![]() |
#1231 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Próbki chyba zamawiasz (przynajmniej tak jest w avonie) oczywiście nie dostajesz ich za free ale musisz je kupić. Niestety narpierw trzeba trochę zainwestować. Uzbrój się w cierpliwość - na początku jest ciężko, ale im dłużej będziesz konsultantką tym więcej osób będzie Cię kojarzyło i będziesz miała coraz więcej klientów. Spróbuj wsród rodziny i znajomych - przy dużych zamówieniach dawaj jakieś rabaciki, staraj się, aby osoby otrzymywały kosmetyki w miare szybko (nikt nie lubi długo czekać) Zadowolony klient wróci i przy tym poleci Ciebie swoim znajomym ![]() Cytat:
Do dentysty szybko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje Tamo ![]() Miłej nauki i się czasem nie przemęczaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jesteś wybredna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To sobie pojechałam na zajęcia ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Agness
![]() ![]() Schism ![]() ![]() ![]() ![]() Milciu, o mnie w kwestii przemęczania w nauce martwić się nie trzeba ![]() ![]() Powiem Wam, że za przeproszeniem wymiotuje już francuskim ![]() ![]() ![]() A tak ogólnie to się zastanawiam jak poszła mi poprawa z matmy... ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem idę się wykąpać, niedługo wróce ![]()
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Milka dentysta nic nie pomoże bo to 7demka próbuje sie wybić
![]() ![]() Idę spać ![]()
#1235 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cu-do-wny płaszczyk ![]() Cytat:
ale jeśli musisz sobie radzić sama to tak jak Milkuś mówiła próbki trzeba sobie kupować, jeśli chcesz organizować pokazy makijażu np to powinnaś mieć swoje kosmetyki kolorowe z Ori... sporo tego ale jakbyś potrzebowała pomocy to wal śmiało, w końcu jesteśmy z tego samego miasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wróciłam niedawno z angielskiego, wcześniej wykorzystałam ładną pogodę na... spacerek ![]() współczuję ze musicie sie tyle uczyć... mnie nikt nie stoi z siekierą nad głową wiec oczywiście nie robię nic ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia na tych wszystkich sprawdzianach!
![]() Malinka, oby Ci szybko przeszło! ![]() A ja jutro mam dość luźny dzień (aczkolwiek lekcje, których nie lubię), a potem sesja fotograficzna ![]() ![]() Gorzej będzie popołudniu (mam jakąś koszmarną pracę na informatykę do zrobienia) i w środę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do plaszczyka to ja rowniez uwazam,Milkus, ze jest sliczny ![]()
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zmykam do wanny ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że w tej kwestii będziesz miala rację... ![]() ![]() No i już wtorek ![]() ![]() Na dworze chyba znów ciepło, bynajmniej tak wyglada ![]() Dziś znów mam na druga lekcje ![]() Wogóle to ozywiście dzień szkolny zapowiada się w całości przerąbany czyli: francuski, angielski- kartkówki, polski, geografia, matematyka- pytają ![]() znów się boję ![]() Tymczasem idę po kawe ![]() Miłego Dnia Aniołki ![]()
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
ALe dzisiaj piękną pogodę mamy ![]() ![]() MIłego dnia kochane ;*
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Chciałam przywitać się z Wami w końcu ![]() ![]() Ja mam już cały tydzień wolny - łącznie z dziś. ![]() ![]() Miłego i pełnego sukcesów dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
![]()
Super, że Wam się płaszczyk podoba
![]() ![]() Ale dziś pogoda cudna - niebo bezchmurne ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Mango zazdroszcze wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzien dobry. Nie mialam czasu wczoraj zagladnac.. Mialam ciezki dzien..Wogole okazalo sie,ze szefowie jednej z firm,ktora ja robie przyjezdzaja 2 maja z USA do Glasgow na ''pogaduchy'' ![]() ![]() ![]() matko,mam nadzieje,ze do 2maja sprzedamy ten dom i sie wyniose stad..Juz mam stresa a to dopiero w maju.. mam nadzieje,ze u was wszystko oki, lece tymczasem ![]()
![]() |
#1245 |
Wtajemniczenie
|
Helloł
![]() ![]() U mnie też śliiiiiiiiczniusieńka pogoda, jeszcze nie wychodziłam, wiec nie wiem, ale jesli jest tak cieplutko jak wczoraj, to zapowiada sie super dzien ![]() Miłego Laseczki
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochane
![]() słoneczko nadal dopisuje, mam nadzieję ze będzie tak również wtedy jak będę wychodzić, bo mam dopiero po południu wykłady ![]() Agolku - rozumiem że się stresujesz, ale staraj sie o tym nie myśleć ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie bylo mnie 2 dni a tu tak zasuwacie ze szok ![]() ![]() ![]() Dzis pisalam konkurs z aglaka. 70/100 pkt. Moglo byc lepiej ![]() ![]() No i wreszcie chlopak w ktorym sie bujnełam cos zauwazyl i najpierw caly czas sie na mnie gapil,pottem chodzil za mna ( w tym niby nie chcaca na mnie wpad a potem otarl jego dlon o moja ![]() ![]() Dzis czeka mnie jeszcze nauka fizyki i chemi. Ale jakos przezyje to ![]() ![]() Mangolina: Czemu wolalabys byc w szkole? czyzby z tego powodu ktory mam na mysli? ![]() nefre: Czemu nie chodzisz na religie? Jestes nie wierzaca? |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |
Zadomowienie
|
hej
![]() wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że ni dało rady nic napisać, podczytywałam tylko ![]() ![]() Dzis bylam w ramach odchamiania z rokiem na wystawie - beznadzieja, malarstwo to nie jest moja działka, przynajmniej nie takie tradycyjne jak Rubens i spolka. jakis Dali to co innego ![]() ![]() Wiem wiem, chamidło ze mnie, ale przynajmniej szczere ![]() Od soboty nie miałam kiedy odespać i ciagle chodzę półprzytomna...na szczescie okazalo sie, ze jutro nie ma zajec (=nie muszę pisać recenzji z teatru ![]() ![]() I na zakupy jutro czmychnę chyba - czuję potrzebę koloru, jakieś bluzki wiosenne by się przydały no i coś makijażowego - cienie, lakiery do paznokci...koloru chcę! ![]() Na dziś fajrant - zajęcia odwalone, wystawa odwalona, korki odwalone ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluję, cieszę się razem z Tobą ![]() Milego dnia kochane ![]()
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Baby - oczywiście, ze jestem wierzącą
![]() ![]() Rozchorowałam się kochane ![]() ![]() ![]() MIłego dnia kochaniutkie ;*
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Baby, szalejesz
![]() Aaa wątki miłosne w szkole ![]() ![]() ![]() Chłopak, który mi się podoba zawsze się do mnie tak pięknie uśmiecha (chociaż mnie nie zna :P), ale myślę, że z Niego to nic nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Ehh Kochane cóż za dzień...
