Powiększanie piersi cz.7 - Strona 417 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 19:26   #12481
kasikkk87
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

dziewczyna ma ktoras z was rowerek treningowy???daje on jakies efekty chce troszke schudnac myslalam tze o biezni ale moze rowerek fajniejszyzabulekk Ty powinnas wiedziecbuziaki dla was gdziekolwiek jestescie heheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 19:55   #12482
malinkac
Raczkowanie

dziewczynki POWODZENIA

dziękuję Wam za komentarze
aż się człowiek lepiej czuje jak coś takiego poczyta
Stary 2012-04-23, 19:58   #12483
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Issabel i Kasia - trzymam kciuki jutro ja doświadczenia nie mam z rowerkiem więc nie pomogę - sama się kiedyś zastanawiałam co jest lepsze - i powiem tak jak chodziłam biegać to na bieżni dość nudno było - ale na zajęciach z rowerkiem było fajniej - teraz po takich zajęciach wiem jak ćwiczyć skutecznie na rowerze - bo sama jazda to na niewiele się zdaje - polecam wybrać się na rowerki do studia fitness i będziesz wiedziała jak jeździć żebyś widziała rezultaty- jak rower ustawić prawidłowo - ale to jednak fajna faza jest bieganie jest nudniejsze - a ja ponawiam pytanie bo uciekło - kurcze tyle tu zacnych kuchareczek a żadna nic nie podsunie pomysłu ?? Mam komunie 6 maja na 20 osób i czekam na jakieś dobre i proste przepisy -- help
Stary 2012-04-23, 20:29   #12484
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Właśnie dokładnie jest tak: Psycholog jest po to żeby opiniował czy ci jest operacja potrzebna czy nie. Kiedy opodatkowali operacje plastyczne dodali do usatwy zapis o możliwosci zwolnienia od podatku.
wklejam"
Droższe operacje plastyczne będą już od nowego roku. Według opinii lekarzy zapis nowej ustawy podatkowej umożliwia zwolnienia z podatku tych operacji plastycznych, które wpływają na poprawę zdrowia lub ratują przed jego utratą np. korekta skrzywionej przegrody nosowej lub zmiażdżonego nosa po wypadku."
Powiekszanie Piersi nie bardzo sie mają do tego ratowania życia. Kasprzyk najwidoczniej się zabezpiecza w postaci diagnozy od psychologa że wyglad twoich piersi pwooduje u ciebie zly stan psychiczny/ depresje/ myśli samobójcze czy cokolwiek innego. Wtedy to ma sens. Operacja jest zwolniona od podatku i nikt tym sobie głowy nie zawraca. Oczywiscie nie wiem co tam w tym opiniach psychologicznych jest bo nigdy takiej nie dostałam... Ale troska o pacjentke to śmieszny argument jeśli wziąć pod uwage, że bez tego RÓWNIEŻ CIĘ ZOPERUJE.
Odprowadzanie Vatu w jakiś sposób zawsze będzie wpływało na kwestie finansowe. Nie jestem księgową ale to dosyć oczywiste, prowadzenie rozliczen vatu naliczonego i należnego wpływa później na bilans co za tym idzie zwrotu części kosztów uzyskania przychodu wynikających z prowadzenia działalnosći szczególnie jesli przewyzszaja one same przychody etc...
Podejrzewam, że inni lekarze po prostu w cenach mają juz wliczony 23% VAT - stąd po 2011 była podwyżka chyba u wiekszosci , ale ręki uciać sobie nie dam. Kasprzyk i tak Vatem dodatkowo obciąża pacjentki więc wiekszej roznicy nie robi ale na koszty wpływa dosyć znacznie. Tak jakby daje ci jasny wybór - udowodnienia że jest ci ta operacja potrzebna , żeby uniknać od opodatkowania . Ja to widzę tak.
Nie chciałam nikogo urazić. Nawet nie uważam, że to jest coś "nie halo".
Na pewno nie ma to żadnego wpływu na jego umiejetnosci czy podejscie do pacjentek. Wg mnie wynika to z pobudek czysto finansowych.
TAKIE JEST MOJE ZDANIE.OBIEKTYWNE

a CO DO OPERACJI ciesz sie kurde bo juz nie dlugo bedziesz miala biuscik i mam nadzieje ze sie nim pochwalisz nam
Witam dziewczyny

