|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#12482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12483 |
Zakorzenienie
|
Witam, dopiero wrocilam z wyjazdu za granice, troche mnie nie bylo i teraz jak wrocilam widze ze szykuja sie jakies grubsze zmiany? Wiedzialam tylko ze ma byc czesciej katalog, ale zmiany opustow? Gdzie mozna sie tego dowiedziec bardziej szczegolowo...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12484 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Taka jedna - można zawsze dokupić w COKu za mniej niż 50zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12485 |
Zakorzenienie
|
A mi to się wydaje że dzięki tym zmianom wiele dziewczyn zrezygnuje bo nie bedzie im się opłacało. Avon zobaczy że na takich "ulepszeniach " się przejedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#12486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W pracy z kolei mam prawie samych facetów... Ciężko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12487 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#12488 |
Zakorzenienie
|
Tym bardziej wydaje mi sie (a przynajmniej w moim wypadku) ze ukazujący sie katalog co miesiąc motywował do robienia w nim zakupów, bo jak sie cos podobało to klientki zamawiały od razu, nie czekając na to co dziedzie w następnym. A teraz jak bedzie czesciej mysle ze zamowien bedzie mniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#12489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz wyjdzie na to, że w Oriflame będzie się bardziej opłacało, bo tam nie ma jakiejś kwoty za którą trzeba kupić. Ja kiedyś chciałam się zapisać do Avonu, ale los chciał, że wyszedł Ori i może lepiej...
![]() |
#12490 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a propo dzwoniłam na infolinię dziś w sprawie preparatu do skórek, i podano mi datę 28 maja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12491 |
Raczkowanie
|
zwiększenie katalogów to beznadzieja - więcej katalogów, to nie znaczy wiecej zamówień od klientek - przecież one nie są w stanie zuzyć wiecej niz do tej pory. Ja też większość zamówienia mam w pierwszym terminie i tak to zostawię - pierwszy, ewentualnie trzeci - a na drugi nie będę zamawiać.
W każdym razie na pewnoo będę miała mniejszy opust. Tak sie zastanawiam, czy nie trzeba masowo pisać do Avonu - może to dotrze do odpowiednich osób? |
![]() ![]() |
![]() |
#12492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba znów powinno pare osob z wyższych stołków spać i zrobił by sie porządek, przynajmniej na chwile |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12493 |
Zakorzenienie
|
słuchajcie, mam taką myśl
![]() ![]() bo dziewczyny, które miały późny dzień wysyłkowy przechodzą na wcześniejsze... a dziewczyny, które miały wcześniejsze dni, martwią sie, że spadną na późniejsze... nie martwcie się ![]() moja zdolność przewidywania i logicznego myślenia podpowiada mi (to nie żadne przecieki, to czysta kalkulacja ![]() że oni zmniejszają liczbę dni wysyłkowych - było ich 10, a teraz będzie 5 ![]() z resztą sam fakt, że dostawy będą co tydzień (a nie co 2) sugeruje, że i dni wysyłkowych będzie dwa razy mniej, bo inaczej straszny bałagan by im się zrobił (a i tak go mają ![]() ![]() pojutrze zamawiam z 07... jak na razie prognozowana wysokość MOJEGO zamówienia wynosi ok. 180 zł ![]() ![]() ![]() ![]() weźcie mnie do czegoś zniechęćcie, co? ![]() 1. stylowy zestaw str. 6 (za takie pieniądze mam go sobie odmówić? ![]() 2. podkład str. 21 (nie mam już podkładu, więc muszę ![]() 3. puder sypki str. 23 (jak wyżej) 4. krem do twarzy bronze ze sztyftem spf20+35 + zielone mleczko do opalania spf 40 (lato idzie, trzeba jakoś walczyć z uczuleniem na słońce...) 