![]() |
#1201 | |||
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() 2.kłamie ![]() 3.ja blednę na myśl o wydawaniu pieniędzy na cokolwiek , ale muszę, bo grozi mi popylanie latem boso , co jest zapewne urocze, ale w mieście niekonieczne bezpieczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i odpuszszonym Ci będzie , gdysz albowiem w zbożnym (dlaczego nie zbożowym ![]() ![]() nie dziwcie się mojej zadziwiającej składni , ale zasypiam na stojąco i jenzyk mnie się plącze wyłącznie za pomocą pogody ![]() ![]() ![]() z perfumuf to mi sie chce Parisa balenciagowego - jak zwykle wiosną fiołków mi brakuje ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1202 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj poszłam na spacer, jak wróciłam to zasnełam na siedząco normalnie ![]() Faza spania dalej mnie trzyma ![]() ![]() Z perfumów czekam na Angel Muse, chociaz nie wiem po co, bo kasy nie mam i tak na razie ![]() Pytałam w syforze kiedy dokładnie ma byc, to Pani w ogóle nie wiedziała o co pytam ![]()
![]() |
#1203 |
Niewyczymie.
|
Witam się znad ostatniej już dzisiaj herbatki
![]() Chwalę się: Upolowałam wczoraj buciory, t-shirt, lnianą jasnoniebieską koszulę & paskudny stanik. A dzisiaj upolowałam zapasową flaszkię Angelique Noire, tanio. ![]() Żalę się: Chłop & Irytek katują mnie HERE COME THE HOTSTEPPER (MUUURDERER!) I myślą że są gangsta. Idę się utopić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajne polowanie ![]() Ale ale, i ja, wreszcie coś poza panelami upolowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Fielmann - beware! ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-30 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Te stare, kanciaste nie. Nowe nie wiem. Dzięki. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1206 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Wkurzają mnie okoliczności zewnętrzne. Mianowicie nabyłam wiosenne buty a w tzw. międzyczasie rozkopali mi pod domem rondo. Wskutek czego mam błoto, piach, wertepy i powinnam rano zakładać kalosze a dopiero na stacji zakładać normalne obuwie ![]() ![]()
![]() |
#1207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poka ![]() Otóż to ![]() Parabelko mam pytanie : czy taki did trzymiesieczny, jedzacy w dzień średnio co 2-3 godziny, przybierajacy i rosnący prawidłowo może sobie bezkarnie w nocy 8 godzin spać? Bo nie ukrywam że mi to bardzo pasuje że on sobie tak śpi, jemu też to najwyraźniej pasuje, ale może jest za mały na takie długie przerwy w jedzeniu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Panaroja
|
snad chyba wiosny
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() owszę, ale w upały nie daję w nich rady i mi do ałtfitu upalnego nie pasujo ![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Nindżopesz
|
A propos didów to mój się upasł, już waży 8 kg, 68 cm, i nosi te ciuchy po N, które ona nosiła mając rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 |
Niewyczymie.
|
Pokażę
![]() ![]() A ciuchy... no nie pokażę, nie na moim wielkim grubachnym upasionym cielsku. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Córka ma figurę po mamusi a synek po tatusiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Polać tej pani!
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Wpadłam tylko pochwalić się,że Suzi już u mnie ![]() Dziś wieczorem pryjechalyśmy do domu. Dzikusek nieufny jeszcze, ale powoli otwiera się na człowieka, już nie piszczy i wrzeszczy przy probie wzięcia na ręce . Nawet jak się zapomni, to wyciąga ryjek do głaskania ![]() https://www.facebook.com/koneckiebez...type=3&theater |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kociary, mam pytanko: koledze się błąkają po ogrodzie i w "obejściu" nieproszone kociaste - ktoś kiedyś pisał o czymś - nie pamiętam, preparacie czy urządzeniu, które by te koty zniechęcało np.do sikania pod drzwiami. Ktoś, coś...?
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pada ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Na żywo jeszcze piękniejsza i taka delikatna, wcale nie grubasek tylko futerko puchate ![]() Cytat:
![]() W każdym zoologu sa preparaty w spraju odstraszające. Ok 15 - 20 zl, powiesz że chcesz odstraszać dla kotów. Tylko psikanie trzeba powtarzać w zalezności od środka, średnio co 12 h . poranna sesja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Prześliczna psinka ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Niewyczymie.
|
Jakaż ta psinka ŚLICZNA!!! <3 Ależ bym wycałowała ten noseczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Nie dam rady, nie umiem ich obfocić komórką żeby się nie odbijało wszystko. Może jak będzie małż to jakoś cyknie sprytnie później.
Ale też nie ma za bardzo co, bo żaden szał. Serio takie trochę nie na czasie, bo bez gradientu, widać że stara kolekcja - w sieciuni ich nie znalazłam, Cat 008 black, polska firma SEEN. Nie są jakieś zachwycające ani nic, tylko moja radość wynika z tego, że w ogóle jakiekolwiek robocze, w miarę ok znalazłam ot tak, za pierwszym podejściem, wracając z panelami ze sklepu ![]() Takich mrrrrrrrrrrrrrrrrrr szukam dalej. A, i będę marudzić. Ni mom perfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuum o świeżych nutach, które by mi odpowiadały. Z każdym niuchem Sephorowym i Duglasowym stwierdzam, że będę skazana na Escentric 02. Ale kuuuuuurcze, chciałam odmiany. ![]() ![]() ![]() Jeszcze sobie zrobię dzień Balenciagi - Parabel ![]() ![]() Trochę żałowałam kasy na próbki, ale chyba się poddam. Może jakieś nowe, nienznane mi Garcony i Dyptiki mają coś z parą żelazka ale bez proszku do prania. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |
|
Cytat:
Mam dylemat z zakresu weselnego savoir vivre, w sobotę moja kuzynka wychodzi za mąż, nie mogę być na weselu, ale mimo to bym im jakiś prezent sprawiła, nie ukrywają, że wolą pieniądze. No i ile się wkłada w kopertę w tej sytuacji? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 |
Niewyczymie.
|
A ja pożarłam się dzisiaj z the Chłopem, gdyż ponieważ jest kulfonem. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja capnęłam Norne, raz się żyje ![]() Kurcze, dwa miesiące odwykałam i brakowało mi tego, testów znaczy, choćby nietrafionych. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Kolega mnie uświadomił, że cena za talerzyk to teraz 200-250 więc w przypadku gdybyś szła na wesele to tyle co najmniej wypada dać. Skoro nie idziesz to ja bym dała 200. Ale może ja skąpa jestem, nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Nie znam się kompletnie na weselnym s-v. Jednak intuicyjnie, dałabym 200. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Nic to. po wizycie na stronie Lulua, wiem tylko mniej niż wiedziałam. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Zakorzenienie
|
na mnie straszny słodziuch
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chcę iśc do sklepu, kupić perfumy i je MIEĆ. Szukanie, czytanie, latanie za próbkami mnie wkułfia, od razu mi się odechciewa szukac dalej ![]()
![]() |
#1230 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.