Nie było mnie tu troszkę i doczytuję, ale włos na głowie mi sie jeży jak czytam te bzdury, które wypisujecie na temat cyt "Kasprzyk i tak Vatem dodatkowo obciąża pacjentki więc wiekszej roznicy nie robi ale na koszty wpływa dosyć znacznie"- nie będę tu rozpisywać się na temat Ustawy od towarów i usług- bo nie widzę sensu jak ktoś chce szkalować lekarza to nie ma mocnych. Powiem krótko- ja akurat jestem księgową mało, tego swoją pierwsza pracę dyplomową właśnie pisałam o podatku VAT. więc trochę więcej wiem niż Ty kochana Gwen. A już wogóle nie rozumiem stwierdzenia dodatkowe obciążenie podatkiem VAT, Ja zapłaciłam za operację (15 000 zł z VAT) za wkładki anatomiczne,wysokiej klasy nie bedę wspominać o opiece w klinice i później. Z tego co czytałam, Pani doktor bierze za operację 16 000 zł to chyba drozej, a skoro gdybym miała niedorozwój piersi, itp a mogłabym, przez opinie od psychologa zapłacić mniej o 23% od 15 000 zł to chętnie, tyle tylko, że ja niestety a może stety nie miałam deformacji, ani takich przypadłości i ten zły doktor nawet nie zaznaczył mi na zaleceniach wizyty u psychologa

Nie chcę nikogo urazić, ale to naprawdę przesada-mam pytanie dlaczego nie atakujecie dr Polaka, który odpierdziela taką manianę z klientkami, że zgroza, że mniej kasy bierze bo tanszy implant daje bo okragły to mu wolno lekcewazyć zastrzeżenia pacjetki, przecież jak ja bym miała tak jeździć do niego tyle razy jak jedna super cycolinka i wychodzić z niczym to bym mu jaja urwała.

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 20:38   #12485
201711291009
Konto usunięte

isabel i kasia trzymam kciuki za jutro i powodzenia

izzi
jak się czujesz? Opowiadaj
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:03   #12486
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Moj TZ ciagle sie gapi , jak ubiore t-shirta bez stanika i mowi " ale zes te cyce wielkie wywalila" A ja do niego, ze nie wywalilam, bo nawet staniora nie mam. A poza tym o co Ci chodzi??? A on " bo jeszcze sie do takich duzych dekoldow nie przyzwyczailem"
Mi sie one nieduze wydaja, ale uwielbiam to, ze moge chodzic bez stanika i cos widac- uczucie bezcenne I wiele dziewczyn, ktore predzej mowily, ze po tej operacji nie ma duzych zmian:hah aha: Mowi teraz , ze zazdroszcza tego, ze nie nosze jak one push upow.

Przypuszczam, że mój też będzie się kiedyś tam podobnie zachowywał niby lubi moje nie za wielkie cycki, ale coś mi się wydaje, że jak tylko zrobię (oby jak najprędzej... ) to będzie wniebowzięty
W ogóle, to co oglądam Twój biuścik, to jest coraz ładniejszy Normalnie cuda się robią po prostu

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
moze jeszcze jakies rady bo jutro to nie wiem czy bede wstanie tutaj zajrzec bo chyba pol dnia na kibelku przesiedze
Reakcja na stres jak moja teściowa
Będzie git, co do implantu się nie wypowiadam - za mało wiem , ale trzymam kciuki za super cycuchy

