![]() |
#1231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Co do prezentu dla faceta, to nie pomogę, zawsze mam z tym problem. A odnośnie przyjaciółki, to najlepiej zrobisz jak się jej po prostu zapytasz. Skoro to Twoja przyjaciółka, to powinna Ci bez skrępowania podać choćby kilka pomysłów, z których będziesz mogła coś wybrać. A tak może być nietrafiony prezent. Ewentualnie daj kaskę.
#1232 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A panu S, może jakaś fajna woda toaletowa albo portfel?
![]() |
#1233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się z Tolą co do prezentu dla przyjaciółki. A w okolicach Paryża jest chyba cieplej niż tutaj...więc pewnie będzie ok ![]() A dla faceta najlepiej coś, co wiąże się z jego pasją. Mój w tym roku dostał rewerso, a w tamtym uprząż (wspina się), wcześniej zegarek, książki, płyty... A jeśli chodzi o mecze, to mój mężo tez nie lubi piłki nożnej, za to uwielbia siatkówkę... Ale telewizora nie mamy i nie zamierzamy mieć ![]() A rozstania... czasami faktycznie sa dobre, ale nie za długie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
co do S to chyba portfel - coś ostatnio mówił że stary mu sie rozwala hmmm dobry pomysł
a co do pryjaciółki - pytałam ale mówi że nic - jak to ona -a kasy nie chce dawac - w Polsce dac 100 euro to tak normalnie - a we francji ?? to całe nic.
![]() |
#1235 |
Raczkowanie
|
Witam
Słuchajcie żonki, ja jeszcze przed tym momentem, ale chciałam spytać- czy któraś z was miała wesele w restauracji Esencja (koło Politechniki). Chciałabym usłyszeć szczere opinie na temat tej restauracji, jak organizuje wesela?? Z góry dziękuje za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=Qamu821B14Q
![]() Miłego oglądania ![]()
#1237 |
Zakorzenienie
|
wróciłam już w ubiegły poniedziałek - a we wtorek już do pracy - i w związku z tym nie mam prawie w ogóle czasu... a jak wracam do domu i mam czas, to zmiana pozycji z horyzontalnej na jakąkolwiek inną napawa mnie obrzydzeniem
![]() na urlopie było suuuuuper - dzięki temu, że wyjechałam za granicę to maksymalnie się oderwałam od wszystkiego ![]() ale po tygodniu pracy, już jestem skonana, na dokładkę pracuję dodatkowo w sobotę w tym tygodniu, i jeszcze ostatnio źle sypiam, może przez te upały... ale nie wiem ![]() no w każdym razie już odliczam dni do następnego urlopu! już w sierpniu! he he
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Ruda! Kto Ci tyle urlopu dał? Ale Ci zazdroszczę!
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lokal sam w sobie ładny, elegancki ale jedzonko kiepskie, warzywa niedogotowane, ciepłe dania dostawaliśmy zimne. Wesele było male ok40-50osób a był chyba jeden kucharz i 2 kelnerów. Kucharz chyba nie nadążał ![]() Sala taneczna malutka i trzeba było kawałeczek do niej dojść od stołów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
no coś Ty, przepisowe 26 dni w roku
![]() teraz wzięłam właściwie tylko tydzień, tylko połączyłam sobie to z długim weekendem, co do następnego urlopu, to już takie normalne 2 tygodnie... co będę robić, jeszcze nie wiem, ale chyba spędzimy go już w Polsce
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Mój dyrektor nie wyraził zgody na mój urlop w terminie, w którym chciałam iść. 2. Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to stwierdziłam, że zostawię sobie urlop, żeby go wykorzystać po macierzyńskim. W związku z powyższym kibluję w pracy, ale i tak myślę, że koło sierpnia/września pójdę już na zwolnienie. Cały czas od początku ciąży pracuję i na razie jest ok. Ale jak już będę miała pokaźny brzuszek, to już nie będzie to dla mnie takie proste...
![]() |
#1243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie miej skrupułów, i idź na L4 jak tylko poczujesz się zmęczona bardziej niż normalnie - oni i tak wykorzystują nas maksymalnie (w znaczeniu pracodawcy) ![]()
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Witam cieplutko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już po rocznicy. Fajnie było. 3 dni świętowania. W sb Nałęczów (spa, obiad w Przepióreczce i jaskinia solna), w nd lubelskie podziemia, kolacja w domku (własnoręcznie zrobiona lasagne) i filmik z naszego wesela (ale fajnie się wspominało!), w pon msza w naszej intencji, a później kolacja (przyszli moi rodzice i dziadkowie). Ale czas mi zleciał. Nie wiadomo kiedy... A dziś znów praca...
![]() |
#1247 |
Wtajemniczenie
|
Selka, gratulujemy, witamy i czekamy na opowieści
![]() Tola, widzę, że rocznica miło przebiegła ![]() ![]() A my w niedzielę byliśmy na wystawie Our budy/a corps ouvert, czyli co jest w naszym ciele pokazane na prawdziwych ludzkich ciałach. Niesamowite wrażenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi, nie ![]() To metoda impregnacji polimerycznej- wszystkie płyny i tłuszcze są zastępowane tworzywem, które zastyga i wyglądają trochę te ciała jak plastikowe modele. Zdjęć nie można było robić, ale tu znalazłam takie zdjęciahttp://portalwiedzy.onet.pl/82456,1,0,0,galeria_media .html. Chociaż nie wszystkie były, co te z linku. Tutaj było bardziej anatomicznie- nie tyle ciała w różznych pozach, co układy p tylko układ kostno mięsniowy, albo trawienny... Albo płuca, albo wątroba... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, jak żyjecie w ten piekny dzionek?
Zazdrosze Ci Pola, też chciałabym zobaczyć ta wystawe. Ja siedze jak na szpilkach bo mój małżonek wraca w sobote do domu i nie moge sie juz doczekać. Poza tym w poniedziałek podpisujemy akt notarialny i nareszcie bedziemy prawnymi posiadaczmi naszego M. Życie jest piękne!!!!!!!!! Pozdrawiam.
#1252 |
Wtajemniczenie
|
nicky, no to świetnie z tym mieszkaniem
![]() A szykujecie coś specjalnego na powrót męża? |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbowałam jeszcze raz i jest a to wystawa tzw. doktora-śmierć, miał chyba w Polsce taką otworzyć. A jednak trupki ![]()
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę
![]() ![]()
![]() |
#1255 |
Zakorzenienie
|
Po powrocie czekamy na relację
![]()
#1256 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!
Na Elizówce to w jakiej hali są balony itp wie któraś z was?? A wogóle to do której tam czynne ![]() ![]()
#1257 |
Raczkowanie
|
![]()
Lubelskie Żonki - chciałam skorzystać z Waszego doświadczenia (tak, tak z Waszwgo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, pewnie niektore mnie pamietacie z Lubelskiech panien mlodych ale skoro zmienilam juz stam cywilny wiec dolaczam do Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no dziewczyny! Jakaś porażka! Wcięło wszystkie posty z 20.06.08...
![]() |
#1260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedzcie mi kochane, czy jakoś szczególnie przygotowywałyście się to zostania mamusiami. Jakieś badania, leki, czy jeszczcze cos innego? Bo my zdecydowaliśmy się, że nie będziemy czekać i zaczynamy starania o maleństwo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.