|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposób na pokój.....
znalazlam u siebię w koszu ( komputerowym ) coś takeigo
![]() super są te pokoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Wtajemniczenie
|
takie kolorowe poduchy sa fajne . kup poszewki w żółtym kolorze i zielonym i nałóż je na duże miękkie poduchy ( giełda , ikea , sklep z kołdrami itp ..) .. Ułoz na łóżku ( nie wiem jakie masz ale jak masz aparat wklej zdjęcia ) i będzie o wiele lepiej . Firanki hmm zależy jaki masz pokój i okno . nie wszystkie zasłony pasują . muszą być fajne i takie bys mogla spokojnie w tym pokoju pracowac , odrabiac lekcje itp ... Myślę ze dywan tez mozesz zmienic jesli masz jakis nie ładny albo jesli masz tylko panele . Kup taki mały włochaty dywanik ( lub duży przyjemny ) (nie są drogie ) do 100 zł kupisz na pewno .
Kup jakąś ciekawą roślinkę moze to byc nawet kaktus . Można go ciekawie ozdobić i nie wymaga duzo wody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy zajzalas tutaj ale jak nie to to zrób . sa tu fajne pomysly
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60517 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122505 - tu takze na zrobienie rzeczy samemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Wtajemniczenie
|
nikogo nie ma ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
BAN stały
|
JESTEM JESTEM...ten dywan jest boski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Wtajemniczenie
|
aha to super . a o ktory dywan ci chodzi ? na zdjeciu czy taki jaki opisywalam ? czy moze twoj z pokoju hehe ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
BAN stały
|
choidzi mi o ten na 1 zdjęciu futrzaty
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zadomowienie
|
skoro podoba ci się ten dywan, to pokaże wam mój, jest podobny tylko we wzór, może cię zainspiruję
![]()
#1239 |
BAN stały
|
No ciekawy, ciekawy...poszukam czegoś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Chi~
|
heh, ja nie chcę nic mówić, ale wierz mi, znudzi ci się włochaty dywan, gdy codziennie będziesz musiała zbierać kłaki z podłogi, nawet w oddalonym pokoju, wierz mi. Ja miałam taki i go znienawidziłam bo każdego dnia było wszędzie pełno włosów, a najbardziej na moim granatowym kocu
![]()
#1241 |
BAN stały
|
A może jakiś lichy ten dywan był??? nie sądze by robili take dziadostwo za ponat 100zł.........
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
BAN stały
|
A może jakiś lichy ten dywan był??? nie sądze by robili take dziadostwo za ponad 100zł.........
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zadomowienie
|
mi mój dywan służy dobrze, jest bardzo fajny
![]() ![]()
#1244 |
Zakorzenienie
|
Zielone poszewki to nienajlepszy pomysł jeśli masz niebieskie meble( już trzy kolory)chociaż takie limonkowe mogą się sprawdzić, bo to ciepły odcień zieleni.
Bardzo zmienią wnętrze żółte zasłony, takie półprzezroczyste, jeśli jesteś odważna i nie drażni Cię kolor, poszewki w żółcieniach. Jak znudzi Ci się kolor zawsze można zmienić na pomarańcz, ale podejrzewam że żółty lepiej komponowałby się ze ścianami. Sama jestem po dużych zmianach w tym zakresie, ale meble mam olcha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak urządzić kawalerkę dla dwojga?
Dziewczyny jesteście kochane, bardzo wam dziękuję za wszystkie pomysły i przepraszam, że tak późno odpisuję, ale remont trwał.
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1168255523 Podobnie myślałam by to urządzić. Wersje z biurkiem we wnęce zupełnie odpadają, bo musiałabym stale pracować przy sztucznym oświetleniu, a tego - biorąc pod uwagę ilość godzin pracy - by moje oczy nie zniosły. ![]() ![]() ![]()
#1246 |
Raczkowanie
|
remoncik pokoju ! baardzo proszę o pomoc!
witam wszystkich ;*
Jestem szesnastoletnią dziewczyną . Mam 20 m<kwadratowych> , ale dziele go z moją o 4 lata młodszą siostrą. jak nadejdzie wiosna < ohh tak ![]() ![]() i baardzo bardzo liczę na waszą pomoc. mam baardzo dużo pomysłów ale nie wszystko się nadaje ponieważ musza być 2 łóżka ( aktualnie mamy łóżko piętrowe ale będą rozcięte jako dwa osobne > , dwa biurka... chciałąbym mieć swój kąt do poczytania dobrej książki , posłuchasnia muzyki , wyżycia sie artystycznie< rysowanie malowanie> ((; itepe. chcę mieć pokój bardzo naturalny a zaraem straaasznie orginalny. chce dużo rzeczy z wikliny itd. < jakieś koszyczki pudełka ![]() teraz mam błękitne ściany... są straaaasznie 'zimne' . marzą mi się jakieś fajne kolorki na ścianach , ciepłe , może jakieś malowidło ? albo cooś .. uwielbiam także zdjęcia. lubię robić ... szczególnie sepia i czarno-białe . myśle że jakoś można by wykożystac je . chce zrobić swój < znaczy nasz z siostrą ![]() ![]() ![]() czekam na wasze propozycje , zdjęcia ... ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Dot.: remoncik pokoju ! baardzo proszę o pomoc!