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam u ginekologa i ona patrzy na kartę i że mi dużo badań zleciła 2 miesiące temu na co ja że to tak dużo bo prosilam przed operacją piersi , a ona: I co powiększyła Pani??
ehh co za ZONK :P zaczyna mi doskwierać fakt że nic nie widac hahahaha
Oj tam, ubrana byłaś na pewno to nie widziała Widać widać, przynajmniej bez ubrania

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Bo wczoraj to chodzilo mi o to że sa dwie osoby, jedna chudziutka a druga taka jak jai maja taki sam implancik to wtedy ja bede miala 75E a ta druga osoba 65G powiedzmy. I własnie ja myslalam że im mniej w biuscie to tym miseczka wieksza nie wiem czy mnie rozumiecie ale jakos tak rozumowalam
Miseczka w 75E i 65G jest TAKA SAMA rozmiarowo , tylko się literką różni 75E ma taką miseczkę jak 70F i 65G i 60H (w drugą stronę 80d, 85C, itd...). Istotna jest różnica między "podbiuściem" i w biuście
"Pi razy drzwi" możesz sobie wyliczyć tutaj jaki powinnaś nosić rozmiar -> http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ . Przypilnuj, żeby się dobrze zmierzyć. Mi się o dziwo zgadza rozmiar z tego kalkulatora (chociaż ostatnio się upasłam jak wieprz, więc będę musiała zwiększyć obwód i zmniejszyć literkę przy miseczce ), ale podobno bardzo lubi zbyt mocno zaniżać obwód. Im masz mniej pod biustem, tym mniej się powinno zaniżać, bo tym mniej tkanki tłuszczowej. Ja miałam pod biustem 71 cm (teraz mam pewnie coś ok 75) i w biuście 89, wyszło 65e i się w sumie zgadza. No i nagle cycki mam gdzieś z przodu, a nie pod pachami I tak w sumie można bez końca debatować, to najlepiej sobie poczytać i wtedy wiadomo o co chodzi

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
Nie chcę nikogo urazić, ale to naprawdę przesada-mam pytanie dlaczego nie atakujecie dr Polaka, który odpierdziela taką manianę z klientkami, że zgroza, że mniej kasy bierze bo tanszy implant daje bo okragły to mu wolno lekcewazyć zastrzeżenia pacjetki, przecież jak ja bym miała tak jeździć do niego tyle razy jak jedna super cycolinka i wychodzić z niczym to bym mu jaja urwała.
Na temat Kasprzyka się nie wypowiem, nie wiem po prostu co i jak, wiem że podobają mi się cycki od niego i nic poza tym
Na temat dr Polaka - z tego co wyczytałam m.in. tutaj, osobiście bym do niego nie poszła. Bałabym się, że w razie jakiegoś większego problemu najzwyczajniej w świecie nie miałabym gdzie iść z problemem...

Byliśmy z mężem w Zakopanym 10 dni , wczoraj wróciliśmy. Zaległa podróż poślubna. Do najbliższej wypłaty żyjemy powietrzem, bo się spłukaliśmy totalnie

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:05   #12487
MyaDiva
Zakorzenienie

Issabel jutro trzymam kciukasy , i nie martw się już o model wkładek- ja się mogę założyć że i tak będziesz jeszcze płakać że małe

Magdalenko- po przepisu wpadnij na dział kulinarny na wizażyku zawrotu głowy można dostać, wszystko sprawdzone z opiniami wizażanek i ze zdjeciami Ja sama z wizażykiem gotuje bardzo często W wolny weekend zrobię dla Ciebie fotki z tymi ćwiczeniami o których mówiłyśmy- ze zdjęciami łatwiej mi będzie wytłumaczyć