![]() Pogoda piękna, aż żyć się chce, tylko w szkole tak se... mianowicie kartkówka z ... matmy ![]() ![]() ![]() A Wy jakoś tak dziś jesteście dziwnie milczące ? ![]() Miłego dnia Aniołki ![]() Baby gratuluje tych punktów ![]() Nefruś, jakto nie uznajesz katolicyzmu ? Wybacz, że pytam, ale nie rozumiem... ![]() ![]()
![]() |
#1252 | ||
Zadomowienie
|
ale w takim sensie, że wierzysz w "swojego" Boga (w sumie sporo osób tak robi) czy wyznajesz inną religię? Kiedyś pisałaś coś na ten temat, ale nie dość jasno żebym zrozumiała co to za wyznanie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I w ogole witam nowa plotkare, bo chyba Cie nie przywotalam ![]() tamo, głowka do gory ![]() Ech nie chce mi sie juz pisac kolorowa czcionka ![]() ![]()
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Kochane - wierze w tego samego Boga co Wy, nie żadnego swojego
![]() Może napisze jak to u mnie jest. Kochane po prostu zaczęłam czytać Biblię i co?> Zauwazyłam, ze wiele spraw mi się nie zgadza z tym co mówią w kościele. Zaczęłam pytac księdza, zadawac pytania - dostawałam zawsze wymijające odpowiedzi. Raz poszłam do pewnego księdza i wyłożyłam mu swoje zdanie na temat religi katolickiej i co? " Dziecko drogie, Ty zrozumiała,s ale czy to bydło zrozumie?". Przepraszam, ale ten tekst powiedział mi prawie wszystko ![]() ![]() Jabłuszko - kochana,nie było nietaktowane. Masz rację - religia to prywatna sprawa, ale jesli ktoś potrafi dobzre sfromułowac swoje pytanie/wątppliwości to nic takiego sie nie dzieeje ![]() Mam nadzieję, ze zrozumiałyście ![]()
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego tak myślę? Hm no bo mnie nie zna, poza tym wydarzyła się pewna dziwna sprawa i On chyba myśli, że "coś do Niego mam" w sensie bardzo negatywnym i takie tam .... Skomplikowane to, bardzo. W każdym razie ten uśmiech to On ma boski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Wtajemniczenie
|
Nefre, a ja troche nie rozumiem. Uznajesz tą samą biblię co Katolicy, ale nie jesteś Katoliczką?
![]()
#1256 |
Zakorzenienie
|
Gujanko - nie, nie, nie. Źle zrozumiałaś
![]() ![]() ![]()
#1257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oki, powiedzmy, ze teraz rozumiem ![]() ![]() tak wogole to ja nie jestem nadmiernie "w temacie", bo nigdy nie chodzilam szczegolnie do Kościoła, Biblii tez nie czytam, wiec nie umiem porownac co jest przeinaczone, a co nie. Nie mogę powiedzieć, że nie wierzę w Boga, ale zebym zyla wg Kosciola tez nie moge powiedziec ![]() ![]()
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zadomowienie
|
Co się tyczy wiary et.c przyznam z ręką na sercu,że wszelakie religie są mi obce. W stosunku do 'Boga',jestem dość ambiwalentna i obojętna. Ot żyję tak żeby być szczęśliwą bez ograniczania oglądania się na odgórne zasady ,nakazy et.c ,w pewnym stopniu wierzę w to,że człowiek kreuje swój żywot swymi myślami/nastawieniem wewnętrznym negatywnym bądź pozytywnym.
Oczywiście spotykam się z dezaprobatą próbami nawracania przez religijnych/bogobojnych członków rodziny i znajomych,acz ignoruję to. Wszakże każdy ma inne potrzeby i priorytety,którymi się kieruje ![]() Wiosny dziś ciąg dalszy ![]() Jutro miałam jechać na uniwerek na wykłady o maturze itp,ale znajomi się wykruszyli,poza tym stwierdziłam,że nic nowego sie nie nauczę ;> a i trzeba się wreszcie wyspać. 3 lekcje też odpuszczę. Jak chill'out to chill'out ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
Nefre, Schism, a jak Wasi rodzice reagują na takie podejście odnośnie Religii / Boga itd. ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.