martuś- mogłabyś wkleić zdjęcia pokoju, 20m to bardzo dużo.. mysle, że dobrym pomysłem byłoby powieszenie pod sufitem suwanych paneli (np. z Ikea) które rozdzielałyby wasz pokój na dwa kiedy byście chciały być oddzielnie, a które nie stanowiłyby konkretnej ściany- można je zsuwać i rozsuwać wg potrzeby..
wklej zdjęcia i napisz co możesz kupic, co musi zostać, a pokombinujemy, żeby wyszło ładnie i małym kosztem ![]()
#1248 |
Zakorzenienie
|
troszkę inspiracji- naturalne i oryginalne
#1249 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam do was prośbe. Jesli macie jakies ciekawe pomsły na zmienienie mebli,ozdobienie czy cos podobnego.Poprostu juz nie sa za nowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
Tani pomysł na mieszkanie./metamorfozy
Za kilka miesięcy przeprowadzimy się do nowego mieszkania. 2 pokoje, kuchnie, łazienka. Problem polega na tym, że nie będzie tam nic... Tzn. białe ściany, gumoleum na podłodze... Teraz mieszkamy na stancji, niektóre meble będą musiały tutaj zostac. Proszę was o pomoc.
Czy macie jakieś pomysły, sposoby, strony w internecie-cokolwiek, jak niedrogo i z pomysłem umeblowac i urządzić nowe mieszkanie? Chodzi mi tutaj o kolory ścian, jakieś własnoręcznie zrobione mebelki i tym podobne rzeczy. Bedę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Raczkowanie
|
fotki mojego pokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Raczkowanie
|
cd.
jeszcze jedna fotka oraz plan pokoju . ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Raczkowanie
|
a co do mebli ..
więc tak: zostają na pewno łóżka i biurka . na podłodze będą panele , pianino zostanie przeniesione , a co do tych czernych mebli.. chcąc mieć naprwadę ładny pokój i żeby były ciepłe kolorki ścian i brązowe meble i podłoga , wiklinowe i drewiane dodatki to musze zakupić nowe. jeszcze muszę przekonać rodziców na tą zmiane mebli. więc prosze o jakies ciekawe pomysły < no i własnie jak najmnieszym kosztem ![]() aha i co do biurek to komputer też będzie przeniesiony do innego pokoju już niedługo więc myślałam o zostawieniu tylko jednego biurka? tylko nie wiem czy to dobre rozwiązanie . pozdrawiaaam;** czekam ((; |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Raczkowanie
|
jeszcze dwie fotki biurek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Przyczajenie
|
A wiec...ja bym proponowala pomalowac sciany na kolor pomarańczowy/brzoskwiniowy - ale nie moze byc za slaby bo nie bedzie efektu..Pościel tez w kolorach pomarańcza lub cos w tym sytlu...na parapecie moga byc kwiatki jakies małe, z doniczki tak jakby "obklejone" wiklina...są takie specjalne nakładki na doniczki z wikliny. JA bym jeszcze proponowała regał (same półki) wypełnione ksiązkami...obok tego mały stoliczek z lampa i wiklinowy foltelik...na półkach moga byc tez w wiklinowych flakonach zasuszone róze (och mam bzika na punkcie suszonych róz) hehe... co do mebli jezeli bedziesz wymieniac to postam na ciemny (ale taki bez przesady) brąz. No i oczywiscie na łózkach jakies poduchy, moze jeszcze takie malutkie włochate dywaniki na podlodze...
![]() Aha i na scianach w jakis fajnych ramkach zdjecia twoje, przyjaciol, rodziny czy jakie sobie zechcesz ![]() NO mam nadzieje ze pomoglam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Raczkowanie
|
Dot.: duży pokój - co zrobić zeby był przytulny
czesc .. sory ze sie tak dlugo nie odzywalam ale mialam problemy z komputerem .. mam juz ten projekt ale cos mi jeszcze tu nie dziala i nie moge go załączyć.. postaram sie coś wymyśleć , żeby bylo ok ;-) pozdrowionka ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zadomowienie
|
elianka zostałas moderatorem moje gratuolacje
![]()
#1258 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a wracając do tematu to mebelki mozesz przemalować tylko tą witrynkę wyrzuć, bo ona jest nieuleczalna... propozycju nie wklejam, bo nie jestem u siebie i nie mam dostepu do swoich zbiorów
#1259 |
Raczkowanie
|
Dot.: duży pokój - co zrobić zeby był przytulny
Rany dziękuję Wam wszystkim za pomysły! napewno coś wykorzystam, tylko tak: kanapy zostawić nie mogę, niestety żeby kupić łóżko muszę sprzedac kanapę, a szafa w tej wnęce koło drzwi była już ale wystaje i przez to pokój jest ciemny, kiepsko tam wyglądała :/
Moniś00 czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam problem. Dzielę pokój z młodszym bratem (11 lat) i nie dość że nie jest on jakoś szczególnie duży to on cały czas go zagraca. Co zrobić żeby stał się ładniejszy? Pomóżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.