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 21:13   #12488
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny
więc trochę więcej wiem niż Ty kochana Gwen. A już wogóle nie rozumiem stwierdzenia dodatkowe obciążenie podatkiem VAT, Ja zapłaciłam za operację (15 000 zł z VAT) za wkładki anatomiczne,wysokiej klasy nie bedę wspominać o opiece w klinice i później. Z tego co czytałam, Pani doktor bierze za operację 16 000 zł to chyba drozej, a skoro gdybym miała niedorozwój piersi, itp a mogłabym, przez opinie od psychologa zapłacić mniej o 23% od 15 000 zł to chętnie, tyle tylko, że ja niestety a może stety nie miałam deformacji, ani takich przypadłości i ten zły doktor nawet nie zaznaczył mi na zaleceniach wizyty u psychologa
Skoro jesteś dyplomowaną księgową to wytłumacz nam wszystkim kwestie doliczania czy nie doliczania vatu w operacjach plastycznych... uwzględniając kwestie wizyt u psychologa bo jak widać tego jeszcze NIKT NIE POTRAFI WYTŁUMACZYC.
Poza tym -opinia dyplomowanej księgowej zakończyła sie stwierdzeniem, że my szkalujemy lekarza... może nam wytłumacz tą kwestie i oświeć nas. Ja jestem otwarta na informacje.... i podejrzewam ze nie tylko ja.
ROZMOWA NA TEMAT CEN I PRAKTYKI DOT. KONSULTACJI PSYCHOLOGICZNYCH TO NIE JEST SZKALOWANIE.
Mam czasami wrażenie , że na tym forum to juz nic nie mozna napisać...
Odnoszę wrażenie ze mamy tu "kołko wsparcia i wyznania " jak Ojca Dyrektora ...Tylko Nie w Toruniu, i bardziej : "ojca- doktora".

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:15   #12489
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Miseczka w 75E i 65G jest TAKA SAMA rozmiarowo , tylko się literką różni 75E ma taką miseczkę jak 70F i 65G i 60H (w drugą stronę 80d, 85C, itd...). Istotna jest różnica między "podbiuściem" i w biuście
"Pi razy drzwi" możesz sobie wyliczyć tutaj jaki powinnaś nosić rozmiar -> http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ . Przypilnuj, żeby się dobrze zmierzyć. Mi się o dziwo zgadza rozmiar z tego kalkulatora (chociaż ostatnio się upasłam jak wieprz, więc będę musiała zwiększyć obwód i zmniejszyć literkę przy miseczce ), ale podobno bardzo lubi zbyt mocno zaniżać obwód. Im masz mniej pod biustem, tym mniej się powinno zaniżać, bo tym mniej tkanki tłuszczowej. Ja miałam pod biustem 71 cm (teraz mam pewnie coś ok 75) i w biuście 89, wyszło 65e i się w sumie zgadza. No i nagle cycki mam gdzieś z przodu, a nie pod pachami I tak w sumie można bez końca debatować, to najlepiej sobie poczytać i wtedy wiadomo o co chodzi
swiniaczku to chyba już olivce wytłumaczyłaś to o co jej chodziło bardzo przydatne to info, nawet ja się czegoś dowiedziałam
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 21:17   #12490
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny

Nie było mnie tu troszkę i doczytuję, ale włos na głowie mi sie jeży jak czytam te bzdury, (...)
Ja poproszę o wyjaśnienie co takiego bzdurnego napisałam...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 22:40   #12491
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja poproszę o wyjaśnienie co takiego bzdurnego napisałam...
A najśmieszniejsze jest to , że Ty Gwen podeszłaś do sprawy ze zrozumieniem i był to głos raczej "za " niż "przeciw" komuś
Najlepiej nie pisać nic "w tym temacie"- bo wszystko i tak będzie szykanowaniem
Ileż to można wałakować jeden temat i nam go tu w kółko podrzucać
My już nie chcemy o psychologu i o Vacie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-23, 22:44   #12492
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyna ma ktoras z was rowerek treningowy???daje on jakies efekty chce troszke schudnac myslalam tze o biezni ale moze rowerek fajniejszyzabulekk Ty powinnas wiedziecbuziaki dla was gdziekolwiek jestescie heheh
Mam rowerek, ale juz nie korzystam Dalabym Ci gdybys blizej mieszkala, bo obecnie sluzy jako wieszak Mi urosly strasznie nogi, wiec go sobie odpuscilam Bieznia jest zdecydowanie fajniejsza
Stary 2012-04-23, 23:07   #12493
MyaDiva
Zakorzenienie

