bleeee....
a tej milki nie widziałam w żadnym sklepie, jakaś nowość??

smarrita no tak juz zaczaiłam że ten spiworek taki duży no na początek to napewno mniejszy, tylko czy na lato to sie opłaca?

Polinezyjka współczuję, nie wiem czy kiszony ogórek to dobry pomysł, mój żołądek by chyba tego nie przetrawił ale może Twój jest inny a co do przesłodzenia to przed ciążą tez tak miałam że jadłam słodycze do oporu tzn aż mnie nie zemdliło i zawsze mówiłam ze to ostatni raz a na drugi dzień to samo robiłam

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2015-12-12 o 19:47
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 19:47   #1221
patulinka94
Zadomowienie

Mnie na początku ciąży odrzucało od słodkiego, co było bardzo dziwne bo przed ciąża mogłam jeść słodycze ciągle, dosłownie TONAMI 😊
Od 4 miesiąca jem słodycze już mnie nie odrzuca ale rzadziej niż przed ciąża. Jak mam ochotę to coś zjem 😉
Stary 2015-12-12, 19:50   #1222
beth007
Zadomowienie

Ja jem słodkie cały czas i nie umiem przestać :-(

Stary 2015-12-12, 19:50   #1223
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Melduje sie po wizycie,wg lekarza dzis 24t1d wazy 700gramow dostalam żelazo bleee. Świąteczne prezentowe zakupy mam juz z Glowy, i dla siebie tez cos znalazłam
Ojej,to moja też tyle pewnie waży! w poniedziałek się dowiem. Coś sobie kupiła?

Cytat:

Już wiem!!

PROSTOWANIE KERATYNOWE
Zrób sobie już po ciąży. Z tego co czytałam to jakieś opary przy prostowaniu też są i musi być dobra wentylacja a nie ma co ryzykować jednak..

Sunmade
Kurka, no niech już te problemy się w końcu skonczą! Z całego serca tego życzę.

My dzisiaj na bierzmowaniu byliśmy. Długo nie powiedziałam. Tak mnie plecy bolą, że szok. Chociaż wszyscy poduch mi nakladli i miałam najlepsze miejsce to nic to.nie dało. Na dodatek brzuch twardy się zrobił, więc wzięłam no spe i przyjechaliśmy do domu :-(
A teraz leżę i mam nadzieję, że poczuję się lepiej.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 19:59   #1224
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz ze o seks nie zapytałam. .. nie pomyślałam haha i tak od początku ciąży seks dla mnie nie istnieje więc co za różnica haha :-D

A rozwiązanie to wychodzi tak jak myślałam w okolicach Wielkanocy lub na samym początku kwietnia. Tak się mam szykować ale no jeśli będzie można dłużej to będę trzymać oczywiście :-D
Ja sie nie mogłam bzykać z pessarem
Uszyłam zasłonkę -narazie jedna do malucha pokoju. Trochu krzywa wyszła
Ide wcinać tosty

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
fajną licytację znalazłam na allegro. " W sklad wchodza: poduszka 60x40, kolderka 90x60, rozek i ochraniacz, zestaw idealnie pasuje do lozeczka dzieciecego," alee
1. Nie potrzebuje
2. kolorystycznie nijak nie bedzie pasowac.
więc mogę się linkiem podzielic, nikt nie licytuje.

Kolory: mięta, szary, biały
Aha- nie znam sprzedającej i nie mam z nią nic wspólnego;p
Poka o ile jestem pierwsza
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:11   #1225
danika
Zakorzenienie

Sunmade: o rany...Ty to faktycznie nie masz spokoju. Ale jedzenie lepsze to plus skoro i tak trzeba siedzieć w szpitalu
i za poniedziałkowe wyniki, daj koniecznie znać co tam

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
SŁODKIE
Jezusie nie mówcie głośno bo na samą myśl
Kupiłam prze pyszną czekolade MILKA z lentylkami żelkami i coś tam szczelające w środku BOŻĘ coś niesamowitego taka mega duża nie iwme ile ona ma g ale dużo ostatnio taką wciągłam w 3 dni i słuchajcie teraz no nie moge:haha ha:
o rany uduszę teraz mam ochotę na czekoladę

Cytat:

Uszyłam zasłonkę -narazie jedna do malucha pokoju. Trochu krzywa wyszła
jakoś w tą krzywość nie wierzę

właśnie wróciłyśmy z córcią z przedstawienia - super było, małej balet się spodobał więc będziemy chodzić częściej
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:13   #1226
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Sunmade: o rany...Ty to faktycznie nie masz spokoju. Ale jedzenie lepsze to plus skoro i tak trzeba siedzieć w szpitalu
i za poniedziałkowe wyniki, daj koniecznie znać co tam

o rany uduszę teraz mam ochotę na czekoladę

jakoś w tą krzywość nie wierzę

właśnie wróciłyśmy z córcią z przedstawienia - super było, małej balet się spodobał więc będziemy chodzić częściej
NO BALET świetnie
Stary 2015-12-12, 20:20   #1227
patulinka94
Zadomowienie

Dziewczyny po całym dniu ciągłej roboty w końcu się położyłam i okropnie boli mnie kregoslup w okolicy kości ogonowej. Masakra 😣😣😣 Nie umiem znalezc wygodnej pozycji w łóżku.
Stary 2015-12-12, 20:26   #1228
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po całym dniu ciągłej roboty w końcu się położyłam i okropnie boli mnie kregoslup w okolicy kości ogonowej. Masakra 😣😣😣 Nie umiem znalezc wygodnej pozycji w łóżku.
oj bidulko to po co sie tak przepracowywujesz
Stary 2015-12-12, 20:28   #1229
beth007
Zadomowienie

Cytat:

Ja sie nie mogłam bzykać z pessarem

dla mnie super bo już nie będzie że nie mam ochoty tylko że nie mogę no cóż jak nie to nie haha

Stary 2015-12-12, 20:34   #1230
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Poka o ile jestem pierwsza
wysłałam Ci linka w pw
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości