|
|
#1201 |
|
BAN stały
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Witajcie Kobietki
Przepraszam za zdrobnienie, ale w tym miejscu aż się o to prosi.Trafiam tu przypadkiem i potwierdzam - Małe jest piękne ![]() Fajny wątek ![]() Ukłon i niedzielne pozdrowienia dla wszystkich maluszków. Dobrego dnia ![]() / aramis |
|
|
|
|
#1202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
witam witam !!!
ja tez sie dolaczam i rowniez popieram ze "male jest piekne" ;-)))))) juz dawno pogodzilam sie z tym,ze wiecej raczej juz nie urosne ;p
|
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Za adidasami nie przepadam.Z butów na płaskiej podeszwie wolę japonki,baleriny.
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Hej. wpisuje sie
mam ok 155cm wzrostu i jestem strasznie chuda (dobra, dobra szczupła-powtarzam to sobie na każdych zakupach) No bo wymiary prawie idealne, ale co z tego skoro nic nie moge na siebie dostać? ale co tam.. małe jest piękne
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Małe jest bezkonkurencyjnie piękne, śliczne , urocze i słodkie
|
|
|
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
"To za słabo powiedziane
Małe jest bezkonkurencyjnie piękne, śliczne , urocze i słodkie "Tak i najlepsze do przytulania
|
|
|
|
|
#1208 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
witam i dołączam do was
Ja mam ok. 154 cm tak przynajmniej w dowodzie wpisałam ![]() i też jak wiele z was jestem chudziutka (--> szczupła ) hehe pozdrawiam Maleństwa wszystkie
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
45,5kg jak na wzorst 155 to duzo?
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
nie to nie jest dużo
ja wazę podobnie jakos 46-47 hihih pozdrofffki witam wszystkie nowe Maluszki
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
A co polecicie Maluszkowi na jesień?
Zwłaszcza takiemu wybrednemu zmarzluchowi jak ja Bo sweterków niby pełno, ale każdy jest za duży (urok bycia małym - "poproszę najmniejszy rozmiar" ) Poza tym niedawno miałam hopla na punkcie bluz no i teraz muszę je wykorzystać w jesiennym ubranku A na dworku już zimno , no i nie wiem co pod spód.. jaki fason, dekolt, wzorek.. jakieś pomysły, doświadczenie Z góry za wszystko dziękuje Przypominam.. 155 cm, drobniutka, chudziutka
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
Hej przyłączam sie do Was
Mam 17 lat, 160 cm wzrostu, ważę 47/48 kg, a butki 37. Na to że urosnę już nie liczę bo od dwóch lat nie przybyło mi ani centymetra Ale nie przejmuję się tym, choć czasem irytuje mnie gdy na dyskotece muszę się przepychać i ledwo wychodzę z tego tłumu Ale są jeszcze mniejsze maleństwa(co widać chociażby na tym wątku)Co do ubrań to noszę wszystko co tylko mi się podoba, jakoś tak wszystko mi pasuje. Nieciekawie jest tylko ze spodniami-najczęściej do skrócenia, ale inne ciuchy da się przeżyć-"poproszę najmniejszy rozmiar"
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z chęcia bym przytyła... ale ostatnio mam tyle stresu, że malutko jem i obawiam sie jeszcze, ze spadne z wagi... Ja na codzień chodze na bucikach, które maja 3 cm koturny.. a na obcasach 5-7cm używam na większe okazje Z chęcia i na co dzień ubrałabym obcasiki 7cm. ale mnie zawsze się spieszy, wciąż jestem zabiegana także długo by te obcasiki u mnie nie wytrzymały
|
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
hmm ja mam 154cm wzrostu ale jeszcze chyba troszke podrosne
(nie zbyt wiele bo mam niskich rodzicow i dziadkow)nosze XS ubrania....no i mam problem zawsze z przydlugimi nogawkami w gatkach:|| hmm.. ale przeciez male jest piekne ![]() ![]() chociaz nierzadko mi daja mniej lat niz mam przez wzrost podobno |
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja również przyłączam sie do Was mam tylko a moze i aż 156cm ale jak to ktoś mi kiedyś powiedzial : " małe chude ale byk " ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