O Zabulku ja bym też chętnie pożyczyła taki rowerek kupować nie ma co bo zawsze kończą jako wieszak A Ty to może facet jesteś normalnie tylko mięśnie ruszysz zaraz rosną Jak tam działa sok buraczany bo pisałas że zamówiłaś. Ja buraczki bardzo lubię , we wszystkich postaciach- jak będą młode to sobie też soku zrobię. No skoro kopa daje to trzeba pić może w końcu pośladki wyćwicze

Stary 2012-04-23, 23:22   #12494
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen odpuścić, szkoda czasu i nerwów a nas to nie dotyczy, zamiast rzetelnych informacji i wyjaśnień z pierwszej ręki otrzymujemy tylko zarzuty a dalej jest czeski film a jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

http://www.art-med.com.pl/22,cennik.html
i wszystko jest jasne i bardzo dziwne jak ktoś zapłacił 15tys bez vatu i zaświadczenia od specjalisty bo nie jest to zgodne z cennikiem a o zaświadczeniach jest bardzo wyraźnie napisane i nie jest to nasz wymysł dla "szkalowania"

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-04-23 o 23:16
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-23, 23:35   #12495
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen odpuścić, szkoda czasu i nerwów a nas to nie dotyczy, zamiast rzetelnych informacji i wyjaśnień z pierwszej ręki otrzymujemy tylko zarzuty a dalej jest czeski film a jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

http://www.art-med.com.pl/22,cennik.html
i wszystko jest jasne i bardzo dziwne jak ktoś zapłacił 15tys bez vatu i zaświadczenia od specjalisty bo nie jest to zgodne z cennikiem a o zaświadczeniach jest bardzo wyraźnie napisane i nie jest to nasz wymysł dla "szkalowania"
bo księgowe płacą mniej

już sobie sama dupsko zlałam za ten żarcik więc można mnie nie besztać więcej.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-04-23 o 23:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 00:43   #12496
tonia87
Rozeznanie

dziewczyny, aż wstyd się przyznać, ale zamiast na bieżąco czytać nasze forum... gram w LOLa siedzimy z moim TŻ i ciupiemy

pytanie. byłam dzisiaj (wczoraj ) w Triumphie i mierzyłam Triaction Energy N i fajny jest ale pani nie miała rozmiaru dla mnie bo 70D spłaszczało mi cycuszki a 70E nie było tylko był 75E i był za duży. pamiętam, że któraś z Was go wymieniała ale nie wiem czy jako na + czy na -.

w ogóle jaka akcja. z moim TŻ byłam po niego. wcześniej nigdy bym się nie odważyła TŻ wziąć na takie zakupy. i mówię mu: masz i idź spytać o większą miseczkę "o co?" a zaraz go słyszę jak się drze przez cały sklep: 70E nie ma, jest 75E. uroczy jest już widzę jakby się wcześniej darł: nie ma mniejszych niż A

i widzę, że jedna koleżanka już się kuruje po wczorajszym powiększaniu a dzisiaj już kolejne dwie. jak to leci wszystko szybko oczywiście trzymam kciuki za Was dziewczynki

aha a jeszcze jak z solarium? czy można wierzyć dr. Polakowi i iść po 2. miesiącach i blizny smarować blokerem czy na razie nie kombinować i siedzieć biała jak ściana i nie opalać nic ?