5. scrub do ciała tropikalny 6. nowe solutions do twarzy (str.59) żel-pianka, tonik, scrub (no wszystko sie pokończyło, ech...) ale nie biorę trzech przyborników - nie biorę żadnego! ![]() ![]() 7. balsam do ust aloes - głupotka, ale i drobiazg finansowy ![]() 8. płatki peelingujące do stóp (TO PRZEZ WAS!!! ![]() no i 180 się uzbierało ![]() 08 jest niby kiepskawy dla mnie, ale za to netto08... brak słów. normalnie jestem bankrutem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja z K07 biorę: *** próbeczki Avon Shine *** próbeczki "laseru" na naczynka *** z demo nabłyszczający spray do włosow *** i serum na końcówki bo mi się skończyło a jest świetne *** i może na zapas mgiełke z internetowej oddech amazonii (niedawno była w netto i wziełam sobie a że idzie lato a mgiełka jest fajna to może zrobie zapas) ![]() Czyli wyszło mi 28.07 już po zniżce ![]() ![]() a w tym katalogu każdej klientce dałam 10 % zniżki więc moj zarobek będzie niewielki.. Częstsze katalogi zrobią ze mnie bankruta a ja tak nie chce ! ![]()
![]() |
#12495 |
Zadomowienie
|
Własnie skompeltowałam zamówionko z 7 i jestem w szoku mam z kolorówki zamówienie na 200zł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozatym będe miała dzień E ![]()
#12496 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#12497 |
Zakorzenienie
|
mi sie calkiem podoba obecna oferta internetowa... i chyba polowe mojego zamowienia 07 bedzie wlasnie z niej:
-zel pod prysznic Little Black Dress (6,90) -zastanawiam sie nad balsamem Extraordonary (6,90) lub Surreal (5,50) -dotleniająca mgiełka z Planet Spa (6,90) -nawilżający krem kololryzujący (6,90) tu cena jest kusząca ale nie bardzo orientuje sie co to za krem i czy faktycznie ladnie rozprowadza kolor, moze ktoras z was cos o tym wie? ![]() a z katalogu -cień do powiek Gold z kolor trend (zamowila go wlasnie moja klientka i wyglada super, ladny odcien i swieci sie slicznie, na lato super -pomaranczony scrub do ciala senses -mleczko w sprayu do wlosow z AT Jak narazie to wszystko... juz nie moge sie doczekac az przyjdzie mi ta paczuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12498 |
Rozeznanie
|
Divine18 ja uwielbiam TTA In Bloom. Generalnie nie przepadam za kwiatowymi zapachami ale ten jest dla mnie cudowny.
![]() Gdyby nie to ze własnie dostałam od TZ ta nowa Chanel Chance zielona to znowu bym sobie wzieła In Bloom. A moze i tak sie skusze bo to dwa zupełnie rózne zapachy. ![]() ![]() Czy mozecie mi podac numer atomizerka i cene bo nie moge znalez. B. dziekuje za odpowiedz w sprawie TTA Heart. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też ![]()
![]() |
#12500 |
Zakorzenienie
|
Oo, Ty też widzę zmieniłaś
![]() A wracając do pudru to moja mama go bierze dla siebie, więc nie omieszkam się pochwalić wrażeniami i ja ![]()
#12501 |
Zakorzenienie
|
ja z K7 mam zamówienia na ok 500 zl a dla siebie biorę tylko maseczkę oliwkową Planet Spa - i tak sie nadal nad nia zastanawiam
![]() ![]() aaa i wzme dla siebie jeszcze kolczyki Tavya (chyba tak to sie pisze) bo dla mamy na dzień matki bedzie naszyjnik ![]()
#12502 |
Zakorzenienie
|
u mnie kolorówki też nikt nie bierze, ale kosmetyczke z tuszem i błyszczykiem chcą wszyscy
![]()
#12503 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki! Mam tylko pytani: Czy w kampanii 08 zamawiając 3x Shine otrzymam opust 40% na te 3 wody czy na całe zamówienie??
Dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
#12505 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#12506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12507 |
Zakorzenienie
|
pAtiŚ ja tak samo. mam już podgląd faktury
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12508 |
Raczkowanie
|
Dziś dzwonilam i dowiedziałąm się, że preparat będzie po 25 maja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co, miałaś nie mieć 25% opustu? ![]()
![]() |
#12510 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie wydało mi się to dziwne, bo myślałam że zamówienie mam za małe na 25%, ale w sumie dobrze, że mi takie wyszło
![]() ![]() poza tym napisałam do nich odnośnie mojego dnia wysyłkowego i dostałam taką odpowiedź: Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.