ech w ogóle o nas nie myślą!ja spodnie skracam od lat i myślę że to się nie zmieni!a na markowe ciuchy nie mam kasy
a co do rozmiarów to w 25 nie wejdę w życiu bo mam taki tyłek gorzej z bluzkami bo jestem szczupła i płaska i często np sweterki czy bluzeczki są na mnie za luźne i długie ![]() mam nadzieję że uda mi się kupić kieckę na studniówkę... |
|
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem mała...Mam ledwo 155,4 cm (dzisiaj się mierzyłam
). Przez rok urosłam prawie 2,5 cm, więc mam nadzieję, że jeszcze urosnę kilka centymetrów. ![]() Niestety nie jestem chudziutka. Mam trochę tłuszczyku tu i ówdzie, ale co tam .Piszecie, że dają wam mniej lat niż w rzeczywistości macie...Ze mną jest na odwrót. Zawsze dają mi więcej mimo niskiego wzrostu. ![]() Nawet mówią do mnie "pani" ^^. Rzadko się zdarza, że mówią do mnie na TY. Denerwuje mnie jak koleżanki ciągle mówią "Ale ty jesteś malutka!" . Przecież wiem o tym i nikt mi nie musi przypominać. Strasznie smutno mi wtedy ...Ile ja bym dała żeby mieć chociaż 165 cm ...Pozdrawiam. edit: I jeszcze jedno . Jeden mój TŻ miał 175 cm, drugi 167. Nie byli zbyt wysocy.
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 152 cm wzrostu i ważę 48 kg. Rozmiar buta mam 36, ale np. baletki musiałam kupić w dziale dziecięcym, bo mam szczupłą stopę i dobre na długość buty 36 są na mnie za luźne i spadają :P. 35 trochę cisną, ale da się rozchodzić je. Lubię swój wzrost, bo malutkie kobietki "rządzą" hehe :P Fajnie być kruszynką, choć faktycznie w sklepie ciężko kupić piwo bez dowodu. Czasem babka nie zapyta mnie o dowód, ale mierzy mnie i pewnie sie zastanawia: ma skończone 18 lat, czy nie. A ja mam już 21 lat. Poza tym jestem dumna z bycia malutką :P
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
phenomena na pewno nie za dużo, nawet nie wiesz ile dałabym żeby ważyć tyle co ty, a ty jesteś kilka cm wyższa ode mnie. Więc myślę, że wszystko ok.
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1223 |
|
Przyczajenie
|
buhahaha ty jesteś maleńka? to co powiesz na to mam27 lat i 145 cm wzrostu
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze ze dwa lata temu chciałam przytyć, bo wydawało mi się,że jestem za chuda, że moja figura nie jest kobieca. I przytyłam w dwa lat, ale nie tam gdzie chciałam :P Teraz tęsknie za ta dziewczęcą figurą.
|
|
#1225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz kobiecą figurę więc w sukienkach jest ci ładnie
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Już tu pisałam, mam 152 cm wzrostu. Planuję za niedługo kupić sobie dżinsy. Czy wiecie, gdzie można dostać takie dość małe oczywiście na wzrost? Czy któraś z was kupiła gdzieś? Jeśli tak, to gdzie i czy najmniejsze są i tak dużo za długie?
Nie bywam w sklepach typu Wrangler np. i nie orientuję się. A nie chciałabym wejść do sklepu i się rozczarować. Proszę o odpowiedź. Chodzi mi o proste nogawki. Jeśli ktoś zna ceny mniej więcej też będę wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
|
|
#1227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, Jesli jeszcze ktos ma jakies propozycje to czekam
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam 161 cm wzrostu i nie mam problemu z kupieniem spodni . Tyle jest teraz sklepów/rozwiązań,przecież można kupić za długie i oddać do krawcowej a jeżeli nie chce Ci się latać do krawca to dział h&m dziecięcy wita : )
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
Ja również należe do malutkich
mam 1.61 centymeterków Spodenki kupuje zazwyczaj 27/30 i znajduje je z takeij firmy jak CronX czy redStar a ostatnio kupiłam dwie parki w Ravelu Polecam bez skracania
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Przepraszam za zdrobnienie, ale w tym miejscu aż się o to prosi.

mam ok 155cm wzrostu i jestem strasznie chuda (dobra, dobra szczupła-powtarzam to sobie na każdych zakupach) No bo wymiary prawie idealne, ale co z tego skoro nic nie moge na siebie dostać? ale co tam.. małe jest piękne

Z góry za wszystko dziękuje