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ----------

Cytat:
wydaje mi się, że największa motywacja będzie jak pójdziesz na siłownię/fitness. kupisz karnet, wyjdziesz do ludzi. ja mam rowerek, stepper, taśmę i agrafkę do ćwiczeń, ciężarki na nogi a nawet ściskacze do rąk i chodzę na siłownię bo w domu mi się nie chce. tylko mówiłam: kupię sprzęt, włączę tv będę kręcić/deptać/ćwiczyć.....a kończy się na samym włączeniu tv

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Cytat:
ja nie raz miałam ochotę mu je wyrwać, ale co bym TŻ w poczekalni powiedziała jakbym z kulami dr. w ręce wyszła? "wzięłam na pamiątkę, kochanie"

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-04-24 o 00:45
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 05:50   #12497
kicia_nh
Zadomowienie

issabel1 i KasiaPolak 24.04 - DZIŚ
DZIEWCZYNY POWODZENIA! TRZYMAMY KCIUKI
ania1919 27.04 - 4
beatabo 02.05 - 9
MILENKA2012 14.06 - 52
Olivkaa200 12.07 - 80
klaudeczka2010 03.09 - 133

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 06:53   #12498
kamiluwa
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;33737856]Gwen odpuścić, szkoda czasu i nerwów a nas to nie dotyczy, zamiast rzetelnych informacji i wyjaśnień z pierwszej ręki otrzymujemy tylko zarzuty a dalej jest czeski film a jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi QUOTE]

Stary 2012-04-24, 07:25   #12499
rodzynki
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim w ten piekny słoneczny dzien u nas na pomorzu słoneczko
Gratuluje nowym cycolinkom i trzymam kciuki za pozostałe
A i jeszcze trzymam kciuki za dzisiejszych gimnazjalistów ,z pewnością są tutaj mamusie które tak jak ja się troche denerwują
Kamiluwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-24, 07:26   #12500
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O Zabulku ja bym też chętnie pożyczyła taki rowerek kupować nie ma co bo zawsze kończą jako wieszak A Ty to może facet jesteś normalnie tylko mięśnie ruszysz zaraz rosną Jak tam działa sok buraczany bo pisałas że zamówiłaś. Ja buraczki bardzo lubię , we wszystkich postaciach- jak będą młode to sobie też soku zrobię. No skoro kopa daje to trzeba pić może w końcu pośladki wyćwicze
Wydaje mi sie, ze lepiej na normalnym rowerku pojezdzic, a szczegolnie teraz kiedy juz piekna pogoda za oknem Rowerek stacjonarny jest naprawde super dla osob, ktore potrzebuja umiesnic nozki- polecam rowerek Dla mnie nie jest dobry Ja teraz mam eksperyment przez miesiac Wstaje o 6:00, smaruje sie tym rozgrzewajacym kremem 3D, zawijam folia Siadam zawineta w koc, zeby mocniej rozgrzac wypijam litr wody z cytryna, potem o 6:30 wskakuje na POWER TWIST i krece 10 minut na najwyzszych obrotach Potem 2 szklanki soku z burakow, a nastepnie siemie lniane i sniadanko Zobaczymy co z tego wyjdzie............ Powiem Wam za mc, jak wytrwam A co do soku z burakow to dla mnie rewelacja, sokowirowke zamowilam i bede sama robic Na przemian z marchewkowym i wszyscy juz w domu maja zapowiedziane, ze beda pic ze mna

Milego dnia wszystkim zycze

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2012-04-24 o 07:27
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 07:31   #12501
rodzynki
Raczkowanie

ISSABEI i KASIA PLOAK -dziś wasz dzień

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

ŻABKO sok zburaków kojaży mi się tylko z ciążą bleee napiłam się go tyle że do dziś mnie wzdryga ,ale może byłoby dobrze zacząć od nowa dla swojego zdrowia ZABA ty to masz zdrowie ja mnie by nikt nie wyciągnął z łóżka tak wcześnie dla takiej sprawy ,więc ukłony dla ciebie kochana kl aski: klaski:
Stary 2012-04-24, 07:33   #12502
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Czy ma ktoras jakies wiesci od Andzikus ?

Dziekuje dziwczynki za trzymanie kciukasow oj przydadza sie przydadza choc nawet jakos na razie w miare spokojna jestem wykompciana i czekam na 12 zeby wyruszyc w droge

KasiaPolak no coz powodzenia kochana oby wszystko poszlo jak po masle i slicznych cycorkow
Stary 2012-04-24, 07:37   #12503
rodzynki
Raczkowanie

[QUOTE= Ja buraczki bardzo lubię , we wszystkich postaciach- jak będą młode to sobie też soku zrobię. No skoro kopa daje to trzeba pić może w końcu pośladki wyćwicze [/QUOTE]
Myusia ja mam świetny przepis(jak dla mnie) na buraczki takie do obiadu jako przystawka Gotuje się specjalną zalewę i potem dodaje do utartych buraków ,w słoiki ,zagotować i juz mozna jeść

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

issabel CIESZ SIĘ ZE TO JUŻ DZIS W KONCU SPEŁNI SIĘ MARZENIE ,jeszcze raz
Stary 2012-04-24, 08:43   #12504
Olivkaa200
Zakorzenienie

issabel, Kasiu powodzenia dziewczynkiTrzymam kciuki

Dziewczynki miłego dnia

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 09:29   #12505
issabel1
Raczkowanie

A tutaj znow taka cisza
Stary 2012-04-24, 09:49   #12506
jooasi
Wtajemniczenie

Issabel żadna cisza, pisać nie możemy jak za dwie panny kciuki musimy trzymać
dobrze, że spokojna jesteś, nie masz się czym martwić bo już wieczorem pięnym cycem świecić będziesz, zobaczysz jak to fajnie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Żabo Ty jesteś niemożliwa czy u Ciebie ADHD aby nie stwierdzono?? podziel się tym powerem bo czuje jak stary flak przy Tobie
Stary 2012-04-24, 10:04   #12507
issabel1
Raczkowanie

Hehe no tak jak bedev juz we Wrocku to chyba dopiero mnie strach porzadny dopadnie na razie to mnie bardzij denerwuje to czekanie eh...
Stary 2012-04-24, 10:14   #12508
korinka
BAN stały

Dziewczyny tylko bez niepotrzebnych nerwów!

Issabel1 i KasiaPolak - powodzenia dzisiaj!!Trzymam za Was i wasze piękne piersi mooooocno kciuki! A co do rowerków - chodziłam jakiś czas temu na spinning, czyli na rowerki w fitnesie. Było na prawdę ekstra, bardzo mi się podobało. Tylko że u mnie słabo z mobilizacją więc nie chodziłam za długo
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 10:23   #12509
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja też trzymam kciuki za was dziewczyny!!! Spełnienia marzeń *
Stary 2012-04-24, 10:24   #12510
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
aha i jeszcze mi się przypomniało. rozmawiałam kiedyś z trenerem na siłowni i pytałam co lepsze na schudnięcie. powiedział, że to raczej kwestia lubienia sprzętu bo jeden woli orbitrek, jeden bieżnię a jeden rower. no i kwestia też zdrowia bo np. rower obciąża stawy a orbitrek odciąża. bieżnia też ale można sobie kupić jakieś buty amortyzujące.
i mówił też, że chudnięcie, jeśli chodzi o aeroby, to kwestia ćwiczenia z odpowiednim pulsem. i najlepiej na przemian co drugi trening z pulsem stałym a co drugi ze zmiennym. pamiętam, że mi to kiedyś wyliczył i fajnie chudłam wtedy mimo, że jadłam normalnie także wypas

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-04-24 o 10:27
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości